Εδώ θα βλέπετε τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών που κάνει κατά καιρούς το PAS.gr/news. Η σειρά είναι από τα νεώτερα στα παλαιότερα.

6. Ευρώ ή δραχμή;

Δεν ήταν πολύ ξεκάθαρο στην αρχή τι ακριβώς θέλαμε. Στο τέλος καταλήξαμε ότι το 55% των επισκεπτών, προτιμάει Ευρώ. Ας δούμε τι θα αποφασίσουν και οι κυβερνώντες.

Ευρώ θέμε

Ευρώ θέμε.

5. Διακοπές

Δείξαμε, έστω και στο νήμα, ότι είμαστε βουνίσιοι. Το 51% προτιμάει βουνό για τις διακοπές του.

Για διακοπές, λέμε βουνό!

Για διακοπές, λέμε βουνό!

4. Μουντιαλικά

Πρόβλεψη για τον πρώτο αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στην Κολομβία. 7 στους 10 που ψήφισαν, πήγαν κουβά και το 3-0 βαρύ.

Κολομβία - Ελλάδα. Απογοήτευση

Κολομβία – Ελλάδα. Απογοήτευση

3. Πολιτικά γκάλοπ

Κατά την εβδομάδα πριν την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, έτρεξαν παράλληλα πολλά γκαλοπάκια (ζευγάρια) με τους υποψηφίους στο δήμο Ιωαννιτών και στην περιφέρεια Ηπείρου. Την εβδομάδα πριν τη δεύτερη Κυριακή έτρεξε το γκάλοπ σχετικά με την πρόθεση ψήφου, ανάμεσα σε Μπέγκα και Γκόντα. Νικητής ο Θωμάς Μπέγκας με 59%.

Γκόντας VS Μπέγκας

Γκόντας VS Μπέγκας

2. Πιστεύεις ότι θα ανοίξει το φάκελο ο Χριστοβασίλης;

Κατά ψήφισε το 83%. Σιγά μην πιστεύει κανείς ότι θα ανοίξει τον φάκελο η ΠΑΕ. Αδειοδότηση γιοκ για άλλη μια φορά. Πολύ θα θέλαμε να ανατρέψει τα  προγνωστικά η ΠΑΕ…

Πιστεύεις ότι θα ανοίξει το φάκελο ο Χριστοβασίλης;

Πιστεύεις ότι θα ανοίξει το φάκελο ο Χριστοβασίλης;

1. Υπέρ ή κατά της παραμονής του Πετράκη;

Κατά ψήφισε το 51%. Μια απόφαση της ΠΑΕ για τον προπονητή, που θα έπρεπε να έχει την πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΣ στο πλευρό της. Αν’ αυτού, ο κόσμος είναι διχασμένος κυριολεκτικά, αφού ένας στους 2 δε συμφωνεί.

Υπέρ ή κατά της παραμονής Πετράκη;

Υπέρ ή κατά της παραμονής Πετράκη;