Για να μην κουραζω αλλο.
καταρχας φιλε θωμα δεν κουραζεις καθολου , η συντομη αναλυση σου για το χρηματοικονομικο συστημα ειναι πολυτελεια για το φορουμ , και αμα θες συνεχισετην σε αλλη απαντηση σου εγω τουλαχιστον απολαμβανω να διαβαζω εμπεριστατωμενες αναλυσεις εστω και σε συντομια , μονο προσθεσε και καμμια πηγη η εστω καποια βιβλιογραφια που μπορει ο καθενας μας να βρει και να μορφωθει περισοτερο επι του θεματος , γιατι ολοι λιγο πολυ ξερουμε την κατασταση αλλα καλο θα ηταν να διαβασουμε και κατι πανω σε αυτο.
επειτα να πω οτι συμφωνω απολυτα με τον τυμπανιστη , καποιοι δεν εχουν καταλαβει τι συμβαινει , δεν υπαρχουν πλεον μεσεοι μικροι μικρομεσεοι , ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε , θα μιλησω καθαρα απο προσωπικη πλευρα , εγω ειμαι φαρμακοποιος εχω την τυχη να εχει φαρμακειο ο πατερας μου οποτε ειμαι σουπερ καβατζωμενος γιαυτο και ολας συνεχισα τισ σπουδες μου ολοκληρονωντας το ονειρο μου να γινω βοτανολαγος (τον ιουλιο ορκιζομε

), αυτο ομως μεχρη χτες γιατι απο σημερα ανοιγουν τα "κλειστα" εππαγγελματα και μαζει και αυτο του φαρμακοποιου .
τωρα θα πει καποιος τι μας λες ρε μεγαλε σου κοψαν το μονοπωλειο και εβαλες τα κλαματα , τα πραγματα δεν ειναι ομως οπως φενοντε , γιατι μπορει να φενετε οτι φευγει το οικογενειακο μονπωλειο που υπυρχε μεχρη τωρα στα φαρμακεια , δηλαδη για να ανοιξεις φαρμακειο στα γιαννενα πχ μεχρη προτινως επρεπε ειτε να κληρονομησεις αδεια ειτε να αγορασεις (πανακριβες ενοιτε ) γιατι σε καθε πολη αντοιστοιχουσαν βασει νομου 1 φαρμακειο για 1000 κατοικους (αλλο αν στα γιανενα εχουν φτασει 1 για 600) ,ενω τωρα αυτος ο νομος καταριφθικε οποτε μπορει ο οποισδηποτε με πτυχιο φαρμακοποιου και αδεια ασκησεως να ανοιξει φαρμακειο .
αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα , γιατι και να ανοιξουν και 10 φαρμακεια καινουργεια στα γιανενα(που ουτε 5 δεν θα ανοιξουν γιατι απλουστατα κανεις δεν εχει λεφτα ) δεν αλλαζει κατι , τι 140 τι 150 ,.
το θεμα ειναι οτι αυτος ο νομος δινει το δικαιωμα σε μεγαλες πολυεθνικες φαρμακεφτικες και μη να νοικιαζουν αδειες και να ανοιξουν α λεγομενα "σουπερ μαρκετ - φαρμακεια " που με λιγα λογια θα κανουν στους φαρμακοποιους και στις φαρμακοποθηκες οτι εκανε ο μαρινοπουλος στα μινι μαρκετ της γειτονιας .
τι θελω να πω εμ αυτο το παραδειγμα , οτι μας ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΥΣ , και εμενα που ενδεχομενως ειχα τα λεφτα για μια εκπαιδευση στο εξωτερικο , και εκεινον που δεν τα ειχε και εμεινε ελλαδα και αυτον που δεν τα ειχε καθολου δεν σπουδασε ποτε και δουλευει απο πιτσιρικας για να βγαλει περα.
και οταν σιγα σιγα με τα χρονια το καταλαβουν ολοι τοτε θα επελθει και η κοινωνικη εξεργεση με οποια αποτελεσματα (αν δεν την προλαβει η χρεωκοποια )
εδω παντως (ιταλια) περιμενουμε την στιγμη που θα παμε να τραβηξουμε λεφτα και θα μας βγαλει 0.000
πσ προς αδμινιδες , πολυ ωραιο το ντροπη που βαλατε στην αρχικη σελιδα , αλλα που ακριβως παει ? παει στο αδικο θανατο τον 3 ? στα νεα μετρα ? η και στα δυο?
δεν θελω να φανω κυνικος η ασεβεις προς το προσωπο τον 3 (4 η μια κοπελα ηταν δυστηχως εγγυος) αλλα αυτοι οι θανατοι μπροστα σε αυτα που θα φερουν τα νεα μετρα φανταζουν πταισματα οπως πολυ σωστα ειπε ο θωμας....
πσ 2 προσπαθω να βρω τις δηλωσεις του προ.πο. αλλα δεν τισ βρισκω , παντως προσεξτε πως παει να συνδεσει το θανατο τον 3 με τους υπολοιπους διαδηλωτες και με την αποπειρα καταληψης του κοινοβουλειου που μονο απο κουκουλοφορους δεν εγινε οπως φαινετε και απο τα βιντεο , και στο τελος πεταει και την απειλη " θα τιμωρηθουν παραδειγματικα " ωστε να φοβηθει ο κοσμος που θα θελησει να διαδηλωσει , τι παραδειγματικα ρε ηλιθιε δεν υπαρχουν νομοι που βρισκεσε στο βυζαντιο να τους μαστιγωσεις στη πλατεια......