About PAS > ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο)

Φανέλες 2021-2022

<< < (2/17) > >>

my8os:
Πάντως αυτή η πορτοκαλί που είχαμε φέτος για τα εκτός έδρας ήταν πολύ καλή (και γούρικη).

tzesIOA:
Προσωπικά θα ήθελα να δω και κάτι σε μαύρη εμφάνιση. Πιθανώς η 3η θα ήθελα να ταν μια εντελώς μαύρη με μπλε λεπτομέρειες. θα ταν κάτι το διαφορετικό.

fadomas:

--- Παράθεση ---Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε στους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας PAS GIANNINA FC την έναρξη της συνεργασίας μας με τον διεθνούς φήμης Γαλλικό οίκο αθλητικής ένδυσης, Le Coq Sportif.
 
Το Hallofbrands.gr, αποκλειστικός προμηθευτής ρουχισμού και αθλητικών ειδών του PAS GIANNINA FC, φέρνει στην Ελλάδα το εμβληματικό Brand που έλειπε από την χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.
 
Η πρώτη γνωριμία του PAS GIANNINA FC με την Le Coq Sportif έγινε σχεδόν πριν 4 δεκαετίες, καθώς την σεζόν 1984-1985 την όμαδα μας έντυσε ο Γαλλικός Οίκος.
 
Το όραμα και η έμπνευσή μας ήταν η αναβίωση του θρυλικού παρελθόντος μέσω της σύγχρονης αισθητικής και της γαλλικής φινέτσας, στοιχεία με τα οποία η Le Coq Sportif υπογράφει το σύνολο του αθλητικού εξοπλισμού της.
 
Με πάνω από 130 χρόνια εμπειρίας, η Le Coq Sportif διατηρεί τόσο τις απλές και λιτές γραμμές της όσο και την διαχρονική της ποιότητα. Αυτή εξάλλου είναι και η κληρονομιά της.
 
Με την στενή συνεργασία του Hallofbrands.gr & της Le Coq Sportif, καταφέραμε και πετύχαμε ένα αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι αλλά και σίγουροι ότι θα ενθουσιάσει όλους τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας.
 
Stay tuned...
--- Τέλος παράθεσης ---
&ab_channel=HallOfBrandsΓια εμένα μέτρια εταιρία ποιοτικά...σχεδόν Β Εθνική μπροστά στην Kappa. Κι αν ακόμα και με Kappa δε δίναμε το κάτι παραπάνω για πιο ωραίες εμφανίσεις...φανταστείτε εδώ. Ίδωμεν.

RASTA:

--- Παράθεση από: my8os στις Παρ 28 Μάι 2021 14:48 ---Πάντως αυτή η πορτοκαλί που είχαμε φέτος για τα εκτός έδρας ήταν πολύ καλή (και γούρικη).

--- Τέλος παράθεσης ---
η τελευταια φορα που θυμαμαι ομως le coq sportif δεν ήταν ......

Black_Freighter:
Προσωπικά μ' αρέσει η συγκεκριμένη εταιρία και είναι και πολύ ποιοτική (ντύνει την πρωταθλήτρια κόσμου μην το ξεχνάμε). Επίσης το καλό με εταιρείες όπως η kappa και η le coq sportif είναι ότι ναι μεν είναι γνωστές και ποιοτικές αλλά δεν έχουν τόσες ομάδες με αποτέλεσμα ακόμα και μικρότερες ομάδες να παίρνουν περιποιημένες custom εμφανίσεις και όχι έτοιμες ή πρόχειρες. Τα περσινά σχέδια μου άρεσαν πάρα πολύ βέβαια και δεν θα είχα πρόβλημα να συνεχίσουμε με kappa (εξαίρεση η δεύτερη φανέλα που ήταν όλη λευκή αλλά ευτυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε τόσο). Από την le coq sportif περιμένω ίσως κάτι πιο κλασικό/ρετρο, ίσως κάτι σε στυλ παλιάς αργεντινής προσαρμοσμένο σε πιο βαθύ μπλε για πρώτη εμφάνιση. Ελπίζω να εξαφανισθεί η ολόλευκη φανέλα που μοιάζει με νοσοκομειακή εμφάνιση και να παραμείνει η πορτοκαλί για τρίτη, ίσως και μαύρη όπως είπε ένας σύνταυρος παραπάνω. Πιστεύω ότι είναι καλή συνεργασία και ότι θα βγουν περιποιημένες εμφανίσεις αλλά φοβάμαι λίγο το οικονομικό, καθώς η le coq έχει γενικά τσιμπημένες τιμές (όχι ότι οι περσινές ήταν φθηνές).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση