Αποστολέας Θέμα: Κίνηση Νίκου Σιόντη  (Αναγνώστηκε 87662 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Κίνηση Νίκου Σιόντη
« Απάντηση #600 στις: Τετ 15 Οκτ 2025 19:50 »
Δεν είπα κανείς αβάντα.

Είπα μην γράφεις με τρόπο, που κάποιος που δεν ξέρει, θα σε θεωρούσε υποστηρικτή του.

Αυτό.

Δεν θα τσακωθούμε τώρα για το Λούλη το Λουλάκη.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PASllez les bleus

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #601 στις: Τετ 29 Οκτ 2025 14:16 »
Μετά και την σημερινή δημοσίευση των old fans νομίζω ότι είναι πλέον ξεκάθαρο ( και σε συνδυασμό με τις απανωτές αναρτήσεις του Σιόντη) ότι υπάρχει τεράστιο θέμα ρευστότητας. Θα μου πείτε
 " χαίρω πολύ ,το ξέραμε" απλά μάλλον τα πράγματα είναι σε οριακό σημείο τόσο που και το αγωνιστικό ίσως να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ο άνθρωπος κάνει τεράστιες προσπάθειες αλλά δεν υπάρχει η αναγκαία ανταπόκριση

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #602 στις: Τετ 29 Οκτ 2025 17:42 »
Μετά και την σημερινή δημοσίευση των old fans νομίζω ότι είναι πλέον ξεκάθαρο ( και σε συνδυασμό με τις απανωτές αναρτήσεις του Σιόντη) ότι υπάρχει τεράστιο θέμα ρευστότητας. Θα μου πείτε
 " χαίρω πολύ ,το ξέραμε" απλά μάλλον τα πράγματα είναι σε οριακό σημείο τόσο που και το αγωνιστικό ίσως να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ο άνθρωπος κάνει τεράστιες προσπάθειες αλλά δεν υπάρχει η αναγκαία ανταπόκριση
Συγνώμη αλλά δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη δημοσίευση.Αναδημοσίευση γίνεται από τον Σιόντη.Δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον ούτε η τελευταία.Βασικά αρκετός κόσμος κάνει αναδημοσιεύσεις από τον Σιόντη για τα πακέτα που υπάρχουν.
Η κατάσταση ποτέ δεν ήταν εύκολη και φυσικά θέλει προσπάθεια.Δεν είναι βρέθηκε ένας άνθρωπος μπήκε μπροστά και τέλος.Τα οριακά δεν τα ξέρουμε.Το τι μπορεί να πιστεύει ο καθένας είναι άλλο θέμα.Προχωράμε,βοηθάμε όλοι όσο μπορούμε και πάμε παρακάτω.
Υπάρχουν αυτά τα πεκέτα που αναδημοσίευσε ο Σιόντης,υπάρχουν οι φανέλες,υπάρχουν ακόμα ίσως διαρκείας,υπάρχουν τα απλά εισιτήρια.
Ο ΠΑΣ στο εταιρικό κομμάτι δεν πρέπει να σταματήσει να παλεύει για χορηγίες και άλλες συμφωνίες με εταιρίες.Το άνοιγμα πρέπει να υπάρχει συνέχεια προς τον κόσμο.Δεν θα έρθουν όλοι κατευθείαν αλλά με τον καιρό μπορείς να κερδίσεις περισσότερο κόσμο.

ΥΓ:Επειδή είδα μάλλον την ανακοίνωση που αναφέρεσαι,όμως δεν αλλάζει κάτι σε αυτά που έγραψα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Οκτ 2025 17:45 από fon7 »

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #603 στις: Τετ 29 Οκτ 2025 19:17 »
Έγραψα σκοπίμως τι πιστεύω γιατί αν έγραφα τι ακούγεται  θα κατηγορούμουν για καφενειακές συζητήσεις και δίκαια μάλλον. Ας ελπίσουμε να είναι ράδιο αρβύλα κλπ και να μην σχετίζονται οι τελευταίες αναρτήσεις σχετικών και μη. Έτσι και αλλιώς η ουσία είναι η ίδια, να βοηθηθεί περισσότερο ο Σιόντης.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #604 στις: Τετ 29 Οκτ 2025 20:49 »
Αν βοηθήσουν όλοι η ομάδα θα προχωρήσει.
Αν καθόμαστε και κάνουμε κριτική στα καφενεία δεν γίνεται τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #605 στις: Τετ 29 Οκτ 2025 21:16 »
Και από πού προκύπτει ότι οι συνδεσμιτες γνωρίζουν την παρούσα οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ? Και ξέρουν ότι τα κουκιά δε βγαίνουν.

Είναι δεδομένα τα έσοδα της ομάδας, είναι δεδομένο το budget και σαφώς περιορισμένο. Με αυτή τη συμμετοχή είναι δεδομένο ότι η χρονιά βγαίνει κούτσα στραβά. Για το παραπάνω ή για του χρόνου δε βγαίνουν τα νούμερα και το ξέρουν όλοι.

Αν δεν βρεθεί επενδυτής -ες σοβαροί με επιδόματα και αποσπασματικες χορηγίες θα είναι μήνας μπει μήνας βγει. Ξεκάθαρα.

Η ομάδα σώθηκε, περπάτησε, κάποιοι τη θήλασαν και τώρα πρέπει να φάει. Είναι απλό. Φαγητό θέλει όχι δίαιτα. Ακόμα και ο Σιόντης το ξέρει. Να συμμαζέψει το μαγαζί, να το βάλει σε επαγγελματικές ράγες, να κυνηγήσει χορηγούς και να έρθει πιο γρήγορα επενδυτής.

Δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα, έτσι θα δούλευε από την αρχή. Σε θολά νερά ψαρεύει

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #606 στις: Πεμ 30 Οκτ 2025 00:27 »
Ήμουν και είμαι από αυτούς που στήριξαν το Νίκο με τις μπάντες από την αρχή. Οικονομικά με διαρκείας, μπλούζες (δύο), σνάπι και ότι άλλο έχει ο μπαξές. Και θα συνεχίσω να στηρίζω το εγχείρημά του όσο δίνει αέρα και όραμα στην ομάδα που αγάπησα και αγαπώ, στην ομάδα που έχω θυσιάσει τόσα πολλά πράγματα, για την ομάδα που έχω κινδυνεύσει παλιότερα και έχω συλληφθεί.

Δεν ξέρω αν αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω είναι αλήθεια εννοώ εντελώς αλήθεια. Χωρίς αμφιβολία η κατάσταση είναι δύσκολη. Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται εφησυχασμό ή να ασχολείται μόνο με τα αγωνιστικά.

Πραγματικά δεν ξέρω πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία και αν θα τα καταφέρει ο Νίκος. Ήμουν από αυτούς που υποστήριξαν ότι η ομάδα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο να σωθεί ότι θέλει γερό κουπί από όλους για μια πενταετία, ότι δεν ξέρω αν υπάρχει η υπομονή και η θέληση για τόσο μεγάλη προσπάθεια.

Προέκυψε ο Νίκος που πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε, όσο μπορούμε ο καθένας με τις δυνάμεις του αλλά με σταθερό τρόπο.

Ο Νίκος μέχρι στιγμής τα πήγε άψογα, έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Μάζεψε τα συντρίμμια της οικογένειας ΧΒ και την οικονομική κατάρρευση που άφησε και έφτιαξε ξανά ομάδα. Όλα γνωστά έως εδώ, χιλιοειπωμένα και αποδεκτά από όλους.

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του και τι πιθανότητες δίνει στο εγχείρημά του. Το σίγουρο είναι ότι είναι επιχειρηματίας. Δεν είναι αερητζής. Έχει επιχειρήσεις καλές κακές δεν ξέρω, έχει διεύθυνση, τον ξέρουν όλοι. Κατά τη γνώμη μου είναι ένας πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας.

Δυστυχώς όμως υπάρχουν δύο πολύ μεγάλα προβλήματα που εμποδίζουν το έργο του και ταυτόχρονα κρατάνε και θα κρατήσουν τον Π.Α.Σ. κάτω για κάμποσο καιρό.

Το πρώτο είναι ότι το εγχείρημά εξελίσσεται σε κόντρα εποχή. Τι εννοώ; Δεν είναι η περίοδος της λαϊκής συμμετοχής, του λαϊκού ήρωα, του ντόπιου προέδρου Πασολέ που με τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου παρόλη την αδικία, που λέει και το τραγουδάκι μας, θα βγάλει την ομάδα στον αφρό. Δεν είμαστε στη δεκαετία του 1970-80-90. Είμαστε δυστυχώς στην, χωρίς τέλος, μνημονιακή Ελλάδα του άκρατου ατομισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι πουλήσαμε 2.500 διάρκειας μαζί με τα χορηγικά. Δηλαδή ατομικά να υπολογίσουμε στα 2.000 το πολύ; Δεν είναι μικρός ο αριθμός, κάθε άλλο αλλά τόσοι είμαστε; Πόσους ξέρετε που προτιμάνε να δώσουν τα φράγκα στη νόβα αντί για τον Π.Α.Σ.; Πόσους ξέρετε που δεν πείθονται και κρατάνε μια στάση βλέποντας και κάνοντας, πόσους ξέρετε που δεν παρασύρθηκαν από αυτό το νέο κύμα και κάθισαν στα αυγά τους για πολλούς και διαφορετικούς λόγους που έχουν όμως έναν κοινό παρονομαστή: να μη χαλάσουν τη ζαχαρένια τους σε κάτι που είναι πολύ χαμήλα, με μικρές ελπίδες ανάκαμψης κ.ο.κ..

Ο δεύτερος λόγος είναι το μοντέλο που επέλεξε να ασχοληθεί με την ομάδα, εννοώ ότι ακόμη δεν είναι ο κύριος μέτοχος. Δεν το κατακρίνω για να μην παρεξηγούμαι. Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα και νομίζω ότι αυτή ήταν η βέλτιστη λύση τη συγκεκριμένη στιγμή. Δυστυχώς όμως όλα τα καλά έχουν και τα κακά τους. Η παρουσία έστω και δυνητική ή μακρυνή ή αφηρημένη, πείτε το όπως θέλετε, των αφών στα της ομάδας αποτρέπει ενδεχομένως μεγάλα πορτοφόλια της περιοχής να μπουν δυναμικά και ενδεχομένως  να γίνουν μέτοχοι ή να βρουν ένα τρόπο να γίνουν μέτοχοι χωρίς να τους βαρέσουν τα χρέη, π.χ. μέσω offshore, τρίτων προσώπων ή Α.Ε., δεν ξέρω πως, δεν είμαι καλό λογιστής. Εμένα μου φαίνεται κάπως που κανένας δεν βρέθηκε να πάρει τη διαφήμιση της φανέλας. Hall of Brands γράφει. Θυμάστε επί Κούγια; Το Ζαγόρι μόνιμος και γενναίος χορηγός. Αυτό δεν συνέβη τώρα και νομίζω ότι δεν συμβαίνει εξαιτίας αυτού του περίεργου καθεστώτος που βρίσκεται η ομάδα.

Παρόλα αυτά παραμένω αισιόδοξος τουλάχιστον για σήμερα.

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 30 Οκτ 2025 00:30 από Mpakoulieros »

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #607 στις: Παρ 31 Οκτ 2025 11:23 »
Αν ο σιοντης καταφερει να σωσει τον ΠΑΣ εχει καθε δικαιωμα να κανει το εξης
Να χλευασει και να δειξει με το δαχτυλο καποιους απο εμας, που ανα πασα στιγμη νιωθουμε να χανουμε την πιστη μας σε οτι παει να γινει
Αν σωθει η φετινη χρονια πιστευω οτι δεν τον σταματα τιποτα μετα
Και πιστευω οτι δεν θα φυγει ποτε απο τον ΠΑΣ

Δεν εχει νοημα να ερθει καποιος αλλος και να αλλαξει αυτο το σκηνικο που εχει φερει φετος
Της οργανωσης, της μεθοδικοτητας, της πρωτοποριας
Του χτισιματος μιας ολοκληρης ΠΑΕ με συγχρονο τροπο ετσι οπως δεν το ειχαμε φανταστει
Εντος και εκτος γηπεδων

Θεωρω οτι ισως βαλει κατι παραπανω απο την τσεπη του αν δει οτι δεν φτανουν τα χρηματα
Το κερδος θα ειναι διπλο γι'αυτον
Σωζει την ομαδα που αγαπα
Ταυτοχρονα θα εχει και οικονομικο οφελος σε βαθος χρονου, κατι που το θεωρω απολυτα φυσιολογικο

:pas: :pashat: :joker:

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #608 στις: Παρ 31 Οκτ 2025 21:35 »
Ο Νίκος Σιόντης συνεχίζει τις επαφές του με οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα και σε αυτό το πλαίσιο συναντήθηκε χτες το βράδυ με αντιπροσωπεία των Old Fans ΠΑΣ Γιάννινα. Παρών σε μεγάλο μέρος της συνάντησης και ο νέος τεχνικός διευθυνητής Θέμης Τζημόπουλος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Η συνάντηση έγινε στην καφετέρια του Γιαννιώτη επιχειρηματία και έγινε αρκετή συζήτηση για τρέχοντα ζητήματα της ομάδας. Από την πλευρά του ο Νίκος Σιόντης ενημέρωσε τους οπαδούς για τα οικονομικά δεδομένα και την αποτίμηση των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και την προσπάθεια με τις φανέλες, ενώ ζήτησε τη στήριξη όλων στο εγχείρημα και κυρίως των επιχειρηματιών μέσω της Partner Card.

Μετά τις συναντήσεις του με μέλη του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νίκος Σιόντης μίλησε και με τους Old Fans και αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον κόσμο της ομάδας προκειμένου να ακούει τους προβληματισμούς τους, αλλά και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.
Να σημειωθεί ότι σε ένα μέρος της συζήτησης μεταξύ Σιόντη και Old Fans παρών ήταν και ο Θέμης Τζημόπουλος, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Ο Κοζανίτης πρώην αμυντικός είναι ιδιαίτερα αγαπητός και οι φίλαθλοι του επεφύλαξαν θερμό καλωσόρισμα στην ομάδα.

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #609 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 10:46 »
Παράθεση
ΣΙΟΝΤΗΣ: «ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ-Η ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, Ή ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ»
Μια ακόμη ανάρτηση έκανε ο Νίκος Σιόντης όπου έχει αποδέκτες τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και αυτούς που μέχρι στιγμής δεν έχουν βοηθήσει την ομάδα.
Ο κ. Σιόντης αφού αρχικά εξηγεί το πώς χτίζεται κάθε ομάδα στη συνέχεια αναφέρει ότι τώρα χρόνος δεν υπάρχει, από σήμερα δεν υπάρχει άλλοθι για κανέναν και καμία δικαιολογία, μόνο πράξεις, αποτελέσματα και σεβασμός στο σήμα που φοράνε στο στήθος και όλοι από εδώ και πέρα κρίνονται.
Ο Νίκος Σιόντης όσον αφορά τα οικονομικά αναφέρει ότι η οικονομική συνεισφορά είναι ελάχιστη, οι χορηγοί μετρημένοι, οι φίλαθλοι στους Ζωσιμάδες 2.500 αντί για τουλάχιστον 5.000, οι Partner Cards ελάχιστες, οι λογαριασμοί Snappi ούτε 100, ενώ απευθυνόμενος προς τους επιχειρηματίες  τονίζει ότι σε μια περιοχή γεμάτη ικανούς, καταξιωμένους και οικονομικά ισχυρούς ανθρώπους, είναι αδιανόητο και ντροπιαστικό να σιωπούν όσοι μπορούν να βοηθήσουν.
Ο κ, Σιόντης εκφράζοντας την απογοήτευση του για την μη στήριξη από τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης αναφέρει ότι : «Ή θα συστρατευτούμε όλοι, ή εγώ θα κάνω στην άκρη, με το κεφάλι ψηλά και τη συνείδηση καθαρή».
 Αναλυτικά:
Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ
Σίγουρα σε κάποιους φανώ κουραστικός ή φλύαρος με αυτή την ανάρτηση.
Μα η αλήθεια, όταν είναι βαριά, δεν χωράει σε λίγες λέξεις.
Δεν γράφεται με συνθήματα, ούτε χωράει σε τίτλους.
Χρειάζεται να ειπωθεί όπως είναι, ολόκληρη, χωρίς φίλτρα και χωρίς φόβο:
-
 Οκτώ αγωνιστικές.
Μια νίκη, δύο ισοπαλίες, πέντε ήττες.
Ναι, ο ΠΑΣ είναι τελευταίος στη βαθμολογία.
Όμως η θέση δεν λέει την αλήθεια. Δεν αποτυπώνει τον ιδρώτα, τη δουλειά, την πίστη, τη μάχη.
Κι αυτό δεν είναι άποψη. Είναι επιστήμη.
Η αθλητική βιβλιογραφία, αυτή που διδάσκεται σε UEFA και FIFA, λέει καθαρά:
Καμία ομάδα δεν γίνεται “ομάδα” σε 1–2 μήνες.
- Ο διάσημος ψυχολόγος και εκπαιδευτής ομάδων Bruce Tuckman το απέδειξε και σήμερα διδάσκεται από UEFA, FIFA και κορυφαίες σχολές προπονητικής παγκοσμίως.
Κάθε ποδοσφαιρικό σύνολο περνάει τέσσερα στάδια εξέλιξης πριν γίνει “ομάδα”:
Δημιουργία και γνωριμία – όπου τίθενται οι βάσεις, οι ρόλοι και οι κανόνες.
Σύγκρουση και τριβή – όπου δοκιμάζεται η συνοχή, δημιουργούνται εντάσεις και χτίζεται ο σεβασμός.
Αποδοχή και ταυτότητα – όπου αρχίζει να σχηματίζεται χημεία και συνείδηση συλλογικού σκοπού.
Απόδοση και σταθερότητα – όπου η ομάδα λειτουργεί αυτόματα, με εμπιστοσύνη και ρυθμό.
Αυτό δεν είναι θεωρία καφενείου. Είναι επιστήμη.
Χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερις μήνες σταθερής δουλειάς με ίδιο προπονητικό τιμ και κορμό παικτών για να αρχίσει να αποδίδει ένα σύνολο ποδόσφαιρο με ταυτότητα.
Η ομαδική συνοχή χρειάζεται δέκα εβδομάδες συνεχούς συνεργασίας για να σταθεροποιηθεί,
και η αγωνιστική ταυτότητα χρειάζεται δεκαπέντε παιχνίδια — επίσημα και φιλικά — για να “γράψει” στο DNA της ομάδας.
Σύμφωνα με τα δεδομένα της UEFA, οι ομάδες που κρατούν πάνω από το 70% του ρόστερ τους από τη μία χρονιά στην άλλη παρουσιάζουν 25%-40% περισσότερη σταθερότητα αποτελεσμάτων.
Όχι επειδή είναι πιο ταλαντούχες, αλλά επειδή έχουν συνέχεια, εμπιστοσύνη και χρόνο.
Η επιστήμη λέει πως μια ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις μήνες για να σταθεί.
Εμείς πρέπει να το πετύχουμε στο μισό χρόνο.
Με διπλάσια δουλειά, διπλάσιο πόνο, διπλάσια πίστη.
Κι αυτό κάνουμε.
Γιατί η ομάδα δεν έχει απλώς ανάγκες — έχει πληγές.
Και τις κλείνουμε με τα ίδια μας τα χέρια.
Κι εμείς; Εμείς το στήσαμε σε δεκαπέντε μέρες!
Κι αν κάτι πρέπει να θυμόμαστε όλοι,
είναι πως αυτή η ομάδα, με το ποδόσφαιρο που κατά διαστήματα παίζει, μόνο ομάδα που στήθηκε σε δεκαπέντε μέρες δεν θυμίζει.
Το γεγονός ότι κατέβηκε στο πρωτάθλημα με μόλις δεκαπέντε ημέρες προετοιμασίας δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς, γιατί αυτό που ζούμε είναι ποδοσφαιρικό θαύμα.
Να ξεκινάς από το μηδέν, να στέκεσαι, να παλεύεις, να δείχνεις ποιότητα και καρδιά.
Αυτό δεν είναι τύχη, είναι ψυχή, πίστη και υπέρβαση.
Χωρίς προετοιμασία, χωρίς κορμό, χωρίς πόρους.
Κι όμως, δουλεύουμε μέρα-νύχτα, στεκόμαστε, παλεύουμε.
Σε άλλη χώρα θα το ’λεγαν θαύμα επιβίωσης.
Εδώ, κάποιοι το λένε “αποτυχία”.
Ε λοιπόν, φτάνει...
Αγωνιστικά όμως, δεν υπάρχει πια περιθώριο για “αύριο”.
Το πρωτάθλημα της Super League 2 είναι μικρό και σκληρό.
Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τα αποτελέσματα που αξίζουμε, να ξεπεράσουμε κακοτυχίες και εξωαγωνιστικούς παράγοντες, να σταθούμε στο ύψος του ονόματος και της ιστορίας μας.
Γιατί είμαστε ΠΑΣ — και ο ΠΑΣ δεν έχει δικαίωμα να λυγίσει.
Δεν δίνουμε άλλοθι σε κανέναν.
Από σήμερα, έχουμε τεράστιες απαιτήσεις απ’ όλους.
Η περίοδος της κατανόησης τελείωσε.
Από εδώ και πέρα, όλοι κρίνονται.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Μόνο πράξεις, αποτελέσματα και σεβασμός στο σήμα που φοράμε στο στήθος.
- Τέσσερις μήνες τώρα δίνω τα πάντα, χρήμα, χρόνο, ψυχή, υγεία, οικογένεια.
Δεν είμαι “επενδυτής” πίσω από ένα γραφείο, ούτε ιδιοκτήτης.
Είμαι ένας άνθρωπος που μπήκε μπροστά για να εμπνεύσει, να ενώσει, να προκαλέσει τη συστράτευση και να δώσει το έναυσμα της σωτηρίας και της αναγέννησης του ΠΑΣ.
Το ήξερα απ’ την αρχή, ήξερα πού πάω να μπλέξω.
Ήξερα πως είναι πιο πιθανό να κουραστώ και να πληγωθώ.
Αλλά μίλησε η καρδιά. Μίλησε η ψυχή.
Κι αυτή δεν κάνει πίσω.
Δεν μπήκα για τα φώτα, ούτε για να με δείχνουν με το δάχτυλο.
Μπήκα για να παλέψω. Δεν θα επιτρέψω η προσπάθειά μου να γίνει θέαμα για καφενεία και πληκτρολόγια, ούτε θα δεχθώ κριτική από εκείνους που λείπουν όταν χρειάζονται. Δεν δίνω παράσταση, δίνω μάχη. Και σ’ αυτή τη μάχη, όποιος δεν στάθηκε δίπλα, δεν έχει δικαίωμα να στέκεται απέναντι.
Ή τώρα ή ποτέ.
Ή θα συστρατευτούμε όλοι, ή εγώ θα κάνω στην άκρη, με το κεφάλι ψηλά και τη συνείδηση καθαρή.
Γιατί άλλο να μάχεσαι μόνος σου κι άλλο να πολεμάς σε τείχος σιωπής.
Η οικονομική στήριξη ελάχιστη, οι χορηγοί μετρημένοι(τους χρωστάω ευγνωμοσύνη), οι φίλαθλοι στους Ζωσιμάδες 2.500 αντί για τουλαχιστον 5.000.
Οι Partner Cards ελάχιστες, οι λογαριασμοί Snappi ούτε 100!
Σύντομα, θα βάλουν για ακόμη μία φορά πλάτη, οι ΠΑΣολεδες με την κάρτα φιλάθλου!
Και κάθε μέρα αναρωτιέμαι:
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσει αυτή η πόλη;
- Προς όλους τους επιχειρηματίες αυτής της πόλης:
Σε μια περιοχή γεμάτη ικανούς, καταξιωμένους και οικονομικά ισχυρούς ανθρώπους, είναι αδιανόητο και ντροπιαστικό να σιωπούν όσοι μπορούν να βοηθήσουν.
Κάθε μέρα ακούω τις ίδιες φράσεις:
“Δεν είναι η στιγμή.”
“Θα δούμε.”
“Περάστε ξανά πιο μετά.”
“Ας σταθεροποιηθεί λίγο η ομάδα και βλέπουμε.”
Δεν είναι η στιγμή; Αν όχι τώρα — πότε; Όταν θα ’χουν σβήσει τα φώτα;
Κάθε “θα” που λέτε σήμερα, αύριο θα γράφει το όνομά σας στο κεφάλαιο της ντροπής.
Πόση δικαιολογία χωράει η καρδιά σας πριν γίνει πέτρα;
Η σιωπή σας έχει κόστος — και το τίμημα το πληρώνει ο ΠΑΣ, τα Γιάννενα, ο τόπος σας.
Δεν είναι ντροπή να έχεις. Ντροπή είναι να μπορείς και να μη βοηθάς.
Μερικοί — ελάχιστοι — στάθηκαν δίπλα και τιμούν το όνομά τους.
Οι υπόλοιποι κρύβονται πίσω από δικαιολογίες και σιωπή.
Μα η σιωπή, όταν ο τόπος σου χρειάζεται φωνή, είναι συνενοχή.
Κι όποιος γυρίζει την πλάτη, ας ξέρει πως κάποτε η ίδια πόλη θα του τη γυρίσει πίσω.
Βάλτε το χέρι στην τσέπη και στην καρδιά μαζί. Ελάτε μπροστά.
Τώρα.
Οι πράξεις σας θα μείνουν, οι δικαιολογίες θα ξεχαστούν.
Και τότε, όλοι θα κριθούν — γιατί κανείς δεν το αποφεύγει.
Κανείς.
Κι όμως, παρά την κούραση και την απογοήτευση,
εγώ ακόμα πιστεύω.
Πιστεύω πως αυτή η ομάδα θα σταθεί ξανά στα πόδια της.
Πως τα Γιάννενα θα θυμηθούν ποιος είναι ο ΠΑΣ.
Γιατί όσο υπάρχει φλόγα, όσο υπάρχουν κάποιοι που παλεύουν με καθαρή ψυχή, ο ΠΑΣ δεν θα χαθεί.
ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ Ή ΣΙΩΠΗ.
Ἢ τὰν ἢ ἐπὶ ΠΑΣ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #610 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 11:58 »
Δυστυχώς πρέπει να ειπωθεί ξανά και ξανά για να το καταλάβουν και οι πιο δύσπιστοι:

