About PAS > ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο)

Χορηγίες-μάρκετινγκ

<< < (36/37) > >>

dio:
Μαρινακης

pagourenko1966:
Μάρκετινγκ λοιπόν...
Μου έφεραν ένα κασκόλ του Άγιαξ δώρο από την μπουτίκ στο Άμστερνταμ.
Η σακούλα πιο premium και από τα καλύτερα μαγαζιά στην Ερμού. Το κόστος αξιοπρεπές σε σχέση με την ποιότητα.
Περισυ επίσκεψη στην μπουτίκ της Μπαρτσελόνα. Φανέλα σχεδόν οσο κάνει του ΠΑΣ. Μόνο μια επετειακή ξέφευγε σε τρελές, για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον, τιμές.
Έβλεπα σε ένα κανάλι στο youtube τις προάλλες τις μπουτίκ του ΟΦΗ και της Καρδίτσας. Νομίζω στο κανάλι του Aimilios ήταν και τα δύο σε διαφορετικά βιντεο. Οργάνωση, πολλά προϊόντα κτλ.
Ψάχνω εδώ και 2 χρόνια φορμακια για μωρό ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Τίποτε απολύτως. Κάτω από 6 χρόνων δεν βρίσκεις τίποτα.
μόνο αν φτιάξω μόνος μου σε κάτι σάιτ της πουτσας ή να πάρω πχ σκέτο φορμακι μπλε και να μου τυπώσει ένα κατάστημα πάνω το σήμα. Το αποτέλεσμα προφανώς απογοητευτικά ερασιτεχνικό, η ποιότητα της πλακας και το κόστος στο θεό.
Η πιο ανοργάνωτη ομάδα στη χώρα. Ένα τεράστιο brand name παρατημένο στο έλεος του Θεού. Το μόνο που μας ενδιαφερει να πουλάμε παίχτες για να καλύπτονται τα έξοδα της βασιλικής οικογένειας.

Θα μου πείτε ρε μαλακά πασχαλιατικα θυμήθηκες να κραξεις?
Ναι ρε πασχαλιατικα ήθελα να πάρω δώρα με το λογότυπο του ΠΑΣ. Και δεν με ενδιαφέρουν οι τιμές. Με ενδιαφέρει ότι δεν βρίσκω. Ας το πληρώσω παραπάνω όπως μια ζωή για αυτή την κωλομαδα. Τα γούστα και τα κουσουρια πληρώνονται. Αλλά δεν βρίσκω αυτό είναι το τραγικό.

arispas:
Αν και οι μέρες δεν είναι τέτοιες πρέπει να πω κάτι. Από την νέα σεζόν κιόλας πρέπει η ομάδα να αναπτύξει και να αλλάξει ριζικά τον τομέα της επικοινωνίας και κυρίως των social media. Insagram και youtube, ήδη από το καλοκαίρι πρέπει να αρχίσουν να γίνονται πιο ενεργά. Ο κόσμος είναι πολύς και σίγουρα θα αποκτήσουν αυτά τα κανάλια πολλούς ακόλουθους. Έτσι η ομάδα θα μπορεί να διαφημίσει και τους χορηγούς της, να προσελκύσει καινούργιους και να γίνει και πιο ελκυστική και στο μάτι

Για Οφη δεν το συζητώ ότι είναι μίλια μπροστά από εμάς. Κάνει βιντεάκια με παίχτες, παρακαμερες αγώνα, αστεία βιντεάκια με τους παίχτες με αφορμή πχ Χριστουγεννα, Αγίου Βαλεντίνου, Πάσχα κλπ, συνέντευξεις με παιχτες, αφιερωματα, βίντεο από αποδυτήρια κλπ. Και το τερμάτισε με το ντοκιμαντέρ που έκανε σε συνεργασία με το sport24. Δημοσιογραφοι του sport24 είπαν ότι είναι η πρώτη ομάδα από αυτές που προσεγγίσαμε που μας άνοιξε τις πόρτες και στο μέλλον θα θέλαμε κι άλλες. Τώρα μπορούμε να τους προσεγγίσουμε εμείς για την ερχομενη σεζόν.

Πάντως για youtube και instagram, τρεις άνθρωποι χρειάζονται να προσληφθούν και θα έχουμε πολύ καλύτερο υλικο.

Ένας κάμεραμαν που θα είναι μαζί με την ομάδα, στις προπονήσεις, δίπλα από τον πάγκο, στο λεωφορείο και κάποιες φορές και στα αποδυτήρια

Ένας που θα ειναι για συνεντεύξεις, θα είναι πιο κοντά στους παίχτες, θα μιλάει, θα κάνει ερωτήσεις, θα βγάζει θέματα για αστεία βίντεο κλπ.

Και ένας που θα διαχειρίζεται τα social media. Νέος άνθρωπος που να ξέρει και από μοντάζ κλπ, ή κάποιος που να έχει εργαστεί σε κάποια ομάδα στο παρελθόν.

Τα social media είναι πολύ σημαντικά πια στην επικοινωνία αλλά και σημαντικά και για μας, τον κόσμο της ομάδας γιατί έτσι θα αισθανόμαστε πιο κοντά σε αυτην

GAVOS:
Με αφορμή κουβέντα σε σελίδα στο fb  θα ποσταρω κ εδώ το ίδιο κειμενο για το τμήμα μάρκετινγκ που όχι απλά είμαστε έτη φωτός πίσω, αλλά στην κυριολεξία δεν υπάρχουμε.
Ο αείμνηστος πρόεδρος στην προσπάθεια να μειώσει τα έξοδα έκλεισε το 2020 την μπουτίκ και έδωσε όπως έλεγε η τότε ανακοίνωση την εμπορική χρήση του σήματος στο hall of brands. Στο μαγαζί αυτό θα βρεις φανέλες κ φόρμες της ομάδας. Τίποτε παραπάνω.
Είναι αστείο να θες ένα μπρελόκ, ένα κασκόλ, ενα λάβαρο ρε φίλε να το βάλεις στον καθρέφτη από το αμάξι κ να μην υπάρχει πουθενά. Η για να βρεις να πρέπει να πας σε όλα τα τουριστικά μαγαζάκια της Αβέρωφ. Την ίδια στιγμή που ομάδες β Εθνικής έχουν μπουτίκ κόσμημα.
Είναι αστείο ο ΟΦΗ να γυρνάει ντοκιμαντέρ επιπέδου νετφλιξ κ εσύ να μην έχεις καν κανάλι στο YouTube.
Ας ελπίσουμε ότι οι Αφοί ΧΒ σαν νέα παιδιά να φέρουν κάποιες νέες ιδέες σε αυτόν τον ανύπαρκτο για εμάς τομέα.

Black_Freighter:
Ίσως αν τους έλεγε κανείς ότι πλέον μεγάλο μέρος των εσόδων μιας ομάδας είναι από το merch της ομάδας να είχαμε τέτοια πράγματα. Όντως απορίας άξιο πως δεν έχουμε ούτε ένα λάβαρο την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα και τοστίερα και φραπεδιέρα πχ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση