Αποστολέας Θέμα: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4282 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.401
    • Προφίλ
Για άλλη μια φορά ο ΠΑΣ θα παίξει αντίπαλος με μια ομάδα της πόλης ή έστω του δήμου.Μια ιστορική ομάδα του ερασιτεχνικού,την οποία την είχε αντιμετωπίσει κάποτε μόνο για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.Τα έφερε η μοίρα λοιπόν να την αντιμετωπίσει και για το πρωτάθλημα μερικές δεκαετίες μετά.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026,στις 16:00,στο δημοτικό στάδιο Κατσικάς.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.401
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #1 στις: Τετ 30 Σεπ 2026 17:55 »
🔴⚪ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ!
ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
📅 Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026
⏰ 16:00
🏟 Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς
⚽ 2η Αγωνιστική – Γ’ Εθνική
Μια ξεχωριστή ημέρα πλησιάζει για την ομάδα μας, την Κατσικά και συνολικά το ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων.
Την Κυριακή, ο ΠΑΣ Θύελλα Κατσικάς υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη μεγάλη και ιστορική ομάδα της πόλης μας, σε μια αναμέτρηση με ιδιαίτερη σημασία για τον σύλλογό μας.
Για τη Θύελλα είναι ένα παιχνίδι που αποτελεί ξεχωριστό σταθμό στην ιστορία της. Δύο ομάδες της ίδιας πόλης, με τη δική τους διαδρομή και ιστορία, συναντιούνται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας στη Φλώρινα, η ομάδα μας επιστρέφει στην έδρα της αποφασισμένη να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό της πρόσωπο και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν μεγάλο και ιστορικό αντίπαλο.
Την Κυριακή, όμως, πάνω απ’ όλα θέλουμε να κερδίσει το ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων.
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Θύελλας Κατσικάς, τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και κάθε φίλο του ποδοσφαίρου της πόλης μας, να δώσουν βροντερό «παρών» στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς και να απολαύσουν μια αναμέτρηση αντάξια της ιστορίας και της ποδοσφαιρικής διαδρομής των δύο συλλόγων.
Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, πάθος και φωνή, αλλά πάνω απ’ όλα σεβασμό, αθλητικό πολιτισμό και φίλαθλο πνεύμα.
Η Διοίκηση του ΠΑΣ Θύελλα Κατσικάς, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, θα γνωστοποιήσει την Παρασκευή το αναλυτικό πλάνο που θα αφορά την οργανωμένη και ομαλή προσέλευση και μετάβαση των φιλοξενούμενων φιλάθλων στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς.
Στόχος όλων είναι ένας: η αναμέτρηση να διεξαχθεί σε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, με ασφάλεια και σεβασμό προς όλους.
ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ
Άρχοντας της αναμέτρησης ορίστηκε ο Παναγιώτης Τσιώρης από την ΕΠΣ Πρέβεζας–Λευκάδας, με βοηθούς τους Ιωάννη Κομκότο και Πέτρο/Ραφαήλ Ντρέλια από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΕΠΟ ο κ. Γεώργιος Γεωργιάδης της ΕΠΣ Κοζάνης.
Την Κυριακή η Κατσικά φοράει τα γιορτινά της.
Δύο ομάδες της πόλης. Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού.
90 λεπτά πάθους, με σεβασμό εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
🔴⚪ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 04/10 | 16:00 | ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΠΑΣ Θύελλα Κατσικάς (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 23.815
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 01 Οκτ 2026 11:42 »
Παράθεση
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ – Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Διαιτητής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΩΡΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΗΣ-ΛΕΥΚΑΔΟΣ)

1ος Βοηθός: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)

2ος Βοηθός: ΠΕΤΡΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΝΤΡΕΛΙΑΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 23.815
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 01 Οκτ 2026 21:25 »
Ντέρμπι με Κατσικά!! Αυτό και μόνο!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 23.815
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 01 Οκτ 2026 23:28 »
Παράθεση
Οριστικά στην Κατσικά, 10 ευρώ το εισιτήριο

Στο γήπεδο του Κατσικά, στη φυσική έδρα της Θύελλας, με παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (04/10) η γιαννιώτικη αναμέτρηση μεταξύ Θύελλας και ΠΑΣ Γιάννινα. Υπήρξε μια πρόταση για διεξαγωγή του αγώνα στο «Ζωσιμάδες», με γηπεδούχο τη Θύελλα Κατσικάς, όμως δεν υπήρξε συμφωνία και έτσι παρέμεινε ως έχει.

Θανάσης Μυριούνης

Η πρόταση ήταν να γίνει στο «Ζωσιμάδες» καθώς το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων είναι πολύ μεγαλύτερο σε χωρητικότητα, αλλά και πιο οργανωμένο και θα μπορούσε να χωρέσει περισσότερο κόσμο από τις δύο ομάδες. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων συζήτησαν το ενδεχόμενο, ωστόσο δεν προέκυψε συμφωνία και έτσι αποφασίστηκε να παραμείνει η έδρα ως έχει στο γήπεδο του Κατσικά.


Η διοίκηση του ΠΑΣ Θύελλα Κατσικάς εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση καλώντας στον κόσμο στο γήπεδο σε ένα παιχνίδι με αθλητικό πολιτισμό.

Το εισιτήριο του αγώνα ορίστηκε τόσο για τους γηπεδούχους φιλάθλους της Κατσικάς όσο για και τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα στα 10 ευρώ. Οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα θα καταλάβουν ένα μεγάλο κομμάτι του γηπέδου από την πίσω πλευρά του γηπέδου και μέχρι τη μία γωνία του κόρνερ.

Στο γήπεδο αναμένεται να υπάρχει και αστυνομική δύναμη προκειμένου να κυλήσουν όλα ομάδα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων, όχι μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, αλλά φόβος να παρεισφρήσουν οπαδοί αθηναϊκής ομάδας.

Άλλωστε, στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει ομάδα χουλιγκάνων που έχει δημιουργήσει πολλάκις στο παρελθόν προβλήματα αθλητικής βίας και είναι εις γνώσιν της αστυνομίας καθώς υπάρχουν σχετικές δικογραφίες
.

από passports.gr

Tι εννοεί για τα επεισόδια;
 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.401
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 01 Οκτ 2026 23:36 »
ποκίτες τι άλλο;

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.058
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #6 στις: Παρ 02 Οκτ 2026 14:17 »
Παράθεση
Tι εννοεί για τα επεισόδια;

Παράθεση
ποκίτες τι άλλο;

Παντως εκει στη Κατσικα σε κατι στασεις εχει γαυρο-γκραφιτι που λεει κατι για ΄΄Παγουρια...΄΄κλπ και δεν τα σβηνει κανεις εδω και πολυ καιρο...Τοσο Γιαννιωτες νιωθουν....
Για να μη πω για το γλυψιμο προς την αελ και τον κοσμο τους οταν επαιξαν για το κυπελλο


Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 8.280
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #7 στις: Παρ 02 Οκτ 2026 17:36 »
Σιγά μη πληρώσουμε για να καθόμαστε όρθιοι στο χωράφι.
Αν ήθελε η ομάδα του γειτονικου χωριού να πάρει φράγκα ας έκανε τον αγώνα στο Ζωσιμάδες.
όπως και να έχει ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΛΑΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.401
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #8 στις: Παρ 02 Οκτ 2026 22:48 »
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημέρωση φιλάθλων για την κυριακάτικη αναμέτρηση
Ο ΠΑΣ Θύελλα Κατσικάς, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό σχετικά με τα μέτρα και τις ρυθμίσεις που θα ισχύσουν για την προσέλευση και την παρουσία των φιλάθλων στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς.
Έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου της ομάδας μας, μελών του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα και της Διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα, και με γνώμονα την καλύτερη δυνατή οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, αποφασίστηκαν τα εξής:
Για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα:
Η είσοδος των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την κεντρική πύλη των αποδυτηρίων.
Από το συγκεκριμένο σημείο θα οδηγούνται στον χώρο που βρίσκεται πίσω από την πλευρά του πάγκου των φιλοξενούμενων, καθώς και στο πέταλο μεταξύ του κεντρικού και του βοηθητικού γηπέδου.
Ο συγκεκριμένος χώρος θα είναι ειδικά διαμορφωμένος και διαχωρισμένος με ειδικά κιγκλιδώματα, τα οποία θα τοποθετηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το εισιτήριο για τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα ορίζεται στα 10 ευρώ και θα ισχύει για δύο (2) άτομα.
Οι αρμόδιοι του Συνδέσμου Φιλάθλων έχουν ήδη μεριμνήσει για την οργανωμένη μεταφορά των φιλάθλων από και προς το γήπεδο.
Για τους φιλάθλους της Θύελλας και το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό:
Οι φίλοι του ΠΑΣ Θύελλα Κατσικάς, καθώς και οι υπόλοιποι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, θα καταλάβουν την κεντρική εξέδρα και το υπόλοιπο διαθέσιμο τμήμα του γηπέδου, σύμφωνα πάντοτε με τις υποδείξεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Η τιμή του εισιτηρίου θα ειναι στα 10ΕΥΡΩ(κατα άτομο)
Παράλληλα, έπειτα από συμφωνία των δύο Διοικήσεων, η μικρή κερκίδα στην πλευρά των αποδυτηρίων θα διατεθεί για τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΑΣ Γιάννινα και τους γονείς των ποδοσφαιριστών.
Έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο
Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης προσέλευσης και των ειδικών μέτρων που θα ισχύσουν, παρακαλούμε θερμά όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα από την ώρα έναρξης του αγώνα, προκειμένου οι έλεγχοι και η είσοδος να πραγματοποιηθούν χωρίς καθυστερήσεις και με τον πλέον ομαλό τρόπο.
Καλούμε όλους όσοι θα βρεθούν την Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων και της Ελληνικής Αστυνομίας και να συμβάλουν με τη συμπεριφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.
Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και έτσι θέλουμε να παραμείνει.
Ευχόμαστε να παρακολουθήσουμε όλοι έναν όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα, σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, με σεβασμό στις δύο ομάδες και στην ιστορία τους.
ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΠΑΣ Θύελλα Κατσικάς

Πως κάποτε έψαχνες έναν μεγαλύτερο να σε περάσει μέσα στο γήπεδο ή έριχνες το εισιτήριο από πάνω να μπει και άλλος;Ε το ίδιο και εδώ.Επίσης μοιάζει σαν το 1+1 που είναι για τους κινηματογράφους.Ψάξτε έναν δεύτερο να πάτε γήπεδο.
Όλα αυτά τα χρόνια επικοινωνιακά η ΠΑΕ ήταν για τα μπάζα.Εδώ βλέπουμε το φαινόμενο είναι γενικό τελικά.Μαύρο χάλι.Από το ρακούν που έβαλαν στην εικόνα μέχρι την γενικότερη οργάνωση και το γενικότερο περιβάλλον.
Κατακαημένα Γιάννενα,κατακαημένε ΠΑΣ τι τραβάς.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.401
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #9 στις: Παρ 02 Οκτ 2026 22:50 »
Την Κυριακή μετάκινούμαστε μαζικά σε ακόμη ένα προάστιο της πόλης μας, και γεμίζουμε ασφυκτικά ακόμη ένα γήπεδο της. Όλοι μαζί στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη, στον δύσκολο αυτό δρόμο της Γ' εθνικής.
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ..
Καμία αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη. ​Σίγουρα κάθε ομάδα που θα αντιμετωπίζουμε αυτή τη σεζόν θα έχει περίεργα συναισθήματα, με την έννοια ότι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, δεν είναι ισάξιες του ονόματος και του βεληνεκούς της δικής μας. 
ΣΕ ΒΗΤΑ, ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΗ..
​Από νωρίς, όλος ο κυανόλευκος και ανέκαθεν ταξιδιαρικος λαός αυτής της πόλης, κατέκλυζε τις καφετέριες και τα καφενεία του εκάστοτε χωριού και σε συνδυασμό με τον ερχομό του κύριου όγκου του κόσμου, δημιουργούσε μία πάρα πολύ όμορφη και γηπεδικη ατμόσφαιρα.
Έτσι θα κάνει και το μεσημέρι της Κυριακής, στην πρώτη "εκτός" έδρας αναμέτρηση.
​Για την διευκόλυνση του κόσμου μας και της κυκλοφορίας της πόλης γενικότερα, ενημερώνουμε για τα εξής :
Η Θύελλα Κατσικάς διαθέτει 2.500 εισιτήρια.
Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνει από την πόρτα των αποδυτηρίων και έπειτα θα απλωθούμε περιμετρικά σε όλο το γήπεδο.
Η τιμή που θα αναγράφεται στο εισιτήριο θα είναι 10€, όμως με ένα εισιτήριο θα εισέρχονται στο γήπεδο δύο άτομα. Επομένως η τιμή ορίζεται στα 5€ ανά άτομο.
Στην είσοδο θα είναι μέλη του συνδέσμου μας εθελοντικά, για να διευκολύνουν την προσέλευση του κόσμου μας.
Ο σύνδεσμος θα ναυλώσει αστικά λεωφορεία, εντελώς δωρεάν, για την εύκολη μετακίνηση του κόσμου μας προς το γήπεδο της Κατσικάς και πάλι πίσω.
​Δίνουμε ραντεβού σε όλους την Κυριακή στις 13:00 στο ΑΛΣΟΣ και στις 14:00 θα γίνει η μαζική αναχώρηση μας για το γήπεδο.
​Την φετινή χρονιά θα βάψουμε πολλές έδρες μπλέ - ο πιο ταξιδιαρικος λαός αυτής της χώρας, ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΞΑΝΑ, την ομάδα που τον πλήγωσε, τον κούρασε, ίσως και τον ξενέρωσε αρκετά τα τελευταία χρόνια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΓΑΠΑ!
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 745
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 03 Οκτ 2026 16:36 »
Στο YouTube θα το δείξει αύριο η ομάδα; Θα πρέπει να πάρουν άδεια από Κατσικά; Θα μπορούν τεχνικά ή @ρχιδι@;;

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.401
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 03 Οκτ 2026 16:38 »
Στο YouTube θα το δείξει αύριο η ομάδα; Θα πρέπει να πάρουν άδεια από Κατσικά; Θα μπορούν τεχνικά ή @ρχιδι@;;
Αυτά τα αποφασίσει η εκάστοτε γηπεδούχος ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.401
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 03 Οκτ 2026 17:02 »
🎟️ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ο ΠΑΣ Θύελλα Κατσικάς ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι σήμερα, Σάββατο 3 Οκτωβρίου, από τις 16:00 έως τις 19:00, θα πραγματοποιείται διάθεση εισιτηρίων στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς για την αυριανή αναμέτρηση.
Καλούμε τους φιλάθλους που επιθυμούν να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριό τους να προσέλθουν στο γήπεδο κατά τις παραπάνω ώρες.
ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΠΑΣ Θύελλα Κατσικάς

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 745
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #13 στις: Σαβ 03 Οκτ 2026 17:48 »
Στο YouTube θα το δείξει αύριο η ομάδα; Θα πρέπει να πάρουν άδεια από Κατσικά; Θα μπορούν τεχνικά ή @ρχιδι@;;
Αυτά τα αποφασίσει η εκάστοτε γηπεδούχος ομάδα.
Ναι αυτό ρώτησα. Υπάρχει κάποια τέτοια συμφωνία με την γηπεδούχο ομάδα; Και αν τεχνικά γίνεται κάτι τέτοιο...Γνωρίζουμε τίποτα;

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.401
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #14 στις: Σαβ 03 Οκτ 2026 19:22 »
Στο YouTube θα το δείξει αύριο η ομάδα; Θα πρέπει να πάρουν άδεια από Κατσικά; Θα μπορούν τεχνικά ή @ρχιδι@;;
Αυτά τα αποφασίσει η εκάστοτε γηπεδούχος ομάδα.
Ναι αυτό ρώτησα. Υπάρχει κάποια τέτοια συμφωνία με την γηπεδούχο ομάδα; Και αν τεχνικά γίνεται κάτι τέτοιο...Γνωρίζουμε τίποτα;
Αυτό σου λέω.Είτε θα το δείξει η Κατσικά η κανένας.Δεν έχω δει ποτέ φιλοξενούμενη να δείχνει αγώνα γηπεδούχου.
Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι.Αν κάποιος άλλος άκουσε ας γράψει.Ίσως ανακοινωθεί κάτι τελευταία ώρα όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα.Ίδωμεν.Όσοι μπορείτε πάντως γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.058
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #15 στις: Σαβ 03 Οκτ 2026 21:16 »
Εν τω μεταξυ το ξερατε οτι τα εισητηρια θα εχουν 10 ευρω το ατομο και δεν θα ειναι 1+1?

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.401
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #16 στις: Σαβ 03 Οκτ 2026 21:53 »
Εν τω μεταξυ το ξερατε οτι τα εισητηρια θα εχουν 10 ευρω το ατομο και δεν θα ειναι 1+1?
Στην κερκίδα θα είναι 10 το άτομο.Στις χωραφιές θα είναι 10 τα 2 άτομα.Ψάξε έναν δεύτερο να μπεις. :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.401
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 03 Οκτ 2026 22:06 »
Για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, απέναντι στη Θύελλα Κατσικάς θα αγωνιστεί αύριο η ομάδας μας, στις 16.00, στο Δ.Α.Κ. Κατσικάς.
Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προετοιμασίας στο ΠΕΑΚΙ, ο προπονητής μας κ.Ράπτης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα.
Πιο συγκεκριμένα διαθέσιμους για τον αγώνα θα έχει, τους:
ΚΟΛΙΟΦΟΥΚΑ, ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΖΔΡΑΒΟ, ΒΕΡΓΟ, ΣΙΝΤΟ, ΚΙΤΣΑΚΗ, ΠΟΤΣΗ, ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΦΕΝΖΗ, ΓΚΟΓΚΑ, ΤΣΙΑΜΗ, ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ, ΜΠΑΡΛΗ, ΠΑΝΟ, ΓΚΟΓΚΟ, ΜΠΑΛΛΑ και ΤΖΟΒΑΡΑ.
#pas #pasgiannina #pasgianninafc

PAS Giannina FC (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.058
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 03 Οκτ 2026 22:39 »
Παράθεση
Στις χωραφιές θα είναι 10 τα 2 άτομα.Ψάξε έναν δεύτερο να μπεις

Επειδη  θα παρω τα παιδια μαζι μου δεν θελω να πληρωσω 30 ευρω και να βλεπουμε τις πλατες αλλων μεσα στα χωραφια!...Ειναι σιγουρο αυτο που λες?Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.401
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #19 στις: Σαβ 03 Οκτ 2026 22:49 »
Παράθεση
Στις χωραφιές θα είναι 10 τα 2 άτομα.Ψάξε έναν δεύτερο να μπεις

Επειδη  θα παρω τα παιδια μαζι μου δεν θελω να πληρωσω 30 ευρω και να βλεπουμε τις πλατες αλλων μεσα στα χωραφια!...Ειναι σιγουρο αυτο που λες?Ευχαριστω
Η ανακοίνωση της Θύελλας που έχει μπει παραπάνω αυτό λέει.Τώρα τι να σου πω.Φαντάζομαι το εισιτήριο θα γράφει πάνω 10 αλλά θα μπαίνουν δυο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 23.815
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 04 Οκτ 2026 11:05 »
Παράθεση
Κολιοφούκα, Μπότσαρη, Ζδράβο, Βέργο, Σίντο, Κιτσάκη, Πότση, Τσιατούρα, Κατερίνη, Καφενζή, Γκόγκα, Τσιάμη, Σιατραβάνη, Φερεντίνο, Μπελεβώνη, Μπάρλη, Γκόγκο, Μπαλλά,Τζοβάρα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 8.280
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #21 στις: Κυρ 04 Οκτ 2026 12:54 »
Θα υπάρχει μετάδοση για όσους είναι εκτός? Ξέρουμε τίποτα?

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.401
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #22 στις: Κυρ 04 Οκτ 2026 14:20 »
Το παλεύουν

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 8.280
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #23 στις: Κυρ 04 Οκτ 2026 14:28 »
Μάλλον θα έχει το passports στο youtube

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 23.815
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Θύελλα Κατσικά-ΠΑΣ Γιάννινα 2η αγωνιστική
« Απάντηση #24 στις: Κυρ 04 Οκτ 2026 16:05 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!