Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ 2025-26 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)  (Αναγνώστηκε 14977 φορές)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2025-26 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #100 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 17:13 »
Κάτι παίζει δε γίνεται; Δε γίνεται να πέσουμε κατηγορία για 5 χιλιάρικα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 17:50 »
Δεν γίνονται αυτά πουθενά εκτός από εδώ.Άντε γαμηθείτε δηλαδή.Θα πρέπει να τρέχουμε στο cas για τέτοια ποσά ενώ όλοι οι άλλοι μια χαρά άνετοι;Με ποσά τεράστια και όχι με ποσά σαν του ΠΑΣ.Σαν να ζούμε το 23 μεγαλύτερο του 25 ξανά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 18:14 »
Αμφιβάλω αν υπάρχει άλλη ομάδα παγκοσμίως να της έχουν αφαιρέσει βαθμούς για χρέη 20 χρόνια πριν.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 19:09 »
Τι γίνεται ρε πούστη μου;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 19:12 »
Και όπως τυχαίως θυμήθηκαν να βγάλουν απόφαση σήμερα μετά απο τη νίκη στην Ευκαρπία. Αλήτες μια ζωή μόνο εμάς χτυπάτε. Αλλά δε θα σας κάνουμε τη χάρη.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 19:17 »
Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε δημόσια τοποθέτηση από την ΠΑΕ να ξέρουμε και εμείς τι γίνεται.
Επίσης, πού το λέει ότι οι βαθμοί πρέπει να αφαιρεθούν από τους βαθμούς τον play out? Γιατί έτσι είναι σαν να αφαίρεσαν 6 της κανονικής διάρκειας.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #106 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 20:25 »
Το θέμα είναι ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά;

Ποιος μας κυνηγάει;

Γιατί αλήθεια κάτι τέτοιο δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα δικαστήριο.Υπαρχουν ΦΕΚ, νόμοι άλλες ομάδες που κάνανε το ίδιο.

Ποιος βάζει το χέρι του αλήθεια;Νομίζω ότι αυτός που το κάνει δεν είναι ούτε η Καβάλα ούτε ο Νέστος.Καποιος που θέλει να αποπροσανατολίσει το τμήμα και να πέσουμε Γ' για δικό του όφελος.

Γιατί άραγε;

Ιδέες;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 20:53 »
Το θέμα είναι ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά;

Ποιος μας κυνηγάει;

Γιατί αλήθεια κάτι τέτοιο δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα δικαστήριο.Υπαρχουν ΦΕΚ, νόμοι άλλες ομάδες που κάνανε το ίδιο.

Ποιος βάζει το χέρι του αλήθεια;Νομίζω ότι αυτός που το κάνει δεν είναι ούτε η Καβάλα ούτε ο Νέστος.Καποιος που θέλει να αποπροσανατολίσει το τμήμα και να πέσουμε Γ' για δικό του όφελος.

Γιατί άραγε;

Ιδέες;
Το βασικό είναι η ανοργανωσιά και το ερασιτεχνικό επίπεδο της ομάδας όλα τα χρόνια.Γιατί αυτό το πράγμα τραβάει χρόνια.Αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι ότι εμείς χάνουμε την κατηγορία για μικροποσά ενώ οι άλλοι είναι μια χαρά.Καθυστερούν,έχουν νομικό επιτελείο,δεν ξέρω.
Μας βρήκαν μπόσικους και μας βαράνε;

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 20:59 »
Αφού έχουν βγει ένα σωρό ποδοσφαιριστές και ζητάνε λεφτά από ομάδες. Τι γίνεται με αυτές τις υποθέσεις? Ζητούν να επιστραφούν τίτλοι κτλ. Πιστεύετε ότι οι ομάδες αυτές καλύπτουν με κάποιο τρόπο τα χρέη αυτά μαύρα ώστε να αποσύρονται οι καταγγελίες? Γιατί δεν βλέπω καμια νέα ΠΑΕ να έχει αποδεχθεί τα χρέη της παλιας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 21:09 »
Για ΑΕΚ δεν έγινε τίποτα.
Για Άρη δεν έγινε τίποτα.
Για Ηρακλή δεν ξέρω.
Ο ΟΦΗ είχε μια υπόθεση,πήγε cas καθάρισε και δεν ακούστηκε τίποτα άλλο.
Μετά είμαστε εμείς που τρώμε ποινές στο κεφάλι.

Στο μεταξύ χθες έβλεπα συνέντευξη Κουτσιανικούλη που μίλαγε σε ένα σημείο για το θέμα και έλεγε ότι χάσαμε τα λεφτά μας πιο πριν και άλλαξε ο νόμος.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 21:24 »
Για ΑΕΚ δεν έγινε τίποτα.
Για Άρη δεν έγινε τίποτα.
Για Ηρακλή δεν ξέρω.
Ο ΟΦΗ είχε μια υπόθεση,πήγε cas καθάρισε και δεν ακούστηκε τίποτα άλλο.
Μετά είμαστε εμείς που τρώμε ποινές στο κεφάλι.

Στο μεταξύ χθες έβλεπα συνέντευξη Κουτσιανικούλη που μίλαγε σε ένα σημείο για το θέμα και έλεγε ότι χάσαμε τα λεφτά μας πιο πριν και άλλαξε ο νόμος.
Οι μισοί που έχουν κάνει συνέντευξη οι betarades έχουν αναφέρει πως έχασαν λεφτά από κάποια ελληνική ομάδα.

Συνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 21:30 »
Παντως ο Σιοντης εκανε αναρτηση (στο FB) για τους αγωνες των πλει αουτ (μιλαει για αγορα μινι διαρκειας για τους 5 αγωνες) αλλα δεν αναφερεται πουθενα για το θεμα αφαιρεσης βαθμων.
Σε ερωτησεις στα σχολια επι του θεματος δεν απαντησε ακομα

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 22:00 »
Παντως ο Σιοντης εκανε αναρτηση (στο FB) για τους αγωνες των πλει αουτ (μιλαει για αγορα μινι διαρκειας για τους 5 αγωνες) αλλα δεν αναφερεται πουθενα για το θεμα αφαιρεσης βαθμων.
Σε ερωτησεις στα σχολια επι του θεματος δεν απαντησε ακομα

Πολύ περίεργο!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 22:06 »
Περιεργο ειναι που περιμενουν να τους απαντησει δημοσια για τρεχουσες δικαστικες υποθεσεις.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #114 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 23:09 »
Δεν γίνεται να εφαρμοστεί τέτοιος νόμος.Αεκ,Άρης,ΟΦΗ, λαρισα, Ηρακλής και δεν ξέρω ποιος άλλος θα πρέπει να διαλυθούν.

Κάποιος δημιουργεί αυτό το θέμα για να επωφεληθεί.Εχουμε προσφύγει στο Κας για όλες τις περιπτώσεις.Οποτε άκυρη η απόφαση του δικαστηρίου, που όλως τυχαίως;, βγήκε μόλις φάνηκε ότι ανακαμπτουμε αγωνιστικά και μάλλον βρήκαμε τα πατηματά μας και εξωαγωνιστικά.

Ήθελα να ξερα αυτός που προκαλεί όλη αυτή την αναμπουμπουλα είναι από τα Γιάννινα, από μέσα ή έξω από τα Γιάννινα;

Θα φανεί νομίζω σε κάποια φάση.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Συνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Δευ 16 Φεβ 2026 23:31 »
Παράθεση
.    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

Αναγκάζομαι να επανέλθω δημόσια. Και αυτή τη φορά θα είναι η τελευταία μου ουσιαστική δήλωση.

29/01 ανάρτησα στην προσωπική μου σελίδα αυτούσιες τις δηλώσεις που έκανα 28/01, σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.
Εκεί παρουσίασα με πλήρη ανάλυση:
• τα πεπραγμένα των τελευταίων 7 μηνών,
• τα πλήρη οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ,
• τους κινδύνους,
• και το πλάνο επιβίωσης.
Όποιος θέλει να γνωρίζει την αλήθεια, μπορεί να τα διαβάσει αναλυτικά εκεί.

Σήμερα, 16 Φεβρουαρίου, αναγκάζομαι να επανέλθω ξανά.
Όχι γιατί μου αρέσουν οι ανακοινώσεις ούτε γιατί θέλω να “παίζω” επικοινωνιακά.
Αλλά γιατί δεν γίνεται άλλο να λέμε την αλήθεια με στοιχεία και να αντιμετωπίζεται σαν θόρυβος, ενώ την ίδια στιγμή ανθίζουν η ίντριγκα, η χολή, το δηλητήριο και το «αίμα της αρένας».

Επέλεξα να μιλήσω με αποδείξεις, όχι με αφηγήματα.
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά ίσως και του παγκόσμιου  ποδοσφαίρου, να βγαίνει ένας άνθρωπος δημόσια και να παρουσιάζει με τέτοια ανάλυση, με τέτοια λεπτομέρεια και με απόλυτη διαφάνεια όλα τα οικονομικά στοιχεία μιας ΠΑΕ μαζι με τα πεπραγμένα, τις εκκρεμότητες, τους κινδύνους και το business plan.
Και όμως, αντί να υπάρξει συζήτηση ουσίας, αντί να υπάρξει στοιχειώδης συστράτευση, η πραγματικότητα είναι σκληρή: πέρασε στα ψιλά.

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω για να γίνει κατανοητό.
Αναρωτιέμαι ειλικρινά:
Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε;
Πρέπει να φτάσουμε σε ποινες τους -15 βαθμούς;
Πρέπει να έρθει η εξωαγωνιστική καταστροφή για να αντιληφθούμε ότι οι αριθμοί δεν είναι θεωρία;
Γιατί τα λέω όλα αυτά τόσους μήνες; Γιατί εξηγώ; Γιατί παρουσιάζω;
Γιατί πολύ απλα δεν θέλω να ξυπνήσουμε όταν θα είναι αργά.
Τι άλλο πρέπει να πει κάποιος για να γίνει απόλυτα σαφές και κατανοητό ότι χωρίς οικονομική στήριξη δεν υπάρχει ομάδα;

1) Η αλήθεια χωρίς ωραιοποίηση.

Από τον Ιούλιο είμαι εδώ, φωνάζω, προειδοποιώ. Μπήκα μπροστά, όχι γιατί το ήθελα, όχι γιατί μου ανήκει η ομάδα, όχι γιατί την κληρονόμησα, όχι γιατί είμαι δισεκατομμυριούχος.
Είπα ξεκάθαρα ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε, μπήκα μπροστά γιατί αγαπώ τον ΠΑΣ γνωρίζοντας ότι μπορεί να καταστραφώ.
Και σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι στα όρια της επαγγελματικής και οικονομικής εξάντλησης.
Δούλεψα 8 μήνες μέρα και νύχτα, άφησα πίσω δουλειά, οικογένεια, ζωή.
Έβαλα χρήματα που δεν μου περίσσευαν, χρόνο που δεν μου περίσσευε και ψυχή που δεν αναπληρώνεται.
Και στο τέλος βρίσκομαι να απολογούμαι, να πρέπει να αποδεικνύω ότι «δεν είμαι ελέφαντας», οτι η ομάδα δεν είναι δική μου, ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα και ότι δεν υπάρχει ιδιοτέλεια.
Στην αρχαία Σπάρτη έλεγαν «ή ταν ή επί τας».
Στην αρχαία Αθήνα η ευθύνη ήταν ύψιστη τιμή.
Στην ιστορία οι άνθρωποι που αναλάμβαναν βάρος δεν απολογούνταν — κρίνονταν από το αποτέλεσμα.
Εδώ όμως φτάσαμε στο σημείο - από μία πολύ μικρή μειοψηφία - ο άνθρωπος που πληρώνει, να απολογείται, ο άνθρωπος που δίνει, να κατηγορείται, ο άνθρωπος που παλεύει, να αμφισβητείται.
Αυτό δεν είναι κριτική αλλά παραλογισμός.
Την ομάδα δεν τη στηρίζεις με σχόλια, ούτε με θεωρίες, την ομάδα την στηρίζεις με χρόνο και χρήμα, με πράξεις και ευθύνη.
Η πραγματικότητα είναι μία:
Είμαι ο ΜΟΝΟΣ που βάζει συνεχώς χρήμα, χρόνο και πραγματική ψυχή σε αυτή την προσπάθεια.
Και αυτό ΔΕΝ μπορεί και ΔΕΝ θα συνεχιστεί.

2) Οι δύο πραγματικοί κίνδυνοι – Όχι “θεωρίες”, πραγματικοί κίνδυνοι.

Το είπα ξεκάθαρα στις 28/01, θα το πω ξανά για τελευταία φορά. Ο ΠΑΣ σήμερα κινδυνεύει από δύο πράγματα:
Α) Από τις παλιές οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές – ο μεγαλύτερος εξωαγωνιστικός κίνδυνος.
Όταν μπήκα μπροστά, οι οφειλές προς παλιούς ποδοσφαιριστές και παλιό staff ήταν περίπου 1.100.000€.
Σήμερα έχουν πέσει περίπου στις 500.000€.
Αυτό είναι τεράστια μείωση, πραγματικός άθλος, αποτέλεσμα μάχης.
Όμως —ακούστε με— αυτές οι 500.000€ εξακολουθούν να είναι «βόμβα», γιατί αυτές οι οφειλές είναι που γεννούν νέες προσφυγές, νέες ποινές, νέα bans, νέες αφαιρέσεις βαθμών και τελικά, εξωαγωνιστική καταστροφή.
Δεν είναι κινδυνολογία. Είναι κανόνες του ποδοσφαίρου και της πραγματικότητας, το είπα ξεκάθαρα. Το ξαναλέω.
Β) Από τις τρέχουσες υποχρεώσεις – αν δεν πληρώνεται το σήμερα, διαλύεται το αύριο
Το δεύτερο μέτωπο είναι το τρέχον ρόστερ, το προπονητικό επιτελείο, το προσωπικό.
Οι άνθρωποι που είναι εδώ σήμερα, που παλεύουν, που κάνουν υπομονή.
Αν αυτοί οι άνθρωποι δεν πληρώνονται, η ομάδα δεν “ταλαιπωρείται”, καταρρέει.
Με κακή ψυχολογία, αποσύνθεση, ακόμη και με αποχές, με διάλυση της καθημερινότητας.
Και αυτό το είπα ξεκάθαρα. Το ξαναλέω.

3) Το νούμερο επιβίωσης: 250.000€ τον μήνα.

Εδώ τελειώνουν οριστικά οι παρερμηνείες.
Το είπα επίσης ξεκάθαρα στις 28/01, η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 250.000€ τον μήνα.
Όχι περίπου. Όχι “κάπου εκεί”. Τουλάχιστον.
Για να πληρώνει τις τρέχουσες ανάγκες (ρόστερ, staff, προσωπικό, καθημερινές λειτουργικές ανάγκες) και παράλληλα να σβήνει τις παλιές φωτιές που μας κυνηγούν.
Χωρίς αυτό το ποσό, ο ΠΑΣ δεν “δυσκολεύεται”.
Ξεκάθαρα, δεν επιβιώνει.
Οσο κι αν υπάρχει ψυχή, καρδιά, θέληση, χωρίς πόρους δεν κινείται τίποτα.

4) Οι αριθμοί της αλήθειας – ποιος πληρώνει.

Έγινε δημόσια παρουσίαση επισης 28/01: πληρωμές μέχρι 15/01/26 περίπου 1.350.000€.
Και από αυτά, ένα τεράστιο κομμάτι το έβαλα εγώ.
Μέχρι τότε, 600.000€ προσωπική συμμετοχή που σήμερα έχει φτάσει περίπου 700.000€
Και τις τελευταίες εβδομάδες, αντί να υπάρξει στήριξη, εγώ συνέχισα να καλύπτω νέα ποσά για να κρατηθεί η ομάδα όρθια και να γίνουν οι αναγκαίες διορθώσεις ώστε να πάμε στους κρίσιμους αγώνες όσο γίνεται πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί.
Το δηλώνω καθαρά:
ΔΕΝ μπορώ και ΔΕΝ θα συνεχίσω να κρατάω μόνος μου αυτή την κατάσταση, τα όρια μου έχουν εξαντληθεί.

5) Η πλήρης απαξίωση των στοιχείων – και η τοξικότητα.

Και εδώ είναι η μεγαλύτερη απογοήτευσή μου.
Δύο εβδομάδες μετά τη δημόσια ανάλυση των πεπραγμένων και των οικονομικών στοιχείων: ελάχιστοι ασχολήθηκαν, ελάχιστοι αναπαρήγαγαν, ελάχιστοι συζήτησαν την ουσία.
Αντί για αυτό, είδα ξανά το ίδιο έργο: κουτσομπολιό, θεωρίες, ίντριγκα, δηλητήριο, αρένα.
Αυτή η κουλτούρα —με πράξεις ή με παραλείψεις— βάζει σήμερα το τελευταίο λιθαράκι στην ταφόπλακα της ομάδας.

6) Το νομικό μέτωπο: -3, -6, -9, -12, -15 βαθμοί.

Έχει επιβληθεί ποινή -3 βαθμών, όπως επιβλήθηκε και τις προάλλες.
Ξεκάθαρα: η ποινή αυτή είναι προσωρινή, γιατί η ομάδα έχει προσφύγει στο CAS και ζητά αναστολή της ποινής.
Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα επικοινωνηθούν άμεσα από τους αρμόδιους, λίγη υπομονή και εμπιστοσύνη.
Όμως εγώ δεν θα κρυφτώ πίσω από νομικά.
Γιατί ακόμη κι αν δικαιωθούμε, ακόμη κι αν “παγώσει” κάτι:
το πρόβλημα της έλλειψης πόρων παραμένει.

7) Το “μόνο έσοδο” που περιμένουμε – και η αμφιβολία.

Το μοναδικό σημαντικό έσοδο που αναμένουμε άμεσα είναι η κρατική επιχορήγηση από το στοίχημα, περίπου 200.000€.
Όμως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παρακρατηθεί μεγάλο μέρος της, λόγω βεβαίωσης οφειλών που έχει σταλεί προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το ΠΕΑΚΙ.
Θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος:
• Δεν αμφισβητούμε ότι υπάρχουν οφειλές.
• Αμφισβητούμε, όμως, το ύψος και την τεκμηρίωση του ποσού, όπως έχει σταλεί, χωρίς πλήρη ανάλυση και παραστατικά.
Γι’ αυτό ζητήσαμε:
• να μη παρακρατηθεί ούτε ένα ευρώ άμεσα,
• να γίνει πρώτα σωστός, τεκμηριωμένος υπολογισμός,
• και μετά να υπάρξει ρύθμιση, όχι “στραγγαλιστική” παρακράτηση, ώστε η ομάδα να πάρει έστω μια μικρή ανάσα ζωής.
Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και επικοινωνίες σε θεσμικό επίπεδο και ευελπιστούμε να εισακουστούν, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει.
Και ακόμα κι αν πάρουμε όλο το ποσό, δεν φτάνει ούτε για έναν μήνα…

