Το καπιταλιστικό σύστημα δεν πρόκειται να πέσει με όποιους όρους και να ακολουθήσεις, πιο πιθανόν είναι το υπάρχον σύστημα να το ρίξει και να το αλλάξει ο Τραμπ παρά ο κομμουνισμός!
Ο Κολοκοτρώνης καποτε στην επιστολή προς τους Έλληνες προδότες έλεγε "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"
Και ο παππούς μου ήταν στο αλβανικό μέτωπο αλλά εγώ ξύνω τα παπάρια μου στο σαλόνι του σπιτιού μου.
Θέλω να πω ότι οι παλιότερες γενιές έδωσαν αγώνες με αίμα όμως περνώντας τα χρόνια οι απόγονοι τους αλλάξανε ή αλλοιώθηκαν.
Έτσι και στη μπάλα μπορεί ο Σαββίδης να είχε παππού ήρωα όμως τώρα ο ίδιος λειτουργεί με βάση το συμφέρον του και τα φράγκα,το ίδιο και η οικογένεια Κόκκαλη αριστερή μέχρι το μεδούλι αλλά ο Σωκράτης καταδυναστεύσε το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τώρα που μιλάμε η ομάδα σου είναι στο σύστημα,δεν ξέρω τι θα είναι στο μέλλον αλλά τώρα είναι μέσα στη βρωμιά.
Δεν με νοιάζει τι ομάδα υποστηρίζει ο Μαμακος, είναι όμως δήμαρχος Λαρισαίων και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, όπως και ο γνωστός μου δεν είναι αελ αλλά παοκ.. αλήθεια τελικά η Λάρισα μήπως δεν είναι και τόσο καθαρή οπαδικα?
Όσων αφορά τον ετοιμοθάνατο Κούγια εγώ στα Γιάννινα δεν τον θυμάμαι με μπράβους δεν είχε και τίποτα να φοβηθεί τότε, σερίφης στην Πόλη ήταν και γλυφτες Γιαννιώτες είχε πίσω του αν εννοείς αυτούς μπράβους,στην Πάτρα εμφάνισε γορίλες γιατί εκεί είχε φάει τραμπουκο.