Πάντως τα δικά μας τα αρδακια το παρουσιάζουν αλλιώς σε σχέση με τα αρδακια εδώ,
Αγωνία για ΠΑΣ – Επαφές από Περιφερειάρχη με επιχειρηματίες – Καμία δέσμευση από Παπαϊωάννου
Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την επόμενη μέρα στα διοικητικά του ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως θα υπάρξει εμπλοκή επιχειρηματικού παράγοντα, όπου θα στηρίξει την προσπάθεια του Νίκου Σιόντη.
Ο κ. Σιόντης έχει αναλάβει πρωτοβουλίες με σκοπό να στηρίξει το σύλλογο και σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, «συμπαίκτης» θα είναι ο Μιχάλης Παπαϊωάννου, αδερφός του πρώην προέδρου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.
Στην προσπάθεια αυτή, ακούστηκε και το όνομα του Γιούρκα Σεϊταρίδη, που όμως στην παρούσα φάση λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν μπορεί να εμπλακεί με κάποιο θεσμικό ρόλο ή να αναλάβει κάποιο καίριο πόστο στους Ηπειρώτες. Φυσικά παρακολουθεί από κοντά και με αγωνία τις εξελίξεις στην ομάδα της πατρίδας του, αλλά δεν θα είναι μέσα σε ζυμώσεις ή στο νέο σχήμα όταν αυτό διαμορφωθεί.
Πάντως η αλήθεια είναι πως ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, προσπαθεί να βρει λύσεις, αλλά τα ονόματα που αναφέρει δεν έχουν δεσμευτεί για τίποτα και ειδικά ο Παπαιωάννου, μόνο υπό πολλές προϋποθέσεις θα έμπαινε σε ένα τέτοιο εγχείρημα.
Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει η διάθεση, όλα όσα ειπώθηκαν από τον Περιφερειάρχη, δύσκολα θα προχωρήσουν, ή τουλάχιστον βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Παράλληλα, ο Νίκος Σιόντης φαίνεται πως δεν μπορεί να αναλάβει μόνος του το πρότζεκτ για την επόμενη χρονιά, χωρίς κάποιον άλλον επιχειρηματία στο πλευρό του.
Τα χρέη της ομάδας ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια, ενώ προσθέστε και τις τρέχουσες υποχρεώσεις για να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της SL2.
https://monobala.gr/agonia-gia-pas-epafes-apo-perifereiarchi-me-epicheirimaties-kamia-desmefsi-apo-papaioannou/Ποια είναι τελικά η είδηση?
Πραγματικά η κατάσταση είναι ότι να ναι. Βασικά πάντα έτσι ήταν εδώ στα Γιάννενα αλλά τώρα ασχοληθηκαμε οι φίλαθλοι να ψάχνουμε την είδηση με όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν.
Δεδομένα ο Σιόντης δε μπορεί μόνος του, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν έσοδα Σουπερλίγκα.
Δεδομένα θα έρθουν χορηγοί μαζί του.
Δεδομένα θα ψάξει κάποιον που ξέρει από ποδόσφαιρο για να στήσει καινούργια ομάδα.
Δεδομένα για αρχη θα φορτώσει την ομάδα δανεικούς και καλά θα κάνει για μένα. Εδώ τα χβακια έπαιζαν με μισή ομάδα ερασιτέχνες μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά μόνο με ερασιτέχνες