PAS.gr Forum

About PAS => ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο) => Μήνυμα ξεκίνησε από: ΠΑΣΟΛΕΣ στις Πεμ 08 Ιούλ 2010 14:19

Τίτλος: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΠΑΣΟΛΕΣ στις Πεμ 08 Ιούλ 2010 14:19
Σαν σημερα , δηλαδη στις 8/7/1966 γεννηθηκε ο επιγειος θεος που λεγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, σχετικο αφιερωμα μας κανανε στο ΦΩΣ.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: GIWRGAKIS99 στις Πεμ 08 Ιούλ 2010 18:45
Καλά τα λες...

http://www.gazzetta.gr/newsstand/newsstand/paper/1/20100708/6/1?tmpl=component (http://www.gazzetta.gr/newsstand/newsstand/paper/1/20100708/6/1?tmpl=component)

Όλο το πρωτοσέλιδο θέματα του ΟΣΦΠ, μόνο εμείς σπάμε τη μονοτονία !  :P

Πιστεύω θα είναι συρραφή όσων κατά καιρούς έχουμε διαβάσει ΚΑΙ από αυτόν εδώ το χώρο.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Παρ 09 Ιούλ 2010 17:27
Χρονια πολλα μεγαλε ΑΓΙΑΞ :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: john-PAS στις Παρ 08 Ιούλ 2011 08:48
Τα "γενέθλια" του θρυλικού ΠΑΣ Γιάννινα που ιδρύθηκε στις 8 Ιουλίου 1966

Τα γενέθλια του θρυλικού ΠΑΣ ΓιάννιναΟ ΠΑΣ Γιάννινα, μια από τις πιο δημοφιλείς και ιστορικές ομάδες της περιφέρειας, γιορτάζει σήμερα την 45η επέτειο από την ίδρυσή του.

Ήταν 8 Ιουλίου 1966 όταν στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων δημοσιεύτηκε η υπ’ αριθμό 366/1966 απόφαση με την οποία λάμβανε νομική υπόσταση το νέο σωματείο που έγινε στα Γιάννινα με την ονομασία «Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΣ Γιάννινα». Ήταν μια συνέχεια των τριών ομάδων που προϋπήρχαν στα Γιάννινα, ήτοι «Αβέρωφ», «Ατρόμητου» και «Ολυμπιακού» που μέσα από διαδοχικές συγχωνεύσεις, έφτασαν στο τελικό και ποθητό για όλους τους Γιαννιώτες τότε αποτέλεσμα, να γίνει μια ομάδα και έτσι έφτασαν στο να γίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στις 8 Ιουλίου 1966.
Το 1962 συγχωνεύτηκαν ο Ατρόμητος Ιωαννίνων και ο Ολυμπιακός και προήλθε ο «Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων», ο γνωστός Α.Ο.Ι. Το 1966 συγχωνεύτηκαν ο «Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων» με τον «Αβέρωφ» και προήλθε ο «ΠΑΣ Γιάννινα». Για να είναι το νέο σωματείο στη Β’ Εθνική (αν ιδρύονταν από την αρχή σαν ξεχωριστό σωματείο θα έπρεπε να ξεκινήσει από τη Γ’ Ερασιτεχνική), με δικαστικές αποφάσεις τροποποιήθηκαν  τα καταστατικά των σωματείων σε όλες τις βασικές διατάξεις των, σαν να γίνονταν ένα άλλο σωματείο από την αρχή με άλλο όνομα, χρώματα, έμβλημα, μέλη διοίκησης, συνδρομές κλπ.
Με την 366/8-7-1966 απόφαση του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων ο «Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων» μετονομάστηκε σε «ΠΑΣ Γιάννινα» και με άλλη απόφαση που εκδόθηκε επίσης στις 8 Ιουλίου 1966,  ο «ΠΑΣ Αβέρωφ» μετονομάστηκε σε «ΠΑΣ Μπιζάνι» που θα ήταν το φυτώριο του ΠΑΣ.
Από τις 8 Ιουλίου 1966 ουσιαστικά προέκυψε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που αμέσως μετά εξέλεξε την πρώτη διοίκηση και ξεκίνησε τη διαδρομή σαν ένα νέο σωματείο στα Γιάννινα, που ένωσε κάτω από τη σημαία του όλους τους Γιαννιώτες φιλάθλους, αφήνοντας πλέον στο παρελθόν τις διαμάχες και τις κόντρες που υπήρχαν με τα προηγούμενα σωματεία.
gianninasports

 :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: sellos στις Παρ 08 Ιούλ 2011 09:43
Xρόνια πολλα και κυρίως καλα..!!

P.A.S. - HISTORY part1 (http://www.youtube.com/watch?v=drqDWxirQa4#)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PAS-o-media στις Παρ 08 Ιούλ 2011 09:51
6 σέλιδο αφιέρωμα στον ΠΑΣ λόγω γενεθλίων στη Εξέδρα

http://www.gazzetta.gr/newsstand/paper/259/268/20110708 (http://www.gazzetta.gr/newsstand/paper/259/268/20110708)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Σαβ 09 Ιούλ 2011 00:45
Παράθεση
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μια από τις πιο δημοφιλείς και ιστορικές ομάδες της περιφέρειας

Το σωστό: Ο ΠΑΣ Γιάννινα, η δημοφιλέστερη και μια απ' τις πλέον ιστορικές ομάδες της περιφέρειας

Παράθεση
«Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΣ Γιάννινα»

Το σωστό: Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος "Γιάννινα"


 :mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PAS-o-media στις Σαβ 09 Ιούλ 2011 15:01
Παράθεση
(http://www.passports.gr/media/k2/items/cache/e5d6b2287375a08cd0c4ee7d5ab1a8fc_M.jpg)
Σαν σήμερα, πριν 45 χρόνια, 8 Ιουλίου 1966, το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων με την υπ’ αριθμόν 366/1966 απόφασή του έδινε έγκριση για την ίδρυση ενός νέου σωτατείου, του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το passports.gr κάνει ένα επετειακό αφιέρωμα για την ομάδα που γεννήθηκε το 1966 και έμελλε να γίνει στη δεκαετία του '70 ο ιστορικός "Άγιαξ" της Ηπείρου με τη βοήθεια του ιστορικού αρχείου της εφημερίδας "Ηπειρωτικός Αγών" και του εκλεκτού συναδέλφου Βαγγέλη Γυφτόπουλου αλλα και του αρχειακού υλικού της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Η αρχική συγχώνευση Ατρομήτου και Ολυμπιακού Ιωαννίνων

Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα προήλθε από τις διαδοχικές συγχωνεύσεις των ομάδων Ατρόμητος, Αβέρωφ και Ολυμπιακός. Η αντιπαλότητα των δύο πρώτων ομάδων έφτανε μερικές φορές και εκτός ελέγχου, ειδικά στη δεκαετία του ’50 που μέσα από τον αθλητισμό έμπαιναν και τα πολιτικά πάθη μιας και ο Ατρόμητος ήταν ομάδα που παραδοσιακά εκπρσωπούσε την αριστερά και ο Αβέρωφ τη δεξιά παράταξη.

Όμως στο ξεκίνημα της δεκαετίας του ’60 άρχισαν πλέον να συνειδητοποιούν στα Γιάννινα, ότι ο κατακερματισμός των δυνάμεων και η ύπαρξη τριών ομάδων σε μια μικρή επαρχιακή πόλη δεν οδηγούσε πουθενά.

Άρχισαν να γίνονται οι πρώτες συζητήσεις για συγχώνευση των τριών ομάδων σε μία για να μπορέσει να βγει το γιαννιώτικο ποδόσφαιρο από την αφάνεια. Τότε Ατρόμητος και Αβέρωφ είχαν φτάσει μέχρι τη Β’ Εθνική κατηγορία με ρόλο κομπάρσου και με κινδύνους υποβιβασμού. Αν ξεχωρίσουμε την καλή πορεία του Αβέρωφ τη σαιζόν 62-63 που έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, αποκλείοντας τους Απόλλων Αθηνών, Ολυμπιακό Κοζάνης, ΠΑΟΚ, δεν υπήρξε καμία άλλη αξιόλογη διάκριση των τοπικών ομάδων. Οι δυνατότητες ήταν μέχρι τη Β’ Εθνική και πάλι πίσω…

Η πρώτη απόπειρα συγχώνευσης έγινε το 1962 και έπιασε τόπο. Έτσι με την υπ’ αριθμό 398/27-9-1962 απόφαση του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων επικυρώθηκε η συγχώνευση των ομάδων Ατρόμητος και Ολυμπιακός και η νέα ομάδα είχε την ονομασία "Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων – Α.Ο.Ι.".

Ο Αβέρωφ τότε είχε διαφωνήσει και τράβηξε τον δικό του δρόμο. Όμως το πετυχημένο εγχείρημα της συγχώνευσης του 1962 δεν άφησε ασυγκίνητους τους Γιαννιώτες και άρχισε νέος κύκλος συζητήσεων να ενδώσει και ο Αβέρωφ για να επέλθει και μ’ αυτόν η συγχώνευση.
Η οριστική συγχώνευση Α.Ο.Ι και Αβέρωφ που "γέννησε" τον ΠΑΣ Γιάννινα

Εν μέσω αντιδράσεων λοιπόν στις αρχές του 1966 άρχισαν οι διαβουλεύσεις μεταξύ ΑΟΙ και Αβέρωφ για να υπάρξει συμφωνία. Όπως μας είπαν άνθρωποι που έζησαν από κοντά αυτές τις καταστάσεις, υπήρχαν αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές, οι οποίες τελικά κάμφθηκαν με την επέμβαση και των τοπικών αρχών και κυρίως των δημοτικών αρχόντων. Στις 20 Απριλίου 1966 η γενική συνέλευση των μελών του Αβέρωφ που έγινε στην "Όαση" αποφάσισε τη συγχώνευση, ενώ το ίδιο έπρεπε να γίνει και από την πλευρά του Α.Ο.Ι. Στη γενική συνέλευση του τελευταίου στο κέντρο "Άλσος" στις 26 Ιουνίου 1966 είχαν μαζευτεί όλα τα Γιάννινα για να μάθουν το αποτέλεσμα. Η τελική συγχώνευση κρίνονταν από μια λεπτή κλωστή. Τελικά κατά πλειοψηφία πάρθηκε η ιστορική απόφαση για την συγχώνευση.

Τόσο ο Α.Ο.Ι όσο και ο Αβέρωφ αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική και έπρεπε οι τότε παράγοντες των δύο ομάδων να «τρέξουν» τις εξελίξεις για να γίνει η νέα ομάδα και να προλάβει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μπαίνοντας συγχρόνως στην κλήρωση. Όπως μας είπε ο Νέστωρας του Ηπειρωτικού ποδοσφαίρου, ο σεβάσμιος Ξενοφώντας Κοντούρης, που ως πρόεδρος τότε της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων πρωτοστάτησε στο να γίνει η συγχώνευση, επί δύο βράδια δεν κοιμήθηκαν οι παράγοντες του ΑΟΙ και του Αβέρωφ για να βρουν το όνομα της νέας ομάδας. Αρχικά ήθελαν να την ονομάσουν «Δωδώνη» από την αρχαία Δωδώνη που υπήρξε λατρευτικό κέντρο του Δία και της Διώνης, όπου και σήμερα σώζεται 12 χιλιόμετρα από τα Γιάννινα το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, αλλά πάλι δεν τους κολλούσε καλά. Τότε ο αείμνηστος δικηγόρος Πύρρος Ναθαναήλ, που ήταν μέλος στη διοίκηση του Ατρόμητου έριξε την ιδέα να ονομαστεί η νέα ομάδα ΠΑΣ Γιάννινα (Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος – Γιάννινα).

Ξεκίνησαν πλέον τις νομικές διαδικασίες για την ίδρυση του ΠΑΣ όπως συμφώνησαν βρίσκοντας και την κατάλληλη νομική φόρμουλα. Αν διέλυαν τα δύο σωματεία και ιδρύονταν από την αρχή ο ΠΑΣ, θα έπρεπε το νέο σωματείο να ξεκινήσει από την Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΗΠ. Έτσι αποφάσισαν ο Α. Ο. Ι. να αλλάξει καταστατικό με νέα ονομασία «ΠΑΣ Γιάννινα» ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική και ο ΠΑΣ Αβέρωφ να μετονομαστεί σε ΠΑΣ Μπιζάνι.

Έτσι στις 30 Ιουνίου 1966 ο δικηγόρος Πύρρος Ναθαναήλ ως πληρεξούσιος δικηγόρος του «Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων» κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων την υπ’ αριθμό καταθέσεως 307/66 αίτηση για την έγκριση του νέου τροποποιημένου καταστατικού με την νέα ονομασία «Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» και ζητήθηκε να εκδοθεί αμέσως απόφαση για να μπει η νέα ομάδα στην κλήρωση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής.

Η συζήτηση της αίτησης έγινε στις 6 Ιουλίου 1966 και στις 8 Ιουλίου 1966 εκδόθηκε η υπ’ αριθμό 366/8-7-1966 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων που ενέκρινε την τροποποίηση του καταστατικού και τη μετονομασία του Α.Ο.Ι σε ΠΑΣ Γιάννινα. Η απόφαση αυτή καταχωρήθηκε στο βιβλίο σωματείων του Πρωτοδικείου στις 2 Αυγούστου 1966 με αριθμό μητρώου 929/2-8-1966 και το σωματείο έφερε την ονομασία «Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ». Ο δε ΠΑΣ Αβέρωφ με την υπ’ αριθμό 370/8-7-1966 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων μετονομάστηκε σε «ΠΑΣ Μπιζάνι» και μ’ αυτή την ονομασία έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής παράλληλα με τον ΠΑΣ και είχε συμφωνηθεί ότι ο «ΠΑΣ Μπιζάνι» θα λειτουργήσει ως φυτώριο του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από λίγο το Μπιζάνι διαλύθηκε και έπεσε όλο το βάρος στον ΠΑΣ.

Το έμβλημα του ΠΑΣ Γιάννινα

Όσο για το σήμα του ΠΑΣ Γιάννινα, επιλέχτηκε μέσα σε έναν θυρεό να απεικονίζει τη μια όψη του νομίσματος της αρχαίας Ηπείρου και ειδικά την εποχή του Κοινού των Ηπειρωτών (231-168 π.Χ.) όπου υπάρχει ο ταύρος που ήταν ιερό ζώο της αρχαιότητας και η επιγραφή ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ που σημαίνει στην γενική της Δωρικής έκφρασης «Των Ηπειρωτών».  Το νόμισμα αυτό ήταν σε τετράδραχμο και στη μια όψη απεικόνιζε το κεφάλι του Δωδωναίου Δία και της Διώνης. Ο Δίας είναι στεφανωμένος με φύλλα βελανιδιάς ενώ η Διώνη φοράει πέπλο και χιτώνα. Στην πίσω όψη του νομίσματος ήταν ο ταύρος με την επιγραφή ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ.

Στο καταστατικό του ΠΑΣ το σήμα του περιγράφεται ως εξής: «Είναι θυρεός ή στρογγυλόν σχήμα, φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "'ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός» .

Η πρώτη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά της 8 Ιουλίου 1966 που ο ΠΑΣ έγινε επίσημο σωματείο από το Πρωτοδικείο, εξελέγη μετά από αρχαιρεσίες η πρώτη διοίκηση με την ακόλουθη σύνθεση: Πρόεδρος Περικλής Γιαννής, α’ αντιπρόεδρος Πύρρος Ναθαναήλ, β’ αντιπρόεδρος Κ. Μητροκώστας, γενικός γραμματέας Αλκης Μακρής, ταμίας Γεώργιος Στούκας, γενικός αρχηγός Αλέκος Τσιμής, έφορος υλικού Αχιλλέας Φίλιος, έφορος κλασσικού αθλητισμού Κων. Λογοθέτης, Μέλη Ι. Ζησιάδης, Δημ. Τσιάντας, Λ. Παπαδόπουλος, Ζαφείρης Μπανιώτης, Κων/νος Μπέγκας, Κων/νος Σεπετάς, Κων/νος Μάντζιος.

02/10/1966: Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε για το θεσμό του κυπέλλου στις 2 Οκτωβρίου 1966 με την Πίνδο Κόνιτσας. Ο "νεαρός" τότε ΠΑΣ κέρδισε με 4-0 με γκολ που πέτυχαν οι Τσιούρης (10’), Τσουρλίδας (50’), Οικονομίδης (55’), Καναρινής (62’).
1966: η 1η συμμετοχή σε πρωτάθλημα

Ο νεογέννητος ΠΑΣ συμμετείχε την περίοδο 1966-1967 στον Ά όμιλο (απ'τους 3) της Β' Εθνικής παίρνοντας τη θέση του Α.Ο.Ιωαννίνων. Μια νέα εποχή άρχιζε για το ποδόσφαιρο της Ηπείρού αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος.

Στους πρώτους αγώνες του ΠΑΣ Γιάννινα στο ελληνικό πρωτάθλημα είχαν ως απολογισμό: 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 11 ήττες

Απ'την πρώτη του κιόλας παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΣ έδειξε ότι μπορεί άξια να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες της Β' κατηγορίας και ότι είναι ικανός για πολλά ακόμα.

30/10/1966: Το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος της ιστορίας του. Ήταν το ματς με τον Ολυμπιακό Πατρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής 1966-1967 και έληξε με 3-0 υπέρ του ΠΑΣ.

Ήταν Κυριακή 30 Οκτωβρίου 1966 και στην πρώτη αγωνιστική, άνοιξε την πρώτη σελίδα της ιστορίας του με μια λαμπρή νίκη.

Ο «Ηπειρωτικός Αγών» στο φύλλο της 1ης Νοεμβρίου 1966 κατέγραφε ως εξής το πρώτο επίσημο παιχνίδι και την πρώτη νίκη του ΠΑΣ: «Το θαυμάσιο ξεκίνημα δεν έγκειτο στη νίκη που επέτυχε, αλλά στη θαυμάσια εμφάνιση που πραγματοποίησε. Τα Γιάννενα ήταν μια ομάδα που δεν της έλειπε τίποτα. Τέχνη, ζωντάνια, αγωνιστική διάθεση και συναίσθηση ευθύνης ήταν τα χαρακτηριστικά του. Δεν ήταν δυνατόν η εμπειρία του Τσιώλη, το μυαλό του Παπακοσμά και του Παπλιάκου, η αυτοθυσία του Τσιούρη, η ρωμαλαιότης του Αναστασίου, η δύναμις του Τσίλη, η τέχνη του Καραμανωλάκη και Μαυριδόπουλου, η ορμή του Καναρινή, το φιλότιμο του Τσόμπα και οι πρωτοφανείς επελάσεις του πρώτου των «22» του καταπληκτικού Τσουρλίδα να μη καρποφορήσουν. Σειρά ευκαιριών χάθηκαν από καθαρή ατυχία, μέχρι το 43’ όταν ο Τσίλης σημείωσε το πρώτο τέρμα σε μια σύγχυση της αμύνης του Ολυμπιακού.

Αυτό ήταν για να σπάσει η γκίνια και στο αμέσως επόμενο λεπτό 44’ ο Μαυριδόπουλος να τα διπλασιάσει με βολίδα μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 62’ ο Τσουρλίδας τριπλασίασε τα τέρματα».

πηγές: agon.gr και pasgiannina.gr

Παράθεση
http://www.agon.gr/
Ο ΠΑΣ-σύμβολο του αθλητισμού, 45 xρόνια από την ίδρυση του

(http://www.agon.gr/tpllib/img.php?im=2011/7/img_119_12391_2855.jpg&w=350&h=210)
Ο ΠΑΣ την περίοδο 1972-73

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τα Γιάννενα, καθώς είναι η 45η επέτειος από την ίδρυση του θρυλικού ΠΑΣ. Το ποδόσφαιρο περνάει μία πρωτοφανή κρίση, αλλά η ποδοσφαιρική ιστορία των Ιωαννίνων δείχνει ότι ο ΠΑΣ είναι δυνδεδεμένος με τους φιλάθλους και την πόλη.
Βαγγέλης Γυφτόπουλος
Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011


Στις 8 Ιουλίου 1966 δημοσιεύτηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων η υπ’ αριθμό 366/1966 απόφαση με την οποία ιδρύθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έμελε στα μετέπειτα χρόνια να γίνει το ίνδαλμα χιλιάδων Ηπειρωτών φιλάθλων και να γίνει ο δημοφιλής «Άγιαξ της Ηπείρου».

Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα προήλθε από τις διαδοχικές συγχωνεύσεις των ομάδων «Ατρόμητος», «Αβέρωφ» και «Ολυμπιακός». Η αντιπαλότητα των δύο πρώτων ομάδων έφτανε μερικές φορές και εκτός ελέγχου, ειδικά στη δεκαετία του ’50 που μέσα από τον αθλητισμό έμπαιναν και τα πολιτικά πάθη. Όμως στο ξεκίνημα της δεκαετίας του ’60 άρχισαν πλέον να συνειδητοποιούν στα Γιάννινα, ότι ο κατακερματισμός των δυνάμεων και η ύπαρξη τριών ομάδων σε μια μικρή επαρχιακή πόλη δεν οδηγούσε πουθενά.
Και πλέον άρχισαν να γίνονται οι πρώτες συζητήσεις για συγχώνευση των τριών ομάδων σε μία για να μπορέσει να βγει το Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο από την αφάνεια. Τότε Ατρόμητος και Αβέρωφ είχαν φτάσει μέχρι τη Β’ Εθνική κατηγορία με ρόλο κομπάρσου και με κινδύνους υποβιβασμού. Αν ξεχωρίσουμε την καλή πορεία του «Αβέρωφ» τη σαιζόν 62-63 που έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, αποκλείοντας τους Απόλλων Αθηνών, Ολυμπιακό Κοζάνης, ΠΑΟΚ, δεν υπήρξε καμία άλλη αξιόλογη διάκριση των τοπικών ομάδων. Οι δυνατότητες ήταν μέχρι τη Β’ Εθνική και πάλι πίσω…

Η πρώτη απόπειρα συγχώνευσης έγινε το 1962 και έπιασε τόπο.  Έτσι με την υπ’ αριθμό 398/27-9-1962 απόφαση του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων επικυρώθηκε η συγχώνευση των ομάδων Ατρόμητος και Ολυμπιακός και η νέα ομάδα είχε την ονομασία «Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων – Α.Ο.Ι.». Ο Αβέρωφ τότε είχε διαφωνήσει και τράβηξε τον δικό του δρόμο. Όμως το πετυχημένο εγχείρημα της συγχώνευσης του 1962 δεν άφησε ασυγκίνητους τους Γιαννιώτες και άρχισε νέος κύκλος συζητήσεων να ενδώσει και ο Αβέρωφ για να επέλθει και μ’ αυτόν η συγχώνευση.

Εν μέσω αντιδράσεων
Με την Ανατολή του 1966 άρχισαν οι διαβουλεύσεις μεταξύ ΑΟΙ και Αβέρωφ για να υπάρξει συμφωνία. Όπως μας είπαν άνθρωποι που έζησαν από κοντά αυτές τις καταστάσεις, υπήρχαν αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές, οι οποίες τελικά κάμφθηκαν με την επέμβαση και των τοπικών αρχών και κυρίως των δημοτικών αρχόντων. Στις 20 Απριλίου 1966 η γενική συνέλευση των μελών του «Αβέρωφ» που έγινε στην «Όαση» αποφάσισε τη συγχώνευση, ενώ το ίδιο έπρεπε να γίνει και από την πλευρά του Α.Ο.Ι. Στη γενική συνέλευση του τελευταίου στο κέντρο «Άλσος» στις 26 Ιουνίου 1966 είχαν μαζευτεί όλα τα Γιάννινα για να μάθουν το αποτέλεσμα. Η τελική συγχώνευση κρίνονταν από μια λεπτή κλωστή. Τελικά κατά πλειοψηφία πάρθηκε η ιστορική απόφαση για την συγχώνευση.

Τόσο ο ΑΟΙ όσο και ο Αβέρωφ αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική και έπρεπε οι τότε παράγοντες των δύο ομάδων να «τρέξουν» τις εξελίξεις για να γίνει η νέα ομάδα και να προλάβει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μπαίνοντας συγχρόνως στην κλήρωση. Όπως μας είπε ο Νέστωρας του Ηπειρωτικού ποδοσφαίρου, ο σεβάσμιος Ξενοφώντας Κοντούρης, που ως πρόεδρος τότε της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων πρωτοστάτησε στο να γίνει η συγχώνευση, επί δύο βράδια δεν κοιμήθηκαν οι παράγοντες του ΑΟΙ και του Αβέρωφ για να βρουν το όνομα της νέας ομάδας. Αρχικά ήθελαν να την ονομάσουν «Δωδώνη» από την αρχαία Δωδώνη που υπήρξε λατρευτικό κέντρο του Δία και της Διώνης, όπου και σήμερα σώζεται 12 χιλιόμετρα από τα Γιάννινα το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, αλλά πάλι δεν τους κολλούσε καλά. Τότε ο αείμνηστος δικηγόρος Πύρρος Ναθαναήλ, που ήταν μέλος στη διοίκηση του Ατρόμητου έριξε την ιδέα να ονομαστεί η νέα ομάδα ΠΑΣ Γιάννινα (Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος – Γιάννινα).

