Αποστολέας Θέμα: ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ - συγκεντρωτικο, μιας και επονται πολλα...  (Αναγνώστηκε 16630 φορές)

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
οταν ερθεις γιαννινα ελα να σου εξηγησω απο κοντα τι βρεχει και πως βρεχει...
ετσι, για να εχεις ιδια αποψη για τα πραγματα...

συγγνωμη διαχειριστικη ομαδα, αλλα τοσα χρονια εδω μεσα μια κατηγορια ανθρωπων με νευριαζε πιο πολυ: οι ξερολες, μαγκακιδες του πληκτρολογιου, που εχουν δυναμη λογου και ειρωνιας μονο στο ιντερνετ ενω στην πραγματικη ζωη δεν τολμανε καν να εμφανιστουν σε μια συγκεντρωση του φορουμ, να ξερουμε και τη φατσα τους, να αναλαβουν και την ευθυνη οσων λενε...
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος Thomas New York

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Θα ειμαι ξεκαθαρος απο την αρχη.
Τα μετρα που ανακοινωθηκαν βαζουν οριστικα ταφοπλακα σε κεκτημενα πολλων δεκαετιων.
Δεν τρεφω καμια ψευδαισθηση οτι τα μετρα θα διαρκεσουν μονο 3 χρονια και οτι ειναι ικανα να αλλαξουν προς το καλυτερο τη χωρα. Τα μετρα θα ειναι μονιμα.
Θα προκαλεσουν τεραστια υφεση, εκτοξευση της ανεργιας και μια ανευ προηγουμενου μιζερια.
Η προσπαθεια της κυβερνησης και του ΔΝΤ να επανεφευρουν την οικονομικη επιστημη ειναι πραγματικα για γελια.
Προτεινουν την ευκολη "λυση" για την αντιμετωπιση του δημοσιονομικου προβληματος της χωρας αλλα δεν λαμβανουν ουτε στο ελαχιστο υποψιν το πως θα παρει μπρος αυτη η οικονομια.

Δεν περιμενα κατι τετοιο απο το ΔΝΤ. Εξαλλου, ποτε δεν ενδιαφερθηκε για την αναπτυξη (αν και αυτο αναφερεται στους στοχους του στην ιδρυτικη του διακηρυξη) αλλα για το πως θα παρουν πισω τα λεφτα που δανειζουν.
Το εχω ξαναγραψει και θα το επαναλαμβανω συνεχεια. Ειμαστε μια μικρη χωρα που παιζει με τους κανονες του διεθνους συστηματος (ειδικα απο τη στιγμη που μπηκαμε στην ΟΝΕ) και δεν μπορουμε να επηρρεασουμε το παγκοσμιο οικονομικο και χρηματοπιστωτικο status quo. Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο μαλλον κατεβηκε απο καποιον αλλο πλανητη.

Αρα οι επιλογες ειναι 2.
Ειτε παραμενουμε στο συστημα και κανουμε τις μεταρρυθμισεις που χρειαζεται απεγνωσμενα η χωρα για να επιβιωσουμε σε αυτο, ειτε την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια και πορευομαστε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα.
Αν αποφασισουμε το πρωτο, τοτε θα πρεπει να δεχθουμε την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη οτι οι επιλογες μας ειναι πολυ περιορισμενες και θα πρεπει να καταπιουμε ο,τι μας επιβαλλουν οι ξενοι. Μπορουμε, ομως, να κανουμε και πεντε πραγματα να διορθωσουμε τα κακως κειμενα που μας εφτασαν ως εδω. και δεν αναφερομαι στα μετρα που παρθηκαν.
Ειπαμε, αυτα ειναι αδιεξοδα, αδικα και αποσμασματικα.
Ηδη, ο παλιος μου καθηγητης και γνωστος σε πολλους Ρουμπινι ειπε οτι ειναι αδυνατο να επιτευχθει ο στοχος για θετικη αναπτυξη το 2012 και ταυτοχρονα να ριξουμε το ελλειμμα 10 μοναδες.
Αυτα τα πραγματα δεν εγιναν και δεν θα γινουν ποτε και η ιστορια εχει μας το εχει διδαξει αυτο με πολυ επωδυνο τροπο.

Ειναι προφανες οτι το παγκοσμιο καπιταλιστικο συστημα εχει αποτυχει παταγωδως και εχουμε επανελθει, οπως λεει και ο Κρουγκμαν, στα οικονομικα της υφεσης.
Οι εθελοτυφλουντες οικονομολογοι και πολιτικοι που πιστευαν οτι ειχαν τιθασευσει τον οικονομικο κυκλο διαψευσθηκαν πανηγυρικα επειδη αφησαν ανεξελεγκτο το χρηματοπιστωτικο συστημα να κανει ο,τι γουσταρει εις βαρος των λαων και υπερασπισθηκαν μεχρι θανατου την "σοφια" των αγορων.

Για να μην κουραζω αλλο.
Οτι πρεπει να αλλαξουμε ειναι εκ των ουκ ανευ.
Πρεπει ομως καποια στιγμη να πληρωσουν και αυτοι που ευθυνονται περισσοτερο για τα σημερινα πρωτογνωρα χαλια ωστε να πεισθει και ο λαος οτι δεν ειναι το αιωνιο κοροιδο.
Αν δεν το πετυχει αυτο η σημερινη κυβερνηση, τοτε φοβαμαι οτι τα χτεσινα τραγικα γεγονοτα θα φανταζουν πταισματα μπροστα σε αυτα που ο φοβισμενος, οργισμενος και σε βαθια καταθλιψη ελληνικος λαος θα αναγκαστει να κανει.

Και τοτε ας τρεξουν ολοι να κρυφτουν...
"όμλου σ'πιλιξιάστι κου ζμπόρλου σι όχι κου ταπόρλου"
Βλάχικο γνωμικό,
"ο άνθρωπος διαμορφώνεται με τον λόγο και όχι με το τσεκούρι"

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ. ΕΜΕΙΣ, ΟΙ  ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ-ΥΠΗΡΕΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

τι λεμε τωρα ρε ........παμε καλα????????

ποια μπαντα δικια σου και δικια μου???????

ποιος εδωσεσε ποιον το δικαιωμα να χρεωνει ανθρωπινες ζωες και να τοποθετει στις μπαντες????????

πατε καλα???

εχετε χασει κανενα δικο σας για να καταλαβαιτε τι σημαινει θανατος???

μπορουμε εστω και για μια ζωη να μιλαμε ετσι???

για ονομα του θεου.............

μιλατε για τα κωλοκαναλα.....τα σιχαμενα.....οκ δεκτο και σωστο......

αλλα μην τρελενοπμαστε τωρα......πανε στον αντρα της γυναικας και στους γονεις των χαμενων να τους πεις οτι χρεωνεις στη δικη σου μπαντα το θανατο των δικων τους

ελεος

υ.γ.....ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ......ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.......ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΦΑΣΟΛΙ
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Μάι 2010 20:31 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Για να μην κουραζω αλλο.

καταρχας φιλε θωμα δεν κουραζεις καθολου , η συντομη αναλυση σου για το χρηματοικονομικο συστημα ειναι πολυτελεια για το φορουμ , και αμα θες συνεχισετην σε αλλη απαντηση σου εγω τουλαχιστον απολαμβανω να διαβαζω εμπεριστατωμενες αναλυσεις εστω και σε συντομια , μονο προσθεσε και καμμια πηγη η εστω καποια βιβλιογραφια που μπορει ο καθενας μας να βρει και να μορφωθει περισοτερο επι του θεματος , γιατι ολοι λιγο πολυ ξερουμε την κατασταση αλλα καλο θα ηταν να διαβασουμε και κατι πανω σε αυτο.

επειτα να πω οτι συμφωνω απολυτα με τον τυμπανιστη , καποιοι δεν εχουν καταλαβει τι συμβαινει , δεν υπαρχουν πλεον μεσεοι μικροι μικρομεσεοι , ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε , θα μιλησω καθαρα απο προσωπικη πλευρα , εγω ειμαι φαρμακοποιος εχω την τυχη να εχει φαρμακειο ο πατερας μου οποτε ειμαι σουπερ καβατζωμενος γιαυτο και ολας συνεχισα τισ σπουδες μου ολοκληρονωντας το ονειρο μου να γινω βοτανολαγος (τον ιουλιο ορκιζομε   ::) :P), αυτο ομως μεχρη χτες γιατι απο σημερα ανοιγουν τα "κλειστα" εππαγγελματα και μαζει και αυτο του φαρμακοποιου .

τωρα θα πει καποιος τι μας λες ρε μεγαλε σου κοψαν το μονοπωλειο και εβαλες τα κλαματα , τα πραγματα δεν ειναι ομως οπως φενοντε , γιατι μπορει να φενετε οτι φευγει το οικογενειακο μονπωλειο που υπυρχε μεχρη τωρα στα φαρμακεια , δηλαδη για να ανοιξεις φαρμακειο στα γιαννενα πχ μεχρη προτινως επρεπε ειτε να κληρονομησεις αδεια ειτε να αγορασεις (πανακριβες ενοιτε ) γιατι σε καθε πολη αντοιστοιχουσαν βασει νομου 1 φαρμακειο για 1000 κατοικους (αλλο αν στα γιανενα εχουν φτασει 1 για 600) ,ενω τωρα αυτος ο νομος καταριφθικε οποτε μπορει ο οποισδηποτε με πτυχιο φαρμακοποιου και αδεια ασκησεως να ανοιξει φαρμακειο .

αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα , γιατι και να ανοιξουν και 10 φαρμακεια καινουργεια στα γιανενα(που ουτε 5 δεν θα ανοιξουν γιατι απλουστατα κανεις δεν εχει λεφτα ) δεν αλλαζει κατι , τι 140 τι 150 ,.

το θεμα ειναι οτι αυτος ο νομος δινει το δικαιωμα σε μεγαλες πολυεθνικες φαρμακεφτικες και μη να νοικιαζουν αδειες και να ανοιξουν α λεγομενα "σουπερ μαρκετ - φαρμακεια " που με λιγα λογια θα κανουν στους φαρμακοποιους και στις φαρμακοποθηκες οτι εκανε ο μαρινοπουλος στα μινι μαρκετ της γειτονιας .

τι θελω να πω εμ αυτο το παραδειγμα , οτι μας ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΥΣ , και εμενα που ενδεχομενως ειχα τα λεφτα για μια εκπαιδευση στο εξωτερικο , και εκεινον που δεν τα ειχε και εμεινε ελλαδα και αυτον που δεν τα ειχε καθολου δεν σπουδασε ποτε και δουλευει απο πιτσιρικας για να βγαλει περα.

και οταν σιγα σιγα με τα χρονια το καταλαβουν ολοι τοτε θα επελθει και η κοινωνικη εξεργεση με οποια αποτελεσματα (αν δεν την προλαβει η χρεωκοποια )

εδω παντως (ιταλια) περιμενουμε την στιγμη που θα παμε να τραβηξουμε λεφτα και θα μας βγαλει 0.000

πσ προς αδμινιδες , πολυ ωραιο το ντροπη που βαλατε στην αρχικη σελιδα , αλλα που ακριβως παει ? παει στο αδικο θανατο τον 3 ? στα νεα μετρα ? η και στα δυο?
δεν θελω να φανω κυνικος η ασεβεις προς το προσωπο τον 3 (4 η μια κοπελα ηταν δυστηχως εγγυος) αλλα αυτοι οι θανατοι μπροστα σε αυτα που θα φερουν τα νεα μετρα φανταζουν πταισματα οπως πολυ σωστα ειπε ο θωμας....

πσ 2 προσπαθω να βρω τις δηλωσεις του προ.πο. αλλα δεν τισ βρισκω , παντως  προσεξτε πως παει να συνδεσει το θανατο τον 3 με τους υπολοιπους διαδηλωτες και με την αποπειρα καταληψης του κοινοβουλειου που μονο απο κουκουλοφορους δεν εγινε οπως φαινετε και απο τα βιντεο , και στο τελος πεταει και την απειλη " θα τιμωρηθουν παραδειγματικα " ωστε να φοβηθει ο κοσμος που θα θελησει να διαδηλωσει , τι παραδειγματικα ρε ηλιθιε δεν υπαρχουν  νομοι που βρισκεσε στο βυζαντιο να τους μαστιγωσεις στη πλατεια......

πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Πολύ σωστούς σας βρίσκω όλους στα λεγόμενά σας ρε παιδιά αλλά για να πούμε ότι ο κόσμος και ο πολιτισμός της Ελλάδας είναι πραγματικά ΗΛΙΘΙΟΣ.
Ηλίθιος διότι, στο λεξικό συνοδεύεται με την επεξήγηση ότι είναι αυτός που κάνει πράγματα που δεν σκέφτεται (δεν έχει μυαλό).
Μου φαίνεται ότι η επεξήγηση της λέξεις αυτής θα πρέπει να αλλάξει και να λέει δίπλα Έλληνας.

Χτες έγινε μια πανελλαδική απεργία.... μερικά μαγαζιά δουλεύαν (βάζω και εμένα μέσα).
Ο κλασικός λαός ο Ελληνικός πήγε προς την πλατεία για να φωνάξει να διαμαρτυρηθεί....αμ δεν. Εγώ έβλεπα τους πάντες να πίνουν το καφέ τους αραχτοί και λάϊτ

και μετά το απόγευμα πάλι καφέ και λίγο πιο μετά τα ποτά να πηγαίνουν γόνα και να φορέσουν τα καλά τους λες και βαφτήσαν το παιδί τους για να το παίξουν μόστρα.
Και το κορυφαίο ..?? αν τους ρωτούσες όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλουυυυυυυυυυυυς ςςςςςςςς αυτούς αν απεργούνε θα απντούσανε << βεβαίος και απεργούμε>> και αμα τους έλεγες και ο λόγος που απεργείτε ?? στάνταρ θα ήταν << Μια μέρα ξεκούρασεις να πιώ το καφεδάκι μου να κάνω την μόστρα μου, αργότερα να πιώ το ποτάκι μου να χαλαρώσω να κεράσω και τα χαλόνια που είναι απέναντι τραπέζι κανα ποτάκι μπας και πηδήσουμε σήμερα>>

Λέμε λεφτά δν έχουμε δουλειές γιοκ πουθενά αλλά απορώ μαζί με τον φίλο PASAJAX ή εμείς είμαστε ηλίθιοι ή αυτός ο κόσμος δεν ξέρει το τι πρόκειτε να έρθει...ή έχουν λεφτά για πέταμα δεν εξηγείτε αλλιώς.

παίδες είναι λίγο κουλό αλλά φοιτητές έχουμε περάσει τουλάχιστον από εδω μέσα οι μισοι μπορει κ οι περισσότεροι ...
όταν φτάναμε στα γιοκ λεφτά και ντρεπόμασταν να ζητήσουμε λεφτά από τους γονείς μας ή δεν μας πληρώνανε στην δουλειά μας την βγάζαμε με τα πιο φτηνά πράγματα ( Ψωμί, κονσερβα, πατατακια ,νερό) και αυτά είναι για όλοι  την μέρα.

Τώρα θα έρχονται μέρες που οι θεωρία θα γίνει πράξει δηλαδή ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΑΣ ΠΑΨΙΜΑΔΙ

PS Χρονια σου πολλα Timpanisti torrero
Παράθεση
Ημερολόγιο ημέρας

Γενέθλια: timpanistis toreros (65)
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Μάι 2010 21:55 από vagge-lakis-buffon »
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
«Να κάνουμε εκλογές; Δεν είμαστε αυτόχειρες. Αρα τι μένει; Μια κυβέρνηση σαν εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον Ιούλιο του 1974, από όλους τους πολιτικούς χώρους. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να έχει έκτακτες εξουσίες, για να το πω πιο απλά η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χωρίς δικτατορία αλλά ορισμένα άρθρα του συντάγματος πρέπει να βγουν "εκτός" ή να ερμηνευτούν ανάλογα. Εκδηλώσεις σαν κι εκείνες του ΠΑΜΕ στον Πειραιά πρέπει να δίνεται η δυνατότητα να κηρύσσονται αμέσως παράνομες με διαδικασίες αυτοφώρου, πρέπει να περιοριστεί το δικαίωμα της απεργίας αλλά και της διαμαρτυρίας σε ευαίσθητους τομείς (...). Στο Βέλγιο πριν μερικά χρόνια μια τέτοια κυβέρνηση συνασπισμού προχώρησε σε αναστολή ορισμένων συνταγματικών διατάξεων για ένα διάστημα (...)»...

H ελεγεία υπέρ της επιβολής του ...δημοκρατικού «γύψου», που μόλις διαβάσατε, φέρει την υπογραφή «Τάσος Τέλογλου».

Δημοσιεύτηκε με ημερομηνία «28/4/2010» και ώρα «10:20:31 π.μ.» στο ηλεκτρονικό σάιτ «Protagon.gr» που αποτελεί την ιντερνετική εκδοχή της τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωταγωνιστές» του κ. Σταύρου Θεοδωράκη (MEGA), με την οποία συνεργάζεται ο κ. Τάσος Τέλογλου, δημοσιογράφος της «Καθημερινής» και του «Σκάι», ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Αλαφούζου.

:P :P :P :P
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
Χτες έγινε μια πανελλαδική απεργία.... μερικά μαγαζιά δουλεύαν (βάζω και εμένα μέσα).
Ο κλασικός λαός ο Ελληνικός πήγε προς την πλατεία για να φωνάξει να διαμαρτυρηθεί....αμ δεν. Εγώ έβλεπα τους πάντες να πίνουν το καφέ τους αραχτοί και λάϊτ και μετά το απόγευμα πάλι καφέ και λίγο πιο μετά τα ποτά να πηγαίνουν γόνα και να φορέσουν τα καλά τους λες και βαφτήσαν το παιδί τους για να το παίξουν μόστρα.

Θα κοπούν αυτά σιγά σιγά. Θα το δείτε, ήρθε η εποχή που κόσμος θα πεινάσει. Και αν οι φίλτατοι έμποροι, ιδιοκτήτες κτλ κτλ δεν ρίξουν δραματικά τις τιμές τους σε όλα τα είδη (σε κάποια καταστήματα έχει αρχίσει ήδη δειλά δειλά να γίνεται) θα κλείσουν πολλά μαγαζιά.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Ο κλασικός λαός ο Ελληνικός πήγε προς την πλατεία για να φωνάξει να διαμαρτυρηθεί....αμ δεν. Εγώ έβλεπα τους πάντες να πίνουν το καφέ τους αραχτοί και λάϊτ και μετά το απόγευμα πάλι καφέ και λίγο πιο μετά τα ποτά να πηγαίνουν γόνα και να φορέσουν τα καλά τους λες και βαφτήσαν το παιδί τους για να το παίξουν μόστρα.

Θα κοπούν αυτά σιγά σιγά. Θα το δείτε, ήρθε η εποχή που κόσμος θα πεινάσει. Και αν οι φίλτατοι έμποροι, ιδιοκτήτες κτλ κτλ δεν ρίξουν δραματικά τις τιμές τους σε όλα τα είδη (σε κάποια καταστήματα έχει αρχίσει ήδη δειλά δειλά να γίνεται) θα κλείσουν πολλά μαγαζιά.

Εχεις απολυτο δικιο tauri! Αυτο ειναι σιγουρο οτι θα γινει!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Full Member
    • Προφίλ
Παράθεση
εχετε χασει κανενα δικο σας για να καταλαβαιτε τι σημαινει θανατος???

μπορουμε εστω και για μια ζωη να μιλαμε ετσι???

για ονομα του θεου.............

μιλατε για τα κωλοκαναλα.....τα σιχαμενα.....οκ δεκτο και σωστο......

αλλα μην τρελενοπμαστε τωρα......πανε στον αντρα της γυναικας και στους γονεις των χαμενων να τους πεις οτι χρεωνεις στη δικη σου μπαντα το θανατο των δικων τους

αυτο το πραγμα που οταν πεθενει καποιος , και οι θανατολαγνοι της τηλεορασης το κανουν σιριαλ , και ξαφνικα ολοι ευεσθητοποιουμαστε λες και ηταν συγγενεις μας , δεν παει αλλο .

δεν σε ειδα ρε θοδορα ουτε εσενα ουτε τους λοιπους μαγγιτες του πληκτρολογιου (βλεπε τροκτικα και φασεμπουκ) να ευεσθητοποιηστε ετσι ουτε για τους νεκρους τις εγνατιας (βλεπε γεφυρα μπαλντουμας , που μπορει και να τους γνωριζαμε) , ουτε για τους νεκρους του στρατου (βλεπε εβρο)  , ουτε για τους νεκρους του δντ που επησημανε και πιο πριν ο τυμπανιστης , ουτε για τους πολλαπλους νεκρους μεταναστες σε ηγουμενιτσα , πατρα , αθηνα κλπ.

ομως  ξαφνικα  πεθαναν 3 ατομα , ενοιτε αδικα και απο μαλακια , τα καναλια το εκαναν σαπουνοπερα και ολοι εχουμε χασει ενα συγγενη ολοι μπορουμε να καταλαβουμε τον πονο του αντρα της και ολοι κλαιμε μεχρη και το πασ.γρ εβαλε ντροπη στην αρχικη σελιδα 

με λιγα λογια πεφτετε θυματα ενος καλοστημενου παιχνιδιου απο τα καναλια , εκτος αν γενικα ειστε ευεσθητοποιημενα ατομα , αλλα διορθωστε με αν κανω λαθος δεν θυμαμε να ξαναειδα ντροπη απο το πασ.γρ , και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο θανατος τον 3 εργαζομενων ειναι πιο σημαντικος απο τους πολαπλους θανατους σε εργατικα ατυχηματα , απο τους πολαπλους θανατους σε στρατοπεδα , απο τους πολλαπλους θανατους μεταναστων .

και μη μου πειτε αυτο ηταν δολοφονια , γιατι πρωτον δεν νομιζω οτι ακομα και χειροτερος μπαχαλακιας χοολιγκανος θελει να εχει στην συνηδειση του τον θανατο 3 αθωων και ποσο μαλλον μιας εγγυου και δευτερον δολοφονιες απο φασιστες-μπατσους-λιμενικους-εργοδοτες ειναι οι περισοτεροι θανατοι που ανεφερα πιο πριν.

και οσο εμεις , συζηταμε ποιος φταιε και γιατι , για το θανατο των 3 , οι πραγματικοι δολοφονοι ειναι ελευθεροι και εχουν "licence to δειρ" οποιον φωναζει για το νεα μετρα ,

Σύνταγμα 06/05/2010 - ΜΑΤ χτυπάνε κόσμο

εγω επειμενω η ντροπη που παει ????

Παράθεση
Σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα συνάντησα ένα αξιωματικό της Πυροσβεστικής που παρακολουθούσε με ένα πυροσβεστικό σε επιφυλακή. Τον ρώτησα τι ισχύει για τις πόρτες με χρονοκαθυστέρηση που έχουν οι Τράπεζες , χωρίς μάλιστα να υπάρχει άλλη εναλλακτικη πόρτα δοαφυγης.. Τι μπορέι να συμβεί δηλαδή σε περίπτωση πυρκαιας στην Εθνική ας πούμε με 50 άτομα μέσα.. Μα μου λέει η Πυροσβεστική τις έχει απαγορεύσει . Τα κτίρια και οι επιχειρήσεις που δεν έχουν άλλη πόρτα που να ανοίγει αυτόματα από μέσα , χωρίς χρονοκαθυστέρηση απλά ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.. Υπάρχει τον ρωτάω σχετική διάταξη ? Βεβαίως.. πάρε κάποιο αξιωματικό Πυρασφάλειας μου λέει και ρώτησε να σου πεί ακριβώς.. ------------------------------- Επειδή το θέμα είναι πολυ σοβαρό .. 1. Αν μπορεί κάποιος να μάθει από την Πυροσβεστική 2. Θα πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας (οκ λεμε τωρα) για να ξηλωθούν οι πόρτες η να κλείσουν οι τράπεζες. 3. Να μηνυθεί η MARFIN και το αφεντικό της για συνέργεια σε φόνο από πρόθεση , μιάς και η εντολή να μείνουν μέσα σε ένα κτίριο το ΟΠΟΙΟ η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ λέει ότι όχι απλά δεν έχει σχετική άδεια .. αλλά ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ .. αποτελεί εγκληματική πράξη..
garizo.blogspot.com

φιλικα παντα απο ενα ευεσθητοποιημενο σε ολους τους θανατους και οχι μονον σε αυτους που γινοντε σαπουνεπερες για να καταστειλουν την αρχη μιας κοινωνικης εξεργεσης.
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος BILLYNIOS

• Jr. Member
  • **
  • Ξύπνησαν πάλι οι άθλιες και σκουριασμένες ορδές
    • Προφίλ

Μέρες χούντας ΔΝΤ και νεοφιλελευθερισμού - Αστυνομική εισβολή στα γραφεία του Δικτύου

Η κυβέρνηση του ΔΝΤ και της χούντας των αγορών επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την εγκληματική ενέργεια στην τράπεζα για να επιβάλει καθεστώς τρόμου στη χώρα. Στο αίμα των αθώων προσπαθούν να βρουν άλλοθι για να θέσουν εκτός νόμου τις λαϊκές διαμαρτυρίες ενάντια στα μέτρα ΔΝΤ-ΕΕ-κυβέρνησης. Το όργιο της αστυνομοκρατίας με το χημικό πόλεμο και τους μαζικούς ξυλοδαρμούς κορυφώθηκε σήμερα το απόγευμα στα Εξάρχεια. Αστυνομικοί-τραμπούκοι της Δύναμης Δ εισέβαλαν στον α όροφο του Στεκιού Μεταναστών-Κοινωνικού Κέντρου της Τσαμαδού 13. Αφού βανδάλισαν το χώρο, ξυλοκόπησαν άγρια τους παρευρισκόμενους και τραυμάτισαν σοβαρά το μέλος του Δικτύου Μ. Λ. πάνω στην οποία έσπασαν μια τζαμαρία. Την ίδια ώρα ετοιμαζόταν αστυνομική εισβολή στο αντιεξουσιαστικό στέκι της Ζαϊμη.

Η σημερινή μεγαλειώδης εργατική κινητοποίηση έδειξε ότι η κυβέρνηση του ΔΝΤ και της χούντας των αγορών έχει απωλέσει την κοινωνική νομιμοποίηση  της. Πρόκειται για ένα καθεστώς που στηρίζεται πλέον μόνο στον τρόμο και τη φαιά προπαγάνδα.

Δεν μας πτοούν, θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη.

Αθήνα 5/5/10

ΛΑΕ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος BILLYNIOS

• Jr. Member
  • **
  • Ξύπνησαν πάλι οι άθλιες και σκουριασμένες ορδές
    • Προφίλ
«Τα ΜΑΤ με χτύπαγαν στην είσοδο του σπιτιού μου»
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
«Ζούμε τον Μάιο του δέκα», ακούστηκε να λέει μια κοπέλα χθες το μεσημέρι κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, όπου συνεχίζονταν για ώρες μετά την πορεία αρκετές φασαρίες και επεισόδια. Οι αστυνομικές δυνάμεις ξυλοκοπούσαν, έκαναν προσαγωγές ενώ εκτός από τις καφετέριες και το Στέκι των Μεταναστών εισέβαλαν μέχρι και σε κατοικία σπάζοντας, εκτός από τις πόρτες, το χέρι και τα δόντια μιας κατοίκου.

Σε κάθε δρόμο και πεζόδρομο που οδηγούσε στην πλατεία βρίσκονταν πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις που δεν άφηναν κανέναν να περάσει. Πάρα πολλοί κάδοι απορριμμάτων ακόμα φλέγονταν. Γύρω από κάθε ομάδα ΜΑΤ και αρκετοί πολίτες που τους φώναζαν -μεταξύ άλλων- «χούντα» και «SS». Ολη την ώρα, διαδηλωτές και αστυνομικοί συγκρούονταν. Πότε λεκτικά και πότε με κλομπ και πέτρες.

Η Ιωάννα Μανούσακα είδε τις αστυνομικές δυνάμεις να πολιορκούν την πόρτα του σπιτιού της. «Μόλις είχα επιστρέψει από την πορεία. Ακούω φασαρία και βγαίνω στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Κοιτάω να δω τι διάολο έχει γίνει και ορμάνε οι ΜΑΤατζήδες μέσα και αρχίζουν να μας κοπανάνε με τα κλομπ μέσα στην είσοδο. Οχι στην εξώπορτα στον δρόμο. Μέσα στην είσοδο. Μου σπάσανε τα δόντια με τα κλομπ. Κουνιούνται, πέσανε τα δόντια μου, τα βλέπεις ότι κουνιούνται. Μου σπάσανε και το χέρι. Τρέξαμε και μπήκαμε μέσα στο σπίτι μας. Μας ακολούθησαν. Προσπαθούσαν να μπούνε μέσα στο σπίτι μας. Στο σπίτι μας! Σπάσανε την κλειδαριά. Θέλανε να μπούνε μέσα». Ο άντρας της, ο συνθέτης Βασίλης Βασιλάτος, λέει: «Κρατούσαμε την πόρτα του σπιτιού κυριολεκτικά με τα σώματά μας. Είχαν μαζευτεί νωρίτερα έξω από το σπίτι μας όλες αυτές οι ειδικές δυνάμεις. Βγήκα και τους φώναξα: Τι κάνετε εδώ πέρα; Είστε καθημερινά έξω από τα σπίτια μας. Μας έχετε κάνει τη ζωή κόλαση. Μας έχετε πνίξει στα δακρυγόνα. Φύγετε, δεν θέλουμε να σας βλέπουμε. Ξαφνικά μας στρίμωξε μια ομάδα αστυνομικών. Είχαν βγάλει τα κλομπ. Πρώτα έσπασαν την εξώπορτα και την παραβίασαν. Χτύπησαν τη γυναίκα μου. Μας είδαν που μπήκαμε στο διαμέρισμα του ισογείου. Μπήκαν όλοι μέσα και προσπαθούσαν επί περίπου πέντε λεπτά να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού μας και να μπούνε μέσα». Χωρίς να γίνει καμία σύλληψη ή προσαγωγή, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν.

Λίγο νωρίτερα, ένας νεαρός με πράσινη μπλούζα και τα χέρια πισθάγκωνα πιασμένα με χειροπέδες καταφέρνει να διαφύγει από τον αστυνομικό κλοιό που τον περιφρουρεί και αρχίζει να τρέχει στην οδό Τσαμαδού και κατεύθυνση την πλατεία Εξαρχείων. Ολος ο κόσμος τον χειροκροτεί, ενώ όλες σχεδόν οι καφετέριες της πλατείας ανοίγουν τις πόρτες τους για να τον κρύψουν. Τον καταδιώκουν δεκάδες αστυνομικοί και δυνάμεις των ΜΑΤ. Σε πολλές καφετέριες δίπλα στους καφέδες και τα ποτά, βλέπει κανείς μπουκάλια με «Maalox», οξυζενέ και γάζες. Ο νεαρός με την πράσινη μπλούζα ξανασυλλαμβάνεται λίγο αργότερα μέσα σε καφετέρια. Ενώ το μαζεμένο πλήθος γιουχάριζε τους αστυνομικούς και φώναζε στον συλληφθέντα «Κώστα, δεν είσαι μόνος», καταφθάνουν προς την πλατεία περισσότεροι από 50 αστυνομικοί σε μοτοσικλέτες πατώντας όλη την ώρα τις κόρνες τους. Σε μια αστυνομική μοτοσικλέτα, ο ήχος της κόρνας έχει αντικατασταθεί από δυνατά γαβγίσματα. Αρκετοί εξ αυτών (Δύναμη Δ) μπαίνουν με τις μοτοσικλέτες τους στην οδό Τσαμαδού και σταματάνε έξω από το Στέκι των Μεταναστών. Κατά την «άγαρμπη» είσοδό τους ρίχνουν κάτω κάμποσες σταθμευμένες πολιτικές μοτοσικλέτες. Δεν αργούν να εισβάλουν μέσα στο κτίριο. Ενώ από τα μπαλκόνια τούς φώναζαν και έβριζαν, οι αστυνομικές δυνάμεις ξυλοκόπησαν παρευρισκομένους, έβγαζαν δε μέσα από το Στέκι πανό, πλακάτ και ό,τι άλλο έβρισκαν και το έσπαγαν.

Δύο φωτογράφοι που απαθανάτιζαν αυτές τις εικόνες βρέθηκαν περικυκλωμένοι από αστυνομικούς που απαιτούσαν να σβηστούν οι φωτογραφίες τους. Σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα αναφέρει πως «Η κυβέρνηση του ΔΝΤ και της χούντας των αγορών επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την εγκληματική ενέργεια στην τράπεζα για να επιβάλει καθεστώς τρόμου στη χώρα. Το όργιο της αστυνομοκρατίας με τον χημικό πόλεμο και τους μαζικούς ξυλοδαρμούς κορυφώθηκε σήμερα το απόγευμα στα Εξάρχεια». *

πηγή:ελευθεροτυπία 6-5-2010
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=159033

ΛΑΕ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
οποιος εφτιαξε το παραπανω βιδεο ειναι πραγματικα οξυδερκης. η συσχετιση εικονας και λογου αναδεικνυει εμφαντικα την εικονικη πραγματικοτητα στην οποια ζουμε. εκει οπου το ψεμμα ειναι η αληθεια και  ο πολεμος ειναι η ειρηνη, οπως ευστοχα σημειωναν ο οργουελ απο τη μια και οι καταστασιακοι απο την αλλη.

φωτογραφιες απο την εισσβολη στο δικτυο:

ο κοσμος -που διατηρει το αλανθαστο του κριτηριο- "υποδεχεται" τον αρχιγκανγκστερ βγενοπουλο:

Υποδοχή Βγενόπουλου.
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
οταν ερθεις γιαννινα ελα να σου εξηγησω απο κοντα τι βρεχει και πως βρεχει...
ετσι, για να εχεις ιδια αποψη για τα πραγματα...

συγγνωμη διαχειριστικη ομαδα, αλλα τοσα χρονια εδω μεσα μια κατηγορια ανθρωπων με νευριαζε πιο πολυ: οι ξερολες, μαγκακιδες του πληκτρολογιου, που εχουν δυναμη λογου και ειρωνιας μονο στο ιντερνετ ενω στην πραγματικη ζωη δεν τολμανε καν να εμφανιστουν σε μια συγκεντρωση του φορουμ, να ξερουμε και τη φατσα τους, να αναλαβουν και την ευθυνη οσων λενε...

Τα αυτά με την μπάντα και τις λοιπές λακακίες δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να τα σχολιάσω, γιατί απλά εσύ είσαι ο πρώτος που προσπάθησες να οικειοποιηθείς  τους αθώους νεκρούς.Αν θέλεις τώρα να μπούμε σε διάλογο θα μπώ , το έκανα και στο παρελθόν και εξαφανίστηκες σας στρουθοκάμηλός.
Υ.Γ Στην επόμενη συγκέντρωση θα έρθω για να γνωρίσω τα μέλη του forum που  στην συντριπτική πλειοψηφία δείχνουν εξαιρετικά άτομα(παρ'όλες τις διαφορές που έχουμε στον τρόπο σκέψεις) και όχι τα μούτρα σου!
Υ.Γ.  Ναι πλέον δεν πάω σε πορείες, κάποτε πήγαινα αλλά με απομακρύναν να μέλη της μπάντας σου!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Καλα αυτη η εκκλησια δεν μπορει να βοηθησει;

Αϊ σιχτιρ τραγοπαπες! Ε τραγοπαπες!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Καλα αυτη η εκκλησια δεν μπορει να βοηθησει;

Αϊ σιχτιρ τραγοπαπες! Ε τραγοπαπες!
Τι περιμένεις από την εκκλησία, αυτή που αξίζουν τους έχουν παροπλησμένους(πατερ Θανάσης -Ντουραχάνη).Το βατοπέδιο είναι κέντρο μασονισμού, εικάζεται ότι εκεί γίνονται οι συγκεντρώσεις των μασόνων(Που υποτίθεται σπρώχνου την χώρα μας στο δανισμό από το ΔΝΤ).Μάλιστα εκεί λέγεται ότι συγκεντρώθηκαν μπους και πούτιν πρίν πέρι 3 χρόνια.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
Εκπληκτικό άρθρο του ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ, διαβάστε το!

Παράθεση
Eίναι σαν να γράφτηκε. Το έγκλημα στη Marfin της Σταδίου το κάνανε προβοκάτορες της άκρας Δεξιάς. Οι ίδιοι προβοκάτορες που είχαν βάλει τη βόμβα στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και σκότωσαν τον πιτσιρικά από το Αφγανιστάν και τύφλωσαν τη μικρή αδελφή του, οι ίδιοι προβοκάτορες που το 1991 είχαν κάψει τέσσερα άτομα στο «Κ. Μαρούσης» στη διάρκεια των διαδηλώσεων για τον Τεμπονέρα. Να προσθέσω ότι τότε από την Αριστερά η πυρκαγιά είχε καταλογιστεί στις αντιασφυξιογόνες βόμβες των ΜΑΤ, όπως το ότι οι πυροσβέστες δεν έφτασαν ποτέ στο «Κ. Μαρούσης» εξηγήθηκε με το ότι έπαθαν σπασμούς από τα χημικά. Τι «Μαρούσης» τι «Marfin», αλλάζουμε τα ονόματα και τα πάντα εξηγούνται. Προβοκάτσια. Επίσης από το ποδόσφαιρο ξέρουμε πώς να τους λέμε. Στην μπάλα τούς λέμε «ανεγκέφαλους». Στη δημοσιογραφία τους λέμε «προβοκάτορες», «δολοφόνους της δημοκρατίας», «γνωστούς άγνωστους» και κάθε ευφημισμό που μπορεί να βρεθεί φτάνει να μην πούμε το όνομά τους.

