Αποστολέας Θέμα: Αθλητικές εγκαταστάσεις  (Αναγνώστηκε 6314 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 13.383
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #50 στις: Παρ 22 Δεκ 2017 23:16 »
Παράθεση
Σε λειτουργία το αυτόματο αναβατόριο πισίνας στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ έχει δείξει τις προθέσεις της εδώ και καιρό, για το ζήτημα της προσβασιμότητας στις εγκαταστάσεις της. Σήμερα, με τον πλέον εμφατικό τρόπο προχωράει σε μια σημαντική δαπάνη και εξοπλίζει το εθνικό δημόσιο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα με ειδικό αυτόματο αναβατόριο πισίνας ώστε οι συμπολίτες μας ΑμεΑ να έχουν πλήρη πρόσβαση στο κολυμβητήριο της πόλης μας.

Το αναβατόριο τέθηκε σήμερα σε λειτουργία, παρουσία του προέδρου και εκπρόσωπων της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, καθώς επίσης και του Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων

Σε συντονισμό και προγραμματισμό με το Νομαρχιακό Σωματείο ΑμεΑ Ιωαννίνων θα γίνουν παρεμβάσεις στο σύνολο των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ ώστε αυτές να είναι προσβάσιμες από όλους και όλες. Καλούμε τους χρήστες των εγκαταστάσεών μας να συνδράμουν ώστε οι αθλητικοί χώροι του ΠΕΑΚΙ να γίνουν το πρότυπο της βιώσιμης κινητικότητας για την πόλη μας, με σεβασμό στις θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ, στις ράμπες πρόσβασης που κατασκευάστηκαν πρόσφατα αλλά και σε αυτές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, στους πεζούς και αθλούμενους και σε όλους τους πολίτες και αθλητές που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

 

Η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ

Ιωάννινα, 21 Δεκεμβρίου 2017
peaki.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 13.383
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #51 στις: Τετ 31 Ιαν 2018 18:16 »
Παράθεση
100.000 χιλιάδες ευρώ για τη λειτουργία του νέου κλειστού
Δήμος Ιωαννιτών και Περιφέρεια Ηπείρου θα μοιραστούν ισότιμα τη δαπάνη των 100.000 ευρώ για τη λειτουργία του νέου κλειστού γυμναστηρίου, δίπλα στο ΠΕΑΚΙ, για το οποίο θα υπογράψουν προγραμματική σύμβαση ενός έτους. Την οικονομική διαχείριση θα αναλάβει η Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ θα συσταθεί πενταμελής επιτροπή λειτουργίας των εγκαταστάσεων, από ανθρώπους σχετικούς με τον αθλητισμό.

Το νέο κλειστό, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο ΠΕΑΚΙ στην Ανατολή (δεν έχει όμως διοικητική σχέση με αυτό), ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια για να κατασκευαστεί ως «αίθουσα βαρέων αθλημάτων», επάνω στον «πυρετό» των πολλών επιτυχιών και των ολυμπιακών μεταλλίων. Ωστόσο, η επόμενη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, αλλά και η αποστοίχιση από τα σχετικά αθλήματα μετά τα απανωτά σκάνδαλα ντόπινγκ που έπληξαν την εθνική ομάδα και βασικούς της συντελεστές, ο αρχικός σκοπός εγκαταλείφθηκε. Την έκταση είχε παραχωρήσει ο τότε Δήμος Ανατολής.

Ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, τόνισε ότι είχε γίνει μια συζήτηση με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τη συμμετοχή της σε μια ενδεχόμενη κοινή διαχείριση, αλλά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία.

Επίσης, τόνισε ότι το κλειστό θα προοριστεί για τους αγώνες μπάσκετ της πόλης, κάτι που έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται, με τα πρώτα επίσημα παιχνίδια από το περασμένο σαββατοκύριακο.
typos-i.gr

Εδώ δεν έχει ΓΓΑ.Θα έχει ενδιαφέρον μελλοντικά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 13.383
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 15 Μάρ 2018 12:05 »
Παράθεση
Καινούργια κερκίδα στο γήπεδο της Λιμνοπούλας

Σε μια μεγάλη παρέμβαση προχώρησε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, η οποία συμπληρώνει το έργο της ανακατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Λιμνοπούλας. Η κερκίδα 250 θέσεων είναι έτοιμη.

«Παρότι το έργο δεν αποτελούσε κεντρική προτεραιότητα, μετά από την απορρόφηση μεγάλου ποσού από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) από το ΠΕΑΚΙ για την ανακατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου Λιμνοπούλας και του ταρτάν του ΕΣΙ «Ζωσιμάδες», η Ε.Δ. κατάφερε, χάρη στη χρηστή οικονομική διαχείριση, να ολοκληρώσει την παρέμβαση.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε σύγχρονη μεταλλική κερκίδα 250 θέσεων, με πλαστικά καθίσματα πλάτης.

Μετά την πλήρη ανακατασκευή των αποδυτηρίων και τη νέα προσθήκη στο γήπεδο, έργα που έγιναν με ιδίους πόρους του ΠΕΑΚΙ, η ΕΔ δηλώνει πως θα προχωρήσει και σε επιπλέον ανταποδοτικά έργα προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Κάθε συνεισφορά των ερασιτεχνικών σωματείων προς την εγκατάσταση θα επιστρέφει πολλαπλάσια προς όφελος του αθλήματος.

Οι ανάγκες των αθλουμένων και του φίλαθλου κόσμου δεν μπορούν να περιμένουν και η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ δηλώνει πως είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μεγαλύτερες ακόμη παρεμβάσεις με δικούς της πόρους.

Επίσης, η Ε.Δ. εξετάζει και νέες ελαφρύνσεις για το άθλημα από τη νέα σεζόν με σκοπό να ενισχυθεί το υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, το ερασιτεχνικό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ε.Δ.
sportsioannina.gr

Παλατάκι νομίζω έχει γίνει πλέον.

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 13.383
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 07 Ιούν 2018 16:02 »
Παράθεση
Το ΠΕΑΚΙ διεκδικεί 1,5 εκατ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου
Μετά από 7 απαιτητικούς μήνες, το ΠΕΑΚΙ, κατάφερε να είναι το μοναδικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο της χώρας και ο μοναδικός φορέας της ΓΓΑ, που υπέβαλλε επιτυχώς πρόταση συνολικού προϋπολογισμού €1.460.395,70 + ΦΠΑ προς το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και στην πρόσκληση με τίτλο: «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημόσιων Κτιρίων – Δράσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εξοικονόμησης (ΕΞΕ) και Αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) σε Αθλητικές Εγκαταστάσεις».

Η πρόταση αφορά «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΠΕΑΚΙ)» και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το ΕΣΠΑ.

"Αντιμετωπίζοντας δυσκολίες και εμπόδια σε όλες τις φάσεις προετοιμασίας της πρότασης, το ΠΕΑΚΙ κατόρθωσε πέραν της υποβολής ενός πλήρους και ώριμου μελετητικά φακέλου (τεύχη δημοπράτησης), να είναι σε θέση να παραδώσει εγκαταστάσεις πλήρως κανονιστικά εναρμονισμένες στο αθλητικό κοινό της Ηπείρου.

Το ΠΕΑΚΙ, ένας ενεργοβόρος φορέας, φιλοδοξεί μέσα από την παρέμβαση να εξοικονομήσει μέχρι και €250.000 ετησίως, τη στιγμή που η ετήσια κρατική επιχορήγηση δεν ξεπερνά τις €660.000 (το 2015 ήταν €480.000).

Η παρέμβαση απεμπλέκει πλήρως το κολυμβητήριο από το πετρέλαιο εγκαθιστώντας αερόψυκτες αντλίες θερμότητας, ο εσωτερικός και εξωτερικός φωτισμός αντικαθίσταται πλήρως με LED, αντικαθίσταται το σύστημα εξαερισμού καθώς και τα πάνελ οροφής, επιπλέον τοποθετείται σύστημα αντιστάθμισης ισχύος 49,6kVAr και σύστημα ενεργειακής διαχείρισης κτιρίου.

Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, το κολυμβητήριο θα καταστεί ένα από τα πιο σύγχρονα της χώρας.

Αν η πρόταση έχει θετική έκβαση, το ΠΕΑΚΙ θα είναι ο μικρότερος φορέας (ίσως και ο μοναδικός) του δημοσίου στην Ήπειρο που θα έχει εγκαταστήσει φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 400kWp σε πρόσφατα παραχωρημένη έκταση από το Δήμο Ιωαννιτών.

To ΠΕΑΚΙ ευχαριστεί για την παραχώρηση της έκτασης το Δήμο Ιωαννιτών και τον υπηρεσιακό μηχανισμό του Δήμου για τη σημαντική βοήθειά στην ολοκλήρωση της παραχώρησης.

Το μέγεθος της παρέμβασης δίνει δυνατότητα στο ΠΕΑΚΙ να πραγματοποιήσει βήματα ουσιαστικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού στο σύνολο των εγκαταστάσεων του την επόμενη 5ετία. Η ΓΓΑ από την πρώτη στιγμή στα πλαίσια του Εθνικού Αθλητικού Σχεδιασμού έθεσε το έργο σε Α' προτεραιότητα. Τα Γιάννενα και η Ήπειρος βγαίνουν από τον χάρτη της αθλητικής απομόνωσης στην πιο δύσκολη δημοσιονομική συγκυρία των τελευταίων 40 ετών, αποδεικνύοντας με ιδιαίτερη έμφαση πως όταν κυριαρχεί η χρηστή διοίκηση, ο προγραμματισμός, οι προτεραιότητες, η ισονομία και η δικαιοσύνη γίνονται πράγματα που η κοινωνία είχε ανάγκη για δεκαετίες ολόκληρες", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 13.383
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #54 στις: Τρι 03 Ιούλ 2018 17:06 »
Παράθεση
Συγκροτήθηκε πενταμελής επιτροπή για τη λειτουργία του κλειστού στο Πανηπειρωτικό
Πενταμελή επιτροπή διόρισε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, για τη λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου του Πανηπειρωτικού, που από τη νέα σεζόν, 2018-2019 θα γίνει η έδρα του μπάσκετ για τα Ιωάννινα, με τη μεταφορά των ομάδων στο νέο κλειστό.

Τη λειτουργία αναλαμβάνει πενταμελής επιτροπή που τα προηγούμενα χρόνια διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στο να στηθεί το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, το οποίο στη συνέχεια γνώρισε τεράστια αποδοχή από την πόλη.

Αναλυτικά η απόφαση που αναρτήθηκε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση Πενταμελούς Επιτροπής Λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου .Κ. Ανατολής (πρώην αίθουσας Βαρέων Αθλημάτων)»

ΑΠ Ο Φ Α Σ Η
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Έχοντας υπόψη :

Τις διατάξεις του άρθρου 159 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/07–06–2010), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Τις διατάξεις του Π. . 140 /2010 «Οργανισμός Περιφέρειας Ηπείρου» (ΦΕΚ 233/ τ.Α΄/27-12-2010) όπως τροποποιήθηκε με τα Φ.Ε.Κ. 4400/τ.Β΄/30-12-2016 και ΦΕΚ 3878/τ.β΄/03-11-2017 και ισχύει.
Τη με αριθμ. 1/15/31-01-2018 (ΑΔΑ:7ΘΓ57Λ9-Α1Δ) απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου με την οποία εγκρίθηκε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών και οι όροι αυτής.
Τη με αριθμ. 8/28-02-2018 (ΑΔΑ: 7ΜΥΨΩΕΩ-Υ4Ρ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών, με την οποία εγκρίθηκε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών οι όροι αυτής.
Την από 05 Ιουνίου 2018 συναφθείσα Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών για την εκτέλεση του έργου: «Λειτουργία των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου .Κ. Ανατολής (πρώην αίθουσας Βαρέων Αθλημάτων), συνολικού προϋπολογισμού 100.00,00€.
Τη με αριθμ. 87292/750/29-06-2018 (ΑΔΑ:ΨΕΤΒ7Λ9-0ΝΚ) απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου περί ορισμού Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης και Διοίκησης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου .Κ. Ανατολής (πρώην αίθουσας Βαρέων Αθλημάτων)
Τη με αριθμ. 1/1/29-06-2018 απόφαση της Κοινής Επιτροπή Παρακολούθησης και Διοίκησης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου .Κ. Ανατολής περί σύστασης και λειτουργίας Πενταμελούς Επιτροπής Λειτουργίας των ίδιων εγκαταστάσεων
 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Συγκροτείται Πενταμελής Επιτροπή Λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου .Κ. Ανατολής (πρώην αίθουσας Βαρέων Αθλημάτων),