Ξεκίνησαν πλέον τις νομικές διαδικασίες για την ίδρυση του ΠΑΣ όπως συμφώνησαν βρίσκοντας και την κατάλληλη νομική φόρμουλα. Αν διέλυαν τα δύο σωματεία και ιδρύονταν από την αρχή ο ΠΑΣ, θα έπρεπε το νέο σωματείο να ξεκινήσει από την Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΗΠ. Έτσι αποφάσισαν ο Α. Ο. Ι. να αλλάξει καταστατικό με νέα ονομασία «ΠΑΣ Γιάννινα» ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική και ο «ΠΑΣ Αβέρωφ» να μετονομαστεί σε «ΠΑΣ Μπιζάνι». Έτσι στις 30 Ιουνίου 1966 ο δικηγόρος Πύρρος Ναθαναήλ ως πληρεξούσιος δικηγόρος του «Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων» κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων την υπ’ αριθμό καταθέσεως 307/66 αίτηση για την έγκριση του νέου τροποποιημένου καταστατικού με την νέα ονομασία «Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» και ζητήθηκε να εκδοθεί αμέσως απόφαση για να μπει η νέα ομάδα στην κλήρωση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής.

Η συζήτηση της αίτησης έγινε στις 6 Ιουλίου 1966 και στις 8 Ιουλίου 1966 εκδόθηκε η υπ’ αριθμό 366/8-7-1966 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων που ενέκρινε την τροποποίηση του καταστατικού και τη μετονομασία του «ΑΟΙ» σε «ΠΑΣ Γιάννινα». Η απόφαση αυτή καταχωρήθηκε στο βιβλίο σωματείων του Πρωτοδικείου στις 2 Αυγούστου 1966 με αριθμό μητρώου 929/2-8-1966 και το σωματείο έφερε την ονομασία «Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ». Ο δε «ΠΑΣ Αβέρωφ» με την υπ’ αριθμό 370/8-7-1966 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων μετονομάστηκε σε «ΠΑΣ Μπιζάνι» και μ’ αυτή την ονομασία έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής παράλληλα με τον ΠΑΣ και είχε συμφωνηθεί ότι ο «ΠΑΣ Μπιζάνι» θα λειτουργήσει ως φυτώριο του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από λίγο το Μπιζάνι διαλύθηκε και έπεσε όλο το βάρος στον ΠΑΣ.

Το έμβλημα του ΠΑΣ
Όσο για το σήμα του ΠΑΣ Γιάννινα, επιλέχτηκε μέσα σε έναν θυρεό να απεικονίζει τη μια όψη του νομίσματος της αρχαίας Ηπείρου και ειδικά την εποχή του Κοινού των Ηπειρωτών (231-168 π.Χ.) όπου υπάρχει ο ταύρος που ήταν ιερό ζώο της αρχαιότητας και η επιγραφή ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ που σημαίνει στην γενική της Δωρικής έκφρασης «Των Ηπειρωτών».  Το νόμισμα αυτό ήταν σε τετράδραχμο και στη μια όψη απεικόνιζε το κεφάλι του Δωδωναίου Δία και της Διώνης. Ο Δίας είναι στεφανωμένος με φύλλα βελανιδιάς ενώ η Διώνη φοράει πέπλο και χιτώνα. Στην πίσω όψη του νομίσματος ήταν ο ταύρος με την επιγραφή ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ. Στο καταστατικό του ΠΑΣ το σήμα του περιγράφεται ως εξής: «Είναι θυρεός ή στρογγυλόν σχήμα, φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "'ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός» .

Η πρώτη διοίκηση
Μετά της 8 Ιουλίου 1966 που ο ΠΑΣ έγινε επίσημο σωματείο από το Πρωτοδικείο, εξελέγη μετά από αρχαιρεσίες η πρώτη διοίκηση με την ακόλουθη σύνθεση: Πρόεδρος Περικλής Γιαννής, α’ αντιπρόεδρος Πύρρος Ναθαναήλ, β’ αντιπρόεδρος Κ. Μητροκώστας, γενικός γραμματέας Αλκης Μακρής, ταμίας Γεώργιος Στούκας, γενικός αρχηγός Αλέκος Τσιμής, έφορος υλικού Αχιλλέας Φίλιος, έφορος κλασσικού αθλητισμού Κων. Λογοθέτης, Μέλη Ι. Ζησιάδης, Δημ. Τσιάντας, Λ. Παπαδόπουλος, Ζαφείρης Μπανιώτης, Κων/νος Μπέγκας, Κων/νος Σεπετάς, Κων/νος Μάντζιος.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα
Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής περιόδου 66-67 ξεκίνησε στις 30 Οκτωβρίου 1966 όπου τότε καταγράφεται και το πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος στην ιστορία του ΠΑΣ. Ήταν ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πατρών στο κατάμεστο εθνικό στάδιο Ιωαννίνων. Ο ΠΑΣ κέρδισε 3-0 με γκολ που σημείωσαν οι Τσίλης (43’), Μαυριδόπουλος (44’), Τσουρλίδας (63’).

Οι έξι Αργεντινοί παίκτες έγραψαν ιστορία
Ένα ξεχωριστό κομμάτι και ίσως το πιο λαμπρό, γράφηκε με την παρουσία των έξι Αργεντινών άσσων στο δυναμικό του ΠΑΣ. Στη 45χρονη ιστορία του «Άγιαξ της Ηπείρου» η χρυσή δεκαετία είναι 72-82 που δέσποζαν αυτές οι φυσιογνωμίες μαζί με άλλους μεγάλους Έλληνες παίκτες όπως Σιόντης, Τσουρλίδας, Γραμμενιάτης, Μάντος και μετέπειτα Παπάζογλου, Σεϊταρίδης, Παπαχρήστου, Αλεξάκης, Πρίσκας και άλλοι.

Τη σαιζόν 71-72 είχε προσληφθεί προπονητής στον ΠΑΣ ο Πορτογάλος τεχνικός Γκομέζ Ντε Φαρία που ήξερε καλά την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Ζήτησε να έρθουν παίκτες από τη Λατινική Αμερική, γιατί διέβλεπε ότι με το ντόπιο υλικό δεν μπορούσε να γίνει η υπέρβαση. Και ο τότε πρόεδρος Σάκης Τσουκανέλης, γιατρός στο επάγγελμα και προσωπικός φίλος με τον τότε πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Δέδε, του άναψε το πράσινο φως. Μέσω των γνωριμιών του ο Φαρία βρήκε αρχικά τους Αλφρέδο Γκλασμάνη, Τίτο Παστερνάκη που αγωνιζόταν σε μια ομάδα της Βενεζουέλας. Ήταν οι δύο πρώτοι που ήρθαν στα Γιάννινα. Ακολούθησε ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης και στη συνέχεια οι Χοσέ Μοντέζ, Όσκαρ Αλβαρέζ και Εδουάρδο Λίσσα. Ο Παστερνάκης αγωνίστηκε τη σαιζόν 72-73 και μετά πήγε στον Άρη, ενώ οι υπόλοιποι πέντε έπαιξαν αρκετά χρόνια στα Γιάννινα. Από το 1972 και μετά ο ΠΑΣ είχε Λάτιν χρώμα με έξι Αργεντινούς στην ενδεκάδα που έφεραν τα πάνω κάτω. Έγινε μια πανίσχυρη ομάδα που την ονόμασαν ο «Άγιαξ της Ηπείρου» για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τότε δεν επιτρέπονταν ξένοι παίκτες στην Ελλάδα, αλλά με την μέθοδο της «Ελληνοποίησης» τους πέρασαν οι Γιαννιώτες παράγοντες σαν Έλληνες!

Βαθμολογικές θέσεις και πορεία στο χρόνο
Για να καταγραφεί η πορεία στο χρόνο του «Άγιαξ της Ηπείρου» θα χρειαστούν ολόκληροι τόμοι, ίσως μια εγκυκλοπαίδεια! Θα περιοριστούμε με την καταγραφή ανά σαιζόν της τελικής βαθμολογικής θέσης του ΠΑΣ υπογραμμίζοντας τις περιόδους που ανέβηκε κατηγορία αλλά και όταν υποβιβάστηκε.

Περίδος    Θέση     Κατηγορία
66-67:     6η      Β' Εθνική
67-68:        10η        Β' Εθνική
68-69:         5η        Β' Εθνική
69-70:         7η        Β' Εθνική
70-71:         13η        Β' Εθνική
71-72:         13η        Β' Εθνική
72-73:        2η       Β' Εθνική
73-74:         1η    Άνοδος
74-75:         9η        Α΄Εθνική
75-76:         5η         Α΄Εθνική
76-77:        11η         Α΄Εθνική
77-78:        5η         Α΄Εθνική
78-79:        14η         Α΄Εθνική
79-80:         6η         Α΄Εθνική
80-81:         11η         Α΄Εθνική
81-82:        14η         Α΄Εθνική
82-83:         9η         Α΄Εθνική
83-84:        15η          Υποβιβασμος
84-85:         1η    Άνοδος
85-86:         13η         Α' Εθνική
86-87:         16η         Υποβιβασμος
87-88:         12η       Β' Εθνική
88-89:        4η       Β' Εθνική
89-90:       3η        Άνοδος
90-91:        18η          Υποβιβασμός
91-92:        14η        Β' Εθνική
92-93:        6η        Β' Εθνική
93-94:        5η        Β' Εθνική
94-95:       8η       Β' Εθνική
95-96:        12η        Β' Εθνική
96-97:        16η         Υποβιβασμός
97-98:        1η        Άνοδος
98-99:        4η        Β' Εθνική
99-00:        3η         Άνοδος
00-01:        13η          Υποβιβασμός
01-02:        1η         Άνοδος
02-03:    14η          Υποβιβασμός
03-04:        14η         Υποβιβασμός
04-05:       2η      Γ' Εθνική
05-06:       2η        Άνοδος
06-07:        4η        Β' Εθνική
07-08:        4η        Β' Εθνική
08-09:        2η        Άνοδος
09-10:        15η          Υποβιβασμός
10-11:        2η         Άνοδος
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: GIWRGAKIS99 στις Δευ 11 Ιούλ 2011 00:07
Καρκίνος (και σε ζώδιο) ο ΠΑΣ... το ξέρουμε άλλωστε...  :pas:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pastakis στις Κυρ 08 Ιούλ 2012 11:45
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: vagge-lakis-buffon στις Κυρ 08 Ιούλ 2012 12:24
Χρονια πολλα ομαδα της καρδιας μας, καβλα ολων των Ηπειρωτων.

Ιστορικη ημερα!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΣΥ ΠΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ayuto1966 στις Κυρ 08 Ιούλ 2012 12:32
XIΛΙΟΧΡΟΝΟΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΣ....... :mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Κυρ 08 Ιούλ 2012 12:37
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Κυρ 08 Ιούλ 2012 13:31
Παράθεση
«Γενέθλια» ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο «ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»

«Συνηθίζουμε κάθε χρόνο από το «ΦΩΣ» να τιμούμε τα «γενέθλια» του ΠΑΣ Γιάννινα και να καταγράφουμε άγνωστες πτυχές από τη μεγάλη διαδρομή …»

(…)

Κούγιας και Χριστοβασίλης

Το καλοκαίρι του 2004 ο ΠΑΣ πέρασε τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ιστορίας του, καθώς ήταν ένα βήμα   πριν από τον υποβιβασμό στη Δ΄ Εθνική, αφού με τα δυσβάστακτα χρέη που είχε δεν μπορούσε να σταθεί στη Γ΄ Εθνική.
Τότε υπήρξε η σωτήρια παρέμβαση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε και πάλι τον ρου της ιστορίας του ΠΑΣ.
Στις 3 Ιουλίου 2008 η ΠΑΕ πέρασε στα χέρια του νυν προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη.
Το 2009 η ομάδα ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα, υποβιβάστηκε την επόμενη χρονιά, ξανανέβηκε πρόπερσι και πέρσι με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη τερμάτισε στην τιμητική 8η θέση.

Απόσπασμα από “ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ” Κυριακή 08/07/2012-  Γράφει ο Βαγγέλης Γυφτόπουλος (σελ. 9)

Κάτσε καλά Βαγγέλη  …  1 ευρώ, είναι 1 ευρώ  …
   

Παράθεση
ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ  για ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣ
 
(http://www.epilegin.gr/uploads/products_0_image_4456.png)

Οι διαστάσεις του  φύλλου  της εφημερίδας  “ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ” μέσα στις οποίες  χώρεσαν οι άγνωστες πτυχές της  Ιστορίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966  είναι   62,5x36 Cm και αναλόγως  το δίφυλλο ανάπτυγμά της στα 125x72 Cm, δηλαδή όσο 2 κλασικά τραπεζάκια καφενείου.

Προφανώς,  λόγου των μεγάλων διαστάσεων και των νέων δεδομένων που προκύπτουν χρόνο με το χρόνο και φωτίζουν ολοένα και περισσότερο τις  σκοτεινές πτυχές της ιστορίας του ΠΑΣ (π.χ. νόμιζα ότι τα λεωφορεία για το μπαράζ ήταν 69, τελικά ήταν 70), συνηθίζουμε κάθε χρόνο  να τιμούμε τα «Γενέθλια» του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   από το «ΦΩΣ».

Η ιστορική και ανεπαρκώς ιστορημένη ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανάδειξε  και έθρεψε γενιές και γενιές δημοσιογράφων που ασχολούνται αποκλειστικά με το αθλητικό ρεπορτάζ της πόλης των Ιωαννίνων, είτε ως κριτές είτε ως ανταποκριτές, μαχόμενοι μέσα στο ιδιότυπο και απρόσωπο περιβάλλον του ηλεκτρονικού τύπου, σήμερα.

 :pashat: :mono: εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 08 Ιούλ 2012 15:01
Χρόνια πολλά στην ομάδα μας και με μια καλή τύχη επιτέλους.....
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: mike71 στις Κυρ 08 Ιούλ 2012 19:32
Οπως για πολλους ετσι κ για μενα ο ΠΑΣ ειναι τροπος ζωης.
Αν δεν υπηρχε ισως να ημουν με καποια αλλη ομαδα
πιθανολογω ομως πως μπορει κ να μην ασχολιομουν με το ποδοσφαιρο εαν στις 8-7-1966 δεν ειχε γεννηθει ο μετεπειτα "ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ".
Ο λογος προφανης επειδη ο ΠΑΣ δεν ειναι μονο η μπαλα αλλα πολλα πολλα αλλα πραγματα που εχουμε αναφερει πολλες φορες.
Μαλιστα στις δυσκολες εποχες που ζουμε ο ΠΑΣ παραμενει η καθημερινοτητα μας  κ ενα μερος των ενασχολησεων μας οσο κ να μας πικραινει (οχι ο ΠΑΣ αυτος καθ εαυτος αλλα αυτοι που τον ταλαιπωρουν).
 ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: proedrara στις Κυρ 08 Ιούλ 2012 22:52
Active Member-Pes mou xronia polla (http://www.youtube.com/watch?v=r8UVngqmENs#)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: chilly στις Κυρ 08 Ιούλ 2012 23:12
Παράθεση
XRONIA POLLAAAAAA SOU OMADARA MOU IA PANDA EISE Y MONI ''FANELA POU FILISA'''

Από τον μεγάλο Chiche...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Δευ 08 Ιούλ 2013 14:53
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..............ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ!!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PAS Giannis στις Δευ 08 Ιούλ 2013 19:40
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCLV7zyb51uF33uspj9WAjdNiRUILol84S13_j6_vTz 67zrc1F9w (http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCLV7zyb51uF33uspj9WAjdNiRUILol84S13_j6_vTz67zrc1F9w)
 :pas:
:mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 08 Ιούλ 2013 22:21
θα μπορούσαν να είναι τα καλύτερα γενέθλια... :( >:(
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τρι 08 Ιούλ 2014 09:27
Παράθεση
8 Ιουλίου 1966- 48άρης ΠΑΣ Γιάννινα (video)

Σαν σήμερα, πριν 48 χρόνια, 8 Ιουλίου 1966, το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων με την υπ’ αριθμόν 366/1966 απόφασή του έδινε έγκριση για την ίδρυση ενός νέου σωτατείου, του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το passports.gr κάνει ένα επετειακό αφιέρωμα για την ομάδα που γεννήθηκε το 1966 και έμελλε να γίνει στη δεκαετία του '70 ο ιστορικός "Άγιαξ" της Ηπείρου με τη βοήθεια του ιστορικού αρχείου της εφημερίδας "Ηπειρωτικός Αγών" και του Βαγγέλη Γυφτόπουλου αλλά και του αρχειακού υλικού της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αρχική συγχώνευση Ατρομήτου και Ολυμπιακού Ιωαννίνων
Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα προήλθε από τις διαδοχικές συγχωνεύσεις των ομάδων Ατρόμητος, Αβέρωφ και Ολυμπιακός. Η αντιπαλότητα των δύο πρώτων ομάδων έφτανε μερικές φορές και εκτός ελέγχου, ειδικά στη δεκαετία του ’50 που μέσα από τον αθλητισμό έμπαιναν και τα πολιτικά πάθη μιας και ο Ατρόμητος ήταν ομάδα που παραδοσιακά εκπροσωπούσε την αριστερά και ο Αβέρωφ τη δεξιά παράταξη.

Όμως στο ξεκίνημα της δεκαετίας του ’60 άρχισαν πλέον να συνειδητοποιούν στα Γιάννινα, ότι ο κατακερματισμός των δυνάμεων και η ύπαρξη τριών ομάδων σε μια μικρή επαρχιακή πόλη δεν οδηγούσε πουθενά.

Άρχισαν να γίνονται οι πρώτες συζητήσεις για συγχώνευση των τριών ομάδων σε μία για να μπορέσει να βγει το γιαννιώτικο ποδόσφαιρο από την αφάνεια. Τότε Ατρόμητος και Αβέρωφ είχαν φτάσει μέχρι τη Β’ Εθνική κατηγορία με ρόλο κομπάρσου και με κινδύνους υποβιβασμού. Αν ξεχωρίσουμε την καλή πορεία του Αβέρωφ τη σαιζόν 62-63 που έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, αποκλείοντας τους Απόλλων Αθηνών, Ολυμπιακό Κοζάνης, ΠΑΟΚ, δεν υπήρξε καμία άλλη αξιόλογη διάκριση των τοπικών ομάδων. Οι δυνατότητες ήταν μέχρι τη Β’ Εθνική και πάλι πίσω…

Η πρώτη απόπειρα συγχώνευσης έγινε το 1962 και έπιασε τόπο. Έτσι με την υπ’ αριθμό 398/27-9-1962 απόφαση του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων επικυρώθηκε η συγχώνευση των ομάδων Ατρόμητος και Ολυμπιακός και η νέα ομάδα είχε την ονομασία "Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων – Α.Ο.Ι.".

Ο Αβέρωφ τότε είχε διαφωνήσει και τράβηξε τον δικό του δρόμο. Όμως το πετυχημένο εγχείρημα της συγχώνευσης του 1962 δεν άφησε ασυγκίνητους τους Γιαννιώτες και άρχισε νέος κύκλος συζητήσεων να ενδώσει και ο Αβέρωφ για να επέλθει και μ’ αυτόν η συγχώνευση.

Η οριστική συγχώνευση Α.Ο.Ι και Αβέρωφ που "γέννησε" τον ΠΑΣ Γιάννινα
Εν μέσω αντιδράσεων λοιπόν στις αρχές του 1966 άρχισαν οι διαβουλεύσεις μεταξύ ΑΟΙ και Αβέρωφ για να υπάρξει συμφωνία. Όπως μας είπαν άνθρωποι που έζησαν από κοντά αυτές τις καταστάσεις, υπήρχαν αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές, οι οποίες τελικά κάμφθηκαν με την επέμβαση και των τοπικών αρχών και κυρίως των δημοτικών αρχόντων. Στις 20 Απριλίου 1966 η γενική συνέλευση των μελών του Αβέρωφ που έγινε στην "Όαση" αποφάσισε τη συγχώνευση, ενώ το ίδιο έπρεπε να γίνει και από την πλευρά του Α.Ο.Ι. Στη γενική συνέλευση του τελευταίου στο κέντρο "Άλσος" στις 26 Ιουνίου 1966 είχαν μαζευτεί όλα τα Γιάννινα για να μάθουν το αποτέλεσμα. Η τελική συγχώνευση κρίνονταν από μια λεπτή κλωστή. Τελικά κατά πλειοψηφία πάρθηκε η ιστορική απόφαση για την συγχώνευση.

Τόσο ο Α.Ο.Ι όσο και ο Αβέρωφ αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική και έπρεπε οι τότε παράγοντες των δύο ομάδων να «τρέξουν» τις εξελίξεις για να γίνει η νέα ομάδα και να προλάβει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μπαίνοντας συγχρόνως στην κλήρωση. Όπως μας είπε ο Νέστωρας του Ηπειρωτικού ποδοσφαίρου, ο σεβάσμιος Ξενοφώντας Κοντούρης, που ως πρόεδρος τότε της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων πρωτοστάτησε στο να γίνει η συγχώνευση, επί δύο βράδια δεν κοιμήθηκαν οι παράγοντες του ΑΟΙ και του Αβέρωφ για να βρουν το όνομα της νέας ομάδας. Αρχικά ήθελαν να την ονομάσουν «Δωδώνη» από την αρχαία Δωδώνη που υπήρξε λατρευτικό κέντρο του Δία και της Διώνης, όπου και σήμερα σώζεται 12 χιλιόμετρα από τα Γιάννινα το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, αλλά πάλι δεν τους κολλούσε καλά. Τότε ο αείμνηστος δικηγόρος Πύρρος Ναθαναήλ, που ήταν μέλος στη διοίκηση του Ατρόμητου έριξε την ιδέα να ονομαστεί η νέα ομάδα ΠΑΣ Γιάννινα (Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος – Γιάννινα).

Ξεκίνησαν πλέον τις νομικές διαδικασίες για την ίδρυση του ΠΑΣ όπως συμφώνησαν βρίσκοντας και την κατάλληλη νομική φόρμουλα. Αν διέλυαν τα δύο σωματεία και ιδρύονταν από την αρχή ο ΠΑΣ, θα έπρεπε το νέο σωματείο να ξεκινήσει από την Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΗΠ. Έτσι αποφάσισαν ο Α. Ο. Ι. να αλλάξει καταστατικό με νέα ονομασία «ΠΑΣ Γιάννινα» ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική και ο ΠΑΣ Αβέρωφ να μετονομαστεί σε ΠΑΣ Μπιζάνι.

Έτσι στις 30 Ιουνίου 1966 ο δικηγόρος Πύρρος Ναθαναήλ ως πληρεξούσιος δικηγόρος του «Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων» κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων την υπ’ αριθμό καταθέσεως 307/66 αίτηση για την έγκριση του νέου τροποποιημένου καταστατικού με την νέα ονομασία «Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» και ζητήθηκε να εκδοθεί αμέσως απόφαση για να μπει η νέα ομάδα στην κλήρωση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής.

Η συζήτηση της αίτησης έγινε στις 6 Ιουλίου 1966 και στις 8 Ιουλίου 1966 εκδόθηκε η υπ’ αριθμό 366/8-7-1966 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων που ενέκρινε την τροποποίηση του καταστατικού και τη μετονομασία του Α.Ο.Ι σε ΠΑΣ Γιάννινα. Η απόφαση αυτή καταχωρήθηκε στο βιβλίο σωματείων του Πρωτοδικείου στις 2 Αυγούστου 1966 με αριθμό μητρώου 929/2-8-1966 και το σωματείο έφερε την ονομασία «Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ». Ο δε ΠΑΣ Αβέρωφ με την υπ’ αριθμό 370/8-7-1966 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων μετονομάστηκε σε «ΠΑΣ Μπιζάνι» και μ’ αυτή την ονομασία έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής παράλληλα με τον ΠΑΣ και είχε συμφωνηθεί ότι ο «ΠΑΣ Μπιζάνι» θα λειτουργήσει ως φυτώριο του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από λίγο το Μπιζάνι διαλύθηκε και έπεσε όλο το βάρος στον ΠΑΣ.

Το έμβλημα του ΠΑΣ Γιάννινα
Όσο για το σήμα του ΠΑΣ Γιάννινα, επιλέχτηκε μέσα σε έναν θυρεό να απεικονίζει τη μια όψη του νομίσματος της αρχαίας Ηπείρου και ειδικά την εποχή του Κοινού των Ηπειρωτών (231-168 π.Χ.) όπου υπάρχει ο ταύρος που ήταν ιερό ζώο της αρχαιότητας και η επιγραφή ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ που σημαίνει στην γενική της Δωρικής έκφρασης «Των Ηπειρωτών».  Το νόμισμα αυτό ήταν σε τετράδραχμο και στη μια όψη απεικόνιζε το κεφάλι του Δωδωναίου Δία και της Διώνης. Ο Δίας είναι στεφανωμένος με φύλλα βελανιδιάς ενώ η Διώνη φοράει πέπλο και χιτώνα. Στην πίσω όψη του νομίσματος ήταν ο ταύρος με την επιγραφή ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ.

Στο καταστατικό του ΠΑΣ το σήμα του περιγράφεται ως εξής: «Είναι θυρεός ή στρογγυλόν σχήμα, φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "'ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός» .

Η πρώτη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα
Μετά της 8 Ιουλίου 1966 που ο ΠΑΣ έγινε επίσημο σωματείο από το Πρωτοδικείο, εξελέγη μετά από αρχαιρεσίες η πρώτη διοίκηση με την ακόλουθη σύνθεση: Πρόεδρος Περικλής Γιαννής, α’ αντιπρόεδρος Πύρρος Ναθαναήλ, β’ αντιπρόεδρος Κ. Μητροκώστας, γενικός γραμματέας Αλκης Μακρής, ταμίας Γεώργιος Στούκας, γενικός αρχηγός Αλέκος Τσιμής, έφορος υλικού Αχιλλέας Φίλιος, έφορος κλασσικού αθλητισμού Κων. Λογοθέτης, Μέλη Ι. Ζησιάδης, Δημ. Τσιάντας, Λ. Παπαδόπουλος, Ζαφείρης Μπανιώτης, Κων/νος Μπέγκας, Κων/νος Σεπετάς, Κων/νος Μάντζιος.

02/10/1966: Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε για το θεσμό του κυπέλλου στις 2 Οκτωβρίου 1966 με την Πίνδο Κόνιτσας. Ο "νεαρός" τότε ΠΑΣ κέρδισε με 4-0 με γκολ που πέτυχαν οι Τσιούρης (10’), Τσουρλίδας (50’), Οικονομίδης (55’), Καναρινής (62’).

1966: η 1η συμμετοχή σε πρωτάθλημα
Ο νεογέννητος ΠΑΣ συμμετείχε την περίοδο 1966-1967 στον Ά όμιλο (απ'τους 3) της Β' Εθνικής παίρνοντας τη θέση του Α.Ο.Ιωαννίνων. Μια νέα εποχή άρχιζε για το ποδόσφαιρο της Ηπείρού αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος.

Στους πρώτους αγώνες του ΠΑΣ Γιάννινα στο ελληνικό πρωτάθλημα είχαν ως απολογισμό: 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Απ'την πρώτη του κιόλας παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΣ έδειξε ότι μπορεί άξια να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες της Β' κατηγορίας και ότι είναι ικανός για πολλά ακόμα.

30/10/1966: Το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος της ιστορίας του. Ήταν το ματς με τον Ολυμπιακό Πατρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής 1966-1967 και έληξε με 3-0 υπέρ του ΠΑΣ.

Ήταν Κυριακή 30 Οκτωβρίου 1966 και στην πρώτη αγωνιστική, άνοιξε την πρώτη σελίδα της ιστορίας του με μια λαμπρή νίκη.

Ο «Ηπειρωτικός Αγών» στο φύλλο της 1ης Νοεμβρίου 1966 κατέγραφε ως εξής το πρώτο επίσημο παιχνίδι και την πρώτη νίκη του ΠΑΣ: «Το θαυμάσιο ξεκίνημα δεν έγκειτο στη νίκη που επέτυχε, αλλά στη θαυμάσια εμφάνιση που πραγματοποίησε. Τα Γιάννενα ήταν μια ομάδα που δεν της έλειπε τίποτα. Τέχνη, ζωντάνια, αγωνιστική διάθεση και συναίσθηση ευθύνης ήταν τα χαρακτηριστικά του. Δεν ήταν δυνατόν η εμπειρία του Τσιώλη, το μυαλό του Παπακοσμά και του Παπλιάκου, η αυτοθυσία του Τσιούρη, η ρωμαλαιότης του Αναστασίου, η δύναμις του Τσίλη, η τέχνη του Καραμανωλάκη και Μαυριδόπουλου, η ορμή του Καναρινή, το φιλότιμο του Τσόμπα και οι πρωτοφανείς επελάσεις του πρώτου των «22» του καταπληκτικού Τσουρλίδα να μη καρποφορήσουν. Σειρά ευκαιριών χάθηκαν από καθαρή ατυχία, μέχρι το 43’ όταν ο Τσίλης σημείωσε το πρώτο τέρμα σε μια σύγχυση της αμύνης του Ολυμπιακού.

Αυτό ήταν για να σπάσει η γκίνια και στο αμέσως επόμενο λεπτό 44’ ο Μαυριδόπουλος να τα διπλασιάσει με βολίδα μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 62’ ο Τσουρλίδας τριπλασίασε τα τέρματα».

πηγές: agon.gr και pasgiannina.gr


THE LEGEND OF P.A.S. GIANNINA (http://www.youtube.com/watch?v=-UlfE8-OqEE#)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 08 Ιούλ 2014 19:36
Χρόνια πολλά και με μια καλή τύχη στην ομάδα...
Να γυρίσει το κουμπί η Παναγία να δούμε και εμείς άσπρη μέρα...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Πεμ 10 Ιούλ 2014 00:36
(https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/q71/s720x720/10359913_495706660572981_4241394973430619369_n.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Πεμ 10 Ιούλ 2014 01:00
 
Γαβροβαζελοχανουμπαοκοσύνδεσμοι..  ο ΠΑΣ δεν είναι φούρναρης.

 :flag: :flag: :flag:

(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTCJw8UqEb7ZzSyE5bR1NQwqvrTSQcwR_R5eIBbXq9fGiMrSZrT4w)

(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQRQnoAr345Ny1BLywYXsCAK-UIww8v6ryYxn3zs7-P8rVF0UuV)

(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRG4Q72ptXWvp6TUzd3aU3mg58A7yuojV7N6Lp2MO2WNyF9X6U2)


Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Πεμ 07 Ιαν 2016 14:28
Σε 6 μήνες και 1 ημέρα από τώρα μπαίνουμε στα πρώτα "-ήντα"! Άντε να τα κατοστήσει η ομαδάρα μας και να το γιορτάσει με μια κατάκτηση Κυπέλλου.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Τρι 12 Ιαν 2016 23:33
ΠΡΟΤΑΣΗ:

Εγκρίνετε αυτή την αφίσα ως “κεντρική αφίσα” για τον εορτασμό των  50 χρόνων του ΠΑΣ?
Τη γνώμη σας... (ειδικοί και μη)

ΑΦΙΣΑ http://oi67.tinypic.com/a23k8z.jpg (http://oi67.tinypic.com/a23k8z.jpg)


Υ.Γ.: Σας αρέσει, δεν σας αρέσει...? ... προτάσεις τροποποιητικές / βελτιωτικές (χρώματα, εφέ, γράμματα, θέση ΦΩΤΟ / έμβλημα κ.ά.,)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 12 Ιαν 2016 23:35
Αν πεις περισσότερα για την φωτογραφία.

Στην μια άκρη η πρώτη φωτό του ΠΑΣ ασπρόμαυρη.Στην άλλη άκρη η σημερινή ομάδα.Στην μέση το σήμα.Από πάνω 50 χρόνια.
Μια τροποποίηση αυτής.Πρώτη φωτό κομμένη.Σημερινή ομάδα κομμένη Ενώνουμε τα δυο μισά που έχουμε.50  χρόνια από πάνω.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mpakoulieros στις Τετ 13 Ιαν 2016 01:42
Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα New.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mpakoulieros στις Τετ 13 Ιαν 2016 03:10
Έχεις δείξει ότι μπορείς να φτιάξεις πολύ καλύτερα πράγματα.
Ωραία ιδέα σου είπε ο Fon.
Μια πρόταση δική μου τώρα, δεν ξέρω αν ακουστεί και μαλακιούλα:
Μια φώτο από τη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του '70 ή την ίδια φώτο που έχεις σε ασπρόμαυρο φόντο, με φωτομοντάζ από πίσω τη σκεπαστή κατάμεστη σε ένα σχετικά πρόσφατο ματς (π.χ με ΟΦΗ 2010-11, το επεισοδιακό).
Δεν ξέρω αν έδωσα να καταλάβεις ακριβώς τι σου λέω.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: my8os στις Τετ 13 Ιαν 2016 10:31
Επίσης το σήμα στη φανέλα του ΠΑΣ έχει αλλάξει (δεν ξέρω πόσες φορές). Ίσως μπορεί να μπουν αυτά σε χρονολογική σειρά αν τα βρει κάποιος;
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Τετ 13 Ιαν 2016 12:28
ΠΡΟΤΑΣΗ:

Εγκρίνετε αυτή την αφίσα ως “κεντρική αφίσα” για τον εορτασμό των  50 χρόνων του ΠΑΣ?
Τη γνώμη σας... (ειδικοί και μη)

ΑΦΙΣΑ http://oi67.tinypic.com/a23k8z.jpg (http://oi67.tinypic.com/a23k8z.jpg)


Υ.Γ.: Σας αρέσει, δεν σας αρέσει...? ... προτάσεις τροποποιητικές / βελτιωτικές (χρώματα, εφέ, γράμματα, θέση ΦΩΤΟ / έμβλημα κ.ά.,)

Μας τσιγκλάς πρωινιάτκα ωρέ Νέε;

(http://i67.tinypic.com/oarwg1.jpg)

Πάρε μια στα γρήγορα...γιατί για μένα 50 χρόνια ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι ο κόσμος (αν και ανενεργός τώρα) και οι παίκτες της ομάδας που βγήκε ΕΥΡΩΠΗ... και δεν πήγε  :(

Άντε καλμέρα από την Μονμάρτρη της Αθήνας... 8).

Θα κάνουμε κι άλλες ωρέ, χαλαρά!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: mandrakoukos στις Τετ 13 Ιαν 2016 12:54
Για κάποιο λόγο το λινκ στο .jpg δεν μου βγάζει τίποτα.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: dreven στις Τετ 13 Ιαν 2016 13:09
Βάλτε σόλο τον Κιτσιομπίλη να κρατάει σφιχτά 50 μύρια $ στα χέρια ή εναλλακτικά βάλτε τον στην
κορυφή να "αγκαλιάζει" κόσμο, ομάδα και χρόνια με βλέμμα π θα νιώθεις ρίγος απ την θαλπωρή.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mpakoulieros στις Τετ 13 Ιαν 2016 14:18
ΠΡΟΤΑΣΗ:

Εγκρίνετε αυτή την αφίσα ως “κεντρική αφίσα” για τον εορτασμό των  50 χρόνων του ΠΑΣ?
Τη γνώμη σας... (ειδικοί και μη)

ΑΦΙΣΑ http://oi67.tinypic.com/a23k8z.jpg (http://oi67.tinypic.com/a23k8z.jpg)


Υ.Γ.: Σας αρέσει, δεν σας αρέσει...? ... προτάσεις τροποποιητικές / βελτιωτικές (χρώματα, εφέ, γράμματα, θέση ΦΩΤΟ / έμβλημα κ.ά.,)
Εντάξει το παραδέχομαι δημοσίως. Με έπιασες αδιάβαστο. Έγραψα μαλακία.
Στη φώτο δεν είναι ο Π.Α.Σ. αλλά μια άλλα ομάδα.

Λίγο αντιπασολέδικο αυτό που έκανες New. Εξυπνάδα καλή μεν αλλά εξυπνάδα.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Ιαν 2016 15:31
Ας του δώσουμε χρόνο να μας πει ο ίδιος τι θέλει να πει με το συγκεκριμένο ποστ.Ίσως θέλει κάτι να μας πει έστω και με αυτόν τον τρόπο.
Ας πούμε ότι είναι ένα κουιζάκι.

ΥΓ:η ερώτηση υπάρχει από χθες περί της φωτογραφίας..
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: davelis στις Τετ 13 Ιαν 2016 18:51
Να βαλουμε την συλλεκτική μπλουζα που βγήκαμε Ευρωπη υπογραμμένη απο ολους...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Τετ 13 Ιαν 2016 19:38
Συγνώμη που άργησα… η μοίρα των αδέσποτων, αυτή…

Στο θέμα “ΠΡΟΤΑΣΗ:”

Τέλεια η   e-photorealism αφίσα του jimakos συγκριτικά με την αφίσα “ΠΡΟΤΑΣΗ:” που μάλλον είναι  popular… αν hη ΦΩΤΟ του δεν ήταν από την περίοδο των στυμμένων και με το Χαϊβανάκι μέσα.

Το θέμα μας όμως δεν είναι να πάμε σε 1 μπαραζ  αφισοπαραγωγής, αλλά  να αποδεχτούμε την “ΠΡΟΤΑΣΗ:” ως πρότυπο (οριζόντιας διάταξης) ή όχι και με τελάρο αυτήν να προτείνουμε βελτιώσεις / τροποποιήσεις… μετατοπίζοντας είτε το έμβλημα, είτε τα γράμματα και αλλαγή  χρωματικά ή τεχνικά γιατί όχι…? 

Άριστη η πρόταση "εμπλουτισμένου δολαρίου" του dreven που θα συμφωνούν μαζί και οι λοιπές άυλες οντότητες, ωστόνο θα μπορούσε να είναι μια δευτερεύουσα αφίσα (κατακόρυφης διάταξης) συνοδευτική της  “κεντρικής αφίσας”  “ΠΡΟΤΑΣΗ:”… όπως  και ιδέα μούρλια του davelis!!!

Λίγο αντιπασολέδικο αυτό που έκανες New. Εξυπνάδα καλή μεν αλλά εξυπνάδα… λέει ο τζες.
Αγαπητέ Mpakoulieros, η ΦΩΤΟ δεν είναι και η καλύτερη, αλλά αυτήν είχα για ΑΓΙΑΞ  πρόχειρα, αυτήν έβαλα. Δεν νομίζω ότι είναι άσχημη, απλά όχι τόσο ευκρινής λόγω αραιού ράστερ.
Αλλά ας μην μπερδευόμαστε …  Και θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι ο New ποστάρει εξυπνάδες. Λάθος. Δεν το έκανα ποτέ και μάρτυρες όσοι με παρακολουθούν γενικά…  :(

Τι άλλο? Νομίζω ότι έδωσα μπούσουλα…
Αυτά… ή το προχωράμε ή το σχίζουμε.

Αλλά ρε γμτ*** μια αφίσα δεν θα βγάλουμε?  :mono:

*** μου ξέφυγε
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mpakoulieros στις Τετ 13 Ιαν 2016 19:52
[quote author=New Pas. Pas link=topic=1619.msg130283#msg130283 date=1452706683
Λίγο αντιπασολέδικο αυτό που έκανες New. Εξυπνάδα καλή μεν αλλά εξυπνάδα… λέει ο τζες.
Αγαπητέ Mpakoulieros, η ΦΩΤΟ δεν είναι και η καλύτερη, αλλά αυτήν είχα για ΑΓΙΑΞ  πρόχειρα, αυτήν έβαλα. Δεν νομίζω ότι είναι άσχημη, απλά όχι τόσο ευκρινής λόγω αραιού ράστερ.
Αλλά ας μην μπερδευόμαστε …  Και θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι ο New ποστάρει εξυπνάδες. Λάθος. Δεν το έκανα ποτέ και μάρτυρες όσοι με παρακολουθούν γενικά…  :(
*** μου ξέφυγε
[/quote]
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Σου έχω πει, δεν τα ξέρω αυτά δεν είμαι αυτός που νομίζεις... ;)!
 :mono: Π.Α.Σ. είμαι όχι Παναιτωλικός.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Τετ 13 Ιαν 2016 19:58
Κακά τα ψέμματα, φιλλλλλλλλλλλλλλλλλλαράκι, το χαϊβανάκι μας έδωσε τον αέρα που χρειαζόμαστε (τότε), για να πάρουμε αυτό που τελικά πήραμε!  :P

Και ως κεντρική αφίσα, τι εννοείς; Κανονικά κεντρική αφίσα λογίζεται αυτή, που εκπροσωπεί ντΠΑΕ ΜΠΑΣ ΓΙΑΕΝΝΑ... και τον Σάϊκοδουλο... %-|

Το Πας.τζιαρ δεν έχει άλλη αρμοδιότητα, παρά να προτείνει μία δική του αφίσα που να εκφράζει την δική του κοσμοθεωρία!  8)...

Κάτι τέτοιο δλδς...

(http://i66.tinypic.com/14ui4g4.jpg)

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: mandrakoukos στις Τετ 13 Ιαν 2016 20:01
Εγώ πιστεύω ότι ο ίδιος ο τίτλος "50 χρόνια ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" αποτελεί αυτόματα αναφορά στην πρώτη ομάδα που φόρεσε το έμβλημα του ΠΑΣ.
ΟΚ, καλά τα κατάφερε η ομάδα, βγήκε και Ευρώπη (και μας βγήκε ξινή η χαρά) αλλά τα πρωταθλήματα και τα κύπελα είναι μπροστά κι όχι πίσω  8)
Τουτέστιν τιμούμε αυτούς που άνοιξαν το δρόμο για τους τίτλους του μέλλοντος!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Ιαν 2016 20:05
90 χρόνια ο Παναιτωλικός.50 χρόνια ο ΠΑΣ.

Κάτω κάτι ετοιμάζουν.Εμείς;;;
http://www.gazzetta.gr/football/article/855298/2016-o-panaitolikos-giortazei-90-hronia-zois (http://www.gazzetta.gr/football/article/855298/2016-o-panaitolikos-giortazei-90-hronia-zois)

Κάτι καλοκαιρινό.Συγκρίσεις.
http://www.panetolikos.gr/90-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%AF/ (http://www.panetolikos.gr/90-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%AF/)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Τετ 13 Ιαν 2016 20:27
Οπότε με ανάλογη αλλαγή σήματος και του 50 σε 90, τα χρώματα πάνω κάτω ταιριάζουν προτείνουμε την αφίσσα - πρόταση του Νιου στα καπνά και σχολάει το θέμα.

Φιλλλλλλαράκι Τζιμ, μπορείς να κάνεις το χρυσό προς το περτικαλί, που έχει (είχε) σχεδόν καθιερωθεί σαν δεύτερη εμφάνιση;
Μπορείς να βάλεις φόντο κερκίδα πιο ...ανφάς κι όχι πλαγιαστή;
Καλή μ φαίνεται η ιδέα να βρίσκαμε πανηγυρισμούς από τις 5-5-6-5-6 (καλύτερες θέσεις) της ομάδας στην Α, με φόντο κόσμο και σήμα, χωρίζοντας κάπως στα πέντε κομάτια το πρότζεκτ (οι 5 δεκαετίες μας).
Άι βρες εσύ από τις πρώτες περιόδους φωτογραφίες πανηγυρίζουσας ομάδας, θα μ πεις ...σωστά
Κάτ θα σκεφτείς σούχω εμπιστοσύνη.

ΕΝΤΙΤ

Ρε χαμένε, μέχρι να γράψω 5 σειρές ...που βρήκες τόσα κοψίδια αχαχαχαχαχαχχα, πότε πρόφτακες;
Απίστευτος
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Τετ 13 Ιαν 2016 20:32
(...)
Και ως κεντρική αφίσα, τι εννοείς; Κανονικά κεντρική αφίσα λογίζεται αυτή, που εκπροσωπεί ντΠΑΕ ΜΠΑΣ ΓΙΑΕΝΝΑ... και τον Σάϊκοδουλο... %-|
(...)

Δεν θα ήταν έκπληξη να εκπροσωπεί... ντΠΑΕ ΜΠΑΣ ΓΙΑΕΝΝΑ

Σάϊκοδουλο... Τις έστιν ούτος? Οι πατέρες ύμών έφαγαν τό μάνα εν τη ερήμω και απέμεινον 50??? ... άσε βρε κολλητέ μου  %-| (Δέον-τολογικά να μην το αλλοιώσουμε το θέμα "ΠΡΟΤΑΣΗ" με άλλα πρόσωπα και πράματα.)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: dreven στις Τετ 13 Ιαν 2016 20:38
Παράθεση
Κάτω κάτι ετοιμάζουν.Εμείς;;;
Εμείς θενκς του ΑΜΠ είμαστε έτοιμοι (http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=40.msg117208#msg117208) από τα πέρσι φον. Την τελική πινελιά με την αφίσα περιμένει για να κυρήξει την έναρξη των εκδηλώσεων.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Τετ 13 Ιαν 2016 20:43
(...)Την τελική πινελιά με την αφίσα περιμένει για να κυρήξει την έναρξη των εκδηλώσεων.

Βάλτε την. Δώστε ιδέες... αλλά αν είναι να ξεστρατίσει το θέμα, ας κάνει κάποιος Θερμοσίφωνας, όχι εμείς.
Η αφίσα θα βγει όπως και να έχει... ιδέες έχετε, βρείτε το κέφι και ορίστε... αλλά μην χριστοβασιλίζουμε.

Υ.Γ.:
Παράθεση
Το θέμα μας όμως δεν είναι να πάμε σε 1 μπαραζ  αφισοπαραγωγής, αλλά  να αποδεχτούμε την “ΠΡΟΤΑΣΗ:” ως πρότυπο (οριζόντιας διάταξης) ή όχι και με τελάρο αυτήν να προτείνουμε βελτιώσεις / τροποποιήσεις… μετατοπίζοντας είτε το έμβλημα, είτε τα γράμματα και αλλαγή  χρωματικά ή τεχνικά γιατί όχι…? 


Υ.Γ.2: Κινδυνεύω να βγω off topic.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Ιαν 2016 20:43
Παράθεση
Κάτω κάτι ετοιμάζουν.Εμείς;;;
Εμείς θενκς του ΑΜΠ είμαστε έτοιμοι (http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=40.msg117208#msg117208) από τα πέρσι φον. Την τελική πινελιά με την αφίσα περιμένει για να κυρήξει την έναρξη των εκδηλώσεων.
Προς το παρόν δεν είδαμε κάτι.Μόνο ένα σηματάκι στην φανέλα.
Στα καπνά το παρουσιάζουν όλη την χρονιά βλέπω.Ο Παναιτωλικός είναι κομμάτι της πόλης και κοινωνίας και το παρουσιάζουν όπως βλέπω.
Εδώ δεν βλέπουμε τίποτα.
Ούτε καν προτάσεις.

Ιδέα για αρχή αν γίνεται.Μπανεράκι στο pas.gr για τα 50 χρόνια ΠΑΣ.Σχεδιαστές έχουμε.Ας φτιάξουν κάτι.Ας ψηφίσουν όσοι θέλουν.
Να μαζέψουμε ιδέες που μπορεί να έχει ο καθένας.Ας το γιορτάσουμε.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τετ 13 Ιαν 2016 20:49
(http://oi67.tinypic.com/14e31o6.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Τετ 13 Ιαν 2016 21:17
(http://i65.tinypic.com/24fmfee.jpg)


Θέτε, δε θέτε, ο ΠΑΣ είμαι εγώ! (για τους μη γαλλομαθείς)  ::)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Τετ 13 Ιαν 2016 21:32
Κάντε προτάσεις φιλαράκια και θα προσπαθήσω να υλοποιήσω τις πιο ενδιαφέρουσες, μετά από σχετικές γνωμοδοτήσεις των συμΠΑΣολέδων.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τετ 13 Ιαν 2016 21:33
(http://oi68.tinypic.com/344cxeu.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Ιαν 2016 21:34
Ιδέα για αρχή αν γίνεται.Μπανεράκι στο pas.gr για τα 50 χρόνια ΠΑΣ.Σχεδιαστές έχουμε.Ας φτιάξουν κάτι.Ας ψηφίσουν όσοι θέλουν.
Να μαζέψουμε ιδέες που μπορεί να έχει ο καθένας.Ας το γιορτάσουμε.

Ο δικός μας ο ΠΑΣ γιορτάζει.Ας το γιορτάσουμε όπως του αρμόζει.
Μπορούμε
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Τετ 13 Ιαν 2016 22:22
Μια άλλη εκδοχή της 1ης (ΠΡΟΤΑΣΗ:) με ελάχιστες αλλαγές σε κατακόρυφη διάταξη και να κατεβεί από τον τοίχο (λέμε αν ήταν σε τοίχο…) να μπει η New ***

*** όποια / ον ενδιαφέρει το θέμα και έχει τη διάθεση να προσφέρει

 http://oi64.tinypic.com/ouytr9.jpg (http://oi64.tinypic.com/ouytr9.jpg)


Y.Γ.: Το "χρυσό" το λάνσαρε ο Ιβάν Σαββίδης...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 14 Ιαν 2016 01:08
Έκανες ένα μικρό λαθάκι... :P :P
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mpakoulieros στις Πεμ 14 Ιαν 2016 04:15
Μια άλλη εκδοχή της 1ης (ΠΡΟΤΑΣΗ:) με ελάχιστες αλλαγές σε κατακόρυφη διάταξη και να κατεβεί από τον τοίχο (λέμε αν ήταν σε τοίχο…) να μπει η New ***

*** όποια / ον ενδιαφέρει το θέμα και έχει τη διάθεση να προσφέρει

 http://oi64.tinypic.com/ouytr9.jpg (http://oi64.tinypic.com/ouytr9.jpg)


Y.Γ.: Το "χρυσό" το λάνσαρε ο Ιβάν Σαββίδης...
Βρε κόλλημα με το Αγρίνιο...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Πεμ 14 Ιαν 2016 08:01
(http://i68.tinypic.com/21njsjb.jpg)

(http://i66.tinypic.com/28jfprl.jpg)

Να σώσουμε ότι προλαβαίνουμε...

Φον σβήστα τα προηγούμενα ρε φίλε!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Πεμ 14 Ιαν 2016 08:10
http://oi64.tinypic.com/ouytr9.jpg (http://oi64.tinypic.com/ouytr9.jpg)

Y.Γ.: Το "χρυσό" το λάνσαρε ο Ιβάν Σαββίδης...
Βρε κόλλημα με το Αγρίνιο...

Δεν έχεις πάει καπνά... 9:30΄, το πολύ 9:45΄ και κόλλα.

(http://oi64.tinypic.com/ouytr9.jpg)

Παράθεση
...να κατεβεί από τον τοίχο (λέμε αν ήταν σε τοίχο…) να μπει...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Πεμ 14 Ιαν 2016 09:20
Συνεχίζουμε ακμαίοι...

(http://i65.tinypic.com/1r9j00.jpg)

(http://i65.tinypic.com/sy2wrs.jpg)

(http://i63.tinypic.com/essrvb.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Πεμ 14 Ιαν 2016 10:27
Λάμπης jimakos, να σε πιω στην Κούπα!!! ... η δουλειά όμως είναι στον τοίχο τι θα βάλουμε... (?!)

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Πεμ 14 Ιαν 2016 11:50
(http://i66.tinypic.com/29ftlig.png)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: davelis στις Πεμ 14 Ιαν 2016 18:49
Προτεινω μία με τους προεδρους της ομάδας.
παμω οι ασπρομαυροι και κατω οι 5-6 τελευταιοι
(Μην ξεχασετε τον Κουγια)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pastakis στις Πεμ 14 Ιαν 2016 19:01
Προτεινω μία με τους προεδρους της ομάδας.
παμω οι ασπρομαυροι και κατω οι 5-6 τελευταιοι
(Μην ξεχασετε τον Κουγια)

H αφισα να είναι σαν στόχος και να παίζουμε darts.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Παρ 15 Ιαν 2016 15:59
Τέλος πάντων...   
Αρχικά σκέφτηκα να κάνω  μια “ΠΡΟΤΑΣΗ” αφίσας  και ρώτησα αν την εγκρίνετε ως “κεντρική αφίσα” για τον εορτασμό των  50 χρόνων του ΠΑΣ? … να την ιδεοδοτήσουμε περεταίρω συλλογικά.

() … το  τελειώνω  στο  word και επιστρέφω για “Αποθήκευση”,  γιατί δεν γουστάρω, όταν γράφω να είναι άλλος πάνω από το κεφάλι μου ()

Μια άλλη εκδοχή της 1ης (ΠΡΟΤΑΣΗ:) με ελάχιστες αλλαγές σε κατακόρυφη διάταξη και να κατεβεί …
 
oi64.tinypic.com/ouytr9.jpg
Έριξα και 2η στη λίμνη, έμβλημα περιστέφανο με καπνά... σε κατακόρυφη διάταξη αυτή και αυτό ήταν όλο.
Δεν περίμενα ούτε μπράβο και ούτε χειροκροτήματα.
Ό,τι άλλο δεκτόν, αλλά αυτά μακριά από εμένα.

Ο λόγος που το έκανα???
Το έκανα γιατί… ο ΠΑΣ είχε τη δική του Ιστορία.
Για τον ΠΑΣ!

Υ.Γ.: Δεν θα σας κουράσω άλλο και για να μην τσακωθούμε, θα ασχοληθώ με τα στατιστικά προπονητών του ΠΑΣ!!!
         Ευχαριστώ όσες/ους ανταποκρίθηκαν με ιδέες και δείγματα… σύμφωνες/α ή μη με την “ΠΡΟΤΑΣΗ:” (1 και 2)


Φηλιά στο λαιμό  :mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mpakoulieros στις Παρ 15 Ιαν 2016 16:10
Έβαλες φώτο των Χωριατών για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια του Π.Α.Σ.;
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Παρ 15 Ιαν 2016 16:52
Πριν 25΄ αποσυνδέθηκα, συνδεδεμένος ξαναβρέθηκα...  %-| (προβλέπω γκραντ σουξέ)

Έβαλες φώτο των Χωριατών για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια του Π.Α.Σ.;

… μπιφτέκια και ντολμάδες να έβαζα ::)

(...)
Αγαπητέ Mpakoulieros, η ΦΩΤΟ δεν είναι και η καλύτερη, αλλά αυτήν είχα για ΑΓΙΑΞ  πρόχειρα, αυτήν έβαλα. Δεν νομίζω ότι είναι άσχημη, απλά όχι τόσο ευκρινής λόγω αραιού ράστερ.
(...)


Mpakoulieros, περίμενα ιδέες  σου... αλλά δεν πειράζει, καλή φαρδιά.


Υ.Γ.: Ανέθεσα σε γραφίστα  την τελική εκδοχή της αφίσας, την οποία θα παρουσιάσουμε σήμερα στις 22:31΄ στην "Aίθουσα Φιλονικιών" του Pas.gr
 
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mpakoulieros στις Παρ 15 Ιαν 2016 16:57

Mpakoulieros, περίμενα ιδέες  σου... αλλά δεν πειράζει, καλή φαρδιά.
Σου έδωσα μερικές.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Παρ 15 Ιαν 2016 17:07

Mpakoulieros, περίμενα ιδέες  σου... αλλά δεν πειράζει, καλή φαρδιά.
Σου έδωσα μερικές.

Ναι, τις έλαβα υπόψη... ευχαριστώ :)

Δεν θα είναι αυτή η τελική.

(http://oi64.tinypic.com/ouytr9.jpg)

(Παντελιάδης, Βογιατζής (αγνώριστος), Δεμίρης, Γράψας, Μπρετάνος (αγενίωτος με χούδι ακόμη), Παπαδάκης, ο Κοντογκίκας ο Γιώργος κ.ά., ??? Γκλασμάνης, Παστερνάκης καθιστός, Κοντογιωργάκης καχεκτικός, κ.ά., αγνώριστοι!!!) 

Ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
 
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mpakoulieros στις Παρ 15 Ιαν 2016 17:40
Ξέχασες να αναφέρεις τον Κορμαρή.
Αυτός με το μούσι δεν είναι;
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Παρ 15 Ιαν 2016 20:48
(http://i67.tinypic.com/14bnkv7.jpg)

Μία ταπεινότατη αφισο-εικαστική προσέγγιση για τα 50 χρόνια του ΠΑΣ, για το φιλαράκι μου τον Νιου.

Αν δεν σ΄αρέσει αφεντικό, πες στο γραφίστα σου να μου δώσει οδηγίες να τη φτιάξω λίγο καλύτερη... :pashat:


Παρατηρήσεις δεκτές... φυσικά...! :)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Παρ 15 Ιαν 2016 20:59
Προτιμώ χωρίς τους κουστούμιες την '66 κι αντί του Καραϊσκάκη του '73 αυτή του Άργους το '76

(http://www.pasgiannina.gr/img/season/1975_76_b.jpg)

Και κάπως "διαφάνεψέ" τες τις ομάδες
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Παρ 15 Ιαν 2016 22:38
http://i67.tinypic.com/14bnkv7.jpg (http://i67.tinypic.com/14bnkv7.jpg)

Μία ταπεινότατη αφισο-εικαστική προσέγγιση για τα 50 χρόνια του ΠΑΣ, για το φιλαράκι μου τον Νιου.

Αν δεν σ΄αρέσει αφεντικό, πες στο γραφίστα σου να μου δώσει οδηγίες να τη φτιάξω λίγο καλύτερη... :pashat:


Παρατηρήσεις δεκτές... φυσικά...! :)

Σ'  ευχαριστώ Jim   :)   

Θαυμάζω τη δουλειά σου.
Ίσως λίγη γυαλάδα που λέει ο ΛΟΚΟ στις πάνω ΦΩΤΟ και θα δένουν ωραία την Κ20-35
 
Είπαμε 22:31' και ο γραφίστας μας,  φωτοσωπαίνει.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Παρ 15 Ιαν 2016 23:31
22:31΄ στην "Aίθουσα Φιλονικιών" του Pas.gr

Τελική εκδοχή κεντρικής αφίσας  για την αναγγελία  της επετείου των 50 χρόνων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966… παύει να είναι ΠΡΟΤΑΣΗ.
Για να μην τα πολυλογώ, καταλήξαμε σε 1 λιτό μοντέλο οριζόντιας  διάταξης, με την ιστορική φωτογραφία του ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 1975, με το έμβημα και τις λεζάντες. Όλα στο διζωνικό φόντο των χρωμάτων της Ομάδας μας και με την αφίσα σε προοπτική βάθους δωματίου, όπως θα  ήταν... στα ντουβάρια.
Τα λόγια περισσεύουν. Η αφίσα μιλάει από μόνη της.

(http://oi65.tinypic.com/20h56qe.jpg)

Υ.Γ.: Αν ο ΛΟΚΟ μας είχε ποστάρει νωρίτερα αυτή του Άργους Ορεστικού 1976…  δεν θα έβαζα αυτή του 1975 που είχε πλάτη τη νέα σκεπαστή. 
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Σαβ 16 Ιαν 2016 16:18
Παράθεση
γιατί για μένα 50 χρόνια ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι ο κόσμος (αν και ανενεργός τώρα) και οι παίκτες της ομάδας που βγήκε ΕΥΡΩΠΗ... και δεν πήγε

Γαμής παλιοσείρι, μας γυρνάς στα παλιά, σταδιάλα.

Ταξίδια που δε γίνανε... (http://www.youtube.com/watch?v=1UThACmnyhM#)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 16 Ιαν 2016 16:39
Κάνουμε μια αλλαγή..Αντί για ταξίδι να βάλουμε γιορτή...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Σαβ 16 Ιαν 2016 20:32
Ταξίδια που δε γίνανε...

"Ετοιμάζω τα ξύδια μοναχά για Ξάνθη σου
στα Φερόα Νησιά του Αλαφού και του Γιώργη σου"

(άλλος το είπε... το είχε πει)Υ.Γ.: "Aίθουσα Φιλονικιών" - Παρουσίαση αφίσας για τα 50 ΧΡΟΝΙΑ του ΠΑΣ 

(http://oi65.tinypic.com/20h56qe.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pAg0uRiNh0.7. στις Σαβ 16 Ιαν 2016 22:43
Φοβερές οι εικόνες φίλε jimako μπράβο! Τεράστια πρόταση μου είναι μάγκες αν συμφωνεί και ο Jimakos το μπλουζάκι να βγεί επίσημα απο το PAS.GR και όποιος θέλει να τα αγοράσει απο το forumaki μας κανονικά!

Φοβερό.. συνεχίστε έτσι μάγκες.. θα προσπαθήσω και εγώ να φτιάξω κανένα βιντεάκι που ασχολούμε..!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Σαβ 16 Ιαν 2016 23:10
pAg0uRinh0.7. νομίζω, είμαι σχεδόν σίγουρος δηλαδή, ότι το επίσημο σήμα της ομάδας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κανέναν για εμπορικούς λόγους.
Οπότε επειδή κι εμένα μ αρέσει η ιδέα κάποιου ενθύμιου απο τα 50χρονα και καθώς δεν μ πολυαρέσουν οι κατά καιρούς δημιουργίες της παε, ας (Τζημάκο ακούς; ) πάμε σε εναλλακτικές προτάσεις για τέτοιου είδους δημιουργίες.

Δεν μ αρέουν της παε... π.χ. είχε σκαρώσει ένα σκίτσο αν θυμάστε, ένας πιτσιρικάς για την ομάδα του Χριστόπουλου, με βασικούς παίχτες και τον προπονητή πάνω στον ταύρο. Φοβερό σκιτσάκι.
Άρεσε και πολυ καλά έκανε και στην παε.
Πηρε τον πιτσιρικά και τον έβαλε να χωρέσει πάνω στον ταύρο όλη την ομάδα συν τον πρέδρα και το έβγαλε μπλουζάκι.
Που να τς σκώσει ολνούς ο έρμος ο Ταύρος, το τελικό αποτέλεσμα αδικούσε την έμπνευση του μικρού και καμία σχέση δεν είχε με το αρχικό.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Σαβ 16 Ιαν 2016 23:32
(...)
Δεν μ αρέουν της παε... π.χ. είχε σκαρώσει ένα σκίτσο αν θυμάστε, ένας πιτσιρικάς για την ομάδα του Χριστόπουλου, με βασικούς παίχτες και τον προπονητή πάνω στον ταύρο. Φοβερό σκιτσάκι.
Άρεσε και πολυ καλά έκανε και στην παε.
(...)

Η δικιά μου δεν σου αρέσει?
Εντάξει, τα παραλέω...
Φως φανάρι... αν σου είχε αρέσει, κάτι θα έλεγες.
Πάντως εγώ προσπάθησα... έκανα τη αρχή.
Με αποθαρρύνεις περαιτέρω...

http://oi65.tinypic.com/20h56qe.jpg (http://oi65.tinypic.com/20h56qe.jpg)

   
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Σαβ 16 Ιαν 2016 23:42
Μα έχω πει την άποψή μου (http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1619.msg130290#msg130290) για τη δική σου, μην αποθαρρύνεσαι!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: dreven στις Σαβ 16 Ιαν 2016 23:44
Παράθεση
Πηρε τον πιτσιρικά και τον έβαλε να χωρέσει πάνω στον ταύρο όλη την ομάδα συν τον πρέδρα και το έβγαλε μπλουζάκι.
Που να τς σκώσει ολνούς ο έρμος ο Ταύρος, το τελικό αποτέλεσμα αδικούσε την έμπνευση του μικρού και καμία σχέση δεν είχε με το αρχικό.
Κάτσε γιατί μπορεί κι ο πιτσιρικάς να αδίκησε τον εαυτό του εδώ π τα λέμε. Θα μπορούσε να βάλει μόνο τον πρόεδρα εξ αρχής.
Ασε που παίζει να αποδείχτκε και στενόμυαλος. Να είδε δλδ ότι δεν χωράν όλοι και πάλι να μη σκέφτκε να βγάλει τς παίχτες!

   ::)


Υ.Γ: Ωρέ τι σκώνει κι ο έρμος ο Ταύρος κι έχει γονατίσει!


Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Κυρ 17 Ιαν 2016 00:09
Προτάσεις και ιδέες να ακούσω............................. και μετά ξέρω εγώ τι πρέπει να κάνω... 8)

Γραφίστας περιωπής είμαι  :-?...άμα κάνω και τον creative θα ζητήσω πολλά, να ξέρετε... :P

Τι ρόλο βαράτε δλδς οι υπόλοιποι εδώ μέσα; ΙΔΕΕΣ να κατεβάσετε από τις γκλάβες σας.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 17 Ιαν 2016 00:17
Η πόλη αλλάζει...Κάτι παραμένει το ίδιο 50 χρόνια τώρα...
Η συνάντηση στους Ζωσιμάδες τις Κυριακές...

Να δανειστώ και κάτι

 confianza - fa - pasión - sentimiento - Jugar al fútbol

εμπιστοσύνη - πίστη - πάθος - συναίσθημα - παίξτε ποδόσφαιρο ...

ποδόσφαιρο-κόσμος-αργεντινή-κάτι που μένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου.

Τώρα πως θα το οπτικοποιήσεις όλο αυτό...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Κυρ 17 Ιαν 2016 10:10
Προτάσεις και ιδέες να ακούσω............................. και μετά ξέρω εγώ τι πρέπει να κάνω... 8)

Γραφίστας περιωπής είμαι  :-?...άμα κάνω και τον creative θα ζητήσω πολλά, να ξέρετε... :P

Τι ρόλο βαράτε δλδς οι υπόλοιποι εδώ μέσα; ΙΔΕΕΣ να κατεβάσετε από τις γκλάβες σας.

Για να μην νομίζεις ότι σε ανταγωνίζομαι... για άλλον φορέα σχεδίασα.
Κάνε τη δουλειά σου... γύρνα και τα μπιφτέκια, άρπαξαν...
Τα λουκάνικα τι μάρκα είναι? ...

Περιμένω θαύματα και την ΦΩΤΟ ΑΓΙΑΞ την κάτωθι...

 http://oi65.tinypic.com/20h56qe.jpg (http://oi65.tinypic.com/20h56qe.jpg)
(διαστάσεις: 1.20Χ2.70 m)

(Παντελιάδης, Βογιατζής (αγνώριστος), Δεμίρης, Γράψας, Μπρετάνος (αγενίωτος με χούδι ακόμη), Παπαδάκης, ο Κοντογκίκας ο Γιώργος κ.ά., ??? Γκλασμάνης, Παστερνάκης καθιστός, Κοντογιωργάκης καχεκτικός, κ.ά., αγνώριστοι!!!) 

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Κυρ 17 Ιαν 2016 13:48
(http://i63.tinypic.com/6rn61e.jpg)

Μία καινούργια απόπειρα, ενισχυμένη από την ευγενή συμπαράσταση κάποιων σημαντικών  ::) παραγόντων του φόρουμ,
που με πιέζουν να έχω έτοιμη την αφίσα χθες, αλλιώς θα με αποπέμψουν σκαιά και θα μου θυροκολλήσουν εξώδικο αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς...

Έλεος αφεντικά... μη βαράτε άλλο!

Το 3άρ' γίνεται εύκολα 6άρ' ...μη βαράς γέροξεκ'...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Κυρ 17 Ιαν 2016 14:26
http://i63.tinypic.com/6rn61e.jpg (http://i63.tinypic.com/6rn61e.jpg)

Μία καινούργια απόπειρα, ενισχυμένη από την ευγενή συμπαράσταση κάποιων σημαντικών  ::) παραγόντων του φόρουμ,
που με πιέζουν να έχω έτοιμη την αφίσα χθες, αλλιώς θα με αποπέμψουν σκαιά και θα μου θυροκολλήσουν εξώδικο αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς...

Έλεος αφεντικά... μη βαράτε άλλο!

Το 3άρ' γίνεται εύκολα 6άρ' ...μη βαράς γέροξεκ'...

Βάλε και τον Πουλίδο πλάι στον Κολοβέτσιο, να τζινάει τον Ντε...

Και μια που... για τον Ντε ο λόγος, θα ήθελα να ρωτήσω τους fan του  :P... Τι απέγινε με εκείνα τα "μακροπρόθεσμα οφέλη"?


Υ.Γ.: Όλοι μαζί για τα 50 χρόνια και για το μαγαζί
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pAg0uRiNh0.7. στις Κυρ 17 Ιαν 2016 14:51
pAg0uRinh0.7. νομίζω, είμαι σχεδόν σίγουρος δηλαδή, ότι το επίσημο σήμα της ομάδας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κανέναν για εμπορικούς λόγους.
Οπότε επειδή κι εμένα μ αρέσει η ιδέα κάποιου ενθύμιου απο τα 50χρονα και καθώς δεν μ πολυαρέσουν οι κατά καιρούς δημιουργίες της παε, ας (Τζημάκο ακούς; ) πάμε σε εναλλακτικές προτάσεις για τέτοιου είδους δημιουργίες.

Δεν μ αρέουν της παε... π.χ. είχε σκαρώσει ένα σκίτσο αν θυμάστε, ένας πιτσιρικάς για την ομάδα του Χριστόπουλου, με βασικούς παίχτες και τον προπονητή πάνω στον ταύρο. Φοβερό σκιτσάκι.
Άρεσε και πολυ καλά έκανε και στην παε.
Πηρε τον πιτσιρικά και τον έβαλε να χωρέσει πάνω στον ταύρο όλη την ομάδα συν τον πρέδρα και το έβγαλε μπλουζάκι.
Που να τς σκώσει ολνούς ο έρμος ο Ταύρος, το τελικό αποτέλεσμα αδικούσε την έμπνευση του μικρού και καμία σχέση δεν είχε με το αρχικό.
Δεν παιζει ρόλο που δεν ειναι το επίσημο σήμα αυτό που έβαλε ο Jimakos; Απο τη στιγμή που δεν είναι το επίσημο της ΠΑΕ, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ή έστω σίγουρα θα μπορεί να δημιουργήσει κάτι καλό, ψήστον!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Lago Gizona στις Κυρ 17 Ιαν 2016 21:44
Επειδη εμεις ο κοσμος ειμαστε ο ΠΑΣ, νομιζω εμας πρεπει να εχει η αφισα.
Εμεις ζησαμε στο μεδουλι μας τις στεναχωριες, για εμας και μονο ειναι η γιορτη.

Επισης νομιζω πως πρεπει να μνημονευσουμε τους παιχτες που μας καναν ΠΑΣ.
Δηλαδη αυτους που σκοραραν τα τριμπαλα στο ΠΑΣ-Λαρισα 0-3 στο ΠΑΣ-Καλαματα 0-3 και αλλους (Πανιωνιος, Οφη, Χανια).
Πχ να τιμησουμε και να μνημονευσουμε τον Τακη τον Δρουγα για την γκολαρα που πετυχε εδω.
Αυτα τα γκολ μας καναν ΠΑΣ. Με αυτα δακρυσαμε , με αυτα πεισμωσαμε και ερωτευτηκαμε τον ταυρο.
Κορμαρηδες και λοιποι ειναι δευτερευουσης σημασιας.
Την στεναχωρια μας καναμε στα χωρια μας τραγουδι, την στεναχωρια μας θα κανουμε εδω γιορτη.

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Κυρ 17 Ιαν 2016 22:09
Επειδη εμεις ο κοσμος ειμαστε ο ΠΑΣ, νομιζω εμας πρεπει να εχει η αφισα.
Εμεις ζησαμε στο μεδουλι μας τις στεναχωριες, για εμας και μονο ειναι η γιορτη.
(...)

Να μαζευτούμε μια μέρα σε 1 ασανσέρ, να βγάλουμε ΦΩΤΟ και την βάλουμε στην αφίσα του jimakos.


Y.Γ.:... ή στη θέση του ΑΓΙΑΞ στη δική μου.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Δευ 18 Ιαν 2016 11:58
Δεν μ αρέουν της παε...
Έψαξα και τα βρήκα να μη λέτε...

Έκατσε ο πιτσιρίκος Δημήτρης Δημαρέλος κι έφτιαξε ένα πολύ όμορφο σκιτσάκι για την ομάδα που βγήκε Ευρώπη και δεν είχε να της βάλει τα εισιτήρια ο κύριος Χρηστοβασίλης.
Πολύ όμορφο κι έξυπνο:

(http://i67.tinypic.com/1zdi4o.jpg)

Άρεσε σε όλους, άρεσε και στην παε και πολύ καλά έκανε και τς άρεσε. Και λέει δεν το βγάζω μπλουζάκι; Και πολύ καλά έλεγε. Μαναχά που είπε να το "ψιλο"αλλάξει λίγο... Πάει ο Ταύρος ζακάτσε από το βάρος.
Έχει καμιά σχέση τ' αρχικό με τούτο δω μωρέ:

(http://i68.tinypic.com/30lf0vb.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 18 Ιαν 2016 12:05
Με διαφορά το πρώτο
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Τετ 20 Ιαν 2016 16:35
 "Aίθουσα Φιλονικιών" - Παρουσίαση αφίσας για τα 50 ΧΡΟΝΙΑ του ΠΑΣ!!! 
 
http://oi65.tinypic.com/20h56qe.jpg (http://oi65.tinypic.com/20h56qe.jpg)


Υ.Γ.: Ωραίες οι αφίσες jimakos. Εξέτασες το ενδεχόμενο να σκοντάψουν σε πνευματικά δικαιώματα?
         Μην κοιτάς εμένα... μου άρεσε και την έφτιαξα.   
           
