Κάπου αλλού, εν Ελλάδι πάντως... ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ "όλος ο κόσμος αγωνιά για την εξέλιξη αυτής της ομάδας. Αυτό είναι καλό. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχει το σχέδιο που έχω. Εύκολο δεν είναι, αλλά στα δύσκολα πρέπει να φανούμε. Ολοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Είμαι βέβαιος. Σε αυτή την προσπάθεια με σεβασμό στους ανθρώπους που έφεραν την ομάδα εδώ ... Η ομάδα θα παίξει στην Superleague 2 Αύριο πρωί εγώ θα βάλω πρώτος τις 35.000 ευρώ.... και στο μέλλον αν χρειαστεί, στο μέτρο των οικονομικών μου δυνατοτήτων είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω" (GAZZETTA)....
Στα καθ` ημάς "δεν φαίνεται να μπορούν να συγκεντρωθούν και δεν έχει βρεθεί και ο άνθρωπος που σαν κράχτης θα ρίξει πρώτος ένα σημαντικό ποσό στην προσπάθεια, για να ακολουθήσουν και άλλοι" (ΙΟΑΝΝΙΝΑGOAL)....
Να μαζευτούμε να βάλετε χρήματα...
Ακόμη περιμένετε από ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ και λοιπούς παρατρεχάμενους που, παντοιοτρόπως - χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα μεμπτό - "πάτησαν", για δεκαετίες στον ΠΑΣ για να γίνουν κάποιοι...
Καλά μωρέ, έχουμε χρόνο, αι στα διάλα ... Ιωάννινα, η πιο ευτυχισμένη πόλη...
Άσε που αρχίζουν και τα πανηγύρια όπου να `ναι...
Α ρε κατακαημένα Γιάννενα...
ΥΓ... Δυο σκατά και μια κουράδα να αφήνεται να εννοηθεί ότι περιπαίζουν μια ολόκληρη πόλη...