Ορίζεται για την ανωτέρω Πενταμελή Επιτροπή:

ο κ. Γκαζιάνης Ηλίας, πολιτικός μηχανικός, ως Πρόεδρος

ο κ. Τσιούμπος Δημήτριος, ΠΕ Μηχανικών (Πολιτικών Μηχανικών), υπάλληλος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Ηπείρου, ως Αντιπρόεδρος

ο κ. Τσούρης Βασίλειος, ΠΕ Μηχανικών (Πολιτικών Μηχανικών), υπάλληλος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών, ως Γραμματέας

δ) ο κ. Λούπας Βασίλειος, δημοσιογράφος, ως μέλος

ε) ο κ. Καρακίτσιος Θεόδωρος, δικηγόρος Ιωαννίνων, ως μέλος.

Έργο της ανωτέρω Πενταμελούς Επιτροπής είναι η σύνταξη του κανονισμού λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, η ρύθμιση των θεμάτων λειτουργικής εξυπηρέτησης των ίδιων εγκαταστάσεων, της ακώλυτης και εύρυθμης λειτουργίας τους, της ρύθμισης των θεμάτων καταμερισμού χρήσης των ίδιων εγκαταστάσεων μεταξύ των σωματείων, ομάδων, της χρήσης τους από το κοινό, του προγραμματισμού αγώνων και εκδηλώσεων κλπ όπως επίσης και η εισήγηση προς την Επιτροπή Παρακολούθησης για κάθε θέμα και απόφαση επί σχετικών θεμάτων όσον αφορά την εν γένει λειτουργία τους.

εν λόγω Επιτροπή παύει, αντικαθίσταται ή αντικαθίσταται σχετικό μέλος της με σχετική απόφαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της σύμβασης του Κλειστού Γυμναστηρίου.
παρούσα ισχύει από την ανάρτησή της στη Διαύγεια .
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.946
 • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 12 Μάι 2019 21:57 »
 Επι του πιεστηριου


Κάναμε σημαντικές παρεμβάσεις στο Στάδιο των Ζωσιμάδων και στο κλειστό της Λιμνοπούλας. Αλλά δεν μένουμε εκεί. Μπορώ σήμερα εδώ να σας ανακοινώσω ότι σε οικόπεδο του δήμου, μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, θα ανεγερθεί ένα νέο, κλειστό γυμναστήριο 3.000 θέσεων.

Και κατι που μας απασχολει χρονια

«Θέλω να σας πω για ένα ιστορικής σημασίας ζήτημα, που αφορά την πιο ξακουστή λίμνη αυτής της χώρας και ας μας έφαγαν λίγο τη δόξα οι Πρέσπες το προηγούμενο διάστημα, αλλά εδώ είναι η πιο ξακουστή λίμνη. Αναλάβαμε λοιπόν την πρωτοβουλία σύνταξης και κύρωσης του Προεδρικού διατάγματος για τη λίμνη Παμβώτιδα» συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ανέφερε πως στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε το έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ», με συνολικό προϋπολογισμό 36.300.000 ευρώ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

p.s Χριστοβασιλη παραιτησου ρε καθικι


« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Μάι 2019 22:01 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pastakis

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 4.009
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 12 Μάι 2019 22:01 »
Tι σχεση εχουν αυτα;Πανε ψηφισε οτι θες αλλα αυτα δεν εχουν σχεση.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.946
 • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 12 Μάι 2019 22:06 »
Ενταξει


Δεν εχει σχεση που η 6 μεγαλυτερη πολη της Ελλαδος δεν ειχε κλειστο σταδιο
Και ειχαμε καταντησει περιγελος σε ολη την Ελλαδα


30 χρονια χωρις σταδιο...Δεν ειναι 5 δεν ειναι 10 χρονια
Ειναι 30 χρονια

Αλλα να το πουμε αλλη μια φορα για τα χαλια του ΠΑΣ  μας  φταιει η ΝΔ του  2000 μετα το ΠΑΣΟΚ το 03 και τωρα ο Συριζα....ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΑΣ που τους γλειφουμε πατωκορφα

Μπας και το πιστεψουμε και εμεις οι υπολοιποι.......
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 13.383
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 12 Μάι 2019 22:10 »
Μόνο που δεν χωράνε σε αυτό το νήμα.Δεν έχουν να κάνουν με την αναδιάρθρωση.
Από το να πούνε κάτι μέχρι να γίνει κάτι,είναι χάος.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.946
 • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 12 Μάι 2019 22:26 »
Οπως με το Βοακ,μεγαλο ανεκδοτο εδω και 50 χρονια για οσους ξερουνε
κορινθου-Πατρων που ειχε καταντησει ανεκδοτο ο μονδρομος επι 10 χρονια
Ιονια
Τριπολης-Καλαματας
Μετρο θεσσαλονικης αλλο ανεκδοτο αυτο,ηταν να το παραδωσουνε το 2006
Προαστιακος κοντευει Πατρα

Χαος οντως


Τελος παντων


Για το κλειστο σταδιο

Την μεγαλυτερη ευθυνη δεν την καταλογιζω στα προηγουμενα κομματα,Πασοκ και ΝΔ
Αλλα στα δικα μας τα ταγαρια που εχουμε για τοπικους αρχοντες
Αλλα τι λεω εδω χρεωκοπησανε ολοκληρο δημο τι να λεμε τωρα

Και ομως οι ιδιοι και ιδιοι ανεξαρτητος κομματος ζητανε την ψηφο,αλλα ειμαστε και εμεις ηλιθιοι...Μην πιασω και για βουλευτες μας που ειναι κοιμησηδες ολοι τους και παλι ανεξαιρετως κομματος και κοιτανε μην χασουνε το χρισμα

Αντε μακαρι να δουμε και το κλειστο
Εχουμε γινει ρεζιλι των σκυλιων τοσα χρονια


ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.617
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #60 στις: Δευ 13 Μάι 2019 14:13 »
Κάναμε σημαντικές παρεμβάσεις στο Στάδιο των Ζωσιμάδων και στο κλειστό της Λιμνοπούλας. Αλλά δεν μένουμε εκεί. Μπορώ σήμερα εδώ να σας ανακοινώσω ότι σε οικόπεδο του δήμου, μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, θα ανεγερθεί ένα νέο, κλειστό γυμναστήριο 3.000 θέσεων.

Εννοεί τις παρεμβάσεις από τη ΓΓΑ στον αγωνιστικό χώρο αφού είδε ότι ο αγαπημένος του βάζελος δεν μπορούσε να παίξει εκεί.
Αν δεν το έσπρωχνε ο ΧΒ και πάλι δεν θα γινόταν κάτι.
Όσο για το κλειστό..... "ΘΑ". Τέτοια 'θα' έχουμε ακούσει πολλά από τον πνευματικό του πατέρα τον Αντρέα Παπανδρέου.

«Θέλω να σας πω για ένα ιστορικής σημασίας ζήτημα, που αφορά την πιο ξακουστή λίμνη αυτής της χώρας και ας μας έφαγαν λίγο τη δόξα οι Πρέσπες το προηγούμενο διάστημα, αλλά εδώ είναι η πιο ξακουστή λίμνη. Αναλάβαμε λοιπόν την πρωτοβουλία σύνταξης και κύρωσης του Προεδρικού διατάγματος για τη λίμνη Παμβώτιδα» συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ανέφερε πως στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε το έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ», με συνολικό προϋπολογισμό 36.300.000 ευρώ.

