Αποστολέας Θέμα: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 322993 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2850 στις: Πεμ 21 Μάι 2026 12:51 »
Ανάλυση γίνεται αδερφέ με βάση δεδομένα.

Μην αγχώνεσαι αυτά δεν κόβουν τους "επενδυτές"...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2851 στις: Πεμ 21 Μάι 2026 13:58 »
μετα τον τελικο της κ17 ακουγαμε ο ταδε εκλεισε στον παοκ...ο αλλος ψαχνεται ....και μας επιανε η ωρα μας

ελα λιγο αισιοδοξια να γυρισει το κουμπι

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2852 στις: Πεμ 21 Μάι 2026 15:24 »
Παράθεση
      Ο κ. Ιωακείμ Καλαμάρης μέσω του ikoinonia.gr απαντά με αποδείξεις και ντοκουμέντα στους λασπολόγους και συκοφάντες του:

«Ἃ μὴ κατορθοῖ ἡ ἀλώπηξ κτήσασθαι, καταφρονεῖ.»
(Αυτό που δεν μπορεί να φτάσει η αλεπού, το υποτιμά.)

Λυπάμαι πραγματικά που χρησιμοποιείτε την τεχνητή νοημοσύνη κατά το δοκούν και με
επιλεκτική προσέγγιση της πραγματικότητας.
Δεν τόλμησαν στην ξενιτιά να μου αφαιρέσουν το τεκμήριο αθωότητας (το θεμελιώδες νομικό δικαίωμα) και τολμάτε εσείς να επαναφέρετε την αναλήθεια και την αδικοπραξία.
Ξεχάσατε όμως να αναφέρετε το σημαντικότερο:
όχι μόνο εκβιάστηκα στην αλλοδαπή, αλλά βγήκα όρθιος και νικητής. Και προχώρησα εκεί όπου ελάχιστοι τόλμησαν, να στραφώ νομικά ακόμη και κατά της ίδιας της Εισαγγελίας, για
συμμετοχή υπαλλήλων της σε πρακτικές που στρέφονταν εις βάρος πολιτών.
Και ενώ επιμένετε να ανατρέχετε σε αβάσιμες κατηγορίες, υπαινιγμούς και διαδικτυακές
«δικογραφίες», αποσιωπάτε την πραγματική εξέλιξη της υπόθεσης.
Η αλήθεια έχει ημερομηνία: 13.05.2026:
Η Εισαγγελία καταδικάστηκε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 25.000 λέβα στον Έλληνα
επιχειρηματία, διπλωμάτη και πανεπιστημιακό διδάσκοντα Ιωακείμ Καλαμάρη, ο οποίος
αποκάλυψε κύκλωμα εκβιασμών και πιέσεων γύρω από την υπόθεση«Νοτάριους».

https://offnews.bg/temida/gratcki-biznesmen-razkril-shemata-na-notariusa-osadi-prokuraturata-z-
866797.html

Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Όχι οι ανώνυμες διαρροές, ούτε οι συκοφαντίες, ούτε οι πρόθυμοι «αναλυτές» του διαδικτύου.
Αυτά αναφέρει η ίδια η τεχνητή νοημοσύνη και διεθνούς φήμης περιοδικό Forbes για εμένα και όχι εγώ: ότι είμαι Έλληνας επιχειρηματίας, διπλωμάτης, οικονομολόγος, πανεπιστημιακός διδάσκων, συγγραφέας, πολιτικός και οικονομικός αναλυτής, φιλάνθρωπος και ανθρωπιστής, με δράση στη Βουλγαρία και ουσιαστική προσφορά προς παιδιά που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, στα Παιδικά Χωριά SOS και σε παιδιατρικές κλινικές.

Αυτά αναφέρουν τα επίσημα Μ.Μ.Ε. για εμένα και όχι εγώ:

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ
Βιογραφικό:
Ο Καθηγητής Δρ. Ιωακείμ Καλαμάρης γεννήθηκε στην Ελλάδα. Είναι οικονομολόγος,
πανεπιστημιακός διδάσκων, συγγραφέας, πολιτικός και οικονομικός αναλυτής, κοινωνικός
παράγοντας, επιχειρηματίας και διπλωμάτης.
Είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ειδικός στον τομέα της διαχείρισης και συντήρησης
περιουσιακών στοιχείων ακινήτων, καθώς και για τη δημιουργία καινοτόμων concept και έργων στον κατασκευαστικό κλάδο.

Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, ο Καθηγητής
Δρ. Ιωακείμ Καλαμάρης είναι γνωστός για τη φιλανθρωπική και ανθρωπιστική του δράση.
Στηρίζει αυτιστικά παιδιά, τα Παιδικά Χωριά SOS και παιδιατρικές κλινικές.
Το 2011 ίδρυσε την AXION GROUP, μια holding δομή που καθιερώθηκε ως η πρώτη και
μοναδική εταιρεία στην αγορά, η οποία προσφέρει ταυτόχρονα ανάπτυξη έργων Real Estate,
κατασκευές, καθώς και ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών διαχείρισης και συντήρησης
ακινήτων.

Το 2004, ο Καθηγητής
Δρ. Ιωακείμ Καλαμάρης τιμήθηκε με το βραβείο «Manager of the Year».
Τον Αύγουστο του 2017 προτάθηκε για το διεθνούς κύρους βραβείο «Socrates Award» στο
Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον Αύγουστο του 2021 επιλέχθηκε από τη βουλγαρική έκδοση του Forbes ως κορυφαίος
εταιρικός παράγοντας επιχειρηματικών επιτευγμάτων.
Την ίδια χρονιά συμμετείχε στο project «Οι άνδρες που δημιουργούν TREND».
Είναι συγγραφέας οκτώ βιβλίων στη βουλγαρική γλώσσα.
https://www.24chasa.bg/biznes/article/17937328
Έτσι με παρουσιάζει και ο Τύπος στην χώρα που με φιλοξενεί: ως παραγωγικό, δραστήριο και δημιουργικό άνθρωπο της επιχειρηματικότητας, της γνώσης, της κοινωνικής προσφοράς και του δημόσιου λόγου. Ως άνθρωπο που τιμήθηκε, διακρίθηκε και έδωσε μάχες δημόσια – όχι κρυμμένος πίσω απο το κοινωνικό ρεύμα και από ανώνυμα προφίλ.

Κάθε τηλεοπτική, ραδιοφωνική ή δημόσια παρουσία μου παρακολουθείται από δεκάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε μια χώρα έξι εκατομμυρίων κατοίκων.
Και κάποιοι περιμένουν ότι θα αναζητήσω επιβεβαίωση από τρολ και οργανωμένες επιθέσεις
λάσπης❓ Δεν τόλμησαν ούτε στην ξενιτιά να μου αφαιρέσουν το τεκμήριο αθωότητας, αυτό το θεμελιώδες νομικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου.
Και τολμάτε εσείς να επαναφέρετε λογικές δημόσιας διαπόμπευσης και προκατασκευασμένης
ενοχής. Εγώ δεν κρύβομαι. Παίρνω θέση, μιλώ δημόσια και απαντώ με το όνομά μου και την υπογραφή μου.
Δεν μπορεί εκείνοι που αποφεύγουν τον διάλογο και μετατρέπονται σε δικομανείς,
ενώ οι ίδιοι κρύβονται πίσω από ψεύτικα προφίλ, υπόγειες διαρροές και επιλεκτικές «αλήθειες», να παρουσιάζονται ως «σωτήρες».
Πως, ποιους και πώς θα τους «σώσουν»❓
Όταν θεωρείς ότι αδικείσαι, προσφεύγεις θεσμικά.
Αυτό λέγεται κράτος δικαίου, όχι εμμονή.
Τους πραγματικά ανέλεγκτους να φοβάστε.

Και κυρίως εκείνους που εγκατέλειψαν ακόμη και τον ίδιο τους τον πόνο για να υποδυθούν δημόσιους ρόλους και κατασκευασμένες εικόνες, τη «νέα» Αλίκη Βουγιουκλάκη της εποχής, δήθεν λαϊκή, αλλά σε έκδοση Gucci του Κολωνακίου.
Γιατί όταν κάποιοι ερευνήθηκαν, έστω και επιφανειακά, είδατε όλοι τι άρχισε να βγαίνει στην
επιφάνεια.
Αυτές τις πτυχές όμως δεν τις αναδεικνύετε.
Και τότε γεννάται εύλογα το ερώτημα: Γιατί άραγε❓
Μήπως τελικά η επιλεκτική ευαισθησία είναι η πιο επικίνδυνη μορφή χειραγώγησης;
Μήπως ο δημόσιος θρήνος μετατρέπεται, σε ορισμένες περιπτώσεις, σε εργαλείο επιρροής και πολιτικής κεφαλαιοποίησης❓
Και μήπως τελικά δεν φοβίζει η αλήθεια, αλλά η στιγμή που αρχίζει να ερευνάται χωρίς προστατευτικά φίλτρα και «άβατα»❓

Ακτιβιστής είμαι και το θεωρώ τιμή μου.
Γιατί η σιωπή απέναντι στη διαφθορά δεν είναι ουδετερότητα. Είναι συνενοχή.
Πάψτε να συμμετέχετε σε έναν νέο χαφιεδισμό απέναντι σε οτιδήποτε νέο, καθαρό και ανεξάρτητο.
Η κοινωνία δεν προχωρά με στοχοποιήσεις, υπαινιγμούς και «φακέλους» ανθρώπων που
τολμούν να μιλούν, να δημιουργούν και να αντιστέκονται.
Προχωρά με διαφάνεια, δημοκρατία, τεκμήριο αθωότητας και ελεύθερη σκέψη. Με λάθος άνθρωπο τα βάλατε. Γιατί εγώ δεν «αφελληνίζω» την ταυτότητά μου.
Δεν απαρνήθηκα ποτέ και για τίποτα την Πατρίδα μου.
Έλληνας γεννήθηκα,
Έλληνας είμαι
και Έλληνας θα παραμείνω.

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2853 στις: Πεμ 21 Μάι 2026 15:36 »
Οσο διαβασμα εχουμε ριξει τον τελευταιο χρονο με τις ανακοινωσεις του Σιοντη και τωρα του Καλαμαρη εχουμε να ριξουμε απο τις Πανελληνιες.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2854 στις: Πεμ 21 Μάι 2026 17:15 »
EΕχω την αίσθηση οτι θα περάσουμε πολύ ωραία, δεν ειναι ειρωνικο, αν έρθει κάποιος σαν αυτόν στα μέρη μας. Τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που ανεβάζουν οι σύνταυροι.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2855 στις: Πεμ 21 Μάι 2026 19:55 »
Και λεφτά να μην έχει θα 'χει content από ότι φαίνεται. Δεν βαριέσαι, ότι είναι τώρα.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2856 στις: Πεμ 21 Μάι 2026 21:35 »
Έτσι όπως τα βλέπω μου ανεβαίνει η διάθεση. Ας έρθει και για ένα χρόνο. Και ελπίδες, προσδοκίες και όραμα θα αποκτήσουμε και κάτι να ασχοληθούμε θα έχουμε επιτέλους

Γιατί τα τελευταία 4-5 χρόνια φύλλο δεν κουνιέται ούτε στην πόλη, ούτε στο φόρουμ ούτε πουθενά.

Μακάρι να έχει λεφτά, διάθεση να τα ρίξει στην ομάδα και κουράγιο να μείνει στο ποδόσφαιρο. Μας αρκούν αυτά. Α και όραμα

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2857 στις: Παρ 22 Μάι 2026 10:27 »
Έτσι όπως τα βλέπω μου ανεβαίνει η διάθεση. Ας έρθει και για ένα χρόνο. Και ελπίδες, προσδοκίες και όραμα θα αποκτήσουμε και κάτι να ασχοληθούμε θα έχουμε επιτέλους

Γιατί τα τελευταία 4-5 χρόνια φύλλο δεν κουνιέται ούτε στην πόλη, ούτε στο φόρουμ ούτε πουθενά.

Μακάρι να έχει λεφτά, διάθεση να τα ρίξει στην ομάδα και κουράγιο να μείνει στο ποδόσφαιρο. Μας αρκούν αυτά. Α και όραμα
Αν είναι να έρθει για ένα χρόνο να μην έρθει καθόλου. Δεν αντέχεται το φτου και από την αρχή.
Επειδή φαίνεται να έχει διάθεση και όραμα για την ομάδα, μακάρι να μη μας διαψεύσει και να παραμείνει για χρόνια, αν βέβαια αναλάβει την ομάδα τελικά.

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2858 στις: Παρ 22 Μάι 2026 14:11 »
Γιατί, άμα κάνει το κομμάτι του κάποιος και σε ανεβάσει αέρα στην Β και μετά φύγει σε χαλάει; Αν δεν βρεθεί κάποιος θα χάνουμε στην Πρέβεζα και την ανέζα
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2859 στις: Παρ 22 Μάι 2026 15:17 »
Την Δευτέρα η επίσημη συνάντηση του Ερασιτέχνη με την πλευρά Καλαμάρη!

Κανονικά προχωράει τις κινήσεις του και κάνει όλο και πιο έμπρακτο το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο επιχειρηματίας Ιωακείμ Καλαμάρης, με τον “μύθο” περί του αν είναι ή όχι… υπαρκτό πρόσωπο με όλες αυτές τις ιδιότητες και επιχειρήσεις στην Βουλγαρία και την Ελλάδα, να έχει διαλυθεί πλήρως πλέον, αφενός γιατί τα όσα λέει αποδεικνύονται και αφετέρου γιατί μίλησε ο ίδιος σε τηλεδιάσκεψη με κάποιους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας και μοιράστηκε κάποιες σκέψεις μαζί τους!

Το σημαντικότερο όλων αυτή τη στιγμή όμως, είναι ότι κλείστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα το κρίσιμο ραντεβού εκπροσώπων του επιχειρηματία με τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να γίνει μία πρώτη επίσημη κατάθεση του ενδιαφέροντος και να δουν οι νομικοί του και τα νούμερα των χρεών που θα αναβιώσουν όταν ξανασυσταθεί η ΠΑΕ.

Ο κ. Καλαμάρης θέλει να έχει απόλυτη και ειλικρινή εικόνα της κατάστασης και όχι στο “περίπου”. Αν τα χρέη αποδειχτεί ότι είναι αυτά που λέγονται, δηλαδή κοντά στα 6 εκ. ευρώ, είναι ποσό το οποίο μπορεί να το διαχειριστεί και να προχωρήσει. Αλλά το θέμα είναι να αποκτηθεί αυτή η πλήρης εικόνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιατί κάθε μέρα που περνάει χωρίς να υπάρχει λύση, τόσο θα απομακρύνεται και το ενδεχόμενο να βρει… ομάδα για να επενδύσει σε αυτή. Και ήδη γνωρίζουμε στα Γιάννινα τι σημαίνει το να ξεκινάς από το μηδέν για να χτίσεις ρόστερ με φιλοδοξίες.

Μέχρι να πάρει στα χέρια του τα επίσημα οικονομικά στοιχεία, ο κ. Καλαμάρης δεν πρόκειται να κάνει κάποια συνέντευξη και να παρουσιαστεί στα μέσα ενημέρωσης της πόλης. Θα το κάνει μόνο όταν θα είναι έτοιμος να προχωρήσει σε πρόταση για την επόμενη μέρα της ομάδας και οριστικοποιηθεί κάποια συμφωνία.

https://super-fm.gr/142901/tin-deytera-i-episimi-synantisi-toy-erasitechni-me-tin-pleyra-kalamari/
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 22 Μάι 2026 17:30 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2860 στις: Παρ 22 Μάι 2026 19:34 »
Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι να ερθει για ενα χρονο να μας ανεβασει και μετα να φυγει....Ο,τι ναναι συζητησεις .... B-)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2861 στις: Παρ 22 Μάι 2026 23:44 »
Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι να ερθει για ενα χρονο να μας ανεβασει και μετα να φυγει....Ο,τι ναναι συζητησεις .... B-)

Σε ερασιτεχνικό σωματείο είναι λιγότερα τα έξοδα.Κάνεις χορηγίες και κερδίζεις από την εφορία.Αν δει το βουνό χρεών μπορεί να λακίσει την κρίσιμη στιγμή.Μπόνους ότι ήδη έχει κάνει το κομμάτι του και τον έμαθαν όλοι.
Υποθετικά σενάρια είναι όλα βέβαια αυτήν την στιγμή.
Θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Αποσυνδεδεμένος PASllez les bleus

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2862 στις: Σαβ 23 Μάι 2026 19:34 »
Οι ευχές όλων μας στον συμπαθέστατο Μάριο

Αλλά επίσης τι σόι σύμπτωση είναι τώρα αυτή;;

Παράθεση
Θέλω επίσης να ενημερώσω επίσημα πως η πλευρά με την οποία έχω έρθει σε επαφή αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ζητήματα υγείας

???

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2863 στις: Σαβ 23 Μάι 2026 21:32 »
Παράθεση
Αλλά επίσης τι σόι σύμπτωση είναι τώρα αυτή;;

Aυτο σκεφτομουν κι εγω... :'(

Αποσυνδεδεμένος Giannenara

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2864 στις: Τρι 26 Μάι 2026 23:13 »
Τι γίνεται ρε παιδιά κανένα νέο; Δεν θα είχαν συνάντηση αυτές τις ημέρες με τον ερασιτέχνη;

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2865 στις: Τρι 26 Μάι 2026 23:52 »
Παράθεση
.      Δεν θα είχαν συνάντηση αυτές τις ημέρες με τον ερασιτέχνη; 

Ο γιος του προέδρου του ερασιτέχνη είναι ο Οικονόμου που τράκαρε στο Χατζηκωστα και χαροπαλευει
Οπότε καταλαβαίνεις.....

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2866 στις: Παρ 29 Μάι 2026 11:33 »
Παράθεση
Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι καθήκοντα προέδρου θα ασκεί στο εξής το μέλος του Δ.Σ. Ναπολέων Τσακανέλης και ο επιχειρηματίας Ιωακείμ Καλαμάρης δηλώνει έτοιμος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον νέο πρόεδρο για να προχωρήσει το θέμα των οικονομικών ελέγχων του ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να υπάρξει διοικητική συνέχεια για την πρώτη ομάδα.
Ο κ. Καλαμάρης δεν παραλείπει φυσικά να εκφράσει γι’ άλλη μια φορά τις ευχές του προς τον Μάριο Οικονόμου, που συνεχίζει να δίνει τη μάχη στη ΜΕΘ να κρατηθεί στη ζωή και δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό του Γιώργου Οικονόμου και όλης της οικογένεια
superfm

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2867 στις: Παρ 29 Μάι 2026 12:16 »
Κάλεσμα Καλαμάρη για συνέχιση των διαβουλεύσεων υπό τον κ. Τσακανέλη με σεβασμό στη μάχη του Μ. Οικονόμου

Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι καθήκοντα προέδρου θα ασκεί στο εξής το μέλος του Δ.Σ. Ναπολέων Τσακανέλης και ο επιχειρηματίας Ιωακείμ Καλαμάρης δηλώνει έτοιμος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον νέο πρόεδρο για να προχωρήσει το θέμα των οικονομικών ελέγχων του ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να υπάρξει διοικητική συνέχεια για την πρώτη ομάδα.

Ο κ. Καλαμάρης δεν παραλείπει φυσικά να εκφράσει γι’ άλλη μια φορά τις ευχές του προς τον Μάριο Οικονόμου, που συνεχίζει να δίνει τη μάχη στη ΜΕΘ να κρατηθεί στη ζωή και δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό του Γιώργου Οικονόμου και όλης της οικογένειας μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

image description
Το κρίσιμο ζήτημα για την ομάδα όσον αφορά βέβαια το θέμα της έναρξης των διαβουλεύσεων, είναι το ποιος έχει πλήρη εικόνα των οικονομικών της ΠΑΕ που σε 1 μήνα θα πάει για εκκαθάριση κι αν ο ερασιτέχνης έχει στη διάθεσή ολοκληρωμένη εικόνα γι’ αυτά, αν του έχουν παραδοθεί βέβαια, είτε από τον Νίκο Σιόντη είτε από τους αδερφούς Χριστοβασίλη.

Η επιστολή-κάλεσμα του κ. Καλαμάρη:

Αγαπητοί φίλοι του Αίαντα ΠΑΣ Γιάννινα,

Αγαπητοί συμπατριώτες Ηπειρώτες,

Στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό της οικογένειας του κ. Γιώργου Οικονόμου, Προέδρου του Ερασιτέχνη, αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας συνοδεύουν τον αγαπητό Μάριο Οικονόμου, με την ευχή για ταχεία και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Παράλληλα, χαιρετίζουμε την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Προέδρου του Ερασιτέχνη, κ. Ναπολέοντα Τσακανέλη, και ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του.

Με σεβασμό στις περιστάσεις και στο ιστορικό βάρος του Συλλόγου, αναμένουμε τη συνέχιση των διαβουλεύσεων για την ανάταση και την επόμενη ημέρα του Αίαντα ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την πλευρά μας, αναμένουμε την ολοκλήρωση και παράδοση των απαραίτητων οικονομικών στοιχείων από τους Ορκωτούς Λογιστές και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, ώστε να διαμορφωθεί μια πλήρης και αντικειμενική εικόνα για την κατάσταση του Συλλόγου και τις προοπτικές του.

Με εκτίμηση και σεβασμό, Prof. Dr. Ιωακείμ Καλαμάρης
https://super-fm.gr/143142/kalesma-kalamari-gia-synechisi-ton-diavoyleyseon-ypo-ton-k-tsakaneli-me-sevasmo-sti-machi-toy-m-oikonomoy/

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2868 στις: Παρ 05 Ιούν 2026 10:06 »
Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα – Σε τροχιά αναδιοργάνωσης με Διοικούσα Επιτροπή

Οι διαδικασίες για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣ Γιάννινα αρχίζουν σταδιακά να παίρνουν μορφή, με τις πρώτες αποφάσεις να αναμένονται έως τις 10 Ιουνίου από τον Ερασιτέχνη.

Παρά την καθυστέρηση που έχει προκύψει στον σχεδιασμό της ομάδας, κυρίως λόγω της πρόσφατης απώλειας του Μάριου Οικονόμου που συγκλόνισε την οικογένεια του συλλόγου και την τοπική κοινωνία, υπάρχει η εκτίμηση ότι το επόμενο διάστημα οι εξελίξεις θα επιταχυνθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι πρώτες διερευνητικές επαφές και άτυπες συναντήσεις με στόχο τη διαμόρφωση ενός συγκεκριμένου πλάνου δράσης για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η συγκρότηση μιας Διοικούσας Επιτροπής, η οποία θα αναλάβει τη διαχείριση και την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, ακολουθώντας το μοντέλο που εφαρμόζεται στο τμήμα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΣ WBC.

Σημαντική θεωρείται η συμβολή των στελεχών που συμμετέχουν ήδη στη διοικητική λειτουργία του ΠΑΣ WBC, καθώς η εμπειρία τους εκτιμάται ότι μπορεί να συμβάλει στην ομαλή μετάβαση και στη θωράκιση του νέου εγχειρήματος από πιθανούς κινδύνους ή δυσκολίες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι βασικές διεργασίες, ώστε να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για τη σύνθεση και τη λειτουργία της Διοικούσας Επιτροπής.

Παράλληλα, καθοριστικός αναμένεται να είναι και ο ρόλος των φιλάθλων του συλλόγου, οι οποίοι καλούνται να στηρίξουν οικονομικά τη νέα προσπάθεια μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας ή ειδικών καρτών ενίσχυσης. Στον σύλλογο εκτιμούν ότι εφόσον επαναληφθούν τα περσινά επίπεδα ανταπόκρισης, θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ομαλή υλοποίηση του αγωνιστικού και οικονομικού σχεδιασμού της νέας σεζόν.

Συνεχίζονται οι επαφές με Καλαμάρη
Σε ξεχωριστό επίπεδο εξελίσσονται οι συζητήσεις που αφορούν το ενδιαφέρον του Ιωακείμ Καλαμάρη για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο επιχειρηματίας εξακολουθεί να εκδηλώνει την πρόθεσή του να εμπλακεί με τον σύλλογο, αναμένοντας τα πορίσματα του ελέγχου που πραγματοποιούν νομικοί σύμβουλοι και ορκωτοί λογιστές στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, η οποία οδηγείται σε εκκαθάριση στο τέλος του μήνα.