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Τετ 20 Ιαν 2016 18:05
Από τη στιγμή που ο ταύρος περιτριγυρισμένος από φύλλα βελανιδιάς, απεικονίζεται σε αρχαίο απειρωτικό νόμισμα, δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει κάποιος
περιορισμός στον ταύρο ή στη βελανιδιά. Αρκεί να μην είναι η ίδια απεικόνιση με του σήματος της ομάδας. Έτσι πιστεύω εγώ. Αν υπάρχει κάποιος νομικός εδώ μέσα
και ξερ' καλύτερα, ας μας πει...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Τετ 20 Ιαν 2016 19:04
Από τη στιγμή που ο ταύρος περιτριγυρισμένος από φύλλα βελανιδιάς, απεικονίζεται σε αρχαίο απειρωτικό νόμισμα, δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει κάποιος
περιορισμός στον ταύρο ή στη βελανιδιά. Αρκεί να μην είναι η ίδια απεικόνιση με του σήματος της ομάδας. Έτσι πιστεύω εγώ. Αν υπάρχει κάποιος νομικός εδώ μέσα
και ξερ' καλύτερα, ας μας πει...

Σόρι, λάθος εικόνες έβλεπα. Προχώρα το...   ::)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Πεμ 21 Ιαν 2016 21:24
Και κάτι τις κάπως σκιτσογραφικό... %-|

(http://i68.tinypic.com/aw887o.jpg)


Σκίστους ρε ταύρε!!! :pashat:

Αν και θα μου άρεσε αντί για ελληνική σημαία να έβαζα κάτι άλλο, δεν ξέρω ακόμα...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 21 Ιαν 2016 21:29
Δεν θα ήθελα ποκ και ποθ στην γιορτή μου.

Καλύτερα ο ταύρος να τρέχει προς την Ευρώπη θα ήθελα..
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Πεμ 21 Ιαν 2016 21:33
χε, χε... ας γίνει πρώτα και μετά βλέπουμε!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: KASABIAN στις Πεμ 21 Ιαν 2016 21:33
συμφωνώ με τον fon ,δεν θέλουμε ποκιτες-ποθιτες στη γιορτή μας...
jimakos ωραία η αφίσα....βάλε σημαία του ΠΑΣ...απλά...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Πεμ 21 Ιαν 2016 21:34
Γεννήθηκε για να τους πολεμάει...αυτό!!!

Δεν τους θέλουμε και γι' αυτό τους πετάμε έξω από την αφίσα... :P
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: dreven στις Πεμ 21 Ιαν 2016 21:39
Τζιμάκο, επειδή σου είναι εύκολο βλέπω, φτιάξε κι άλλη μία ίδια με τον ΑΜΒοϊδολάβα νάναι
πίσω από τον ταύρο και με στυλωμένα πόδια να βάζει κόντρα, τραβώντας τον απ την ουρά.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 21 Ιαν 2016 21:40
χε, χε... ας γίνει πρώτα και μετά βλέπουμε!
Το θέμα είναι που κοιτάμε και που θέλουμε να φτάσουμε..
Για να το πετύχουμε... ;) :)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Πεμ 21 Ιαν 2016 21:42
Γεννήθηκε για να τους πολεμάει...αυτό!!!

Δεν τους θέλουμε και γι' αυτό τους πετάμε έξω από την αφίσα... :P

Ωραία σύνθεση jimakos...

Ταξίδια, δάκρυα και χαρά, πείσμα και περηφάνεια... 

Αν βγάλεις τους 3ς μασκαράδες τους και τις σημαίες, μένει η ουσία του ΠΑΣ φίλαθλου πνεύματος.   

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: dreven στις Πεμ 21 Ιαν 2016 21:59
Παράθεση
Ταξίδια, δάκρυα και χαρά, πείσμα και περηφάνεια...

η ουσία του ΠΑΣ φίλαθλου πνεύματος
Σου άρεσε κυρ Νέοπα α;  ::)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Πεμ 21 Ιαν 2016 22:08
Μου άρεσε... και ακόμα πιο φίλαθλο πνεύμα, αν βόλευε κάπου, αυτή...

(http://oi67.tinypic.com/2vxiszl.jpg)

Ουδέν κρυπτόν
http://oi58.tinypic.com/o8f34m.jpg (http://oi58.tinypic.com/o8f34m.jpg)
 

Υ.Γ.: drevenopen... με τα ξίδια, δεν τα πάω καλά...  δάκρυα, χαρά... Καλοκαίρια και χειμώνες   
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Πεμ 21 Ιαν 2016 22:24
(http://i64.tinypic.com/168zh2d.jpg)


Για τους φιλοευρωπαϊστές του φόρουμ... ::)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: vagge-lakis-buffon στις Πεμ 21 Ιαν 2016 22:48
Μαγκες, το εχετε καταλαβει τι συμβαινει φετος.... διαλυομαστε. Παίχτες φεύγουν για την πλακα, συμβολαια λήγουν χωρις προϋποθέσεις ανανεωσεων.... υπάρχουν ενδιαφεροντα κ για αλλους παιχτες και ολα αυτα στα 50 χρόνια εορτασμου της ομαδας. Αυτος δν ειναι προεδρος αλλα προσπαθεί να διαλύσει την ομαδα κ να τσεπωσει οτι πιο γρηγορα γίνεται, λυντσαρισμα θελει κ γιουχα τρελη. Αισχος
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: born_in_drakolimni στις Παρ 22 Ιαν 2016 00:18
Ρε μπουφον σου φαινονται οι γιαννιωτες ικανοι για λυντσαρισματα και γιουχες?
Ορεξη εχουμε να μπλεκουμε με αστυνομιες, με ματ και αλλες ιστοριες για αγριους
Μια φορα πηγαμε να το κανουμε με τον κουγια που μας εσωσε στην κυριολεξια απο την καταστροφη τοτε
Και δεν το καταφεραμε
Επρεπε να στηθει ο ΠΑΣ να μην ανεβει στην Α για να φυγει ο κουγιας απο μονος του σαν αποτυχημενος
Για να παρει αλλος την ομαδα
Που να ξεραμε οτι  ο  προεδρος που θα ακολουθουσε θα ητανε 100 φορες χειροτερος
Και η ειρωνεια ειναι οτι δεν ανοιγει μυτη τωρα που η κοροιδια δεν εχει προηγουμενο σε σχεση με τοτε
Αλλα εχει και αλλα επεισοδια το εργο κανε υπομονη
Πιστωση χρονου στον προεδρο προβλεπω
Φετος θα παρει  αδειοδοτηση η ομαδα και τα συγχωροχαρτια θα βγουνε παλι στην επιφανεια
Θα ξεκινησει η καινουρια χρονια με νεα ονειρα
Εχει πολυ ψωμι ακομα η υποθεση και ενας θεος ξερει αν θα φυγει ποτε απο την ομαδα
Εγω στη θεση του αν ειχα λιγο φιλοτιμο θα καθομουνα και θα σκυλιαζα να δωσω λιγη χαρα στον κοσμο
Θα το εβλεπα σαν εξιλεωση μετα απο ολα αυτα
 :pas: :joker: :pashat:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Παρ 22 Ιαν 2016 01:31
Επρεπε να στηθει ο ΠΑΣ να μην ανεβει στην Α

Τώρα τι ξύνεις πληγές;
Στη Καστοριά και να κερδίζουμε 1-0 και να ελπίζουμε (μα πάντα ελπίζουμε ρε φίλε), ότι το Ηλυσιακός - Πανθρακικός δεν θα έρθει διπλό.
Και να κοντεύει τελευταίο δεκάλεπτο και να τσιμπιόμαστε ...ρε λες;
Σιγά να μην...
Σιγά να μην έχανε ο Ηλυσιακός ...πάπαλα.
Σώσαμε μετά τη Καστοριά π μας ισοφάρισε και τουλάχιστον ρίξαμε το Αιγάλεω.
Το Ηλυσιακός - Πάνθραξ δεν πρέπει Πάντως να ήταν στα ύποπτα με την καμία  :)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: born_in_drakolimni στις Παρ 22 Ιαν 2016 13:01
Δεν εννοω την τελευταια αγωνιστικη μονο , τοτε ειχε σχολασει το παραμυθι
Επρεπε να ανεβει ο πανθρακικος με το ζορι ετσι και αλλιως εκεινη τη χρονια
Καποιοι ζημιωθηκανε, αλλοι ευνοηθηκαν


 :pas: :joker: :pashat:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Παρ 22 Ιαν 2016 13:20
(...)
Τώρα τι ξύνεις πληγές;
(...)

Το καλό να είσαι δίπλα... να καλεί ο διπλανός σου και να το σηκώνει ο πάγκος  :P

Αφίσα... με, ιστορία εκεί...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Πεμ 28 Ιαν 2016 23:27
 (http://oi67.tinypic.com/1twwzo.jpg]http://oi67.tinypic.com/1twwzo.jpg)
 :(
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 28 Ιαν 2016 23:45
https://www.youtube.com/watch?v=GGDTgG7uoGY (https://www.youtube.com/watch?v=GGDTgG7uoGY)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Παρ 29 Ιαν 2016 21:58
(http://oi66.tinypic.com/24xdq88.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Crimson Glory στις Παρ 29 Ιαν 2016 22:10
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, New!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Πεμ 04 Φεβ 2016 15:48
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, New!!

Τα συνδεσμιακά, τα μπουκάλια, τα μπιρόνια, τα πριόνια, τα κουδούνια που δεν έχουν θύρες και οι θύρες που γίνανε κουδόυνια... που καιρός για "αμ’ έπος τε καὶ έργον εμήδετο"... τοις Αιτωλίοις ...


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, New!!

Τα συνδεσμιακά, τα μπουκάλια, τα μπιρόνια, τα πριόνια, τα κουδούνια που δεν έχουν θύρες και οι θύρες που γίνανε κουδούνια... που καιρός για "αμ’ έπος τε καὶ έργον εμήδετο"... τοις Αιτωλίοις ...

Μήνυμα ελήφθη.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Παρ 05 Φεβ 2016 16:59
Εντάξει το παραδέχομαι δημοσίως. Με έπιασες αδιάβαστο. Έγραψα μαλακία.
Στη φώτο δεν είναι ο Π.Α.Σ. αλλά μια άλλα ομάδα.

Λίγο αντιπασολέδικο αυτό που έκανες New. Εξυπνάδα καλή μεν αλλά εξυπνάδα.

Ο New δεν έχει εμπαίξει ποτέ μέλη κανονικά, ούτε με εξυπνάδες, ούτε αντιδεοντολογίες.
Και δεν δίνω μία για τα διάφορα και τους διάφορους.

Τι θέλω να πω... και γιατί επανέρχομαι?

Έκανα μια φάρσα την οποία γνωρίζω μόνο εγώ και άλλοι 2.
Δώσε καιρό... 1,2?... 3-5 χρόνια?, όσο πάει και θα δεις αν New είναι αντιπασολές και εξυπνάκιας.
Τώρα πείτε ό,τι θέλετε και στον τάκο που είμαι...  %-|
 :mono:

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Τετ 02 Μάρ 2016 12:57
Ας αρχισουμε σιγα σιγα. Και οι οπαδοι ετοιμαζουν κατι πρωτογνωρο σε λιγο καιρο.

(http://oi63.tinypic.com/5ourdf.jpg)

Admin δεν κανεις ενα ξεχωριστο τοπικ για τα 50 χρονια του ΠΑΣ και τις δραστηριοτητες που ισως θα γινουν?
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Τετ 02 Μάρ 2016 16:56
(http://oi63.tinypic.com/2laq05z.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Σαβ 02 Απρ 2016 11:25
2/8/1966

2/4... 2/8

3    2πλα
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Τρι 05 Απρ 2016 03:16
(http://oi64.tinypic.com/6yzm8h.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PAS Giannis στις Τρι 05 Απρ 2016 12:27
μία παρατήρηση εάν το επιτρέπει η ευγένειά σας..

κόντρα στο ...καραστημένο :P :P :P
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Τετ 06 Απρ 2016 15:03
(http://oi67.tinypic.com/2na1qhs.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: vagge-lakis-buffon στις Κυρ 10 Απρ 2016 23:25
https://m.youtube.com/watch?v=Lj0L4_noOv0

Πολυ ωραιο βίντεο.... πολλες αναμνησεις....
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: born_in_drakolimni στις Δευ 11 Απρ 2016 22:33
Τα σινεμα παιζουνε εδω και μερικες μερες ενα καινουριο φιλμακι
Η εκδικηση του ΠΑΣ (κυριως στο ηθικο κομματι)
Ετσι λεγεται και θα προβαλλεται σιγουρα μεχρι την κυριακη
Αν παει καλα εισπρακτικα θα παιζει ολο το 2016 και θα ειναι μια ατελειωτη γιορτη
Ισως μας βοηθησει ο θεος τελικα και μας κανει το δωρο που μας αρμοζει για τα 50 χρονια ιστοριας μας :pas: :joker: :pashat:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Τρι 12 Απρ 2016 22:29
(http://oi66.tinypic.com/2r4uffd.jpg)

Η φωτο ειναι Φιλαδελφεια μπαραζ.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Πεμ 02 Ιούν 2016 12:19
(http://i.imgur.com/ebxUqFF.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Δευ 13 Ιούν 2016 16:47
(http://www.pasgiannina.gr/img/images/diarkeias_1.jpg)

Σπάνια η ΦΩΤΟ πάνω δεξιά!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mpakoulieros στις Δευ 13 Ιούν 2016 16:58
(http://www.pasgiannina.gr/img/images/diarkeias_1.jpg)

Σπάνια η ΦΩΤΟ πάνω δεξιά!

Του παναιτωλικού είναι;
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Τρι 28 Ιούν 2016 21:04
Η μεγάλη μέρα της ομάδας μας,του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ φτάνει...Σε αυτήν την ιστορική μέρα όλοι εμείς που αγαπάμε αυτήν τν ομάδα,από τον 1ο οπαδό μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο πρέπει να χαράξουμε τν δική μας ιστορία και να γράψουμε μια χρυση σελίδα για την πόλη μας,τα Γιάννενα...

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους ΠΑΣολέδες σε όλη την Ελλάδα την Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 9 το βράδυ συνάντηση στην πλατεία Μαβίλη να ανάψουμε πύρινο δαχτυλίδι κατά μήκος του παραλιμνίου,από την πλατεία Μαβίλη μέχρι και το τέλος της Γαλιβάλδη...Θα είναι κάτι μοναδικό που θα μείνει για πάντα στην μνήμη όλων...Ο καθένας από εμάς ας αγοράσει τον δικό του πυρσό και να τον ανάψει για όλα αυτά τα συναισθήματα που έχει ζήσει με αυτήν την ομάδα...!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΗΝ ΜΑΒΙΛΗ ΛΟΙΠΟΝ...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

(https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13524510_635662776603067_8325650295160616071_n.jpg?oh=cdaebaa7a4151b19cfa5c18fdf515de8&oe=57FF9293)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Crimson Glory στις Τρι 28 Ιούν 2016 21:06
ΜΕΣΑ!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: KASABIAN στις Τρι 28 Ιούν 2016 21:44
Ανάβουμε πυρσους ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: apnea73 στις Τρι 28 Ιούν 2016 22:02
Τους πυρσούς που τους αγοραζουμε>>>???   :mono: :mono: :mono: :mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Τρι 28 Ιούν 2016 22:27
Τους Φιλανδούς πού τους πετάμε;
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τρι 28 Ιούν 2016 22:52
πρωτοτυπο!
ωραιο θα ειναι!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Τετ 29 Ιούν 2016 00:41
Είχα πει οτι ΠΡΕΠΕΙ στις 13 Ιουλίου να κάνουμε νυχτερινή πορεία όπως παλιά. Αυτό όμως ακούγεται πολύ πιο ενδιαφέρον. Ποιος το οργανώνει; Ξέρεις, θέλει τρομερή οργάνωση αλλά μπορεί να βγει στ' αλήθεια ΤΡΟΜΕΡΟ!

Μια αρχική ιδέα για να ξεκινήσει το μαγείρεμα.

Υλικά:

2.000 αργόσχολοι
1.500 καπνογόνα
2 βεγγαλικά
30 σημαίες
Πολλή όρεξη για αντράλα


Εκτέλεση:

Μαζευόμαστε στις 9 στη Μαβίλη. Το σχέδιο είναι καλά μελετημένο από πριν. Κατά τις 9.20 ξεκινά η πορεία προς το λιμανάκι στη Σκάλα. Κάθε 3 μέτρα περίπου, από Μαβίλη μέχρι εκεί, κάθονται από 2 άτομα με ένα καπνογόνο ο καθένας και οι υπόλοιποι συνεχίζουν. Η απόσταση είναι περίπου 1500 μέτρα, οπότε θα απαιτηθούν 1000 παιδάκια. Άλλοι 500 θα κάνουν την ίδια δουλειά περιμετρικά του τείχους στο Κάστρο. Κάθε 3 μέτρα και με 2 καπνογόνα ανά ομάδα. Οι υπόλοιποι έχουν άλλες δουλειές.

Το σύνθημα θα δοθεί από βάρκα που θα την αράξει στα ανοιχτά στο 12 για να είναι ορατή από παντού και η οποία θα στείλει το 1ο βεγγαλικό στον αέρα. Αν το βεγγαλικό είναι χαλασμένο, θα ανάψει το 2ο. Με το που σκάσει, ανάβουν όλοι ταυτοχρόνως το καπνογόνο τους και με το που σβήσει, ανάβουν το 2ο.

Ομάδες των 2-3 είναι επιφορτισμένοι με το καθήκον να τραβήξουν φωτογραφίες από το Κάστρο, το Μώλο, τη Μαβίλη αλλά κι από βάρκες ή ακόμα κι από απέναντι (Νησί ή Αμφιθέα) και φυσικά λήψεις από drone. 

Αφού κάψουμε και το 2ο, φεύγουμε όλοι προς θεατράκι Σκάλας, απ' όπου ξεκινάμε πορεία προς Αβέρωφ κι από εκεί Κεντρική Πλατεία, ανάβοντας τα υπόλοιπα καπνογόνα, τραγουδώντας συνθήματα, με σημαίες κλπ κλπ κλπ.

Πίνουμε καμιά μπύρα στην πλατεία και σπάμε διακριτικά.

Έ;


 :mono:   
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Crimson Glory στις Τετ 29 Ιούν 2016 00:45
Παράθεση
διακριτικά
Το σημαντικότερο! Μη μας πάρουν και χαμπάρι!  :P
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τετ 29 Ιούν 2016 01:01
(https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13567474_1794682974097068_2756502977669651563_n.jpg?oh=6db3e9de8f57fcaa9288181156bfdb25&oe=57ED0749)
Unidos ΠΑΣ Γιάννινα
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Τετ 29 Ιούν 2016 07:51
Μικκαελ 1500 ειναι παρα μα παρα πολλοι. 200 και αν, πιστευω εγω. Με τοσα περιπου καπνογονα κανεις παπαδες. Και δυσκολο για πορεια με την παρουσα κατασταση στα οπαδικα μας.
Καμερα οποιος εχει εννοειται πως φερνει ή λεει σε καποιον φιλο του που ειναι φωτογραφος. Και εννοειται οποιος εχει βαρκα ξερει που πρεπει να βρεθει.  ;)
Λεφτα εχουν μαζευτει και μαζευονται συνεχεια.
Οποιος θελει να μαθει που πουλανε καπνογονα ας μου στειλει pm μην κανουμε διαφημιση απο εδω.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Πεμ 30 Ιούν 2016 00:13
Είναι το κατάλληλο timing για να γίνει κάτι καλό που θα μας μείνει. Θα αξίζει τον κόπο και πιστεύω πως αν οργανωθεί σωστά και κόσμο θα μαζέψει και τρομερό θα δείξει και ιστορία θα γράψει. Οργάνωση θέλει. Καμία αφίσα, κανένα προεόρτιο παρτάκι στην Κεντρική Πλατεία ή στο θεατράκι (Σάββατο 9 π.χ.) με σκοπό να μαζέψουμε κόσμο και φυσικά φουλ παίξιμο σε ραδιόφωνο, φορουμ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ. 

 :mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 30 Ιούν 2016 00:19
Πάρτι στο θεατράκι την ίδια μέρα.Είτε πριν είτε μετά.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Κυρ 03 Ιούλ 2016 12:37
(http://i64.tinypic.com/2u6ec6e.png)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Berry στις Δευ 11 Ιούλ 2016 07:25
Καλημέρα και καλή Ευρωπαϊκή μας εβδομάδα!!!

Στο παρακάτω link θα βρείτε μία πρόταση ανασχεδιασμού της εταιρικής ταυτότητας της ομάδας μας. Έχω ανασχεδιάσει το σήμα σε πιο σύγχρονη μορφή, ενώ σχεδιάσα και σήμα για τα 50 χρόνια της ομάδας. Επίσης θα δείτε προτάσεις για τις επετειακές φανέλες και κάποιες αφίσες για τα 50 χρόνια της ομάδας.

Γενικότερα πιστεύω ότι το brand της ομάδας είναι πολύ δυνατό και θα πρέπει να γίνει με εντελώς νέο τρόπο, αφού ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα ειναι σε τελείως ερασιτεχνικό επίπεδο. Είχα στείλει μάλιστα στην ΠΑΕ και τις προτάσεις που βλέπετε, αλλά προφανώς και δεν έλαβα καμία απάντηση.

Αν σας αρέσει κάντε τουλάχιστον τον κόπο να κάνετε like στο τέλος της σελίδας (εκεί κάτω από τον Muf!!!)

https://www.behance.net/gallery/40433801/PAS-Giannina-Rebranding (https://www.behance.net/gallery/40433801/PAS-Giannina-Rebranding)

 (https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/1400/48144540433801.577fabd90d717.jpg)

 :mono: :mono: :mono: :mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: my8os στις Δευ 11 Ιούλ 2016 09:06
Χωρίς παρεξήγηση εμένα μου αρέσει καλύτερα το τωρινό σχήμα και όχι αυτό που προτείνεις το στρογγυλό δηλαδή. Αν είναι να γίνουν παρεμβάσεις θα πρέπει να είναι μικρές.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: mandrakoukos στις Δευ 11 Ιούλ 2016 09:45
Δεν είναι άσχημο, όμως δεν είναι άσχημο ούτε το υφιστάμενο. Αντίθετα, είναι ένα από τα ωραιότερα της χώρας.
Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν αλλαγές μόνο για να γίνουν αλλαγές.
Εδώ στο Αγρίνιο που αλλάξαν το σήμα του Παναιτωλικού έγινε κακός χαμός με τους οπαδούς. Και μιλάμε για ένα σήμα που χρειαζόταν σουλούπωμα.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Δευ 11 Ιούλ 2016 10:28
Φίλε Μπέρρυ, αξιοπρόσεκτη η δουλειά σου.
Πρέπει να πω, (συνάδελφος ον), ότι είναι εμφανές ότι ξόδεψες αρκετές ώρες σκέψης και υλοποίησης των σκέψεών σου, στα όσα μας δείχνεις.
Είναι ωραία δουλειά, καλοδουλεμένη με φινέτσα.

Παρόλα αυτά, για να σπω και τα "άλλα", παραείναι εξευγενισμένο το σήμα για μία ομάδα σαν τον ΠΑΣ, σκληροτράχηλη και βουνίσια. Θέλει ίσως πιο αδρές γραμμές.
Το 50 σε συνδυασμό με τον ταύρο, καλό. Θα το προτιμούσα πάντως, λίγο πιο περδικλωμένο...  ;)...ας πούμε το πόδι του ταύρου που καλύπτεται από το 5, να είναι πάνω από το 5. Γνώμη μου είναι να κινηθείς σε παραλλαγές του υπάρχοντος.

Οι εφαρμογές σου σε φανέλες κλπ, πολύ καλές.

Keep designing φιλαράκι...
 :mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Δευ 11 Ιούλ 2016 10:48
Μ αρέσει να βλέπω κινήσεις για τα 50 χρόνια.
Nice job Mr Berry  ;)

Όμως το σήμα της Ομάδας, όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία πολλά χρόνια, δεν είναι ένα από τα καλύτερα, είναι το καλύτερο παγκοσμίως, μη πω διαπλανητικώς.
Eπίσης το σήμα μου κάνει όχι για renewal, αλλά για αναπαλαίωση ;)
Μ φαίνεται πιο παλιακό. Μ θυμίζει το σήμα μας των 70's
Και σαν τέτοιο θα μ άρεσε να χρησιμοποιηθεί σε επετειακές και μόνον κινήσεις.
Και μάλιστα χωρίς το στρόγγυλο το χρυσό γύρω του.

(http://i67.tinypic.com/ok8kz4.png)

To μπλε της φανέλας επίσης θα μ άρεσε καλύτερα να είναι το πιο έντονο - φωτεινό - σκούρο που έχει το μπλε στο παντελονάκι ή στο σήμα της Νikeς.

Περιμένουμε την άποψη και των ειδικών του καφενέ.
Πριν αλοκος λαλήσει, ο Τζημάκος μίλησε  ;)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 11 Ιούλ 2016 10:48
Το σήμα δεν θα το άλλαζα εύκολα.Το άλλο το σήμα στο πλάι οκ.
Καλή προσπάθεια πάντως και συνέχισε το.
Όσοι το έχετε το αντικείμενο φτιάξτε και φανταστικές φανέλες,είτε για τα 50 είτε γενικότερα.Ducks ξέρω η ρίγα θα παίξει πολύ,λογικό.Φτιάξτε όμως και άλλες παραλλαγές.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Δευ 11 Ιούλ 2016 10:54
Φτιάξτε όμως και άλλες παραλλαγές.

ΝΑΙ ΝΑΙ.
Κι άλλες παραλλαγές, με την ρίγα στην άκρη, την ρίγα στη μέση, ή ίσως τη ρίγα στη μέση ή τη ρίγα στην άκρη.
Ει δυνατόν και με την ρίγα στην μέση, ή ίσως στην άκρη ξέρω γω  ;)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Δευ 11 Ιούλ 2016 11:05
Φτιάξτε όμως και άλλες παραλλαγές.

ΝΑΙ ΝΑΙ.
Κι άλλες παραλλαγές, με την ρίγα στην άκρη, την ρίγα στη μέση, ή ίσως τη ρίγα στη μέση ή τη ρίγα στην άκρη.
Ει δυνατόν και με την ρίγα στην μέση, ή ίσως στην άκρη ξέρω γω  ;)

Εσύ δεν ξερς, ξέρω εγώ όμως...πώς να το είπω ευγενικώς, επιστημονικώς... ξεκούτιανες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........

Σε βλέπω σε αλέρτ κάποια στιγμή...

Εξαφανίσθηκε 60χρονος κάπ' στ' Θεσσαλία. Φορούσε φενελάκι ΜΠΛΕ με το σήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, παντελονάκι κοντό και μαντήλι στα πυκνά του μαλλιά.
Πάσχει από άνοια. Χαρακτηριστικό του, όταν τον ρωτάνε πώς τον λένε, απαντάει, ω ΠΑΣ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ!!!

Είναι το μόνο που θυμάται!!! :P

Γεια σου φιλαράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Crimson Glory στις Δευ 11 Ιούλ 2016 11:43
Εσύ δεν ξερς, ξέρω εγώ όμως...πώς να το είπω ευγενικώς, επιστημονικώς... ξεκούτιανες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........

Σε βλέπω σε αλέρτ κάποια στιγμή...

Εξαφανίσθηκε 60χρονος
Είπαμε, να του ρίχνουμε τα χρόνια...
Εσύ τον έριξες κανά δγυο 10ετίες!  :P
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Δευ 11 Ιούλ 2016 13:29
(http://i67.tinypic.com/2n9w876.jpg)


...δάκρυα και χαρά... Ντρέβεν style! 8)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Berry στις Δευ 11 Ιούλ 2016 13:41
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Δεκτές οι παρατηρήσεις όλων σας  :pas:

Για το στρογυλλό σχήμα που επέλεξα, βασίστηκα στο κλασσικό λογότυπο της ομάδας των Αργεντινών την δεκαετία του 70, γι' αυτό και η αλλαγή.
Είχα δοκιμάσει και με το ίδιο "θυραιό" που έχει και τώρα, αλλά δεν το προτιμούσα, γούστα είναι αυτά :)

Δείτε το πως είχε γίνει...

(http://i66.tinypic.com/9fqil1.jpg)

Jimako συνάδελφε με καταλαβαίνεις απόλυτα!!!

 :mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Nikolaos στις Δευ 11 Ιούλ 2016 20:29
Μόνο μιά μικρή παρατήρηση. Το Απειρωτάν (Ηπειρωτών) είναι μία λέξη.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Δευ 11 Ιούλ 2016 21:21
Μόνο μιά μικρή παρατήρηση. Το Απειρωτάν (Ηπειρωτών) είναι μία λέξη.

Παράθεση
Ἀπειρωτᾶν:Η λέξη αυτη (δωρικου τύπου) είναι αναγραμμένη σε αρχαία νομίσματα απο την Ήπειρο (στην περιοχή της Δωδώνης) και σημαίνει των Ηπειρωτών...προέρχεται από την λέξη Άπειρος όπου το Η αντικατέστησε το Α...Άπειρος χώρα ονομαζόταν η ευρύτερη περιοχή της Δωδώνης...το ότι συνήθως την βλέπουμε χωρισμένη σε δύο λέξεις έχει να κάνει με το ότι δεν χώραγε στα αρχαία νομίσματα ολόκληρη και αναγκαστικά την διαχώριζαν σε δύο κομμάτια...τιμής ένεκεν χρησιμοποιούμε και σήμερα τον ίδιο σχηματισμό της λέξης παρόλο που δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου στο να γραφεί ενιαία...

Φίλε Νικόλαε, έχεις δίκιο, αλλά δώσε βάση στο παραπάνω...
Κατ' αυτόν τον τρόπο έχει επικρατήσει να γράφεται και στα περισσότερα πανό και μπάννερς.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Nikolaos στις Δευ 11 Ιούλ 2016 21:34
Τελικά Jimako έχω άδικο!!!ΛΟΚΟ: Δύο λέξεις ειναι φίλοοοοος
Απείρω Ταν
Το Απείρω με ω υπογεγραμμένο δοτική
το ταν δωρικό
Ολο μαζι Στην Απειρο (χώρα)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Δευ 11 Ιούλ 2016 21:35
Ουπς Berry αυτό δεν το είχα προσέξει!

Είναι ΔΥΟ κι όχι μία λέξη, αλλά όχι Απει Ρωταν, αλλά Απείρῳ Ταν.

Δωρικού τύπου σύνταξη, με το "ταν" το γνωστό από το "Ή ταν ή επί τας"

Σημαίνει "Εις την Άπειρο (χώρα)", ή όμως μ αρέσει καλύτερα και πιο ελεύθερα:

Στην Χώρα του Απείρου (ταξιδέψτε ελεύθερα)

Από κει προήλθε και η ονομασία Άπειρος, που με τα χρονια έγινε Ήπειρος.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ Απει Ρωταν, μόνον ΑΠΕΙΡΩ ΤΑΝ.

Μέχρι και η ονομασία μας ...ένα παραμύθι.

Ήπειρος ρε

Πανηπειρωτικός ρε.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Δευ 11 Ιούλ 2016 22:17
Τελικά Jimako έχω άδικο!!!ΛΟΚΟ: Δύο λέξεις ειναι φίλοοοοος
Απείρω Ταν
Το Απείρω με ω υπογεγραμμένο δοτική
το ταν δωρικό
Ολο μαζι Στην Απειρο (χώρα)

Δωρική γενική πληθ., ... ΑΠΕΙΡΩΤΆΝ... ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ (ΑΠΕΙΡΟΣ... ΗΠΕΙΡΟΣ)
Μία λέξη φίλε Nikolaos... ΑΠΕΙΡΩΤΆΝ...

... για "τεχνικούς" λόγους η λέξη είναι αΠΑΣμένη στα νομίσματα... http://www.fcpasgiannina.gr/img/history_pae/sima.jpg
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Δευ 11 Ιούλ 2016 22:44
Είναι πολλές οι εκδοχές τελικά.
Μία άλλη εκδοχή λέει ότι ρώτησαν κάποιοι υποταγμένοι έναν αρχαίο ημών πρόγονο, οπλίτη του King Pyrros, "ποιοί είστε, από που ήρθατε";
Για να τους απαντήσει αυτός, "ΑΠΕΙ 'ΡΩΤΑΝ", δηλαδή πήγαινε να ρωτήσεις...
Προέρχεται από το αρχαίο ΑΠΕΙΜΙ (πηγαίνω) -> Προστακτική ΑΠΕΙ... και το  ΕΡΩΤΩ -> Προστακτική ΕΡΩΤΑΝ και το Ε φεύγει και μένει το 'ΡΩΤΑΝ.

Οπότε ΑΠΕΙ 'ΡΩΤΑΝ ->ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ...κουφάλα ποιοι είμαστε...
...και άμα σ' κοτάει ξαναματαέλα... 8)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Δευ 11 Ιούλ 2016 22:56
Είναι πολλές οι εκδοχές τελικά.
(...)
...και άμα σ' κοτάει ξαναματαέλα... 8)

Οκ στρίβω
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: paspaliars στις Τρι 12 Ιούλ 2016 00:27
Είναι πολλές οι εκδοχές τελικά.
Μία άλλη εκδοχή λέει ότι ρώτησαν κάποιοι υποταγμένοι έναν αρχαίο ημών πρόγονο, οπλίτη του King Pyrros, "ποιοί είστε, από που ήρθατε";
Για να τους απαντήσει αυτός, "ΑΠΕΙ 'ΡΩΤΑΝ", δηλαδή πήγαινε να ρωτήσεις...
Προέρχεται από το αρχαίο ΑΠΕΙΜΙ (πηγαίνω) -> Προστακτική ΑΠΕΙ... και το  ΕΡΩΤΩ -> Προστακτική ΕΡΩΤΑΝ και το Ε φεύγει και μένει το 'ΡΩΤΑΝ.

Οπότε ΑΠΕΙ 'ΡΩΤΑΝ ->ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ...κουφάλα ποιοι είμαστε...
...και άμα σ' κοτάει ξαναματαέλα... 8)Παράθεση
(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a2/EPEIROTE_REPUBLIC_B.C._238%E2%80%94168.jpg/300px-EPEIROTE_REPUBLIC_B.C._238%E2%80%94168.jpg)
αργυρο δίδραχμο την εποχή του Κοινού των Ηπειρωτών (232-167 π.Χ.).Στη κύρια όψη του νομίσματος, απεικονίζεται το ιερό ζεύγος των Δωδωναίων θεών (η Διώνη και ο Δίας), ενώ στη πίσω όψη του υπάρχει η απεικόνιση ενός ταύρου περιστοιχισμένου από ένα στεφάνι βελανιδιάς.

(http://www.koutouzis.gr/arvani1.jpg)
Νόμισμα της Ηπείρου, του 238 π.Χ. και παλαιότερα. Εικονίζεται ο Δωδωναίος Ζευς στεφανωμένος με φύλλα βελανιδιάς. Στην πίσω πλευρά εικονίζονται δύο κεραυνοί σε σχήμα αναστρόφων «Ε» και η λέξη «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ».

(http://www.koutouzis.gr/arvani4.jpg)
Ήπειρος. Νόμισμα του 234-168 π.Χ. Εικονίζεται μπροστά η Διώνη και στην  πίσω πλευρά η λέξη AΠEΙPΩTAN ανάμεσα σε τρίποδα και σε  δάφνινο στεφάνι.


Ἀπειρωτᾶν:Η λέξη αυτη (δωρικου τύπου) είναι αναγραμμένη σε αρχαία νομίσματα απο την Ήπειρο (στην περιοχή της Δωδώνης) και σημαίνει των Ηπειρωτών...προέρχεται από την λέξη Άπειρος όπου το Η αντικατέστησε το Α...Άπειρος χώρα ονομαζόταν η ευρύτερη περιοχή της Δωδώνης...το ότι συνήθως την βλέπουμε χωρισμένη σε δύο λέξεις έχει να κάνει με το ότι δεν χώραγε στα αρχαία νομίσματα ολόκληρη και αναγκαστικά την διαχώριζαν σε δύο κομμάτια...τιμής ένεκεν χρησιμοποιούμε και σήμερα τον ίδιο σχηματισμό της λέξης παρόλο που δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου στο να γραφεί ενιαία...


ετσι εξηγειται και ο χωρισμος της λεξης - φρασης πανω στα νομισματα και η εξηγηση που δινεται παραπανω δε μ φαινεται και τοσο λογικη αφου ολοκληρη η λεξη ,αν ειναι λεξη,θα μπορουσε να χωρεσει σε γραφη κυκλικης μορφης
 ...απο τοτε οι κατοικοι αυτης της χωρας βαριουνταν να μιλανε πολυ:P :joker:


Edit: Πασάκαμ' μη χρησιμοποιείς αμετροεπώς τα Font, color, size κλπ... Μας έφκαν τα μάτια να το σουλουπώσουμε το κείμενό σου! :)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PAS-o-media στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 01:07
Από gazzetta.gr

(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2016-07/13695817_10155556923673084_787500353_n.jpg)

(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/1495710.jpg)

(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/1495716.jpg)

(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/1495719.jpg)

(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/1495721.jpg)

(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/1495727.jpg)

(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/1495736.jpg)

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 01:13
50 XΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

(http://i.imgur.com/johUK6z.jpg)

(http://i.imgur.com/SFX9vbx.jpg)

(http://i.imgur.com/lv4XMZ3.jpg)

(http://i.imgur.com/mK1ecSr.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΑΠΕΙΡΟΣ στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 01:26
Λοιπόν εν συντομία κάποια πραγματάκια για απόψε μιλώντας εκ μέρους όλων των διοργανωτών.(azzurra famillia / unidos / πρώην μέλη των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ / πέταλο από μέταλλο.)
1.Το επίσημο βίντεο των διοργανωτών ήδη μοντάρετε και θα ανέβει μέχρι το σαβατοκύριακο.
2.Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους και για την υπομονή τους ,τον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για τη βάρκα και τον χειριστή που μας διέθεσε για τις λήψεις μεσα απο τη λίμνη.
3.Τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΑΝΟ και την παρέα του για τη διάθεση του drone για τις εναέριες λήψεις (αν και ένα τεχνικό πρόβλημα που είχαμε τελευταία στιγμή ίσως δε μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα).
4.Τη Σβούρα -παραδοσιακό καφενείο για τη διάθεση του χώρου για να στήσουμε τρίποδες κάμερες και το μέρος που εκτοξεύσαμε τη ναυτική φοτοβολίδα που έδωσε την έναρξη.
5.Ολους όσους απο τα παιδιά τρέξανε για να υλοποιηθεί όλο αυτό.
6.Ολο τον κόσμο που βρέθηκε στη πλατεία μαβίλη μαζί μας.
7.Ανάψαμε περίπου 200 καπνογόνα και αρκετά βεγγαλικά και καλύψαμε όλη την ακτογραμμή απο τις ταβέρνες τις πλατείας μαβίλη εώς και το θεατράκι της σκάλας.
8.Με τα μέσα που διαθέτουμε και τις γνώσεις μας πάνω σε όλο αυτό (που έγινε για πρώτη φορά στη πόλη μας) εμείς κρίνουμε το αποτέλεσμα θετικό και νιώθουμε περήφανοι που το καταφέραμε.
9.Μαζί μας είχαμε και περίπου 10 οπαδούς της ODD οι οποίοι μάλιστα με χαρά ανάψανε και κρατήσανε και οι ίδιοι καπνογόνα.
10.Οι εκπλήξεις απο τη γνωστή ''συνομοταξία'' δε σταματάνε εδώ....κορυφώνονται αύριο με το ματς στην έδρα μας και τη πορεία που οργανώνουμε .
11.Ελπίζουμε στα 100 να είμαστε όσοι μπορέσουμε παρών και να δώσουμε ξανά το σύνθημα για κάτι αντίστοιχο.
ευχαριστούμε και πάλι όλους και όλες που βρέθηκαν απόψε μαζί μας και γιορτάσανε μαζί μας .......και υποσχόμαστε πως κάθε φορά θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την.......
.... ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!
14/07/2016
azzurra famillia / unidos / πρώην μέλη των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ / πέταλο από μέταλλο.Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 01:30
Σας ευχαριστούμε όλους για τις αναμνήσεις!!!!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 01:32
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ


μπραβο σε ολους!
Το αποτελεσμα ξεπερασε καθε προσδοκια!
(http://sportsioannina.gr/images/proxeira/pas_giannina/sezon_2016-17/13726669_10154290493893607_8064906343709763887_n.jpg)


(https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/13710418_10210626246716692_5253982972878704971_o.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PAS-o-media στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 01:38
https://www.facebook.com/zissis.tsoubos/videos/10207737507490250/
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PAS Giannis στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 01:57
...ανατριχίλα...

 :mono: :pas: :mono: :pas: :flag: :flag: :mono: :pas: :mono: :pas:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 02:18
Unidos ΠΑΣ Γιάννινα
Παράθεση
(https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13680872_1800865360145496_8942930995960255251_n.jpg?oh=f307066950f1b399f88bb68886630cd2&oe=58345E01)
Σας ευχαριστούμε όλους όσους βοηθήσατε. Το αποτέλεσμα ήταν αντάξιο της ιστορίας μας και της πόλης μας. Συνεχίζουμε όμως. Αύριο έχουμε αγώνα. 1ο ραντεβού στο Ρολόι στις 17.00. ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ...
Υ.Γ. Θα παίξει κουμπαράς στην 10, για να βγουν τα έξοδα για ενα coreo στην Νορβηγία. Οτι περισσεύει στον καθένα.
Υ.Γ. 2 Τις τελευταίες αγωνιστικές σας λέγαμε για κουμπαράδες. Σήμερα είδατε που πήγαν τα χρήματα όσων έδωσαν από το υστερημά τους, αλλά για την καψούρα τους.Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 02:50


Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: chilly στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 03:12
Θράσος που το χουν μερικοί...Να ποστάρουν στο facebook και στα site τους φωτογραφίες από το αποψινό....Δεν ντρέπεσαι ρε Γιαννάκη? Και σεις εκεί στην λέσχη. Δεν ντρέπεστε λίγο? Λίγο τσίπα ρε πούστη μου.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 03:56
(http://i.imgur.com/FUf5lIG.jpg)

(http://i.imgur.com/0QpVEvK.jpg)

(http://i.imgur.com/A7nstZi.jpg)

(http://i.imgur.com/S2GVwxt.jpg)

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 04:32
(http://i.imgur.com/Hg9T7W4.jpg)

(http://i.imgur.com/rG3rZFG.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 17:23
(http://i.imgur.com/DT3K5Pz.jpg)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Πεμ 14 Ιούλ 2016 17:48
Παράθεση
We Oddrane supporters club would like to congratulate PAS Giannina for 50 years as FC.
Yesterday all Oddere in Ioannina were invited to a party, those of us who took the trip witnessed a pyroshow without equal along the lake. 🔥🎆
Today PAS Giannina continue with his first fight in Europe, against the Odds BK.
Happy birthday to all Ioannina and PAS Giannina.

https://www.facebook.com/109012735828967/photos/a.419937101403194.99318.109012735828967/1177182515678645/?type=3&theater
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Παρ 15 Ιούλ 2016 02:02
(https://4.bp.blogspot.com/-xsQkt_bpGk0/V4at_eTY_qI/AAAAAAAAmTk/Wx4Iz_Qq3NIoDFoR3ZjjmucF9w891N__QCLcB/s1600/CSV_0487-1%253D%253Dfb.jpg)

(https://2.bp.blogspot.com/-CXXUiC8Oer0/V4at_TwAvZI/AAAAAAAAmTg/EtcEAILN_Ykqno8KrE80kCufJqICqAL3ACLcB/s1600/CSV_0485-1%253D%253Dfb.jpg)

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: midnight στις Παρ 15 Ιούλ 2016 17:04
Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς σε γνώρισα......Είναι πολλά τα χρόνια!!! Πρέπει να ήταν....
Περνούσα έξω από το σπίτι σου και είχες κόσμο!!! Σκέφτηκα θα 'ναι η γιορτή σου!!
Οι πόρτες ήταν ανοιχτές και οι φωνές φτάναν στο δρόμο!!!
Πέρασα το κατώφλι σου και κάθησα. Ποτέ δεν είχα ξαναδεί τόσους καλεσμένους!!!!!!!!!!!!!!
Ολόγυρά σου αυτοί να τραγουδούν και εσύ στη μέση να χορεύεις!!!!!!!!!!!!!!!!
Θάμπωσαν τα μάτια μου, κόπηκε η ανάσα μου, θέλησα κάτι να σου πω και η φωνή μου χάθηκε στο πλήθος!
Χτυπούσαν τα χέρια ρυθμικά οι καλεσμένοι σου και σε φωνάζανε με το χαϊδευτικό σου! Ajax σε φώναζαν!!!
Εγώ λοιπόν ακόμη έτσι σε λέω!!!

Εικόνα βγαλμένη από τα βάθη της μνήμης...
Εικόνα παιδική, ασπρόμαυρη, προφητική... (?)
ή ξαναβιωμένη?
Σαν να περάσαμε ταξίδι στο χρόνο και φύγαμε προς το μέλλον,
αρπάζοντας όλα τα χρώματα στην πορεία,
με πόθο και μόνο να σε δω για μία φορά σε ολόχρυσο κάδρο!

... Εικόνα μαγική, σε έγχρωμο φόντο!
Η ίδια με τότε... !!
Πόσο να κράτησε η στιγμή?
Μήπως την ονειρεύτηκα πάλι?
Η σκέψη, πόσα πολλά μπορεί να χωρέσει?
Πόσα ο νους να ξεχωρίσει και να τα βάλει σε σειρά?
Τόσες στιγμές και δεν σε είχα ακόμη συνηθίσει!
Πόσα να πω Ευχαριστώ? Πόσα να βγάλει από μέσα η ψυχή, για να σου δώσει!
Πόσες συγγνώμες σου χρωστώ... ?!
Πόσο δεν σ' έμαθα ακόμη!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PAS Giannis στις Σαβ 16 Ιούλ 2016 00:48
Ας συγχωρέσ την ευγένειά μου ...

Αλλά.  Αυτός ο μεσανυχτας πρέπει να σιγήσει για λίγο.... μου μπερδεύει το μυαλό και το συναίσθημα...

Με κάνει να κλαίω. ..

Και δεν κλαίνε τα παλικάρια ωρέ...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Παρ 29 Ιούλ 2016 02:30
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΑΠΕΙΡΟΣ στις Δευ 01 Αύγ 2016 14:06
Μας συγχωρείτε λίγο για τη καθυστέρηση αλλά τελικά είναι έτοιμο το επίσημο βίντεο των διοργανωτών.Να αναφέρουμε μόνο πως εξαιτίας τεχνικού προβλήματος δεν καταφέραμε να έχουμε τελικά ούτε 1 δευτερόλεπτο λήψη απο το drone που είχαμε στη διαθεσή μας.

Για όσους έχουν fb .....https://www.facebook.com/1152188884794539/videos/vb.1152188884794539/1358782627468496/?type=2&theater&notif_t=like&notif_id=1470048845884433

οι υπόλοιποι σε λίγο
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Δευ 01 Αύγ 2016 14:15
Οσοι δεν εχουν fb:

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΑΠΕΙΡΟΣ στις Δευ 01 Αύγ 2016 15:11
επίσης να ενημερώσουμε πως κάνουμε μια προσπάθεια να κατορθώσουμε να παίζει το συγκεκριμένο βίντεο στα matrix του γηπέδου του Περιστερίου.Δε ξέρουμε ακόμη αν είναι εφικτό ,και αν θα γίνει τελικά ,πάντως η κίνηση απο εμάς έγινε.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Δευ 01 Αύγ 2016 15:14
Επίσης να ενημερώσω προσωπικά, γιατί έχω ξεχάσει αν το έκανα:

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙΑ
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Τετ 03 Αύγ 2016 03:40
(http://i.imgur.com/G2DEoci.jpg)

(http://i.imgur.com/XIigpEU.jpg)

(http://i.imgur.com/MqCSe1N.jpg)

(http://i.imgur.com/n7PAOrx.jpg)

(http://i.imgur.com/c0vj8t9.jpg)

(http://i.imgur.com/CUI4jKf.jpg)

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: paspaliars στις Κυρ 07 Αύγ 2016 23:36
http://www.olaballa.gr/2016/08/07/pas-to-taksidi-tora-ksekinaei/ (http://www.olaballa.gr/2016/08/07/pas-to-taksidi-tora-ksekinaei/)
τελικα καλα το υποπτευομασταν....αυτος ο ολαμπαλας θκος μας ειναι... :joker:
μον απ ολαμπαλα απο δω και περα γιατι εκτος των αλλων εχει παντα ρεπορταζ για τον Ταυρο... ;)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: New στις Τετ 14 Σεπ 2016 22:25

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (στο σωστό... μετά από 8 μήνες)   http://oi64.tinypic.com/23w7fxd.jpg

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 05 Απρ 2017 01:31
50 χρόνια ΠΑΣ non stop!!!Ακόμα και τώρα.Μια χρονιά που θα μας μείνει αξέχαστη.Μια χρονιά που θα μας εμπνέει.Οπότε κάπως έτσι ήρθε και αυτή η δημιουργία από ένα μέλος.

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Crimson Glory στις Τετ 05 Απρ 2017 08:05
Δεν παίζει τίποτα παιδιά, εάν μπορείτε φτιάξτε το.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 05 Απρ 2017 11:20
Από κινητό δεν έπαιζε και μένα.Για κοίτα και από υπολογιστή.Σε μένα σε υπολογιστή παίζει.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Crimson Glory στις Παρ 09 Ιούν 2017 08:40
Παράθεση
  Εκδήλωση για τα 50 χρόνια του ΠΑΣ Γιάννινα

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια του ΠΑΣ Γιάννινα, έστω και ετεροχρονισμένα, θα λάβει χώρα σε λίγες μέρες.

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών, η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων, στις 26 του μήνα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, η οποία σημειωτέον είχε προαναγγελθεί προ διετίας, θα τιμηθούν πρόσωπα που έγραψαν τη δική τους διαδρομή στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα, είτε η προσφαρά τους είχε να κάνει με το διοικητικό τμήμα, είτε με το αγωνιστικό.

Στο μεταξύ, όσον αφορά την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο «Ζωσιμάδες», οι εξελίξεις δρομολογούνται, και μάλιστα υπάρχει πιθανότητα, το νέο ταρτάν να έχει χρώμα …έκπληξη.

http://www.olaballa.gr/pas-giannina/ekdilwsi-gia-ta-50-xronia-tou-pas-giannina/
   
Πλάκα θα έχει το ταρτάν να είναι ΜΠΛΕ!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: my8os στις Παρ 09 Ιούν 2017 09:33
Ναι θα είναι μπλε όπως διάβασα αλλού.

Δεν νομίζω να το κάνουν, αλλά καλό θα ήταν να μειώσουν τους διαδρόμους και να φαρδύνει ο αγωνιστικός χώρος.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 09 Ιούν 2017 09:35
Αυτό ακριβώς με το μπλε.

Επίσης θα γιορτάσουμε τα 50χρονα στα 51;;;Αρχίζουμε να κρύβουμε τα χρόνια μας;;; :P
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΠΑνουργοΣ στις Τρι 13 Ιούν 2017 00:36
 Για την ώρα
http://www.pkdi.gr/content/50-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1 (http://www.pkdi.gr/content/50-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1)
 Τι να μας ετοιμάζουν άραγε? Όποιος μπορεί ας πάει  ;)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 21 Ιούν 2017 13:06
Παράθεση
Ο Δήμος τιμά τα πενήντα χρόνια του ΠΑΣ
Τιμητική εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ιστορικής ομάδας της πόλης μας οργανώνεται από το Δήμο Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών με την συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου και της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, στις 9:30 μμ, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας».

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν για την ομάδα και την ιστορία της οι δημοσιογράφοι Γιάννης Καραλής και Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
sportsioannina.gr
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ravpas στις Κυρ 25 Ιούν 2017 12:28
Το γεγονός για την ώρα, χαρακτηρίζεται ως αστείο. Ο Δήμος που διοργανώνει, δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση. Το Πνευματικό Κέντρο, στην ιστοσελίδα του αναφέρει ώρα έναρξης τις 9.00 ενώ στη σελίδα του στο facebook τις 8.00.
Η Περιφέρεια και η ΠΑΕ ως συνδιοργανώτριες επίσης δεν αναφέρουν τίποτα για την εκδήλωση.
Ενημερωτικές ιστοσελίδες αναφέρουν ως ώρα έναρξης τις 9.30

Αν τυχόν μέχρι αύριο έχουν συμφωνήσει αναμεταξύ τους για την ώρα της εκδήλωσης, μπορεί και να πάω...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 25 Ιούν 2017 13:09
Ξεπέτα δηλαδή να πούμε ότι κάτι κάναμε..Όχι ότι γιορτάζουμε τα 50 με μια χρονιά καθυστέρηση.
Η καλύτερη γιορτή για εμάς έγινε πέρυσι και αυτό δεν το αλλάζει κανένας.Να πούμε ξανά ένα ευχαριστώ στα παιδιά που έκαναν το σόου στο παραλίμνιο και φυσικά στην ομάδα για ότι μας χάρισε πέρυσι το καλοκαίρι.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΠΑνουργοΣ στις Δευ 26 Ιούν 2017 16:18
Επείγον... για τον ravpas και όχι μόνο ;)
http://www.ioanninatv.gr/index.php (http://www.ioanninatv.gr/index.php/news/video/news-22-6-2017-3)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: davelis στις Δευ 26 Ιούν 2017 19:10
Εγω ξερω για 20:00
Δηλαδή θα αρχίσει στις 20:30   ;)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Crimson Glory στις Τρι 27 Ιούν 2017 08:57
Παράθεση
   Ελάχιστοι ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην εκδήλωση. Και επίσης αξιοσημείωτο είναι που ενώ οι περισσότερες αναφορές ήταν στους Αργεντινούς παίκτες, δεν ήταν στα τιμώμενα πρόσωπα οι μονίμως ζώντες στην πόλη μας Εδουάρδο Κοντογιωργάκης και Αλφρέδο Γκλασμάνης.

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.sportfeeds.gr/%25CE%25B7-%25CE%25B5%25CE%25BA%25CE%25B4%25CE%25AE%25CE%25BB%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B7-%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585-%25CE%25B4%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2585-%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1-%25CF%2584%25CE%25B1-50-%25CF%2587%25CF%2581%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25B1-%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585.html&ved=0ahUKEwjt-YXaqt3UAhXnIsAKHRQ_Boc4ChAWCBwwAQ&usg=AFQjCNEXNtLE8x1mwTigz96ZwzV6cnJTYg
 
Εάν συνέβη κάτι τέτοιο, τότε ΝΤΡΟΠΗ!  :stop:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τρι 27 Ιούν 2017 09:20
Ε δεν τους πηρε πολυ. 1 χρονο... Γελανε τα τσιμεντα στο ζωσιμαδες μαζι με το σκαμα.

Περισυ ο μονος που σε θυμηθηκε και σε γιορτασε ΑΓΙΑΞ μου ηταν ο ΛΑΟΣ σου.

Γαμιεστε ολοι ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 27 Ιούν 2017 09:23
Κάτσε κρίμσον έχουμε και χειρότερα...

Παράθεση
Χρηστίδης: «Απουσιάζω συνειδητά»
Την απουσία του από την εκδήλωση για τα 50 χρόνια ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την πρόσκληση που έλαβε, γνωστοποίησε με επιστολή του ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Κώστας Χρηστίδης.

Στην επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αξιότιμοι κύριοι, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκλησή σας στην εκδήλωση. Σας δηλώνω ότι απουσιάζω και η απόφαση της απουσίας μου είναι συνειδητή. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την όποια τιμητική διάκριση επιλέξετε, αλλά αυτή η διάκριση θα παρακαλούσα να παραδοθεί στο Δήμο Ιωαννίνων ως είχα πράξει παραχωρώντας δωρεάν τις μετοχές μου στην τότε δημοτική αρχή και για κάθε δημοτική αρχή».
passports.gr

Βρε αθεόφοβοι ποιον πήγατε να τιμήσετε;;;Ξέρετε την ιστορία της ομάδας;;;Τι ακριβώς πρόσφερε ο συγκεκριμένος;Αν όχι ο χειρότερος,ένας από τους χειρότερους.Από ομάδα Α εθνικής,γίναμε ομάδα Β εθνικής.Πέσαμε για πρώτη φορά στην Γ εθνική.Χρωστάγαμε σε όποιον μίλαγε ελληνικά και όχι μόνο.Το -90 που φάγαμε το 2003 ήταν και από δικά του χρέη.Γίναμε παράρτημα της Καλαμάτας.Η ομάδα δεν είχε ρούχα να κάνει προπόνηαη.Ενίοτε δεν είχε και προπονητή.Αν δεν έκαναν απεργία οι παίχτες.Προσφυγές με το τσουβάλι.

Τι τρολάρισμα είναι αυτό;Το ότι η γιορτή έγινε με ένα χρόνο καθυστέρηση τι να πούμε;Τίμησαν τουλάχιστον κανένα παίχτη,ξεκινώντας από το 1966;Γιατί στα Γιάννενα η πρώτη γενιά είναι ίσως η πιο αδικημένη και στην λήθη της ιστορίας.Πολύ πιθανόν βέβαια να υπάρχουν και παίχτες που να μην τιμήθηκαν και να είναι νεότεροι.Καλά για τον 12ο παίχτη δεν νομίζω να τον τιμήσουν ποτέ.Σε κάθε άγνωστο που έχει φάει την ζωή του στα τσιμέντα για αυτήν την ομάδα.

ΥΓ:Τίμησαν και τον βρυκόλακα μήπως;
ΥΓ2:Την χρονοκάψουλα να την βάλουμε στο Ζωσιμάδες.Άλλωστε και τότε το γήπεδο θα φτιάχνουμε για νιοστή φορά.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Crimson Glory στις Τρι 27 Ιούν 2017 09:45
Μου τεντώθηκαν τα νεύρα πρωινιάτικα...
Προς το παρόν θα προτιμήσω να μείνω στην αλήθεια του pagourenko:
Περισυ ο μονος που σε θυμηθηκε και σε γιορτασε ΑΓΙΑΞ μου ηταν ο ΛΑΟΣ σου.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: KASABIAN στις Τρι 27 Ιούν 2017 11:10
Πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις κάποιοι θα λείπουν, κάποιοι θα ξεχαστούν και κάποιοι θα υπερτιμηθούν..αυτός όμως που το άξιζε πραγματικά και μπράβο που τον τιμήσανε ήταν ο κυρ Φάνης και η γυναίκα του...
Πήγα από την μέση της εκδήλωσης και μετά...πιο πολύ ήθελα να γράψω την καρτούλα μου για την χρονοκάψουλα
Για μένα ήταν μια πάρα πολύ ωραία, λιτή και συγκινητική εκδήλωση με αποκορύφωμα τις εικόνες από το γήπεδο της Ξάνθης, την γιορτή μας με τους πυρσούς, τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια...αλλά και τις ιστοριούλες που γράψαμε στις κάρτες από παιχνίδια και εκδρομές που μας έχουν σημαδέψει (το ακούς mpistovliake;;;)
Κατα τα άλλα κανένας δεν διεκδίκησε Γιαννεναροσύνη και δεν βγήκαν πασόμετρα... ο Σωτηρακόπουλος  μίλησε πολύ ωραία και τόλμησε να αναφέρει το στημένο μπαράζ στη Λάρισα και το τόνισε μάλιστα.
Από την άλλη ο Κάραλης είπε λόγω καταγωγής περνούσε καλοκαίρια στην πόλη και ο πατέρας του τον μύησε στον ΠΑΣ, δεν αρνήθηκε οτι είναι φίλα προσκείμενος στην ΑΕΚ αλλά κανέναν νομίζω δεν ενόχλησε γιατί μίλαγε με συναίσθημα οταν αναφερόταν σε ιστορίες από ΠΑΣ και Γιάννενα.
Αναφέρθηκε επίσης από πολλούς για τις πολιτικές καταβολές των τριών ομάδων Ατρομήτου-Αβέρωφ-Ολυμπιακού και τις αρχικές αντιρρήσεις για την συνένωση και καταλήξανε όλοι οτι ο ΠΑΣ ενώνει...

Δεν ξέρω αν θα μπορέσετε να γράψετε στην κάψουλα αλλά προσπαθήστε το
Ευτυχώς δεν είχε κλαρίνα και η εκδήλωση έκλεισε ιδανικά  με... ροκιά αφού παίχτηκε ο υμνος που έβγαλε το ΣΧΗΜΑ
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 27 Ιούν 2017 11:14
Δεν μπορούσαν να ανεβάσουν την εκδήλωση όπως έγινε με την συνέντευξη του Χβ;
Γίνεται να γράψεις ακόμα στην κάψουλα και αν ναι πως;
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: KASABIAN στις Τρι 27 Ιούν 2017 12:00
Fon χτες απλά τις κάρτες τις βάζανε σε ενα μεγάλο κουτί, θεωρώ οτι  θα υπάρχει  η δυνατότητα να γράψει ο κόσμος μέχρι να μπούνε στην "κάψουλα" είτε στα γραφεία της παε είτε στο δημαρχείο
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Τρι 27 Ιούν 2017 12:00
http://www.joinsports.gr/%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1/ (http://www.joinsports.gr/%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1/)

Η αφισούλα μου η περσινή για τα 50 χρόνια"φάνηκε" χρήσιμη σε κάποιους τελικά...

Το ΠΑΣ.γκρ εξακολουθεί να είναι πηγή λήψης σχολίων, εικαστικών κλπ για κάποιους ΦΙΛΟΥΣ που τα αναδημοσιεύουν χωρίς να αναφέρουν την πηγή τους...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Crimson Glory στις Τρι 27 Ιούν 2017 12:22
http://www.joinsports.gr/%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1/ (http://www.joinsports.gr/%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1/)

Η αφισούλα μου η περσινή για τα 50 χρόνια"φάνηκε" χρήσιμη σε κάποιους τελικά...

Το ΠΑΣ.γκρ εξακολουθεί να είναι πηγή λήψης σχολίων, εικαστικών κλπ για κάποιους ΦΙΛΟΥΣ που τα αναδημοσιεύουν χωρίς να αναφέρουν την πηγή τους...
Συμφωνώ jimako.  ;)
Αλλά ρε συ,γιατί έβαλαν την Ομάδα του '13?
Σπάνια γκρινιάζω, αλλά όταν το κάνω θεωρώ ότι έχω σοβαρούς λόγους.
Ή την φτιάχνεις την αφίσα και βάζεις όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές μας που σημάδεψαν την πορεία του ΠΑΣ από το 1966 μέχρι σήμερα ή βάζεις την Ομάδα που έπαιξε Ευρώπη πέρυσι. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ ρε γαμώτο και μου βάζουν μόνο την Ομάδα του '13???
Γαμώ την προχειρότητά μου μέσα!
Παράθεση
Πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις κάποιοι θα λείπουν, κάποιοι θα ξεχαστούν και κάποιοι θα υπερτιμηθούν..αυτός όμως που το άξιζε πραγματικά και μπράβο που τον τιμήσανε ήταν ο κυρ Φάνης και η γυναίκα του... 
Φίλε  KASABIAN, συμφωνώ με τη βράβευση του κυρ Φάνη!
Αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΛΟΚΟ-ΓΚΛΑΣΜΑΝΗΣ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ!
Και στέλνουν πρόσκληση σε βαρόνους???
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???  >:(
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Τρι 27 Ιούν 2017 12:36
Ρε συ Crimson, έβαλαν όποια βρήκαν πιο πρόχειρη...η συγκεκριμένη είχε φτιαχτεί το 2013 για το 2016, γι' αυτό φαίνονται οι παίχτες εκείνης της ομάδας (της ομάδας που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια). Είχα φτιάξει καμιά 15αριά αφίσες και banners, αλλά αυτή τους συγκίνησε...τι να πεις;

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Crimson Glory στις Τρι 27 Ιούν 2017 12:47
Παράθεση
έβαλαν όποια βρήκαν πιο πρόχειρη   
Αυτό, ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ! Η προχειρότητα.  >:(

Και καλά ρε, τον βαρόνο? ΜΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΝΟ?
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ravpas στις Τρι 27 Ιούν 2017 12:55
Πρώτα πρώτα να πω πως δεν κατάφερα να πάω παρότι είχα προσωπικούς λόγους να παρευρεθώ...
Είχα τη βεβαιότητα πως θα επρόκειτο για κακοστημένη εκδήλωση και για προχειροδουλειά...
Αν δεν ξέρουν πως να σχεδιάζουν και να υλοποιούν εκδηλώσεις, να μη τις κάνουν. Ρεζιλευόμαστε και στο Πανελλήνιο για την χωριατίλα μας...
Αρχικά, πως περιμένουν να τύχουν ανταπόκρισης τέτοιες εκδηλώσεις όταν όπως τόνισα προχθές, ούτε ο Δήμος, ούτε η Περιφέρεια, ΟΥΤΕ η ΠΑΕ είχαν αναρτήσει στις σελίδες τους την επερχόμενη εκδήλωση;
Έπειτα είναι το Πνευματικό... Προχθές, τους "έλουσα" με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook για τις διαφορετικές ώρες έναρξης. Μου απάντησαν πως στα ειδησεογραφικά sites έχει σταλεί ορθή επανάληψη την οποία προφανώς δεν έλαβαν υπόψη τους (δικά τους λόγια). Απάντησα πως προφανώς το ίδιο έκανε και ο διαχειριστής της ιστοσελίδας τους για να αναγράφεται σε αυτή μια 3η ώρα έναρξης. Κατάπιαν τα κουμπιά του πληκτρολογίου και "ανέβασαν" μια ξερή ανάρτηση στο Facebook με τη σωστή ώρα έναρξης. Τα λοιπά sites διορθώθηκαν το πρωί της Δευτέρας...
Χθες το μεσημέρι, σκεφτόμουν "θα τιμήσουν άραγε παίκτες - σημαίες που εξακολουθούν να ζουν στην πόλη μας; Θα αναφερθούν παίκτες που έχουν "φύγει"; Θα υπάρχει μέριμνα να σταθούν στο βήμα λίγα λεπτά κάποιοι εκ των παλιών φιλάθλων που δεν έπαψαν ποτέ να πηγαίνουν στο γήπεδο και τώρα βρίσκονται στη δύση της ζωής τους έχοντας προλάβει να μυήσουν παιδιά και εγγόνια;"
Ας μην ήρθα, μου απαντήσατε όσοι πήγατε.
Αν αυτών, διαβάζω πως βραβεύτηκε ο Χριστοβασίλης απ τον Δήμαρχο και ο Δήμαρχος απ τον Χριστοβασίλη; Ποιο γραφικοί, πεθαίνεις!
Ντάξει, δεν μου κάνει καμιά τρομερή εντύπωση. Σε αυτή την πόλη, κατέχουμε τον τίτλο της συμπρωτεύουσας του Χαλαρά. Ο μπογιατζής οργανώνει εκδηλώσεις, ο γιος του ανιψιού του μπάρμπα στην Κορώνη δημοσιογραφεί "κλέβοντας" κείμενα απ το διαδίκτυο και ο ικανός για όλα τα παραπάνω σερβίρει τυρόπιτες.
Τουλάχιστον φρόντισαν να έχει επιστρέψει η ομάδα από διακοπές; Ήταν παρόντες διαβάζω; Πάλι καλά...
Κρίμα, πολύ κρίμα...

Υ.Γ. Τα 60 χρόνια να τα γιορτάσουμε με μια εκδήλωση pas.gr
Σαφέστατα θα αφήσει εποχή.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 27 Ιούν 2017 13:02
Μπορούμε να γιορτάσουμε τα 51.Γιατί να περιμένουμε τα 60;Εμείς τον ΠΑΣ τον γιορτάζουμε κάθε μέρα άλλωστε.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: davelis στις Τρι 27 Ιούν 2017 13:40
Απο την εκδήλωση άξιζαν:
Το βιντεο του Τσώλη για τον σχολιασμό του κυρίως.
Ο υμνος του Κιτσάκη απο την φιλαρμονική του Δήμου(ακούγεται αλλιως).
Η τίμη στον Φάνη, με πολυ συγκίνηση. Κυρίως αυτό.
Το οτι μαθαμε οτι ο Σωτηρακόπουλος γεννήθηκε το 62 :P
Το οτι εχουμε ενα μουσειο απο 300 παλιες φωτογραφίες κλπ πραγματα, που μισοκαταστραφηκε γιατι ηταν στο ΠΕΑΚΙ στην Ανατολή και τωρα σαπίζει σε κάποια αποθηκη στο Σουφαρί Σεράι.
 
Κατα τα άλλα, προχειροδουλειά.

Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Τρι 27 Ιούν 2017 14:09

 :flag:

Κάτι να προσεγγίζει πιο πολύ τα 50 χρόνια...για το φιλαράκι μου τον Crimson!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: lemorsero στις Τρι 27 Ιούν 2017 15:29
Προχειροδουλειά όντως. Και ελλιπέστατη δουλειά, με κάποια καλά της συγκινησιακά σημεία (φάνης).
Θα πω οτι περίμενα πολύ λιγότερο κόσμο σε μια εκδήλωση που δεν προβλήθηκε/διαφημίστηκε καθόλου. Οι μισοί πασολέδες που ξέρω (με διαρκείας κλπ), ούτε καν ήξεραν οτι θα γίνει τέτοια εκδήλωση.
Ούτε ίντερνετ ούτε τοπικές ειδήσεις προβάλανε το γεγονός.
πχ αν βάζανε αφίσες με τη φάτσα του σωτηρακόπουλου τις προηγούμενες μερες θα γέμιζε το "πυρσινέλλας" και όχι μόνο από άρρωστους πασολέδες.
Μισογεμάτο το πνευματικό, δεν το λες οτι ήταν άδειο ή είχε "πολύ λίγο κόσμο" όπως ειπώθηκε. Είναι και σχετικά μεγάλη αίθουσα.

- Και μένα μου άρεσε ο ύμνος από τη μπάντα του Δήμου.

- Ο Σωτηρακόπουλος είπε οτι ήτανε μέσα πιτσιρικάς στο 0-4 της Λεωφόρου με ηλυσιακό και οτι το ματς εκείνο ήταν πρωινό (αυτό δεν το ήξερα).

- Ένας Σωτηρακόπουλος που έχει κάνει λάθος στο καινούργιο του βιβλίο ("της κυριακής τα είδωλα") στις σελίδες που γράφει για τον ΠΑΣ. Γράφει οτι τη σεζόν 1975-76 ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία για 2 αγωνιστικές το Νοέμβριο, κάτι που δεν ισχύει. Ήμασταν πολύ κοντά στην κορυφή σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά πρώτοι το Νοέμβριο για 2 αγωνιστικές δεν ήμασταν.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Crimson Glory στις Τρι 27 Ιούν 2017 15:43

 :flag:

Κάτι να προσεγγίζει πιο πολύ τα 50 χρόνια...για το φιλαράκι μου τον Crimson!
ΝΑΙ ΡΕ JIMAKO! ΝΑΙ!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Τρι 27 Ιούν 2017 23:58

ΠΑΣολέδες μου καληνύχτα...δύσκολα θα τη βγάλουμε αυτές τις νύχτες...καίγεται ο τόπος.

Ο μόνος που δεν φαίνεται να καίγεται είναι ο ΧΟΝΤΡΟΣ...καληνύχτα και σε σένα ΧΟΝΤΡΕ...αύριο κάνε μας καμιά έκπληξη...ΚΑΛΗ όμως εεε...γιατί ο Τσιμίκας ΜΟΝΟ έκπληξη δεν είναι.
Και από ότι διαβάζω ούτε αυτός καίγεται να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ.

Καλό κουράγιο ωρέ!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Πεμ 29 Ιούν 2017 23:19
Ε ωρέ...δεν είμαι "Συμφωνω-συλλέκτης"  :P , αλλά μόνον 3 ευαρεστηθήκατε να εκφράσετε την αρέσκειά σας, γι΄αυτό το έργο τέχνης;  :-?
Κάθησα και μάζεψα φωτογραφίες, τις μοντάρισα με στοργή και PASderm στο φωτοσοπ για 2-3 ωρίτσες, και σας παρουσίασα μία ωραία αφισούλα για τα 50χρονα της ομάδας...περίμενα θετική ανταπόκριση, αλλά μόνο 3 τζέδες κλικάρισαν...άμα κάτσω και ασχοληθώ άλλη φορά με τέτοιες χαζομάρες -απ΄ότι φαίνεται-, να μου κόψετε το γήπεδο...

Μην κλικάρετε άλλοι...δεν έχει νόημα...να αποσυρθεί η αφίσα παρακαλώ!