Όντως καλό αυτό αλλά είναι από ΕΣΠΑ δηλαδή λεφτά της ΕΕ.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.946
 • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #61 στις: Δευ 13 Μάι 2019 15:09 »
Αν δεν το εσπρωχνε ο Χριστοβασιλης :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Να μπει στα ανεκδοτα

Φανταζομαι ΕΣΠΑ επι Πασοκ και Νεας Δημοκρατιας δεν παιζανε ετσι


Να δω τι αλλο θα πεις για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.617
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #62 στις: Δευ 13 Μάι 2019 15:45 »
Δεν είναι ανέκδοτο όσο και να το θες. Ο ΧΒ το έσπρωξε είτε γιατί δεν θα έπαιρνε αδειοδότηση είτε γιατί είχε γίνει ξεφτίλα. Δεν είπα ότι το πλήρωσε, απλά ότι το έσπρωξε σαν θέμα αλλιώς δεν θα γινόταν τίποτα και μας το παρουσιάζουν ότι ήταν πρωτοβουλία συριζα....
Ναι και επί ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, παίζανε τα ΕΣΠΑ, ίσως μάλιστα παραπάνω από ότι επί ΣΥΡΙΖΑ. Απλά δεν το λέει κάποιος ψηφοφόρος για να καμαρώσει 'κοίτα τι έκανε το κόμμα μου'.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.946
 • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #63 στις: Δευ 13 Μάι 2019 15:51 »
Ενταξει εχεις δικιο......Ο Χριστοβασιλης το ετρεξε :)) :)) :))


Τι αλλο θα ακουσουμεΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.617
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.946
 • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #65 στις: Δευ 13 Μάι 2019 17:26 »
Kαταρχην μιλαμε για το κλειστο....Που ειχε παραμεινει ανεκδοτο εδω και χρονια
Και επιμενω δεν φταινε οι κυβερνησεις παροτι ξερεις μπορουσα να το παιξω καμποσος, αλλα οι τοπικοι μας ανικανοι αρχοντες ΞΕΚΑΘΑΡΑΟσο για το ταρταν

Καταρχην δεν πιστευω τιποτα απο οσα γραφει το σουπερφμ
Οταν βγει καποτε ανεξαρτητο αθλητικογραφικο σαιτ που δεν θα ειναι φερεφωνο του καθε προεδρου,τοτε ισως και δωσω σημασια
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.617
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #66 στις: Δευ 13 Μάι 2019 17:49 »
καλά, δες τότε την παλιά ανακοίνωση του ΠΕΑΚΙ:
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=373.msg168102#msg168102

Υ.Γ. για τους τοπικούς άρχοντες συμφωνώ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 13.383
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #67 στις: Παρ 19 Ιούλ 2019 00:00 »
Παράθεση
Την παραίτησή της υπέβαλε η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ
Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ υπέβαλε σήμερα, 16 Ιουλίου 2019, την παραίτησή της στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Ελευθέριο Αυγενάκη.

 Σκοπός της παραίτησης είναι να ανοίξει ο δρόμος για την τοποθέτηση νέας διοίκησης, που θα εφαρμόσει την πολιτική της νέας κυβέρνησης στον αθλητισμό και στη διοίκηση των Εθνικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

Το προσεχές δίμηνο, είναι περίοδος προγραμματισμού για το φορέα, ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς και θα πρέπει αυτός να πραγματοποιηθεί από τη νέα διοίκηση.
peaki.gr

&feature=youtu.be

Γιατί μια επιτροπή που παρουσίασε έργο στις εγκαταστάσεις θα πρέπει να αλαχθεί,είναι απορίας άξιον.Αυτά μόνο στα Βαλκάνια και στην Ελλάδα.

