Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - maletska

Σελίδες: 1 2 [3] 4
51
Το ύψος του  άλματος επί κοντό το κατεβάζετε  πολυ χαμηλα και ιδιαιτερα κατω απο τα κατώτερα όρια
Για να φτιάξεις ομάδα  για 2-3 χρόνια   , η οποία θα έχει προοπτική,  παίρνεις ένα προπονητή  με παπόρια του δίνεις 300.000 δραχμάς η πετσέτες ,η λίρες , του κάνεις ένα διετές συμβόλαιο και στα ανταποδίδει στο δεκαπλάσια.
Ακόμη παίρνεις 4-5 νεαρά παικτακια από τα εξωτερικά  με 100.000 κόρωνες και δε σε  αμφισβητεί κανένας...
Αν χοντρός μαζεύει όλα τα σκαντζοχοιρα όταν πηγαίνει για το χωριό του και τον αγκυλώνουν  να πουλήσει και να φύγει.

52
Πολυ  θυμίαμα στο θυμιατό για να εξαγνιστεί ο χόντρος...   
Αρκετά...Πιο χαμηλά δε γίνεται...
Δεν υπάρχει σωτηρία της ομάδας με χοντρό...  Ο λίγδας οτι μπαίνει στο ταμείο το εξαϋλώνει σε χρώματα.  Αφού δεν είναι διατεθειμένος να βάλει  λιανωματα για την  ομάδα  με στόχο να διεκδικήσει  την άνοδό,  θα βουλιάξει στο 12 μέσα στη λουμπρα. (Αυτό υποδεικνύει η μέχρι τώρα συμπεριφορά του),
Να θυμάστε ότι  σε οποιαδήποτε αποτυχία της ομάδας στην αρχή της χρονιάς θα αρχίσουν τα ντράβαλα με αρνητικές συνέπειες, καθώς δε θα υπάρχει καμιά πίστωση χρόνου...

53
Έχει "λιοκια" ο λίγδας... ας πάρει Αναστασίου αφού δε θέλει αλλοδαπό

54
Αν ο χοντρος φερει προπονητη που εχει ξαναδουλεψει στον ΠΑΣ ουτε σε 5 χρονια δεν θα ανεβει...

55
Εκδικάστηκε η προσφυγή του ΠΑΣ


Σήμερα αναμένεται η απόφαση για την προσφυγή της ομάδας των Ιωαννίνων, που ζητάει να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση. Το SDNA ήταν το μοναδικό μέσο που βρέθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Την ακύρωση της επικύρωσης της βαθμολογίας ζήτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα και, και την ακύρωση της αναδιάρθρωσης, με προσφυγή που εκδικάστηκε την Πέμπτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Οι Ηπειρώτες δια των δικηγόρων τους Αλέξη Κούγια και Χρύσας Σεβαστοπούλου ισχυρίστηκαν πως η αυξομείωση του πρωταθλήματος σε 14 ομάδες, και ο υποβιβασμός τριών ομάδων και όχι δύο, θα έπρεπε να υπάρχει στην προκήρυξη του πρωταθλήματος 2017-2018 για να ισχύσει αφού ο ΚΑΠ και ο αθλητικός νόμος κάνει λόγο για ισχύ την μεθεπόμενη περίοδο. "Στην προκύρηξη του πρωταθλήματος της περι΄ποδου 2017-18 όμω;, δεν γίνεται πουθενα λόγος για μείωση των ομάδων" τόνισε η κα. Σεβαστοπούλου και έκανε λόγο για "δυσμενείς συνέπειες" για τον ΠΑΣ σε περίπτωση υποβιβασμού. "Οι υποχρεώσεις θα είναι οι ίδιες, τα έσοδα όμως, όπως για παράδειγμα από τις χορηγίες, θα είναι μειωμένα" είπε χαρακτηριστικά.

"Δεν επιτρέπεται τροποποίηση του κανονισμού μεσούτης της περιόδου. Αμν πρόκειται για αυξομείωση, δεν μπορεί να γίνει την επόμενη αλλά την μεθεπόμενη περίοδο. Η δική σας απόφαση θα είναι η κορυφαία του ποδοσφαιρου τα τελευταία χρόνια. Η αυξομειωση θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στην προκύρηξη της περιόδου 2017-18. Τότε όμως, έλεγε για υποβιβασμό δύο, άνοδο δύο ομάδων και πρωτάθλημα με 16. Είμαι βέβαιος ότι θα εφαρμόσετε το νόμο, είμαστε σύννομοι και ζητάμε την εφαρμογή του" υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας, που εκπροσώπησε επίσης, νομικά τον ΠΑΣ.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Superleague, Γιάννης Οικονομάκης, ισχυρίστηκε ότι αν ήθελε ο ΠΑΣ Γιάννινα να προσβάλει την προκήρυξη και την αναδιάρθρωση θα έπρεπε να το κάνει τον Αύγουστο του 2018, τότε που υπεγράφη ομόφωνα από όλες τις ομάδες της Λίγκας και από τον ίδιο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Συμπληρώνοντας ότι η προκήρυξη εγκρίθηκε και από την ΕΠΟ, και όχι οι αποφάσεις της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας δεν προσβάλονται σε πειθαρχικά οργανα, κάτι που αντίκρουσαν οι δικηγόροι της ομάδας της Ηπειρου.Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί εντός της ημέρας.

Α.Π.

https://www.sdna.gr/podosfairo/dikastikes-apofaseis/article/598321/ekdikastike-i-prosfygi-toy-pas

να τα μας

56
Τι ώρα θα δώσει συνέντευξη ο α-ψηλός?
έτσι κι έτσι η απόφαση...

57
Τι θα γίνει με την έκβαση της προσφυγής θα το μάθουμε σύντομα.
Θεωρώ ότι ο αψηλός δεν θα αναλάμβανε την υπόθεση αν δεν είχε ελπίδες....
γι αυτό βγαίνει απο σήμερα και το διαμπυνίζει...κάτι εχει στο μυαλό του...
Αν κερδίσουμε την προσφυγή θα γίνει ένα μπάχαλο σε όλα τα δρώμενα που αφορούν το τόπι...

58
Μια ψηφοφορία για την αυριανή προσφυγή δε βάλατε ,καθώς πρώτα  αφορά τον ΠΑΣ και δεύτερον τον πρώην ιδιοκτήτου του.
Έτσι για το γαμώτο και για  να δέσει  και το κεράσι .
Η προσωπικη μου άποψη  για  θετική κατάληξη της προσφυγής είναι ελάχιστη,που κυμαίνεται  σε  ένα ποσοστό  του 20% .
 

59
Πέρα από το υποτιθέμενο  ενδιαφέρον του Κοκαλη για τον  ΠΑΣ ,ο άνθρωπος βλέπει την περιοχή ως καλή ευκαιρία να φτιάξει κι ένα μπατζαριο..

60
τα βόδια επιπλέουν?
πανωλαδια δηλαδή...
οι ευθύνες του αντικατοπτριζονται στο 1/3?
Αν έχω εγώ ένα μαγαζί φταίει το προσωπικό και πελάτες που δεν ερχονται?
 Εσύ μας λες ότι ο " τέτοιος "  δε φταίει και είναι πεντόλιρο για να το κρατήσουμε για ανατίμηση...
Αν τα πεπραγμένα ήταν αυτά στην Α, στη Β θα μασ ολα τα σκουπρα61
Aίτια υποβιβασμού....
Συνδιασμός με διπλή παραλλαγή
Ο Χόόόντρος....99,9%
Το κατεστημένο, τα συμφέροντα, οι αλλαξοκωλιές.... 99.9%
( α. Χωνεύεται η νίκη του φιδιού στο βάζελο...Διέθεσαν όλη τη βαζελίνη για να μπει στα ενδότερα....
β. Έφεση του φιδιου και ξεγλίστρημα...
γ Βασιλειάδης και συν αυτό....
δ. νοβα...
ε τα 4 μπαταλά τα θκα μας που μας εβγαλα τα μάτια με το σουβλί...
και στ΄ακόμη πολλά που θελ κβεντα η δλεια)..

62
Κανένα θέμα πώλησης του ΠΑΣ Γιάννινα
Φήμες θέλουν επενδυτές να θέλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα να είναι σε προχωρημένες επαφές για την αγορά του, κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr δεν ισχύουν. Οργισμένη αντίδραση του προέδρου των Ηπειρωτών, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Μετά τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα όπως είναι λογικό οι φήμες που αφορούν  ομάδες που αλλάζουν κατηγορία είναι πολλές. Από την αλλαγή προπονητή και την αποχώρηση ποδοσφαιριστών, μέχρι και αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Από την ημέρα που οι Ηπειρώτες υποβιβάστηκαν στα Γιάννενα ξεκίνησαν να βγαίνουν προς τα έξω διάφορες φήμες που θέλουν τον Γιώργο Χριστοβασίλη να αποχωρεί από τον σύλλογο αφού - σύμφωνα πάντα με τις φήμες αυτές -βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με υποψήφιους επενδυτές για την πώληση της ομάδας.

Μάλιστα, η μία από τις φήμες ήθελε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, και άλλοτε πρόεδρο της Super League, Πέτρο Κόκκαλη, να είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους. Επειδή οι φήμες αυτές μέρα με την ημέρα αρχίζουν και δυναμώνουν και στον κόσμο δημιουργείται η αίσθηση πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, να πούμε πως δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας στις φήμες αυτές.

Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος για την αγορά του ΠΑΣ Γιάννινα και πως ο Γιώργος Χριστοβασίλης (περιμένοντας παράλληλα την εκδίκαση της προσφυγής στο Διαιτητικό) ετοιμάζει ομάδα η οποία όχι μόνο θα διεκδικήσει την άμεση επιστροφή στην Super League, αλλά την δημιουργία ομάδας η οποία θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα βάλει τις βάσεις ώστε με την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια να μην έχει πορείες όπως η φετινή. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες αυτές με δήλωσή του στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και πως καλό είναι να σταματήσουν όσοι βγάζουν τις φήμες αυτές να χρησιμοποιούν την ομάδα για τους δικούς τους σκοπούς. 
http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1355289/kanena-thema-polisis-toy-pas-giannina

63
Σήμερα γράφουν για Κόκαλη, αλλά ο λίγδας  διαψεύδει...
Θυμάστε την πώληση Μαυροπάνου? Ετσι λειτουργεί και τώρα...
Εγώ πάντως ουτε για σκιάχτρο δεν θα τον εβαζα στο χωράφι μου να διώχνει τα κοράκια...
Ο άνθρωπος είναι πέρα τ λάκα..

64
Ο αψηλός για να αυτοπροταθεί σημαίνει ότι υπαρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να κερδίσει την υπόθεση παραμονής... Πίσω ομως από τις πλάτες μας δε γνωρίζουμε τα παιγνίδια που παίζονται....Πιθανόν ο 2.31 να είναι ο νομικός σύμβουλος του χοντρού στην πώληση του ΠΑΣ στον Κοκαλη...
Λέω αν...αν ο μποξέρ κερδίσει θα ζητήσει αδριάντα στην πλατεία και μόνιμη μνημόνευση από τα μεγαφωνα των Ζωσιμάδων ως υπέρ παντων σωτήρ...
Για να δούμε....

65
MΑΛΕΤΣΚΑ... την ευθύνη του υποβιβασμού την έχει τεκμηριώσει η πλειονότητα του forum. Όλοι μας ξέρουμε οτι το μεγάλο ψάρι εκπέμπει δυσωδία...αυτό όμως που σε πνιγει περισσότερο είναι η πολιτική συμπεριφορά απο τον πρωθυπουργό μέχρι εκείνα τα ανθρωπάκια, που προϋποτίθεται ότι μεταφέρουν τα δίκαια αιτήματα των συμπατριωτών τους....κρίμα γιατί είναι τσιροπούλια ή μάλλον τσώνια...Δε μιλώ ουτε για τον ΟΦΗ, ούτε για τους άλλους, καθως προασπίζονται τα συμφέροντά τους με οποιοδήποτε θεμιτό ή αθεμιτο μεσο.
Αη καλοβράδ..και να εχετε εμπιστοσύνη στο γομάρ, γιατί τ χρόν θα καν περσσοτερα αγωια και θα χοντρυν κι αλλο.

66
Επειδή οι ΣΤΕΦΟΣ, ΜΑΝΤΑΣ,ΤΖΟΥΦΗ και ΚΑΡΑΓΓΙΑΝΗΣ  ενδιαφερονται μόνο για  ό,τι αρπάξει το κ@@@@@@ρακι τους μην εμφανιστεί κανένας μπροστά μου γιατί θα τους  λούσω...Αυτή  ήταν η τελευταία μας ευκαρια αν και την κύρια ευθύνη την έχει το βόδι..

67
Ξέρει κανείς πότε εκδικάζεται η προσφυγή του ΠΑΣ? Ποιος πιστεύει ότι  θα έχει θετική κατάληξη?
Αν...αν ε  ρε γλέντια...Θα γελάνε και τα παρδαλά αμνοερίφια τ Μητς π εχ το μεγαλο τραι π πριτσαλαει

68
Ο σπαγγος δεν υπάρχει περίπτωση να αντιδράσει, γιατί οι τσέπες του παντελονιού του είναι τρύπιες και εξωτερικά ραμμένες. Μια λύση υπάρχει μόνο να παραμείνει ο ΠΑΣ στην κατηγορία.  Η τροπολογία  της αναδιάρθρωσης να μην ψηφιστεί  ως προς τον χρόνο έναρξης, καθώς αντίκειται με τις προκηρύξεις  όλων των  κατηγοριών. Επειδή οι   κατσαπλιαδες ορμώμενοι εξ Ηπείρου,  που προυποτιθεται   μεταφέρουν τα αποδεκτά  και δίκαια κοινωνικά αιτήματα των συντοπιτών τους  θα αποστασιωπηθουν, καθώς όλοι τους είναι για το διάβολο καβάλα.  Σ αυτές τις περιπτωσεις ισχυει: τι με νοιάζει έμενα για τσ αλλ...βολεμένος είμαι.. Ας έχουμε  όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μας μήπως....μήπως κάποιοι άλλοι απο αλλα γεγραφικα πλατη και μηκη  πιο ευαίσθητοι κάνουν κάτι, αν και το βλέπω πολύ μελανιασμενο. Αν η Κρήτη θέλει φίδια και πλατάνια δεν θα ψηφίσουν το έκτρωμα του Βασιλειαδη...
Αυτά.... σώνονται τα θ κα μας...

69
Γιατί δηλώνει τότε ότι θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα για να δικαιωθεί? Αν δεν προβεί σε καμιά ενέργεια τότε  χαρακτηριζεται ως κουτοπόνηρος  χωριάτης, λίγδας και
περιφερομενος θίασος με έναν και μόνο πρωταγωνιστή...την αφεντιά του... και οπως θα έλεγε ο ποιητης πέρα τ λάκα...

70
 Η Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση,  καθόρισε τον αριθμό των ομάδων, αλλά και το πώς θα προκύψουν οι ανακατατάξεις από την περίοδο 2019-20.  Επειδή η αναδιάρθρωση δε μπορεί να εφαρμοστεί με βάση  το καταστατικό της ΕΠΟ, ποια θα είναι η θέση των βουλευτών της Περιφέρειας κατά τη διάρκεια της συζήτησης-ψήφισης και ποιες οι νομικές κινήσεις της ΠΑΕ?

71
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: This is Kougias
« στις: Τρι 07 Μάι 2019 20:18  »
Ανακοίνωσε συνέντευξη Τύπου ο Κούγιας
Ο Αλέξης Κούγιας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΛ, ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (08/05).
Πιθανόν ο λίγδας του ανέθεσε όλα τα θέματα που αφορούν την παραμονή του ΠΑΣ στη Α κατηγορία..
Ο 2,34   θα προσφέρει  αμισθί όλες τις υπηρεσίες στον σπαγκοραμμένο.

72
Τελικα ερχεται Αυγουστο. Συνδιαζει καλοκαιρινες διακοπες,εγκαινια εργων πιν κανα τσιπρο με τον λιγδα σε ουδετερη ζωνη, πεταγεται και για κανενα καφε στον Φροτζιο

73
Συμπληρώνω...Θεωρείτε τυχαίο γεγονός ότι κατατέθηκε σήμερα η τροπολογία? Αύριο ο Τσιπρας στα Γιάννενα, κανείς δε μπορεί πια να θέσει θέμα για την αναδιάρθρωση, Πόντιος Πιλάτος θα το παίξει. Τον συντοπίτη του από τον πέρα μαχαλά θα τον προσπεράσει ευγενικά γιατί δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους.

74
Δεν παίζονται!
Τρολάρει τον ΟΦΗ ο Γ.Βασιλειάδης.

Επιτέλους δημοσιοποιήθηκε το νομοσχέδιο στο οποίο εντάσσεται η τροπολογία της αναδιάρθρωσης.

Ποιο είναι, παρακαλώ;

Αυτό που φροντίζει για το έργο του νέου Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης!

Συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι «η τροπολογία για την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εντάχθηκε στο σχέδιο νόμου: «Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της Μελέτης - Κατασκευής - Χρηματοδότησης - Λειτουργίας - Συντήρησης και Εκμετάλλευσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης και Μελέτη - Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, που έχει εισαχθεί για συζήτηση στις Επιτροπές στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί τις επόμενες μέρες».
http://dikisports.blogspot.com/

75
Ο Βασιλειάδης περίμενε πρώτα το βαθμολογικό πίνακα και μετά να καταθέσει την τροπολογία. Ήθελε να δει που θα βρίσκεται η Μπαρτσελονα της Κρήτης γιατί οι 13 βουλευτές της θα έριχναν μαύρο. Οι δικοί μας τι θα ψηφίσουν στη βουλή?.

Σελίδες: 1 2 [3] 4