Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Αθλητικά Ηπείρου και άλλα / Απ: Δόξα Κρανούλας
« Τελευταίο μήνυμα από ΠΑΣΟΛΕΣ στις Σήμερα στις 02:14 »
Άντε και την μεθεπόμενη σεζόν να αγωνίζονται στην Β' Εθνική. Μπορούν. Θυμίζουν ΑΕ Γιάννενα φάση.
2
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: FOOTBALL LEAGUE 2017 - 2018
« Τελευταίο μήνυμα από ΠΑΣΟΛΕΣ στις Σήμερα στις 01:33 »
Κοίτα κόσμο οι μιναράδες!

Διψάνε για διάκριση, λογικό είναι. Σαφέστατα ένα υπόβαθρο το είχαν ανέκαθεν.
Όμως ο Έλληνας φίλαθλος αγαπά πιο πολύ τις επιτυχίες παρά το σύμβολο της κάθε ομάδας που υποστηρίζει. Λίγοι είναι αυτοί που στο τέλος μένουν.

3
ΠΑΣ Clubs / Απ: Περί αντίπαλων οπαδών στα Γιάννενα
« Τελευταίο μήνυμα από ΠΑΣΟΛΕΣ στις Σήμερα στις 00:33 »

εξαιρετικά σχετικό δικαιώνει όσα έγραψα περί του τι είναι ασήμαντο και τι όχι ;;;
Τα ηνία της πόλης δηλαδή νομίζει κανείς ότι εξαρτώνται από το πού έχει βρωμίσει ο καθένας (ΠΑΣ ή μη ΠΑΣ) την πόλη μας;   :joker:

Επειδή υποψιάζομαι ότι μία μερίδα οπαδών της ομάδας μου δεν θα καταλάβει μία από τα παραπάνω να διευκρινήσω ότι είμαι διαχρονικά αντί-ΠΟΚ και είμαι αποκλειστικά ΠΑΣ και όχι κάτι άλλο και ΠΑΣ (από τις μεγάλες βέβαια!)

Τα ηνία της πόλης καθορίζονται απο την εντοπιότητα, δηλαδή ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Τι να κάνουμε δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον ΠΑΣ μας , όχι μόνο στην Ήπειρο... αλλά σε ολόκληρη την ΒΔ Ελλάδα, τα γκράφιτυ (και όχι μουτζούρες ) έρχονται απλά για να επιβεβαιώσουν , ικανοποιήσουν και υπενθυμήσουν την εντοπιότητα σε αυτή την πόλη.  Και πως δεν έχουν σχεση τα συνθηματα του παοκ στους τοίχους με όλους αυτούς που πήγαν να μας κάνουν κακό και μέσα στο γήπεδο αλλά και στο "εντος εδρας" για "χαρη" του παοκ; Τήν ίδια ιδέα πρεσβεύουν. Όχι στα κακάσχημα μαύρα και άραχνα παοκτσιδικα γράμματα μέσα στην πόλη μας. Νομίζω είναι αυτονόητο.

4
ΠΑτΣαρια - TRIARIA / Απ: Αστεία Videakia
« Τελευταίο μήνυμα από Crimson Glory στις Σήμερα στις 00:06 »
5
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Έρευνες για πετρέλαιο στο Ζαγόρι
« Τελευταίο μήνυμα από timpanistis toreros στις Χθες στις 23:46 »
Μια αφίσα που κυκλοφορεί στην πόλη μας και συντάσσεται κατά της εξόρυξης. Με την υπογραφή της πολιτικής συλλογικότητας "σεμπρεβίβα".Εξόρυξη Πετρελαίου Σημαίνει


Καταστροφή

Σύμφωνα με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των ίδιων των εταιρειών:

    Τουλάχιστον 92.000 κιλά εκρηκτικά, 11.500 γεωτρήσεις-τρύπες, από 8 έως 20 μέτρα βάθος η κάθε μία.
    219 ελικοδρόμια εντός παρθένων δασών και προστατευόμενων περιοχών.
    000 έως 3.000 lt καύσιμο ανά γεωτρύπανο ανά ημέρα
    395 ώρες πτήσεις των ελικοπτέρων, με κατανάλωση από 150 έως 850 lt καυσίμου ανά ώρα.
    Αποτέλεσμα; Τουλάχιστον 200 τόνοι τοξικών αερίων: μονοξείδιο του άνθρακα, αέριοι υδρογονάνθρακες, οξείδια του αζώτου, διοξείδιο του θείου και εισπνεύσιμα σωματίδια. Δημιουργία όξινης βροχής και επιβάρυνση χλωρίδας και πανίδας ακόμα και μακριά από τις γεωτρήσεις. Μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα, ήδη από τη φάση των ερευνών.
    Ανυπολόγιστες ζημιές από πιθανή διαρροή ή ατύχημα. Μόνο το 2017 η ανάδοχος του έργου Repsol ήταν υπεύθυνη για 11 ατυχήματα και διαρροή 40 τόνων πετρελαίου παγκοσμίως.

Λεηλασία

Οι εμπλεκόμενες εταιρείες Repsol και Energean Oil απολαμβάνουν ειδικό καθεστώς με την αιτιολογία πως πρόκειται για επένδυση «εθνικού συμφέροντος». Βάσει του «νόμου περί υδρογονανθράκων» (2289/95):

    Απόλυτο δικαίωμα σε αναγκαστικές απαλλοτριώσεις, κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας , προς εξυπηρέτηση των αναγκών των εταιρειών (δρόμοι, αγωγοί μεταφοράς, αποθηκευτικοί χώροι, εγκαταστάσεις επεξεργασίας και λιμάνια μεταφόρτωσης).
    Καμία υποχρέωση των εταιρειών ως προς τον τόπο και τρόπο διάθεσης των απολήψιμων ποσοτήτων. Κοινώς, ούτε θα αυξηθεί η ενεργειακή επάρκεια της περιοχής, ούτε θα φθηνύνουν τα καύσιμα.

Συμπέρασμα; Είτε βρεθούν είτε όχι απολήψιμα κοιτάσματα πετρελαίου, η περιοχή θα έχει ήδη λεηλατηθεί, η υγεία των κατοίκων θα έχει ήδη επιβαρυνθεί, οι τοπικές κοινωνίες θα έχουν ήδη διχαστεί, το περιβάλλον θα έχει ήδη καταστραφεί.

Πόλεμος

Αμέτρητες πολεμικές συρράξεις είχανε στο επίκεντρο τους τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών. Τέτοιου είδους επιχειρηματικές δραστηριότητες, πέρα από το να γεμίζουν τις τσέπες των αφεντικών, φέρνουν πάντοτε στρατιωτικοποίηση, ένταση του κοινωνικού ελέγχου, αύξηση των ενδοκαπιταλιστικών ανταγωνισμών, εκτόξευση του αριθμού των θερμών επεισοδίων, μεγέθυνση των στρατιωτικών δαπανών. Με το αστήρικτο επιχείρημα πως «πρόκειται για το πετρέλαιο μας» τα αφεντικά θα τονώνουν το χαρτί του εθνικισμού, εις βάρος της αρμονικής συνύπαρξης μεταξύ γειτόνων. Οι ιστορικές περιπτώσεις των πολέμων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, τα τελευταία 100 χρόνια, αποδεικνύουν πως το κυνήγι του Μαύρου Χρυσού συνοδεύεται από ανοιχτές πολεμικές συγκρούσεις. Και όλοι ξέρουμε ποιανού το αίμα θα χυθεί σε αυτή την περίπτωση…


Δεν έχουμε κανένα λόγο να συστρατευόμαστε με αυτή την υπόθεση,
έχουμε κάθε λόγο να εναντιωνόμαστε στο πετρέλαιο!!!
6
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: HELLAS VERONA
« Τελευταίο μήνυμα από Γιαν Ωρεγιάννης στις Χθες στις 23:14 »
- Τι εννοείς Βίρνα οτι μας παστέλωσε 5 η DEA;
- Αυτό που κατάλαβες Γιάγκο Δράκο. 5 μας παστέλωσαν οι Μπεργκαμάσκοι.
- Μίλα καθαρά Βίρνα. Εννοείς πως μας παστέλωσαν 5;
-Η Serie B ρωτάει και ανησυχεί Γιάγκο Δράκο.
- Μίλα καθαρά Βίρνα. Τι ρωτάει και γιατί ανησυχεί;

 :etsi: :etsi: :etsi:

7
ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή? / Απ: Γαρουφαλιάς Ηρακλής
« Τελευταίο μήνυμα από Pablo Pascobar στις Χθες στις 22:42 »
Eλπίζω να είναι ράδιο-αρβύλα, γιατί αν ισχύει, κατ' εμέ παίχτης που πηδά από το καράβι (για να πάει μάλιστα σε ομάδα ιδίων κυβικών), ενώ ο αγώνας για την Ευρώπη συνεχίζεται , δεν έχει θέση ούτε στην ενδεκάδα , αλλά ούτε καν στην αποστολή !
8
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: HELLAS VERONA
« Τελευταίο μήνυμα από timpanistis toreros στις Χθες στις 22:33 »
καλό το 0-5 σήμερα ε?

και οδεύετε για  β' εθνική...

δε σας χάλασε...
9
ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή? / Απ: Γαρουφαλιάς Ηρακλής
« Τελευταίο μήνυμα από pagourenko1966 στις Χθες στις 21:12 »
Μετριος παιχτης αλλα οτι εχει το δινει...
Αμα θελει να φυγει ας φυγει.. δεν θα σκουξουμε κιολας
10
Παράθεση
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Finswimming
Δελτίο τύπου :
Οι χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης Β. Ελλάδος έφτασαν στο τέλος.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπήκε με το δεξί στην πρώτη του εμφάνιση σε αυτή την διοργάνωση και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Συμμετείχε με 3 αθλήτριες και η Συγκομιδή μεταλλίων που έφεραν στην ομάδα είναι
3🥇 Χρύσα
1🥈Αργυρό
1🥉Χάλκινο.
Αναλυτικά :
✔️Δουμα Μαριάννα 1η στα 100-200-400 διπλά πέδιλα στην κατηγορία Παγκορασιδων Α'(2005) με ατομικά ρεκόρ και όρια για συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Κατηγορίας.
✔️Ζαρκαδα Ασπασία 2η στα 400 διπλά πέδιλα
3η στα 200 διπλά πέδιλα και 5η στα 100 διπλά πέδιλα στην κατηγορία Παγκορασιδων Β'(2006) με ατομικά ρεκόρ και στα 200 και 400 δίπλα πέδιλα όρια για συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open κατηγορίας.
✔️ Αρλετου Ασπασία μια νέα αθλήτρια της ομάδας που ξεκίνησε την αγωνιστική της δραστηριότητα εδώ και 6 μήνες και κατάφερε να κάνει ατομικά ρεκόρ και να κατακτήσει την 8η θέση στα 50 διπλά πέδιλα Κορασίδων (2003-2004) και όριο συμμετοχής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open κατηγορίας. 13η στα 100 διπλά πέδιλα και όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών και 15η στα 200 διπλά πέδιλα.
Απόλυτα ικανοποιημένοι οι υπεύθυνοι προπονητές Κυριακίδης Κωνσταντινος και Μπίγγου Ιουλία συγχαρητήρια για την εμφάνιση των αθλητριών και το αθλητικό ήθος, αλλά και στους γονείς των παιδιών που στηρίζουν την προσπάθεια τους.
ΠΑΣ Γιαννινα Τμήμα Κολύμβησης & Συγχρονισμένης Κολύμβησης (φωτογραφίες)
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10