Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2025  (Αναγνώστηκε 13732 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2025
« στις: Σαβ 02 Αύγ 2025 21:10 »
Παράθεση
Φήμες για επιστροφή Καρτάλη στον ΠΑΣ Γιάννινα
Η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται επί τάπητος πλέον και είναι θέμα χρόνου να σβηστούν τα ban της FIFA και να ανακοινωθεί η άδεια από την ΕΕΑ.

Είναι λογικό, λοιπόν,να εξαπλώνονται και μεταγραφικές φήμες, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει μεγάλο όνομα για την κατηγορία και θα προτείνονται συνεχώς παίκτες.

Στο πλαίσιο αυτό, ένας από τους παίκτες που φημολογείται ότι ρίχνει “γέφυρες” επιστροφής στον ΠΑΣ είναι ο Αλέξανδρος Καρτάλης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του monobala.gr. Ένας παίκτης που επί Γιαννίκη είχε πραγματικά πολύ μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογο.

Στα 30 του πλέον ο Καρτάλης, αν έρθει, θα πάρει θέση παίκτη άνω των 25 ετών από τις δύο ακόμα που έχει δικαίωμα να κάνει ο ΠΑΣ, αφού ο Κόντε είναι ο πρώτος. Γι’ αυτό και η οριστική επιλογή ίσως να καθυστερήσει μερικές μέρες, ώστε να είναι επιλογή παίκτη που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά στο ρόστερ.

Στην ομάδα της Ηπείρου ο Καρτάλης είχε σε μια διετία, από το 2019 ως το 2021, 51 συμμετοχές, 3 γκολ και 6 ασίστ, ενώ πέρυσι με τον Μακεδονικό είχε 18 παρουσίες και 2 ασίστ.
super-fm.gr

Μπορεί να ανοίξει και αυτό το νήμα επιτέλους και να ζήσουμε σε μια κανονικότητα.Να ονειρευτούμε πάλι.Να κάνουμε σχέδια για παίχτες,για την ομάδα.Όλα αυτά μέσα σε μερικές εβδομάδες.Από την μίρλα των τοπικών σε μια κανονικότητα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2025
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 02 Αύγ 2025 21:33 »
Καρτάλης ίσως το καλύτερο (και αν όχι το καλύτερο σίγουρα ένα από τα καλύτερα) αριστερό Μπακ που πέρασε τα τελευταία 30 χρόνια από τον ΠΑΣ.

Δεν έχω παρακολουθήσει την μετά ΠΑΣ πορεία του αλλά ξέρω τις δυνατότητες του και σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι πολυτέλεια για την ομαδα

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 02 Αύγ 2025 22:32 »
Καρτάλης ίσως το καλύτερο (και αν όχι το καλύτερο σίγουρα ένα από τα καλύτερα) αριστερό Μπακ που πέρασε τα τελευταία 30 χρόνια από τον ΠΑΣ.

Δεν έχω παρακολουθήσει την μετά ΠΑΣ πορεία του αλλά ξέρω τις δυνατότητες του και σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι πολυτέλεια για την ομαδα

Δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ αριστερό Μπακ.

Ο Πιρσμαν έχει αυτόν τον τίτλο και νομίζω ότι είναι με διαφορά ο καλύτερος.

Καρτάλης παρά ταύτα είχε κάνει απίστευτη χρονιά με Γιαννικη όταν έπαιζε στο 10.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 02 Αύγ 2025 23:33 »
Έχεις δίκιο! Τον έχω συνδυάσει και μου έχει κολλήσει σαν αριστερό Μπακ στο μυαλό μου αλλά πράγματι σε εμάς έπαιζε πιο μπροστά
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ
Μετά από εμάς σε τι θέση  έπαιξε ξέρει κανείς?
Ο μικρός αριστερά έκλεισε ΑΕΚ?
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 03 Αύγ 2025 01:00 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 03 Αύγ 2025 10:11 »
Καλό χαφ,φιλότιμος με αρκετά καλά στημένα.
Τώρα το αν κάνει για μας σαν παίχτης άνω των 25( είναι 30), εξαρτάται από το συνολικό σχεδιασμό.
 Λογικα  ο περιορισμος ,λόγω ΕΠΟ είναι δεδομενος και καθιστά τις επιλογές βασικών πολύ προσεκτικές  μιας και ο στόχος( πιστεύω παραμονή) δεν είναι εύκολος, εξαιτίας της συγκυρίας....

Δεν θα έλεγα όχι,αρκεί να ξέρουν οι ιθύνοντες την περσινή κατάσταση του!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 03 Αύγ 2025 12:28 »
8 Συμμετοχές 2 Ασσίστ(στα πλει οφ) ο Καρτάλης πέρσι με τον Μακεδονικό.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 03 Αύγ 2025 21:10 »
ΓΥΡΝΑ ΡΕ ΚΑΡΤΑΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΑΑΑΑ!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 04 Αύγ 2025 00:18 »
Από όταν έφυγε από τον ΠΑΣ τον πήρε η κάτω βόλτα δε σημείο που να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα χρόνο. Μακρυά και αγαπημένοι.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 04 Αύγ 2025 10:54 »
Ο Καρτάλης καλός παίκτης, αλλά έχουμε περιορισμούς στις μεταγραφές και είναι πάνω από 23. Οπότε πρέπει πρώτα να δουν τι επιλογές έχουν και μετά να διαλέξουν...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 04 Αύγ 2025 11:34 »
Ο Καρτάλης καλός παίκτης, αλλά έχουμε περιορισμούς στις μεταγραφές και είναι πάνω από 23. Οπότε πρέπει πρώτα να δουν τι επιλογές έχουν και μετά να διαλέξουν...
Φέτος νομίζω θέλουμε (για τις 3 μεταγραφές πάνω απο 23) παίχτες να ξυπνήσουν τον κόσμο και λιγότερο για την ποδοσφαιρική τους αξία.
Γι αυτό ήρθε και ο Κόντε που ίσως λόγο ηλικίας να έχει πέσει επίπεδο.

Το θέμα είναι να βρεις καλούς μικρούς που θα στηριχτείς πάνω τους για να φτιάξεις την ομάδα για το μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 04 Αύγ 2025 12:06 »
Γι αυτό ήρθε και ο Κόντε που ίσως λόγο ηλικίας να έχει πέσει επίπεδο.

Ο Κοντε ωστόσο είναι ο ορισμός του επαγγελματία αθλητή και δεν έχει μείνει ποτέ χωρίς ομάδα. Ότι σύγκριση και να κάνουμε με άλλους θα είναι άδικη και ακόμα και αν έχει πέσει σε αυτή την β σε αυτόν τον ΠΑΣ παίζει να είναι και πολυτέλεια ακόμα και στην ηλικία του. Από την άλλη ο καρτάλης καλός ήταν με γιαννίκη σε αυτόν τον περίεργο ρόλο χαφ που είχε τότε αλλά είχε μείνει πολύ χωρίς ομάδα, με τον μακεδονικό οριακά έπαιξε και γενικά δεν γνωρίζουμε την κατάστασή του για να πάρει μια από τις 3 θέσεις άνω των 23. Επίσης είναι και θέμα αν θα ταιριάζει σε αυτό που θα θέλει ο μελλοντικός προπονητής.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 04 Αύγ 2025 12:18 »
Υπάρχουν κι άλλοι μεγάλοι που μπορούν να ξυπνήσουν τον κόσμο και ίσως είναι σε καλύτερη φόρμα κι ολας.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 04 Αύγ 2025 12:23 »
Μήπως ο Ριμολντι παίζει ακόμα μπάλα;

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 04 Αύγ 2025 12:42 »
Μήπως ο Ριμολντι παίζει ακόμα μπάλα;

Τομας Ντε Βινσεντι;;
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 04 Αύγ 2025 12:45 »
Ο Ντεβί νομίζω εχει σταματήσει και έχει γίνει μάνατζερ παικτών στην Αργεντινή.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 04 Αύγ 2025 13:03 »
Αρχίσαμε πάλι τις ειρωνίες.

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δευ 04 Αύγ 2025 14:04 »
Αρχίσαμε πάλι τις ειρωνίες.

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου

Δεν ειρωνεύομαι καθόλου απλά έτυχε και άκουσα οτι ο Ντε Βινσέντι εξέφρασε εδώ και καιρό επιθυμία να κλείσει την καριέρα εδώ....μούφα μπορεί να είναι αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ειρωνεία....και είμαι από τους πρώτους που εδω και καιρό έχω ζητήσει να μην γράφονται
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Παρ 08 Αύγ 2025 20:45 »
ελα λιγο το σ/κ να κλεισουμε κανεναν.....ελα λεμεεεεε    :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 13 Αύγ 2025 19:57 »
Δοκιμάζεται στον ΠΑΣ ο μεσοεπιθετικός Ντιαλό (pic)
Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να έχει περιορισμό στις μεταγραφές του κινήσεις και να επιτρέπονται μόνο τρεις μεταγραφές ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει όσους ποδοσφαιριστές, αλλοδαπούς ή κοινοτικούς, θέλει έως 23 ετών. Έτσι, ένας από τους παίκτες που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες στο ΠΕΑΚΙ στις πρώτες προπονήσεις των Ηπειρωτών είναι και ο 19χρονος μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα, Μαμαντού Ντιαλό, ο οποίος αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Κ 19 του Παναθηναϊκού.

Ο Μαναντού Λαμανάρα Ντιαλό, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 2006 στη Γουινέα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της AS Condeya.

Η ιστορία του Ντιαλό είναι αρκετά συγκινητική καθώς ο νεαρός Αφρικανός αποφάσισε πριν καν κλείσει τα 16 χρόνια, να αφήσει την πατρίδα του, τη Γουινέα και να αναζητήσει στην Ευρώπη ένα καλύτερο μέλλον με τις ευλογίες της οικογένειας του, η οποία δεν είχε τους οικονομικούς πόρους για να τον συντηρήσει, αλλά και να τον βοηθήσει στην εξέλιξη του στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ταξίδεψε μόνος του σε ένα μακρύ ταξίδι με αρχικό προορισμό την Τουρκία και με τη βοήθεια μιας ΜΚΟ κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα πριν από 3 περίπου χρόνια.

Ο Ντιαλό έμεινε για δύο χρόνια σε δομή προσφύγων και έκανε προπονήσεις με την ομάδα του Ατρόμητου, ενώ στη συνέχεια έγινε μέλος της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού και βρήκε στέγη στους ξενώνες του “Γ. Καλαφάτης”. Με την Κ 19 του Παναθηναϊκού ο Ντιαλό είχε 9 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα της Κ 19 της Super League, κυρίως όμως στο πρώτο μισό της σεζόν. Σε αυτές τις 9 συμμετοχές με την Κ 19 των "πράσινων" πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σαβ 23 Αύγ 2025 13:06 »
Παράθεση
«Βλέπει» Τουρκοχωρίτη ο ΠΑΣ Γιάννινα
Την περίπτωση απόκτησης του Γιώργου Τουρκοχωρίτη για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr. O 23χρονος Βοιωτός, διεθνής με την Κ21, έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα AKTOR B και κάνει προετοιμασία με τους Αρκάδες, με τους οποίους ξεχώρισε πέρυσι στην κατηγορία, με 26 συμμετοχές και πέντε ασίστ, αλλά όλα είναι ανοιχτά.

Ο Τουρκοχωρίτης έχει παίξει και στον Παναθηναϊκό Β, έχοντας 59 συμμετοχές, 1 γκολ και 5 ασίστ με τη β΄ ομάδα του «τριφυλλιού» και 22 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ με την Κ19 των «πράσινων».
passports.gr

Παράθεση
Αναφορικά με τις δοκιμές που έγιναν στις προηγούμενες προπονήσεις, μόνο ο 22χρονος χαφ Παναγιώτης Λύγκας φαίνεται πως αποκτηθεί από τους Ηπειρώτες. Έπαιζε πέρυσι στον Παναργειακό, ενώ είχε περάσει από την Κ17 του Ολυμπιακού και αργότερα έπαιξε σε Θεσπρωτό, Ηρακλή και άλλες ομάδες. Όσο για τον Πέδρο Κόντε, θα βρεθεί ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα για να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από τον ΠΑΣ και να μπει άμεσα σε προπονητικούς  ρυθμούς.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σαβ 23 Αύγ 2025 13:08 »
Στα Γιάννενα ο Β. Παυλίδης, ξεκίνησε προπονήσεις

Τον Βασίλη Παυλίδη που έπαιζε πέρυσι στην ΑΕΚ Β’ είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον 22χρονο αριστερό στόπερ να δίνει το «παρών» σήμερα στην προπόνηση της «κυανόλευκης» ομάδας.

Ο Παυλίδης έχει ξεκινήσει από τις μικρές ομάδες της Σάλκε. Το 2021 πήρε μεταγραφή στην Κ21 της Άλκμααρ και από εκεί έπαιξε και δανεικός στην Top Oss και επαναπατρίστηκε στα τέλη Ιανουαρίου του 2024, όπου έπαιξε για 1,5 χρόνο στην ΑΕΚ Β’. Εκεί συνεργάστηκε και με τον κ. Κούστα, που γνωρίζει αρκετά καλά τον ποδοσφαιριστή.

Την περσινή σεζόν έκανε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και εκτός από στόπερ έπαιξε και σε θέση αριστερού μπακ.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 23 Αύγ 2025 13:09 »
Ξεκινάνε οι αφίξεις νέων μεταγραφών στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν προέκυψαν ακόμα οι πρώτες ανακοινώσεις παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της νέας περιόδου, όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται εξελίξεις στον τομέα αυτό. Ανάμεσά τους θα είναι ο φυσικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος, που δεν είναι άλλος από τον Πέδρο Κόντε! Και θα ακολουθήσουν σίγουρα κι άλλοι ξένοι και Έλληνες που είχαν βολιδοσκοπηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα και θα αρχίσει να υλοποιείται ο σχεδιασμός.

Σήμερα η προπόνηση έγινε με 21 ποδοσφαιριστές, αφού ήρθαν κάποιοι ακόμα, άλλοι που θα είναι στο ρόστερ και άλλοι υπό δοκιμή. Από τους παίκτες που έπαιξαν στο κύπελλο, εκτός του Χαλάτση, αποχώρησε και ο τερματοφύλακας Ηλίας Γρηγορίου που κι αυτός λόγω σχολείου και πανελληνίων εξετάσεων του χρόνου, προτίμησε να πάει σε μία ομάδα που θα έχει λιγότερες υποχρεώσεις. Αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα της Νέας Σελεύκειας στη Γ’ Εθνική.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σαβ 23 Αύγ 2025 13:12 »
Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Νίκος Κούστας το απόγευμα της Πέμπτης. Συμμετείχαν μόλις 14 παίκτες, αφού έγινε ένα ξεκαθάρισμα με τις δοκιμές από τις οποίες -προς το παρόν τουλάχιστον- έμεινε μόνο ο 22χρονος χαφ Παναγιώτης Λύγκας.

Ο Λύγκας αγωνιζόταν πέρυσι στον Παναργειακό, ενώ είχε περάσει από την Κ17 του Ολυμπιακού και αργότερα έπαιξε σε Θεσπρωτό, Ηρακλή και άλλες ομάδες.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τρι 26 Αύγ 2025 11:24 »
Μάλλον θα αποκτηθεί μετά τα δοκιμαστικά

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 26 Αύγ 2025 11:55 »
Παράθεση
.    Πρόκειται για έναν Κοσταρικανό επιθετικογενή χαφ, τον Ντίλαν Φλόρες, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει και θα είναι ο δεύτερος από τους τρεις παίκτες άνω των 25 ετών που δικαιούται να αποκτήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι επιπτώσεις από τη μη αδειοδότηση από την ΕΠΟ παραμένουν, ανεξάρτητα από την απόκτηση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ.
Επίσης σήμερα στην προπόνηση ήταν ένας Νιγηριανός που δοκιμάζεται κι ένας Κροάτης χαφ που μάλλον θα αποκτηθεί.

Από τις δοκιμές των προηγούμενων ημερών δεδομένη θεωρείται η απόκτηση του Λύγκα που έπαιζε πέρυσι στον Παναργειακό και του νεαρού Δόση που θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον Βόλο. Επίσης δεδομένη είναι και η απόκτηση του Παυλίδη που ήταν στην ΑΕΚ Β’.

Superfm