Αποστολέας Θέμα: Τηλεμαχια προεδρων του ΠΑΣ (πρωην και νυν)  (Αναγνώστηκε 5047 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
Τηλεμαχια πρωην και νυν προεδρων του ΠΑΣ

Σε πανελ μεγαλου τηλεοπτικου σταθμου βρεθηκαν 3 πρωην κ ο νυν προεδρος του ΠΑΣ.
Αφου επαιξε το τρειλερ για το νεο γηπεδο της λαρισας η ερωτηση του δημοσιογραφου ηταν γιατι ο ΠΑΣ που εχει αναλογο λαικο ερεισμα δεν καταφερε να φτιαξει το δικο του γηπεδο

Χρηστιδης:εγω επι προεδριας μου σχεδιαζα να φτιαξω καζινο στα γιαννενα (για να μη με τρων οι δρομοι) σε μεγαλη εκταση στην οποια θα κτιζοταν κ το γηπεδο, ειχα ολες τις μελετες ομως η πολιτεια δεν εδωσε αδεια...για το καζινο,οποτε το σχεδιο δεν προχωρησε.
Κολεμπας:εγω ειχα κατι λεφτουδακια στην ακρη κ καποιοι αυλοκολακες manatzer με επεισαν να επενδυσω σε παικτες διεθνους εμβελειας.Εγω δεν ηξερα  εκανα ότι μου λεγαν.Μαλιστα ειχα ολες τις διαβεβαιωσεις οτι τα λεφτα θα πιασουν τοπο κ θα τα υπερδιπλασιασω θα φτιακω κ γηπεδο θα βαλω κ στν ακρα μιας κ υπηρχε ένα συμβολαιο με τον αλφα ντιτζιταλ.Ετσι ξοδεψα ολο τον μπατζετ σε παικτες όπως ο τσαλικης κ ο οφρυδοπουλος οι οποιοι όπως μου ειχαν πει οι συμβουλατορες μου είναι αυτοι που θα κανουν τον ΠΑΣ μεγαλο θα ερθει κοσμος στο γηπεδο κ θα χεστουμε στο ταληρο.Ομως μολις βαρεσε κανονι ο αλφα βρεθηκα με ένα χρεος τεραστιο ενώ οι παικτες δεν τραβουσαν.Ετσι όλα τα σχεδια  καταστραφηκαν κ μαζι κ το ονειρο ενός γηπεδου με το ονομα μανθος κολεμπας…κλαψ!
Κουγιας:εγω ειχα ετοιμη τη ρυθμιση για παραχωρηση εκτασεως νομικα τεκμηριωμενη με υπευθυνες δηλωσεις υπογεγραμμενες και συμβολαιογραφικες πραξεις ετοιμες προς επικυρωση όμως το σκανδαλο του βατοπεδιου από τη μια κ ο πολεμος που  δεχθηκα από ινδιανους ναρκωμανεις τα κατεστρεψαν όλα εν μια νυκτι.
Χρηστοβασιλης:εμεις εχουμε ετοιμες τις μακετες,όμως δεν ξερουμε σε ποια περιοχη να τις ενταξουμε.Με το γκουγκλ ερθ μια χαρα φαινονται τις βαζεις οπου θελεις.Μεχρι κ πανω από τη λιμνη ταιριαζουν,ξερεις τι τσακαλια κομπιουτεραδες εχω γω κυριε μου.Απλα το προβλημα είναι ότι καμια εκταση δεν είναι τζαμπα.

Στη συνεχεια  η ερωτηση που τους απηυθυνε ο δημοσιογραφος ηταν γιατι ο ΠΑΣ δεν μπορει να σταθεροποιηθει στην σουπερλιγκ.

Χρηστιδης:Οσον αφορα τη δικια μου θητεια,ολο το πρωταθλημα στημενο ηταν, δε μας αφησαν να στεριωσουμε,θελαμε να στησουμε κανα ματς κ μεις αλλα δε μπορουσαμε ενώ ο λουκοπουλος(προεδρος παναχαικης) κ ο κανελλακης(μακαριτης προεδρος ιωνικου μπαμπας του τωρινου) ειχαν ξεσκιστει.
Κολεμπας:κ με μας ολο το πρωταθλημα στημενο ηταν,εμεις βεβαια μπορουσαμε να στησουμε κανα ματσακι αλλα δεν ειχαμαν λεφτα κ ετσι μας πεταξαν οξω απ την παραγκα.
Κουγιας:αν κ δεν ειχα την ομαδα στη σουπερλιγκ κ με μενα ολο το πρωταθλημα στημενο ηταν,  ολοι στηνανε κ εμεις μπορουσαμε να στησουμε ,αλλα δε θελαμε.
Χρηστοβασιλης: κ με μενα ολο το πρωταθλημα στημενο ηταν  όμως εμεις τετοια πραγματα κ δε μπορουμε  να κανουμε κ δε θελουμε.