Συνδεδεμένος chilly

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.729
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #68 στις: Παρ 19 Ιούλ 2019 09:56 »
Για να μη μιλήσουμε (και κλείσει το φόρουμ και μεις πληρώσουμε πρόστιμα) και για το τι χάος βρήκε από την προηγούμενη διοίκηση, της οποίας ένας είναι πλέον δήμαρχος κάπου στην Ήπειρο και ένα άλλο μέλος προβεβλημένο μέλος της νουδου, του Καχριμάνη και παραλίγο υποψήφιος βουλευτής.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 13.383
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #69 στις: Παρ 02 Αύγ 2019 22:03 »
Παράθεση
Έγινε το πρώτο βήμα για το νέο κλειστό
Το πρώτο και ίσως σημαντικότερο βήμα από μεριάς του για την ανέγερση νέου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή του Βοτανικού έκανε ο Δήμος Ιωαννιτών στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αποφάσισε ομόφωνα την παραχώρηση της χρήσης δημοτικής έκτασης συνολικής επιφάνειας 16.018,54 τ.μ. στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η Δ/νση Πολεοδομίας του Δήμου είχε συντάξει το απαραίτητο τοπογραφικό Διάγραμμα και η απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο για να αποκτήσουν τα Γιάννενα ένα κλειστό γυμναστήριο αντάξιο του μεγέθους τους.
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα αναλάβει το κόστος κατασκευής του νέου κλειστού γυμναστηρίου ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να αιτηθεί την συμμετοχή του Δήμου στη Διοίκηση του νέου κλειστού ώστε να έχει ουσιαστικό λόγο και ρόλο όταν αυτό αρχίσει να λειτουργεί.
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, στην τοποθέτησή του τόνισε ότι ελπίδα όλων είναι να μπει έτσι ένα τέλος σε μια παλινωδία ετών και μια ασυνέπεια του κεντρικού κράτους απέναντι στο Δήμο Ιωαννιτών και τους κατοίκους της περιοχής.
«Η ανέγερση του καινούργιου αυτού κλειστού γυμναστηρίου σε συνδυασμό με τη λειτουργία του «Νέου Κλειστού» στο ΠΕΑΚΙ, αλλά και του υπερσύγχρονου αθλητικού Κέντρου στα Καρδαμίτσια που ωρίμασε η Δημοτική Αρχή, θα καταστήσουν τα Γιάννενα έναν από τους κορυφαίους Δήμους της χώρας σε επίπεδο αθλητικών υποδομών.
Η λογική της συνεργασίας για την επίτευξη υψηλών στόχων για την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την ανάπτυξη του τόπου ήταν από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου πρώτη προτεραιότητα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας.
sportsioannina.gr

Όταν το δούμε ολοκληρωμένο και με ποιες προδιαγραφές θα είναι,θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.Άκυρο τα περί κορυφαίων δήμων σε αθλητικές εγκαταστάσεις.Έχουμε δρόμο ακόμα.Θα πρέπει να φτάσουμε Πάτρα,Λάρισα,Ηράκλειο.Αυτές τις πόλεις.Για εκεί έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε.Αφήνω από έξω δήμους της Αθήνας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 13.383
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #70 στις: Σαβ 14 Σεπ 2019 10:32 »
Η απελθούσα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ εδώ και 2 μήνες έχει υποβάλει εγγράφως την παραίτησή της στον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, χωρίς να λάβει μέχρι και σήμερα καμιά ενημέρωση, έγγραφη ή προφορική για αποδοχή ή μη της εν λόγω παραίτησης.


Επισημάναμε, από τότε κιόλας, την επιτακτική ανάγκη άμεσου διορισμού της νέας διοίκησης, μιας και πλησίαζε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, αλλά και την την κατάρτιση  του ετήσιου σχεδιασμού δράσης για τη νέα αθλητική περίοδο σε όλες τις εγκαταστάσεις ευθύνης του φορέα.

Ως εκ τούτου, για τις διαπιστωμένες δυσλειτουργίες το τελευταίο διάστημα στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, αρμόδια να λογοδοτήσει και να απολογηθεί είναι αποκλειστικά η νέα ηγεσία του Υπουργείου, που φαίνεται να αδιαφορεί για την ομαλή λειτουργία του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου και για τις  ανάγκες του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην πόλη μας.
peaki.gr

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται άραγε;;;;
Γιατί δεν είναι μόνο το θέμα του ΠΑΣ.

Leontes Club banner