Η ΠΑΕ Κέρκυρα, πήρε θέση για τον ορισμό-επιστροφή του Ανδρέα Παππά στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως επίσης και για αυτόν του Γιώργου Γιαννουλάκη…

Θέση για τον ορισμό του Ανδρέα Παππά ως τέταρτου διαιτητή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε η ΠΑΕ Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», δεν μπορούσαν να καταλάβουν με ποια λογική έγινε αυτή η επιστροφή, ενώ έκπληξη τους προκάλεσε και ο ορισμός του Γιώργου Γιαννουλάκη καθώς όπως τόνιζαν, στενό του συγγενικό πρόσωπο κατάγεται από τα Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα, οι νησιώτες έλεγαν:

«Αρνητική εντύπωση μας προκαλεί ο ορισμός-επιστροφή του Παππά ως 4ου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, πως είναι δυνατόν να ορίζεται διαιτητής για τον ίδιο αγώνα ο κ. Γιαννουλάκης, του οποίου στενό συγγενικό πρόσωπο κατάγεται από τα Ιωάννινα και ο ίδιος διαμένει για μεγάλο διάστημα στην πόλη της Ηπείρου;

Οι σχέσεις μας με την ομάδα του ΠΑΣ παραμένουν εξαιρετικές και περιμένουμε τους αντιπάλους μας ώστε να τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Gazzetta.gr

Το PAS.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την εγκυρότητα ή μη των ειδήσεων. Τα κείμενα εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους και μόνο. Το PAS.gr εμφανίζει τα κείμενα που παρέχουν τα επιμέρους sites μέσω του μηχανισμού RSS που διαθέτουν.