Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ΛΑΜΙΑ FANS

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 655
51
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Τετ 22 Απρ 2020 00:43  »
Πάντως σήμερα δυστυχώς είχαμε το θάνατο και ενός 35χρονου χωρίς υποκείμενο νόσημα. Αποδεικνύοντας εν μέρει τη σοβαρότητα του πράγματος.

52
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Τρι 21 Απρ 2020 20:09  »
8 εκατομμύρια ο ΕΝΑΣ πρύτανης. Δεν είναι  ο μόνος. Θυμάσαι και για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κάποιες ιστορίες παλιές;Βάλε τώρα τους Πρυτάνεις όλων των Πανεπιστημίων κ.λπ. τόσα χρόνια και επεκτάσου και σε όλους Δημόσιους Φορείς.

Πόσα δις μέσα μπήκε η ΔΕΗ, ο ΟΣΕ, ο ΟΤΕ από το φαγοπότι που γινόταν τόσα χρόνια;

Πόσα εκατομμύρια μέσα είναι η εδώ τοπική ΛΑΡΚΟ και ζημιογόνα τόσα χρόνια;

Και ΟΚ λαμόγια υπάρχουν και στους 2 τομείς.

Θέλω μια απορία να μου λύσεις αν θες. Για εμάς τον λαουντζίκο.

Αν πιάσουν τον Χ να μην κόβει απόδειξη 1 ευρώ θα φάει πρόστιμο. Όσο ορίζει ο νόμος.

Αν πιάσουν τον Ψ ΔΥ να κλέβει από το Δημόσιο ή να μην εμφανίζεται στη δουλειά του ή να παρανομεί (πχ φακελάκι, μίζα) γιατί δεν τιμωρείται;

Γιατί ο νόμος ισχύει επιλεκτικά;

53
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Τρι 21 Απρ 2020 18:09  »
Μακριά που από εμένα ο Τζήμερος. Άλλα λέει αυτός, άλλα εγώ.

fon,

Ε και; 8 εκ ευρώ "έφαγε" ένας μόνο Πρύτανης του Παντείου. https://www.cnn.gr/news/ellada/story/201766/aponemithike-xari-ston-proin-prytani-toy-panteioy-gia-ypothesi-ypexairesis

Μάντεψε! Καμία τιμωρία! Του απονεμήθηκε ΧΑΡΗ!

Κομπίνα στον ΟΣΕ. 8 υπάλληλοι έκλεβαν περιουσία του Δημοσίου. Και ο Διευθυντής μέσα. Ακόμα πληρώνονται.

Αν όμως δεν κόψει ο π.χ. καφετέρια ένα καφέ. Εκεί θα φάει πρόστιμο. Εκεί υπάρχει νόμος.

Στο Δημόσιο ότι και να κάνεις δεν υπάρχει κανένας νόμος, δεν τιμωρείται κανένας.

54
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Τρι 21 Απρ 2020 12:26  »
Και για να κλείνουμε:

1. Μπήκαν με πλαστά πτυχία. Καμία τιμωρία.
2. Μπήκαν με βύσμα. Καμία τιμωρία.
3. Δεν εμφανίζονται στη δουλειά τους ποτέ τους. (ξέρω άτομο που δουλεύει ΔΥ) και δεν έχει εμφανιστεί στη δουλειά του ούτε μια ημέρα. Καμία τιμωρία.
4. Την κοπανάνε από τη δουλειά τους για καφέ. Τιμωρία καμία.
5. Έχουν κατακλέψει ΚΑΠΟΙΟΙ το δημόσιο και περιουσία του δημοσίου. Τιμωρία καμία.
6. Έχουν πιαστεί να παίρνουν φακελάκια, μίζες κλπ. Τιμωρία καμία.
7. Έχουν καταγγελθεί για κακή συμπεριφορά σε πολίτες. Τιμωρία καμία.
8. Να μην μου πούμε για αξιολόγηση κλπ. Είναι αδύνατο να γίνει.

Αν αυτά σας βρίσκουν σύμφωνους ΟΚ!

55
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Τρι 21 Απρ 2020 11:14  »
Οι άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι των 2000€ όπως λένε κάποιοι, διορίστηκαν εκεί για να κάνουν συγκεκριμένες δουλειές του εκάστοτε καθεστώτος και να αμοίβονται ανάλογα για τις υπηρεσίες που παρέχουν. Είναι βλέπεις πιο δύσκολο να βρεις άνθρωπο με προσόντα και λογική να κάνει το μακάκα και τον ρουφιάνο αν και υπάρχουν και αυτοί. Και η σωστη πρόταση για αυτό που λες Μύθε θα ήταν οτι είναι χαμηλών δυνατοτήτων αυτοί που διδάσκουν πληροφορική στα σχολεία οι οποίοι μόνο πληροφορικάριοι δεν είναι. Και συνεχίζει η γνωστή τακτική του να βάζουμε άσχετους σε λάθος κλάδους στο δημόσιο για να μπορούμε εύκολα να το βγάζουμε άχρηστο. Να επισημάνω οτι δεν έχω δουλέψει ποτέ στο δημόσιο τομέα.

Καταρχάς Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη!

Για παράδειγμα (παρά το οτι κούρασε το dk) ο φύλακας γραμμής του ΟΣΕ - που πουθένα στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοια θέση στον κόσμο, οι μπάρες είναι ηλεκτρονικές- που έπαιρνε 3 χιλ. το μήνα και τώρα 2.200 χωρίς προσόντα, χωρίς αρμοδιότητες, χωρίς τίποτα δεν είναι περιττός;

Άλλο παράδειγμα: Υπάλληλος στη ΔΕΗ. Τι δουλειά έκανε; Έβγαζε φωτοτυπίες! Τίποτε άλλο!  Αυτό ήταν το πόστο του. Θα έπρεπε να έχει μόνο μια ευθύνη;

Υπάρχουν χιλιάδες τέτοιοι ειδικά στις αμαρτωλές ΔΕΚΟ.

Αυτά είναι άδικα για ενα ΔΥ με προσόντα και ευθύνες πχ γιατρό, νοσηλευτή κλπ

57
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Χρόνια πολλά!
« στις: Κυρ 19 Απρ 2020 13:13  »
Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για πολιτικά.

Χρόνια Πολλά σε όλους!

59
ΠΑΣατέμπος (για να περνά η ώρα) / Απ: ορκ!!!
« στις: Σαβ 18 Απρ 2020 22:55  »
Χριστιανοταλιμπάν και αμόρφωτος Ελληνάρας.

Αφού φίλοι σας πειράζουν τα "αισχρά" λόγια πάρτε τις αισχρές πράξεις

Υ.Γ. Από τον τυμπανιστή του ΠΑΟΚ.

60
Στα 53 ΜΟΛΙΣ ο Μούρα στάματησε τη μπάλα και κρέμασε τα παπούτσια του. Κρίμα!

61
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Σαβ 18 Απρ 2020 16:42  »
Φίλε Crimson,

Αυτό που εσύ αυθαίρετα χαρακτηρίζει "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" για όσο κόσμο δεν είναι ΔΥ είναι δικαιοσύνη.

Όταν ο Χ πήγαινε στα πολιτικά γραφεία για να βολευτεί έδειξε κοινωνική αλληλεγγύη ; Τον κώλο του δεν κοίταξε εις βάρος μας;

Είμαστε η μοναδική χώρα που έδινε 3.000 μισθό (στη συγκεκριμένη οικονομία) σε απόφοιτο Β΄Δημοτικού. Πουθενά στον κόσμο  δεν συμβαίνει αυτό.

Δεν είναι ούτε ορθολογικό, ούτε δίκαιο.

Φυσικά δεν είναι ούτε ορθολογικό, ούτε δίκαιο να αξιολογείται καθημερινά από εργοδότη και πελάτη ο ιδιωτικός υπάλληλος και ο δημόσιος να μην αξιολογείται από κανέναν.

Αλληλεγγύη φυσικά! Αλλά και δικαιοσύνη!

62
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Σαβ 18 Απρ 2020 16:35  »
Πόσο λάθος είναι το να λες να κατέβει ο μισθός και στο Δημόσιο. 1ον είναι ο μόνος τρόπος να μοιράζει δίκαια το δημόσιο λεφτά στην αγορά, 2ον στην ουσία επικροτείς έμμεσα και τις μειώσεις στον ιδιωτικό τομέα, 3ον από δω και πέρα να ζητάς να αυξηθούν οι μισθοί και να εξισωθούν με αυτούς των δημοσίων υπαλλήλων και όχι το αντίθετο. Τουλάχιστον δείχνει πιο λογικό μέσα στον παραλογισμό που ζούμε.

Το κράτος αν θέλει να έχει ανάπτυξη. Ας ρίξει λεφτά στην παραγωγή. Το Δημόσιο είναι ζημιογόνο.

Που είδες δίκαιη μοιρασιά όταν η καθαρίστρια στη ΔΕΗ έπαιρνε 2.800 προ μνημονίου και η καθαρίστρια στα σχολειά 1.200 με το ίδιο επάγγελμα;

Που είδες τη δίκαιη μοιρασιά όταν ο φύλακας γραμμής του ΟΣΕ χωρίς αντικείμενο εργασίας έπαιρνε 3.000 και ο ο γιατρός λιγότερο από 2.000;

Δεν επικροτώ τις μειώσεις στον ιδιωτικό τομέα! Θεωρώ ότι το μόνο δίκαιο είναι ενιαίο μισθολόγιο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ανάλογα με τα προσόντα.

Το 3ο που έγραψες είναι ανέφικτο. Θα πας στον ιδιώτη και θα ζητήσεις 2 χιλ.; Δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο. Αυτά έλεγε το τσόκαρο η Γιάμαλη και γέλαγε όλος ο πλανήτης μαζί της.

63
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Σαβ 18 Απρ 2020 15:32  »
Στο μεταξύ ήδη κουβεντάζεται η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 533€ και άλλα όμορφα αντεργατικά...
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΓΑΜΙΕΣΤΕ  :stop: (έκοψε και ο RASTA το τσιγάρο)
Σύνταυροι, το αύριο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Ας μην τους περάσει!

Ας κατέβουν οι μισθοί και στο Δημόσιο ρε φίλε. Δε γίνεται ένας χωρίς προσόντα να παίρνει 2.000! Δε γίνεται! Είναι ΑΔΙΚΟ!

64
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Παρ 17 Απρ 2020 23:10  »
Παράθεση
Κορυδαλλός: Προσαγωγές Χρυσαυγιτών σε εκκλησία - Απαιτούσαν να γίνει περιφορά Επιταφίου


Σε προσαγωγές Χρυσαυγιτών και άλλων ατόμων που βρέθηκαν έξω από εκκλησία στον Κορυδαλλό προχώρησαν αστυνομικοί το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Οι συγκεντρωμένοι με επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο απαιτούσαν να γίνει περιφορά του Επιταφίου του ιερού ναού Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό.

Ακολούθησαν αντεγκλήσεις με αστυνομικούς και ρίψη κροτίδων από τους συγκεντρωμένους. με τους αστυονομικούς να προχωρούν σε 18 προσαγωγές.

Αλεξανδρούπολη: Άνοιξαν εκκλησίες και ύψωσαν σημαίες - Παρέμβαση Αστυνομίας

Ομάδα κάτοικων προσήλθε μέσα στην εκκλησία του Άι - Γιώργη στην Αλεξανδρούπολη και ύψωσε ελληνικές σημαιες. Μάλιστα, προσπάθησαν να βγάλουν έξω τον επιτάφιο και να τον περιφέρουν μόνοι τους στους δρόμους της πόλης, ωστόσο τους σταματησε η Αστυνομια, απειλώντας με συλλήψεις.


Προσπάθησαν να μπουν σε εκκλησία στη Λαμία - Άνοιξαν εκκκλησίες σε Βόλο και Αμπελόκηπους

«Παρατράγουδα» εντός και εκτός εκκλησιών παρατηρήθηκαν νωρίτερα σε όλη τη χώρα από πιστούς που ήθελαν να προσκηνύσουν τον Επιτάφιο και να ανάψουν ένα κερί, παρά την απαγόρευση, στο πλαίσιο των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία όταν ο ιερέας τελείωσε την αποκαθήλωση και πήγε να βγει από το ναό, ήταν απέξω περίπου 20 πιστοί, οι οποίοι, μόλις άνοιξε την πόρτα ο ιερέας, μπήκαν στο ναό αγνοώντας τις εκκλήσεις του ιερέα και του επιτρόπου.
Αμέσως στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Συμεών. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους πιστούς και η πόρτα ξανάκλεισε χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, πολλοί ιερείς και επίτροποι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση κάνοντας τον αστυνομικό, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που αγνοώντας τις οδηγίες και τα μέτρα θέλησαν να προσκυνήσουν στον Επιτάφιο.

«Εμείς δεν μπορούμε να έχουμε ρόλο αστυνομικού. Σήμερα θα έπρεπε έξω από την Μητρόπολη και άλλους κεντρικους ναούς να υπάρχει ένας αστυνομικός ώστε να μην αναγκαζόμαστε να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση εμείς με τους πιστούς. Εφαρμόζουμε τις αυστηρές εντολές του Μητροπολίτη μας και όλα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, αλλά ο δικός μας ρόλος δεν είναι κατασταλτικός....», έλεγε ένας από τους ιερείς στο LamiaReport.

Την ίδια ώρα περιοριστικά μέτρα έσπασαν οι υπεύθυνοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου στον Βόλο, που αψήφησαν τους περιορισμούς των αρχών, με τη σύμφωνη γνώμη της Εκκλησίας και άνοιξαν την εκκλησία για τους πιστούς.


Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, περίοικοι αντιλήφθηκαν την είσοδο πιστών στην εκκλησία και ειδοποίησαν την αστυνομία που μετέβη στον Ιερό Ναό. Μέσα υπήρχε οικογένεια με δυο παιδιά, που απομακρύνθηκαν από τους αστυνομικούς και ο Ναός έκλεισε.

Παράβαση της απαγόρευσης παρατηρήθηκε και στον Άγιο Νεκτάριο Νέας Ιωνίας, όπου κατά διαστήματα άνοιγαν οι πόρτες και έμπαιναν μέσα οι πιστοί για να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο.

Ίδια ήταν η εικόνα όμως και στους Αμπελοκήπους όπου κατά παράβαση των αποφάσεων ο Ιερός Ναός του Αγίου Θωμά στους Αμπελόκηπους έμεινε ανοικτός για ένας ορισμένο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να προσέλθουν οι πιστοί και να προσκυνήσουν.

Οι πιστοί σχημάτισαν ουρές στο προαύλιο της εκκλησίας και περίμεναν τη σειρά τους για να προσέλθουν στο εσωτερικό του ναού και να μπορέσουν να προσευχηθούν και να προσκυνήσουν στον επιτάφιο.

Στην είσοδο βρίσκονταν δύο νεωκόροι, οι οποίοι «πρόσεχαν» την είσοδο και την έξοδο των πολιτών, ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία συνωστισμού και συγχρωτισμού. Λίγο αργότερα, η πόρτα του Ιερού Ναού έκλεισε και οι συγκεντρωμένοι πιστοί αποχώρησαν από το σημείο. Ωστόσο, αυτό που συνέβη, αντίκειται τόσο στα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων όσο και στην απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών λειτουργία των εκκλησιών.

Θεσσαλονίκη: Μαζεύτηκε κόσμος σε ναό στους Αμπελόκηπους

Στα παρεκκλήσια που βρίσκονται έξω από ιερούς ναούς αρκέστηκαν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή οι πιστοί για να προσκυνήσουν στη Θεσσαλονίκη, αφού οι εκκλησίες (πλην ελάχιστον εξαιρέσεων που άνοιξαν πάρα τις απαγορεύσεις) παραμένουν κλειστές, τηρώντας τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, πλήθος κόσμου, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, ανέμεναν από το πρωί υπομονετικά τη σειρά τους για να μπουν στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. Αναλογίες είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν  και σε άλλα σημεία.

Πιστοί εκκλησία Θεσσαλονίκη - GRTimes.gr

Οι πιστοί μπαίνοντας στο εκκλησάκι, προσκυνούσαν την εικόνα η οποία στη συνέχεια καθαριζόταν με οινόπνευμα και  φεύγοντας έπαιρναν ροδοπέταλα από το καλάθι που είχε στηθεί απέξω.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος ασφαλείας του ναού, Θεοτόκης Ράπτης, ο κόσμος προσκυνούσε από το πρωί και «αυτό δεν γίνεται να το σταματήσουμε. Εμείς από τη μεριά μας βοηθούμε όπως μπορούμε και κάνουμε συστάσεις», ενώ τόνισε πως κρατούνται οι αποστάσεις.

Παράλληλα ο ίδιος επισήμανε πως στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία, η οποία έλεγξε για το αν είναι ανοιχτός και στη συνέχεια, αφού διαπίστωσε πως είναι κλειδωμένος αποχώρησε.

Πληροφορίες της Voria.gr, ωστόσο, ανέφεραν πως πιστοί έσπευσαν έξω από τον ΙΝ Αγ. Παντελεήμονος όταν έμαθαν πως οι ιερείς έβγαλαν έξω από την εκκλησία τον Εσταυρωμένο, ώστε να τον προσκυνήσουν. Μάλιστα, μέσα σε λίγα λεπτά σχηματίστηκαν ουρές δεκάδων μέτρων στο προαύλιο του ναού. Όπως είπαν στη Voria.gr παρευρισκόμενοι, το εικόνισμα του Εσταυρωμένου βγήκε από τον Ναό για προσκύνημα δύο φορές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έπειτα από κλήσεις-καταγγελίες που έγιναν στην Άμεση Δράση, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και ζήτησαν να απομακρυνθούν από την εκκλησία τόσοι οι πιστοί, ώστε να αποφευχθούν συνθήκες συνωστισμού, όσο και να επιστρέψει ο Εσταυρωμένος στο εσωτερικό του Ναού.

Πικέρμι: Προσήχθη ο ιερέας του Αγίου Χριστοφόρου γιατί άνοιξε την εκκλησία σε λίγους πιστούς

Περιπολικό της Αστυνομίας βρέθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι στον Άγιο Χριστόφορο στο Πικέρμι και ζήτησε τον ιερέα της εκκλησίας. Ο πάτερ Δημήτριος φέρεται, σύμφ ωνα με πληροφορίες, να άνοιξε τον Ιερό Ναό για λίγο, προκειμένου να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο οι λίγοι πιστοί που βρέθηκαν εκεί.

Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαίωσε πως στο rpn.gr, πως οι πιστοί ήταν ελάχιστοι και έμπαιναν ένας-ένας, χωρίς να δημιουργηθεί συγχρωτισμός.

Οι αστυνομικοί, ζήτησαν τα αποδεικτικά κίνησης από μια πιστή όταν βγήκε από τον Ναό και κατόπιν πήραν τον πατέρα Δημήτριο με το περιπολικό και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο πατέρας Δημήτριος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ηγουμενίτσα: Προσαγωγή ιερά που άνοιξε ναό για να προσευχηθούν οι πιστοί

Την παρέμβαση της αστυνομίας στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στην Ηγουμενίτσα, προκάλεσε καταγγελία το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιερέας, μετά τη θεία λειτουργία, άνοιξε τις πόρτες του ναού και πιστοί μπήκαν στο εσωτερικό του για να προσευχηθούν. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, η οποία έδιωξε τους όσους πιστούς υπήρχαν στην εκκλησία και προσήγαγε τον ιερέα, στον οποίο έγιναν απλές συστάσεις.

Ο ιερέας ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το epirusgate, πως δεν έκανε κάτι παράνομο, αφού σύμφωνα με την ΚΥΑ «οι Ιεροί Ναοί θα είναι ανοιχτοί για ατομική προσευχή Μ. Παρασκευή ώρες 13.00 έως 17.00 Μ. Σάββατο ώρες 11.00 έως 13.00. Η ακολουθία του Επιταφίου και η Ανάσταση θα γίνουν από τον Ιερέα με την παρουσία του Ψάλτη και ενός νεωκόρου. Η παρουσία πιστών κατά την ακολουθία του Επιταφίου και της Ανάστασης, που θα γίνουν εντός του Ιερού Ναού, δεν επιτρέπεται. Οι καμπάνες επιτρέπεται να ηχήσουν πένθιμα την Μ. Παρασκευή και χαρμόσυνα στην Ανάσταση».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως στο εσωτερικό του ναού προσέρχονταν ένας - ένας οι πιστοί, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

από protothema.gr

Αυτούς θεωρώ Χριστιανοταλιμπάν.

Αυτούς θεωρεί ο δρακολίμνης "Ελληνες". Παναγίωταρος και ΧρυσαΑυγα.

65
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Παρ 17 Απρ 2020 17:53  »
Crimson,

Φυσικά και δεν είναι οι ίδιοι.

Ο σωστός και ειλικρινής Χριστιανός δεν το νοιάζει αν θα πάει Εκκλησία ή όχι για 20 ημέρες. Δεν παθαίνει τίποτα. Προσεύχεται σπίτι του.  Καταλαβαίνει ότι πάνω από όλα είναι η δημόσια υγεία. Καταλαβαίνει τα δεινά των συνανθρώπων του που θα φέρει η οικονομική κρίση, ως καλός Χριστιανός. Συμπαραστέκεται σε αυτούς. Αυτό αρμόζει η πίστη. Αυτό είναι Χριστιανισμός!

Αυτός που κάνει τα ακριβώς αντίθετα δηλαδή το μόνο που τον νοιάζει είναι να πάει στην Εκκλησία - υποκριτικά λέω εγώ - και δεν τους νοιάζει για κανέναν πέρα από τον εαυτό τους, είναι Χριστιανοί; Ακολουθούν τα διδάγματα του Χριστιανισμού;

Αυτοί λοιπόν είναι Χριστιανοταλιμπάν, είναι αμόρφωτοι και είναι οι Ιρανοί της Ευρώπης. Και πίστεψε με είναι αρκετοί.

Για τους χαρακτηρισμούς μπορεί να είναι σκληροί, βαρείς αλλά δεν τους αξίζει τίποτα καλύτερο. Τι να τους πω όταν βάζουν 20 ημέρες εκκλησιασμού πάνω από την ανθρώπινη υγεία; Τι να τους πω όταν βάζουν στην ίδια μοίρα τα μαρκετ και τις τράπεζες - που είναι απαραίτητα για είδη πρώτης ανάγκης - με την Εκκλησία που δεν αλλάξει κάτι ουσιώδες για 5 ψαλμούς.

Εμείς σεβόμαστε το δικαίωμα τους, στην πίστη, αυτοί δεν σέβονται κανέναν.

Ας ανοίξουν και τα καφέ και τα μπαρ και τα μπουζούκια και τα γήπεδα. Τουλάχιστον από αυτά ζούνε  οικογένειες.

Υ.Γ. Δεν συζητάμε για τους ψεκασμένους, που μιλάνε για απλή γρίπη, για ψεύτικους θανάτους, για συνομωσίες, για....για.....

Ούτε ο άνθρωπος του Νεατερντάλ δεν θα πίστευε τέτοια πράγματα. Όσοι υιοθετούν τέτοιες θεωρίες ας πάνε στις σπηλιές να ζήσουν. Παρείσακτοι είναι. (ξέρω είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός - αλλά προτιμώ να είναι ειλικρινής και ας ενοχλήσει κάποιους).