Οπως και στα αθλητικά, ο λόγος που η δημοσιογραφία καλύπτει τους χούλιγκαν των γηπέδων και της πολιτικής είναι ότι φοβάται. Χίλιες φορές να γράψεις ότι οι αστυνομικοί σκοτώνουν στις κερκίδες και στα Εξάρχεια τα παιδάκια κανένας αστυνομικός δεν θα σου την πέσει, δεν θα σε δείρει, δεν θα σου καταλάβει τον σταθμό προκειμένου να στέλνει μηνύματα. Μια φορά να πεις ή να γράψεις ότι μπορεί και να μην ήταν προβοκάτσια και τα επεισόδια τα έκαναν ακροαριστεροί και θα έχεις 500 mail να σου ζητάνε να αναιρέσεις, χίλια να σε ρωτάνε «δηλαδή, εσύ από πού το ξέρεις;» και μια δεκάδα να σου λένε ότι κάποια στιγμή θα «σε πετύχουνε». Οπότε οι περισσότεροι βλέπουν δολοφόνους αστυνομικούς και ακροδεξιούς ή «δολοφόνους της δημοκρατίας» και «προβοκάτορες» και έχουν ήσυχο το κεφάλι τους. Μέχρι και όταν καταλάβανε το κτίριο της ΕΣΗΕΑ τούς δέρνανε και εκτός του ότι δώσανε τα κλειδιά, καθόντουσαν και διαβάζανε ότι είχαν μπει «αγόρια και κορίτσια με το χαμόγελο στα χείλη». Μόνο που δημοσιογραφία της υποκρισίας, που λες να δώσουν πίσω τα κλεμμένα και εσύ έχεις φάει μέχρι και τα λεφτά του διπλανού σου, γίνεται. Χεσμένη δημοσιογραφία, δεν γίνεται. Οπότε ο εμπρησμός της Marfin έγινε από προβοκάτορες και δολοφόνους της δημοκρατίας και εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο τριών αθώων ανθρώπων και μέχρι να καούν οι επόμενοι από τους προβοκάτορες και τους δολοφόνους της δημοκρατίας κρατάω αυτό το κείμενο να το δημοσιεύσω copy - paste.Από όλα όσα διαβάζω στα sites μπορεί το πιο ουσιαστικό να είναι η ανακοίνωση της Marfin. «Στην οικογένεια της MARFIN θρηνούμε σήμερα για τη δολοφονία τριών νεαρών συναδέλφων μας. Εκφράζουμε την οργή μας κατά της πολιτείας που γνώριζε ότι μόνο από τύχη δεν είχαν συμβεί μέχρι σήμερα τέτοια τραγικά περιστατικά. Εκφράζουμε ακόμα την οργή μας για τα ξύλινα πολιτικά λόγια και τις αντιδικίες σκοπιμότητας ορισμένων πολιτικών στη Βουλή την ώρα που οι σοροί των συναδέλφων μας δεν είχαν αποσυρθεί από το κατάστημά μας που πολιορκείτο ακόμα από τους διαδηλωτές ή και αναρχικούς. Οι αυτουργοί μακάρι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν. Τη μεγαλύτερη ευθύνη όμως έχουν οι ηθικοί αυτουργοί, που δυστυχώς δεν θα τιμωρηθούν ποτέ». Η ανακοίνωση βγήκε λίγες ώρες μετά τον εμπρησμό και αργότερα από την επίσκεψη του Ανδρέα Βγενόπουλου στο καμένο υποκατάστημα. Οποιος έχει αντίρρηση ας διαβάσει τον τσακωμό του Καρατζαφέρη με την Παπαρήγα στη Βουλή, όταν ο πρώτος προσπαθεί να το περάσει στο αντάρτικο για να μαζέψει τους φοβισμένους δεξιούς της τρίτης ηλικίας και η δεύτερη το ρίχνει στην προβοκάτσια,που για το ΚΚΕ μέχρι το Κατίν ήταν προβοκάτσια της Δεξιάς.

Στο σημείο που έχω αντίρρηση με την ανακοίνωση της Marfin είναι το «οι αυτουργοί μακάρι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν». Φυσικά ο Βγενόπουλος δεν είναι πρωθυπουργός, υπουργός Προστασίας του Πολίτη ή διευθυντής αστυνομίας για να μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από το «μακάρι». Ερχεται όμως μια στιγμή που κάθε πολίτης έχει κάτι περισσότερο από τις τυπικές ευθύνες, δηλαδή να ρίξει την ψήφο και να πει τη γνώμη του. Οσο πιο επιτυχημένος είναι ένας πολίτης τόσο μεγαλύτερες ευθύνες έχει στην πατρίδα του.

Η Παπαρήγα λέει ότι αυτά γίνονται για να φοβηθεί ο κόσμος και να μην κατεβαίνει σε διαδηλώσεις. Τρεις δεκαετίες λέγεται και τρεις δεκαετίες οι διαδηλώσεις μια χαρά πάνε από κόσμο. Αντίθετα, μια χαρά το κέντρο έχει διαλυθεί από τις διαδηλώσεις. Μια χαρά η Στουρνάρη και οι γύρω περιοχές που πριν από 25 χρόνια άνθιζαν σήμερα είναι γεμάτες κλειστά μαγαζιά με στραντζαριστά να καλύπτουν τις τζαμαρίες. Μια χαρά η κατάρα της ηλίθιας καταστροφής απλώνεται σαν λεκές στην Αθήνα. Και χωρίς να έχει κάποια συμβατική υποχρέωση ο Βγενόπουλος να κάνει κάτι, νομίζω ότι και ο ίδιος θα καταλαβαίνει ότι το «μακάρι» δεν είναι αρκετό.

Τη στιγμή που ο Βγενόπουλος έφτανε στο υποκατάστημα της Marfin καμιά πενηνταριά τον ακολουθούσαν βρίζοντας. Οι Αραβες έχουν μια παροιμία ότι «το καραβάνι περνάει από την όαση και τα σκυλιά μένουν πίσω γαβγίζοντας». Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή το καραβάνι που λέγεται Ελλάδα να προχωρήσει στην Ευρώπη και τον 21ο αιώνα και τα σκυλιά που γάβγιζαν ας μείνουν μια κακή ανάμνηση.

Και απόσπασμα από το σημερινο του΅:
Παράθεση
Πόσες φορές διαβάσατε ότι ήταν κρίμα, έγκλημα να αμαυρωθεί μια «ειρηνική πορεία». Στην «ειρηνική πορεία», εκτός από τον εμπρησμό στο υποκατάστημα της Marfin και τον φόνο τριών ανθρώπων, είχαμε: 1) Εμπρησμό κτιρίου του Υπουργείου των Οικονομικών. 2) Καταστροφή του καταστήματος ρούχων Αναγνωστόπουλος. 3) Καταστροφή του βαν των ειδήσεων της τουρκικής τηλεόρασης. 4) Καταστροφή δύο πυροσβεστικών οχημάτων. 5) Επίθεση στη Βουλή. 6) Τραυματισμό 11 διαδηλωτών και 29 αστυνομικών. 7) Ολα τα παρελκόμενα. Βιτρίνες, αυτοκίνητα και τα σχετικά, που καλύφθηκαν από τη δημοσιότητα που δόθηκε στις δολοφονίες.
Παρακολουθώ τη φιλότιμη προσπάθεια η συζήτηση να ξεφύγει από το γεγονός και να πάει στον διευθυντή του υποκαταστήματος, στον Βγενόπουλο, στην πυρασφάλεια, στα εργατικά ατυχήματα ή σε ό,τι άλλο μπορεί να μεταθέσει τις ευθύνες από τους δολοφόνους. Επειδή το ίδιο έχει γίνει με τον χουλιγκανισμό μερικές εκατοντάδες φορές, όπως όταν πετάνε τη γουρούνα και τραυματίζουν την κοπέλα και μετά αυτόματα οι χούλιγκαν θέλουν να πάνε την κουβέντα στους ελλιπείς ελέγχους που έκανε η Αστυνομία, ευχαριστώ, αλλά όχι.