Εντός των προσεχών ημερών επίσης προαλείφεται και μία τηλεδιάσκεψη στην οποία θα μετέχουν σίγουρα νομικοί εκπρόσωποι του κ. Καλαμάρη, εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, η νομική σύμβουλος της οικογένειας Χριστοβασίλη κα Σεβαστοπούλου και ίσως και ο κ. Πιλάβιος ή ακόμη και ο κ. Σιόντης που γνωρίζουν ίσως καλύτερα από τον καθένα το πώς είναι διαμορφωμένη αυτή τη στιγμή η οικονομική εικόνα του ΠΑΣ.

itv

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2869 στις: Παρ 05 Ιούν 2026 14:41 »
Παράθεση
Τηλεδιάσκεψη νομικών μεταξύ Ερασιτέχνη ΠΑΣ - Καλαμάρη

Το πένθος και η βουβή θλίψη για την τραγική απώλεια του Μάριου Οικονόμου κυριαρχούν στα Ιωάννινα και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ σιγά σιγά τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν κάποιες επαφές μεταξύ των νομικών του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και της πλευράς του Ιωακείμ Καλαμάρη που ενδιαφέρεται για την ομάδα.

Θανάσης Μυριούνης

Απομένουν 27 ημέρες πριν την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και το μέλλον παραμένει αβέβαιο καθώς δεν υπάρχει κάποιο δεδομένο για το ποιος θα οδηγήσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από 1η Ιουλίου η ομάδα μετατρέπεται σε ερασιτεχνική και περνάει στα χέρια του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ναπολέων Τσακανέλης πήρε τη θέση του Γιώργου Οικονόμου στην προεδρία του Ερασιτέχνη ΠΑΣ και θα είναι αυτός που θα συνεχίσει τις συνομιλίες με την πλευρά του Ιωακείμ Καλαμάρη. Όπως είναι λογικά, όλα αυτά «πάγωσαν» τις προηγούμενες λόγω του τροχαίου ατυχήματος του Μάριου Οικονόμου, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει νέος γύρος διαβουλεύσεων.

Οι πληροφορίες του «Π.Λ.» αναφέρουν ότι θα γίνει τηλεδιάσκεψη μεταξύ των νομικών των δύο πλευρών και όχι μόνο. Την πλευρά του κ. Καλαμάρη θα εκπροσωπήσει ο νομικός Σωκράτης Προβατάς και έχει όμιλο νομικών, ο οποίος εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και είναι εξειδικευμένος σε θέματα Αθλητικού Δικαίου.

Τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα θα εκπροσωπήσει ο νομικός και Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Χάρης Λαζάνης, ο οποίος γνωρίζει τα θέματα της ομάδας καθώς ήταν νομικός σύμβουλος και επί διοίκησης Χριστοβασίλη, ενώ είχε συμμετοχή και το περσινό καλοκαίρι στις διαπραγματεύσεις με πιθανούς επενδυτές και εν τέλει με τον Νίκο Σιόντη.

Την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, η οποία οδηγείται προς την εκκαθάριση και πρέπει να διασαφηνιστεί πόσα είναι εν τέλει τα χρέη της θα εκπροσωπήσει η Χρύσα Σεβαστοπούλου, η νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ και της οικογένειας Χριστοβασίλη σε όλες σχεδόν τις υποθέσεις τα τελευταία χρόνια. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει εκπρόσωπος από την τελευταίο σεζόν, δηλαδή από την πλευρά Νίκου Σιόντη.

Υπενθυμίζεται ότι το περσινό καλοκαίρι αρχικά τις διαπραγματεύσεις του Νίκο Σιόντη με τους ποδοσφαιριστές για ρύθμιση των οφειλών τις είχε αναλάβει η Χρύσα Σεβαστοπούλου και το δικηγορικό γραφείο Ζέμπερης – Μαρκεζίνης- Λάμπρου, ωστόσο στη συνέχεια ο Νίκος Σιόντης προχώρησε σε όλες του τις επαφές με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Δεν αποκλείεται λοιπόν να είναι παρών και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ στη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των νομικών.

Η πλευρά του Ιωακείμ Καλαμάρη έχει αναθέσει σε ορκωτούς λογιστές να ψάξουν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί το ύψος των χρεών και το οικονομικό άνοιγμα. Μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι και έχει μια λεπτομερή εικόνα για τα οικονομικά στοιχεία, θα γίνουν και οι διαπραγματεύσεις με τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και θα αποφασίσει ο 50χρονος επιχειρηματίας αν θα μετατραπεί σε επιχειρηματική κίνηση το ενδιαφέρον του για την ομάδα.

Σε συζητήσεις πάντως και συνομιλίες που έχει κάνει με φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και θεσμικούς παράγοντες, ο Ιωακείμ Καλαμάρης έχει δείξει θετική διάθεση σε περίπτωση που τα χρέη της ΠΑΕ είναι αυτά που έχουν γίνει γνωστά και είχαν μπει στον εξωδικαστικό μηχανισμό, δηλαδή κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ σε εφορία και ΕΦΚΑ.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

https://www.passports.gr/pas-giannina-1/45338-telediaskepe-nomikon-tis-epomenes-meres-metaxu-erasitecne-ka
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2870 στις: Τρι 23 Ιούν 2026 19:53 »
Παράθεση
Ο Ιωακείμ Καλαμάρης μετά από ένα διάστημα σιωπής, επανεμφανίστηκε με δήλωση που παραχώρησε και την οποία ανέβασε το ikoinonia.gr και ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ζώτος. Σ’ αυτήν αναφέρει ότι δεν έχει ατονήσει το ενδιαφέρον του, ότι περιμένει το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ που ίσως ολοκληρωθεί τέλη Ιουλίου και ότι η λάσπη που υπάρχει εναντίον του από κάποιους δεν τον λερώνει.

Ακολουθεί το δημοσίευμα του ikoinonia.gr

image description
Με αφορμή ανυπόστατα δημοσιεύματα αλλά και την παραφιλολογία ορισμένων κύκλων που αυθαίρετα βγάζουν βιαστικά και αναληθή συμπεράσματα, ο υποψήφιος επενδυτής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κ. Ιωακείμ Καλαμάρης, με απάντηση -ανακοίνωση στον δημοσιογράφο του monobala.gr κ. Ψυχογιό, όχι μόνο επιβεβαιώνει το ουσιαστικό ενδιαφέρον του για τον Άγιαξ της Ηπείρου, αλλά εκφράζει και την δίψα του για να βοηθήσει την ομάδα των Ηπειρωτών, να βρει την ιστορική θέση που της αξίζει: ΕιδήσειςΠΑΣ Γιάννινα

Του Θοδωρή Ζώτου στο ikoinonia.gr

“Αγαπητέ κ. Ψυχογιέ, Όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Εύχομαι και εσείς, καθώς και η οικογένειά σας, να είστε καλά, με υγεία, δύναμη και ειρήνη.

Όσον αφορά τον θρυλικό ΠΑΣ Γιάννενα, τον «Αίαντα της Ηπείρου», αναμένουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκκαθάρισης, η οποία εκτιμάται ότι θα έχει καταλήξει έως τα τέλη Ιουλίου 2026.

Το ενδιαφέρον μου όχι μόνο δεν έχει ατονήσει, αλλά παραμένει σταθερό και ουσιαστικό.

Άλλωστε, με γνωρίζετε προσωπικά και θα ξέρετε πως στα τελευταία μέτρα της διαδρομής πάντοτε επιταχύνω, προς τα πίσω κοιτάζω μόνο όταν προσπερνώ. Η λάσπη δεν λερώνει εκείνον που γνωρίζει την αξία του.

Οι πρόγονοί μας ύψωναν οχυρά και παραπετάσματα με τη λάσπη που τους πετούσαν οι εχθροί τους. Έτσι κι εγώ, δεν τη φοβάμαι, τη χρησιμοποιώ για να χτίζω.

Όποιος με γνώρισε ουσιαστικά, ξέρει ότι, παρότι οικονομολόγος στο επάγγελμα, εντέλει είμαι τέκτων στη φύση μου. Γνώθι σαυτόν. Ξέρω τις αδυναμίες μου. Όποιος με υποτιμήσει, το πρόβλημα δεν θα είναι δικό μου. Προτιμώ να χτίζω γέφυρες παρά κελιά. Γι’ αυτό και ποτέ δεν κρατώ ομήρους.

Αυτά προς το παρόν.

Παραμένω στη διάθεσή σας και αναμένω τις εξελίξεις.

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2871 στις: Τρι 23 Ιούν 2026 21:05 »
Τι'ν'τουτος ρε...
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2872 στις: Τετ 24 Ιούν 2026 18:59 »
Δεύτερη ανάρτηση του κ. Καλαμάρη με έμφαση στο συναίσθημα αυτήν τη φορά
Ο επιχειρηματίας Ιωακείμ Καλαμάρης μέσα σε λίγες ώρες “χτύπησε” και με δεύτερη ανάρτηση στα social media για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Την αρχική αφορμή έδωσε ένα δημοσίευμα που τον ενόχλησε, οπότε επανήλθε μετά από ένα διάστημα σιωπής για να διευκρινίσει, ότι θα περιμένει την εκκαθάριση της ΠΑΕ. Εκεί θα μπορέσει να πληροφορηθεί με μεγαλύτερη σαφήνεια την πραγματική οικονομική κατάσταση της ομάδας. Βέβαια, αν λάβουμε υπόψη παραδείγματα άλλων ΠΑΕ, εκφράζονται επιφυλάξεις για το αν η εκκαθάριση μπορεί να γίνει τόσο γρήγορα, ως τα τέλη Ιουλίου δηλαδή, που επικαλείται ως χρονικό περιθώριο ο κ. Καλαμάρης.

Μετά τη διευκρίνιση αυτή, ο Έλληνας επιχειρηματίας επανήλθε με μία βραδινή ανάρτηση στο fb, με πιο συναισθηματικό χαρακτήρα αυτήν τη φορά και ποστάροντας το δημοσίευμα του super-fm.gr για την απάντηση που έδωσε νωρίτερα σε κακόβουλα σχόλια, και έγραψε:

“Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι απλώς ένας Σύλλογος, ούτε απλώς μια ομάδα.

Είναι πίστη, ιστορία, ιδέα και τρόπος ζωής. Είναι ταυτότητα, μνήμη και περηφάνια.

Είναι ο Αίαντας της Ηπείρου, που έμαθε να μάχεται όρθιος και να μην υποτάσσεται ποτέ.

Είναι η ψυχή μιας ολόκληρης γης και η φωνή χιλιάδων ανθρώπων, Απανταχού Ελλήνων

Είναι ο Αίαντας της Ευρώπης!”.

Η παραπάνω ανάρτηση είναι σίγουρα μία ένδειξη ότι σκέφτεται μεν σοβαρά την εμπλοκή του και είναι λογικό να μη θέλει να επενδύσει με προχειρότητα βασισμένος μόνο σε εικασίες για το ύψος των χρεών, από την άλλη, όμως, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά για να γίνει κάτι καλό και να μη χαθεί η πιο παραγωγική μεταγραφική περίοδος, αυτή του Ιουλίου-Αυγούστου. Είναι η περίοδος που κλείνουν συνήθως οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές κάθε κατηγορίας και μπαίνουν οι βάσεις για την επίτευξη υψηλών στόχων για τις πιο φιλόδοξες ομάδες κάθε κατηγορίας.

Επομένως, όσο γρηγορότερα ανοίξουν εκ νέου οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ ερασιτέχνη ΠΑΣ και Ιωακείμ Καλαμάρη, τόσο πιο γρήγορα θα βρεθεί κι ένας τρόπος τα οικονομικά στοιχεία να φτάσουν στα χέρια του τις επόμενες μέρες και όχι τους επόμενους μήνες.

https://www.facebook.com/ioakeim.kalamarisii.1/posts/2033030010936709?ref=embed_post
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2873 στις: Κυρ 28 Ιούν 2026 17:42 »
Καλαμάρης: «Άξια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, σεβασμός όμως στον πληγωμένο ΠΑΣ και την Ήπειρο»
Για την έλευση του τροπαίου του πρωταθλήματος της ΑΕΚ στα Γιάννενα τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσής του ο υποψήφιος επενδυτής των Ηπειρωτών, Ιωακείμ Καλαμάρης. Με σεβασμό σε ό,τι πέτυχε την περασμένη σεζόν η ΑΕΚ, κάνει λόγο για την «ανάγκη αλληλοσεβασμού μεταξύ των ιστορικών συλλόγων και των τοπικών κοινωνιών που είναι το ισχυρότερο θεμέλιο από οποιονδήποτε συμβολισμό ή εθιμοτυπική εκδήλωση» και σε άλλο σημείο σχολιάζει ότι «είναι ανώφελο να δοκιμάζεται διαρκώς η κοινωνική δυναμική και η αντοχή του πληγωμένου ΠΑΣ Γιάννινα».

Του Θοδωρή Ζώτου:

ναλυτικά:

«Με όλο τον σεβασμό προς τη φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδας, την ΑΕΚ, όλοι αναγνωρίζουμε και συγχαίρουμε την ιστορική ομάδα της Κωνσταντινούπολης, η οποία απ’ το 1924, εδρεύει και αγωνίζεται στην Αθήνα. Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες στον κόσμο που κουβαλούν το ιστορικό βάρος της απώλειας της δικής τους πρωτεύουσας, της μοναδικής και αλησμόνητης Βασιλεύουσας, του απανταχού Ελληνισμού.

Ωστόσο, το καθιερωμένο πλέον εθιμοτυπικό της περιοδείας του πρωταθλητή με το τρόπαιο, ιδιαίτερα στην Ήπειρο, δοκιμάζει τις αντοχές και το ήδη πληγωμένο κοινωνικό αίσθημα των Ηπειρωτών. Όταν ένας λαός αρνείται να αποδεχθεί μια πραγματικότητα, ακόμη και ο Θεός κοπιάζει μαζί του. Είναι ανώφελο να δοκιμάζεται διαρκώς η κοινωνική δυναμική και η αντοχή του Αίαντα της Ηπείρου.

Άλλωστε, ακόμη και το διοικητικό και ιστορικό κέντρο της Ηπείρου έχει, διαχρονικά, βιώσει την αίσθηση της περιθωριοποίησης από το ίδιο το κράτος. Ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των ιστορικών συλλόγων και των τοπικών κοινωνιών αποτελεί πάντοτε ισχυρότερο θεμέλιο από οποιονδήποτε συμβολισμό ή εθιμοτυπική εκδήλωση».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2874 στις: Πεμ 02 Ιούλ 2026 21:13 »
εγω βλεπω μονο ανακοινωσεις.....που ειναι και ανεξοδες....και ....τηγανιτα τιποτα.....να περιμενουμε λεει την εκκαθαριση.....εδω οι εκκαθαρισεις μπορει να μην τελειωσουν ποτε.....ουτε στην παε του κολεμπα δεν εχει τελειωσει ακομα

συμφωνα δε με την διοικουσα επιτροπη...ουτε σιοντης ουτε καλαμαρης εχουν δωσει σημεια ζωησ ..........οποτε και με αποδειξεις....θεωρω οτι δεν ειναι σοβαρη η περιπτωση του κ.καλαμαρη.....να βγαλω κ γω 2 ανακοινωσεις να κανω τζαμπα διαφημιση

να περιμενουμε  κα εκαθαριση η ιποια μπορει να παρει και πανω απο ενα χρονο στην καλυτερη.....ζησε μαη να φας τριφυλι