Διάφορα > ΠΑτΣαρια - TRIARIA

ΤΖΟΝ ΤΕΡΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

(1/1)

pastakis:
Αναλυτικά, το top-9 των σχετικών ανεκδότων, όπως δημοσιεύτηκαν από την αγγλική εφημερίδα:

-Σταματούν έναν παίκτη της Τσέλσι για υπερβολική ταχύτητα -αφού έτρεχε με 130 μίλια/ώρα σε περιοχή που δεν επιτρέπεται να αναπτύξεις ταχύτητα πάνω από 30 μίλια/ώρα. Όταν ο αστυνομικός του ζητάει εξηγήσεις, εκείνος απαντάει: "Μόλις άκουσα ότι ο Τζον Τέρι έχει παρκάρει έξω από το σπίτι μου".

-Ο Τζον Τέρι είναι υποψήφιος για να πρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική σειρά του ITV. Θα έχει την ονομασία "Οι γυναίκες των άλλων παικτών".

-Ο Τζον Τέρι ανακοίνωσε ότι έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας. Ο Φάμπιο Καπέλο του είπε να ζητήσει από τον Γουέιν Μπριτζ να κοιτάξει κάτω από το κρεβάτι του.

- Τι κοινό έχουν ο Γουέιν Μπριτζ με τον "Τιτανικό"; Και οι δύο θα έπρεπε να είχαν μείνει στο Σαουθάμπτον.

- Τι κοινό έχει η Βανέσα Περονσέλ με το γκολπόστ ενός τελικού Τσάμπιονς Λιγκ; Και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τον Τζον Τέρι...

-Όλοι ξέραμε πως άρεσε στον Τζον Τέρι να σκοράρει στο "Μπριτζ" (λογοπαίγνιο με την έδρα της Τσέλσι που είναι το "Στάμφορντ Μπριτζ") όμως αυτό παραπάει.

-Καημένε Γουέιν Μπριτζ, είσαι αναπληρωματικός ακόμα και για τη γυναίκα σου.

-Ο Τζον Τέρι εξήγησε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει σεξ με τη Βανέσα Περονσέλ, απλά γλίστρησε όταν της έδειχνε πως να εκτελέσει ένα πέναλτι.

-Μετά την άρνηση του Γουέιν Μπριτζ να παίξει για την Εθνική Αγγλίας, για όσο καιρό παραμένει αρχηγός ο Τζον Τέρι, οι οπαδοί παροτρύνουν τώρα τον JT να δοκιμάσει και με τη σύζυγο του… Εμίλ Χέσκι...
sport-fm.gr

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση