Αποστολέας Θέμα: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 229608 φορές)

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #1700 στις: Δευ 19 Μάι 2025 19:05 »
Kαλα ας μη το δενουμε και κομπο οτι θα γινει η συνεντευξη τυπου

Αν οργανωθει κατι παρομοιο με χθες, αυτοι ειναι ικανοι να το ακυρωσουν

Εξαλλου υπαρχει κακο ιστορικο με τετοιες συμπεριφορες τους

Αυτοι ειναι ικανοι να ανακοινωσουν μεσω instagram τη διαλυση της ομαδος

Τωρα σε οσον αφορα αυτα που διαβαζω για να μαζευτουνε ολοι οι λεφταδες των ιωαννινων και να παρουν την ομαδα απο τα ερασιτεχνικα ,ή να παρουμε αλλο ΑΦΜ τα θεωρω φαρμακο στον αρρωστο.Παντα οταν πεφταμε στον πατο τετοια λεγαμε
.Δυστυχως αν δεν γινει κατι στο και 5 απο τον Φαρα ,δυσκολα θα σηκωσουμε κεφαλι .
Παντως χτες στην πορεια ακουσα οτι ενω ηταν ετοιμα τα συμβολαια για υπογραφη ,τα αδερφακια ανεβασαν τις απαιτησεις .Το αν ειναι ραδιο αρβυλα δεν το γνωριζω.Κυριακη κοντη γιορτη

Χωρίς να ξέρω κάτι , είμαι σίγουρος ότι αυτό θα έγινε. Θα είδαν ότι ο άλλος έχει σκοπό να πάρει την ομάδα, μυρίστηκαν χρήμα και μετά άντε να βγάλεις άκρη με αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1701 στις: Δευ 19 Μάι 2025 19:40 »
Πάντως προσωπικά αν ήμουν ο υποψήφιος αγοραστής θα άφηνα τα ταγάρια μέχρι την τελευταία στιγμή με το αγγουρι στον τάχα. Ειδικά αν είχα αντιμετωπίσει τέτοιες συμπεριφορές.  Στην τελικη δεν είμαι εγώ που καίγομαι, υπάρχουν τόσες αλλες ομάδες αν θέλω ντε και καλά να επενδύσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο (λέμε τώρα είχα τους λόγους μου αλλιως γιατι;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1702 στις: Δευ 19 Μάι 2025 20:36 »
Περήφανε ΛΑΕ του ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε η ώρα να δώσεις τη σημαντικότερη μάχη για την σωτηρία της Ομάδας.
Το επόμενο ραντεβού δίνεται την ερχόμενη Κυριακή στη 13:00 στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.
Η ΕΜΕΙΣ - Η ΑΥΤΟΙ .
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19.05.2025

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #1703 στις: Δευ 19 Μάι 2025 20:42 »
Σιγά μην εμφανιστούν, αν πάει ο κόσμος...θα κλάσουν μέντες και θα αρρωστήσουν λίγο πριν την ώρα της συνέντευξης... :P
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1704 στις: Δευ 19 Μάι 2025 20:42 »
Φάρρας στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Επενδυτές βρέθηκαν, αλλά…»
Επίσημη τοποθέτηση για την απόσυρση του ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και για το οποίο είχε μεσολαβήσει ο ίδιος, έκανε ο κ. Φάρρας με δήλωσή του στον Αλέκο Καρύτσα και τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM. Για πρώτη φορά ο Έλληνας μάνατζερ παραδέχεται ότι μεσολάβησε, βρήκε ενδιαφερόμενους, αλλά τους λόγους για τους οποίους το ενδιαφέρον αυτό αποσύρθηκε, καλούνται να το αναφέρουν πλέον οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, που δεν είναι άλλοι από τους αδερφούς Χριστοβασίλη.

Επίσης, επιβεβαιώνει μεν ότι είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Καχριμάνη, καθώς από κοινού προσπάθησαν να βγάλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα από το τέλμα, αλλά δεν υπήρξε ποτέ καμία ένταση μεταξύ τους, απεναντίας οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες.

Και τέλος εξέφρασε την ενόχλησή για ανυπόστατες φήμες γύρω από το όνομά του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τη σχέση μου με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέκο Καχριμάνη έχω να πω ότι προσπαθήσαμε – ο κάθε ένας από την πλευρά του- να βοηθήσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα να ξεφύγει από το τέλμα που έχει περιέλθει! Ούτε εγώ ούτε ο κ. Καχριμανης αγοράζουμε κάτι , ούτε έχουμε κάτι προς πώληση.  Άλλοι έχουν τα κλειδιά! Οι σχέσεις μας ήταν και παραμένουν στο καλύτερο δυνατό σημείο. Προσπάθησα να βρω επενδυτές. Οι άνθρωποι βρέθηκαν και είχαν όλη την καλή διάθεση να αναλάβουν την ομάδα. Γιατί σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις και το ενδιαφέρον τους, είναι κάτι που πιθανότατα να το αναφέρουν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι. Όμως παρακαλώ προσοχή στις φήμες σε ό,τι αφορά το όνομα μου».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1705 στις: Δευ 19 Μάι 2025 20:44 »
Μα δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.Έτσι δεν μας έλεγαν οι άχρηστοι και οι καρύτσες;

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1706 στις: Δευ 19 Μάι 2025 20:53 »
Εγω κανενα δεν πιστευω...

Μια χαρα κανανε δουλιτσες παλια
Γιατι οχι και τωρα?????

Του χαλαμε και το ονομα και καλα
Που μεχρι στιγμης δεν εχει αναφερει κανεις κατι για την παρτι του
Αι ρε χωριατη να πουμε

Παντως ειναι αυτο που εγραφα
Δεν θελουνε να παραδωσουνε την ομαδα
Θα πανε στην Κυριακη και θα ανακοινωσουνε πως χαλασε το ντιλ αλλα εμεις θα κρατησουμε ζωντανη την ομαδα,με νεανικο ροστερ,νεα αρχη,και διαφορα αλλα τετοια τσιτατα μπας και τσιμπησει κανενα γιδι απο εμας

Ασε που ανεβαζουνε απο φετος το μερτικο για καθε ομαδα της σουπερλιγκα 2...Μαλακας ειναι????Εδω εχει και αλλο ψητο

Οσο για το Καχριμανη να του πει καποιος  να παει γαμηθει και αυτος

Γεμισαμε παπαντζηδες σε αυτη την πολη
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Μάι 2025 20:57 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1707 στις: Δευ 19 Μάι 2025 20:55 »
Να μην τα βρεί το ξημέρωμα τα μπάσταρδα τα ζαβα
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1708 στις: Δευ 19 Μάι 2025 20:59 »
Φάρρας στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Επενδυτές βρέθηκαν, αλλά…»
Επίσημη τοποθέτηση για την απόσυρση του ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και για το οποίο είχε μεσολαβήσει ο ίδιος, έκανε ο κ. Φάρρας με δήλωσή του στον Αλέκο Καρύτσα και τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM. Για πρώτη φορά ο Έλληνας μάνατζερ παραδέχεται ότι μεσολάβησε, βρήκε ενδιαφερόμενους, αλλά τους λόγους για τους οποίους το ενδιαφέρον αυτό αποσύρθηκε, καλούνται να το αναφέρουν πλέον οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, που δεν είναι άλλοι από τους αδερφούς Χριστοβασίλη.

Επίσης, επιβεβαιώνει μεν ότι είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Καχριμάνη, καθώς από κοινού προσπάθησαν να βγάλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα από το τέλμα, αλλά δεν υπήρξε ποτέ καμία ένταση μεταξύ τους, απεναντίας οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες.

Και τέλος εξέφρασε την ενόχλησή για ανυπόστατες φήμες γύρω από το όνομά του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τη σχέση μου με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέκο Καχριμάνη έχω να πω ότι προσπαθήσαμε – ο κάθε ένας από την πλευρά του- να βοηθήσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα να ξεφύγει από το τέλμα που έχει περιέλθει! Ούτε εγώ ούτε ο κ. Καχριμανης αγοράζουμε κάτι , ούτε έχουμε κάτι προς πώληση.  Άλλοι έχουν τα κλειδιά! Οι σχέσεις μας ήταν και παραμένουν στο καλύτερο δυνατό σημείο. Προσπάθησα να βρω επενδυτές. Οι άνθρωποι βρέθηκαν και είχαν όλη την καλή διάθεση να αναλάβουν την ομάδα. Γιατί σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις και το ενδιαφέρον τους, είναι κάτι που πιθανότατα να το αναφέρουν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι. Όμως παρακαλώ προσοχή στις φήμες σε ό,τι αφορά το όνομα μου».
super-fm.gr

Να πούμε και καμιά καλή κουβέντα για τον Καχριμάνη. Εχουμε και κάτι real estate επενδύσεις να προχωρήσουμε δεν είναι ώρα για καθυστερήσεις σε αυτές.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1709 στις: Δευ 19 Μάι 2025 21:02 »
Είστε ότι πιο σιχαμερό έχει περάσει από την περήφανη ιστορία του ΠανΗπειρωτικου μας. Ξεπεράσατε και τον Κούγια. Μαλακισμένη οικογένεια σέβομαι σαν άνθρωπος τη μνήμη του πατέρα σας, αλλά σας μισώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου.

"Δε θα μας σκοτώσουνε οσο και αν μας πολεμάν
Δε θα μας δούνε κάτω όσο και αν το θέλουνε
Ο ΠΑΣ είναι ΙΔΈΑ και ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝΕ"

ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Πούλο στη βρωμερή οικογένεια και τους αυλικούς της

Υ.γ. Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν συνταυρο λόγω της κατάστασης, απλά να υπενθυμίσω ότι τα χρέη της ΠΑΕ δημιουργήθηκαν επί Γιώργου Χριστοβασίλη, όπως και η μεταφορά των 3 εκατομμυρίων ευρώ στην ετερρορυθμη εταιρεία. Οι αγωνιστικές επιτυχίες αποδεικνύονται σταγόνες στον ωκεανό μπροστά στην τραγική κατάσταση ΠΑΕ και ομάδας.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Συνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1710 στις: Δευ 19 Μάι 2025 21:11 »
Και μένα κάτι μου λέει πως ούτε ο φάρας είναι εντελώς καθαρός,για την οικογένεια δεν το συζητάμε: σπαστηρες εβραϊκοί επιταγών ήταν η δουλειά τους και πήραν τον πας τζάμπα,δεν έβαλαν σεντ,κονομησαν ο,τι έσοδο υπήρξε και τον πετάνε χρεωμένο μέχρι τα μπουνιά.

Ο φάρας λοιπόν και η μεγάλη μυστικοπάθεια,ποιος είναι ο επενδυτής,γιατί δεν ζήτησαν από τον κόσμο του ΠΑΣ να εκδιώξει τους ιδιοκτήτες,οι δουλειες- πωλήσεις που έκαναν μαζί,τα τηλέφωνα που δεν σήκωνε όταν τον καλούσε ο βλάχος κτλ κτλ δεν δείχνουν καθαρούς επενδυτές ,αλλά αντίστοιχους απατεώνες με τους τωρινούς, αν υπάρχουν...

Ένα είναι πλέον το ζητούμενο: Να φύγουν κλωτσήδον οι γλυφαδιωτες!
Να γίνει προσπάθεια δικαστική να τους σειρουν στα δικαστήρια και να τους πάρουν ο,τι μπορούν( από συνδεδεμένες εταιρίες,από κακοδιαχείριση κτλ).

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1711 στις: Δευ 19 Μάι 2025 21:17 »
Δεν πρόκειται να έρθουν την Κυριακή όπως δεν ήρθαν να μιλήσουν στους παίχτες και το υπόλοιπο προσωπικό. Το πολύ πολύ να βγει ο δικηγόρος τους πάλι.
 Έτσι και δηλώσουν ότι θέλουν να συνεχίσουν και ειδικότερα αν είναι στο ΠΕΑΚΙ δεν πρέπει να φύγουν αν δεν παραδώσουν τις μετοχές.
Μας κατέστρεψαν και θέλουν και συνέχεια;
Συμφωνώ με τους υπόλοιπους φίλους. Πολύ περίεργη η στάση του Φαρρα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1712 στις: Δευ 19 Μάι 2025 21:28 »
Δεν πρόκειται να έρθουν την Κυριακή όπως δεν ήρθαν να μιλήσουν στους παίχτες και το υπόλοιπο προσωπικό. Το πολύ πολύ να βγει ο δικηγόρος τους πάλι.
 Έτσι και δηλώσουν ότι θέλουν να συνεχίσουν και ειδικότερα αν είναι στο ΠΕΑΚΙ δεν πρέπει να φύγουν αν δεν παραδώσουν τις μετοχές.

Θέλει ΑΡΧΙΔΙΑ για να έρθουν και τα ΖΑΒΑ τα έχουν στον ΚΩΛΟ τους!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #1713 στις: Δευ 19 Μάι 2025 22:23 »
Νομίζω θα είμαι ο πρώτος που θα το γράψει. Την Κυριακή μάλλον θα έρθουν για να ανακοινώσουν την υπογραφή προσυμφωνου μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν θα έχει καμία σχέση με Φάρα το νέο επενδυτικό σχήμα! Κάτι άλλο είναι που δεν το ξέραμε μέχρι τώρα! Το προσύμφωνο θα υπογραφτεί Πέμπτη βράδυ.
Αυτά είπε πριν λίγο ο βρυκόλακας που μίλησε πριν λίγη ώρα με τα αδέρφια στο τηλέφωνο. Στο δελτίο του ΙΤV

Αποσυνδεδεμένος PAS A TEMPOS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1714 στις: Δευ 19 Μάι 2025 22:31 »
Πιστεύω ή έτσι θέλω να πιστεύω, οτι το ενδιαφέρον υφίσταται, απλά το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει πλέον η πλευρά του Φάρρα και γλεντάει τα αδέρφια μέχρι κεραίας! Ίσως έπαιξαν και έχασαν αν κ εφόσον ζητούσαν ξανά κ ξανά παραπάνω αλλά πάντα υπάρχει ο εξυπνότερος απο τον οποίο θα την πατήσεις στη ζωή ειδικά αν το παίζεις διαρκώς εξυπνάκιας!
Πόσο μάλλον αν υπάρχει το παρελθόν μεταξύ των 2 πλευρών οπότε ενδεχομένως πράττει και με διαθέσεις εκδικητικές ο Φάρρας!

Ως διακύβευμα της καθυστέρησης δεν μπορεί να υφίσταται η αποδόμηση του ρόστερ! Ειδικά για εναν σαν τον Φαρρα που ειναι του χώρου και για ενα πρωτάθλημα σαν αυτό της Β´ εθνικής.

Αυτή είναι η άποψη μου.

Τώρα αν υποψιαζόντουσαν έστω την παραμικρή πιθανότητα οι άλλοι οτι θα μπαίνανε μπρόστα για να σώσουν την ομάδα επιφανείς οικονομικά Ηπειρώτες, θα τρίβανε  τα χεράκια τους και θα γλυφανε τις γλώσσες τους σαν το λύκο που πάει έτοιμο και απονήρευτο το θύμα καταπάνω του! Θα βίδωναν τις θέσεις τους στην προεδρία με ούπα!

Αλλά και να υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο ενδιαφερόμενων που πονάνε τον ΠΑΣ, ε δεν έμεινε και κανένας που να μη πρόσφερε επι θητείας γενικά της οικογένειας και να μην εφυγε νύχτα τρέχοντας!

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1715 στις: Δευ 19 Μάι 2025 22:33 »
Στο itv ο Χριστόδουλος είπε ότι Πέμπτη γίνεται η μεταβιβαση, προσύμφωνο είπε ακριβώς, και ότι ι χβ του είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να το πει δημόσια. Κυριακή γίνεται η συνέντευξη για τις ανακοινώσεις. Ή χέστηκαν που θα πάει κόσμος στο πανειπειρωτικο οπότε σου λέει πες μια παπατζα μπας και δεν έρθουν ή κάτι άλλο κρύβεται. Μέχρι να δω επίσημες υπογραφές δεν πιστεύω τίποτε
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Μάι 2025 22:36 από nkats_99 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1716 στις: Δευ 19 Μάι 2025 22:37 »
Ότι και να γίνει πρέπει να είμαστε εκεί.
Γαμώ τα πάντα τους

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #1717 στις: Δευ 19 Μάι 2025 22:51 »
Νομίζω θα είμαι ο πρώτος που θα το γράψει. Την Κυριακή μάλλον θα έρθουν για να ανακοινώσουν την υπογραφή προσυμφωνου μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν θα έχει καμία σχέση με Φάρα το νέο επενδυτικό σχήμα! Κάτι άλλο είναι που δεν το ξέραμε μέχρι τώρα! Το προσύμφωνο θα υπογραφτεί Πέμπτη βράδυ.
Αυτά είπε πριν λίγο ο βρυκόλακας που μίλησε πριν λίγη ώρα με τα αδέρφια στο τηλέφωνο. Στο δελτίο του ΙΤV
Καλά ρε παιδιά ακούτε, πιστεύετε και αναπαράγετε τι λέει ο συγκεκριμένος;

Είναι δυνατόν;

Τώρα βρήκαν επενδυτή;

Στάχτη στα μάτια και κοροϊδία για να κερδισουν χρόνο.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1718 στις: Δευ 19 Μάι 2025 22:52 »

Θέλει ΑΡΧΙΔΙΑ για να έρθουν και τα ΖΑΒΑ τα έχουν στον ΚΩΛΟ τους!!!

Αυτός ο κύριος που τους εκπροσωπεί νομικά καλά θα κάνει να γνωρίζει ότι είναι εκλεγμένος από ψήφους Γιαννιωτών και όχι κατοίκων Γλυφάδας. Να μη το παίζει οπαδό πατέρας και να κωλοκατσει στα αυγά τα τοπικά που κλωσσαει και να μη κοίτα άλλων φωλιές.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1719 στις: Δευ 19 Μάι 2025 22:55 »
Γιατί την Πέμτπτη η μεταβίβαση κι όχι σήμερα? ... γιατί Κυριακή η συνέντευξη τύπου κι όχι σήμερα ???

ρε μήπως μαζεύουν τα συμπράγκαλά τους και φεύγουν για αμερική μεταμφιεσμένοι?

δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να εμφανιστούν σε συνέντευξη τύπου χωρίς να εμφανίσουν μαζί τον αγοραστή

η πόλη βράζει ... μέχρι και τους πιό ψύχραιμους έχουν εκνευρίσει .. που να έρθουν εδω την Κυριακή και να πούνε οτιδήποτε άλλο?

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1720 στις: Δευ 19 Μάι 2025 22:55 »
Μα δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.Έτσι δεν μας έλεγαν οι άχρηστοι και οι καρύτσες;

Θέλουν μαστίγωμα με εφταγλωσσο μαστίγιο. Όταν τον πέτυχαν πριν κανα μήνα στη Δωδώνης και ήταν στο τηλέφωνο και τον εκραξα, κακαριζε σαν κότα και κεκεδιζε σα να χέσε τα βρακιά.
Άμα τους στριμωξει κανείς σε κάνα στενό θα πέσουν στα 4 για πίτες! Να δειςετα βλαχομαγκιες και να δεις πόσο προσεκτικά θα ανοίγουν το στοματικό τους

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1721 στις: Δευ 19 Μάι 2025 23:07 »
Στο itv ο Χριστόδουλος είπε ότι Πέμπτη γίνεται η μεταβιβαση, προσύμφωνο είπε ακριβώς, και ότι ι χβ του είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να το πει δημόσια. Κυριακή γίνεται η συνέντευξη για τις ανακοινώσεις. Ή χέστηκαν που θα πάει κόσμος στο πανειπειρωτικο οπότε σου λέει πες μια παπατζα μπας και δεν έρθουν ή κάτι άλλο κρύβεται. Μέχρι να δω επίσημες υπογραφές δεν πιστεύω τίποτε
Γι'αυτό ρε φίλε η πόλη αυτή δεν πάει με τίποτα μπροστά. Γιατί υπάρχουν απίθανοι που κάνουν τους δημοσιογράφους και δημοσιογράφοι που είναι απίθανοι ερασιτέχνες.
Τοπικό πρωτάθλημα, καφέ στο μώλο, τι έκανε ο γαβροβαζελος το Σαββατοκύριακο, αν ήρθε κάνα τσάρτερ το μήνα στο αεροδρόμιο, αν έγινε με επιτυχία καμμία χοροεσπερίδα του δημάρχου και άλλες ρίζες μπούρδες.
Κατά τα άλλα στην Πρέβεζα έχει πτήση κάθε μισή ώρα, η Σπύρου Λάμπρου μέχρι το νοσοκομείο είναι βομβαρδισμενη (μ@λ@κ@ δεν ντρέπονται??), η πλατεία εδώ και 3-4 χρόνια γιαπι, ο κυκλικός στο πανηπειρωτικο ακόμα στρώνεται με άσφαλτο, το πανηπειρωτικο δεν έχει ούτε ένα διχτακι όπως και η λιμνοπουλα. Σπασμένες μπασκέτες, γήπεδα και παιδικές χαρές μπουρδςλ@, αιθαλομίχλη το χειμώνα και παρά πολλά ακόμη
Μ@λ@κες πραγματικά ζούνε και ζούμε σε αυτή την πόλη ή εγώ ζω σε άβαταρ? Με τι πάνε στη δουλειά με διακτυνιση? Δε τα έχει δει κανένας από δήμο ή περιφέρεια αυτά ή εγώ εχω παρατηρητικότητα?
Άστα διαλα ρε

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1722 στις: Δευ 19 Μάι 2025 23:09 »
Γι'αυτό ρε φίλε η πόλη αυτή δεν πάει με τίποτα μπροστά. Γιατί υπάρχουν απίθανοι που κάνουν τους δημοσιογράφους και δημοσιογράφοι που είναι απίθανοι ερασιτέχνες.
Τοπικό πρωτάθλημα, καφέ στο μώλο, τι έκανε ο γαβροβαζελος το Σαββατοκύριακο, αν ήρθε κάνα τσάρτερ το μήνα στο αεροδρόμιο, αν έγινε με επιτυχία καμμία χοροεσπερίδα του δημάρχου και άλλες ρίζες μπούρδες.
Κατά τα άλλα στην Πρέβεζα έχει πτήση κάθε μισή ώρα, η Σπύρου Λάμπρου μέχρι το νοσοκομείο είναι βομβαρδισμενη (μ@λ@κ@ δεν ντρέπονται??), η πλατεία εδώ και 3-4 χρόνια γιαπι, ο κυκλικός στο πανηπειρωτικο ακόμα στρώνεται με άσφαλτο, το πανηπειρωτικο δεν έχει ούτε ένα διχτακι όπως και η λιμνοπουλα. Σπασμένες μπασκέτες, γήπεδα και παιδικές χαρές μπουρδςλ@, αιθαλομίχλη το χειμώνα και παρά πολλά ακόμη
Μ@λ@κες πραγματικά ζούνε και ζούμε σε αυτή την πόλη ή εγώ ζω σε άβαταρ? Με τι πάνε στη δουλειά με διακτυνιση? Δε τα έχει δει κανένας από δήμο ή περιφέρεια αυτά ή εγώ εχω παρατηρητικότητα?
Άστα διαλα ρε
Είσαι στην πιο ευτυχισμένη πόλη της Ελλάδος όμως.

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1723 στις: Δευ 19 Μάι 2025 23:16 »
Τον φουτσό κλαιγανε και το νινι θρηνούσαν. Φυσικά και είναι η πιο ευτυχισμένη πόλη, αφού οι περισσότεροι σε θέσεις κλειδιά είναι κλίκα, ξύνουν τα πελε και το παίζουν ειδήμονες, ηθικοί και ενσυναισθητοι τα βράδια. Πίσσα και πούπουλα

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1724 στις: Δευ 19 Μάι 2025 23:32 »
Τι λε ρε παιδί μου....εκεί που δεν έβρισκαν διάδοχο τώρα βρίσκουν έναν τη μέρα
Λοιπόν επειδή γίδια δεν είμαστε....πριν κάνα 2 βδομάδες είχα αναφέρει την ιστορία του Νίκου του βοσκού με το λύκο ...οι παλιοί το ξέρουν....έτσι και τώρα...ποιος θα πιστέψει ρε τριατζηδες ότι κ να πείτε;

Τι προσύμφωνα και σύμφωνα....μια μεταβίβαση εκτός όλων των άλλων θα πρέπει στο τέλος να εγκριθεί από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού...ποιος μου λέει ότι δεν βρήκατε ένα λαγό να την τραβήξετε τη φάση για άλλους 2 μήνες....

Παρακαλώ...όλους θεσμικά Πιτ ασχολούνται με την ίδεα του ΠΑΣ...σύνδεσμοι ...παλαίμαχοι...και ποιος άλλος...μεγάλη προσοχή ...οι άνθρωποι είναι αισχροί ψεύτες και ικανοί για όλα.....προσοχή στο...νέο φρούτο  που μας έκανε γνωστό ι εκπρόσωπος τύπου ( έφυγε ο άλλος κ ανέλαβε ο βρυκόλακας.....αλήθεια...αφού είχαν έτοιμη τη λύση δεν  μπορούσε να περιμένει κ ο εκπρόσωπος τύπου λίγες μέρες ....γιατί έφυγε τρεχαλα;)