Πιστευετε ότι ο  προεδρος μπορει να επεμβαινει στο εργο του προπονητη?

Χρηστιδης:Ααα!  εγω μια φορα δεν εδωσα χαρτακι στον  προπονητη κ χασαμαν από τοτε πρωτα μπαινει ο προεδρος στα αποδυτηρια κ μετα ολοι οι υπολοιποι ?
Κολεμπας:Εγω εγραφα ένα χαρτακι αλλα στο τελος δεν το δινα.
Κουγιας: προπονητης? Ποιος προπονητης?
Χρηστοβασιλης: εγω δεν ξερω από μπαλα κ τα αφηνω όλα εν λευκω στους συνεργατες μου,οποτε δεν παρεμβαινω.

Ποιο θεωρειτε το μεγαλυτερο λαθος σας κατά τη θητεια σας στην ομαδα

Χρηστιδης: που ειχα πληρωσει μια φορα κατι μισθους…
Κολεμπας: που εδιωξα το ρουιζ κ τωρα εγινε παικταρας,αααα παν τα λεφτουδακια μ
Κουγιας: λαθος εγω? Κοιταξτε η πορεια μου με εμαθε να αποφευγω τα λαθη.Εγω δεν κανω ποτε λαθος.
Χρηστοβασιλης:Εμεις όπως με πληροφορησαν οι συνεργατες μου καναμε λαθος στην επιλογη προπονητη κ χασαμε κατηγορια,βεβαια κ προπερσι το ιδιο με πληροφορησαν ότι εγινε, αλλα τοτε κερδισαμε κατηγορια..Ααααααχ!πολυ μπερδεμενο αθλημα αυτό το ποδοσφαιρο τι να πω!

Τι παρακαταθηκη βρηκατε από τον προηγουμενο προεδρο
Χρηστιδης:χρεη
Κολεμπας: χρεη
Κουγιας:μα φυσικα χρεη τα οποια με τις νομικες μου γνωσεις εξαφανισα
Χρηστοβασιλης:εγω χρεωθηκα για την αγορα της ομαδαςαπό τον κ κουγια βρηκα κ κατι χρεη…..

Στο σημειο αυτό κ στο ακουσμα της λεξης χρεη από τον χρηστοβασιλη ο κ κουγιας σηκωθηκε εκνευρισμενος πεταξε την καρεκλα κ αποχωρησε εν μεσω διαπληκτισμων
Με τον κολεμπα  να ωρυεται διοτι εχασε πολλα χρηματα από το ποδοσφαιρο κ τον χρηστιδη να πεφτει ημιλιποθυμος από την ενταση που δημιουργηθηκε,όμως μολις εκλεισαν οι καμερες να ξανασηκωνεται.

Θα μπορουσε να είναι μια πραγματικοτητα ολο αυτό θα μπορουσαν να ειπωθουν κ  αλλα τοσα.Σημασια εχει ότι τα επεισοδια στο σηριαλ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν εχουν τελειωμο κ εμεις που εχουμε μεγαλες προσδοκιες από την ομαδα παρατηρουμε με θλιψη ότι τιποτε δεν αλλαζει.
Ασανσερ σε ένα τοπιο μουντο. :(
 :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 19 Σεπ 2010 18:54 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Τηλεμαχια προεδρων του ΠΑΣ (πρωην και νυν)
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 19 Σεπ 2010 21:01 »
Ο Γκλιναβος που ηταν?

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 19 Σεπ 2010 21:10 »

εμενα δε με καλεσαν,προτιμησαν τον κολεμπα. >:(

Αποσυνδεδεμένος doorsas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 19 Σεπ 2010 22:28 »
χωρις Γκιγκάνη παρέμβαση ....πελε

Αποσυνδεδεμένος Ηλίας

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 20 Σεπ 2010 20:35 »
o Koλέμπας ήταν η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣ να διοικηθεί από ντόπιο επιχειρηματία-επενδυτή.
Ο άνθρωπος καταστράφηκε επειδή πίστεψε ότι αρκεί να κάνεις καλή ομάδα για να πας μπροστά.
Θυμηθείτε τους 2 υποβιβασμούς που ζήσαμε επί Κολέμπα.
Λαμπάδα πρέπει να του κάνουμε του ανθρώπου.
Όχι να τον κοροϊδεύουμε...

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 20 Σεπ 2010 22:31 »
Παράθεση
Λαμπάδα πρέπει να του κάνουμε του ανθρώπου.
Όχι να τον κοροϊδεύουμε...
Λυπαμαι που σε ενα τοπικ πατσαρια τριαρια κ με ενα κειμενο που με χιουμορ αναδεικνυει αυτη την προσπαθεια ενος ανθρωπου που καταστραφηκε επειδη δεν ηξερε απο ελληνικο ποδοσφαιρο, αλλα πηγε με αγαθες προθεσεις,αναγκαζομαι να απαντησω σοβαρα.
Τελικα παμε να καταντησουμε το φορουμ πεδιο αντιπαραθεσης για το καθε τι, ακομη  κ στις πιο χαλαρες γωνιες του.
Σαφως δεν κοροιδευουμε κανενα αλλα μεσα απο τη χιουμοριστικη διαθεση, απλα μπορει καποιος να βρει πολλες αληθειες. :(

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 20 Σεπ 2010 22:39 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 20 Σεπ 2010 23:47 »
-Όλοι οι πρόεδροι έκαναν λάθη
αλλοι πολλά ,αλλοι λίγα.......

.....αλλα -θα συμφωνήσω- οτι
το παρόν θέμα
έχει χιούμορ και εκεί αποσκοπεί...

-Ας μη τα παίρνουμε τοις μετρητοίς...

-Mike71 , καλά σλέει κ ο doorsas
βάλε και μια παρέμβαση Γκιγκάνι
να σπάσουν τα μηχανάκια τηs AGB...

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 20 Σεπ 2010 23:57 »
ραδιομαχια προεδρου

ο δικηορος τ κουμπαρ μας τ Νταλουκα σημερι, απ εχωνε συνεντευξ για τα κορακιστικα, ειπι κι για τα σχεση τ μι το ποδοσφρο απ ειχε κι εχει ακομα προς ωρα σημερι κι για τσ ιδιοκτησιες τ τσ ΠΑΕϊκες κι για τσ ελληνικες τσ ομαδες κατοπ μιλσε με αναλουγα συγκριτικα παραδειγματα, σε σχέση με το προεδερλικιτ κι τν προκοπη τ, αυτνου κι αυνων ανταμα

κουντολογις, ουδι λιγο ουδι πολυ, ειπε:

«η ομάδα μου, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι ο Ολυμπιακός κι Παναχαϊκή μου είναι η Μπαρτσελόνα»

Κι τουειπα γω κατοπ:

«κρυψ κουιαξι κι ριξι ντακουνιες»

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 21 Σεπ 2010 10:38 »
Παράθεση
Λαμπάδα πρέπει να του κάνουμε του ανθρώπου

Αν ειναι ισα με το μποι του δεν θα λεγεται λαμπαδα,,,αλλα κερακι....

Νταξει,,,μαγκες,,,δεν ειμαστε ολοι 18ρηδες εδω μεσα....

Θυμομαστε πολυ καλα,ποσο με το σταυρο στο χερι πηγε,,,και ποσο ηθελε να φτιαξει ομαδα για να ανεβουμε και να μεινουμε στην Α

Γιατι δεν νομιζω να φτιαχνεις ομαδα,με 20 μεταγραφες τον Ιουνιο κ 20 τον Δεκεμβρη...Επισης,ολοι θυμομαστε την επιταγη και το χαμενο ματς με την Καλαματα....Αν αυτο,εσας σας προδιαθετει για αναμα λαμπαδας,τι να πω?.....

Επισης,θυμομαστε την πωληση κωψοχρονια του Σειταριδη,την πωληση Φουτσινι,κατω απτο τραπεζακι.....και αλλα τοσα ομορφα....

Για να μη πω για τα παραμυθιασματα με το νεο γηπεδο που θα μας εφτιαχνε...,αλλα και για το φιασκο Γκιγκανι,για να κερδισει χρονο......

Και εν τελη,πρωτη φορα βλεπω καποιον να ''καταστρεφεται οικονομικα'',και να συντηρει με μεγαλη επιτυχια την επιχειρηση του (για τους μπιντεδες λεω),και να κυκλοφορει με τζιπαρα......

Πηρε ομαδα με χρεη 800 εκατομυρια δραχμες και την αφησε με χρεη 4 δις.....Δηλ αυτος ο ανθρωπος,δεν ξερω αν πληρωσε και τιποτα αλλο εκτος απο το ρευμα στο γραφειο του....Μαλλον κερακι στον Κουγια πρεπει να αναψουμε ειτε μας αρεσει ειτε οχι....

υγ.Ξερω,εδω το θεμα μας εχει χιουμοριστικη διαθεση,αλλα μεσα απο τα αστεια λεγονται τα πιο σοβαρα πραγματα.Και ειναι πολυ σοβαρο πραγμα να υποτιμαται η νοημοσυνη μας..... ;)

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 21 Σεπ 2010 10:53 »
ναι, ααα γεισ,  ετσ

αλλα φρεγκο εσφαξε ή με τν πενα τα καμε;

εχει διαφορα

στον ΠΑΣ δε θελμε μαυροκορδατς ... Κολοκοτρωναιους θελμε ;)

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 21 Σεπ 2010 20:44 »

στον ΠΑΣ δε θελμε μαυροκορδατς ... Κολοκοτρωναιους θελμε ;)
Άμα οι Κολοκωτροναίοι δεν φωνάζουν  επι 90΄ ....δεν τους θέλμε
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