Ίσως το αγωνιστικό να μην είναι το πιο σημαντικό.

Με αυτήν την έννοια και να σωθούμε αγωνιστικά αν δεν τα καταφέρουμε οικονομικά δεν κάναμε τίποτα.

Και αντιστρόφως: αν πέσουμε και ταυτόχρονα κερδίσουμε την οικονομική μάχη δεν χάσαμε τίποτα.

Αυτή η κίνηση του Νίκου Σιόντη δεν έχει προηγούμενο στον ελληνικό χώρο. Προσωπικά δεν το θυμαμαι ξανά σε τόσο μικρή πόλη αλλά ούτε και σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Με λίγα λόγια πρόκειται για κίνηση που μπορεί α πετύχει μόνο με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση.

Σε αυτόν τον αγωνα δεν περισσεύει κανείς.

Αφήστε τη μίρλα με τον Κούστα και τους παίχτες και ανοίξτε κανά λογαριασμό στη snappi. Τσάμπα είναι. 100 μόλις άνοιξαν. Αν κάποιοι διοχέτευαν την ενεργητικότητά τους από τη μιζέρια στο πως να βοηθήσουν περισσότερο σήμερα ίσως τα πραγματα να ήταν ελαφρώς καλύτερα, αύριο καλύτερα και σε πέντε μέρες ίσως να κερδίζαμε μεγάλη ανάσα ζωής...

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #611 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 12:35 »
Τι λέγατε λοιπόν για τον Κουστα και τον Μπουλαρι;; Δεν σας αρέσουν ;;  Θέλετε να έρθουν άλλοι στην θέση τους; Μεταγραφές ; Ας σοβαρευτούμε λοιπόν κάποια στιγμή. Αν δεν έχουμε καταλάβει εδώ μέσα τι γίνεται (θεωρητικά πιο παθιασμένοι και tech savvy για να είμαστε σε ένα forum) τότε τι περιμένουμε από τον μέσο καφενειακο Γιαννιωτη ;;
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #612 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 14:24 »
Μερικες προχειρες σκεψεις με αφορμη το σημερινο του Σιοντη.

-Οσο κι αν δε μας αρεσει η ιδεα, νομιζω οτι γινεται ολο και πιο εμφανες ποια ειναι τα ορια της δυναμικης του ΠΑΣ στη δεδομενη συγκυρια. Οταν μετα απο τοσα χρονια μαρασμου ξεκιναει κατι (οσο ημιτελες, ασαφες και μετεωρο κι αν ειναι) με καποιον μεσα απο τα σπλαχνα της ομαδας να βγαινει μπροστα σε μια κινηση κατα βαση ρομαντισμου και τρελλας και η ανταποκριση του κοσμου ειναι αυτη που ειναι, πρεπει μαλλον σιγα-σιγα να αποδεχτουμε οτι τοσοι ειμαστε κι αυτα μπορουμε. Γιατι ειμαστε μονο τοσοι? Μεγαλη κουβεντα που θα οδηγησει σε πολλους λογους, τα χρονια του ΧΒεικου, το συνεχομενο οικονομικο μαρασμο της κοινωνιας μας, την απωθητικη κατασταση του ποδοσφαιρου γενικοτερα και μια ολοκληρη δεσμη κι αλλων ακομη. 

-Αν αυτη ειναι η δυναμικη μας ολη κι ολη, ειναι λογικο να εχουμε στη συνεχεια δυσκολιες στο να προσελκυσουμε μεγαλυτερα εταιρικα πορτοφολια για να στηριξουν. Εμεις εδω περα τα βλεπουμε ολα μεσα απο το πρισμα του αισθηματια οπαδου. Η καθε εταιρεια οχι. Αν βαλει λεφτα θα ειναι για να υπηρετησει τους δικους της σκοπους κι αν η δυναμικη μας δειχνει οτι δε θα εχει και κανα μεγαλο οφελος, απλα δε θα το κανει. Τα επικολυρικα του Σιοντη για καρδιες απο πετρα οταν απευθυνεται σε επιχειρηματιες εμενα προσωπικα με ενοχλουν. Καρδια απο πετρα εχει οποιος μπορει να βοηθησει τον αδυναμο στην κοινωνια και δεν το κανει, οχι οποιος δεν παει να βαλει τα λεφτα του για να σωσει μια εταιρεια που για τον Α ή Β λογο τυγχανει να ειναι λαοφιλης σε καποιους κυκλους. Μην τρελλαθουμε κιολας.

-Μας κουναει λιγο το δαχτυλο ο Σιοντης με τις θεωριες περι χτισιματος ομαδων και τον ακολουθουν κι αλλοι συνφορουμιτες που βγαζουν γκρινιαρη οποιον πει με το ονομα τους αυτα που βλεπουν τα ματια του. Δεν περιμενει κανενας να ειχαν φτιαχτει μεχρι σημερα οι Invincibles του Βενγκερ, ουτε εχουμε τετοιες προσδοκιες για τη χρονια αυτη γενικοτερα. Η προσδοκια ειναι σε μια κατηγορια οπου το επιπεδο ειναι απελπιστικα χαμηλο να κατεβασουμε μια ομαδα σκληροτραχηλη, ψυχωμενη, που να κανει 2-3 απολυτως βασικα πραγματα για να βαλει απο κατω της 4 καφενεια. Μεχρι εκει. Το να πεις οτι, με ολα τα ελαφρυντικα στα οποια συμφωνουμε, αυτο δεν παει καλα μεχρι τωρα, δε σε κανει ουτε εχθρο της ομαδας, ουτε εχθρο του Σιοντη, ουτε εχθρο του Bruce Tuckman ξερωγω. Και το να πει καποιος "δεν κανει ο Κουστας κι ο Μπουλαρι¨ δε συνεπαγεται οτι λεει "φερε μου τον Κλοπ και τον Εμπαπε¨. Η προτροπη ειναι, με συναισθηση του ποσο κοντο ειναι το παπλωμα, να δουμε αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να φτιαξει λιγο η εικονα

-Οτι το οικονομικο ειναι το κυριο διακυβευμα της φετινης (και πιθανοτατα οχι μονον αυτης) χρονιας ειναι δεδομενο. Σε αυτη την κατευθυνση αναρωτιεμαι δυο πραγματα. Το ενα ειναι σε ποια βαση προσεγγιζει τις τοπικες επιχειρησεις ο Σιοντης. Ειναι στη βαση "βαλτε καμια χορηγια φετος να μη βουλιαξουμε" ή ειναι "ελατε να βαλουμε λεφτα να παρουμε την ομαδα και να εφαρμοσουμε το Α πλανο σε βαθος Χ χρονων"? Επισης, γινεται καποια προσπαθεια εκτος πολης να βρεθει αυτος που θα αναλαβει την ομαδα μια και καλη μπας και μπουμε σε αλλη εποχη?

-Ο Σιοντης εχει 1000 καλα και ο,τι κι αν γινει στο τελος με το εγχειρημα του θα του αναγνωριζεται απο τη μεγαλη πλειοψηφια οτι βγηκε μπροστα και το παλεψε. Απο κει και περα η συνεχης υπενθυμιση οτι "εγω τρεχω, κανω, ρανω" γινεται κουραστικη. Ο κοσμος το ακουσε μια-δυο-τρεις-πεντε-δεκα, το εκτιμησε και οσοι δεν το εκτιμησαν ως τωρα δε θα συγκινηθουν απο δω και περα. Και στην τελικη, ηταν προσωπικη αποφαση να βγει μπροστα με βαση τα οποια δικα του συναισθηματα και βιωματα, δεν εβαλε καποιος πιστολι σε κανενα κροταφο. Οι επιχειρηματιες, απο την αλλη, δε θα συγκινηθουν με τετοια μελοδραματικα. Ή δειχνεις μια συγκεκριμενη προοπτικη που να τους φερει στο τραπεζι ή οχι. Το αν εσυ εχεις βαλει πισω τα δικα σου μαγαζια, την οικογενεια σου και ο,τι αλλο, ποσως τους ενδιαφερει. Ισως θα ειναι καλυτερα λοιπον η επικοινωνια με τον κοσμο και τον οποιο στοχο για χορηγο/συμπαικτη να ειναι κατα βαση πληροφοριακη και λιγοτερο διαγγελματικη. 
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #613 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 15:52 »
Παράθεση
ΣΙΟΝΤΗΣ: «ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ-Η ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, Ή ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ»

Ο κ, Σιόντης εκφράζοντας την απογοήτευση του για την μη στήριξη από τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης αναφέρει ότι : «Ή θα συστρατευτούμε όλοι, ή εγώ θα κάνω στην άκρη, με το κεφάλι ψηλά

Ἢ τὰν ἢ ἐπὶ ΠΑΣ.
Και φλύαρος και κουραστικός

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #614 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 16:35 »
Παράθεση

Ο κ, Σιόντης εκφράζοντας την απογοήτευση του για την μη στήριξη από τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης αναφέρει ότι : «Ή θα συστρατευτούμε όλοι, ή εγώ θα κάνω στην άκρη, με το κεφάλι ψηλά

Ἢ τὰν ἢ ἐπὶ ΠΑΣ.
Βέβαια και κάποιοι άλλοι γίνονται κουραστικοί αλλά ως γνήσιοι Έλληνες ποτέ δεν κοιτάμε την καμπούρα μας.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #615 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 16:38 »
Παράθεση

Ἢ τὰν ἢ ἐπὶ ΠΑΣ.

Και κάποιοι άλλοι κουρασαν που δεν ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλα και πάνε στο γήπεδο για να κράξουν και να βρισουν χωρίς να σέβονται τίποτα... Αφού έχετε λύσεις, βγείτε μπροστά να τις προτείνετε...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #616 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 16:54 »
Blue , να σε ρωτήσω κάτι;

Είσαι της οικογένειας ή έχεις προσωπικά με το Σιόντη;

Γιατί η εριστική σου συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς κατανοητή.

Εκτός αν είσαι επενδυτής και θέλεις να αναλάβεις την ομαδα.

Κόπιασε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #617 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 17:00 »
Blue δεν σε σβήνω μόνο και μόνο για να γελάω με αυτά που γράφεις.

Στήριξη στον Σιόντη.
Μαύρο στις επιχειρήσεις που δεν συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα. .-

Υγ. οι εμπριμεδες φίλαθλοι της πολης στις καφετεριες να δούνε τις ομάδες τους. Εμείς οι 2500 -3000 θα την κρατήσουμε την ομάδα. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι

Υγ2. Πουτανα οικογένεια να πας να γαμηθεις
 Δεν ξεχνώ.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #618 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 17:18 »
Να σου πω την αληθεια θελει σβησιμο
Απο τη στιγμη που δεν εχει επιχειρημα σοβαρο και δεν μπορει να αντιπροτεινει κατι, ποιος ο λογος να υπαρχει?
Δεν βοηθαει σε κατι η υπαρξη του
Ακομα και εγω που αμφισβητω συνεχεια, δεν το δεχομαι αυτο

Τι πρεπει να γινει δηλαδη?
Να θυσιαστει καποιος με γαμωσταυριδια για να σβηστουν και οι 2 μαζι?
Ας περιμενουμε για μια κουβεντα με επιχειρηματα τις επομενες 3-4 μερες και αν δεν ερθει τελος
Δεν τιθεται θεμα δημοκρατιας, αλλα ισορροπιας του φορουμ

Προκλητικος μπορω να γινω και εγω και ο καθενας, δεν υπαρχει τιποτα πιο ευκολο

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #619 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 18:28 »
Σίγουρα έχουν γίνει προσεγγίσεις προς επιχειρηματίες να μπουν έστω χορηγικά.Το γιατί αρνούνται δεν το ξέρω όμως.Δηλαδή σε μια τέτοια συζήτηση πιστεύω θα πουν ποιο είναι το θέμα που τους εμποδίζει.Ίσως εκεί θα έπρεπε να δώσει βάρος ο Σιόντης.Στο γιατί δεν μπαίνουν.Ποια τα εμπόδια και πως θα μπορούσε να τα λύσει για να προσεγγίσει περισσότερους.Η εμπιστοσύνη και η συνεργασίες χτίζονται σε βάθος χρόνου.Δυστυχώς δεν έχουμε ίσως τόσο πολύ χρόνο.
Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει έστω κάποια κίνηση για αλλαγή σελίδας.Σίγουρα η έστω και από μακριά παρουσία των άχρηστων εμποδίζει μέχρι ένα σημείο.Ίσως ακόμα και σαν δικαιολογία από κάποιους.

Όσο για τους blue του φόρουμ ή και έξω από εδώ που είναι περισσότεροι,η προσφορά τους είναι μηδέν,αν όχι αρνητική.Τσιτάτα χωρίς επιχειρήματα.Απλά δημιουργούν θόρυβο.Αν αυτό τους ικανοποιεί προσωπικά και χαίρονται για αυτό που είναι οκ πάω πάσο.Συμβάλουν όμως στο γενικότερο χαμηλό επίπεδο που έχει αυτή η πόλη σε όλα τα επίπεδα.Γιατί τα ίδια μυαλά κουβαλάνε και στα υπόλοιπα θέματα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #620 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 18:41 »

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=7404.msg197380#msg197380

Από άλλες εποχές αυτά αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #621 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 21:18 »
δυστηχως εκτος ολων των αλλων αμεσων προβληματων ...εχεις και να αντιμετωπισεις 13 χρονια απαξιωσης(απο το 2012 κ μετα).......η ζημια ειναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ...οποιος ξερει λιγο μπαλα καταλαβαινει

καποιοι στην αρχη μιλουσαν για 5000 διαρκειας κτλ....δεν ειπα τιποτα .....καλως η κακως σε ολες τις ομαδες υπαρχουν διαφορετικες βαθμιδες οπαδων η φιλαθλων....αναλογα με τη "δεξαμενη" της καθε ομαδα εχει και ενα αριθμο βασης....ειναι αυτοι που οταν ερθει η ωρα θαναι εκει....εμεις αυτη τη στιγμη εχουμε 2500-3000 σαν βαση...........
για μενα ειναι υπεραρκετοι για τις συνθηκες

το προβλημα ειναι στην πλευρα του....."επιχειρειν".....εκει ειναι το προβλημα και εκει εχουμε πεσει φοβερα δυσαναλογα απ οτι στον αριθμο της βασης των οπαδων....

οσοι τρεφουν καποια συναισθηματα για την ομαδα....η εχουν καποια ψηγματα ευαισθησιας για τον τοπο τους αργα η γρηγορα θα ανταποκριθουν
οι υπολοιποι ....θα ανταποκριθουν-δυστηχως για μας- μονο οταν το εγχειρημα θα τους προσφερει τα αναλογα κερδη(δημοσιοτητα,διαφημιση κτλ)

οφειλουμε να πολεμουμε με ολο το ειναι μας...οφειλουμε ομως να γνωριζουμε και την ψυχρη αληθεια....η οποια ισχυει κατα βαση σε ολες τις ομαδες του κοσμου....με καποιες φωτεινες εξαιρεσεις....

για μενα που παρακολουθω αγωνες της ομαδας απο το 1982 και μετα ....ειναι τεραστιες οι πικρες και μηδαμινες οι χαρες.....οσο ομως προκαλεσε η 13χρονη εξωαγωνιστικη απαξιωση....δεν τοχουν προκαλεσει ουτε οι πικρες ουτε οι ηττες ουτε οι υποβιβασμοι

Ο κ.Σιοντης πρεπει να καταλαβει ενα πραγμα....δεν παλευει μονο  για την οικονομικη επιβιωση της ομαδας...την αγωνιστικη υπαρξη....την αγωνιστικη ανορθωση.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.............οποιος επιασε....επιασε

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #622 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 21:23 »
Blue δεν σε σβήνω μόνο και μόνο για να γελάω με αυτά που γράφεις.

Στήριξη στον Σιόντη.
Μαύρο στις επιχειρήσεις που δεν συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα. .-

Υγ. οι εμπριμεδες φίλαθλοι της πολης στις καφετεριες να δούνε τις ομάδες τους. Εμείς οι 2500 -3000 θα την κρατήσουμε την ομάδα. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι

Υγ2. Πουτανα οικογένεια να πας να γαμηθεις
 Δεν ξεχνώ.

Ξεκάθαρα και Ξεδιάντροπα έτσι πρέπει να φερθούμε!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #623 στις: Τρι 04 Νοέ 2025 23:19 »
Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος έχει αμφιβολίες για τις προθέσεις του Σιόντη; Για τις δυνατότητές του να το δεχθώ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #624 στις: Τετ 05 Νοέ 2025 00:30 »
Μετά το τελευταίο ποστ του Σιόντη δεν ξέρω αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος.

Ο άνθρωπος φαίνεται ότι υποφέρει ψυχολογικά με μια κατάσταση που μάλλον δεν βγαίνει ( ; ). Γι' αυτό και τα ξεσπάσματα που κάποιοι τα λένε φλυαρίες ή ότι είναι κοντά στη γραφικότητα.

Εμένα με προβλημάτισε και αυτό: Τέσσερις μήνες τώρα δίνω τα πάντα, χρήμα, χρόνο, ψυχή, υγεία, οικογένεια.. Όταν ο άλλος γράφει ότι δίνει δηλαδή χάνει μέρος της υγείας του γι΄αυτό, είναι κάτι που σε φοβίζει. Νομίζω τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά όλος αυτός ο τόνος εκεί παραπέμπει.

Οτι και να γίνει εμείς θα συνεχίσουμε με τα χίλια να στηρίζουμε αυτό το εγχείρημα και ότι γίνει.
Αν δεν πετύχουμε τώρα πολύ φοβάμαι ότι θα χαθεί οριστικά μια γενιά και θα πιάσουμε το νήμα σε 20 χρόνια όταν τα χρέη θα έχουν ξεθωριάσει, όπως η Καλαμάτα που επανεμφανίστηκε μετά από 24 χρόνια στο προσκήνιο.

ΥΓ: Ένα σχόλιο για το ποστ του mh_per_.
Οσο κι αν δε μας αρεσει η ιδεα, νομιζω οτι γινεται ολο και πιο εμφανες ποια ειναι τα ορια της δυναμικης του ΠΑΣ στη δεδομενη συγκυρια.
Δυστυχώς μάλλον θα συμφωνήσω και κάπως έχει αναπτυχθεί το θέμα από τον Ιούλιο και έως τώρα.

Μας κουναει λιγο το δαχτυλο ο Σιοντης με τις θεωριες περι χτισιματος ομαδων (...). Η προσδοκια ειναι σε μια κατηγορια οπου το επιπεδο ειναι απελπιστικα χαμηλο να κατεβασουμε μια ομαδα σκληροτραχηλη, ψυχωμενη, που να κανει 2-3 απολυτως βασικα πραγματα για να βαλει απο κατω της 4 καφενεια.

Πολύ λάθος προσέγγιση. Το παραπάνω επιχείρημα θα μπορούσε να γραφτεί ως εξής: Η προσδοκια ειναι σε μια κατηγορια οπου το επιπεδο ειναι απελπιστικα χαμηλο να κατεβασουμε μια ομαδα σκληροτραχηλη, ψυχωμενη, που να περάσει τον ΠΑΟΚ Β' ή έστω να τερματίσει από κάτω από τον Παοκ Β'. Τον είδατε τον Παοκ Β'; Τι ομαδάρα έχει; Πως επιλέγει παιχνίδια; Τι παίχτες έχει που τους παρακαλουθεί σε κάθε κανονικό ματς ο Λουτσέσκου για τον δις πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια ΠΑΟΚ; Είναι τόσο εύκολο λοιπόν ομάδα που χτίστηκε το Σεπτέμβριο να τερματίσει πάνω ή λίγο κάτω από τη δεύτερη ομάδα του δισεκατομμυρίουχου Σαββίδη, την ίδια στιγμή που εμείς δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε και παρακαλάμε να κάνουμε εγγραφές στη snappi;

Που βρίσκεσαι σύνταυρε; Σε ποια χώρα; Εχετε συνειδητοποίησει ότι πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρό είναι πλέον 4 + 1 ομάδες;αεκ, παο, παοκ, οσφπ και η τρίπολη. Δεν υπάρχει πουθένα αλλού διοίκηση που να μην στήνει, να μην κάνει ἀγριες λαμογιές, να μην έχει μπει φυλακή, που να λειτουργεί αυτόνομα και όχι ως παραμάγαζο.

Μέσα σε αυτές τις τρομακτικές συνθήκες προσπαθούμε να κάνουμε κάτι που δεν το κατάφεραν οι βάζελοι, με την Παναθηναϊκή συμμαχία, οι γαύροι μετά τον Κοσκωτά με τις Πεφο (κατί αντίστοιχο προσπαθούσαν να κάνουν), η αεκ που διέλυσαν την ομάδα για να σβηστούν τα χρέη, ο παοκ που περίμενε το διδεκατομμυριούχο σαββίδη να δώσει 10 εκατομμύρια άμεσα, ο φόφης που έσβησε σήματα και έκανε και καλά άλλη ομάδα, ο νιώνιος που άλλαξε 10 αφμ, η λάρισα που λένε ότι αν πέσουνε τελείωσε η φάση λόγω χρεών.

Ποιος λοιπόν έκανε αυτό που πάμε να κάνουμε; Με έναν οπαδό μπροστάρη να σώσει ο λαός την ομάδα; Σε μια πόλη που ακόμη καίει σόμπες και τζάκια και σε περιφέρεια που είναι υποβαθμισμένη.

Και από πάνω έχουμε υψηλές κριτικές. Ελάτε παιδιά να βοηθήσετε, σας θέλουμε όλους. Να ζήσετε τις συνθήκες εδώ από κοντά να δείτε πόσο δύσκολο είναι με αμούστακα παιδάκια να βάλεις 4 καφενεία από κάτω.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Νοέ 2025 00:33 από Mpakoulieros »