About PAS > ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο)

Χορηγίες-μάρκετινγκ

(1/36) > >>

john-PAS:
ΙΩΑΝΝΙΝΑ , 19  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

PROMOTION
Η πρώτη εταιρεία στην Ήπειρο στο χώρο του Αθλητικού Marketing
... «ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» και ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

H Promotion,η πρώτη εταιρεία στην Ήπειρο στο χώρο του Αθλητικού Μarketing, ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με τον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ηπείρου, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Η Promotion θα είναι «ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» και  ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ των αθλητών και των ανθρώπων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και ποιο συγκεκριμένα των τμημάτων Μπάσκετ, Κολύμβησης και Ποδοσφαίρου στην προσπάθεια τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Η εταιρεία μας συνεπής,στη φιλοσοφία για υποστήριξη των Αθλητικών Σωματείων της Ηπείρου,στηρίζει ένα Σύλλογο με υψηλούς στόχους και ιδιαίτερη ιστορία.

Δηλώσεις κ. Θύμιου Μάντζιου,Εμπορικού Διευθυντή της Promotion: «H εταιρεία μας συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα της Ηπείρου. Είναι ιδιαίτερη τιμή όμως, για την Promotion και τους ανθρώπους της, η συνεργασία με το Σύλλογο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.Ελπίζουμε η Υποστήριξη μας προς τον Σύλλογο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ , να είναι η αρχή για μια μακροχρόνια συνεργασία  με οφέλη και για τις δύο πλευρές».

Δηλώσεις κ. Χρίστου Τσάγκα, προέδρου του σωματείου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τα υπέρ των 500  μέλη/αθλητές και συνεργάτες του σωματείου μας, χαιρετίζουν την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Promotion η οποία έμπρακτα συμμετέχει στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας. Η επιλογή του σωματείου μας να στηριχθεί από την εταιρεία Promotion, περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για ένα σύλλογο με ιστορία και προσφορά στη νεολαία της πόλης μας η οποία οδηγείται μέσα από τον ιστορικό σύλλογο σε υγιείς δρόμους άθλησης και ευγενούς άμιλλας.  Με τη συμπαράσταση της Promotion, είναι πλέον βέβαιο ότι οι ορίζοντες του σωματείου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ διευρύνονται ακόμα περισσότερο»

Η Promotion ιδρύθηκε το 2007 και έχει έδρα τα Ιωάννινα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στον  χώρο  του Sports Marketing , Management & Consulting ενώ έχει επίσης ασχοληθεί με διάφορα σχέδια στον τομέα της ψυχαγωγίας συμμετέχοντας με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει.

Είναι σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ1966 στο εμπορικό καθώς και στο τμήμα marketing της ομάδος,κατορθώνοντας να συνάψει σημαντικές συνεργασίες και χορηγίες με τοπικές καθώς και πολυεθνικές εταιρείες χρησιμοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους.

Συμμετέχοντας στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας είναι επίσης ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ  και ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ της Φ.Ε.Ι ( Φιλαθλητική Ένωση Ιωαννίνων) , καθώς επίσης και της κολυμβητικής ομάδος  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

PAS-o-media:
pasgiannina.gr

--- Παράθεση ---Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην 7η Διεθνής Έκθεση ΝOVA ALL Sports Show & Fashion που θα λάβει χώρα στο Metro Expo Athens (23/9-26/9)

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Διεθνής Έκθεση NOVA ALL Sports Show & Fashion ανοίγει τις πύλες της το προσεχή τριήμερο στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα η 7η Διεθνής Έκθεση NOVA ALL Sports Show & Fashion θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo Athens από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου σε δύο χώρους, καλύπτοντας συνολική επιφάνεια 24.000 τμ: του εμπορικού/ εκθεσιακού χώρου (23/9 - 26/9) και του Αθλητικού διαδραστικού Πάρκου (23/9 - 2/10).

Παρουσία  στη 7η Διεθνής Έκθεση θα έχει και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, έχοντας το δικό του περίπτερο το οποίο θα περιλαμβάνει πλούσιο πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό του "Άγιαξ" της Ηπείρου, αθλητικά είδη από την Μπουτίκ της ομάδας μας και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Οι φίλαθλοι της αγαπημένης μας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να ενημερωθούν για την ιστορία μας στο παρελθόν, τις δραστηριότητες μας στο παρόν και τους στόχους μας στο μέλλον.
--- Τέλος παράθεσης ---

pastakis:
http://www.sport-fm.gr/article/503264

dimitris_kzn_pas7:
Αμα ανοιξετε την πρωτη φωτογραφια απ'το παραπανω αρθρο,θα δειτε κ την τριτη  φανελα!
Ειναι μπλε με οριζοντιες ασπρες ριγες ::)
Ειναι κατι διαφορετικο :pas:
Ωραια ;)

GIWRGAKIS99:
Είναι ίδια φανέλα με αυτήν της ΚΠΡ που φέτος ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ !

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση