Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ 2025-26 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)  (Αναγνώστηκε 15061 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ 2025-26 (Πρόγραμμα και διάφορα νέα για τη σεζόν)
« Απάντηση #150 στις: Παρ 27 Φεβ 2026 17:41 »
Ο Κύρκος εξοφληθη αλλά προστέθηκε νέο ban απαγόρευσης μεταγραφών
Ευτυχώς αυτή η ποινή δεν είναι μόνιμη αλλά μέχρι πληρωμής της οφειλής
Δηλαδή υπάρχει το χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος της σαιζον

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Παρ 27 Φεβ 2026 17:56 »
Λήξη συναγερμού με τις αφαιρέσεις βαθμών στον ΠΑΣ
Με οκτώ βαθμούς- όσους δηλαδή κατέκτησε στο γήπεδο- εμφανίζεται πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα στον βαθμολογικό πίνακα των Play Out του Α' ομίλου της Super League 2. Σήμερα η ομάδα της Ηπείρου τακτοποίησε το θέμα της οφειλής στον Κύρκο και πλέον επιστράφηκαν όλοι οι βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί.

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχαν επιστραφεί έξι βαθμοί για τις υποθέσεις Σεϊτάνοφ και Αθανασίου.

Σε ό,τι αφορά στο τρίτο -3β. που «σβήστηκε» από τη συγκομιδή του ΠΑΣ Γιάννινα, αφορά στον Ιάσωνα Κύρκο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» εξοφλήθηκε και έτσι το συγκεκριμένο μέτωπο έκλεισε.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Παρ 27 Φεβ 2026 17:58 »
Ο ΠΑΣ πήρε πίσω τους βαθμούς αλλά προστέθηκε νέο Ban
Αποκαταστάθηκε η τάξη στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ 2, καθώς επιστράφηκαν και οι 15 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί λόγω αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, αλλά προστέθηκε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών (Ban) από τη ΦΙΦΑ για οφειλές στον Γκαλεάνο ή σε ξένο ποδοσφαιριστή.

Όμως το Ban δεν έχει ισχύ για τρεις μεταγραφικές περιόδους, αλλά είναι μέχρις εξοφλήσεως της οφειλής, χωρίς να γίνεται αναφορά σε τίνος προσφυγή επιβλήθηκε. To Ban δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην παρούσα χρονική στιγμή, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές. Μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει χρόνος για να διευθετηθεί και αυτή η εκκρεμότητα.
Όσο για την ενεργοποίηση των προσφυγών παλιών και νέων παικτών, Γκόσεφ, Αθανασίου, Σεϊτάνοφ, Μαραγκουδάκη, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προσέφυγε εμπροθέσμως στο CAS, εξασφάλισε αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων με τις οποίες αναστέλλονται οι εκτελέσεις των ποινών, ενώ διευθετήθηκε και η διαφορά με τον Ιάσωνα Κύρκο με την καταβολή 8.000 ευρώ. Η Σούπερ Λιγκ 2 εμφανίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη βαθμολογία με 8 βαθμούς, όσους πήρε και στα γήπεδα. Το θέμα της «αθλητικής διαδοχής» παλιών και νέων ΠΑΕ που δέχθηκε το Διαιτητικό Δικαστήριο, θα λυθεί οριστικά, όταν το CAS εκδικάσει τις εφέσεις του ΠΑΣ και άλλων ΠΑΕ που προσέφυγαν εκεί για παρόμοιες περιπτώσεις και εκδώσει οριστικές αποφάσεις που θα αποτελούν δεδικασμένο καθώς πρόκειται για το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο.
agon.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Παρ 27 Φεβ 2026 18:28 »
Ban στη FIFA από τον Ντεμίρ!
Σε Λερναία Ύδρα εξελίσσονται τα προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού με το που πήρε “ανάσα” με τις αφαιρέσεις βαθμών, ήρθε τώρα ένα νέο ban από τη FIFA, αλλά τουλάχιστον δεν προκαλεί την “ασφυξία” που φέρνουν οι αφαιρέσεις βαθμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ban είναι από τον Μέτε Ντεμίρ Κααν, που έπαιξε πριν 2 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα για μερικούς μήνες, αφού ήρθε τέλη Ιανουαρίου 2024 και έφυγε πριν προλάβει να ολοκληρωθεί η σεζόν, η οποία βρήκε τον ΠΑΣ να υποβιβάζεται στη Super League 2.

Όπως είναι γνωστό από την περσινή “περιπέτεια” του ΠΑΣ Γιάννινα με τα ban από τη FIFA, όταν πληρώνονται μπορούν αυτομάτως να γίνουν μεταγραφές.

super-fm.gr

Ντεμίρ τελικά;Το κρατάμε;

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Παρ 27 Φεβ 2026 18:36 »
Ωρε ελεεινοί άνθρωποι (φαντάζεστε σε ποιους αναφέρομαι).Είχατε έσοδα Α' Εθνικής ,ήρθε ο Ντεμίρ μέσα Ιανουαρίου, δανεικός,  και καταφέρατε να χρωστάτε και σε αυτόν ακόμα?
Λογικά να περιμένουμε μαντάτα και από όλη την περυσινή ομάδα.
Εξίσου ελεεινοί και αυτοί που τους λιβάνιζαν (λόγω προσωπικού συμφέροντος ή απύθμενης ηλιθιότητας) μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Παρ 27 Φεβ 2026 18:38 »
Άγιαξ σ αγαπώ Άγιαξ είσαι ένας τόσα μπαν δεν έπεσαν ούτε επί Κολέμπα

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Παρ 27 Φεβ 2026 19:32 »
Είπαμε. Ήταν ο πρόεδρος των ρεκόρ
15 χρόνια σχεδόν όλη η πόλη τους εγλυφε.
Τώρα πληρώνουμε εμείς τα χρέη που η οικογένειά του δημιούργησε.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #157 στις: Παρ 27 Φεβ 2026 19:36 »
Είπαμε. Ήταν ο πρόεδρος των ρεκόρ
15 χρόνια σχεδόν όλη η πόλη τους εγλυφε.
Τώρα πληρώνουμε εμείς τα χρέη που η οικογένειά του δημιούργησε.

Όχι όλοι.

Κάποιοι του(ς) κάναμε οργανωμένο πόλεμο από το 2010 απ' όταν έφερε τους Αρειανούς.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 02 Μάρ 2026 14:20 »
Σήμερα μίλησα με ένα φίλο μου δικηγόρο από Αθήνα μεριά.

Μου λέει πως τα πάτε; Του λέω πέσαμε παει. Όχι μου λέει μην το λες. Δεν είναι σίγουρο.

Δηλαδή; Γίνεται να σωθούμε;

Ναι μου λέει. Δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Πρώτον να πέσει ο Αστέρας αλλά πρέπει να βάλετε 3 από κάτω και η άλλη να δηλώσουν αδυναμία συνέχισης κάποιες ομάδες του χρόνου που είναι τώρα στη Β'.

Του λέω παίζει κάτι τέτοιο;

-Ναι μου λέει αλλά υπάρχει και κάτι άλλο.

-Τι;

-Κάποιοι θέλουν να πέσετε οπωσδήποτε στη Γ'.

- Ποιοι; Από την Έπο;

-Όχι από τα Γιάννινα.

Αυτά μου μεταφέρθηκαν. Ο φίλος δεν είναι πάντως άσχετος με τα του ποδοσφαίρου...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 02 Μάρ 2026 18:30 »
Μπακ αν πέσει ο Αστέρας την ομάδα Β του αστέρα θα την αναπληρώσει είτε η ΑΕΚ β είτε κάποια άλλη ομάδα Β είτε κάποια από την Γ εθνική.
Πάντα όταν μια ομάδα διαλυόταν ανέβαινε κάποιος από την παρακάτω κατηγορία, δεν σωζόταν κάποιος υποβιβασμενος. Αν υπάρχει κάποιο διαφορετικό προηγούμενο διορθώσετε με.
(Νομίζω κάποτε είχε συμβεί κάτι αλλά δεν έχω πλέον καλή μνήμη)

Στο ότι κάποιοι Γιαννιώτες θέλουν την πτώση της ομάδας είναι δεδομένο. Αυτό περίμεναν να πέσει η ομάδα να απεμπλακούν επίσημα οι χριστοβασιληδες. Δεν εμπιστεύτηκαν τη λύση του Σιόντη γι'αυτό και δεν βοήθησαν.
Γιατί δεν τους ενδιαφέρει η επόμενη μέρα του ΠΑΣ. Τους ενδιέφερε να έχουν αυτοί λόγο στην επόμενη μέρα του ΠΑΣ. Πάμε έλεγαν από την Γ ερασιτεχνική σαν τον πύργο και στο μέλλον βλέπουμε. Σε 10 χρόνια που θα ξαναγινόταν ΠΑΕ πολλά μπορεί να είχαν αλλάξει. Και αυτοί θα ήταν οι σωτήρες στα τοπικά με μπάτζετ 50.000 το χρονο
Να μη πω για τους άλλους που ήθελαν κόκκινες φανέλες και περιεργα σήματα και ονοματα σε μια προσπάθεια να διχάσουν τελείως τον κόσμο του ΠΑΣ και να τον αφανίσουν.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 02 Μάρ 2026 19:03 »
Φίλε μου στο ελλαδισταν του Μητσοτάκη μένει όποιος έχει βύσμα όχι οι ομάδες β.

