Αποστολέας Θέμα: ΑΕΛ  (Αναγνώστηκε 181523 φορές)

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Sr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #900 στις: Τετ 13 Μάι 2026 20:44 »
Καλύτερα αφανισμός και διάλυση.

Όσο για τους γαλάζιους.

Την τύχη των Ρομανόφ να έχουν.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #901 στις: Σαβ 16 Μάι 2026 08:46 »
Η επόμενη μέρα της ΑΕΛ Novibet: To σχήμα επιχειρηματιών, ο ισχυρός «παίκτης» και το πλάνο Ντελόπουλου

Ο Ζήσης Ντελόπουλος και ομάδα επιχειρηματιών από διαφορετικούς κλάδους της τοπικής αγοράς θέλουν να μπουν στην ΑΕΛ Novibet, ανοίγοντας συζήτηση για ένα νέο πολυμετοχικό μοντέλο διοίκησης.

Ήταν κοινό μυστικό και ακουγόταν στην πόλη της Λάρισας εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα ήρθε και η επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον Ζήση Ντελόπουλο, ο οποίος, όπως δήλωσε, θέλει να μπει στα διοικητικά της ΑΕΛ Novibet .

Ο 51χρονος επιχειρηματίας, μαζί με μία ομάδα 5-6 οικονομικά ισχυρών ανθρώπων, αποφάσισαν να ασχοληθούν με την ομάδα, προκειμένου η ΑΕΛ να μπει σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι άμεσα θα υπάρξoυν συζητήσεις για ενδεχόμενη συμφωνία και με ακόμη έναν μεγάλο «παίκτη», ο οποίος θα αποτελέσει και το σημείο αναφοράς. Παράλληλα, στους εμπλεκόμενους φέρονται να βρίσκονται ένας γνωστός επιχειρηματίας, ο Κασίδης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων, αλλά και ακόμη ένα πρόσωπο με δραστηριότητα στον χώρο της αγροτικής παραγωγής.

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα έχουν μπει σε μια… ρότα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται πιο οριστικές εξελίξεις για το τι θα φέρει η επόμενη μέρα στην ΑΕΛ.

Όσον αφορά το ρεπορτάζ για τα οικονομικά στοιχεία, ακόμη πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα σχετικά με το ποσοστό με το οποίο θα μπουν στην ΠΑΕ. Να θυμίσουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αχιλλέας Νταβέλης, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου πως είναι έτοιμος να παραχωρήσει το 51%.

Παράλληλα, μένει να φανεί και ποιες είναι οι οικονομικές οφειλές που έχει η ομάδα, τόσο προς τρίτους όσο και προς τους παίκτες, αν και αυτά αναμένεται να διευθετηθούν.

Πάμε να δούμε το μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει η «ομάδα» Ντελόπουλου ενόψει της συνέχειας:

Το πλάνο της «ομάδας» Ντελόπουλου
Πολυμετοχικό μοντέλο διοίκησης
Ο Ζήσης Ντελόπουλος προτείνει την επιστροφή σε ένα μοντέλο που έχει αποδειχθεί επιτυχημένο ιστορικά για τη Λάρισα . Αντί για το μοντέλο του ενός ανθρώπου, προκρίνεται η διοίκηση από 5-6 οικονομικά υγιείς ανθρώπους.
Φιλοσοφία συλλογικότητας
Η νέα προσέγγιση βασίζεται στο «εμείς», με τους μετόχους να έχουν άμεση και ευέλικτη επικοινωνία, αλλά και να μοιράζονται τις ευθύνες για την επόμενη μέρα της ομάδας.
Ομαλή μετάβαση στην επόμενη εποχή
Στόχος είναι να υπάρξει μία διοικητική δομή που θα μπορεί να προστατεύσει την ομάδα και να διασφαλίσει ότι η ΑΕΛ δεν θα βρεθεί ξανά σε αδιέξοδο ή σε καταστάσεις που θα την οδηγήσουν «στα βράχια».
Αγωνιστική αναδιοργάνωση
Το πλάνο προβλέπει σταδιακή απεξάρτηση από πρόχειρες επιλογές και αμφίβολες μεταγραφές, με στόχο να υπάρξει πιο καθαρή ποδοσφαιρική κατεύθυνση.
Επένδυση στις υποδομές
Ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί στις ομάδες Κ19, Κ17 και Κ15, με στόχο η ΑΕΛ να μπορεί να βγάζει 4-5 δικούς της ποδοσφαιριστές -με έμφαση στα τοπικά ταλέντα- κάθε τριετία.
Σταθερότητα στα συμβόλαια
Προτείνεται η επιστροφή στα πολυετή συμβόλαια, διάρκειας 3-5 ετών, ώστε οι παίκτες να δένονται με την ομάδα και η διοίκηση να προστατεύει την επένδυσή της.
Κοινωνική συμμαχία με τον κόσμο
Ένα κρίσιμο σημείο για την προσέλκυση επενδυτών είναι και η σχέση με τους φιλάθλους. Ο κόσμος πρέπει να εισπράττει σεβασμό και ειλικρίνεια από τη διοίκηση, ώστε να παραμείνει ενεργός και δίπλα στην ομάδα.
Χρηστή διοίκηση και ξεκάθαρο όραμα
Η ΑΕΛ χρειάζεται ένα πλάνο που θα πείθει τον κόσμο ότι οι κινήσεις της διοίκησης δεν είναι απλώς λόγια, αλλά μέρος ενός συγκροτημένου σχεδίου για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
sportal.gr

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Sr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #902 στις: Κυρ 17 Μάι 2026 12:46 »
Θα έλεγα τίποτα και γι' αυτούς. Αλλά ναι από τον Νταβέλη είναι πιο σοβαρά λαμόγια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #903 στις: Κυρ 07 Ιούν 2026 19:46 »
Τι θα γίνει στην ΑΕΛ αν δεν βρεθεί επενδυτής – Αναλυτικά τα οικονομικά δεδομένα
Μετά από συνάντηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ με τον Αχιλλέα Νταβέλη βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας. Τι γίνεται με τα Δένδρα και την «επόμενη μέρα».

Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέα Νταβέλη, είχαν εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και έδωσαν με απόλυτη διαφάνεια στον κόσμο τα οικονομικά στοιχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και αφορούν την αγοροπωλησία της ομάδας.

Η ενημέρωση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ:
«Το Δ.Σ. του Σωματείου της Α.Ε.Λ. ενημερώνει τους φιλάθλους της Ομάδας μας ότι στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου και προκειμένου να ενημερωθεί για το μέλλον της Ομάδας πραγματοποίησε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. κ. Αχιλλέα Νταβέλη.

Επίσης, στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΛ ΘΥΡΑ 1 στα γραφεία του Σωματείου.

Ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση από την συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. κ. Αχιλλέα Νταβέλη.

Ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους της Α.Ε.Λ. ότι μετά από πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Σωματείου και μετά από άμεση αποδοχή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέα Νταβέλη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας – ενημέρωσης του Σωματείου μας για τα θέματα που απασχολούν σήμερα την αγαπημένη μας Ομάδα.

Κατά την συνάντηση αυτή, στην εισαγωγή του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ μας επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι η απόφαση της οικογένειας Νταβέλη να αποχωρήσει από την ομάδα είναι οριστική και αμετάκλητη.

Μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον πλην του κ. Ντελόπουλου, ο οποίος ζήτησε και έλαβε από την Τετάρτη 3/6/26 τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία, κατόπιν υπογραφής συμφωνητικού εχεμύθειας και έκτοτε αναμένει την οριστική του πρόθεση.

Επίσης, μας τόνισε ότι η προθεσμία της 17ης Ιουνίου είναι καταληκτική γιατί οι χρόνοι για περαιτέρω ενέργειες είναι πιεστικοί σε όλα τα επίπεδα.

Από την πλευρά μας ρωτήσαμε αν θα υπάρξει κάποια περίπτωση παράτασης αυτής της προθεσμίας και η απάντησή του μεγαλομετόχου ήταν: «μόνο σε περίπτωση που έχουν ξεκινήσει σοβαρές συζητήσεις με κάποιον συνομιλητή για την αγορά της Ομάδας και απλά δεν έχουν προλάβει να ολοκληρωθούν».

Σύμφωνα με τον κ. Νταβέλη, «η απερχόμενη διοίκηση της ΠΑΕ παρότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες στην εξεύρεση σοβαρών και φερέγγυων επενδυτών και διαφωνώντας πλήρως με τις απόψεις τοπικών δημοσιογράφων που καλλιεργούσαν ανεύθυνα προσδοκίες στο φίλαθλο κοινό για εύκολη και γρήγορη εξεύρεση επενδυτή παραμένει σταθερή στη θέση της για οριστική και αμετάκλητη αποχώρηση από τα διοικητικά της ΑΕΛ, θεωρώντας ότι έχει ολοκληρώσει τον ιστορικό της κύκλο».

Επίσης, μας αναφέρθηκε από τους ανθρώπους της απερχόμενης Διοίκησης της ΠΑΕ ότι η οριστική πρόθεση για αποχώρηση αποτελεί εμπράκτως για τους ίδιους, ανάληψη της ευθύνης για τα όσα διοικητικά ή αγωνιστικά λάθη οδήγησαν στον υποβιβασμό της ομάδας.

Ρωτήσαμε τον μεγαλομέτοχο τι θα πράξει η οικογένεια Νταβέλη σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας. Η απάντηση του κ. Νταβέλη ήταν ότι τότε η Ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Super League 2 και θα μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Εξηγήσαμε αναλυτικά στον μεγαλομέτοχο τους λόγους για τους οποίους θεωρούμε καταστροφικό για την ΑΕΛ να μην δηλώσει συμμετοχή στην Super League 2 και του ζητήσαμε να μας αναλύσει τα οικονομικά της ΠΑΕ προκειμένου να προβούμε και εμείς σε πρωτοβουλίες για την εξεύρεση νέου Διοικητικού σχήματος, επενδυτών, της Ομάδας.

Αναλυτικά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας ανέφερε:

Είδος οφειλής: Οφειλές προς Εφορία – ΙΚΑ
Τύπος οφειλής: Ρυθμισμένη
Συνολικό ποσό: 1.780.000 ευρώ
Παρατηρήσεις: Μηνιαία δόση 78.000 ευρώ
Συνολικό μηνιαίο ποσό: 95.000 ευρώ

Είδος οφειλής: Τρέχουσες εισφορές προς ΙΚΑ
Τύπος οφειλής: Κάθε μήνα
Μηνιαίο ποσό: 17.000 ευρώ

Είδος οφειλής: Τρέχουσες υποχρεώσεις προς τρίτους και ποδοσφαιριστές
Συνολικό ποσό: Περίπου 700.000 ευρώ
Παρατηρήσεις: Θα πρέπει το ταχύτερο να διακανονισθούν τα υπόλοιπα αυτά εντός του Ιουνίου

Σύνολο υποχρεώσεων: 2.480.000 ευρώ

Για το ποσό των τρεχουσών υποχρεώσεων προς τρίτους και ποδοσφαιριστές, 700.000 ευρώ, όπως μας ανέφερε η απερχόμενη Διοίκηση Νταβέλη, ο νέος ιδιοκτήτης θα έχει στην διάθεση του ανείσπραχτα και δεσμευμένα δικά τους ποσά περίπου 840.000 ευρώ, τα οποία υπερκαλύπτουν το ανωτέρω ποσό των τρεχουσών υποχρεώσεων.

Ανείσπραχτα έσοδα

Solidarity
Ποσό: 150.000 ευρώ
Παρατηρήσεις: Υπόλοιπο που δεν έχει εισπραχθεί

Εγγυητική
Ποσό: 250.000 ευρώ
Παρατηρήσεις: Κατατεθειμένη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Από UEFA για τη συμμετοχή 2 παικτών στο Μουντιάλ
Ποσό: 440.000 ευρώ

Σύνολο ανείσπραχτων εσόδων: 840.000 ευρώ

Άρα σύμφωνα με τον κ. Νταβέλη ο νέος ιδιοκτήτης έχει να αναλάβει άμεσα μόνο τις ρυθμισμένες φορο-ασφαλιστικές υποχρεώσεις στο ποσό του ενός εκατομμυρίου επτακοσίων ογδόντα χιλιάδων ευρώ, 1.780.000,00 ευρώ, το οποίο μαζί και με τις τρέχουσες μηνιαίες υποχρεώσεις του ΕΦΚΑ θα ανέρχεται σε μια μηνιαία δόση 95.000 ευρώ / μήνα.

Μας αναφέρθηκε επίσης ότι το συνολικό μέγεθος των φορο-ασφαλιστικών υποχρεώσεων που πληρώθηκαν από τον Ιούνιο του 2022 έως και σήμερα από την Διοίκηση Νταβέλη ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των δύο εκατομμυρίων οχτακοσίων χιλιάδων ευρώ, 2.800.000,00 ευρώ.

Κι ότι «όλοι οι φίλαθλοι θυμούνται ότι για να υπάρξει Ομάδα και να μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές ποδοσφαιριστών το 2022 η Διοίκηση Νταβέλη κατέβαλε εφάπαξ για ban μεταγραφών και εξοφλήσεις ποδοσφαιριστών της Διοίκησης Κούγια 1.180.000,00 ευρώ. Στα παραπάνω να συμπεριληφθεί ότι ο απελθών πρόεδρος Αλέξης Κούγιας αξίωσε και έλαβε το ποσό του 1.800.000,00 ευρώ».

Επίσης στην ερώτηση μας ποιο είναι το ποσό που ζητά ο ίδιος για την αποχώρηση του, μας ειπώθηκε ότι είναι το ποσό που αναφέρει και στην ανακοίνωση του, δηλαδή το μετοχικό κεφάλαιο των τριών εκατομμυρίων τριακοσίων χιλιάδων ευρώ, 3.300.000,00 ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνεται και η αξία του προπονητικού κέντρου στα Δένδρα και του οποίου η αντικειμενική αξία σύμφωνα με τον κ. Νταβέλη είναι περίπου στο ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ, 1.500.000,00 ευρώ.

Στην ερώτηση μας αν ο νέος ιδιοκτήτης δεν θα ήθελε να αγοράσει το προπονητήριο, τότε ο κ. Νταβέλης μας απάντησε ότι είναι πρόθυμοι να αφαιρέσουν από το συνολικό τίμημα το ποσό του ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ, 1.500.000,00 ευρώ, και να παραμείνει το ακίνητο στην κυριότητα εταιρείας συμφερόντων της οικογένειας Νταβέλη.

Επίσης σε ερώτηση μας αν μπορεί να ενοικιάσει το προπονητήριο των Δέντρων ο νέος ιδιοκτήτης, μας ειπώθηκε «ότι είναι απολύτως θεμιτό και το τίμημα θα είναι εύλογο και σε κάθε περίπτωση θα έχει χαρακτήρα συμβολικό ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ομάδας».

Τέλος στην ερώτηση μας για το αν το τίμημα για την αγορά είτε των μετόχων είτε του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων της ΑΕΛ είναι άμεσα απαιτητό, ο κ. Νταβέλης μας τόνισε ότι «επειδή προέχει το μέλλον την ΑΕΛ και η ασφαλής συνέχιση της, αν οι υποψήφιοι επενδυτές είναι άνθρωποι οι οποίοι θα μπορέσουν να αναλάβουν και να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ εννοείται ότι θα μπορούσε να υπάρξει ο ανάλογος διακανονισμός εξυπηρέτησης μέσα από αξιοπρεπείς αμοιβαίες συμφωνίες».

Επίσης, μας ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που από τον έλεγχο προκύψουν μεγαλύτερα υπόλοιπα από αυτά που παραθέτουμε τότε προφανώς και θα αφαιρεθούν από το συνολικό τίμημα αγοράς.

Ευχαριστήσαμε τον μεγαλομέτοχο για την αναλυτική του ενημέρωση και δεσμευτήκαμε να εξαντλήσουμε τις δυνάμεις μας λόγω του θεσμικού μας ρόλου για να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης νέου επενδυτή για την Α.Ε.Λ. μας, με αίσθημα ευθύνης προς τον κόσμο της και την ιστορία της Ομάδας».
sportal.gr

Βίοι παράλληλοι;

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Sr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #904 στις: Δευ 08 Ιούν 2026 01:52 »
Έχουν έτοιμη την λύση. Γ' Εθνική. Ο Ηρακλής Λάρισας που το 1964 αποτέλεσε την μήτρα για την γέννεση της ΑΕΛ, καθώς είχε προβιβαστεί στην Β' Εθνική, θα μετονομαστεί σε ΑΕΛ, όπως τότε. Έτσι θέλουν κάποιοι. Αλλά ο κόσμος δεν στηρίζει. Θα είναι ένας Ατρόμητος Χαλκηδόνας, μια Πύδνα Κίτρους, μια ΑΕΠ, ΠΟΤ Ηρακλής. Θα έχουμε ΑΠΟΧΗ. Καλύτερα να φτιάξουμε μια νέα ΑΕΛ στο τοπικό να ξεκινήσει από την αρχή.

Εγώ προσωπικά σωματικά και ψυχικά κουράστηκα. Ας μείνω με τις αναμνήσεις των 1990s και την "τρελή" εξαετία 2003 - 2009.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #905 στις: Τετ 08 Ιούλ 2026 22:05 »
syberia φίλε γράψε μας λίγο τι είναι αυτός ο Ζήσης Στυλιανός; Κάτι φουλαρια στο λαιμό είδα να φοράει και κάτι παλτά. Για πες μας, σωθήκατε ή μια από τα ίδια;

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Sr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #906 στις: Τετ 08 Ιούλ 2026 23:34 »
Καλησπέρα...

54 και σήμερα να φύγει το καλοκαίρι!

Είναι λίγους μήνες μικρότερος από εμένα, κοντά στην γειτονιά μου μεγάλωσε, εγώ προσωπικά δεν τον θυμάμαι. Γεννήθηκε στον Καναδά και ήρθε Λάρισα 6, 7 χρονών. Σε ιδιωτικά σχολεία πήγε και σε δημόσια κάποιες τάξεις. Ήταν της μόδας τότε, ειδικά Τρίτη Γυμνασίου και Λυκείου να πηγαίνουν σε Ιδιωτικά εδώ Λάρισα.

Όσοι κάναν παρέα μαζί του μιλάμε για υπερόπτη και κλασικό σπασίκλα. ΤΕΙ Κοζάνης τελείωσε και μετά έφυγε για Αγγλία.

Χανουμάκι είναι οπαδικά και τραβιόταν με την αεκ χρόνια.

Ο Νταβέλης λένε τον έπιασε κορόιδο, δεν του έδωσε με αντίτιμο τις μετοχές, αλλά του έβαλε κάτι όρους με χρονικό περιορισμό αποπληρωμής των χρεών που δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει στον εύλογο χρόνο που συμφώνησαν να πληρώνει τις δόσεις. Τα χρέη είναι κοντά στα 3,5 μύρια τα 1,2 μύρια του Κούγια.

Αν βγει και πει στην τριετία άνοδο και βλέπουμε, δεν νομίζω ο κόσμος να δείξει ανοχή. Θα φανεί από την οργάνωση και στελέχωση της ομάδας τις επόμενες ημέρες. Εγώ προσωπικά δεν περιμένω τίποτα, ούτε έχω υπομονή πλέον, να περιμένω χρόνια να ξαναδώ την ομάδα Α' Εθνική. Μεγάλωσα. Κουράστηκα.

Broker πλοίων είναι. Αλλά δεν νομίζω να έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Το 1999, ήθελαν να μας πάρουν κάτι Ελβετοί αν θυμάστε και χάλασε η δουλειά για 35.000.000 δραχμές που απέκρυψε ο Παπανικολάου σε χρέη, ο μεσάζοντας τότε ήταν ένας Λαρισαίος ασφαλιστής ο Ψαρογιώργος, ο οποίος σήμερα είναι εφοπλιστής και μάλιστα ανερχόμενος!

Υ.Γ. Γνωρίζετε το παρασκήνιο για το 0-2 στο Αλκαζάρ και την επιταγή του Κολέμπα;

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #907 στις: Πεμ 09 Ιούλ 2026 00:54 »
Άρα με αυτά που λες δεν είναι άνθρωπος που θα σας ανεβάσει επίπεδο.

Κάτι σαν Νταβέλης μου φαίνεται από αυτά που λες.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #908 στις: Πεμ 09 Ιούλ 2026 01:06 »
Ευχαριστούμε ρε syberia. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι αναδρομές που κάνεις στο παρελθόν και ιστοριουλες για την ομάδα σου γιατί σαν μικρότερος και οπαδός άλλης ομάδας ούτε τα έχω ζήσει ούτε έχω επαφή να τα ξερω και είναι ωραίοι σουσου.

Εγώ αν και πιο μικρός από σένα, έζησα τις "καλές" εποχές του ΠΑΣ (κυρίως αγωνιστικά) αλλά κακές σε θέμα κόσμου και διοίκησης. Αλήθεια κι εγώ πιάνω ώρες ώρες τον εαυτό μου κουρασμένο, να πάω γήπεδο χωρίς ελπίδα και να δω ένα άθλιο θέαμα. Αλλά μέρες σαν τη σημερινή και συναισθήματα σαν αυτά που γεννιούνται με τέτοιες πρωτοβουλίες κρατάνε τη φλόγα μέσα μου αναμμένη. Γιατί ο ΠΑΣ δεν είναι οι παίχτες και οι προπονητές που πάνε κι έρχονται, είναι ο κόσμος του, οι άνθρωποι που είσαι δίπλα σε ψοφοκρυα και νταλα ήλιο στις κερκίδες για να φωνάξετε μαζί. Και οι παρέες που φτιάχνονται, οι ωραίες απλές στιγμές όπως οι μπύρες σε ένα τσιπούρα δικό και οι ιστοριες του καθενός.

Το ξέρω ότι και πάλι του χρόνου θα υπάρχουν μέρες που θα βαριέμαι, δεν θα θέλω ούτε στην τηλεόραση να δω την ομάδα αλλά επίσης θα υπάρχουν και πολλές μέρες που θα θέλω να πάω γήπεδο, να αραξω στον πλάτανο μόνος μου όπως έκανα μικρός στα 14-15 μου, να νιώσω τα στενά γύρω από το γήπεδο να γεμίζουν λίγο πριν το ματς και να πάω έξω από τη 10 να βρω εκείνους που τους βλέπω μόνο στο γήπεδο, να τσουγκρισουμε τις μπύρες και να πουμε δύο παντζάρια πριν μπούμε στο γήπεδο

Αυτά τα απλά μου φτιάχνουν μνήμες και στιγμές αξέχαστες. Θα ξενερώσω σίγουρα κι εγώ κάποια στιγμή και η φλόγα θα πέσει. Αλλά πάντα θα σιγοκαιει έστω λίγο και θα αναζητά μια αφορμή

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #909 στις: Παρ 10 Ιούλ 2026 18:09 »
Η ΑΕΛ πάντως βρήκε άμεσα σντικαταστάτη.Εμείς παλεύουμε με ένα άγνωστο Καλαμάρη!

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Sr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #910 στις: Χθες στις 14:02 »
Και τι έγινε που βρέθηκε αντικαταστάτης;

Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία και η ομάδα έχει μόλις 9 παίκτες.

Αυτός ήρθε γιατί προφανώς βρήκε τρόπο να πάρει το γήπεδο και να ολοκληρώσει τις εμπορικές χρήσεις, το θεματικό πάρκο που δεν ολοκλήρωσε το λαμόγιο ο Πηλαδάκης.

Αν αποφύγει φέτος η ομάδα τον υποβιβασμό θα γλιτώσει το λιντσάρισμα.

Γιατί η ομάδα για φούντο είναι πάλι φέτος.