Τηλεμαχια πρωην και νυν προεδρων του ΠΑΣ

Σε πανελ μεγαλου τηλεοπτικου σταθμου βρεθηκαν 3 πρωην κ ο νυν προεδρος του ΠΑΣ.
Αφου επαιξε το τρειλερ για το νεο γηπεδο της λαρισας η ερωτηση του δημοσιογραφου ηταν γιατι ο ΠΑΣ που εχει αναλογο λαικο ερεισμα δεν καταφερε να φτιαξει το δικο του γηπεδοΧρηστιδης:εγω επι προεδριας μου σχεδιαζα να φτιαξω καζινο στα γιαννενα (για να μη με τρων οι δρομοι) σε μεγαλη εκταση στην οποια θα κτιζοταν κ το γηπεδο, ειχα ολες τις μελετες ομως η πολιτεια δεν εδωσε αδεια...για το καζινο,οποτε το σχεδιο δεν προχωρησε.
Κολεμπας:εγω ειχα κατι λεφτουδακια στην ακρη κ καποιοι αυλοκολακες manatzer με επεισαν να επενδυσω σε παικτες διεθνους εμβελειας.Εγω δεν ηξερα εκανα ότι μου λεγαν.Μαλιστα ειχα ολες τις διαβεβαιωσεις οτι τα λεφτα θα πιασουν τοπο κ θα τα υπερδιπλασιασω θα φτιακω κ γηπεδο θα βαλω κ στν ακρα μιας κ υπηρχε ένα συμβολαιο με τον αλφα ντιτζιταλ.Ετσι ξοδεψα ολο τον μπατζετ σε παικτες όπως ο τσαλικης κ ο οφρυδοπουλος οι οποιοι όπως μου ειχαν πει οι συμβουλατορες μου είναι αυτοι που θα κανουν τον ΠΑΣ μεγαλο θα ερθει κοσμος στο γηπεδο κ θα χεστουμε στο ταληρο.Ομως μολις βαρεσε κανονι ο αλφα βρεθηκα με ένα χρεος τεραστιο ενώ οι παικτες δεν τραβουσαν.Ετσι όλα τα σχεδια καταστραφηκαν κ μαζι κ το ονειρο ενός γηπεδου με το ονομα μανθος κολεμπας…κλαψ!
Κουγιας:εγω ειχα ετοιμη τη ρυθμιση για παραχωρηση εκτασεως νομικα τεκμηριωμενη με υπευθυνες δηλωσεις υπογεγραμμενες και συμβολαιογραφικες πραξεις ετοιμες προς επικυρωση όμως το σκανδαλο του βατοπεδιου από τη μια κ ο πολεμος που δεχθηκα από ινδιανους ναρκωμανεις τα κατεστρεψαν όλα εν μια νυκτι.
Χρηστοβασιλης:εμεις εχουμε ετοιμες τις μακετες,όμως δεν ξερουμε σε ποια περιοχη να τις ενταξουμε.Με το γκουγκλ ερθ μια χαρα φαινονται τις βαζεις οπου θελεις.Μεχρι κ πανω από τη λιμνη ταιριαζουν,ξερεις τι τσακαλια κομπιουτεραδες εχω γω κυριε μου.Απλα το προβλημα είναι ότι καμια εκταση δεν είναι τζαμπα.
Στη συνεχεια η ερωτηση που τους απηυθυνε ο δημοσιογραφος ηταν γιατι ο ΠΑΣ δεν μπορει να σταθεροποιηθει στην σουπερλιγκ.Χρηστιδης:Οσον αφορα τη δικια μου θητεια,ολο το πρωταθλημα στημενο ηταν, δε μας αφησαν να στεριωσουμε,θελαμε να στησουμε κανα ματς κ μεις αλλα δε μπορουσαμε ενώ ο λουκοπουλος(προεδρος παναχαικης) κ ο κανελλακης(μακαριτης προεδρος ιωνικου μπαμπας του τωρινου) ειχαν ξεσκιστει.
Κολεμπας:κ με μας ολο το πρωταθλημα στημενο ηταν,εμεις βεβαια μπορουσαμε να στησουμε κανα ματσακι αλλα δεν ειχαμαν λεφτα κ ετσι μας πεταξαν οξω απ την παραγκα.
Κουγιας:αν κ δεν ειχα την ομαδα στη σουπερλιγκ κ με μενα ολο το πρωταθλημα στημενο ηταν, ολοι στηνανε κ εμεις μπορουσαμε να στησουμε ,αλλα δε θελαμε.
Χρηστοβασιλης: κ με μενα ολο το πρωταθλημα στημενο ηταν όμως εμεις τετοια πραγματα κ δε μπορουμε να κανουμε κ δε θελουμε.
Πιστευετε ότι ο προεδρος μπορει να επεμβαινει στο εργο του προπονητη?Χρηστιδης:Ααα! εγω μια φορα δεν εδωσα χαρτακι στον προπονητη κ χασαμαν από τοτε πρωτα μπαινει ο προεδρος στα αποδυτηρια κ μετα ολοι οι υπολοιποι ?
Κολεμπας:Εγω εγραφα ένα χαρτακι αλλα στο τελος δεν το δινα.
Κουγιας: προπονητης? Ποιος προπονητης?
Χρηστοβασιλης: εγω δεν ξερω από μπαλα κ τα αφηνω όλα εν λευκω στους συνεργατες μου,οποτε δεν παρεμβαινω.
Ποιο θεωρειτε το μεγαλυτερο λαθος σας κατά τη θητεια σας στην ομαδαΧρηστιδης: που ειχα πληρωσει μια φορα κατι μισθους…
Κολεμπας: που εδιωξα το ρουιζ κ τωρα εγινε παικταρας,αααα παν τα λεφτουδακια μ
Κουγιας: λαθος εγω? Κοιταξτε η πορεια μου με εμαθε να αποφευγω τα λαθη.Εγω δεν κανω ποτε λαθος.
Χρηστοβασιλης:Εμεις όπως με πληροφορησαν οι συνεργατες μου καναμε λαθος στην επιλογη προπονητη κ χασαμε κατηγορια,βεβαια κ προπερσι το ιδιο με πληροφορησαν ότι εγινε, αλλα τοτε κερδισαμε κατηγορια..Ααααααχ!πολυ μπερδεμενο αθλημα αυτό το ποδοσφαιρο τι να πω!
Τι παρακαταθηκη βρηκατε από τον προηγουμενο προεδροΧρηστιδης:χρεη
Κολεμπας: χρεη
Κουγιας:μα φυσικα χρεη τα οποια με τις νομικες μου γνωσεις εξαφανισα
Χρηστοβασιλης:εγω χρεωθηκα για την αγορα της ομαδαςαπό τον κ κουγια βρηκα κ κατι χρεη…..
Στο σημειο αυτό κ στο ακουσμα της λεξης χρεη από τον χρηστοβασιλη ο κ κουγιας σηκωθηκε εκνευρισμενος πεταξε την καρεκλα κ αποχωρησε εν μεσω διαπληκτισμων
Με τον κολεμπα να ωρυεται διοτι εχασε πολλα χρηματα από το ποδοσφαιρο κ τον χρηστιδη να πεφτει ημιλιποθυμος από την ενταση που δημιουργηθηκε,όμως μολις εκλεισαν οι καμερες να ξανασηκωνεται.
Θα μπορουσε να είναι μια πραγματικοτητα ολο αυτό θα μπορουσαν να ειπωθουν κ αλλα τοσα.Σημασια εχει ότι τα επεισοδια στο σηριαλ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν εχουν τελειωμο κ εμεις που εχουμε μεγαλες προσδοκιες από την ομαδα παρατηρουμε με θλιψη ότι τιποτε δεν αλλαζει.
Ασανσερ σε ένα τοπιο μουντο.