Καλησπέρα στην παλιοπαρέα, μετά από χρόνια ξανά γράφω στο φόρουμ.
Πολλά χρόνια τώρα όταν ήμουν Γιάννενα δεν έβγαζα διάρκειας. Τώρα εδώ και 12 χρόνια πλέον στη Γερμανία δεν έπαιρνα διάρκειας λόγω οικογενειας ΧΒ καθώς άλλες η προτεραιότητες της ζωής πλέον. Τα τελευταία 5 χρόνια στηριζα και στηριζω αλλά τμήματα του ΠΑΣ όπως Γυναικείο μπάσκετ, Γυναικείο Ποδόσφαιρο ΠΑΣ. Κτλ.
Φέτος εννοείται δεν επρόκειτο να αφήσω την ομάδα της καρδιά μου να χαθεί και εννοείται πως πήρα διάρκειας και εννοείται θα κοιτάξω τον επόμενο μήνα να πάρω και εάν γίνεται και άλλα 2 στο πέταλο για κάποιον που είναι άνεργος.
Για μένα δεν είναι ότι πάω γήπεδο καθώς έχω να δω την ομάδα από το τελευταίο για μένα και πρώτο παιχνίδι με την Κηφισιά που πέταξε ο Κοντε 2 μπαλάκια (μόλις είχα πατήσει Γιάννενα, άφησα παιδί γυναίκα και έφυγα τρέχοντας γήπεδο ), δεν ενδιαφέρει καθόλου εάν πατήσω γήπεδο αλλά το διάρκειας μου το πήρα.
Θέλω να αναφερθώ σε κάποια συνθήματα.
- Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτε
- Όταν θεέ μου θα πεθάνω εκεί ψηλά .... Θα τα κάνω
- ΠΑΣ στα εύκολα, Γιαννεναρα στα δύσκολα.
Υπάρχουν μεν και άλλα, αλλά δεν είναι της παρούσης, όλα αυτά αντιπροσωπευουν εμάς τον ΠΑΣ και ΠΑΣ αντιπροσωπεύει εμάς.
Όταν κυκλοφορώ στην Στουτγάρδη με μπλούζα ΠΑΣ νιώθω ανώτερος, περιφανος για την Πόλη και το σήμα στη φανέλα.
Όταν περνάει ένας με μπλούζα Παοκ είναι μόδα.
Την χρόνια που μας πέρασε, για 2 φορά βρέθηκα σε σπίτι Ηρακλή δη για να δούμε το ματς καθώς δεν έχω ελληνικά κανάλια. Με αυτούς του ανθρώπους είμαστε δεμένοι γιατι ξέρουμε τι σημαίνει αδικία ξέρουμε τι σημαίνει να είσαι διαφορετικός και τι σημαίνει υπερηφάνεια.
Επειδή δεν διαβάζω και ούτε θέλω να διαβάσω προηγούμενα σχόλια κτλ καθώς βλέπω και στα Social τι κτλ γράφει ο κάθε ένας καθώς και Σύλλογοι.
Ο κάθε ένας είναι μερίδα (μονάδα) της πόλης και του ΠΑΣ χωρίς να το γνωρίζει.
Όταν η ομάδα παίζει εντός στη Α που ήταν έτρεχαν μέχρι και οι φοιτητές να πάνε γήπεδο, ή έστω σε στα καφέ της πόλης να δούνε τον ΠΑΣ.
Όλοι έχουν βγάλει κέρδος και μεροκαμαρα, γιατί όλοι είναι μερίδα της πόλης.
Ερχόταν φιλοξενούμενοι ατομικά και το κάναν 2ημερο αφήνοντας χρήματα στην πόλη.
Ο ΠΑΣ είναι ζωή της πόλης.
Για εμάς που πηγαίναμε από παιδιά στο γήπεδο είναι η κουλτούρα μας.
Πρόσφατα βρέθηκα στο Ρέθυμνο και ο κόσμος ρωτούσαν τον μικρό μου τι ομάδα είναι και τους έλεγε μεν Vfb Stuttgart αλλά όταν τον ρωτούσαν από την Ελλάδα τους έλεγε ΠΑΣ και όλοι τους περιφανος Κρητικοί χαμογελούν και έλεγαν μπράβο στον μπαμπά σου που σε κάνει να είσαι μια απ τις μεγάλες ομάδες και ο μικρός με κοιτούσε με θαυμασμό γιατί είναι 4 χρόνων και δεν έχει κάτσει να δει Ζωσιμάδες.(ερχόμαστε μόνο Αύγουστο δυστυχώς)
Εγώ θα έλεγα στην πλειοψηφία που όλοι έχετε έναν και κάποιον που στάνταρ γκρινιάζει. Γιατί παντού υπάρχει ένας γκρινιάρης.
Μην ΠΑΣ μια φορά για μπάνιο στη θάλασσα και το πήρες το διάρκειας στο πέταλο.
Μην ΠΑΣ 1 βδομάδα για καφέ πρωί βράδυ συν ένα ΠΣΚ για μπάνιο και το βγάλεις το διαρκειας στην 9-10
Η ομάδα μας δεν έχει πάρει τίτλους αλλά αιώνες τώρα όλη η Ελλάδα ξέρει για τους Ηρωικούς φιλάθλους του που πάντα κοντά στη ομάδα είναι.
Τώρα θα κάνουμε πίσω που μας χρειάζεται ο Σύλλογος στα δύσκολα.?
Μην κάθεστε και κάνετε μαθηματικά και αλγόριθμους πόσα είναι στην σούμα τώρα τα εισιτήρια, πάρα μόνο πιάσε έναν τζε απ το χέρι και πάρτυ το διάρκειας εάν είναι άσχετος με το ηλεκτρονικό σύστημα και να σε πληρώσει.
Ή πήγαινε τον στο Mason και πιείτε έναν καφέ μετά (μην χαλάσει και το χούι)
Σκεφτείτε τι θα έλεγε ο Παγουρακος εδώ.
"ρε αλάνια είστε με τα καλά σας ?"
Σκεφτείτε τι θα έλεγε ο Μητσαρας?
" πάτε καλά ρε θα αφήσουμε την ομάδα μόνη της? Και τι θα κάνουμε τον χειμώνα ? "
Ο FtLA ?
Θα το είχε πάρει πρώτος χωρίς συζήτηση και πολλά πολλά μην σου πω θα έκανε καμία μαζώξει σε κάνα καφενέ για θα ξεκινούσε έρανο.
Οποίος δεν έχει το καταλαβαίνω γτ οι καιροί είναι περίεργη και ηλιθιοι αλλά το σπίτι μου δεν θα το αφήσω ποτέ.
Τώρα προσπαθώ να πείσω τον πεθερό μου να πάρει που είναι Νίκη Βόλου αλλά με αντάλλαγμα να πάρω και εγώ για την Νίκη.
Είμαστε ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αίαντα της Ηπείρου.
Αυτή η ομάδα είναι το σπίτι μας, για εμάς είναι η πατρίδα μας.
Θα στηρίξουμε και θα στηρίζουμε με ότι μπορούμε.
Τα φιλιά κου σε όλους σας και τα λέμε μετά της 15 που θα μαι Γιάννενα. Κερνάω μπύρες.