τα έντόνα δικά μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 07 Μάι 2010 19:21 από pagouras83 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ

Για τον πανουτσο και το αρθρο του

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
Από το άρθρο του σημερινού Ριζοσπάστη στη σελίδα 39,

Ερωτήματα

Είναι γνωστό ότι οι μηχανισμοί (κρυφοί ή φανεροί) του αστικού κράτους χρησιμοποιούν, παρεισφρέουν ή ακόμα και «στήνουν» οι ίδιοι διάφορες ομάδες που εμφανίζονται ως «αντιεξουσιαστικές». Χρησιμοποιούν την προβοκατόρικη δράση τους, ώστε να πατήσουν πάνω σε ενέργειες και να εντείνουν την καταστολή ενάντια στο λαϊκό εργατικό κίνημα. Τέτοιες, σοβαρές, καταγγελίες υπάρχουν και για την προχτεσινή μέρα, που για μια ακόμα φορά έδρασαν οι προβοκάτορες, με αποτέλεσμα τον τραγικό χαμό τριών εργαζομένων τραπεζοϋπαλλήλων της ΜΑΡΦΙΝ. Θέτουμε, λοιπόν, στην προκειμένη περίπτωση ορισμένα ερωτήματα.
  • Αληθεύει ότι από 2 κλούβες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην οδό Πανεπιστημίου στο ύψος του βιβλιοπωλείου «Παπασωτηρίου», βγήκαν νεαροί με πολιτικά και με αμφίεση παρόμοια με εκείνη όσων προκαλούν επεισόδια; Αληθεύει ότι κινήθηκαν στην Πανεπιστημίου, στην Πεσμαζόγλου και στη Σταδίου και το «έπαιζαν» διαδηλωτές;
  • Αληθεύει ότι μια άλλη τέτοια ομάδα βγήκε από κλούβα των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους, κινήθηκαν μέσω Θεμιστοκλέους προς Πανεπιστημίου; Αληθεύει ότι και αυτοί κινούνταν ως διαδηλωτές σε διάφορα σημεία της πόλης, με άγριες διαθέσεις και ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πέταξαν τις μολότοφ στη ΜΑΡΦΙΝ;

Το πλήρες ρεπορτάζ εδώ.
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Αν εκτος απο τα ερωτηματα εχει και τις απαντησεις ο Ριζοσπαστης ας τις δημοσιευσει και αυτες

• Full Member
    • Προφίλ
Παράθεση
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ

ΙΧ που οδηγούσε 28χρονος, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά στηθαία και στη συνέχεια συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα.
Από τη σύγκρουση και εκτροπή των οχημάτων παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα ο 41χρονος εργαζόμενος που εκτελούσε εργασίες διαγράμμισης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στην έξοδο της Τούμπας.

αλλη μια δολοφονια του κρατους , αλλο ενας νεκρος αλλα ενταξει αυτος δεν ειναι τυλιγμενος σε συσκευασια δωρου με κορδελιτσες και φρου φρου απο τα μμε , γιαυτον δεν θα μηλισουν πουθενα , γιαυτον δεν θα βγαλει το πρωκτικο φοτογραφιες που να σοκαρουν , γιαυτον δεν θα γινει γκρουπ στο απροσωπο-βιβλιο (facebook), αυτος δεν θα γινει πρωτο θεμα στα μεσημεριανα , δεν θα βγαλουν τους δικους του να κλαινε στο σημειο που πεθανε , δεν θα βαλει το πασ.γρ μαυρη κορδελα με γραμενο ντροπη...

και αυτο γιατι ?? μηπως ειναι πιο σημαντικοι οι 3 εργαζομενοι της μαρφιν απο αυτον τον εργαζομενο ???

η μηπως απλα ολοι αυτοι που συκσευαζουν τον θανατο των 3 σε συσκευασια δωρου που προκαλει την θλιψη σε ολα τα προβατακια που παρακολουθουν την ειδηση στην τβ και τρεχουν να το ποσταρουν στους "φιλους" τους στο facebook ειναι απλα υποκριτες???

η μηπως εμεις που τοσο καιρο φωναζουμε για ολες τις δολοφονιες του κρατους και των πολυεθνικων ειμαστε υποκριτες ????

καταλαβενω οτι πολλοι εδω μεσα ειστε μεγαλοι σε ηλικια , σιγουρα μεγαλυτεροι απο μενα , αρα και πιο συντιριτικοι σε αποψεις αλλα μη πεφτετε στην λουμπα των μμε , εδω υπαρχει ενα πολυ μεγαλυτερο προβλημα το οποιο με προσχημα την βλακεια 5 χαζων η προβακατορον κρυπτετε....

αλλα η αληθεια ειναι οτι η εξεργεση ξεκινισε , η ειστε με αυτην η ειστε με αυτους.....

http://www.youtube.com/watch?v=S8dItJSlLYA&feature=player_embedded#!

ακολουθει η εισβολη των κουκουλοφορων του κρατους στον κοινωνικο χωρο στρην ζαιμη

eisboli zaimi.flv

eisboli zaimi 3.flv

Εισβολή στη Ζαϊμη2.flv

παγουρα83 ελεος βγαλε επιτελους τον ισοκρατη απο την υπογραφη σου , στο εξηγησαμε εδω στο φορουμ οτι αυτο δεν το ειπε ποτε ο ισοκρατης και ειναι απλα ενα κατασκευασμα καποιον φασιστοιδων για να δικαιολογησουν της βλακωδεις αποψεις τους καπηλευοντας ακομα μια φορα την αρχαιο ελληνικο πολιτισμο.

θεσ να βαλεις κατι αλλο που ισχυει και ολας

βαλε το εξης

αναρχια εστι ταξη - ζηνων

σκεψου το και ολας λιγο δεν εχει καθουλο αδικο ο ζηνων...

αυτη ειναι η τελευταια φορρα που θα στο αναφερω , αμα δεν το βγαλεις και τωρα σημαινει πως και εσυ καπου εκει  ανηκεις και απλα καπηλευεσε το ονομα του ισοκρατη.....

φιλικα παντα

πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
Μια και το θέμα αφορά τις δράσεις στα νέα μέτρα θα σας αναφέρω κάτι που άκουσα σε τηλεοπτική εκπομπή και που αν κατάλαβα καλά προέρχονταν απο φοιτητή των ΜΜΕ. Η εν λόγω σχολή έκανε λέει ένα γκάλοπ σε δείγμα κάποιων χιλιάδων νεολαίων με το εξής ερώτημα:

"Θα είσαστε διατεθιμένοι να κόψετε για ένα μήνα τον καφέ για να αναγκαστούν οι καφετέριες να μειώσουν την τιμή του;;;"

Το αποτέλεσμα;;; Απογοητευτικό, καθώς το 70% των ερωτηθέντων απάντησε ΟΧΙ.... %-| %-| %-| %-|

Και ερωτώ εγω. Αν δεν είμαστε διατεθιμένοι να κόψουμε κάτι τόσο απλό και καθημερινό, πως θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε για τις πολύ δύσκολες μέρες που έρχονται...;;;;;;;; 

• Full Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Οι διαδηλωτές δεν έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή κανενός αλλά δεν πρέπει να σιωπούν απέναντι σε αυτούς που το έκαναν αδιαφορώντας για τις συνέπειες

Με δυσκολία βγαίνουν οι λέξεις μετά τον τραγικό θανατο των τριων ανθρώπων στην πυρπολημένη τραπεζα της Σταδίου και τον κίνδυνο ζωής που αντιμετώπισαν πολλοί ακόμα οι οποίοι τελικά διεσώθησαν, από επιθέσεις με μολότωφ σε χώρους όπου μέσα υπήρχαν ανθρωποι. Επιθέσεις που σε αρκετές περιπτώσεις γίνονταν αδιακριτα και αδιαφορώντας για τις πιθανές συνέπειες, από άτομα τα οποία στην προσπάθεια διαδηλωτών, κυρίως αναρχικών, να τους σταματήσουν απαντούσαν με απειλές. βρισιές και προκλήσεις. Η επίκληση ότι δεν γνωριζαν για την ύπαρξη ανθρώπων μέσα σε χώρους που δέχονταν επιθέσεις με μολότωφ δεν είναι καθόλου ακριβής. Όσοι ήμασταν παρόντες κατά την πορεία στην Σταδίου και σε αρκετές περιπτώσεις καταστημάτων που δέχτηκαν επιθέσεις με μολότωφ ήταν φανερό ότι μέσα υπήρχαν ανθρωποι και το φωνάζαμε αλλά αυτό ήταν αδιάφορο για αυτά τα άτομα. Άτομα αδιάφορα κι εχθρικά και για τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα σε κεινους τους χώρους, και για αυτούς που πορεύονταν ακριβώς δίπλα τους, αναρχικούς και άλλους. Οι συνέπειες ήταν τραγικές και δεν πρέπει πια να υπάρχει σωπή, αδιαφορία ή εθελοτυφλεία για τον ρόλο αυτών των ατόμων. Τι άλλο ακόμα πρέπει να συμβεί από την αντικοινωνική δράση και τη νοοτροπία αυτών των ατόμων για να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα και να υπερασπιστούμε τον αγώνα μας από την κοινωνική απαξίωση και απομόνωσή που το οδηγούν;"

επίθεση με μολότωφ(!!!) σε supermarket, δίπλα στο Λουμίδη, ενώ βρίσκονταν μέσα άνθρωποι. Στο εσωτερικό του καταστήματος ανάβουν φωτιές, οι άνθρωποι τρεχουν πανικόβλητοι άλλοι προς τα μέσα κι αλλοι προς τα έξω... Σύντροφοι από το α/α μπλοκ κι αλλοι διαδηλωτές προσπαθούν να σταματήσουν τα άτομα που πετούν τις μολότωφ στο supermarket και μερικοί έρχονται στα χέρια μαζί τους αντιμετωπίζοντας απειλές με σφυριά, τσεκούρια και μολότωφ! Η επίθεση σταματά κι οι φωτιές σβήνουν εγκάιρως αλλά οι εμπρηστικές επιθέσεις συνεχίζονται παρακάτω σε όλο το μήκος της Σταδίου με τη γνωστή τραγική κατάληξη. 
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1166273

προσπαθω να βαλω και τις φοτο αλλα δεν μπορω ας βοηθησει καποιος αδμινις , αλλιως μπειτε στον λινκ για να δειτε γιατι πραγμα μιλαω...

οι αναρχικοι-αριστεριστες δεν θα καιγαν με τιποτα τον ιανο που τους εχει φιλοξενισει παρα πολλες φορρες

Παράθεση
«Μπαίνει ένας κουκουλοφόρος μέσα στο βιβλιοπωλείο, κρατώντας μια μολότοφ. «Αφήστε τους πυροσβεστήρες, γιατί θα σας κάψουμε», μας φωνάζει. Ανοίγει το πλαστικό μπουκάλι που κρατούσε και περιχύνει τον φίλο μου με βενζίνη. «Θα σε κάψω» του λέει. Ευτυχώς εκείνος πρόλαβε να πεταχτεί έξω, ανάμεσα στο πλήθος. Διαφορετικά θα 'χαμε κι εμείς θύματα».

Ο διευθυντής του βιβλιοπωλείου «Ιανός», Βασίλης Χατζηιακώβου, λίγες ώρες μετά τα τραγικά γεγονότα της Σταδίου, διηγείται ό,τι έζησε, παγωμένος από τη συνειδητοποίηση μιας αναμέτρησης κυριολεκτικά με τον θάνατο.

Το βιβλιοπωλείο ήταν κλειστό, αφού οι υπάλληλοι συμμετείχαν στη γενική απεργία, ο κ. Χατζηιακώβου ήταν, όμως, στον πολυχώρο του «Ιανού», «διά παν ενδεχόμενον», όπως λέει. Διηγείται: «Βλέπαμε την πορεία. Ηταν η πιο μαζική που έχω δει τα τελευταία 25 χρόνια στην Αθήνα. Δεν έχω δει τόσο κόσμο σ' όλα τα μπλοκ, οποιουδήποτε χώρου. Με την πρώτη εμφάνιση των ΜΑΤ στην οδό Κοραή, ξαφνικά, μέσα από αυτό το τεράστιο πλήθος, πετάχτηκαν κουκουλοφόροι. Δυο-τρεις κατευθύνθηκαν με λοστάρια προς τη βιτρίνα του βιβλιοπωλείου. "Αυτό, παιδιά, το 'χουμε ξανασπάσει", ακούμε τον έναν να λέει. Ηρθαν κι άλλοι δυο-τρεις με σφυριά, έσπασαν, όλοι μαζί, την κεντρική βιτρίνα και την είσοδο προς τον πολυχώρο και πέταξαν μέσα δύο μολότοφ. Η μία έσκασε στο δάπεδο (ευτυχώς που ήταν άδειος ο χώρος και έλειπαν οι υπάλληλοι) και η άλλη έσκασε σ' έναν πάγκο με βιβλία που πήραν φωτιά.

»Μαζί με τον ιδιοκτήτη του "Ιανού" Νίκο Καρατζά και έναν φίλο μου, πήραμε τους πυροσβεστήρες του επάνω ορόφου και κατεβήκαμε να σβήσουμε τη φωτιά. Μπαίνει, τότε, μέσα κάποιος κουκουλοφόρος και μας λέει "Πίσω, γιατί θα σας κάψουμε". Μιλούσε σπαστά ελληνικά -εκτός κι αν η κουκούλα εμπόδιζε την καθαρή εκφορά του λόγου του».

Τις φορτισμένες στιγμές, που οι άνθρωποι του «Ιανού» προσπαθούσαν να σβήσουν με πυροσβεστήρες τις φωτιές και στον κεντρικό χώρο του βιβλιοπωλείου και στην ξύλινη σκάλα προς τον πολυχώρο, «άλλη ομάδα κουκουλοφόρων έσπασε απέναντι την τράπεζα "Marfin" και έριξε μέσα στον χώρο δύο μολότοφ. Το κτήριο της τράπεζας είναι διατηρητέο, παλιό, με πολλά ξύλινα τμήματα. Πήρε αμέσως φωτιά που εξαπλώθηκε ανεξέλεγκτη. Είδα σκηνές που μου θύμισαν την 11η Σεπτεμβρίου: Είδα έναν άνθρωπο να 'χει βγει στο μπαλκόνι του τραπεζικού κτηρίου και να προσπαθεί να ισορροπήσει στο σκέπαστρο, σε ύψος 4-5 μέτρων από το έδαφος. Είδαμε άλλους ανθρώπους στα μπαλκόνια να αλαλάζουν. Τρέξαμε κι εμείς με τους πυροσβεστήρες...».

Ο κ. Χατζηιακώβου διαβεβαιώνει ότι η Πυροσβεστική ήρθε ταχύτατα, «σε 3-5 λεπτά. Εγιναν όμως διάφορα παρατράγουδα. Μέχρι κάποια στιγμή, ο κόσμος δεν πίστευε ότι υπάρχουν νεκροί...».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Ιανός», όπως και σειρά κτηρίων της Σταδίου, δέχεται τέτοια επίθεση. «Εμείς», λέει ο Βασίλης Χατζηιακώβου, «είμαστε υπέρ των διεκδικήσεων. Εχουμε φιλοξενήσει ανθρώπους και εκδηλώσεις από όλους τους χώρους. Αυτοί που μας επιτέθηκαν σήμερα είναι πέρα από ιδεολογίες, "μπαχαλάκηδες", που δυστυχώς έγιναν και δολοφόνοι».

μαλλον ειχε δικιο η παπρηγα οταν ελεγε , οτι υπηρχαν πολλοι φασιστες προβοκατορες , γιατι οπως μπορει να καταλαβει καποιος απο τις φοτο απο το λινκ που εβαλα πανω (ας μου τροποποιησει καποιος αδμιν το ποστ βαζοντας τις φοτο απο το λινκ γιατι εγω ειμαι ανικανος  :P) δεν μπορει διπλα απο την μαρφιν οι αναρχικοι να σταματαγαν προβοκατορες και να πιανοντε στα χερια επειδη πηγαν να καψουν σουπερ μαρκετ με κοσμο μεσα και στην μαρφιν να βαζουν φωτια....

θελω να δω τωρα εσεις που ειστε τοσο σιγουροι οτι ηταν  αντιεξουσιαστες και ετοιμασατε φωτια στην πλατεια να τους καψετε τι θα μας πειτε....

YouTube - Broadcast Yourself.

αυτος ειναι ο πραγματικος επαναστατης οπως τον χαρακτηριζει ο ντε αντρε ...

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 09 Μάι 2010 12:47 από el_antifasist »
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
«Ζουμ»

Η όλη συζήτηση περί χρεοκοπίας της Ελλάδος είναι άκρως επικίνδυνη και βλακώδης... Η χρεοκοπία ενός κράτους είναι κάτι διαφορετικό τελείως, από αυτήν μιας εταιρείας. Μια εταιρεία μπορεί κανείς να τη θέσει υπό εκκαθάριση. Οι εργαζόμενοι θα βρεθούν άνεργοι. Με το κράτος δεν είναι το ίδιο. Δέκα εκατομμύρια Ελλήνων έχουν προσδοκίες, ελπίδες και φόβους. Δεν μπορεί να ομιλεί κανείς, έτσι απλά, περί "χρεοκοπίας"....

Το "Σχέδιο Ευρώπη" είναι καταδικασμένο σε αποτυχία, όχι τόσο επειδή απουσιάζει μια κοινή δημοσιονομική πολιτική, αλλά επειδή δεν υφίσταται κοινή μισθολογική πολιτική...

Τρεις τύποι που έβγαλαν ένα απολυτήριο στο Χάρβαρντ δεν επιτρέπεται να εκδίδουν απόφαση για την Ελλάδα...

Δεν μπορούν να συμμετάσχουν οι τράπεζες στο κόστος "διάσωσης" της Ελλάδας. Δε θα βάλουμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα!...».

Αυτά είναι μικρά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γερμανού οικονομολόγου Χάινερ Φλάσμπεκ εμπειρογνώμονα (του UNCTAD) του ΟΗΕ. Τα είδατε πουθενά δημοσιευμένα (στην προχτεσινή «Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ») εδώ; Ανοιξε ποτέ το αστικό κράτος - εταιρεία μια συζήτηση για την κρίση, στη Βουλή ή στα πορτοπαράθυρα των ΜΜΕ που κατέχει; Ο άνθρωπος που δεν είναι δα και ΚΚΕ μιλάει για τη διττή ύφεση που μας περιμένει, δηλαδή ύφεση μαζί με αποπληθωρισμό. Λέει κι άλλα. Για την αγελαία συμπεριφορά των αγορών που παίζει με τις φήμες, το ψέμα, τον τρόμο. Σιωπή εδώ. Κι εκεί. Και παραπέρα.

Γιατί, σύντροφοι, η μαρξιστική σκέψη και η επιστημονική ανάλυση χρειάζονται και για την εκτίμηση των εικονικών πραγματικοτήτων που διαθέτει στο οπλοστάσιό του ο σύγχρονος καπιταλισμός στην κρίση της ευρωζώνης.

Αγελαία κουλτούρα που πολτοποιεί τις συνειδήσεις αξιοποιείται κάργα αυτές τις μέρες των μεγαλειωδών κινητοποιήσεων. Γιατί το κεφάλαιο έχει στα χέρια του το «ζουμ». Το μεγεθυντικό φακό - πλάνο που τριβελίζει το μυαλό και εξαντλεί την αισθητική. Που κόβει το πλήθος σε ασήμαντα, εύφορα στο μάτι πίξελ, τετραγωνάκια κι ύστερα διογκώνει αυτή τη γιγάντια διαδήλωση, τη δραματική φωτογραφία της αδικοχαμένης υπαλλήλου, νεκρής από την τυφλή και προβοκατόρικα ωμή βία της λουμπενοποιημένης συναισθηματικής και ατομικίστικης οργής (?) αγνώστων κουκουλάτων.

Το «ζουμ» είναι φασισμός. Γιατί προβάλλει μια εμπορευματοποιημένη «ιερότητα» του Παρθενώνα για να μη δεις το λύκο, εκείνο το «ξεσηκωθείτε» με υπογραφή σφυροδρέπανο. Θα δεις χίλιες φορές Μέρκελ και καμιά αυτόν που την αντικρούει. Μπορεί να σε κάνει να διχαστείς ανάμεσα στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα δικομματικά πάντα για το ίδιο πράγμα...

Γιατί η Παιδεία, σου 'χει στερήσει ως κοινό κτήμα πως το πωλούμενο «ιερό» ήταν στη χρυσή του εποχή του αθηναϊκού ιμπεριαλισμού, άλλο πράγμα. Πορνείο ευγενών προδιαγραφών όπου το ιερατείο έπαιρνε πόρνες τις κόρες για 4 χρόνια κι ύστερα τις προίκιζε με ένα ποσό κι ένα πιστοποιητικό παρθενίας, έτοιμες για γάμο... Ηταν η... ιερή πορνεία.

Αμα το ουσιαστικό «ζουμ» το 'χει στα χέρια του ο νταβατζής των παρθένων της καλής κοινωνίας τότε ζεις με την ελπίδα μιας ανάστασης την οποία θα απολαύσεις μόνο αν αυτοκτονήσεις!

Ουαί υμίν θρασίμια και νταβάδες του νέου πατριωτισμού. Το πανό εκεί. Να το δει κι η AGB... Τους ΚΝίτες κρύβετε γιατί είναι ωραίοι ως νέοι.

Της
Λιάνας ΚΑΝΕΛΛΗ

http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=9/5/2010&id=12066&pageNo=5&direction=1
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Full Member
    • Προφίλ
μια ακομα μαρτυρια

Παράθεση
Περιστατικο πορειας 5 Μαιου Είμαστε γιατροί και πήγαμε εξω από την τράπεζα, όταν ακούσαμε ότι πιθανόν να υπάρχουν νεκροί. Εξω από την τράπεζα υπήρχε ένα πυροσβεστικό, ένα ασθενοφόρο του εκαβ και γύρω από την τράπεζα ματ. Επανειλλημένα και με αγωνία, λέγοντας οτι ειμαστε γιατροι, τους ζητήσαμε να μας πούνε αν υπάρχουν νεκροί ή αν υπάρχουν ανθρωποι μέσα στο κτίριο που χρειάζονται ιατρική βοηθεια. Αυτό που μας λέγαν συνεχώς ήτανε "φύγετε"! Στρεφόμαστε προς το ασθενοφορο και κανουμε τις ιδιες ερωτησεις στα παιδια του ΕΚΑΒ, παντα με την ιατρική ιδιότητα! Μας λενε οτι υπαρχουν δυο τραυματισμενοι που εχουν μεταφερθεί και από εκεί και πέρα δεν ξέρουν τίποτα άλλο. Δεν γνωρίζουν αν υπάρχουν νεκροί και το μονο που λένε είναι οτι δεν τους επιτρέπουνε να μπούνε μέσα ,παρά μόνο όταν η πραγματογνωμωσύνη δείξει ότι το κτίριο είναι ασφαλές. Με σιγουρία μπορούμε να σου πούμε ότι το ΕΚΑΒ μπήκε τουλάχιστον μετά από τρείς ώρες, τη στιγμή που ήρθε ο ιατροδικαστης. Δυστυχώς, όμως, για άλλη μια φορά, η ξαφνική χρήση δακρυγόνων μας έκανε να απομακρυνθουμε, για κάποιο δίαστημα από την περιοχή.( Δεν γνωρίζουμε αν σ΄αυτό το διάστημα μπηκε το ΕΚΑΒ μέσα.) Απόκεί και πέρα, το ότι υπήρχανε νεκροί ,είχε αρχίσει να ακούγεται εντονα αρκετά πριν έρθει ο ιατροδικαστής. Πιστοποιήσεις δηλαδή θανάτων,έγιναν πιθανότατα από πυροσβέστες! Μέχρι στιγμής, και σήμερα καπως το ψάξαμε , δεν έχει βρεθεί κάποιος γιατρός που να είχε μπεί και να είχε πιστοποιήσει το θανατο αυτών των ανθρώπων, παρά μόνο μετά από αρκετές ώρες, όταν ήρθε ο κύριος, καθηγητης, ιατροδικαστής Κουτσαύτης! Γνωρίζουμε, οτι η πιστοποίηση θανάτου γίνεται από γιατρό και με απαραίτητη λήψη καρδιογραφήματος, όπου αναγράφεται και η ακριβης ώρα θανάτου. Αναρωτιώμαστε, λοιπόν, άν εν αναμονή της πραγματογνωμοσύνης του κτηριου, δε θα μπορούσε να μεταφερθεί σε ανθρώπους που ασφυκτιουν, μία φιαλη οξυγονου, από το ανεκμετάλευτο ασθενοφόρο πρώτων βοηθειών, που βρίσκοταν ακριβώς δίπλα. Εκτός, άν ήταν ήδη νεκροι (¨?). Και αναρωτιώμαστε επίσης, για το πόσο βολική ή όχι θα είναι η ώρα θανάτου αυτών των ανθρώπων, που θα δοθεί από το ιατροδικαστικό πόρισμα σε λίγες ώρες, μέρες? Θλιψη για το οτι ειμασταν διπλα κ δε μπορεσαμε να κανουμε τιποτα Οργη για το ξεπουλημα ανθρωπινων ψυχων εν ονοματι του χρηματος,εν ετει 2010 .Πονος κ πενθος για αυτους τους δολοφονημενους ανθρωπους. Κ τελος μια μεγαλη απορια¨ ΄ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ. ΥΓ΄Ποιος καλεσε το ιδιωτικο ασθενοφορο του ΥΓΕΙΑ κ γιατι οι τραυματισμενοι μεταφερθηκανε απο δημοσιο σε ιδιωτικο νασοκομειο μεσα σε λιγες ωρες? Καλο βραδυ! Μέμα και Νίκη

και για να δειτε ποσο ομορφα πεφτει  ο κοσμος στην λουπα των μμε αυτη ειναι μια συναντηση που δοθηκε απο πολιτες
Παράθεση
Ένα κερί για τα θύματα της τραγωδίας
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Μαΐου 2010, 12:21

Η «φλόγα» της μνήμης παραμένει άσβεστη για τους τρεις αδικοχαμένους υπαλλήλους της Marfin.

Ενώσεις πολιτών και σωματεία καλούν τους πολίτες που δεν ξεχνούν, σήμερα, στις 19:00 το απόγευμα στο Σύνταγμα, σε μία σιωπηλή διαμαρτυρία για τα θύματα της τρομοκρατίας.

Τα αναμμένα κεριά που θα κρατούν οι διαδηλωτές είναι η «απάντηση» στις μολότοφ.

παραληλα δοθηκε και μια μεσω φασεμπουκ μπροστα απο την μαρφιν , οπως χαρακτηριστικα εγραφε επιτρέπονται μονο ελληνικες σημαιες και απαγορευονται κομματικά λάβαρα και σημαιες φορέων.

τελικα αυτοι που τι δωσαν ηταν οι φασιστες της χρυσης αυγης προσπαθοντας να κερδισουν κοσμο χρησημοποιοντας την οργη που του περασαν τα μμε , παρολαυατα αρκετος κοσμος καταλαβε φτανοντας στο σημειο οτι προκειτε για φασιστες και εφυγε , οταν αρχισαν οι νεοναζι να γραφουν τα εμετικα συνθηματα τους .

εντωμεταξυ αλλος ενα νεκρος του κρατους , αλλα ενταξει μορε σιγα μη κλαψουμε για αυτον εγληματιας ηταν φυλακισμενος......

Παράθεση
Κρατούμενος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Μαΐου 2010, 13:35

Θρίλερ με τον θάνατο κρατουμένου στις αγροτικές φυλακές της Αγιάς στα Χανιά.

Στις 8:05 το πρωί, κατά τη διαδικασία ελέγχου των κελιών από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, βρέθηκε νεκρός ένας 22χρονος κρατούμενος, υπήκοος Λιβάνου.

Ο νεαρός ήταν κρεμασμένος από την κρεμάστρα της τουαλέτας με θηλιά από μία γάζα.

Επί τόπου κλήθηκε η αστυνομία, ο εισαγγελέας και ιατροδικαστής, οι οποίοι φαίνεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο συγκρατούμενός του δήλωσε ότι δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Ο 22χρονος είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Κρήτης σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και ενός μηνός για διακεκριμένες κλοπές. Είχε εκτίσει την ποινή του, αλλά βρισκόταν ακόμα υπό κράτηση καθώς βρίσκονταν σε εξέλιξη οι διαδικασίες απέλασής του από την Ελλάδα.

Κατά την παραμονή του στο σωφρονιστικό κατάστημα εργαζόταν στο ζαχαροπλαστείο της φυλακής και η συμπεριφορά του ήταν καλή.

δεν μπορω αλλο την υποκρισια του κοσμου , απο τη μια ολοι  κλαιμε οταν πεθανουν 3 ατομα που ο θανατος του χρησημοποιηθηκε για να καταστειλει  προσωρινα την οργη του κοσμου απο την αλλη καθημερινα πεθενει κοσμος δολοφονειτε απο το κρατος και απο καθεστωτικα συστηματα κανεις δεν μιλαει για αυτους στα μμε και ως αποτελεσμα κανεις δεν κλαιει γιαυτους , μια κουβεντα εχω να πω για ολους αυτους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣΣΣΣ

πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 09 Μάι 2010 18:06 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς