Αποστολέας Θέμα: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 25-26  (Αναγνώστηκε 42281 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 25-26
« Απάντηση #175 στις: Τρι 15 Ιούλ 2025 17:48 »
Ανοίξτε την ρημάδα την ανανέωση να πάρουμε και εμείς!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Τρι 15 Ιούλ 2025 17:53 »
Βλέπω αγορά και από Καβάλα μεριά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Τρι 15 Ιούλ 2025 20:20 »
Βγήκε ανανέωση!!!
Ορμάτε
https://www.more.com/gr-el/tickets/sports/pas-giannina-eis-diarkeias-2025/26-vouchers

+1 διαρκείας  :)) :flag:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 15 Ιούλ 2025 20:39 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Τρι 15 Ιούλ 2025 22:25 »
Κύριοι Μπέγκα και Καχριμάνη όλα καλά;
Όλοι συνδράμουν με αγορά διαρκείας και ο Δήμος με την Περιφέρεια κάνουν τα στραβά μάτια;
Στις εκλογές θα πάρετε τα @@@@@@@ μου όχι μόνο από εμένα αλλά από πολύ κόσμο που σας έχει σιχαθεί.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Τρι 15 Ιούλ 2025 22:37 »
Ο Μπεγκας μόνο όταν πρόκειται για το γαβρο ασχολείται και ο  Κάχρι τώρα έχει να ασχοληθεί με τα βοσκοτόπια του ΟΠΕΚΕΠΕ.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #180 στις: Τρι 15 Ιούλ 2025 22:54 »
Καλησπέρα στην παλιοπαρέα, μετά από χρόνια ξανά γράφω στο φόρουμ.
Πολλά χρόνια τώρα όταν ήμουν Γιάννενα δεν έβγαζα διάρκειας. Τώρα εδώ και 12 χρόνια πλέον στη Γερμανία δεν έπαιρνα διάρκειας λόγω οικογενειας ΧΒ καθώς άλλες η προτεραιότητες της ζωής πλέον. Τα τελευταία 5 χρόνια στηριζα και στηριζω αλλά τμήματα του ΠΑΣ όπως Γυναικείο μπάσκετ, Γυναικείο Ποδόσφαιρο ΠΑΣ. Κτλ.
Φέτος εννοείται δεν επρόκειτο να αφήσω την ομάδα της καρδιά μου να χαθεί και εννοείται πως πήρα διάρκειας και εννοείται θα κοιτάξω τον επόμενο μήνα να πάρω και εάν γίνεται και άλλα 2 στο πέταλο για κάποιον που είναι άνεργος.
Για μένα δεν είναι ότι πάω γήπεδο καθώς έχω να δω την ομάδα από το τελευταίο για μένα και πρώτο παιχνίδι με την Κηφισιά που πέταξε ο Κοντε 2 μπαλάκια (μόλις είχα πατήσει Γιάννενα, άφησα παιδί γυναίκα και έφυγα τρέχοντας γήπεδο ), δεν ενδιαφέρει καθόλου εάν πατήσω γήπεδο αλλά το διάρκειας μου το πήρα.

Θέλω να αναφερθώ σε κάποια συνθήματα.
- Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτε

- Όταν θεέ μου θα πεθάνω εκεί ψηλά .... Θα τα κάνω

- ΠΑΣ στα εύκολα, Γιαννεναρα στα δύσκολα.

Υπάρχουν μεν και άλλα, αλλά δεν είναι της παρούσης, όλα αυτά αντιπροσωπευουν εμάς τον ΠΑΣ και ΠΑΣ αντιπροσωπεύει εμάς.
Όταν κυκλοφορώ στην Στουτγάρδη με μπλούζα ΠΑΣ νιώθω ανώτερος, περιφανος για την Πόλη και το σήμα στη φανέλα.
Όταν περνάει ένας με μπλούζα Παοκ είναι μόδα.

Την χρόνια που μας πέρασε, για 2 φορά βρέθηκα σε σπίτι Ηρακλή δη για να δούμε το ματς καθώς δεν έχω ελληνικά κανάλια. Με αυτούς του ανθρώπους είμαστε δεμένοι γιατι ξέρουμε τι σημαίνει αδικία ξέρουμε τι σημαίνει να είσαι διαφορετικός και τι σημαίνει υπερηφάνεια.

Επειδή δεν διαβάζω και ούτε θέλω να διαβάσω προηγούμενα σχόλια κτλ καθώς βλέπω και στα Social τι κτλ γράφει ο κάθε ένας καθώς και Σύλλογοι.

Ο κάθε ένας είναι μερίδα (μονάδα) της πόλης και του ΠΑΣ χωρίς να το γνωρίζει.
Όταν η ομάδα παίζει εντός στη Α που ήταν έτρεχαν μέχρι και οι φοιτητές να πάνε γήπεδο, ή έστω σε στα καφέ της πόλης να δούνε τον ΠΑΣ.
Όλοι έχουν βγάλει κέρδος και μεροκαμαρα, γιατί όλοι είναι μερίδα της πόλης.
Ερχόταν φιλοξενούμενοι ατομικά και το κάναν 2ημερο αφήνοντας χρήματα στην πόλη.
Ο ΠΑΣ είναι ζωή της πόλης.
Για εμάς που πηγαίναμε από παιδιά στο γήπεδο είναι η κουλτούρα μας.
Πρόσφατα βρέθηκα στο Ρέθυμνο και ο κόσμος ρωτούσαν τον μικρό μου τι ομάδα είναι και τους έλεγε μεν Vfb Stuttgart αλλά όταν τον ρωτούσαν από την Ελλάδα τους έλεγε ΠΑΣ και όλοι τους περιφανος Κρητικοί χαμογελούν και έλεγαν μπράβο στον μπαμπά σου που σε κάνει να είσαι μια απ τις μεγάλες ομάδες και ο μικρός με κοιτούσε με θαυμασμό γιατί είναι 4 χρόνων και δεν έχει κάτσει να δει Ζωσιμάδες.(ερχόμαστε μόνο Αύγουστο δυστυχώς)

Εγώ θα έλεγα στην πλειοψηφία που όλοι έχετε έναν και κάποιον που στάνταρ γκρινιάζει. Γιατί παντού υπάρχει ένας γκρινιάρης.

Μην ΠΑΣ μια φορά για μπάνιο στη θάλασσα και το πήρες το διάρκειας στο πέταλο.
Μην ΠΑΣ 1 βδομάδα για καφέ πρωί βράδυ συν ένα ΠΣΚ για μπάνιο και το βγάλεις το διαρκειας στην 9-10

Η ομάδα μας δεν έχει πάρει τίτλους αλλά αιώνες τώρα όλη η Ελλάδα ξέρει για τους Ηρωικούς φιλάθλους του που πάντα κοντά στη ομάδα είναι.
Τώρα θα κάνουμε πίσω που μας χρειάζεται ο Σύλλογος στα δύσκολα.?
Μην κάθεστε και κάνετε μαθηματικά και αλγόριθμους πόσα είναι στην σούμα τώρα τα εισιτήρια, πάρα μόνο πιάσε έναν τζε απ το χέρι και πάρτυ το διάρκειας εάν είναι άσχετος με το ηλεκτρονικό σύστημα και να σε πληρώσει.
Ή πήγαινε τον στο Mason και πιείτε έναν καφέ μετά (μην χαλάσει και το χούι)

Σκεφτείτε τι θα έλεγε ο Παγουρακος εδώ.
"ρε αλάνια είστε με τα καλά σας ?"
Σκεφτείτε τι θα έλεγε ο Μητσαρας?
" πάτε καλά ρε θα αφήσουμε την ομάδα μόνη της? Και τι θα κάνουμε τον χειμώνα ? "
Ο FtLA ?
Θα το είχε πάρει πρώτος χωρίς συζήτηση και πολλά πολλά μην σου πω θα έκανε καμία μαζώξει σε κάνα καφενέ για θα ξεκινούσε έρανο.

Οποίος δεν έχει το καταλαβαίνω γτ οι καιροί είναι περίεργη και ηλιθιοι αλλά το σπίτι μου δεν θα το αφήσω ποτέ.

Τώρα προσπαθώ να πείσω τον πεθερό μου να πάρει που είναι Νίκη Βόλου αλλά με αντάλλαγμα να πάρω και εγώ για την Νίκη.

Είμαστε ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αίαντα της Ηπείρου.
Αυτή η ομάδα είναι το σπίτι μας, για εμάς είναι η πατρίδα μας.
Θα στηρίξουμε και θα στηρίζουμε με ότι μπορούμε.

Τα φιλιά κου σε όλους σας και τα λέμε μετά της 15 που θα μαι Γιάννενα. Κερνάω μπύρες.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Τρι 15 Ιούλ 2025 22:55 »
Έριξα μια ματιά στα εισιτήρια και είμαστε λίγο κάτω από τα 1.800... (1.757 μέτρησα... Σίγουρα δεν είναι ακριβές)

Θεωρώ ότι το νούμερο μπορεί να ανέβει τις επόμενες ημέρες... Ειδικά αν ακούσουμε κάποιο χαρμόσυνο νέο σχετικά με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και την αλλαγή διοίκησης...

Θεωρώ ότι αυτοί που έχουν πάρει μέχρι στιγμής είναι οπαδοί που ζουν και αναπνέουν για τον ΠΑΣ και δίνουν το υστέρημα τους για να σωθεί η ομάδα...

Πάμε δυνατά!!!

:mono: :pas:

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Τρι 15 Ιούλ 2025 23:45 »
Κύριοι Μπέγκα και Καχριμάνη όλα καλά;
Όλοι συνδράμουν με αγορά διαρκείας και ο Δήμος με την Περιφέρεια κάνουν τα στραβά μάτια;
Στις εκλογές θα πάρετε τα @@@@@@@ μου όχι μόνο από εμένα αλλά από πολύ κόσμο που σας έχει σιχαθεί.

Δεν έχουν λεφτά, ο πρώτος τα έριξε όλα στη Σπύρου Λάμπρου και στα ηλεκτρικά ποδήλατα που προχθές τα είχαν καβατζαρει κάτι Ρόμα πιτσιρίκια και τα πήγαιναν...
Και ο άλλος θέλει να στρώσει κάτι τελευταίους δρόμους και κυκλικούς κόμβους γύρω από τα Γιάννενα.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 00:11 »
Vaggelakisbuffon τα είπες πολύ ωραία
Με αγνά ΠΑΣολεδικα λόγια
Respect

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 00:20 »
Δεν έχουν λεφτά, ο πρώτος τα έριξε όλα στη Σπύρου Λάμπρου και στα ηλεκτρικά ποδήλατα που προχθές τα είχαν καβατζαρει κάτι Ρόμα πιτσιρίκια και τα πήγαιναν...
Και ο άλλος θέλει να στρώσει κάτι τελευταίους δρόμους και κυκλικούς κόμβους γύρω από τα Γιάννενα.

Ο δεύτερος, που το παίζει και μεγάλος ΠΑΣολες όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ας δώσει 1-2 χιλιάρικα από τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και να αγοράσει 15-20 διαρκείας. Στα λόγια είναι μάγκας πάντα, όταν είναι να τα κάνει πράξη τότε ζορίζεται λίγο. 

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 10:15 »

Ο δεύτερος, που το παίζει και μεγάλος ΠΑΣολες όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ας δώσει 1-2 χιλιάρικα από τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και να αγοράσει 15-20 διαρκείας. Στα λόγια είναι μάγκας πάντα, όταν είναι να τα κάνει πράξη τότε ζορίζεται λίγο.

Μάλλον δεν είναι βλάχος ο Σιόντης....μόνο σε τέτοια θέματα δείχνει "ευαισθησία" με το αζημειωτο φυσικά

Αποσυνδεδεμένος pas7_menidi

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 17:57 »
Έναρξη διάθεσης χορηγικων πακέτων μέσω αγοράς εισιτηρίων διαρκείας:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας ότι ξεκινήσε η πώληση των χορηγικων πακέτων, μέσω αγοράς εισιτηρίων διαρκείας.

Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ μέσω του συνδέσμου https://www.more.com/gr-el/tickets/sports/pas-giannina-eis-diarkeias-2025/26-vouchers ή δια ζώσης στο Maison  και η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή, εύκολη και γρήγορη:

1.Επιλέγετε "Εισιτήρια"
2.Επιλεγετε την θύρα
3.Επιλεγετε τις θέσεις που θέλετε να αγοράσετε.
4.Στα στοιχεία εισιτηρίων συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο σας, στον τύπο πιστοποιητικου επιλέγεται "Α.Μ.Κ.Α", στον αριθμό πιστοποιητικου συμπληρώνετε το αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας.
5.Ολοκληρωνεται την συναλλαγή.

Αυτόματα, τα εισιτήρια σας έχουν δεσμευθεί για εσάς και όταν θα γνωρίζετε τα στοιχεία των κατόχων διαρκείας και το Α.Μ.Κ.Α τους, θα επικοινωνήσετε στα στοιχεία επικοινωνίας που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να σας σταλούν και τα σχετικά vouchers.

από Σιόντη
Τώρα θα δούμε άνοδο στον αριθμό... Επόμενος στόχος τα 3000....ΠΑΜΕ ΛΊΓΟ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕ  :pas:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 17:58 »
Ενημέρωση για τους κατόχους διαρκείας της προηγούμενης σαιζόν:

Απο σήμερα Τετάρτη 16 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 18 Ιουλίου, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης σαιζόν μπορούν να ανανεώνουν τα εισιτήρια τους στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.more.com/gr-el/tickets/sports/pas-giannina-eis-diarkeias-2025/26-vouchers, στα φυσικά σημεία της More.com Greece   και στο Maison  από 12.00 έως 20.00.
Επιλέγουν "Ανανέωση " για να αγοράσουν το εισιτήριο τους.
Το Σάββατο 19 Ιουλίου όσα εισιτήρια των κατόχων διαρκείας δεν έχουν ανανεωθεί θα δοθούν ελεύθερα προς πώληση στους φιλάθλους της ομάδας.
Νίκος Σιόντης

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 18:22 »
Μακραίνει η λίστα πρώην παικτών που στηρίζουν: Κορμαρής, Κάργας, Παμλίδης και Λιάσος πήραν διαρκείας
Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα φαίνονται, όπως και οι οικογένειες και ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδεικνύεται μια μεγάλη οικογένεια στο πέρασμα των δεκαετιών, αφού τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι πρώην ποδοσφαιριστές που στηρίζουν με την αγορά ενός διαρκείας την προσπάθεια του “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς όλους τους ανθρώπους που κινητοποιήθηκαν, αφού είναι και πολλοί εκείνοι που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, ωστόσο τις τελευταίες ώρες προστέθηκαν στη λίστα εκείνων που βοηθάνε οι Κορμαρής, Κάργας, Λιάσος, Παμλίδης και Γιάκος.

Ο λαός του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ξεχνάει και φυσικά δεν ξεχνιέται…

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 18:51 »
Παράθεση
Από που προμηθευόμαστε ; ΟΠΑΔΟΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ ⚫️⚪️ support your local team

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 20:20 »
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΙΜΑΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ

Αυτό που γίνεται με τους πρώην παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει προηγούμενο.

Ο αριθμός των πρώην παικτών που έχουν πάρει διαρκείας και αυξάνεται συνεχώς.

Έτσι τρεις ακόμη παίκτες οι Παναγιώτης Τζίμας, Ζήσης Καραχάλιος και Μάκης Μπακαδήμας  έγιναν κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θέλοντας έτσι και αυτοί να συμβάλλουν στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να ορθοποδήσει η ομάδα
Χρήστος Καλύβας

Αποσυνδεδεμένος pas7_menidi

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 20:28 »
Όλο λέω άστο, μην ξαναμπείς να δεις άστο σε καμία εβδομάδα και όλο πατάω το refresh στο more  :P είχα απογοητευτεί όλη ημέρα αλλά κάτι γίνεται από κίνηση τώρα το απόγευμα!!!!
Θέλω να βλέπω σημαίες να ανεμίζουνε, θέλω να βλέπω τα tickets ψηλά, για όσα περάσαμε και όσα θα ζήσουμε θα το φωνάζω και πιο δυνατά!!!! :pas:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 16 Ιούλ 2025 20:32 από pas7_menidi »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 20:40 »
Όσο χαίρομαι για την εξέλιξη που έχει η όλη διαδικασία, τόσο στεναχωριέμαι μιας και αισθάνομαι ταυτόχρονα περήφανος αλλά και επαίτης.
Δεν ξέρω μπορεί να μην ισχύει αλλά πιστεύω ότι στη χρόνια που έρχεται ποδοσφαιρικά θα μας βλέπουν όλοι σα φτωχό συγγενή. Όχι ότι δεν ήμαστε και ακόμα παρακάτω αλλά με κάνει να νιώθω άσχημα.
Μπορεί να είναι στο μυαλό μου...που ξέρω? Η αλήθεια είναι ότι και πριν 21 χρόνια με τον έρανο πάλι έτσι ένιωθα

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 20:49 »
Όσο χαίρομαι για την εξέλιξη που έχει η όλη διαδικασία, τόσο στεναχωριέμαι μιας και αισθάνομαι ταυτόχρονα περήφανος αλλά και επαίτης.
Δεν ξέρω μπορεί να μην ισχύει αλλά πιστεύω ότι στη χρόνια που έρχεται ποδοσφαιρικά θα μας βλέπουν όλοι σα φτωχό συγγενή. Όχι ότι δεν ήμαστε και ακόμα παρακάτω αλλά με κάνει να νιώθω άσχημα.
Μπορεί να είναι στο μυαλό μου...που ξέρω? Η αλήθεια είναι ότι και πριν 21 χρόνια με τον έρανο πάλι έτσι ένιωθα

Χίλιες φορές έτσι παρά διάλυση ή σώσιμο από αλλαγές κανονισμών, σβήσιμο χρεών κλπ.
Και στην τελική ας μας βλέπουν όπως θέλουν, το αποτέλεσμα έχει σημασία (πρώτα να νοικοκυρευτει η ομάδα και μετά το αγωνιστικό).
Και μην ξεχνάμε ότι πριν ένα μήνα μιλούσαμε για ολικό αφανισμό και τώρα κουτσά στραβά ίσως αρχίσουμε να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τρυπακι για κόουτς, παίκτες κλπ. Μπορεί επειδή ασχολούμαστε και παρακολουθούμε τα δεδομένα καθημερινά να μην το καταλαβαίνουμε αλλά η πρόοδος που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι τεράστια. Ελπίζω να πάμε μέχρι τέλους.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 20:50 »
Έχω χαίρομαι απίστευτα που οι παλιοι μας παίχτες είναι δεμένοι με την ομάδα και την πόλη.
Δεν το βλέπω σαν επαιτεία αλλά πόσο καταλαβαίνουν όλοι την ανάγκη να υπάρχει ο ΠΑΣ.

Για αυτό είμαστε ΠΑΣ γτ είμαστε διαφορετικοί

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 20:59 »
Κανείς δεν θα βλέπει για φτωχό συγγενή μια ομάδα που πούλησε σχεδόν 2000 διαρκείας σε 3 μέρες χωρίς παίκτες,προπονητή και χωρίς να ξέρει σε ποια κατηγορία θα παίζει.Ο Άρης πέρσι μέχρι 30 Ιουλίου είχε πουλήσει 750 διαρκείας να θυμίσω.
Η μαγεία του ποδοσφαίρου είναι αυτή.Να ζουν οι ομάδες μέσα από τις δυσκολίες.Κανείς δεν θεωρεί την Μπορντό φτωχό συγγενή παρότι παίζει στην 4η κατηγορία γιατί ο κόσμος της ήταν εκεί.Δυστυχώς αποδείχτηκε ότι φτωχός συγγενής ήσουν επί πατέρα Χριστοβασίλη.Ο μόνος στόχος ήταν να παίζεις Α' Εθνική ως συμπλήρωμα των άλλων ομάδων χωρίς κανένα στόχο για παραπάνω.Αυτό είναι φτωχός συγγενής και όχι αυτό που θα είμαστε του χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Τετ 16 Ιούλ 2025 22:21 »
Έκλεισαν διαρκείας στον ΠΑΣ Γιάννινα Πέγκυ Ζήνα, Μπονόβας, Καραχάλιος, Τζίμας και Μπακαδήμας!
Είναι αδιανόητο το κύμα αλληλεγγύης που υπάρχει για τον ΠΑΣ Γιάννινα από πρώην παίκτες, αλλά πλέον και από τον καλλιτεχνικό κόσμο! Η Ηπειρώτισσα ερμηνεύτρια, Πέγκυ Ζήνα, ανέβασε βιντεάκι υποστήριξης προς τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ παλαίμαχοι, βετεράνοι, αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, ακόμα και κάποιοι που αποχώρησαν πριν λίγες μέρες, αγοράζουν κι εκείνοι διαρκείας για να στηρίξουν την ομάδα!

Αυτό έκαναν τις τελευταίες ώρες ο σπουδαίος βετεράνος του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπονόβας, οι περσινοί Καραχάλιος και Τζίμας, αλλά και ο Μπακαδήμας που θα αγωνίζεται στην Κύπρο τη νέα σεζόν.

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Πεμ 17 Ιούλ 2025 14:15 »
Μπράβο ρε Πέγκυ φωνάρα!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Πεμ 17 Ιούλ 2025 14:45 »
Μεγαλώνει το κύμα αλληλεγγύης – Διαρκείας από Τζούμπα, Χαρίση και Κοροβέση!
Ολοένα και περισσότεροι παλιοί παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχουν στην προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας αγοράζοντας ένα διαρκείας. Η λίστα συνεχώς μεγαλώνει και σ’ αυτήν προστέθηκαν τα ονόματα των Τζούμπα, Χαρίση και Κοροβέση.

Και φυσικά είχαμε και έκπληξη από τον καλλιτεχνικό χώρο, με την Πέγκυ Ζήνα να προσφέρει τη δική της βοήθεια.

Γενικώς ως τώρα θέση στους «Ζωσιμάδες» έκλεισαν Μοντέζ, Μπονόβας, Τζούμπα, Κορμαρής, Κοντογουλίδης, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Χαρίσης, Γιάκος, Παμλίδης, Κάργας, Καραχάλιος, Λιάσος, Τζίμας, Μπακαδήμας κ.α. Υπάρχουν και πολλοί ακόμα που δεν θέλησαν να το κάνουν γνωστό, αλλά η κίνηση είναι αυτή που μετράει αυτή τη στιγμή.

https://super-fm.gr/129315/megalonei-to-kyma-allileggyis-diarkeias-apo-tzoympa-charisi-kai-korovesi/
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Ιούλ 2025 18:02 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Πεμ 17 Ιούλ 2025 18:29 »