Αποστολέας Θέμα: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή  (Αναγνώστηκε 259107 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.479
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #1450 στις: Σήμερα στις 18:35 »
Το 2015 διαλύθηκαν και το 2026 το σήκωσαν.Δεν την παράτησαν την ομάδα τους.Την έχουν κορόνα στο κεφάλι τους.Εκεί είναι η διαφορά.Εδώ ο γαυροβλαχοδήμαρχος σου λέει είναι απλά μια ΠΑΕ.Εκεί είναι ο σύλλογος τους και κάνουν τα αδύνατα δυνατά να είναι ψηλά.Τρέχουν και κάνουν τα πάντα για να ξελασπώσουν την ομάδα τους.Εδώ έχουμε 3 χρόνια 2 φαντάσματα.Έπρεπε να διαλυθεί η ΠΑΕ για να φύγουν.Πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσαν να τα κάνουν αυτά στο Ηράκλειο;Θα μπορούσε ο πατέρας τους να διαλύσει τον ΟΦΗ;Εδώ ζωή και κότα.
Από χθες παντού παίζει ο ΟΦΗ και το Ηράκλειο και όλη η Κρήτη.ΤΟ πουλάνε και καλά κάνουν.Μαγκιά τους.Ας το κάναμε και εμείς.Πάρε γιορτές για τον ΟΦΗ,τρέξε να φτιάξουν εγκαταστάσεις,να σωθεί η ομάδα.Νοιάζονται.Γιατί δεν είναι μόνο μια ΠΑΕ που λέει ένας γαυροβλαχοδήμαρχος.

Ο όρος βλαχοδήμαρχος χρησιμοποιείται από τους οπαδούς της αγαπημένης ομάδας του δυμάρχου.Όχι δεν είναι ο ΠΑΣ.Αυτήν που μας κουβάλησε εδώ για να γιορτάσουν οι γαύροι.Μάλλον εκεί δεν είναι απλά μια ΠΑΕ.
Καλύτερα να φέρουμε κανέναν Ηρακλειώτη για δήμαρχο ή και περιφερειάρχη ή και για βουλευτές.Στο βουλευτιλίκι ήδη έχουμε κάνει μεταγραφές από άλλες περιοχές.Οπότε υπάρχει και δεδικασμένο.