Έτοιμη για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η Κέρκυρα, η οποία θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τους Γιαννιώτες χωρίς προβλήματα… Πρώτη για Χιντζίδη στην αποστολή.

Μετά την ήττα στη Λιβαδειά, η Κέρκυρα επιστρέφει στο νησί των «Φαιάκων», με μοναδικό στόχο την νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές. Μέσα σε αυτούς για πρώτη φορά φέτος είναι και ο Στράτος Χιντζίδης, ενώ εκτός για ακόμα μια φορά έμειναν οι Ναζίμ, Αντιλέχου, Τζανουλίνος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης και Παμλίδης.

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά την 11άδα. Ο νεαρός τεχνικός, αναμένεται να δώσει και πάλι γάντια βασικού στον Κουτζαβασίλη, τον οποίο θέλει να στηρίξει μετά την άτυχη στιγμή που είχε με τον Λεβαδειακό. Μπροστά του στα στόπερ θα βρεθούν και πάλι οι Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, στα αριστερά ο Ντιόγκο και στα δεξιά ο Γκομές. Αμυντικός μέσος στο 4-3-3 θα είναι ο Σιόντης, με τους Ντουαλά και Ζορμπά πιο μπροστά του (και τον Ανδρεόπουλο να διεκδικεί μια θέσης). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Τουράμ, στα αριστερά ο Επστάιν και στα δεξιά ο Γεωργίου με τον Κόντο και πάλι να διεκδικεί θέση στην 11άδα.

Αναλυτικά η αποστολή: 

Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Ντιόγκο, Γκομές, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Επστάιν, Ζορμπάς, Γεωργίου, Κόντος, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Ντιμιτρόφσκι, Αρναρέλλης, Ντουαλά, Νίκιτς, Χιντζίδης

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Gazzetta.gr

Το PAS.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την εγκυρότητα ή μη των ειδήσεων. Τα κείμενα εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους και μόνο. Το PAS.gr εμφανίζει τα κείμενα που παρέχουν τα επιμέρους sites μέσω του μηχανισμού RSS που διαθέτουν.