Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Ο.Κ.  (Αναγνώστηκε 74438 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 23.474
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #450 στις: Τρι 27 Ιαν 2026 17:30 »
Παράθεση
Είδηση-σοκ: Νεκροί 6 οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία!

Σκηνές απόλυτης τραγωδίας καταγράφηκαν στην κομητεία Τίμις της Ρουμανίας, όπου ένα σφοδρό τροχαίο δυστύχημα άφησε πίσω του έξι νεκρούς και πολλούς τραυματίες, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για οπαδούς του ΠΑΟΚ, που έκαναν οδικώς το ταξίδι από την Ελλάδα, με προορισμό τη Λιόν της Γαλλίας, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά για την 8η αγωνιστική του Europa League!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν άμεσα σε νοσοκομεία της περιοχής. Η κατάσταση των δύο εξ αυτών κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ ο τρίτος φέρει βαριά τραύματα και παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα digi24.ro, το θανατηφόρο συμβάν σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο DN6 – E70, έναν από τους πλέον πολυσύχναστους και κομβικούς οδικούς άξονες της δυτικής Ρουμανίας.

Οι πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων: ενός φορτηγού, ενός μίνι λεωφορείου και δύο επιβατικών αυτοκινήτων. Οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της τροχαίας και σωστικά συνεργεία.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα το μίνι λεωφορείο να εκτραπεί και να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό τύπου TIR. Από το δυστύχημα σκοτώθηκαν επί τόπου ο οδηγός του μίνι λεωφορείου και πέντε επιβάτες, ενώ τρεις ακόμη επιβάτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Λουγκόι. Ένας από αυτούς είναι διασωληνωμένος και δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ οι άλλοι δύο έχουν τις αισθήσεις τους και φέρουν πολλαπλά τραύματα.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ρουμανικής Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών, Ράεντ Αραφάτ, στο σημείο εξετάστηκε το ενδεχόμενο αποστολής ελικοπτέρων της SMURD από τις περιοχές Αράντ και Καρανσεμπές, ωστόσο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την αεροδιακομιδή των τραυματιών. Σημείωσε, επίσης, ότι το βυτιοφόρο μετέφερε αλκοόλ, χωρίς όμως να υπάρξει διαρροή ή πρόσθετος κίνδυνος.

Η αστυνομία της Τιμίς επιβεβαίωσε ότι οι πρώτοι έλεγχοι δείχνουν πως η αιτία του δυστυχήματος ήταν η επικίνδυνη προσπέραση του μίνι λεωφορείου. Η κυκλοφορία στην DN6 Λουγκόι – Καρανσεμπές διακόπηκε πλήρως για αρκετές ώρες, με τα οχήματα να εκτρέπονται σε εναλλακτικές διαδρομές, ενώ στο σημείο συνεχίστηκαν οι επιχειρήσεις διάσωσης και η προανάκριση για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Στο συμβάν ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα οχήματα, ενώ οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για ένα από τα πιο σοβαρά τροχαία δυστυχήματα της χρονιάς στην περιοχή.

https://filathlos.gr/vinteo-sok-nekroi-6-opadoi-tou-paok-se-trochaio-dystychima-sti-roumania/
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.479
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #451 στις: Τρι 27 Ιαν 2026 17:58 »
Πραγματικά τραγικό.
Το τραγικότερο είναι ότι μόνο σε κάτι τέτοια καταλαβαίνουμε την αξία της ζωής και όχι όταν βγαίνουν μαχαίρια και λοστάρια.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 23.474
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #452 στις: Τρι 27 Ιαν 2026 19:12 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.479
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #453 στις: Τρι 27 Ιαν 2026 19:22 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.479
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #454 στις: Τρι 27 Ιαν 2026 19:37 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θέλει να εκφράσει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος στη Ρουμανία, σε ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες του συμβάντος.
Αυτές τις δύσκολες στιγμές στεκόμαστε με σεβασμό και συμπαράσταση στους ανθρώπους που βιώνουν αυτή την ανείπωτη τραγωδία.
Link: https://pasgiannina.gr/anakoinwseis/syl_anakoin_01-26/


PAS Giannina FC

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 8.237
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #455 στις: Τετ 28 Ιαν 2026 14:08 »
Τραγική εβδομάδα. Τη μια μέρα αυτό στα Τρίκαλα και την άλλη τα παιδιά στην εκτός έδρας εκδρομή.
Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες.

Θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση τους εμείς , οι γονείς μας, τα παιδιά μας,  οι φίλοι μας στις 2 περιπτώσεις.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.479
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #456 στις: Τετ 28 Ιαν 2026 17:21 »
Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία στη Ρουμανία και την απώλεια επτά νέων παιδιών, φιλάθλων του ΠΑΟΚ.
Σε τέτοιες στιγμές, οι ομάδες και τα χρώματα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που μένει είναι ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και η συμπαράσταση στις οικογένειες που θρηνούν.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC στέκεται με σεβασμό και σιωπή απέναντι σε αυτή την τραγωδία... #RIP

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 23.474
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #457 στις: Πεμ 29 Ιαν 2026 19:27 »
Παράθεση
ΠΑΟΚ

Οπαδοί ΠΑΟΚ, τροχαίο Ρουμανία: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη το αεροπλάνο με τις επτά σορούς των φίλων του Δικέφαλου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (29/01) έφτασε στο “Μακεδονία” το C-130 με τις σορούς των επτά αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο της Ρουμανίας.

Οι σοροί των αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα έφτασαν την Πέμπτη (29/1), λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα στην Ελλάδα.

Το C-130 της πολεμικής αεροπορίας απογειώθηκε από τη Ρουμανία λίγο μετά τις 16:30 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μεταφέρει τα επτά “αετόπουλα”, που έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα και περίπου μιάμιση ώρα αργότερα έφτασε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Θυμίζουμε πως οι συγγενείς των επτά αδικοχαμένων οπαδών έκαναν έκκληση να μην μεταδοθούν εικόνες από την άφιξη των σορών στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Oι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ, που είχαν φτάσει νωρίτερα στην Ελλάδα, θα παραμείνουν στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” μέχρι νεωτέρας για νοσηλεία, ενώ ο τρίτος τραυματίας παραμένει στη Ρουμανία με την κατάσασή του να είναι σταθερή.

από Sport 24.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 23.474
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #458 στις: Πεμ 29 Ιαν 2026 19:51 »
ΠΑΟΚ - Δυστύχημα στη Ρουμανία: Στην Τούμπα οι σοροί των επτά οπαδών



Στην Τούμπα συνοδεία χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ οι σοροί των επτά αδικοχαμένων αετόπουλων.
Ο πόνος και η θλίψη δεν μπορεί αποτυπωθεί εύκολα. Είναι δύσκολο, όταν ραγίζει η καρδιά. Συναισθήματα που δεν θέλει καν να τα βιώσει. Οι σκηνές στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα, στην υποδοχή των σορών των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία είναι συγκλονιστικές.

Χιλιάδες οπαδοί με μηχανάκια κι αυτοκίνητα συνόδευσαν τα επτά παιδιά στην θύρα 4 της Τούμπας. Εκεί που ήταν το δεύτερό τους σπίτι. Οι σκηνές στην Τούμπα προκαλούν ρίγη συγκίνησης, ο πόνος είναι τεράστιος και τη σιωπή σπάνε οι κόρνες και τα συνθήματα για τα επτά παιδιά.
https://www.gazzetta.gr/football/europa-league/2511374/paok-dystyhima-sti-roymania-stin-toympa-oi-soroi-ton-epta-opadon
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 29 Ιαν 2026 19:55 από fon7 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.479
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #459 στις: Σαβ 31 Ιαν 2026 21:09 »
7 καπνογόνα για 7 αλάνια. 7 καπνογόνα για 7 οπαδούς που μας ήταν άγνωστοι αλλά και τόσο γνωστοι: Σάρκα από την σάρκα μας, μέλη της "φυλής" μας, της οπαδικης φυλής.
Η φυλή μας, με τα διαφορετικά χρώματα αλλά τις ίδιες τελετουργίες. Να κυλήσει όλη η σκατοβδομαδα, να έρθει εκείνη η Κυριακή, να γεμίσουμε τα βαν, τα πούλμαν.  Να έρθει εκείνο το μεσοβδόμαδο, το δύσκολο για άδειες από τη δουλειά, αλλά πώς να το κάνεις, ενα Ευρωπαϊκό δεν συγκρίνεται με τίποτα!
Όσα περισσότερα τα χιλιόμετρα τόσο πιο ανεξίτηλες οι ιστορίες μας για να τις λέμε και να τις ξαναλέμε. Εκείνος που δεν θυμάται ποτέ τίποτα, εκείνος που θυμάται τα πάντα, εκείνος που γουστάρει "σάλτσες". Ιστορίες για ημέρες που δεν ήταν σαν τις άλλες, τις γκρι υπολοιπες ημέρες .
7 καπνογόνα στο πέταλο των φιλοξενούμενων του δικού μας σπιτιού. 7 καπνογόνα στις θέσεις τους για όταν έρθει η ώρα να βρεθούμε πάλι στα απέναντι πέταλα. 7 θέσεις κρατημένες.
Καλό ταξίδι αετοί!
Υ.Γ.
Δημοσιογράφοι τυμβωρυχοι,  ζητιάνοι των κλικ και λοιποι μίζεροι υποκριτές των πληκτρολογιων βγάλτε για μια φορά το σκασμο! Έτσι για αλλαγή.
Antinazi Pas Giannina est. 2006
30/01/2026

Antinazi PAS Giannina est.2006 (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.479
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #460 στις: Σαβ 31 Ιαν 2026 23:40 »
Δύσκολο να βγουν λόγια. Όποιος και αν έχει ταξιδέψει οδικά σε μέρη μακρινά για να δει την ομάδα του, αυτή την βδομάδα νιώθει άδειος, λυπημένος. Είναι σαν να έχασε κάποιον φίλο του, ακόμα και αν δεν γνώριζε τα παλικάρια που χάθηκαν.
Έτσι και αλλιώς, η ίδια προσμονή είναι από την ημέρα που αποφασίζουν κάποιοι να πάνε σε ένα εκτός ως τα ξημερώματα που θα ξεκινήσουν...Η ίδια χαρά είναι όταν ξεκινάμε είτε φοράμε μπλε, είτε κόκκινα, είτε πράσινα, είτε κίτρινα, είτε μαύρα...Η ίδια γκαβλα όταν φτάνεις στο γήπεδο και μπαίνεις στην θύρα...Η ίδια λύπη όταν χάνεις, η ίδια χαρά όταν κερδίζεις. Το μοναδικό σου αντάλλαγμα θα είναι η κίνηση των παιχτών προς τα σένα και στο "ΠΑΣ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ".
Η ίδια κούραση στον γυρισμό. Οι ίδιες στάσεις για το κατούρημα, οι ίδιες στάσεις για έναν καφέ και ένα βρώμικο. Οι ίδιες στάσεις για να ξυπνήσει ο οδηγός, για να ξεπιαστούν τα πόδια.
Κατάρες, Μηλιές, Γρεβενά, Κατούνες, Ρια-Αντιρρια, Κακές Σκάλες, Δίστομα. Κάθε χιλιόμετρο και ένας φίλος. Κάθε χιλιόμετρο και μια σκέψη.
Καλή αντάμωση ρε παλικάρια του ΠΑΟΚ. Καλές εκδρομές.

Γενιά MUF (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.417
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ.
« Απάντηση #461 στις: Κυρ 01 Φεβ 2026 15:47 »
Στη Θεσσαλονίκη με C-130 μεταφέρθηκαν οι σοροί των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 από ρουμανικά ΜΜΕ, στο αίμα του οδηγού εντοπίστηκε κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν στο αίμα του οδηγού κοκαΐνη και κάνναβη καθώς και ίχνη αλκοόλ.


Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο τρίτος θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα.

Οι διασωθέντες κάθονταν στη δεξιά πλευρά
Στο βανάκι επέβαιναν 10 άτομα. Όλοι οι διασωθέντες κάθονταν στη δεξιά πλευρά του οχήματος, που υπέστη τις μικρότερες ζημιές.

Το μαύρο βανάκι ανέπτυξη ταχύτητα 90 χλμ. την ώρα για την προσπέραση του βυτιοφόρου. Ανοιχτό παραμένει το ερώτημα γιατί μετά την προσπέραση ο οδηγός δεν επανήλθε στη λωρίδα του.

«Ή αποσπάστηκε η προσοχή του από τους συνεπιβάτες του και συνομίλησαν, ή εκείνος δεν κατάλαβε ότι ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα όχημα και ήθελε να προσπεράσει το προπορευόμενο φορτηγό ή κάποιος παράγοντας υγείας», δήλωσε στο MEGA ο Κωνσταντίνος Χασιώτης, πραγματογνώμονας και μηχανολόγος μηχανικός.


 :pas: :pashat: :joker: