Καλησπέρα σε όλους βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Από εκεί που ήμασταν με το ενάμιση πόδι υπό διάλυση, από το Σάββατο κληθήκαμε και εμείς να βάλουμε το λιθαράκι μας στο εγχείρημα του κου Σιόντη.
Επαναλαμβάνω ξανά ότι οι απορίες, οι προβληματισμοί, οι ανησυχίες ακόμα και η καχυποψία των συνταύρων έχουν λογική. Ενδεικτικά ως προς τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ και την εκπροσώπηση της σε διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές, φορείς, κλπ το βρίσκω απόλυτα κατανοητό να επικρατεί σκεπτικισμός, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η αγία οικογένεια έχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης είναι γεγονός ότι υπάρχει κενό ενημέρωσης σχετικά με το εγχείρημα Σιόντη πέρα από τις τοποθετήσεις του στα social.
Θα μου πει κάποιος είσαι σίγουρος ότι όλα θα εξελιχθούν όπως ελπίζουμε? όχι σίγουρος δεν μπορώ να είμαι, αλλά από τη στιγμή που παρουσιάζεται μια τεράστια ευκαιρία να αποφύγει η ομάδα το χάος θα σκεφτώ σαν οπαδός κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να βοηθήσω αυτό το εγχείρημα. Θεωρώ σημαντικό ότι κος Σιόντης είναι Γιαννιώτης γνωστός στην πόλη και ότι έχει πατέρα τον τεράστιο Γιώργο Σιόντη.
Η πεποίθηση μου είναι ότι κάτι καλό πάει να γίνει. Από τις κινήσεις και δημοσιεύσεις του κου Σιόντη, μέχρι τις αγορές διαρκείας από τους παλιούς παίκτες της ομάδας, φαίνεται ότι κάτι καλό και διαφορετικό πάει να γίνει.
Ας αποφύγουμε τις παρερμηνείες μεταξύ μας και να συνεχίσουμε όλοι μαζί είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε. Άλλωστε ο ΠΑΣ μας έχει ανάγκη όλους.
Πάμε γερά