Αποστολέας Θέμα: PAS against the ODD (Europa League 2016-17)  (Αναγνώστηκε 60597 φορές)

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: PAS against the ODD (Europa League 2016-17)
« Απάντηση #150 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 01:57 »
Eιχα πει πριν  το ματς , εχει αστρο ο προεδρος , θα τους τρελανουμε ! Ενα μονιμο χαμογελο καθισε στα χειλη μας ,μας το χαρισε ο ΠΑΣ !

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 02:17 »
ΠΑΙΧΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ! ! !
ΛΕΒΕΝΤΕΣ ! ! !
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ! ! !

ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ! ! !

ΑΛΛΑ !

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ! ! !
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΝΙ ! ! !
ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ! ! !

:flag: :flag: :dj: :dj: :dj: :flag: :flag: :flag: :flag:

Είμαι συγκλονισμένος. Εγώ ο γελοίος, που ήθελα 0-0 τελικό. Περισσότερα αύριο.
Καληνύχτα σας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 02:31 »
Περιμένουμε Λεμορσεριάδα

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 02:32 »
Παράθεση
Μιχαήλ: «Θα το θυμάμαι πολλά χρόνια»

Για πάντα θα μείνει στη μνήμη του Αλέξη Μιχαήλ το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Οντ Γκρένλαντ. Ο αρχηγός του ΠΑΣ σημείωσε το πρώτο ευρωπαϊκό τέρμα στην ιστορία της ομάδας του και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μιλώντας στην κάμερα του novasports.

«Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι θα μείνει χαραγμένο για πολλά χρόνια στη μνήμη μου. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα αγωνίζεται στην Ευρώπη. Ήμουν τυχερός που πέτυχα το πρώτο γκολ της ομάδας. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, πρέπει να είαμστε σοβαροί και να δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο αμυντικός των Ηπειρωτών.
Το βιντεο εδω:
http://www.novasports.gr/podosfairo/europi/uefa-europa-league-qualifications/article/282334/mihail-tha-to-thumamai-polla-hronia/?utm_source=SocialMedia&utm_medium=post&utm_content=Soccer_Basketball_RSSfeeds&utm_campaign=Novasportsgr_Facebook_dlvrit_RSSfeed#.V4gCG_mLSUk
novasports.gr

Παράθεση
Ακόστα: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και για το γκολ»

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του χθεσινού αγώνα ήταν ο Ισπανός Νόε Ακόστα ο οποίος εκτός από το γκολ που πέτυχε ήταν ένα από τα χρήσιμα "εργαλεία" του Γιάννη Πετράκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ισπανός μέσος δήλωσε χαρούμενος τόσο για τη νίκη, όσο και για το γκολ που πέτυχε, ενώ τόνισε ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, αλλά δεν παύει η ρεβάνς να είναι δύσκολη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νόε Ακόστα:
«Ήταν ένα πολύπλοκο παιχνίδι, αλλά είμαι χαρούμενος τόσο για τη νίκη, όσο και για το γκολ».
Για το ότι υπήρχε μπέρδεμα με το αν έβαλε δύο η ένα γκολ: «Η πραγματικότητα είναι ότι το ένα γκολ το έχει βάλει ο Ναδάλες».
Πόσο εξασφαλίζει το 3-0 την πρόκριση στην επόμενη φάση: «Είναι σημαντικό που έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ρεβάνς δεν θα είναι δύσκολη».
passports.gr

Παράθεση
Χριστοβασίλης:«Μίλησαν οι καρδιές των ποδοσφαιριστών»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά μίλησε η καρδιά των ποδοσφαιριστών και έτσι ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη.

Ο κ.Χριστοβασίλης τόνισε ακόμη ότι η ομάδα όσοι παίκτες και να αποχωρήσουν θα μείνει ίδια και θα είναι ακόμη καλύτερη, ενώ προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη:

«Ήταν κάτι το οποίο ούτε εγώ το περίμενα. Αποδείχθηκε τελικά ότι παρότι απέχουμε δύο μήνες από την αγωνιστική δράση, έχουμε ένα μόνο φιλικό και μικρής διάρκειας προετοιμασία, οι καρδιές των ποδοσφαιριστών ήταν αυτές που έπαιξαν και κατάφεραν κάτι με το οποίο μείναμε όλοι άναυδοι. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές τον κόσμο που ήταν δίπλα και τους βοήθησε».

Για το ότι είχαν μπει οι βάσεις στην ομάδα: «Ξεκινάμε από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ που είναι πάρα πολύ καλό για αυτό και είναι στην ομάδα και εμείς σαν διοίκηση από πίσω να βοηθάμε αυτούς τους δύο».

Για την οικογένεια του ΠΑΣ: «Χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν από τους ποδοσφαιριστές μας, γιατί για εμάς είναι όλοι ίδιοι, η ομάδα είχε τέσσερις απώλειες βασικών παικτών πριν δύο μήνες, όμως αυτό δεν φάνηκε καθόλου στο γήπεδο. Αυτός είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, όσοι παίκτες και να αλλάξουν η ομάδα θα είναι ίδια και καλύτερη».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την προσπάθεια που έχει κάνει όλα τα χρόνια: «Όλα τα χρόνια προσπαθούσα το ίδιο και ήμουν ικανοποιημένος. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερα τα πράγματα και καταφέραμε να ξεκινήσουμε την πρώτη πορεία στην Ευρώπη με ένα τέτοιο αποτελέσμα»

Για το αν υπάρξει κάποια μεταγραφή: «Οπωσδήποτε. Θα ξέρουμε σήμερα τον αντίπαλο και να περάσουμε την επόμενη εβδομάδα και πάμε στην επόμενη φάση, η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση, διότι και το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ και εκεί θέλουμε να κρατηθούμε εδώ που είμαστε».
passports.gr

Παράθεση
Τρία ράμματα ο Λίλα!

Η σύγκρουση που είχε ο Άντι Λίλα κεφάλι με κεφάλι με αντίπαλο παίκτη, του απέφερε τρία ράμματα. Παρ’ όλα αυτά ο διεθνής Αλβανός μέσος ήταν ασυγκράτητος και ήθελε να παίξει ακόμα και ματωμένος! Ο τέταρτος διαιτητής, βέβαια, δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο κι έτσι στα γρήγορα το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ του τοποθέτησε με συρραπτικό τα ράμματα.

Ο Λίλα σε δηλώσεις του στη NOVA, σχολίασε για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ:

«Εμείς έχουμε καλή ομάδα και παίξαμε καλή μπάλα απόψε. Εγώ ήθελα το “μηδέν” πίσω και με το 0-0 θα ήμουν ευχαριστημένος. Τώρα, στο δεύτερο παιχνίδι, πιστεύω ότι θα περάσουμε και θα κάνουμε μεγάλα πράγματα.

Είμαι 30χρονών πιστεύω ότι βρίσκομαι στο καλύτερο σημείο βάσει εμπειριών και πως περνάωε το καλύτερο καλοκαίρι της καριέρας μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».
super-fm.gr
Παράθεση
Andi Lila
2 ώρες · Neokaisária, Ήπειρος
Thank god for this great victory! ‪#‎pasgiannina‬ ‪#‎family‬ ‪#‎uefaeuropaligue‬

Παράθεση
Πασχαλάκης: «Είναι μαγικό, γίνεται χαμός στην πόλη»

Καθοριστικές επεμβάσεις είχε στο παιχνίδι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και βοήθησε κι αυτός από την πλευρά του να μείνει ανέπαφη η «κυανόλευκη» εστία, ώστε οι ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό με την Οντ Γκρένλαντ να είναι πολύ μεγάλες. Ο «πορτιέρο» του ΠΑΣ δεν ξέχασε να αφιερώσει τη νίκη στον Κώστα Περιστερίδη, που είχε τραυματισμό.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είχαμε πει όλοι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, γιατί το χρονικό περιθώριο ήταν μικρό και πριν το παιχνίδι λέγαμε πως δεν μας έφτανε. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλα τα παιδιά. Δουλέψαμε πάρα πολύ, σαν οικογένεια και αυτό μετράει».

Για τον τραυματισμό του Περιστερίδη: «Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Πολλά περαστικά στον Περιστερίδη, γιατί ξέρω πως είναι όταν τραυματίζεσαι όταν έχεις παλέψει για κάτι. Από την πλευρά μου και οι συμπαίκτες μου προσπαθούμε όσοι παίζουν και όσοι δεν παίζουν να έχουμε καλή σχέση. Αξίζει αυτή τη νίκη να την αφιερώσουμε στον Περιστερίδη, γιατί έχει δώσει πολλά στην ομάδα».

Για την ατμόσφαιρα: «Ήταν μαγικά. Από χτες το βράδυ έχει γίνει χαμός στην πόλη. Είναι μια γιορτή για την πόλη. Ήταν ο 12ος παίκτης, μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Μας βοήθησε σημαντικά για να καταφέρουμε, ότι καταφέραμε. Ήταν υπέροχος».

Για την ρεβάνς: «Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, να είμαστε πειθαρχημένοι να ακολουθούμε τις οδηγίες, αν κάνουμε το παιχνίδι που κάναμε σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αλλά βάση όσων έχουν γίνει η Οντ έχει ένα προβάδισμα στην έδρα της και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, πρέπει να πάμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται και με πίστη και θετική ενέργεια, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
super-fm.gr

Παράθεση
Γιάκος: «Η πόλη ζει το όνειρο»

Στις δικές του δηλώσεις ο Ευριπίδης Γιάκος στάθηκε στην αποφασιστική συμβολή του κόσμου, που με τη φωνή και το τραγούδι του, αποτέλεσε τον 12ο παίκτη του ΠΑΣ.

«Έχω πολλά χρόνια στην ομάδα. Το περιμέναμε πως και πως αυτό το παιχνίδι και συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο για όλους. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει κάτι αφού πρέπει να περάσουμε. Βέβαια είναι σημαντικό το 3-0 και η πόλη ζει το όνειρο. Μακάρι να προκριθούμε και να έρθουν ακόμη καλύτερες στιγμές στο γήπεδο αυτό. Από το ζέσταμα είδαμε τον κόσμο μέσα και παίξαμε και γι’ αυτούς. Βοήθησαν στην νίκη»!
super-fm.gr

Παράθεση
Κοζορώνης: «Καθηγητής ο Πετράκης»

Χαμηλά κράτησε τον πήχη ο Βαλάντης Κοζορώνης, που μιλώντας στην κάμερα της nova τόνισε πως παρά του 3-0 επί της Οντ, δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον ΠΑΣ, ενώ δε παρέλειψε να αποθεώσει τον προπονητή του, Γιάννη Πετράκη.

Αναλυτικά:

«Ο κος Πετράκης είναι πάρα πολύ καλός στο να διαβάσει ένα παιχνίδι και μας δουλεύει πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα, είναι σαν καθηγητής γιατί μας δίνει τις οδηγίες που πρέπει.

Η ομάδα μας ήταν πολύ καλά οργανωμένη ειδικά στην άμυνα. Φύγαμε πέντε-έξι φορές με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, κάναμε τρία γκολ. Το σημαντικότερο ήταν πως εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα, πάμε σε μία χώρα που έχει διαφορετικό κλίμα. Έχουμε όλη τη βδομάδα μπροστά μας για να δουλέψουμε και να πάμε στην επόμενη φάση».
super-fm.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 15 Ιούλ 2016 02:46 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #154 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 02:45 »
Ρε αγενέστατοι, πείτε ένας ρε!

ΠΟΣΟ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΣΟ;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 02:47 »
Ρε αγενέστατοι, πείτε ένας ρε!

ΠΟΣΟ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΣΟ;

3-0 ΡΕΕΕ!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 02:48 »
Κάτι άκουσα για 3-0.Αλήθεια ψέματα θα σε γελάσω

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 03:09 »
Παράθεση
Περιηγήθηκαν οι Νορβηγοί

Στην πόλη των Ιωαννίνων περιηγήθηκαν ορισμένοι φίλοι της ΟΝΤ , πριν την αναμέτρηση στο Ζωσιμάδες.
Στο κέντρο της πόλης , η οποία είχε ντυθεί ήδη στα μπλε , έγιναν αποδέκτες μόνο θετικών μηνυμάτων ενώ η χαρά τους ήταν έκδηλη αφού πολλοί ΠΑΣολέδες τους ζητούσαν μία αναμνηστική φωτογραφία.
Όπως μαρτυρά και ο φωτογραφικός φακός του Sportsioannina.gr απολάμβαναν πλήρως την γιορτινή ατμόσφαιρα.
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 03:11 »
Διαγωνισμός παλιότερης φανέλας στο γήπεδο.Μια μπλε πρέπει να ήταν εποχή Χρηστίδη.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #159 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 03:20 »
ΦΧΑΡΙΣΤΩΩ ΡΕ.

Είχα το σιαψαλο τον ταρίφα να με πρήζει ότι ταβλεπα τριπλά απ τα τσιπρα ο χαμένος

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 03:41 »
Παράθεση
Η αποθέωση του Μουφ! (video)
Η ιαχή «Μουφ, Μουφ» δόνησε το στάδιο των Ζωσιμάδων, με τον Σέρβο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να αποθεώνεται λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Οντ.

Η ιαχή «Μουφ, Μουφ» δόνησε το στάδιο των Ζωσιμάδων, με τον Σέρβο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να αποθεώνεται λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Οντ.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα εδώ, ήρθα από Σερβία για να υποστηρίξω τον ΠΑΣ, την ομάδα της καρδιάς μου, είμαι Παγουράς!» ανέφερε ο Μουφ μιλώντας στον Βαγγέλη Πήχα και στην κάμερα του novasports.

«Δεν έχω λέξη για να περιγράψω τον κόσμο, θεωρώ τα Γιάννενα δεύτερη πατρίδα μου.

Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους κκ Χριστοβασίλη, Πετράκη αλλά και στους παίκτες που έβγαλαν την ομάδα στην Ευρώπη» ήταν μερικά από τα λόγια του.

Δείτε το βίντεο με την αποθέωση του Μούφ και τις δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.
http://www.novasports.gr/podosfairo/europi/uefa-europa-league-qualifications/article/282316/i-apotheosi-tou-mouf-video/#.V4gv9PmLSUk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 05:56 »
Πρωτοσελιδα αθλητικων εφημεριδων 15/7/2016

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #162 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 06:23 »
Καλημέρες.

Ομορφη μέρα ξημέρωσε.
Όμορφες μέρες περάσαμε.

50
 :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 08:46 »
Συγχαρητήρια σε όλους στον Πετράκη τους παικτες σε όλους, πραγματικά κανείς δεν το περίμενε αυτο το σκορ
Ο Θεός μας βοήθησε και πήραμε αυτό το αποτέλεσμα!
Οι σφυγμοί μας πρέπει να πήγαν στους 120 !!!!!

Οσο για το ματς και για την ομάδα , μεσοεπιθετικά ήμαστε μία κλάση το λιγότερο κάτω, η αποδυνάμωση της ομάδας και η αδυναμία της  είναι παραπάνω από  εμφανης,
Αφου παιζαμε με τους περσινους αναπληρωματικούς...
Η ομάδα θέλει δύο παικταράδες ειδικά στην μεσαια γραμμή και στα χαφ  και αυτούς μπορεί στην Αργεντινή  να τους βρεις!,
στην θεση του Τσουκαλά και του Τζαβες Ιλιτς !!

Δηλαδή αν έπαιζαν Τζαβες Τσουκαλάς Ιλιτς Μανιάς, ...ποιο θα ήταν το σκορ? 

Η ομάδα θέλει μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στον επαναληπτικό μην πάθουμε κανα βατερλώ!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 08:56 »
Κανένα κενό και καμιά αποδυνάμωση δεν φάνηκε χθες.
Ο Θεός της μπάλας βοήθησε τους Νορβηγούς και δεν έφυγαν με 5άρα.
Η Ομάδα θα ενισχυθεί, το δήλωσε ο κόουτς και ο πρόεδρας.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #165 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 09:20 »
https://youtu.be/rgd9E7kech8
Τα highlights από Νόβα (έχει και την είσοδο των ομάδων)
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 10:26 »
Για πείτε; Ολα καλά;

(Εχει μια δύναμη το πουστικο το ποδόσφαιρο !)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 11:07 »
Μέχρι τώρα λέγαμε για αργεντίνους και η ιστορία τελείωνε με την βρωμιά του 84.Οι νέες γενιές θα λένε για πυρσούς στην λίμνη,κάτι νορβηγούς που πήραν μέρος στην γιορτή,για το 3-0.Για το πρώτο γκολ,για το κοχλασμένο Ζωσιμάδες.Τεράστια διαφορά.Τεράστια που θα το καταλάβουμε μελλοντικά.
Ελπίζω να μην πεταχτεί και αυτή η ευκαιρία και να χτίσουμε πάνω σε αυτό.Το αξίζουμε.Για όσα περάσαμε.Για όλα τα χωριά που είδαμε.Για όλες τις Β-Γ εθνικές.Για για για....

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 11:21 »
εάν εψές δεν φτιάξαμε 2000-3000 νέους πασολέδες... :)

κι αν δεν τους φτιάξαμε...αρχίσαμε να τους ψήνουμε... 8)

κι αν δεν τους ψήσαμε...πάμε στο Σκιεν για να τους μαρινάρουμε... ;)

κι αρχίζει το ψήσιμο στον 3ο γύρο :) :) :)

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 11:35 »
Tεράστια βραδιά και υπέρτατη απόλαυση που ούτε ο διαιτητής δεν κατάφερε να χαλάσει.Μια από τις πιο πούστικες διαιτησίες που έχω δει.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 11:46 »
ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ... ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Υ.Γ.: Μην γράφετε με κεφαλαία... γράφετε  :mono: :pashat:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 11:59 »
Κατάλαβες "βλακέντιε" Χρηστοβασίλη τι δεν έκανες και τι έχασες τόσα χρόνια; Θα παίζαμε εδώ και 4 χρόνια στην Ευρώπη...
Είδες ο κόσμος πώς ξύπνησε; Είδες πώς άλλαξε η ψυχολογία του; Είδες τι παλμό είχε η κερκίδα; Είδες κι εσύ πόσο χαρούμενος είσαι;

Και όλα αυτά με 2-3 κινήσεις...αυτονόητες, αλλά όχι για σένα... μέχρι που φέτος η νεράιδα σε άγγιξε με το ραβδάκι της και έστειλε τον πρίγκηπα, εεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
τον Λυσσάνδρου και το επιτελείο του, ήθελα να πω, να σου συμμορφώσουν το μπάχαλο...

Μπράβο σου, λοιπόν για μία ακόμα φορά για φέτος...κοίτα να το συνεχίσεις και να μη ξαναμπεί η ομάδα σε περιπέτειες... κι εμείς θα σε στηρίξουμε με όλους τους τρόπους.

Ευχαριστώ τα παιδιά των Δ. Προαστίων για την πρόταση και τη φιλοξενία, ξανά γούρικο το στέκι... τέτοια πασολέδικη μάζωξη και ατμόσφαιρα δεν έχω ξαναδεί σε καφέ,
ούτε καν στη ΦΝ.
Την επόμενη Πέμπτη προσέρχομαι αυτόκλητα μάγκες...με το καλό!

:mono:
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 12:04 »
ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ! ! !
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΝΙ ! ! !
ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ! ! !

Θα στο σφύριζε ο Μάνταλος και θα σου το έπαιρνε ο Κόσμος  %-|

Ο Κόσμος ήρθε για να μείνει στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ... να κάνουμε το Πρωτάθλημα "2η Παρουσία" :mono:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 12:18 »
Και το φωνάζαμε κάτι περίεργοι γραφικοί εδώ μέσα, ΚΡΑΖΑΜΕ, ότι δεν είναι λύση η Γ Εθνική αλλά ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...

Πάλι οι ίδιοι γραφικοί φωνάζαμε για ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στην Ομάδα, για ΕΝΟΤΗΤΑ...
Ένας άλλος γραφικός είχε πει ότι εάν τα βρούμε μεταξύ μας στα Γιάννενα η Ομάδα θα χτυπάει κάθε χρόνο Ευρώπη...

Χαρείτε ρε PASoledes, γευτείτε το ποτό των Θεών,
που τόσο απλόχερα μας κέρασε ο ΠΑΣ,
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ!

ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Παρ 15 Ιούλ 2016 12:21 »

Stile di vita