Αν δεν κάνω λάθος έχουμε ρόστερ 30 παικτών μετά τους 5 που αποδεσμεύτηκαν.
Πρέπει να ξεφορτωθεί κι άλλο και ειδικά από τα βαριά συμβόλαια που δεν παίζουν τίποτε.
Θα πρότεινα Αριγιμπι, Κόντε να αποχωρήσουν και να τους ακολουθήσουν Παναγιώτου, Μπριαλτσκα, Δόσης, Σελιμάι και ίσως Πατρινός. Για τον τελευταίο δε λέω ότι δεν προσπαθεί το παιδί ή είναι κακός, απλά κάνει παιχνίδι χωρίς ουσία και δε φαίνεται να το έχει με το γκολ.
Θα μπορούσε να ξεφορτωθεί κι άλλο από τα παιδιά που δεν παίζουν αλλά δεν μπορώ να κρίνω χωρίς να τα έχω δει. Αυτό μπορεί να το κάνουν οι προπονητές της ομάδας.
Θα πρέπει να έρθουν οπωσδήποτε 4-5 παίκτες που να ξέρουν μπάλα. Σίγουρα ένας κεντρικός αμυντικός, 2 αμυντικά χαφ και ένας επιθετικός.
Είχα ποστάρει αυτό στις 20 Δεκέμβρη στο τόπικ ΡΟΣΤΕΡ 2025-26, αλλά δεν είχε απαντήσεις να δούμε τις γνώμες των σύνταυρων.
Το ξαναβάζω εδώ τώρα που έχουμε κάποια νέα δεδομένα.
Τελικά έπεσα αρκετά μέσα στις προβλέψεις. Εξαίρεση ο Σελι που μου φαίνεται παράξενο που παρέμεινε γιατί δε μου φαίνεται να το κατέχει το τόπι.
Ο Πατρινός φαίνεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο.
Ο Παναγιώτου ήρθε σαν τον σούπερ κεντρικό αμυντικό και δεν ήξερε που του πανε τα τέσσερα. Όλο παράλληλο παιχνίδι στην άμυνα, πάσες με το τέρμα και λάθη.
Στο κέντρο που φαίνεται να έχουμε και το μεγαλύτερο πρόβλημα δικαίως αποχώρησαν Δόσης και Μπριάλτσκα. Αποδείχτηκαν πολύ λίγοι για να ανταποκριθούν στη θέση τους.
Ο Λύγκας που ήταν ειδικά στην αρχή παραγκωνισμένος αποδεικ΄νύεται πολύ καλύτερός τους, αλλά σίγουρα θέλουμε παίκτες (παικταράδες) εκεί για να μπορέσει να ανέβει επίπεδο η ομάδα.