Αν πέσει ο Αστέρας και έχουμε τις άκρες θα μείνουμε εμείς αν όχι θα μείνει μια άλλη ομαδα του νότιου.Τοσο απλό.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δευ 02 Μάρ 2026 19:32 »
Ψήνεστε για κανένα μπαραζάκι;;; :P :P

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 02 Μάρ 2026 19:37 »
Με τον υποβιβασμό στην Γ' Εθνική τουλάχιστον γλιτώνουμε οριστικά από τα δύο βόδια.Η ομάδα θα επανέλθει  εκεί που ανήκει αργά ή γρήγορα.Για κάποιο λόγο είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δευ 02 Μάρ 2026 21:36 »
Παράθεση
Τι ισχύει εφόσον υποβιβαστεί ο Asteras Aktor – Τι δήλωσε στο monobala.gr ο πρόεδρος της Super League 2

Τα σενάρια
Αυτό που ενδιαφέρει όλους τους συλλόγους και ειδικότερα αυτούς που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, είναι το αν υποβιβασμός της ομάδας της Τρίπολης δώσει το… φιλί της ζωής σε κάποια ομάδα που με τα τωρινά δεδομένα υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική.

Το monobala.gr έψαξε και σας παρουσιάζει τα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση καθώς το συγκεκριμένο σενάριο δεν είχε προβλεφθεί και τα πάντα είναι προς συζήτηση.

Τα σενάρια είναι τρία. Το ένα ότι σε μία τέτοια εξέλιξη θα σωθεί ο 3ος από τα playouts του Α’ ομίλου και το δεύτερο ότι θα γίνει αγώνας μπαράζ ανάμεσα στους δύο τρίτους των playouts προκειμένου να προκύψει πιο αξιοκρατικά η ομάδα που θα πάρει το… φιλί της ζωής.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του monobala.gr, η λίγκα ατύπως είχε πει μέσα στη χρονιά ότι θα πάει σε μπαράζ εφόσον γίνει κάτι τέτοιο. Εκτός απ’ αυτό, οι πληροφορίες του monobala.gr αναφέρουν ότι οι ομάδες που έχουν άμεση εμπλοκή και παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, θα στείλουν σχετικό έγγραφο στη λίγκα προκειμένου να ξεκαθαριστεί πλήρως το τοπίο, ζητώντας μπαράζ ανάμεσα στους τρίτους των playouts.

Το τρίτο σενάριο είναι να διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα με 15 και όχι 16 ομάδες (βλ. παρακάτω).

Τι λένε στη Super League 2
Πάμε όμως στο σήμερα. Το monobala.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Super League 2 Πέτρο Μαρτσούκο ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι ανοικτά. Δεν μπορώ να σας απαντήσω με σιγουριά. Οι νομικοί μας κοιτάζουν το θέμα καθώς πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στις αποφάσεις μας. Αυτό που μας προβληματίζει είναι το ότι ο Asteras Aktor Β’ δεν έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά και θα χρειαστεί να διαλυθεί εφόσον πέσει η πρώτη ομάδα του. Όλα είναι στο τραπέζι, δεν αποκλείεται να πάμε σε πρωτάθλημα 15 ομάδων τη νέα σεζόν. Θα ακούσουμε τους νομικούς μας».
Εν κατακλείδι, οι νομικοί της διοργανώτριας έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους, αν τελικώς υποβιβαστεί ο Asteras Aktor στη δεύτερη κατηγορία.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δευ 02 Μάρ 2026 21:47 »
Σήμερα μίλησα με ένα φίλο μου δικηγόρο από Αθήνα μεριά.

Μου λέει πως τα πάτε; Του λέω πέσαμε παει. Όχι μου λέει μην το λες. Δεν είναι σίγουρο.

Δηλαδή; Γίνεται να σωθούμε;

Ναι μου λέει. Δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Πρώτον να πέσει ο Αστέρας αλλά πρέπει να βάλετε 3 από κάτω και η άλλη να δηλώσουν αδυναμία συνέχισης κάποιες ομάδες του χρόνου που είναι τώρα στη Β'.

Του λέω παίζει κάτι τέτοιο;

-Ναι μου λέει αλλά υπάρχει και κάτι άλλο.

-Τι;

-Κάποιοι θέλουν να πέσετε οπωσδήποτε στη Γ'.

- Ποιοι; Από την Έπο;

-Όχι από τα Γιάννινα.

Αυτά μου μεταφέρθηκαν. Ο φίλος δεν είναι πάντως άσχετος με τα του ποδοσφαίρου...

Από τα Γιάννενα ξέρουμε ποιος είναι...Αγά τον φωνάζουν και θέλει να έχει έλεγχο στα πάντα γύρω από το χαρέμι του. Έχει και σάλιο αυλικούς που ακόμα έχουν πειθώ και εκβιάζουν κόσμο πως αν βοηθήσουν δε θα τους βοηθήσουν.... Το πιάσεις έτσι.

Τον αστέρα υπολόγισε τον ήδη ως πεσμένο. Δεν κουνιέται φύλλο στην Τρίπολη και δε θα κοιτάξει και κανέναν. Βρήκαν την Καλαμάτα για παιχνίδι πλέον.

Για τις ομάδες της Γ εθνικής είναι το πιο πιθανό αφού και μόνο που θα γίνουν ΠΑΕ με το καλημέρα τα χρέη εκτοξεύονται, ειδικά του χρόνου που θα είναι ένας όμιλος θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ στα μεταφορικά και ειδικά από νότο σε βορρά και τούμπαλιν. Καλά από νησί ξέχνα το. Ελλάς Σύρου να παίξει με Δράμα ή Καβάλα σε 15 μέρες πχ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Δευ 02 Μάρ 2026 21:50 »
Ωραία προκήρυξη βγάζουν εκεί στην ΣΛ2.Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν την έχουν αναρτήσει πουθενά όπως θα όφειλαν.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δευ 02 Μάρ 2026 23:08 »
Μήπως το ότι η Τρίπολη πέφτει αμαχητί, σημαίνει ότι αποχωρούν οι ιδιοκτήτες της?
Και αν αποχωρούν μήπως θέλουν να πάνε πουθενά αλλού?
 :P

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Τρι 03 Μάρ 2026 13:22 »
Με τον υποβιβασμό στην Γ' Εθνική τουλάχιστον γλιτώνουμε οριστικά από τα δύο βόδια.Η ομάδα θα επανέλθει  εκεί που ανήκει αργά ή γρήγορα.Για κάποιο λόγο είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον.
για κάποιο λόγο, ΘΕΣ να είσαι αισιόδοξος ,όχι ότι είσαι....κ δεν είσαι ο μόνος....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Τρι 03 Μάρ 2026 13:22 »
Ναι στην Καλαμάτα. Εκεί είναι η βάση τους έτσι και αλλιώς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Τρι 03 Μάρ 2026 17:31 »
Ναι στην Καλαμάτα. Εκεί είναι η βάση τους έτσι και αλλιώς
Θα κάνουν τρίο με τον Καλαματιανό ή καρέ μαζί και με τον Γεωργούτσο;

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Τρι 10 Μάρ 2026 01:03 »
Παράθεση
. Νέο ban από την Fifa μετά από αυτό της 26 Φεβρουαρίου.

Την Δευτέρα 9/3 φέρεται να επιβλήθηκε νέο ban και απαγόρευση μεταγραφών για τρεις περιόδους, δίχως να είναι γίνει γνωστό ακόμη για ποιον ποδοσφαιριστή έχει επιβληθεί. 

Sportsioannina

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Τρι 10 Μάρ 2026 10:49 »
Λοιπόν μάγκες, τέρμα τα δίφραγκα ...
Ηρθε ο καιρός πια να αποδεχθούμε ότι ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ μας ασθενής "τελειώνει", και ας το πάλεψαν κάποιοι λίγοι έως ελάχιστοι "γιατροί" (βλ. dr. Σιόντης) και λίγες χιλιάδες "νοσηλευτικό προσωπικό"...
ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ τον βλέπουμε κάθε μέρα να ψυχορραγεί, και όχι μόνο... Κάθε μέρα βρίσκονται και νέα, και παλιά, και νεότερα,, και άλλα και άλλα κοράκια και γύπες να ξεσκίζουν τις σάρκες του ...
Δεν τον λυπάστε μωρέ; Δεν τον σέβεστε;;;
Ε, λοιπόν basta, γαμώ τον αντίχριστό μου ...
Ας τον αφήσουμε πια να ηρεμήσει, να κλείσει τα μάτια και να "φύγει" με όση αξιοπρέπεια και περηφάνια του έχει μείνει, και ας τον θυμόμαστε δυνατό, ακαταμάχητο, πολεμιστή ...
Ειλικρινά, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα, αυτό το μαρτύριο της σταγόνας...
Παραδώστε τα "κλειδιά" στους πουθενάδες, "αγαπητούς" του (προύχοντες, επαίοντες, κλπ αχταρμάδες του μίζερου τούτου τόπου) και αφήστε τους να μυξοκλάψουν για τον μακαρίτη... Ας μαζεύονται στα καφενεία, στις τηλεοράσεις να καμαρώνουν τις ομαδάρες της καρδιάς τους και φού δεν καταδέχθηκαν να κάνουν κάτι γι` αυτόν, τουλάχιστον ας μην τον κάνουν να υποφέρει περισσότερο ... Αφού ήθελαν να κάνουν τη πόλη Πύργο, Μυτιλήνη, Ιλίσια και δεν ξέρω εγω τι άλλο, ορίστε... ιδού, πεδίον δόξης λαμπρόν ...
Αφήστε τους να τακτοποιήσουν και να "μοιράσουν" αυτοί πια τα κακοφορμισμένα πανωφόρια του (το γήπεδο ντε και τις λοιπές εγκαταστάσεις - να δω ρε πούστη, ποιος θα αναλάβει τα έξοδα συντήρησης κλπ) και μετά όλοι μαζί αυτοί να πάνε να φτιάξουν κάτι καινούργιο, αντίστοιχο - καλά εντάξει λέμε και καμια μαλακία να περάσει η δύσκολη ώρα ...
Ας πάνε να φτιάξουν τα βικος τριγώνια για να ικανοποιήσουν και τα τοσοδούλικα εγώ τους ... Ε, άντε γαμίδια πια ...

Αφήστε τον μόνο... Μόνο αυτό ... Κλαίει η ψυχή μου, κάθε μέρα ...
Και όλοι εμείς που μεγαλώσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε και ταυτιστήκαμε με τον θρυλικό ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - κλαίω, γαμώ τον αντίθεό μου - ας μαζευόμαστε κάπου κάπου, εκεί κατά τον Ιούνιο, να θυμόμαστε ανόδους, μπαράζ, υποβιβασμούς, θρυλικές νίκες και αβάσταχτες ήττες, ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ και τις δύο και μοναδικές φορές που ο ΤΑΥΡΟΣ ΜΑΣ ταξίδεψε στα πέρατα της Ευρώπης ...
Δεν αντέχεται αυτό το σαράκι, ρε πούστη μου...
Ας τον αφήσουμε να "φύγει", να ΗΣΥΧΑΣΕΙ... και ας τον ξεπροβοδίσουμε στα εξήντα του, με μία μάζωξη, ένα πανηγύρι όπως του πρέπει, που να λέμε όσο ζήσουμε, ¨ήμουν και γω εκεί"... :'( :'( :'( :'( :'(

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Τρι 10 Μάρ 2026 10:58 »
Ηρθε ο καιρός πια να αποδεχθούμε ότι ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ μας ασθενής "τελειώνει", και ας το πάλεψαν κάποιοι λίγοι έως ελάχιστοι "γιατροί" (βλ. dr. Σιόντης) και λίγες χιλιάδες "νοσηλευτικό προσωπικό"...
ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ τον βλέπουμε κάθε μέρα να ψυχορραγεί, και όχι μόνο... Κάθε μέρα βρίσκονται και νέα, και παλιά, και νεότερα,, και άλλα και άλλα κοράκια και γύπες να ξεσκίζουν τις σάρκες του ...
Δεν τον λυπάστε μωρέ; Δεν τον σέβεστε;;;
Ε, λοιπόν basta, γαμώ τον αντίχριστό μου ...
Ας τον αφήσουμε πια να ηρεμήσει, να κλείσει τα μάτια και να "φύγει" με όση αξιοπρέπεια και περηφάνια του έχει μείνει, και ας τον θυμόμαστε δυνατό, ακαταμάχητο, πολεμιστή ...
Ειλικρινά, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα, αυτό το μαρτύριο της σταγόνας...
Παραδώστε τα "κλειδιά" στους πουθενάδες, "αγαπητούς" του (προύχοντες, επαίοντες, κλπ αχταρμάδες του μίζερου τούτου τόπου) και αφήστε τους να μυξοκλάψουν για τον μακαρίτη... Ας μαζεύονται στα καφενεία, στις τηλεοράσεις να καμαρώνουν τις ομαδάρες της καρδιάς τους και φού δεν καταδέχθηκαν να κάνουν κάτι γι` αυτόν, τουλάχιστον ας μην τον κάνουν να υποφέρει περισσότερο ... Αφού ήθελαν να κάνουν τη πόλη Πύργο, Μυτιλήνη, Ιλίσια και δεν ξέρω εγω τι άλλο, ορίστε... ιδού, πεδίον δόξης λαμπρόν ...
Αφήστε τους να τακτοποιήσουν και να "μοιράσουν" αυτοί πια τα κακοφορμισμένα πανωφόρια του (το γήπεδο ντε και τις λοιπές εγκαταστάσεις - να δω ρε πούστη, ποιος θα αναλάβει τα έξοδα συντήρησης κλπ) και μετά όλοι μαζί αυτοί να πάνε να φτιάξουν κάτι καινούργιο, αντίστοιχο - καλά εντάξει λέμε και καμια μαλακία να περάσει η δύσκολη ώρα ...
Ας πάνε να φτιάξουν τα βικος τριγώνια για να ικανοποιήσουν και τα τοσοδούλικα εγώ τους ... Ε, άντε γαμίδια πια ...

Αφήστε τον μόνο... Μόνο αυτό ... Κλαίει η ψυχή μου, κάθε μέρα ...
Και όλοι εμείς που μεγαλώσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε και ταυτιστήκαμε με τον θρυλικό ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - κλαίω, γαμώ τον αντίθεό μου - ας μαζευόμαστε κάπου κάπου, εκεί κατά τον Ιούνιο, να θυμόμαστε ανόδους, μπαράζ, υποβιβασμούς, θρυλικές νίκες και αβάσταχτες ήττες, ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ και τις δύο και μοναδικές φορές που ο ΤΑΥΡΟΣ ΜΑΣ ταξίδεψε στα πέρατα της Ευρώπης ...
Δεν αντέχεται αυτό το σαράκι, ρε πούστη μου...
Ας τον αφήσουμε να "φύγει", να ΗΣΥΧΑΣΕΙ... και ας τον ξεπροβοδίσουμε στα εξήντα του, με μία μάζωξη, ένα πανηγύρι όπως του πρέπει, που να λέμε όσο ζήσουμε, ¨ήμουν και γω εκεί"... :'( :'( :'( :'( :'(

Α, και να μην ξεχάσω... Όλα αυτά τα μεγαλόσχημα ανθρωπάκια, ας συνεχίσουν να περιμένουν τον μαρμαρωμένο βασιλιά να εμφανιστεί για να δώσει άλλοθι στη μίζερη, ανυπόφορη ύπαρξή τους ... Και όσοι πιστοί τους, προσέλθετε και εσείς... μόνο μη γλιστρήσετε στα σάλια ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Τρι 10 Μάρ 2026 17:23 »
No guts no glory

Δεν τα παρατάμε.Δεν θα τους κάνουμε την χάρη

&list=RDUdwGlfQqbXM&start_radio=1

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Τρι 10 Μάρ 2026 19:00 »
Παράθεση
Ηρθε ο καιρός πια να αποδεχθούμε ότι ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ μας ασθενής "τελειώνει"

O Σιοντης ανελαβε αυτο το ρισκο για να κρατηθει η ομαδα ορθια και να μη καταληξει στα τοπικα
Εγινε η προσπαθεια για να σπρωξουμε τον χρονο ωστε να βρεθει επενδυτης

Η  παραμονη στη Β εθνικη θα ηταν ενα επιπλεων μπονους
Τιποτα δεν τελειωνει με τον υποβιβασμο
Αρκει να βρεθει απο τωρα κιολας επενδυτης

Αν και του χρονου παμε με συνταγη Σιοντη - κοσμου - και δυο τρεις εταιριες και α- ου - α- ου στο Ζωσιμαδες τελειωσαν ολα...Ο κοσμος ξενερωσε ηδη και δεν μπορει να ειναι σε τετοιο μουντ του χρονου
Αλλαγη ιδιοκτησιακου ΤΩΡΑ