Με αυτή την κλήρωση πας πιο πέρα

Έγινε σήμερα η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου γαι τη σεζόν 2016-17,στην οποία θα συμμετάσχουν 16 ομάδες της Super league  και άλλες τόσες της Football league.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα λόγω της καλής του θέσης στην κατάταξη του περυσινού πρωταθλήματος είναι επικεφαλής στον 4ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη,τον Αγροτικό Αστέρα και την Καλλονή

Οι ομάδες θα παίζουν μόνο ένα αγώνα μεταξύ τους με αυτές τις Super league να δείνουν μόνο ένα αγώνα στην έδρα τους αντίθετα με αυτές τις Football league που θα παίξουν δυο φορές μπροστά στους οπαδούς τους.

Έτσι το πρόγραμμα του ΠΑΣ διαμορφώνεται ως εξής:

Την 1η αγωνιστική στις 25 Οκτωβρίου ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει στα Γιάννινα την Ξάνθη ,την 2η αγωνιστκή στις 29 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει στην Θεσσαλονίκη τον Αγροτικό Αστέρα και στις 13 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Καλλονή στην Μυτιλήνη.

Μάλλον καλό είναι το πρόγραμμα του ΠΑΣ έτσι ώστε να περάσει στην επόμενη φάση και να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και αν γίνεται μέχρι τον τελικό που είναι και το όνειρο των οπαδών του.

Δείτε ΕΔΩ όλους τους ομίλους.

 

 

The post Με αυτή την κλήρωση ΠΑΣ πιο πέρα appeared first on olaballa.gr.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο olaballa

Το PAS.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την εγκυρότητα ή μη των ειδήσεων. Τα κείμενα εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους και μόνο. Το PAS.gr εμφανίζει τα κείμενα που παρέχουν τα επιμέρους sites μέσω του μηχανισμού RSS που διαθέτουν.