Αποστολέας Θέμα: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 228683 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.965
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2375 στις: Κυρ 08 Ιούν 2025 20:27 »
Νομίζω ότι  άργησε πολύ να γίνει .....και το κάλεσμα που έχει γίνει προς όλους αυτό το στόχο έχει....πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει επίσημη ενημέρωση νομικά τι περιθώρια υπάρχουν

Καμμία μα καμμία εμπιστοσύνη στην κωλοοικογενεια...αν κ νομίζω ότι μετά από τόσο καιρό δεν έχει κανένας τη διάθεση για εμπιστοσυνη

Αποσυνδεδεμένος dio

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 611
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2376 στις: Κυρ 08 Ιούν 2025 21:10 »
2. Εφόσον το (ιδρυτικό) σωματείο πετύχει τον προβιβασμό του και δικαιούται να
αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία (ακόμη και από την επόμενη κιόλας
αγωνιστική περίοδο)
δύναται να ιδρύσει νέα ΠΑΕ με την ίδια ή ανάλογη επωνυμία,
η οποία θα περιέχει τα βασικά στοιχεία της προηγούμενης, με το ίδιο σήμα
(έμβλημα), την ίδια έδρα κ.λπ. αμέσως μετά τον προβιβασμό του, άσχετα αν έχει
ή όχι ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης της προηγούμενης ΠΑΕ.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.420
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2377 στις: Κυρ 08 Ιούν 2025 21:13 »
Το θέμα είναι ότι όλα αυτά πρέπει να τα πουν προς τον κόσμοι οι υπεύθυνοι και όχι ο fon στο pas.gr.
Εκεί είναι το θέμα.Να ενημερώσουν.Για αυτά δεν μιλάει κανένας.

Εσύ έκατσες.κι έχασες χρόνο για να τα ψάξεις και να τα γράψεις αυτοί δεν έχουν γιατί τους απασχολούν φαίνεται αλλά σοβαρότερα.

Τώρα βέβαια που τα βρήκαν έτοιμα μπορεί και να τα πουν.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 27.672
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2378 στις: Κυρ 08 Ιούν 2025 21:35 »


Αν σκεφτώ πονηρά,μήπως ο λόγος που τα σπάσανε τον Μάρτιο να ήταν αυτός;Ότι θα πρέπει να τρέξει την ομάδα ο ερασιτέχνης;Ο οποίος ερασιτέχνης μπορεί να γεμίσει και αυτός με χρέη από την ομάδα ποδοσφαίρου;
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 08 Ιούν 2025 21:50 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 430
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2379 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 04:02 »
Αναφορικά με την κατηγορία που είναι να παίξουμε του χρόνου...

Απορώ πραγματικά πως γίνεται να μας κοροϊδεύουν οι άχρηστοι σε τέτοιο βαθμό...

Αφού μας έπεισαν ότι θα γίνουμε Μάντσεστερ Σίτι, μας έπεισαν και ότι αν δε γίνουμε θα παίξουμε στην τελευταία κατηγορία...

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.257
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2380 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 09:00 »
Στη θέση τους ΠΑΣ βάλτε μια αλλαγή ομάδα ιστορική ή μεγάλη αν θέλετε από τις γνωστές ελληνικές (Παοκ, Άρη, βαζελο, γάβρος, ΑΕΚ,ΟΦΗ, Ηρακλή, Λάρισα σταματάω εδώ).

Σε ποια από αυτές τις ομάδες 2 και πλέον μήνες κοροϊδία δε θα είχαν φέρει " τραμπούκους ' έξω από το σπίτι και τη ζωή του μεγαλομετόχου και του ερασιτέχνη, δε θα είχε γίνει σουσουρο σε αθηναϊκά ΜΜΕ. Κάντε μια γύρα στο ίντερνετ να δείτε τι γινόταν αντίστοιχα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ελάτε τώρα στη δική μας περίπτωση και θα καταλάβετε ότι δεν απασχολεί κανέναν. Αφήνεται ο χρόνος να περάσει μπας και...αλλά αυτοί που πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά και επίμονα (ερασιτέχνης, σύνδεσμος, πολιτευτές, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι) απλά αναλώνονται σε διαπίστωση του προβλήματος και δεν πιεζουν όλοι μαζί για μια κάποια λύση. Εγώ ουσιαστικά μόνο φιλάθλους και λίγο σύνδεσμο είδα να " πιέζουν" αλλά πολύ χλιαρά λ.

Αποσυνδεδεμένος dio

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 611
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2381 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 11:15 »
Eπειδη ΠΑΕ ερασιτεχνης δημοσιογραφοι φιλαθλοι δηθεν αμερικανος επενδυτης  μας ζαλισαν με την ημερομηνια οροσημο της 30/6 ας δουμε την περιπτωση του Απολλωνα

 Η Σεζόν 22-23 αρχίζει πλέον με τεράστιο πρόβλημα για την ομάδα. Παρά το γεγονός ότι ο Μονέ είπε ότι φύγει από την ομάδα τελικά παραμένει με πλάνο διαχείρισης ( δηλαδή χωρίς να διεκδικήσει άνοδο ) αλλά αλλάζει και αυτή την απόφαση του όταν ανακοινώνεται ότι πλέον οι πρωταθλητές των ομίλων SL2 θα ανεβαίνουν απευθείας χωρίς μπαράζ ( την προηγούμενη είχαμε την φαρσοκωμωδία με τα μπαράζ Λεβαδειακού - Βέροιας )κάνε λοιπόν καλές μεταγραφές και η ομάδα συγκαταλέγεται μέσα στα 3 φαβορί για άνοδο.
Η σύμβαση όμως για την χρήση του γηπέδου λήγει και πρέπει ΠΑΕ και Ερασιτέχνης να έρθουν σε συμφωνία για την ανανέωση της πράγμα δύσκολο με τις οξυμένες σχέσεις ανάμεσα τους. Παρά την πρόταση του Ερασιτέχνη που δεν ήταν μακριά από την προηγούμενη συμφωνία ο Μονεμβασιώτης επιλέγει να πάρει την ΠΑΕ από την φυσική της έδρα και να την μεταφέρει στην Νέα Σμύρνη. Εκεί η ομάδα παρά το καλό ρόστερ της επηρεάζεται ξεκάθαρα από την αλλαγή έδρας και κάνει γκέλες με ομάδες που στην Ριζούπολη θα κέρδιζε εύκολα ( ΟΦ Ιεράπετρας 1-1 , Αιγάλεω 0-0 και Καλαμάτα 0-2 ). Εδώ να σημειώσουμε ότι στην Νέα Σμύρνη 1ον )
Ο Μονεμβασιώτης πληρώνει περισσότερα λεφτά από όσα του πρότεινε να δίνει ο Ερασιτέχνης και 2ον ) Επαναφέρει την λογική του 20ευρού με αποτέλεσμα στην Νέα Σμύρνη η ομάδα να παίζει με διψήφιο αριθμό κόσμου με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ Β που κόπηκαν 19 εισιτήρια. Στις 5 Μαρτίου του 2023 μετά από την εξάλειψη κάθε ελπίδας ανόδου μετά το 0-0 με τον ΟΣΦΠ Β στου Ρέντη , ο Μονεμβασιώτης εκδίδει ανακοίνωση που αναφέρει ότι οριστικά θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά το τέλος της σεζόν.
 Παρ όλα αυτά ΔΕΝ δίνει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη για να ψάξει νέο επενδυτή και τις κρατάει ετσιθελικά σε δικηγορικό γραφείο για να τις διαπραγματευτεί μόνος του. Εδώ να σημειωθεί ότι ο Ερασιτέχνης μετά την φυγή της ΠΑΕ από το γήπεδο δίνει το γήπεδο στην Κηφισιά που είναι άμεση ανταγωνίστρια του Απόλλωνα για την άνοδο. Το καλοκαίρι φτάνει και η παρατημένη ομάδα ( 3-0 από Καλλιθέα προτελευταία αγωνιστική ) περνάει στην αβεβαιότητα. Ο ερασιτέχνης δεν πιστεύει ότι ο Μονεμβασιώτης θα αποχωρήσει όντως αφού είχε την σχετική εμπειρία με άλλες φορές που το είχε δηλώσει και τελικά δεν το έπραξε.
Η οριστική αποχώρηση της διοίκησης χωρίς να βρεί διάδοχη κατάσταση παρά τις προτάσεις που έλαβε και αξιολόγησε ως μη συμφέρουσες για την ομάδα. οριστικοποιείται στις 2 Αυγούστου του 2023. Η ομάδα πλέον είναι στην Γ Εθνική. Ο Ερασιτέχνης παραδίδει την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος στην εταιρεία Μάνατζερ PP Agency που διοικεί ο φίλος και συνεργάτης ( στο παρελθόν ) του Σταμάτη Βελλή Πασχάλης Παπαδόπουλος. Σε πολύ λίγο χρόνο και με μεγάλο ντεσαβαντάζ χρόνου ( μόλις ένας μήνας προετοιμασίας ) δημιουργείται ένα ρόστερ πολύ νεανικό με κάποιες πινελιές εμπειρίας με μόνο στόχο την σωτηρία της ομάδας. Παρά το νωθρό ξεκίνημα η ομάδα αρχίζει να ρολάρει στα τέλη του πρώτου γύρου πετυχαίνοντας νίκες. Βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης μέχρι την 24η αγωνιστική.
Στο σημείο αυτό το μανατζερικό γραφείο αποχωρεί από την ομάδα δηλώνοντας ότι δέχτηκε παρεμβάσεις στο έργο του από τον Ερασιτέχνη. Ο Ερασιτέχνης ανταπαντά ότι διαπίστωσε συμμετοχή της ομάδας σε καταστάσεις που δεν τιμούν το όνομα του Απόλλωνα ως αναφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και ορισμένων παικτών ( όποιος κατάλαβε κατάλαβε ). Μετά την αποχώρηση το γραφείο του Πασχάλη Παπαδόπουλου αφήνει προίκα για τις υπόλοιπες 10 αγωνιστικές τους παίκτες που είχε υπογράψει αυτό με δικά του λεφτά ( μισθοφόρους δηλαδή ) το αποτέλεσμα όταν παίρνεις από έναν μισθοφόρο αυτόν που του δίνει τον λόγο για να πολεμάει για εσένα είναι γνωστό και τελικά η ομάδα υποβιβάσθηκε στο τοπικό.

https://www.reddit.com/r/GreekFooty/comments/1dzzdge/%CF%80%CF%89%CF%82_%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5_%CE%BF_%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%83%CF%84%CE%BF_%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 719
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2382 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 11:18 »
Στη θέση τους ΠΑΣ βάλτε μια αλλαγή ομάδα ιστορική ή μεγάλη αν θέλετε από τις γνωστές ελληνικές (Παοκ, Άρη, βαζελο, γάβρος, ΑΕΚ,ΟΦΗ, Ηρακλή, Λάρισα σταματάω εδώ).

Σε ποια από αυτές τις ομάδες 2 και πλέον μήνες κοροϊδία δε θα είχαν φέρει " τραμπούκους ' έξω από το σπίτι και τη ζωή του μεγαλομετόχου και του ερασιτέχνη, δε θα είχε γίνει σουσουρο σε αθηναϊκά ΜΜΕ. Κάντε μια γύρα στο ίντερνετ να δείτε τι γινόταν αντίστοιχα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ελάτε τώρα στη δική μας περίπτωση και θα καταλάβετε ότι δεν απασχολεί κανέναν. Αφήνεται ο χρόνος να περάσει μπας και...αλλά αυτοί που πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά και επίμονα (ερασιτέχνης, σύνδεσμος, πολιτευτές, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι) απλά αναλώνονται σε διαπίστωση του προβλήματος και δεν πιεζουν όλοι μαζί για μια κάποια λύση. Εγώ ουσιαστικά μόνο φιλάθλους και λίγο σύνδεσμο είδα να " πιέζουν" αλλά πολύ χλιαρά λ.
Εγώ θα μείνω μόνο σε Λάρισα και ΟΦΗ όπως είπε ο συνταυρος. Θα είχε γίνει χαμός! Από αύριο κυριολεκτικά κιόλας περιμένω να δω να βράζουν τα Γιάννενα (το λεκανοπέδιο, γιατί μην γελιομαστε ο κύριος όγκος οπαδών μας είναι στο Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και η φυσική έδρα αυτής της ομάδας. Θλίβομαι όταν πάω πχ Κόνιτσα και βλέπω συνθήματα της ΑΕΚ στους τοίχους,να μιλάνε στις καφετέριες για τις ομάδες του ΠΟΚ, αφίσες της τοπικής ομάδας της Κόνιτσας
και δεν βλέπω και δεν ακούω πουθενά για ΠΑΣ!
Καλά για τις υπόλοιπες περιοχές της Ηπείρου εκτός νομού δεν το συζητώ καν... Δυστυχώς! Πχ Φιλιππιάδα, Παραμυθιά κτλ που είναι και οι πιο κοντινές κωμοπόλεις εκτός νομού...
 :mono: :pas:

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 09 Ιούν 2025 11:24 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος syberia

  • OtherFans
  • Sr. Member
  • *
  • Μηνύματα: 261
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2383 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 11:39 »
Το 2010 - 2011 ο Πηλαδάκης έριξε την ομάδα με 6.8 εκατομμύρια ευρώ καθαρά έσοδα και δεν άνοιξε μύτη. Σε μια περίοδο που υπήρχε τρελή συσπείρωση κόσμου. Δύο χρόνια μετά και αφού αποδείχτηκε ότι είχε υφαρπάξει από τα ταμεία της ΠΑΕ 12.5 εκατομμύρια ευρώ, την διέλυσε εντελώς.

Αντιδράσεις σε όλες τις ομάδες μαζικές θα υπήρξαν την προπερασμένη δεκαετία. Όχι πια. Από το 2011 ο κόσμος έχει αλλάξει.

Όσο για τις κωμοπόλεις κτλ, τις τελευταίες 40 ημέρες έχει οργώσει γειτονικούς Νομούς των Ιωαννίνων, προς Νότο και χαίρομαι που τα σφυροδρέπανα και συνθήματα κατά των Αιολικών, Ανεμογεννητριών κτλ κυριαρχούν!

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 719
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2384 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 11:52 »

Αντιδράσεις σε όλες τις ομάδες μαζικές θα υπήρξαν την προπερασμένη δεκαετία. Όχι πια. Από το 2011 ο κόσμος έχει αλλάξει.
Μπορεί να έχεις δίκιο εδώ. Αν δεν είναι ομάδα του ΠΟΚ να φοβούνται και ψηφαλακια οι κυβερνήσεις...

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 719
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2385 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 13:03 »
Το 2010 - 2011 ο Πηλαδάκης έριξε την ομάδα με 6.8 εκατομμύρια ευρώ καθαρά έσοδα και δεν άνοιξε μύτη. Σε μια περίοδο που υπήρχε τρελή συσπείρωση κόσμου. Δύο χρόνια μετά και αφού αποδείχτηκε ότι είχε υφαρπάξει από τα ταμεία της ΠΑΕ 12.5 εκατομμύρια ευρώ, την διέλυσε εντελώς.

Αντιδράσεις σε όλες τις ομάδες μαζικές θα υπήρξαν την προπερασμένη δεκαετία. Όχι πια. Από το 2011 ο κόσμος έχει αλλάξει.

Όσο για τις κωμοπόλεις κτλ, τις τελευταίες 40 ημέρες έχει οργώσει γειτονικούς Νομούς των Ιωαννίνων, προς Νότο και χαίρομαι που τα σφυροδρέπανα και συνθήματα κατά των Αιολικών, Ανεμογεννητριών κτλ κυριαρχούν!
Κοίτα η Λάρισα έβραζε σύσσωμη όμως εκείνη την περίοδο. Τώρα αν δεν έφερε αποτέλεσμα είναι άλλο θέμα. Σας έφτιαξε ένα γήπεδο,σας πήρε ένα κύπελλο ο πηλαδακης (@π@τεων@ς)Εμάς μας έφαγε τα λεφτά και ούτε τίτλο πήραμε ούτε γήπεδο σύγχρονο (έστω να μπορούμε να το νοικιάσουμε μας έκανε. Α στα Δένδρα το προπονητικό πότε έγινε? Μήπως έγινε και προπονητικό τότε(ρωτάω δεν το ξέρω!)

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 719
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2386 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 13:14 »
Το 2010 - 2011 ο Πηλαδάκης έριξε την ομάδα με 6.8 εκατομμύρια ευρώ καθαρά έσοδα και δεν άνοιξε μύτη. Σε μια περίοδο που υπήρχε τρελή συσπείρωση κόσμου. Δύο χρόνια μετά και αφού αποδείχτηκε ότι είχε υφαρπάξει από τα ταμεία της ΠΑΕ 12.5 εκατομμύρια ευρώ, την διέλυσε εντελώς.

Αντιδράσεις σε όλες τις ομάδες μαζικές θα υπήρξαν την προπερασμένη δεκαετία. Όχι πια. Από το 2011 ο κόσμος έχει αλλάξει.

Όσο για τις κωμοπόλεις κτλ, τις τελευταίες 40 ημέρες έχει οργώσει γειτονικούς Νομούς των Ιωαννίνων, προς Νότο και χαίρομαι που τα σφυροδρέπανα και συνθήματα κατά των Αιολικών, Ανεμογεννητριών κτλ κυριαρχούν!
Κοίτα η Λάρισα έβραζε σύσσωμη όμως εκείνη την περίοδο. Τώρα αν δεν έφερε αποτέλεσμα είναι άλλο θέμα. Σίγουρα δεν παίζει μετά το 2010 να δούμε να κλείνουν δρόμοι κτλ όπως δεκαετία 80 πχ, συμφωνώ ότι ο κόσμος άλλαξε με την κρίση ειδικά μετά το 10, αλλά ακόμα τότε στην Λάρισα υπήρχε συσπείρωση και έβραζε η πόλη -δημος Λαρισαίων. Σας έφτιαξε ένα γήπεδο,σας πήρε ένα κύπελλο ο πηλαδακης (@π@τεων@ς)Εμάς μας έφαγε τα λεφτά και ούτε τίτλο πήραμε ούτε γήπεδο σύγχρονο (έστω να μπορούμε να το νοικιάσουμε μας έκανε. Α στα Δένδρα το προπονητικό πότε έγινε? Μήπως έγινε και προπονητικό τότε(ρωτάω δεν το ξέρω!)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.129
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2387 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 13:39 »
Μονο και μονο που βρεθηκε ο Παναγιωτακης  στο συμβουλιο για τα τηλεοπτικα,και που ακουστηκε οτι θελει και καλα να σενιαρει το ΠΕΑΚΙ ειναι του ηλιου φαεινοτερον οτι δεν δεν παραχωρουνε την ομαδα ουτε στον ερασιτεχνη ουτε πουθενα,εδω εγκλωβισμενοι στην σουπερλιγκα 2 να παιζουμε με 100 οπαδους πλεον


Και αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο ακομα και απο το Γ τοπικο Ιωαννινων
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.965
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2388 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 13:45 »
Παράθεση
που ακουστηκε οτι θελει και καλα να σενιαρει το ΠΕΑΚΙ

Καμμία σχέση....το πεακι πήρε απόφαση να το σενιαρει η περιφέρεια εν όψει της συμφωνίας ...η οικογένεια ούτε τον κήπο της δε μπορεί να σενιαρει....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.183
  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ορέστης Ορεστιάδας 2-0 ,το 1997 .
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2389 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 13:49 »
Στη θέση τους ΠΑΣ βάλτε μια αλλαγή ομάδα ιστορική ή μεγάλη αν θέλετε από τις γνωστές ελληνικές (Παοκ, Άρη, βαζελο, γάβρος, ΑΕΚ,ΟΦΗ, Ηρακλή, Λάρισα σταματάω εδώ).

Σε ποια από αυτές τις ομάδες 2 και πλέον μήνες κοροϊδία δε θα είχαν φέρει " τραμπούκους ' έξω από το σπίτι και τη ζωή του μεγαλομετόχου και του ερασιτέχνη, δε θα είχε γίνει σουσουρο σε αθηναϊκά ΜΜΕ. Κάντε μια γύρα στο ίντερνετ να δείτε τι γινόταν αντίστοιχα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ελάτε τώρα στη δική μας περίπτωση και θα καταλάβετε ότι δεν απασχολεί κανέναν. Αφήνεται ο χρόνος να περάσει μπας και...αλλά αυτοί που πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά και επίμονα (ερασιτέχνης, σύνδεσμος, πολιτευτές, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι) απλά αναλώνονται σε διαπίστωση του προβλήματος και δεν πιεζουν όλοι μαζί για μια κάποια λύση. Εγώ ουσιαστικά μόνο φιλάθλους και λίγο σύνδεσμο είδα να " πιέζουν" αλλά πολύ χλιαρά λ.
Εγώ θα μείνω μόνο σε Λάρισα και ΟΦΗ όπως είπε ο συνταυρος. Θα είχε γίνει χαμός! Από αύριο κυριολεκτικά κιόλας περιμένω να δω να βράζουν τα Γιάννενα (το λεκανοπέδιο, γιατί μην γελιομαστε ο κύριος όγκος οπαδών μας είναι στο Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και η φυσική έδρα αυτής της ομάδας. Θλίβομαι όταν πάω πχ Κόνιτσα και βλέπω συνθήματα της ΑΕΚ στους τοίχους,να μιλάνε στις καφετέριες για τις ομάδες του ΠΟΚ, αφίσες της τοπικής ομάδας της Κόνιτσας
και δεν βλέπω και δεν ακούω πουθενά για ΠΑΣ!
Καλά για τις υπόλοιπες περιοχές της Ηπείρου εκτός νομού δεν το συζητώ καν... Δυστυχώς! Πχ Φιλιππιάδα, Παραμυθιά κτλ που είναι και οι πιο κοντινές κωμοπόλεις εκτός νομού...
 :mono: :pas:

Μια βόλτα σε Φιλιάτες, Κεραμιτσα , Ραβενή, Πλαταρια , Ηγουμενίτσα, Τσαμαντά κτλπ θα σε κάνει να αναθεωρήσεις.

Καλά αν ΠΑΣ κάτω στην Λευκάδα , θα διαπιστώσεις ότι είναι καλύτερα ( αν όχι στα ίδια επίπεδα ) με τα Γιάννινα .

Μιλάω για συνθήματα σε τοίχους, αυτοκόλλητα κτλπ .


Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 719
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2390 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 14:20 »
Στη θέση τους ΠΑΣ βάλτε μια αλλαγή ομάδα ιστορική ή μεγάλη αν θέλετε από τις γνωστές ελληνικές (Παοκ, Άρη, βαζελο, γάβρος, ΑΕΚ,ΟΦΗ, Ηρακλή, Λάρισα σταματάω εδώ).

Σε ποια από αυτές τις ομάδες 2 και πλέον μήνες κοροϊδία δε θα είχαν φέρει " τραμπούκους ' έξω από το σπίτι και τη ζωή του μεγαλομετόχου και του ερασιτέχνη, δε θα είχε γίνει σουσουρο σε αθηναϊκά ΜΜΕ. Κάντε μια γύρα στο ίντερνετ να δείτε τι γινόταν αντίστοιχα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ελάτε τώρα στη δική μας περίπτωση και θα καταλάβετε ότι δεν απασχολεί κανέναν. Αφήνεται ο χρόνος να περάσει μπας και...αλλά αυτοί που πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά και επίμονα (ερασιτέχνης, σύνδεσμος, πολιτευτές, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι) απλά αναλώνονται σε διαπίστωση του προβλήματος και δεν πιεζουν όλοι μαζί για μια κάποια λύση. Εγώ ουσιαστικά μόνο φιλάθλους και λίγο σύνδεσμο είδα να " πιέζουν" αλλά πολύ χλιαρά λ.
Εγώ θα μείνω μόνο σε Λάρισα και ΟΦΗ όπως είπε ο συνταυρος. Θα είχε γίνει χαμός! Από αύριο κυριολεκτικά κιόλας περιμένω να δω να βράζουν τα Γιάννενα (το λεκανοπέδιο, γιατί μην γελιομαστε ο κύριος όγκος οπαδών μας είναι στο Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και η φυσική έδρα αυτής της ομάδας. Θλίβομαι όταν πάω πχ Κόνιτσα και βλέπω συνθήματα της ΑΕΚ στους τοίχους,να μιλάνε στις καφετέριες για τις ομάδες του ΠΟΚ, αφίσες της τοπικής ομάδας της Κόνιτσας
και δεν βλέπω και δεν ακούω πουθενά για ΠΑΣ!
Καλά για τις υπόλοιπες περιοχές της Ηπείρου εκτός νομού δεν το συζητώ καν... Δυστυχώς! Πχ Φιλιππιάδα, Παραμυθιά κτλ που είναι και οι πιο κοντινές κωμοπόλεις εκτός νομού...
 :mono: :pas:

Μια βόλτα σε Φιλιάτες, Κεραμιτσα , Ραβενή, Πλαταρια , Ηγουμενίτσα, Τσαμαντά κτλπ θα σε κάνει να αναθεωρήσεις.

Καλά αν ΠΑΣ κάτω στην Λευκάδα , θα διαπιστώσεις ότι είναι καλύτερα ( αν όχι στα ίδια επίπεδα ) με τα Γιάννινα .

Μιλάω για συνθήματα σε τοίχους, αυτοκόλλητα κτλπ .
Κοίτα ΜΑΚΑΡΙ να είναι έτσι!ΜΑΚΑΡΙ!!!!!
Αλλά δεν μιλάω για συνθήματα μόνο σε τοίχους... Μπορεί και 3 Γιαννιώτες με εξοχικά ή όταν πάμε για μπάνιο κάποιοι με ένα σπρέι στο Πορτ μπαγκαζ να βάψουν 5 τοίχους σε Λευκάδα, Ηγουμενίτσα. Είναι η Λευκάδα και η Ηγουμενίτσα ΠΑΣ?
Δεν νομίζω....
Ποκιτες είναι κ πλακωνονται μεταξύ τους...οκ αν έχουμε και λίγους και εμείς εκεί Λευκαδίτες γέννημα θρέμμα εννοώ, δεν αλλάζει αυτό που έγραψα παραπάνω. Μακάρι να κάνω λάθος!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.183
  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ορέστης Ορεστιάδας 2-0 ,το 1997 .
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2391 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 14:58 »
Εμείς οι Γιαννιώτες που γενικά δραστηριοποιούμεθα στον Νομό Θεσπρωτίας , βλέπουμε και ντόπιους εκεί να είναι με την σωστή ομάδα τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!
ξέρω άτομα στην Ηγουμενίτσα που είναι ΜΟΝΟ ΠΑΣ, Πλαταρία , Πάργα, Κεραμίτσα , Ραβενή (είχαν και πανό παλιά θυμάστε;), εποχές 2006-2011.

Ομοίως γνωρίζω και για Λευκάδα... κάπως έτσι ξεκινάν όλα και ο ΠΑΣ γίνεται Πανηπειρωτικός στην πράξη... αφού είναι Πανηπειρωτικός..!!!

Το αν ειναι 2-10 δεν έχει σημασία , όλα έτσι ξεκινάν.. και οι ηρακλειδείς τόσοι είναι στην μακεδονία αλλά έχουν λαό..

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 719
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2392 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 15:17 »
Εμείς οι Γιαννιώτες που γενικά δραστηριοποιούμεθα στον Νομό Θεσπρωτίας , βλέπουμε και ντόπιους εκεί να είναι με την σωστή ομάδα τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!
ξέρω άτομα στην Ηγουμενίτσα που είναι ΜΟΝΟ ΠΑΣ, Πλαταρία , Πάργα, Κεραμίτσα , Ραβενή (είχαν και πανό παλιά θυμάστε;), εποχές 2006-2011.

Ομοίως γνωρίζω και για Λευκάδα... κάπως έτσι ξεκινάν όλα και ο ΠΑΣ γίνεται Πανηπειρωτικός στην πράξη... αφού είναι Πανηπειρωτικός..!!!

Το αν ειναι 2-10 δεν έχει σημασία , όλα έτσι ξεκινάν.. και οι ηρακλειδείς τόσοι είναι στην μακεδονία αλλά έχουν λαό..
Ναι τώρα δεν θα κάνουμε απογραφή πόσοι Ηγουμενιτσιωτες, Λευκαδίτες,Παργινοι,Φιλιατιωτες είναι ΠΑΣ, σε τι ποσοστό ο ΝΤΟΠΙΟΣ πληθυσμός δλδ είναι ΠΑΣ, αλλά δεν νομίζω να είναι πλειοψηφία! Για περιοχή που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΣ με τους τοπικούς φορείς -Δημους πέρα από το Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων δεν υπάρχει.. Ακόμα και περιοχές του νομού Ιωαννίνων (Κόνιτσα πχ) ασχολούνται με τους ποκιτες και όχι με τον ΠΑΣ σοβαρά, ενεργά όπως θες πες το...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.183
  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ορέστης Ορεστιάδας 2-0 ,το 1997 .
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2393 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 15:21 »
Εμείς οι Γιαννιώτες που γενικά δραστηριοποιούμεθα στον Νομό Θεσπρωτίας , βλέπουμε και ντόπιους εκεί να είναι με την σωστή ομάδα τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!
ξέρω άτομα στην Ηγουμενίτσα που είναι ΜΟΝΟ ΠΑΣ, Πλαταρία , Πάργα, Κεραμίτσα , Ραβενή (είχαν και πανό παλιά θυμάστε;), εποχές 2006-2011.

Ομοίως γνωρίζω και για Λευκάδα... κάπως έτσι ξεκινάν όλα και ο ΠΑΣ γίνεται Πανηπειρωτικός στην πράξη... αφού είναι Πανηπειρωτικός..!!!

Το αν ειναι 2-10 δεν έχει σημασία , όλα έτσι ξεκινάν.. και οι ηρακλειδείς τόσοι είναι στην μακεδονία αλλά έχουν λαό..
Ναι τώρα δεν θα κάνουμε απογραφή πόσοι Ηγουμενιτσιωτες, Λευκαδίτες,Παργινοι,Φιλιατιωτες είναι ΠΑΣ, σε τι ποσοστό ο ΝΤΟΠΙΟΣ πληθυσμός δλδ είναι ΠΑΣ, αλλά δεν νομίζω να είναι πλειοψηφία! Για περιοχή που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΣ με τους τοπικούς φορείς -Δημους πέρα από το Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων δεν υπάρχει.. Ακόμα και περιοχές του νομού Ιωαννίνων (Κόνιτσα πχ) ασχολούνται με τους ποκιτες και όχι με τον ΠΑΣ σοβαρά, ενεργά όπως θες πες το...

Εδώ δεν είναι πλειοψηφία ο παοκ σε περιοχές δίπλα στην θεσσαλονικη εννιοτε... και θα είμαστε εμείς; Ούτε και η λάρισα... για αρχη δεν μας νοιαζει η πλειοψηφια αλλά ο αισθητός σε ποιότητα και δράσεις κόσμος. Ενημερωτικά να πω πως η Φιλιππιάδα είναι πιο κοντά στα Γιαννινα , από ότι η κόνιτσα (το λέω με βάση την άνεση στο δρόμο) και ας ειναι στον νομό πρεβέζης. Διαχρονικά είχαμε εκεί πατήματα.. φυσικά το ποκ τα έχει σαρώσει όλα... αλλά βήμα βήμα..

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 719
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2394 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 15:34 »
Εμείς οι Γιαννιώτες που γενικά δραστηριοποιούμεθα στον Νομό Θεσπρωτίας , βλέπουμε και ντόπιους εκεί να είναι με την σωστή ομάδα τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!
ξέρω άτομα στην Ηγουμενίτσα που είναι ΜΟΝΟ ΠΑΣ, Πλαταρία , Πάργα, Κεραμίτσα , Ραβενή (είχαν και πανό παλιά θυμάστε;), εποχές 2006-2011.

Ομοίως γνωρίζω και για Λευκάδα... κάπως έτσι ξεκινάν όλα και ο ΠΑΣ γίνεται Πανηπειρωτικός στην πράξη... αφού είναι Πανηπειρωτικός..!!!

Το αν ειναι 2-10 δεν έχει σημασία , όλα έτσι ξεκινάν.. και οι ηρακλειδείς τόσοι είναι στην μακεδονία αλλά έχουν λαό..
Ναι τώρα δεν θα κάνουμε απογραφή πόσοι Ηγουμενιτσιωτες, Λευκαδίτες,Παργινοι,Φιλιατιωτες είναι ΠΑΣ, σε τι ποσοστό ο ΝΤΟΠΙΟΣ πληθυσμός δλδ είναι ΠΑΣ, αλλά δεν νομίζω να είναι πλειοψηφία! Για περιοχή που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΣ με τους τοπικούς φορείς -Δημους πέρα από το Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων δεν υπάρχει.. Ακόμα και περιοχές του νομού Ιωαννίνων (Κόνιτσα πχ) ασχολούνται με τους ποκιτες και όχι με τον ΠΑΣ σοβαρά, ενεργά όπως θες πες το...

Εδώ δεν είναι πλειοψηφία ο παοκ σε περιοχές δίπλα στην θεσσαλονικη εννιοτε... και θα είμαστε εμείς; Ούτε και η λάρισα... για αρχη δεν μας νοιαζει η πλειοψηφια αλλά ο αισθητός σε ποιότητα και δράσεις κόσμος. Ενημερωτικά να πω πως η Φιλιππιάδα είναι πιο κοντά στα Γιαννινα , από ότι η κόνιτσα (το λέω με βάση την άνεση στο δρόμο) και ας ειναι στον νομό πρεβέζης. Διαχρονικά είχαμε εκεί πατήματα.. φυσικά το ποκ τα έχει σαρώσει όλα... αλλά βήμα βήμα..
Άλλο είπα εγώ εξ αρχής. Δεν έκανα απογραφή οπαδών του ΠΑΣ. Αλλού πάει η συζήτηση. Για ΠΑΟΚ δεν κατάλαβα τι εννοείς κ δεν με νοιάζει που είναι Αρειανοί ή παοκτζηδες πλειοψηφία. Και στην Λάρισα (Δήμος)η πλειοψηφία είναι ΑΕΛ, όπως θέλω να πιστεύω και στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Για τον νομό Λάρισας ή για την Φαρκαδόνα δεν ξέρω τα ποσοστά που είναι ΑΕΛ πχ. Δεν είπα -ανοιξα τέτοια κουβέντα εγώ πριν. Άλλο είπα το ξαναλέω

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.183
  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ορέστης Ορεστιάδας 2-0 ,το 1997 .
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2395 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 15:41 »
Ναι σύνταυρε ξέρω τι είπες απλά το πήγα και εκεί εγώ... Εννοείται το Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων ( Η αρχαία Ελλοπία εμείς οι Μολοσσοί μωρέ... όχι τα σκυλιά) πρέπει να ζει και να αναπνέει για ΠΑΣ και ΜΟΝΟ ΠΑΣ.. και τα δωδωνοχώρια !! Η αγαπημένη μου Μελιγγοί (Χωριό Γιαγιάς)! Καλουτσινός είμαι εγώ από πάππου προς πάππου (εννοώ από πατέρα , πρός πατέρα ...πρωτευουσιανοχωριάτης δηλαδή με κάποτε φέσι.. χαχα..

ΛΑΚΚΑ ΣΟΥΛΙ επίσης πρέπει ΜΟΝΟ ΠΑΣ... και να ΜΗΝ υπάρχουν κάτι αεκ όταν πηγαίνω Κρανέα Πρεβέζης επίσης...

Έτσι πρέπει ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΟΝΟ ΠΑΣ, ούτε σύνδεσμοι ποκ/ποθ τίποτα!!! Μετέπειτα στις Μεγάλες κωμοπόλεις,χωριά και πρωτεύουσες των άλλων νομών της ηπείρου
να μπορούμε να βγαίνουμε σιγά σιγά 3οι, 2οι σε δύναμη κόσμου , εξαιρώντας την άρτα εννοείται..

Στην Κόνιτσα επείδη υπάρχει έντονο το μικρασιατικό στοιχείο δεν επρεπε να ειναι αεκ , αλλά πανιώνιος ή απόλλων σμύρνης.. χαχα

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 719
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2396 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 15:46 »
Θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας στην Φιλιππιάδα,στο Φιλιατι στην Ηγουμενίτσα,στην Κόνιτσα, στην Άρτα, στην Λευκάδα , στην Παραμυθιά, όπως γίνεται και θα γίνουν και άλλες στα Γιάννενα? Θα βγουν τα εκεί δημοτικά συμβούλια, δήμαρχοι κτλ να υπογράψουν ανακοινώσεις, δελτία τύπου, να αναλάβουν δράση? Να υπάρξει ξεσηκωμός?
Θυμάσαι τον Σεπτέμβρη τι ανακοίνωση έβγαλε ο Δήμος Ηγουμενίτσας... Αυτό είπα πριν. Εδώ θα βγάλει ο Δήμος Ιωαννιτών κτλ γιατί εδώ το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων έχει τον κύριο όγκο φίλων του ΠΑΣ, εδώ είναι η έδρα μας και είμαστε πλειοψηφία. Αυτό λίγο πολύ είπα. Πρέπει από αύριο κιόλας να βράζει η πόλη-δημος -λεκανοπεδιο!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.183
  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ορέστης Ορεστιάδας 2-0 ,το 1997 .
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2397 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 15:55 »
Έδρα μας είναι το Λεκανοπέδιο ΑΛΛΑ αν θέλουμε να λεγόμαστε ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ που έτσι λεγόμαστε πρέπει να κοιτάξουμε να διοχετεύσουμε την ΠΑΣολεδοσύνη εκτός ,όχι μόνο του Λεκανοπεδίου... ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ... και τα 2 παράλληλα μπορούν να γίνονται σιγά σιγά.


Όσον αφορά αυτά που είπες , ναι όλα τα θυμάμαι και τις ανακοινώσεις τους και τα σκαμπώ τους με τις βλακείες των γενίτσαρων τους.

Δεν πρόκειται να γίνουν όλοι ΠΑΣ το ξέρουμε , αλλά χειρότερους γενίτσαρους κομπλεξικούς από συμπατριώτες μας δεν έχω δει, μιλάω για ποκιτες γιαννιώτες.

Ε αυτό σε άλλες περιοχές της Ηπείρου δεν θα το δεις σε τέτοιο βαθμό, στην Θεσπρωτία είναι πολύ πιο καλά τα πράγματα ΟΣΟΝ αφορά τους Ποκίτες εννοώ... δεν μισούν όλοι τον ΠΑΣ .

Εξαιρώ άρτες, πράμαντα , άγναντα κτλπ...

Το άνοιγμα και το κάλεσμα πρέπει να είναι Πανηπειρωτικό... από τους 10 νέους υποψήφιους ΠΑΣολέδες σίγουρα 2-3 θα γίνουν ΜΟΝΟ ΠΑΣ, άλλοι 4-5 μπορεί να είναι διπλομαδίτες , άλλοι 2 αντι-ΠΑΣ ... ΑΛΛΑ όσοι από αυτούς γίνουν ΠΑΣ και ΜΟΝΟ ΠΑΣ σίγουρα την σπίθα θα την μεταφέρουν και στα παιδιά τους κ.ο.κ.

Σίγουρα την ομάδα εμείς οι Γιαννιώτες την πονάμε πιο πολύ από κάθε άλλον...




Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 719
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2398 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 15:59 »
Ναι σύνταυρε ξέρω τι είπες απλά το πήγα και εκεί εγώ... Εννοείται το Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων ( Η αρχαία Ελλοπία εμείς οι Μολοσσοί μωρέ... όχι τα σκυλιά) πρέπει να ζει και να αναπνέει για ΠΑΣ και ΜΟΝΟ ΠΑΣ.. και τα δωδωνοχώρια !! Η αγαπημένη μου Μελιγγοί (Χωριό Γιαγιάς)! Καλουτσινός είμαι εγώ από πάππου προς πάππου (εννοώ από πατέρα , πρός πατέρα ...πρωτευουσιανοχωριάτης δηλαδή με κάποτε φέσι.. χαχα..

ΛΑΚΚΑ ΣΟΥΛΙ επίσης πρέπει ΜΟΝΟ ΠΑΣ... και να ΜΗΝ υπάρχουν κάτι αεκ όταν πηγαίνω Κρανέα Πρεβέζης επίσης...

Έτσι πρέπει ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΟΝΟ ΠΑΣ, ούτε σύνδεσμοι ποκ/ποθ τίποτα!!! Μετέπειτα στις Μεγάλες κωμοπόλεις,χωριά και πρωτεύουσες των άλλων νομών της ηπείρου
να μπορούμε να βγαίνουμε σιγά σιγά 3οι, 2οι σε δύναμη κόσμου , εξαιρώντας την άρτα εννοείται..

Στην Κόνιτσα επείδη υπάρχει έντονο το μικρασιατικό στοιχείο δεν επρεπε να ειναι αεκ , αλλά πανιώνιος ή απόλλων σμύρνης.. χαχα
👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏

Αποσυνδεδεμένος tr7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 719
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2399 στις: Δευ 09 Ιούν 2025 16:17 »
Έδρα μας είναι το Λεκανοπέδιο ΑΛΛΑ αν θέλουμε να λεγόμαστε ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ που έτσι λεγόμαστε πρέπει να κοιτάξουμε να διοχετεύσουμε την ΠΑΣολεδοσύνη εκτός ,όχι μόνο του Λεκανοπεδίου... ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ... και τα 2 παράλληλα μπορούν να γίνονται σιγά σιγά.


Όσον αφορά αυτά που είπες , ναι όλα τα θυμάμαι και τις ανακοινώσεις τους και τα σκαμπώ τους με τις βλακείες των γενίτσαρων τους.

Δεν πρόκειται να γίνουν όλοι ΠΑΣ το ξέρουμε , αλλά χειρότερους γενίτσαρους κομπλεξικούς από συμπατριώτες μας δεν έχω δει, μιλάω για ποκιτες γιαννιώτες.

Ε αυτό σε άλλες περιοχές της Ηπείρου δεν θα το δεις σε τέτοιο βαθμό, στην Θεσπρωτία είναι πολύ πιο καλά τα πράγματα ΟΣΟΝ αφορά τους Ποκίτες εννοώ... δεν μισούν όλοι τον ΠΑΣ .

Εξαιρώ άρτες, πράμαντα , άγναντα κτλπ...

Το άνοιγμα και το κάλεσμα πρέπει να είναι Πανηπειρωτικό... από τους 10 νέους υποψήφιους ΠΑΣολέδες σίγουρα 2-3 θα γίνουν ΜΟΝΟ ΠΑΣ, άλλοι 4-5 μπορεί να είναι διπλομαδίτες , άλλοι 2 αντι-ΠΑΣ ... ΑΛΛΑ όσοι από αυτούς γίνουν ΠΑΣ και ΜΟΝΟ ΠΑΣ σίγουρα την σπίθα θα την μεταφέρουν και στα παιδιά τους κ.ο.κ.

Σίγουρα την ομάδα εμείς οι Γιαννιώτες την πονάμε πιο πολύ από κάθε άλλον...
👏👏👏👏👏👏