Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - syberia

Σελίδες: [1]
1
Πήγα σήμερα το απογευματάκι μια βολτίτσα μέχρι τον αυχένα της Κατάρας, είχα να πάω πολλά χρόνια από αυτόν τον δρόμο για την ακρίβεια από τον Μάη του 2009.

Είναι κρίμα που τον έχουν εγκαταλείψει και δεν τον συντηρούν πλέον. Είναι σε καλή κατάσταση με εξαίρεση τρία, τέσσερα σημεία που έχει καταστραφεί εντελώς το οδόστρωμα ή έχει υποχωρήσει. Δεν έχεις θέμα πάντως, αρκεί να προσέχεις τα πεσμένα βράχια. Θα μου πείτε δεν πήγα μετά τον αυχένα που αλλάζει η Περιφέρεια και δεν ξέρω τι συντήρηση κάνουν σε εκείνο το κομμάτι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν κάνουν.

Την επόμενη φορά θα κατέβω μέχρι Γιάννενα από τον παλιό τον δρόμο έτσι για να θυμηθώ τα 1990s που πηγαίναμε στο Τσεπέλοβο.

Πάντως είναι η χαρά του οδηγού τώρα που δεν έχει κίνηση και εκμεταλλεύεσαι όλο το μήκος του οδοστρώματος, ειδικά άμα έχεις καμιά Alfa Romeo...  :P

Πάντως αυτός ο δικός σας που έγραψε με μπλε σπρέι το καλυβάκι και τις ταμπέλες είναι τυχερός, το χρώμα έχει παραμείνει αναλλοίωτο και τα θυμάμαι ότι ήταν βαμμένα και τον Απρίλη του 2007 που ανεβήκαμε για τον ημιτελικό. Δυστυχώς δεν είχα σπρέι μαζί μου να κάνω τις απαραίτητες εικαστικές παρεμβάσεις.

Σελίδες: [1]