Οι Αχαιοί δεν είχαν προπληρώσει ως όφειλαν τη διαιτησία και ο κανονισμός αναφέρει πως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν διεξάγονται οι αναμετρήσεις 
Στον «αέρα» δείχνει να βρίσκεται το ματς της 1ης αγωνιστικής της Super League 2, όπου η Παναχαϊκή παραχώρησε ισοπαλία 1-1, μετά την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε στους Αχαιούς και θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τρίτη (12.00). Ο λόγος είναι πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν προπληρώσει, όπως οφείλουν, τις διαιτησίες των εντός έδρας αναμετρήσεών τους και σύμφωνα με τον ΚΑΠ, εφόσον δεν έχει συμβεί αυτό, δεν πρέπει να διεξάγονται τα παιχνίδια! 
 
Ο κανονικός αναφέρει πως κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα, όλες οι ΠΑΕ καταβάλουν στην ΕΠΟ το ποσό που αντιστοιχεί στις διαιτησίες των εντός έδρας αναμετρήσεών τους (από 3.500 ευρώ ανά αγώνα) και στο τέλος του μήνα γίνεται εκκαθάριση, όπου και ενδέχεται να παρατηρηθούν προσθαφαιρέσεις στα χρήματα που έχουν ήδη καταβάλει. Αυτό όμως δεν συνέβη και πλέον είναι πιθανό στην ομάδα αντί για πρόστιμο να υπάρξουν μεγαλύτερες κυρώσεις. 
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Gazzetta.gr

Το PAS.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την εγκυρότητα ή μη των ειδήσεων. Τα κείμενα εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους και μόνο. Το PAS.gr εμφανίζει τα κείμενα που παρέχουν τα επιμέρους sites μέσω του μηχανισμού RSS που διαθέτουν.