Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - tospukurke

Σελίδες: [1]
1
Πολλά χρόνια πέρασαν περιμένοντας... ας ελπίζουμε να είναι αυτό το παιχνίδι ο πάτος του βαρελιού.
Ένα βαρέλι που πέφτουμε διαρκώς εδώ και πάνω από 15 χρόνια... τουλάχιστον όσοι από εμάς βλέπουν (ή πια έβλεπαν) τον ΠΑΣ Γιάννενα σαν κομμάτι από τη ζωή τους, σημείο συνάντησης με φίλους και γνωστούς στις κερκίδες της Ελλάδας, μια μικρή γιορτή κάθε κυριακή, μια από τις αυθεντικές γιαννιώτικες εμπειρίες με τσίπουρο και χαβαλέ.

Καταλαβαίνω τους ποδοσφαιρόφιλους, τη χαρά τους να παίζει η ομάδα στην Α με "μεγαλους" αντιπάλους και (ενιοτε) ωραίο ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω και την πίστη τους ότι ειναι περισσότεροι και σημαντικότεροι από εμάς τους γραφικούς και άμπαλους οπαδούς. Ποτέ δε κατάλαβα τη τυφλή εμπιστοσύνη τους σε έναν άνθρωπο που από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε, οι πιο συχνές συνδέσεις με το όνομα του ήταν η παράγκα και το στοίχημα. Ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορούν να αγνοούν ότι ολόκληρη η χώρα μας θεωρεί ασυζητητί παράρτημα. Τα ίδια που κοροιδεύαμε κάποτε για τους ηρακλειώτες; Ποτέ δεν κατάλαβα την αδιαφορία τους για το άδειασμα του γηπέδου τον χωρισμό του κόσμου σε στρατόπεδα που κάθε λίγο κάποιο περισσεύει και την πίστη τους ότι δε θα περισέψουν ποτέ και αυτοί.

Περισσότερο απ'όλα στεναχωρήθηκα που άνθρωποι που βρεθήκαμε μαζί στις κερκίδες, φωνάξαμε, γιορτάσαμε, χαρήκαμε και κλάψαμε μαζί όχι για το ποδόσφαιρο αλλά για τον ΠΑΣ, υπέκυψαν στον ΦΟΒΟ.

Ας είναι η ευκαιρία αυτή να πουμε αλήθειες χωρίς τον φόβο των επιπτώσεων, να δούμε τα πράγματα όπως πραγματικά ειναι, όσο άσχημα και αν είναι και να οραματιστούμε το μέλλον που θέλουμε, αν θέλουμε τα παιδιά μας να ζήσουν αυτό που ζήσαμε και εμείς στις κερκίδες όπου παίζει ο ΠΑΣ Γιάννενα. Το επόμενο βήμα μετά θα γίνει μόνο του.

Μπράβο στο ΣΦ για την ανακοίνωση.

Σελίδες: [1]