8) Τι ζητώ – όχι ως παράκληση, ως αυτονόητο.
Δεν ζητώ λύπηση, δεν ζητώ “χειροκρότημα”, δεν παρακαλάω κανέναν.
Ζητώ το αυτονόητο: να πράξει ο καθένας αυτό που μπορεί και του αναλογεί.
Η ομάδα χρειάζεται πανστρατιά, μέσα στο γήπεδο, έξω από το γήπεδο και κυρίως στο πεδίο που πονάει: στο οικονομικό.
Η συμβολική στήριξη του κόσμου είναι τουλάχιστον συγκινητική. Το ξέρω, το αναγνωρίζω και το τονίζω σε όλες της δημόσιες δηλώσεις μου.
Αλλά εδώ πλέον δεν μιλάμε για συμβολισμούς. Μιλάμε για επιβίωση.
Χρειάζονται άνθρωποι, επιχειρήσεις, φορείς που μπορούν να σταθούν έμπρακτα.
Μικροί, μεσαίοι, μεγάλοι. Όλοι.
Αυτό που ζούμε δεν είναι “αγωνιστική κρίση”, είναι μάχη ύπαρξης.

9) Η τελική γραμμή.

Το λέω με καθαρότητα για να μην υπάρξει ούτε ένα “δεν ήξερα”, ούτε ένα “δεν μου το είπαν”.
Αν δεν υπάρξει άμεση, πραγματική, μετρήσιμη συστράτευση ώστε να εξασφαλίζεται το ελάχιστο των 250.000€ τον μήνα, τότε: οι παλιές οφειλές θα μας χτυπήσουν ξανά με ποινές, οι τρέχουσες υποχρεώσεις θα διαλύσουν την ομάδα από μέσα και η εξωαγωνιστική καταστροφή θα είναι θέμα χρόνου.

Τι περιμένουμε; Να έρθουν -15 βαθμοί για να πιστέψουμε τους αριθμούς; Να καταρρεύσει η ομάδα για να πούμε «δεν το φανταζόμασταν»;

Δεν μπορώ άλλο να απολογούμαι επειδή πληρώνω, δεν μπορώ άλλο να εξηγώ τα αυτονόητα, δεν μπορώ άλλο να κρατώ μόνος ένα βάρος που δεν σηκώνεται από έναν άνθρωπο.
Είμαι εδώ από αγάπη, όχι από συμφέρον.
Και η αγάπη χωρίς ευθύνη δεν σώζει καμία ομάδα.

Θα είμαι κι εγώ απολύτως ξεκάθαρος:
Από εδώ και πέρα, ή αλλάζει η πραγματικότητα ή θα αποχωρήσω και εγώ επίσημα από αυτή την προσπάθεια, με καθαρό πρόσωπο, καθαρή συνείδηση και με την αλήθεια χιλιοειπωμένη.
Όχι από πείσμα, οχι από θυμό, αλλά γιατί δεν γίνεται να συνεχιστεί κάτι που απαιτεί πολλούς και το σηκώνει ένας.

Ο Άγιαξ της Ηπείρου δεν ζητά λύπηση.
Ζητά ευθύνη.
Από εδώ και πέρα, ο καθένας θα κριθεί από τη στάση του.
Εγώ μίλησα καθαρά. 

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Πεμ 19 Φεβ 2026 20:09 »
Επεστράφησαν στον ΠΑΣ Γιάννινα οι 3 βαθμοί της προσωρινής αφαίρεσης λόγω Μίνα!
Πτυσσόμενη έχει γίνει για τον ΠΑΣ Γιάννινα η βαθμολογία των πλέι άουτ, με βαθμούς να χάνονται και να επιστρέφουν συνεχώς, κάτι που δυστυχώς θα ακολουθεί τους Ηπειρώτες για αρκετό διάστημα και για όσο θα αντέχουν να πληρώνουν παλιές οφειλές.

Σήμερα η Super League 2 ξαναπρόσθεσε στον ΠΑΣ Γιάννινα 3 βαθμούς, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί λόγω της προσφυγής του Λεονίντ Μίνα και όχι για την παλαιότερη οφειλή της παλιάς ΠΑΕ στον Σεϊτάνοφ. Αυτή δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, αλλά θα εμφανιστεί ή στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης, με τον ΠΑΣ να είναι αναγκασμένος να προσφύγει και γι’ αυτόν στο CAS.

Μαζί με τον Μίνα είχε κερδίσει προσφυγή και ο Λέο, ο οποίος όμως έκανε πίσω όσον αφορά την επιβολή της αφαίρεσης βαθμών, δίνοντας κάποιο χρόνο στην ομάδα.

Η απόφαση της οριστικής αφαίρεσης 3 βαθμών λόγω Μαραγκουδάκη ακόμα υπάρχει στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και γι’ αυτήν την περίπτωση που αφορά τον Μαραγκουδάκη, ο ΠΑΣ έχει κάνει προσφυγή στο CAS και αναμένεται να κερδίσει κι αυτήν την υπόθεση.

super-fm.gr

Αν κάποιος έχει βγάλει άκρη στους πόσους βαθμούς είναι ο ΠΑΣ να μου πει και μένα.Έχει χαθεί η μπάλα.Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό στα χρονικά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Παρ 20 Φεβ 2026 18:27 »
Τρίτη ενεργή ποινή για οφειλή του ΠΑΣ Γιάννινα, σε αρνητική βαθμολογία με -1 ο ΠΑΣ
Η Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου έφερε νέα ενεργή απόφαση για οφειλή σε πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αυτήν τη φορά για ποιον μιλάμε και αν είναι του πρόσφατου παρελθόντος, κάτι που αναμένεται σύντομα.

Το αποτέλεσμα είναι ο ΠΑΣ να έχει πλέον 3 ποινές με -3 βαθμούς και να είναι σε αρνητική βαθμολογία με -1 βαθμό στον βαθμολογικό πίνακα.

Και σ’ αυτήν την περίπτωση, πάντως, είναι προσωρινή η απόφαση για αφαίρεση βαθμών.

super-fm.gr

Άγιαξ σ αγαπώ Άγιαξ είσαι ένας 2 φορές από χρέη δεν έπεσε ποτέ κανένας

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Σαβ 21 Φεβ 2026 16:39 »
“Ασφυξία” με το ζόρι από το διαιτητικό στον ΠΑΣ Γιάννινα – Στο -7 έφτασαν πλέον οι Ηπειρώτες!

Ούτε Σάββατο δεν σταματάνε να ανακοινώνονται ποινές αφαίρεσης βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς πριν από λίγο η Super League 2 αφαίρεσε άλλους 6 βαθμούς από τους “κυανόλευκους” εμφανίζοντάς τους με -7 στον βαθμολογικό της πίνακα, εφαρμόζοντας ποινές του Διαιτητικού Δικαστηρίου!

Και οι δύο αποφάσεις αφορούν προσωρινή αφαίρεση βαθμών, αλλά το περίεργο είναι ότι η μία από τις δύο είναι η υπ’ αριθμ. 05, ενώ υπήρχε και η υπ’ αριθμόν 5 που ήταν για τον Μαραγκουδάκη.

Δύο από τις αποφάσεις που περίμεναν στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο 4ος του μακρινού παρελθόντος, ο Δημήτρης Αθανασίου που έπαιξε την πενταετία 2000-2005 και ο έτερος ήταν ο Σημαντηράκης που είχε έρθει δανεικός για 6 μήνες πέρυσι από τον ΟΦΗ. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, όμως, αν είναι αυτοί οι δύο πράγματι ή στο μεταξύ έχει προκύψει και κάποιος άλλος.

Σε κάθε περίπτωση, για τις μεν υποθέσεις του CAS δύσκολα θα κληθεί ο ΠΑΣ να πληρώσει, γιατί αν το κάνει, τότε θα δημιουργηθεί δεδικασμένο που θα τινάξει στον “αέρα” ομάδες της Super League όπως ΟΦΗ, Άρης, ΑΕΚ κ.α.

Για τις υπόλοιπες που πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιηθούν, προς το παρόν μιλάμε για μικροποσά όπως στον Μίνα που πληρώθηκε ήδη και τον Κύρκο που θα πληρωθεί κι αυτός, που έστω και δύσκολα ελέγχονται, αλλά πρέπει να μπει και ο κόσμος δυνατά στην εξίσωση την Κυριακή γεμίζοντας το γήπεδο και στέλνοντας το μήνυμα ότι ο ΠΑΣ δεν θα “λυγίσει”, παρά την προσπάθεια κάποιων να του επιφέρουν οικονομική ασφυξία τώρα που αγωνιστικά έδειξε να ανακάμπτει.

Οι ανακοινώσεις: 

Σε συνέχεια της υπ’αρ.5/2026 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο , αφαιρούνται οριστικά -3 βαθμοί από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ .

Σε συνέχεια της υπ’αρ.11/2026 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο , αφαιρούνται προσωρινά -3 βαθμοί από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ .

Σε συνέχεια της υπ’αρ.17/2026 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο , αφαιρούνται προσωρινά -3 βαθμοί από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ .

Σε συνέχεια της υπ’αρ.05/2026 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο , αφαιρούνται προσωρινά -3 βαθμοί από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ .

Σε συνέχεια της υπ’αρ.15/2026 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο , αφαιρούνται προσωρινά -3 βαθμοί από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ .
super-fm.gr

Αυτοί θα ανοίξουν την ΕΠΟ Κυριακή για να ρίξουν -3 στον ΠΑΣ.

Συνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Τρι 24 Φεβ 2026 19:30 »
Παράθεση
Η “οριστική” απόφαση αφαίρεσης 3 βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω της υπόθεσης Μάρκου Μαραγκουδάκη πολύ σύντομα θα απαλειφθεί από τον βαθμολογικό πίνακα της Super League 2, όπως εξ αρχής είχαμε γράψει στο super-fm.gr, και λίγο αργότερα επιβεβαίωσε και ο κ. Σιόντης σε ανακοίνωσή του, καθώς επίσης θα απαλειφθεί και μία ακόμα απόφαση που αφορούσε τον ίδιο ποδοσφαιριστή για κάθε αγωνιστική που δεν πληρωνόταν, αφού το CAS έκανε δεκτά σήμερα τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα και μάλιστα με αναδρομική ισχύ, ώστε να μην ισχύει το “οριστική αφαίρεση”.

Έτσι οι Ηπειρώτες θα πάρουν πίσω 6 βαθμούς για τις αποφάσεις υπ’αρ.5/2026 και υπ’αρ.05/2026 , ενώ θεωρείται δεδομένο ότι ανάλογη τύχη θα έχουν και οι άλλες δύο υποθέσεις των Σειτάνοφ και Αθανασίου. Όσον αφορά την απόφαση για τον Ιάσονα Κύρκο ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι υποχρεωμένος να πληρώσει κανονικά τον παίκτη, αφού είναι οφειλή της προηγούμενης σεζόν.

Οι απανωτές νίκες του γραφείου του κ. Πιλάβιου στο CAS, πάντως, έχουν ενοχλήσει την πλευρά του δικηγόρου των παικτών κ. Παναγόπουλου, ο οποίος κατέθεσε εξώδικο στην ΕΠΟ, επειδή πληρώνει κι εκείνη ένα μέρος των παραβόλων στο CAS ως αντίδικος των ΠΑΕ ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα. Να σημειώσουμε εδώ ότι εκτός των 4 παικτών του ΠΑΣ, είχε στο παρελθόν και ο ΟΦΗ ανάλογη περίπτωση με τον Παπάζογλου.

Μάλιστα ο δικηγόρος όλων αυτών των παικτών που εμπίπτουν στην αθλητική διαδοχή των ΠΑΕ  κάνει λόγο για οικονομική εξόντωση που θα υποστεί η ΕΠΟ αν συνεχίσει να πληρώνει παράβολα στο CAS, καθώς σκοπεύει να καταθέσει προσφυγές στο διαιτητικό δικαστήριο για περίπου 80 παίκτες των ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, ΑΕΛ, ΑΡΗΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Τρι 24 Φεβ 2026 21:13 »
Επέστρεψαν οι 6 βαθμοι

Συνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Τετ 25 Φεβ 2026 13:01 »
Παράθεση
-Με μεγάλη καθυστέρηση το αίτημα του ΠΑΣ Γιάννινα για διαιτητές από τον Νότιο Όμιλο της SL2 έγινε δεκτό και η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητή στον αγώνα του Σαββάτου (15:00, MEGAnews) τον Κωνσταντίνο Μπαϊρακτάρη της ΕΠΣ Αθηνών.
-4ος όμως ορίστηκε διαιτητής για τον οποίο ο ΠΑΣ είχε βγάλει ανακοίνωση εναντίον του!
superfm

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Πεμ 26 Φεβ 2026 14:26 »
Κέρδισε καί τις υποθέσεις Σεϊτάνοφ και Αθανασίου στο CAS ο ΠΑΣ!

Δύο ακόμα υποθέσεις κέρδισε στο CAS ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά απ’ αυτές του Μαραγκουδάκη και του Γκόσεφ, καθώς βγήκαν οι αποφάσεις του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου για τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα μη εκτέλεσης των ποινών που είχε ζητήσει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ για τους Σεϊτάνοφ και Αθανασίου.

Αμφότεροι ήταν παίκτες που αγωνίστηκαν πριν δύο δεκαετίες στους “κυανόλευκους”. Ο πρώτος το 2002-2003 και ο δεύτερος είχε γίνει πρώτη φορά επαγγελματίας στον ΠΑΣ και έμεινε από το 2000 ως το 2005.

Επομένως, κλείνει προσωρινά αυτό το «κεφάλαιο» για τους Ηπειρώτες, που «κυνηγήθηκαν» σε μία περίοδο οικονομικής ασφυξίας για χρέη της παλιάς ΠΑΕ και που αν ενέδιδαν και πλήρωναν αυτά τα χρήματα που τους είχαν επιδικαστεί ή λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν προσέφευγαν στο CAS και θεωρούταν τελεσίδικες οι ποινές και εφαρμόζονταν, τότε αυτομάτως θα δημιουργούσαν δεδικασμένο και για πολλές ακόμα ΠΑΕ που είχαν αφήσει χρέη οι παλιές τους ΠΑΕ.

Βέβαια, η κύρια δίκη δεν έχει γίνει ακόμα, όπως δεν έχει γίνει και για τον Παπάζογλου του ΟΦΗ, αλλά για την ώρα ο ΠΑΣ αποφεύγει αυτόν τον κίνδυνο και επικεντρώνεται στο πως θα συνεχιστεί η συγκέντρωση χρημάτων για να εξοφληθούν ή να τηρηθούν οι διακανονισμοί για δεκάδες ακόμα εκκρεμείς υποθέσεις με ποδοσφαιριστές που έπαιζαν μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι στην ομάδα.

Με τους 6 ακόμα βαθμούς που αναμένεται να προστεθούν επισήμως στη βαθμολογία της ομάδας τις επόμενες μέρες που θα κοινοποιηθούν οι αποφάσεις του CAS στην ΕΠΟ, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ανέβει στους 5 και θα εκκρεμεί η υπόθεση του Κύρκου.
https://super-fm.gr/138845/kerdise-kai-tis-ypotheseis-seitanof-kai-athanasioy-sto-cas-o-pas/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Πεμ 26 Φεβ 2026 18:52 »
Επίσημο: Με απόφαση του CAS επεστράφησαν οι 6 βαθμοί στον ΠΑΣ Γιάννινα
Στον ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν και επίσημα σήμερα οι 6 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί για την υπόθεση Μαραγκουδάκη, όπως είχαμε γράψει από χθες σε σχετικό ρεπορτάζ. Το CAS έκανε δεκτή την αίτηση για προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το δικηγορικό γραφείο του κ. Πιλάβιου, το οποίο κατέγραψε μία ακόμα επιτυχία, μετά από την περίπτωση Γκόσεφ και έπονται και ανάλογες αποφάσεις για Σεϊτάνοφ και Αθανασίου.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ δικαιώθηκε τόσο για την “οριστική” όπως είχε χαρακτηριστεί η πρώτη απόφαση αφαίρεσης βαθμών για τον Μαραγκουδάκη όσο και για την προσωρινή.

Στη βαθμολογία υπάρχουν ακόμα τρεις προσωρινές αποφάσεις αφαίρεσης βαθμών, με την Super League 2 αντί για 9 βαθμούς να έχει αφαιρέσει 11 από τον ΠΑΣ και να τον εμφανίζει με -3 αντί για -1.

Κάτω από τον βαθμολογικό πίνακα της Super League 2 πλέον υπάρχουν οι εξής παρατηρήσεις:

Σε συνέχεια της υπ’αρ.11/2026 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο , αφαιρούνται προσωρινά -3 βαθμοί από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ .

Σε συνέχεια της υπ’αρ.17/2026 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο , αφαιρούνται προσωρινά -3 βαθμοί από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ .

Σε συνέχεια της υπ’αρ.15/2026 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο , αφαιρούνται προσωρινά -3 βαθμοί από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ .

Σύμφωνα με την υπ’ αρ.2026/Α/ 12174 απόφασης του CAS επιστρέφονται -3 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί προσωρινά και -3 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί οριστικά από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

super-fm.gr

Συνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Παρ 27 Φεβ 2026 09:49 »
Παράθεση
Δεν δέχτηκε τελικά κάποιον διακανονισμό ο Ιάσονας Κύρκος στην τελευταία απόπειρα που έγινε από τον κ. Σιόντη για συνεννόηση μαζί του, ώστε να εξοφληθεί ένα υπόλοιπο περίπου 8.000 ευρώ σε δόσεις.

Δεδομένης της οικονομικής ασφυξίας, για τον ΠΑΣ θα ήταν σωτήριο να δώσει αυτά τα χρήματα σε 3-4 δόσεις, όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που είναι Γιαννιώτης, προέρχεται από τα “σπλάχνα” της ομάδας και ξέρει την κατάσταση, ήταν ανένδοτος!

Έτσι μέχρι το μεσημέρι αναγκαστικά η ομάδα θα πρέπει να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται, γιατί διαφορετικά το τελευταίο -3 που υπάρχει, θα γίνει οριστικό κι αυτή τη φορά… κανονικό “οριστικό”, όχι σαν του Μαραγκουδάκη, αφού για τις πρόσφατες οφειλές δεν προβλέπεται προσφυγή στο CAS.

Έτσι όπως είναι η κατάσταση, ο ΠΑΣ προχωράει με ακόμα πιο περιορισμένες οικονομικές δυνάμεις κάνοντας διπλό αγώνα (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά) για τους 2 μήνες που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και με μόνο σύμμαχο τον κόσμο του απέναντι σε όλους και όλα…
superfm

ps  Στο Ασβεστοχωρι να καταντησεις πουστροπαιδο