66
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Παρ 17 Απρ 2020 15:53  »
Φυσικά τα ποστ μου έχουν αναφορά σε κάθε αμόρφωτο Ελληνάρα που έχει γνώμη επί παντός επιστητού χωρίς να γνωρίζει, στηριζόμενος σε πηγές Βελόπουλων, Λιακόπουλων, Αρτέμηδων, Κασιδιάρηδων. Μην έχοντας επαφή με τη πραγματικότητα.

Απορίας άξιο είναι ποιος είναι ο διαχωρισμός Ελλήνων και Ανθελλήνων - απόλυτο χαρακτηριστικό μιας φασίζουσας ιδεολογίας που υπάρχει.

Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα έκανε τέτοιες περιχαρακώσεις.

Εγώ αναφέρω την πραγματικότητα και τίποτε άλλο. Αν εσύ διαφωνείς δικαίωμα σου. Αλλά δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλάς σε Ά πληθυντικό πρόσωπο και να αυτοκαλείσαι εκπρόσωπός όλων. Φρονώντας ότι εκπροσωπείς τους πάντες - επίσης χαρακτηριστικό μιας συγκέκριμενης ιδεολογίας.

Ποιος λέει λαλακίες, δεν σε παίρνει να τα αναλύσουμε. Εγώ δεν πιστεύω σε συνομωσίες, σε ψεύτικους νεκρούς, σε ηλίθια σενάρια, σε ψεκασμούς. Αυτά  είναι τα χάπατα.

Και να μην πάω σε παλιότερα περιστατικά. Όπως τη γνώμη σου για τα Ελληνοτουρκικά, για το μεταναστευτικό. Χαρακτηριστικό της κουλτούρας σου και της ιδεολογίας σου.

Και ακόμη παλιότερα στο πλέον χείριστο περιστατικό που έχει συμβεί στην ιστορία του φόρουμ. Τότε που δημοσίευσες προσωπικό μήνυμα συνφορουμίτη χώρις την άδεια του.

Κάτι τέτοιο ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν το έχει κάνει. Έχουμε τσακωμούς, αντιπαραθέσεις, αλλά δεν δίνουμε ο ένας τον άλλον.

Προφανώς θα μας έσωσαν οι κηραλοιφές του Βελόπουλου.

Η Σερβία και η Ρουμανία είναι χειρότερα από εμάς σε αναλογία με τον πληθυσμό. Η Ρωσία με το Βλαδίμηρο είναι άλλη ιστορία. Άστοχη η σύγκριση σου.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ έκλεισαν οι Εκκλησίες. Αν ακόμα υπάρχουν Χριστιανοταλιπμπαν το 2020 στο Ιράν της Ευρώπης, δεν με ενδιαφέρει. Βάρος είναι για τη χώρα.

Ας κάτσουν να προσευχηθούν σπίτι τους. Αν θέλουν να ακούσουν καμπάνες, ας βάλουν την τηλεόραση τους και να ακούσουν σπίτι τους.

Δεν θα ασχολείται μια χώρα με κάποιους θρησκόληπτους χαμηλής νοημοσύνης και τη λόξα τους.

Υ.Γ. Με την κρίση που έρχεται θα κάνεις χρυσές δουλείες. Είναι ότι καλύτερο για να τα κονομήσεις.

67
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Παρ 17 Απρ 2020 13:24  »
108 οι νεκροί σε 1-1,5 μήνα απο κορονοϊο.
105 σε 1 χρόνο από τη γρίπη.

69
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Πεμ 16 Απρ 2020 10:27  »
Μιχάλη,

Δε με νοιάζει τι γίνεται στις άλλες χώρες. Στη δικιά μου κοιτάω, γιατί η δικιά μου ζωή επηρεάζεται.

Όταν κάποιοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν νεκροί.....ότι όλα είναι σκηνοθεσία.....ότι είναι απλή γρίπη....ότι θεραπεύεται με κηραλοιφές....ότι πρεπει να πάνε στην Εκκλησία σώνει και καλά χωρίς να τους νοιάζει ότι έχει καταστραφεί η οικονομία....ότι  ξέρουν τα πάντα και έχουν γνώμη επί παντός επιστητού.....είναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

Και είναι αρκετοί αυτοί....και εξηγούν που φτάσαμε σαν χώρα εν μέρει. 

70
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Τετ 15 Απρ 2020 14:39  »
Παράθεση
Πάτρα - Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος 15χρονος σε σοβαρή κατάσταση με ύποπτα συμπτώματα

Ο 15χρονος διαγνώσθηκε με βαριά πνευμονία και υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε από το Καραμανδάνειο στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Συναγερμός σήμανε λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όταν οι γιατροί του ιδρύματος κλήθηκαν να διαχειριστούν περιστατικό ηλικίας 15 χρόνων το οποίο διαγνώσθηκε με βαριά πνευμονία και υψηλό πυρετό.

Οι γιατροί του ιδρύματος έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο αναφοράς.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ως νοσοκομείο αναφοράς του covid – 19 και δόθηκε εντολή διακομιδής του.

Ειδική μονάδα του ΕΚΑΒ κλήθηκε να μεταβεί στο Καραμανδάνειο, όπου τηρώντας το πρωτόκολο πραγματοποίησαν την μεταφορά.

Πηγή: patrastimes


Μόνο γέρους και γριες....μια απλή γρίπουλα είναι.....

Ελληναράδες αμόρφωτοι!!!

72
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Τρι 14 Απρ 2020 23:52  »
10% ύφεση λένε οι αγαπημένοι μας δανειστές;
Ακούστηκαν και κάτι φήμες για εκλογές φθινοπωρινές.

Δεν νομίζω, δε συμφέρει κανέναν.

73
Λέμε λέμε για τον Ερνογάν, αλλά με το Βλαδίμηρο τι γίνεται;

Μόνο 170 θάνατοι σε όλη τη Ρωσία.

Πουτιν τον λένε και όλα παιδάκια κλαίνε.

74
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Τρι 14 Απρ 2020 00:25  »
Παράθεση
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΟΥ: Ο κορωνοϊός είναι 10 φορές πιο θανατηφόρος από τον Η1Ν1

Ο κορωνοϊός είναι δέκα φορές πιο θανατηφόρος από τον ιό της γρίπης τύπου Α (Η1Ν1), που εμφανίστηκε το 2009 στο Μεξικό, ανέφερε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ζητώντας «αργή» άρση των μέτρων περιορισμού.

«Τα δεδομένα από αρκετές χώρες μας δίνουν μια σαφέστερη εικόνα αυτού του ιού, πώς συμπεριφέρεται, πώς να τον σταματήσουμε. Γνωρίζουμε ότι η Covid-19 εξαπλώνεται γρήγορα και γνωρίζουμε ότι είναι θανατηφόρος: Δέκα φορές περισσότερο από τον ιό που είναι υπεύθυνος για την πανδημία της γρίπης του 2009», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγιέσους στην ψηφιακή συνέντευξη Τύπου από τη Γενεύη.

Παράλληλα τόνισε πως η παραγωγή ενός «ασφαλούς και αποτελεσματικού» εμβολίου είναι αναγκαία για να σταματήσει εντελώς η μετάδοση της Covid-19, που έχει σκότωσει σχεδόν 115.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
«Η εποχή της παγκοσμιοποίησης σημαίνει ότι ο κίνδυνος της επαναφοράς και αναζωπύρωσης της Covid-19 θα συνεχίσει να υπάρχει. Ουσιαστικά, η παραγωγή και η διανομή ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου θα είναι αναγκαία για την πλήρη διακοπή της μετάδοσης», πρόσθεσε ο Τέντρος.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ygeia/poy-koronoios-10-fores-pio-thanatiforos-apo-i1n1

Άντε βρε.....

Παραμύθια....

Που να ξέρει ο ΠΟΥ; Είναι ειδικοί αυτοί; Μόνο ο Ελληνάρας ξέρει ότι "Είναι όλα παραμύθια και μια απλή γρίπη".

75
Θα του  άρεσε πολύ ο στρατός και ήθελε να μείνει για καιρό.  :P :P

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 655