Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ΛΑΜΙΑ FANS

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 597
51
Ο Τειρεσίας σκοπό έχει μέσα από μια βάση δεδομένων στην οποία υπάρχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα την προστασία τραπεζών και ιδιωτών από κακοπληρωτες η όπως το αποκαλούν  αφερεγγυων οφειλετων του παρελθόντος πρόσβαση ε μπορούν να έχουν άπαντες μεσω του συστήματος του Τειρεσία με το αζημιωτο φυσικά  σκοπός είναι  να λειτουργεί αποτρεπτικά για όσους έχουν ακάλυπτες επιταγές συναλλαγματικές  έχουν μπει σε πτώχευση και άπαντες γνωρίζουν ότι δεν θα μπορέσουν ξανά να έχουν πρόσβαση σε τράπεζες στα λέω έτσι απλοϊκά εσύ φίλε Λαμία μπορείς αν έχεις το αφμ μου να μάθεις οικονομικά τι είναι και ποιος είμαι το 1965 δε έχω την εντύπωση ότι δεν υπυρχες ούτε σαν ιδέα φαντάζομαι 6-8 χρόνια αργότερα γεννήθηκε ο πατέρας σου.

Αφού λοιπόν έχουν πρόσβαση ΟΛΟΙ. Παρέθεσε μας τα στοιχεία που αναφέρεις ότι ξέρεις.

Και με με έκανε στα 11 ο πατέρας μου. 1. Έχω δηλώσει ηλικία στο φορουμ και 2. Φαίνεται από το τρόπο γραφής μου ότι είμαι κατά πολύ μεγαλύτερος. Όπως δικαιολογείται και από το δικό σου τρόπο γραφής: α)είσαι πιτσιρικάς, β) είσαι μεγάλος και περάσαν τα χρόνια. Μάλλον το 2ο, χωρίς να λειτουργεί ως πανάκεια για όσα γράφεις.

54
Αθλητικά Ηπείρου και άλλα / Απ: ΑΟ Ανατολής
« στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 09:35  »
http://www.aoanatolis.eu/ -> Η ηλεκτρονική σελίδα της ομάδας όπου μπορεί να μαθαίνει κάποιος τα νέα της.

55
ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή? / Απ: Άγγελος Ζιούλης
« στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 00:30  »
Καλωσήρθες!

Γερός και σιδερένιος!

56
Από ότι κατάλαβα εσύ διάρκειας του πας δεν έχεις όσο για την εμπάθεια σου σου την επιστρέφω ξέρω τι είσαι σε διαβάζω συχνά είσαι αντίθετος στα πάντα βγάζεις αρνητική ενέργεια φίλε στο λέω.

Το τελευταίο διαρκείας στον ΠΑΣ το πήρα το 1965. Τέτοια απάντηση σου πρέπει.

Πάντως με το να γράφεις το όνομα της ομάδας σου με μικρά γράμμα δεν δείχνει ούτε αγάπη, ούτε ο σεβασμό για την ομάδα.

Δεν μας είπες τι είναι Τειρεσίας;
Τι περιλαμβάνει η απόφαση που αναφέρεις;

57
Για κάνε μου εσύ μια πρόβλεψη στα νούμερα του Τζόκερ

Δώσε μας 40 νούμερα στο Τζόκερ να πάμε να παίξουμε τα άλλα 5 να κερδίσουμε. Και 19 στο +1 να παίξουμε το 20ο.

58
Μέχρι σε ότι μας έχεις πει ΔΕΝ έχεις πέσει ΠΟΥΘΕΝΑ μέσα.

Πες μας λοιπόν: Τι είναι ο Τειρεσίας;

Και το σημαντικότερο: Την ύπαρξη της συγκεκριμένης φερόμενης απόφασης τη γνωρίζουν τρεις πλευρές: Τράπεζα, ΧΒ, Κούγιας. Έαν υποθέσουμε ότι εσύ το έμαθες από τη μια πλευρά, ξέρεις τι σημαίνει η διαρροή εγγράφου για τους άλλους δύο  και η διοχέτευση αναξιόπιστων πληροφοριών δημόσια; Σε δένουν νομικά σε χρόνο dt.

59
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΑΛΓΕΡΙΑ 1-1 (3-4)
ΜΑΓΑΔΣΚΑΡΗ - ΤΥΝΗΣΙΑ 0-3

61
Ρε makispas66 για πες μας ρε φίλε παραπάνω στοιχεία για τον Τειρεσία. Πώς απέκτησες την καταραμένη την πρόσβαση ρε φίλε?! Θέλω και εγώ για να βλέπω δάνεια (long and short term).

Εκτός και αν πέταξες ένα "πυροτέχνημα" και περιμένεις να τσιμπήσουμε.... ::) ::) ::)

Το πώς το απέκτησα δεν εχει σημασία κατάλαβες τώρα ότι δεν θέλω να σου απαντήσω εκτός και αν πιστεύεις ότι είμαι πιτσιρίκι και θα πέσω στην λομπα σου αυτό δεν πρόκειται να συμβεί κρατά το και μην το πιστεύεις έχει διαταγή πληρωμής ποιος ο Άλεξ αν εσύ μια μέρα έχεις ένα χαρτί μπροστά σου και στο ζητήσω αν έχεις τα κακαλα βγαλτο στο διαδίκτυο σε κοινή θέα .

Κατ΄αρχάς μέχρι να πετάξει ο Kun το θέμα του Τειρεσία σε τόσα ποστ δεν το είχες αναφέρει καν. Ούτε καν ξέρεις τι είναι ο Τειρεσίας. Σου πέταξε το τυράκι και πιάστηκες στη φάκα εύκολα.

Αν ο Κούγιας σου ζητήσει να αποδείξεις αυτά που λες μπορείς; Από τη στιγμή που δεν μπορείς να το αποδείξεις, μην το  γράφεις.

Τα γραπτά σου εδώ μέσα σε καθιστούν αναξιόπιστο.

Υ.Γ.Δεν χρειάζεται να μας παραθέσεις χαρτί, αρκεί να μας αναφέρεις τι έλεγε το χαρτί που είδες. Με ποσά, ημερομηνίες, με λεπτομέρειες, με ονόματα κ.λπ.


62
Κάποιος φίλος μίλησε για 4 παίκτες τους οποίους θα τους πάρουμε από το πανέρι του απαντώ λοιπών και του λέω αφού ξέρεις ότι δεν αξίζουν πες μας τα ονόματα τους  και αναφέρθηκα γιατί δεν αξίζει να δικάζουμε εμείς παίκτες που ακόμα δεν κλοτσησαν μπαλλα σε προπόνηση και αλλού τις κουτοπονηριες οκ

Οι παίχτες είναι γνωστά τα χαρακτηριστικά τους από τα ρεπορταζ.

Ένας ο Ζιουλής, 2 ακόμα μικροί σαν τον Καρτάλη και ένας που θα κάνει (όπως λένε) τη διαφορά.

Άρα έχει δίκιο ο φίλος που αμφιβάλλει για την ποιότητά των παιχτών.

Εσύ μπορείς να μας αποδείξεις όσα γράφεις. Με συγκεκριμένη παράθεση αποφάσεων και δικαστηριών; Με γεγονότα; Μέχρι τώρα μόνο αρλούμπες γράφεις.

63
Έχετε δει δικηγόρο σαν τον Κούγια να έχει διαταγή πληρωμης δεν τα λέω εγώ ο Τειρεσίας τα λέει και ναι άφησε πολυ χρέος ο Κούγιας  ο Χριστοβασίλη έχει χρεη δεν αναφέρω ότι δεν λέω καθαρά εχει λέτε όσο για τον ισολογισμό της ομάδας μας είναι χάλια αλλά έχει μια ρύθμιση που έως τώρα η ομάδα την τηρεί.

Για πες μας λοιπόν τι είναι ο Τειρεσίας; Πως έχεις πρόσβαση σε αυτόν ενώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ; Αν όντως έχεις πως δημοσιεύεις απόρρητα στοιχεία;

Και αφού έχεις πρόσβαση μιλάς με αριθμούς! Συγκεκριμένα;

Υ.Γ. Η διαταγή πληρωμής του Κούγια από που προκύπτει;

64
Εγώ ξέρω ότι για τα τραπεζικά στοιχεία υπάρχουν οι τράπεζες και ο Τειρεσίας και για τα λογιστικά στοιχεία υπάρχουν οι δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις. Τα στοιχεία από τράπεζες ή/και Τειρεσία είναι φουλ εμπιστευτικά, ειδικά μετά την εφαρμογή του GDPR. Τα λογιστικά στοιχεία είναι free (ιστοσελίδα κάθε εταιρείας ή/και ΓΕΜΗ).

Τώρα για την πρόσβαση που αναφέρεις σύνταυρε μήπως να μας το κάνεις πιο λιανά και συγκεκρίμενα?

Ακριβώς:
1. Τα λογιστικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι υπάρχει πρόβλημα χρεών στην ομάδα. Αδιάψευστα.
2. Τα τραπεζικά είναι απόρρητα και υπάρχουν δυο τινά: α)Πως ο makispas έχει πρόσβαση σε αυτά, β) Με ποια δικαίωμα αναπαράγει κάτι που είναι απόρρητο και εμπιστευτικό;

65
Λαμία  δεν με ενδιαφέρει όπως δεν σε ενδιαφέρει αν με θεωρείς αναξιόπιστο αυτό που ξέρω είναι τραπεζικά  και λογιστικά νούμερα με ημερομηνίες κάτι που εσύ δεν έχεις πρόσβαση οπότε το να με διαψεύδεις συνεχώς σε όλα σε μετατρέπει αυτόματος σε αντιδραστικό άτομο.

Μα τα ίδια τα επίσημα στοιχεία σε ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ κατηγορηματικά.

Μπορείς να μας παραθέσεις τον τελευταίο ισολογισμό της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 που είναι επίσημα στοιχεία και προσβάσιμα και αποδεικνύουν ότι η ΠΑΕ δεν έχει χρέη όπως ισχυρίζεσαι;

Στο κατά πόσο έχεις επαληθεύθει. ->http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=7546.0

66
Το αν παρέλαβε την ομάδα ξεχρεωτη από τον Κούγια άσε με να γνωρίζω καλύτερα χάος παρέλαβε απλήρωτα ρεύματα απλήρωτα καθαριστήρια το πούλμαν καταχρεωμενο παίκτες απλήρωτοι σχεδόν όλοι και λέω σχεδόν γιατί ο Κούγιας είχε αγαπημένα παιδιά μήπως για το ξενοδοχείο στην Αθήνα που πήγε η αποστολή πρώτο ματς προεδρίας Χριστοβασίλη και έπαθε σοκ ο χοντρός με το χρέος άφησε το αυτό δεν ξέρεις τίποτα και δεν είπε κανείς ότι ο χοντρός δεν έκανε καλαμιές έκανε αυτά που τώρα του ζητάς μεγάλες μεταγραφές που οδήγησαν την ομάδα στην βήτα μέσα σε 9 μήνες τότε έγινε και το χρέος

1. Πολλές φορές έχεις γράψει πράγματα εδώ μέσα που δεν επαληθεύθηκαν ποτέ. Αντίθετα διαψεύστηκαν πανηγυρικά.
2. Ποτέ δεν έχεις αποδείξει αυτά που γράφεις. Κατά συνέπεια επέτρεψε μας να είμαστε τουλάχιστον επιφυλακτικοί μαζί σου.
3. Δεν ξέρω τι παρέλαβε από τον Κούγια, αλλά ούτε εσύ ξέρεις. Αν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις, να μας τις παραθέσεις. Ειδάλλως, αυτά που γράφεις είναι λόγια του αέρα.
4. Αν αύριο ο Κούγιας σε πάει δικαστικά και σου πει ότι δεν χρώσταγε, πως θα αποδείξεις ότι έχεις δίκιο; Δηλαδή δεν ξέρω αν τρολάρεις ή αν κάποιος σε παραπληροφορεί και εσύ λανθασμένα τον εμπιστεύεσαι, αλλά εμάς εδώ μέσα (στην πλειονότητα μας) μας νοιάζουν οι ειδήσεις και τα γεγονότα και όχι οι καφενειακές πληροφορίες. Όλοι ακούμε τέτοιες αλλά δεν τις μεταφέρουμε.
5. Ενώ ο ΠΑΣ που δεν έκανε μεταγραφές δεν έπεσε;
6. Μια ομάδα που έχει κάνει αρκετές πωλήσεις και έχει εισπράξει έσοδα, δεν θα έπρεπε να έχει μειωθεί το χρέος της; Γιατί δεν έχει μειωθεί; Που πάνε τα χρήματα από τις πωλήσεις και την έξοδο στην Ευρώπη;

67
για αλλη μια φορα.....μην δημιουργεις εντυπωσεις.....ακου "To ζητάμε μεγάλου κόστους μεταγραφές ".......
σιγα ρε...τον νευμαρ ζητησαμε?  ποσο ακομα προπαγανδα?
θελει 2-3 παιχτες να κανουν μεγαλη διαφορα.....ας τους παρει και τζαμπα

θελω να πιστευω πως ενα παιχτη κεντρου που να κανει τη διαφορα θα τον παρει......3 χρονια φωναζουμε ....δεν βαρεθηκε να την παταει απο αυτο?....κατα τα αλλα επιθεση θα πρεπει να δει και "πισω" απο τον κρισμαν.....ποτε δεν στηριζεσε σε ενα παιχτη μονο.....το εχει κανει βεβαια πολλες φορες  και του βγηκε.....ελα ομως που δεν βγαινει παντα

απο κει και περα στην προετοιμασια ας δει τι του λειπει και αναλογα κινηται.....οκ.....τωρα ξεχεστε με
To μεγάλου κόστους πάει αναλογικά με το μπάτζετ και τα έσοδα. Αυτός που δεν το λαμβάνει υπόψη είναι που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Δεκτό. Οι άλλες ομάδες πλην των μεγάλων τι έσοδα έχουν; π.χ. Η Τρίπολη από που έχει έσοδα με 500 εισιτήρια;

68
Μπράβο σε όλους εδώ μέσα κάνετε πολιτική τύπου κουμουνισμου Κραζετε πολυ χωρίς να ξέρετε το γιατί τους παίκτες τους γνωρίζετε πέστε μας και εμάς να ξέρουμε είναι παλτά φτηνιαρικα κινέζικα τουρκικά τι σκατα είναι τελικά αυτή οι παίκτες όλοι ξέρετε ότι πρόκειται για παικτακια τις πλάκας οκ δεκτό πέστε μου τα όνομα τα τους τωρα

1. Λέξη "κουμουνισμός" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Σε κανένα λεξικό.
2. Το ρεπορτάζ το αναφέρει ξεκάθαρα. Ο ένας είναι ο Ζιουλής, οι άλλοι δύο τύπου Καρτάλη και ο 4ος θα κάνει τη διαφορά. Υποψιάζομαι ότι θα ανακοινωθεί ο Ζιουλής και ένας ακόμα.
3. Τόσα χρόνια τον ΧΒ τον έχουμε μάθει. Δεν κάνει μεταγραφές και δεν δίνει λεφτά.

69
ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΜΠΕΝΙΝ 1-0
ΝΙΓΗΡΙΑ - ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ 2-1

70
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
« στις: Τετ 10 Ιούλ 2019 21:15  »

72
Συγχαρητήρια στον ένα και μοναδικό που ήθελε τη Βραζιλία.

74
Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2018-2019 / Απ: Ροστερ 2019-20
« στις: Τρι 09 Ιούλ 2019 19:05  »
Θεωρώ δεδομένο ότι θα φύγουν και άλλοι παίχτες.

Ούτε το ξεσκάρτισμα δεν έχει γίνει καλά - καλά.

Ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή.

Όχι ότι έχουμε προσδοκίες από τον ΧΒ, αλλά να έχουμε να ασχολούμαστε στον καφενέ μας.

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 597