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Crimson Glory στις Πεμ 29 Ιούν 2017 23:35
Και να αποσυρθεί, jimako μου, εγώ την κατέβασα και την έχω ήδη φόντο στην οθονάρα του κινητού μου.  ;)
Έργο τέχνης ρε, κι ας μη μιλάει κανένας.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Πεμ 29 Ιούν 2017 23:46
Fon, απόσυρέ την σε παρακαλώ. Δεν θέλω να είναι άλλο στον αέρα...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 30 Ιούν 2017 00:12
Τι λες βρε Τζιμάκο.Έργο τέχνης.Φτιάξε πράγμα!!!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Παρ 30 Ιούν 2017 00:31
Εσύ κατέβασέ την, όπως σου είπα...και τα υπόλοιπα άστα απάνω μου...για του αγίου πούτσου την επόμενη μέρα...
Δεν στο ξαναλέω φιλαράκι...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 08 Ιούλ 2017 10:35
50+1 χρόνια ιστορίας!!!!
 :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Pirata στις Σαβ 08 Ιούλ 2017 22:13
http://sport-retro.gr/edouardos-kontogiorgakis-kai-giorgos-ntasios-svinoun-ta-kerakia-tou-pas-giannina-sto-sport-retro-gr-ena-terastio-afierwma-ston-ajax-tis-ipeirou/
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: GIWRGIS στις Κυρ 09 Ιούλ 2017 12:39
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!

Σήμερα είναι Κυριακή κι απ'όλες τις ημέρες μου λείπεις πιο πολύ.

Χρόνια Πολλά, αγάπη μου γλυκιά.
Και στα Εκατό θα μαι πάλι εδώ να στο τραγουδώ.

Πέρσι τέτοια μέρα αγοράζαμε τα εισιτήρια μας για το μας με την Οντ...

 :mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τρι 11 Ιούλ 2017 14:36
Ο Ντάσιος πρέπει να κλείσει την καρίερα του  στην ομάδα της καρδιάς του! Και θα την κλείσει!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 23 Αύγ 2017 17:40
Είδατε καμιά ανακοίνωση περί κάψουλας για μεταγενέστερο χρόνο;Γιατί ρώτησα αλλά ανακοίνωση δεν είδα.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ayuto1966 στις Τετ 23 Αύγ 2017 20:06
Τελειωσαν τα μελανια...

Ποσο ηθελες α αντεξουνε,απο το 09 τα εχουνε αγορασει
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 08 Ιούλ 2018 10:38
52.....και συνεχίζουμε......
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Κυρ 08 Ιούλ 2018 14:20
(http://i65.tinypic.com/v641tz.jpg)

Έρωτας δίχως γιατί, πώς, πότε...

Έρωτας παντοτινός!

 :flag:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: RASTA στις Κυρ 08 Ιούλ 2018 14:30
jimakos,κάτι σε ρετρό κ ταυτόχρονα διαχρονικό,μια δημιουργία που να τη τυπώνει κανείς σε καλό χαρτί κ να τη κορνιζάρει πάνω απ το κρεβάτι του μικρού,μη τυχόν κ ξεχαστεί το παιδί?

(https://s8.postimg.cc/buta9ek11/pas_olympiakos_3_1.jpg_1985-86.jpg) (https://postimg.cc/image/l2liq3r35/)

άντε ρε καλλιτέχνη,στρώσου στη δουλειά.....  :pashat:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Κυρ 08 Ιούλ 2018 14:40
Ρε συ ΡΑΣΤΑΜΑΝ, καλοκαιριάτικα, τέτοιες δλειες μου ΠΑΣάρεις...δεν με λυΠΑΣαι ιτς καθόλου ρε.
Όχι τώρα...λίγο αργότερα θα στην σιάξω τη ζουγραφιά...στο υπόσχομαι! Μέχρι 2,5 μέτρα θα μπορείς να την τυπώσεις!!!
Για τον γιο σου και κάτι άλλα παλικαράκια...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 09 Ιούλ 2018 10:18
Παράθεση
52 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
52 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ
52 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
52 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
52 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ
52 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

Χρόνια πολλά ΠΑΣ...

8/7/1966 - 8/7/2018

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pashistory #pasfamily
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36844803_1592934780832069_4240552293742673920_n.jpg?_nc_cat=0&oh=490cf79c77b605e1c208bb473344fd13&oe=5BE564A3)
PAS Giannina FC

Να γίνω κακός,να μην γίνω κακός;ιδού η απορία...

Α και ο ερασιτέχνης δεν θα έπρεπε να πει κάτι για την ημέρα...Λέω εγώ τώρα...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 09 Ιούλ 2018 12:53
Παράθεση
Οι ευχές του Κάμπος στον ΠΑΣ!
(http://www.sportsioannina.gr/images/proxeira/pas_giannina/claudio_campos.jpg)
Μπορεί να πέρασαν 18 χρόνια, αλλά ο Κλαούντιο Κάμπος δεν ξεχνάει τον ΠΑΣ Γιάννινα και τις στιγμές που έζησε στην ομάδα με αποκορύφωμα το μπαράζ του 2000.

Και φυσικά ο Αργεντινός ευχήθηκε για τα 52 χρόνια του Άγιαξ της Ηπείρου μέσω twitter.
https://twitter.com/ClaudionCampos/status/1016053881158193152
sportsioannina.gr

Παράθεση
Δεν ξέχασε τα γενέθλια και ο Ντε Βινσέντι!
(http://www.sportsioannina.gr/images/proxeira/pas_giannina/36810082_1101652406654634_8737254899420495872_n.png)
Η Αργεντινή δεν ξεχνάει τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Και ο Τόμας Ντε Βινσέντι δεν ξεχνάει την ομάδα που τον ανέδειξε, και ευχήθηκε για τα 52 χρόνια!
sportsioannina.gr
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: jimakos στις Δευ 09 Ιούλ 2018 13:35
(http://i63.tinypic.com/2mn3dsi.jpg)

 :flag:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pextempalla στις Δευ 09 Ιούλ 2018 15:05
Χρόνια πολλά στην ομάδα μας και σύντομα να τη δούμε πρωταθλήτρια!!! :flag: :flag: :flag:

Παράθεση
Μπορεί να πέρασαν 18 χρόνια, αλλά ο Κλαούντιο Κάμπος δεν ξεχνάει τον ΠΑΣ Γιάννινα και τις στιγμές που έζησε στην ομάδα με αποκορύφωμα το μπαράζ του 2000.
Και φυσικά ο Αργεντινός ευχήθηκε για τα 52 χρόνια του Άγιαξ της Ηπείρου μέσω twitter.
https://twitter.com/ClaudionCampos/status/1016053881158193152

Καλό παιδί ο Κλαούντιο αλλά λίγο άμπαλος... :P
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Δευ 09 Ιούλ 2018 15:49
Χρονια πολλα στη μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου!
 :mono: :mono: :mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Κυρ 15 Ιούλ 2018 18:01
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τρι 30 Οκτ 2018 12:49
Όπως θα είδατε στο ημερολόγιο  του forum
Σαν σήμερα 30.10.1966 ο ΠΑΣ έπαιζε τον πρώτο επίσημο αγώνα πρωταθλήματος στην ιστορία του.
Ιστορική ημέρα λοιπόν.

(https://i.imgur.com/RGqLX8U.png)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 08 Ιούλ 2019 07:48
53 χρόνια και συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία!Με καλές και κακές στιγμές.Συνεχίζουμε όμως και αυτό έχει σημασία.Χρόνια πολλά ΠΑΣ Γιάννινα!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: OV1950 στις Δευ 08 Ιούλ 2019 10:55
Xρόνια πολλά και καλά στην ομάδα. Είμαστε σε σημείο που επιχειρούμε να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο στην ιστορία μας, εύχομαι με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 08 Ιούλ 2019 21:12
Παράθεση
53 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,
53 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ,
53 ΧΡΟΝΙΑ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ,
53 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #53yearsPAS
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/66478587_2114447142014161_8440210799405826048_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_oc=AQnXwIHnGXsCeR-tGMElY6iRSAw3lPdhyUhMc05ELkXvtzAYbC1eYBiihBFaJGMv1fU&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=82407907d0fb8e44cabdd5692766fcb4&oe=5DB1F896)
PAS Giannina FC
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: RASTA στις Τρι 09 Ιούλ 2019 07:44
ευχες χωρις τις δημιουργιες του jimakos,ειναι καφες χωρις τσιγαρο....
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: ΠΑνουργοΣ στις Παρ 03 Ιούλ 2020 03:27
 Με αφορμή την επέτειο ίδρυσης στις 8/7/2020 του ΠΑΣ Γιάννινα και τη συμπλήρωση 54 ''κεριών'' στην τούρτα  ;) προτείνω όσο το δυνατόν περισσότεροι ΠΑΣολέδες σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου,να γιορτάσουν τιμώντας την ομάδα... φορώντας εμφανίσεις,μπλουζάκια! βάζοντας στα μεταφορικά μέσα κασκόλ! και σημαίες,πανό στα μπαλκόνια!
 Κοινοποιούμε παντού την ιδέα,εφαρμόζοντας την κάθε 8 Ιουλίου πλέον! Άντε να το καθιερώσουμε  :flag:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 08 Ιούλ 2020 09:45
54 χρόνια και συνεχίζει να μεγαλώνει!!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: chilly στις Τετ 08 Ιούλ 2020 11:38
ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ @ΣΤΑΡΑ (ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ).
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Kun στις Τετ 08 Ιούλ 2020 11:41
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΛΥΚΙΑ!!!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 08 Ιούλ 2020 11:43
Μπορεί να μου ξέφυγε κάτι αλλά σε επίσημες σελίδες του συλλόγου καμιά αναφορά για την μέρα.Έτσι να ζεστάνεις τον κόσμο και να υπάρξει αλληλεπίδραση.
Οι μόνοι 《μαλάκες》που ετοιμάζουν κάτι είναι οι του Συνδέσμου.Οι του επίσημου πάλι...
Τι να πεις...Χαμένο πάει... :(
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PizzAS στις Τετ 08 Ιούλ 2020 13:05
Χρόνια πολλά στην καψούρα μας!!!
Όσοι πιστοι προσέλθετε στον σύνδεσμο απόψε να γιορτάσουμε μαζί τα 54 χρόνια της ομάδας,ετοιμάζονται ωραία πραγματάκια...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 08 Ιούλ 2020 13:10
🔵 54 Χρόνια Υπερήφανης Ιστορίας..
⚪️ 54 Χρόνια Μία Πόλη..
🔵 54 Χρόνια Μία Οικογένεια..
⚪️ 54 Χρόνια Π.Α.Σ. Γιάννινα

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasfamily
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/107391047_2875498212575713_1736872359672829833_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=A3JF2ID2bD4AX_CXAQJ&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=6&oh=d50766888fa667bc0c2ea2ec9d4e4565&oe=5F2B0DD7)
PAS Giannina FC

Σιγά σιγά...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τετ 08 Ιούλ 2020 17:56
Παράθεση
53 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,
53 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ,
53 ΧΡΟΝΙΑ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ,
53 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #53yearsPAS
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/66478587_2114447142014161_8440210799405826048_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_oc=AQnXwIHnGXsCeR-tGMElY6iRSAw3lPdhyUhMc05ELkXvtzAYbC1eYBiihBFaJGMv1fU&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=82407907d0fb8e44cabdd5692766fcb4&oe=5DB1F896)
PAS Giannina FC

🔵 54 Χρόνια Υπερήφανης Ιστορίας..
⚪️ 54 Χρόνια Μία Πόλη..
🔵 54 Χρόνια Μία Οικογένεια..
⚪️ 54 Χρόνια Π.Α.Σ. Γιάννινα

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasfamily
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/107391047_2875498212575713_1736872359672829833_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=A3JF2ID2bD4AX_CXAQJ&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=6&oh=d50766888fa667bc0c2ea2ec9d4e4565&oe=5F2B0DD7)
PAS Giannina FC

Σιγά σιγά...


Ούτε γι αυτό δεν αφιέρωσαν 5 λεπτά να γράψουν κάτι καινούριο


Χρόνια πολλά,
Φύγε πουσταρα
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Τετ 08 Ιούλ 2020 20:58
Ο Έλντερ ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Από τις ευχές του Αργεντίνου Κλαούντιο Κάμπος στις ευχές ενός άλλου Κάμπος, του Βραζιλιάνου Έλντερ που είχε αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα το 2000-2001 και πλέον ασχολείται ως προπονητής υποδομών στην Portuguesa Santista – Briosa της Βραζιλίας.

Ο Έλντερ ήταν από τους παίκτες που με την ποιότητά του και το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο του ξεχώρισε πολύ γρήγορα και παρά το μικρό διάστημα παραμονής του στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ξεχάστηκε. Μάλιστα το γκολ του με την Παναχαϊκή ήταν ένα από τα high lights της πορείας του στην Ελλάδα.

Με αφορμή τα 54α γενέθλια των Ηπειρωτών έγραψε στο fb τις ευχές του:

(https://i.imgur.com/IoXHhzN.jpg)

https://super-fm.gr/60541/o-elnter-eychithike-quot-chronia-polla-quot-ston-pas-giannina/


Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 08 Ιούλ 2020 23:28
Παράθεση
Οι ευχές του Κλαούντιο Κάμπος για τα 54α γενέθλια του ΠΑΣ Γιάννινα
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2020/07/claudio-campos-july-2020-696x398.jpg)

Ενισχύει ολοένα και περισσότερο τους δεσμούς του με τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα ο Κλαούντιο Κάμπος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που εργάζεται πλέον ως τιμ μάνατζερ στην Εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, έστειλε με βίντεο στα social media τις ευχές του για τα 54α γενέθλια του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Το μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

«Χρόνια πολλά για τα 54 χρόνια ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα. Νιώθω περήφανος που έχω παίξει στην ομάδα. Εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα πάλι μαζί σας. Με αγάπη Κλαούντιο Κάμπος από το Εκουαδόρ»!
super-fm.gr

Παράθεση
Οι ευχές του Ανδρέα Μπονόβα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ένας ακόμα παλαίμαχος προστίθεται στη λίστα εκείνων που ευχήθηκαν στον ΠΑΣ Γιάννινα για τα σημερινά γενέθλια των 54 χρόνων από την ίδρυσή του. Ο Ανδρέας Μπονόβας, που υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες πωλήσεις παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν το 1986 πήγε στον Ολυμπιακό, και φυσικά γέννημα θρέμμα των Ιωαννίνων ο ίδιος, έκανε στο fb την παρακάτω ανάρτηση.
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2020/07/bonovas-eyxes.jpg)
super-fm.gr
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Πεμ 09 Ιούλ 2020 00:02
Πήρε «φωτιά» το «Ζωσιμάδες» στην επέτειο για τα 54 χρόνια του ΠΑΣ Γιάννινα (video)


Μετά από ακριβώς 4 μήνες (8/3 ήταν το τελευταίο ματς με την Κασσιόπη) οι ιαχές «ΠΑΣ Γιάννινα», τα τραγούδια και τα συνθήματα των φιλάθλων ακούστηκαν και πάλι στο «Ζωσιμάδες». Όχι αγώνας δεν υπήρξε, ούτε καν προπόνηση της ομάδας δεν έγινε, απλώς οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα γιόρτασαν τα 54 χρόνια της ομάδας μ’ ένα φαντασμαγορικό pyroshow που έγινε στο πέταλό τους.

https://www.facebook.com/tolis.michail.5/videos/1023426261406182/?t=0

https://super-fm.gr/60561/pire-fotia-to-zosimades-stin-epeteio-gia-ta-54-chronia-toy-pas-giannina-video/
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: arispas στις Πεμ 09 Ιούλ 2020 20:01
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: my8os στις Πεμ 09 Ιούλ 2020 21:24
https://www.skaitv.gr/episode/psuchagogia/guess-my-age/2020-07-09-15

Βάλτε στο 28:18    :mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Παρ 10 Ιούλ 2020 01:36
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Kun στις Παρ 10 Ιούλ 2020 10:09
Μυθε έκλαψα!!

Να ναι κάνεις από μας σε τηλεπαιχνίδι και να του πέσει τέτοια ερώτηση και να αρχίσει τα συνθήματα.  :joker:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: my8os στις Παρ 10 Ιούλ 2020 10:54
@PAS and stale bread, το βίντεο δεν υπάρχει. Τι ήταν και το κατέβασαν τόσο γρήγορα;  B-)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Παρ 10 Ιούλ 2020 14:50
@PAS and stale bread, το βίντεο δεν υπάρχει. Τι ήταν και το κατέβασαν τόσο γρήγορα;  B-)

Από ένα ΠΑΣολέδικο κανάλι το βιντεάκι από την γιορτή που κάνανε τα παιδιά του συνδέσμου στο γήπεδο προχτές από άλλη γωνία. Κάπου στην τύχη το πέτυχα.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fadomas στις Παρ 10 Ιούλ 2020 16:29
Πόσο δύσκολο να φτιάξουν μια επετειακή φανέλα σαν και αυτή;
Φυσικά με το 54 μικρότερο
https://imgur.com/a/9bQUczq
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Siatrovouni στις Παρ 10 Ιούλ 2020 20:55
(https://i.imgur.com/W6JREgQ.jpg)


Εγω μεγαλους δε θελω arispas. Νομιζω η γενια μας (30+) πρεπει να δωσει τη σκυταλη σε αυτα τα παιδια. Ο ρολος μας
πρεπει να ειναι συμβουλευτικος.
Ποσο κακο εκαναν καποιοι οπαδοπατερες παλιοτερα που δεν αφηναν την γενια μου να αναλαβει και να εκφραστει μεσω της οπαδικης δημιουργιας.
Ποσο ωραιο και ελπιδοφορο ειναι αυτη η ομαδα να εχει νεολαια.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: RASTA στις Παρ 10 Ιούλ 2020 21:01
https://www.agon.gr/athlitika/35540/54-kerakia-svinei-simera-o-megalos-pas-giannina/
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: christos στις Παρ 10 Ιούλ 2020 21:44
https://www.agon.gr/athlitika/35540/54-kerakia-svinei-simera-o-megalos-pas-giannina/

Πολυ καλο . Μου’ρχεται να τα μπηξω ρε πουστη . Ασταδιαλα ...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Κυρ 12 Ιούλ 2020 22:35
Το σκηνικό που στήθηκε ήταν γαμάτο και μπράβο σε όλους. Δεν το πήρα πρέφα αλλιώς θα ήμουν εκεί...

 :mono:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 08 Ιούλ 2021 10:52
55 χρόνια ιστορίας και συνεχίζουμε.Τα καλύτερα έρχονται και θα τα πετύχουμε.

Για το event
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=8487.0
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 08 Ιούλ 2021 14:47
8/7/1966 - 8/7/2021
55 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...
-------------
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 🐃🔵
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/212736697_4362995893750696_7819372440200286985_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=LpPCb9tsw34AX_cZsar&tn=y37LxTGK1If-zvNV&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=6d871ec926028c394a9007123302a7ad&oe=60EBEF98)
ΠΑΣ Γιάννινα Κλασική Τεχνική Καλλιτεχνική κολύμβηση

Ως αυτήν την ώρα είναι το μοναδικό τμήμα του ΠΑΣ που κάνει μια αναφορά στην σημερινή μέρα.Απλά ντροπή.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Tlaloc στις Πεμ 08 Ιούλ 2021 15:05
Είναι φαίνεται μεγαλο task για το "τμήμα" marketing της ομάδας να ασχοληθεί με τέτοια ζητήματα. . .  >:( >:(. . . Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος του θα φροντίσει για τα χρόνια πολλά!!!  :mono: :pas:
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 08 Ιούλ 2021 15:06
Μόνο ο κόσμος φροντίζει δυστυχώς.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: μπαμΠΑΣ στις Πεμ 08 Ιούλ 2021 15:29
Παιδιά, είναι πασιφανές, πως δεν το βλέπετε...
Άκουσε για γενέθλια ο Μπειζάνης, φοβήθηκε ότι θα πρέπει να κεράσει, και γι` αυτό "κάνει την πάπια" B-)
Σου λέει, μια μέρα είναι, θα περάσει...
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 08 Ιούλ 2021 15:45
Στα υπόλοιπα τμήματα;Στην μαμά του λόχου;
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 08 Ιούλ 2021 18:40
Παράθεση
53 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,
53 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ,
53 ΧΡΟΝΙΑ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ,
53 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #53yearsPAS
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/66478587_2114447142014161_8440210799405826048_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_oc=AQnXwIHnGXsCeR-tGMElY6iRSAw3lPdhyUhMc05ELkXvtzAYbC1eYBiihBFaJGMv1fU&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=82407907d0fb8e44cabdd5692766fcb4&oe=5DB1F896)
PAS Giannina FC

🔵 54 Χρόνια Υπερήφανης Ιστορίας..
⚪️ 54 Χρόνια Μία Πόλη..
🔵 54 Χρόνια Μία Οικογένεια..
⚪️ 54 Χρόνια Π.Α.Σ. Γιάννινα

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasfamily
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/107391047_2875498212575713_1736872359672829833_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=A3JF2ID2bD4AX_CXAQJ&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=6&oh=d50766888fa667bc0c2ea2ec9d4e4565&oe=5F2B0DD7)
PAS Giannina FC

Σιγά σιγά...


Ούτε γι αυτό δεν αφιέρωσαν 5 λεπτά να γράψουν κάτι καινούριο


Χρόνια πολλά,
Φύγε πουσταρα

Παράθεση
⚪️  55 Χρόνια Μία Πόλη..
🔵  55 Χρόνια Μία Οικογένεια..
⚪️  55 Χρόνια Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
🔵  55 Χρόνια Υπερήφανης Ιστορίας..
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasfamily
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/211561056_194603589338322_6057573923365190667_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=H_I84GCxfuYAX_3Zv5D&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=b045c8e6878a8a758cdf0bb8aa75d5b7&oe=60EBCEB9)
PAS Giannina FC
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 08 Ιούλ 2021 18:42
 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!
(https://www.fcpasgiannina.gr/wp-content/uploads/2021/07/1-1024x343.jpg)

Σαν σήμερα, πριν από 55 χρόνια η γενική συνέλευση των μελών του υπό ίδρυση σωματείου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πήρε την έγκριση (μετά από αλλεπάλληλες συγχωνεύσεις/τροποποιήθηκε τελικά το καταστατικό του Α.Ο.Ι. και οριστικοποιήθηκε η δημιουργία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)  για την λειτουργία του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ υπό την επωνυμίαν «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ (Π.Α.Σ.) ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με έδραν τα Ιωάννινα.

Σκοπό του σωματείου είναι ….κ.λ.π. κ.λ.π.» αναφέρει το πρώτο καταστατικό. (καταχωρείται παρακάτω απόσπασμα)

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ λειτουργεί μέχρι σήμερα συμπληρώνοντας 55 χρόνια λειτουργίας, ενώ στη διάρκεια των χρόνων λειτούργησε περισσότερα, πλην του ποδοσφαίρου τμήματα, αλλά δημιούργησε αρχικά την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και εν συνεχεία μετά την πτώχευση του 2004 την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, το έτος 2008.

Για το ιστορικό του σωματείου το παρακάτω σημείωμα του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Βαγγέλη Γυφτόπουλου, είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Γυφτόπουλος τα παρακάτω:

     Σήμερα ο ΠΑΣ συμπληρώνει 55 χρόνια Ιστορίας, καθώς ιδρύθηκε στις 8 Ιουλίου 1966 όταν την ημέρα εκείνη δημοσιεύτηκε η υπ’ αριθμό 366/1966 απόφαση του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων και ενέκρινε το καταστατικό του συλλόγου.

    Το 1962 συγχωνεύτηκαν αρχικά Ατρόμητος, Ολυμπιακός και προέκυψε ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων (Α.Ο.Ι.).

     Και το 1966 έγινε η συγχώνευση του ΑΟΙ με τον Αβέρωφ και προέκυψε ο ΠΑΣ. Για να διατηρηθούν οι δύο θέσεις στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής, μετονομάστηκε ο ΑΟΙ σε ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αβέρωφ σε Μπιζάνι.

     Χρόνια πολλά στον ΠΑΣ και στους φιλάθλους του για την σημερινή 55η επέτειο από την ίδρυσή του. Σε αυτά τα 55 χρόνια μπορεί να μην κέρδισε τίτλους, να μην έφτασε σε έναν τελικό Κυπέλλου, μπορεί να πέρασε μπόρες και περιπέτειες, αλλά παραμένει διαχρονική αξία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα με κόσμο, όνομα και πολύ βαριά φανέλα.

Αφιέρωμα και στην ιστοσελίδα passports.gr:

https://www.passports.gr/pas-giannina-1/33049-genetlia-o-pas-giannina,-55-cronia-istorias-(video)?fbclid=IwAR3DPs3w08qj1cp5VF6wuRR_5V6dwAp6OoGR0r_bqVcZiyG4ACBY-GT6yNQ

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ λοιπόν!
Στην εικόνα η πρώτη σελίδα του πρώτου καταστατικού του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η δημοσίευση αναγνώρισης στην τότε τοπική εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ και  στο ΔΕΛΤΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

(https://www.fcpasgiannina.gr/wp-content/uploads/2021/07/2-312x480.jpg)

(https://www.fcpasgiannina.gr/wp-content/uploads/2021/07/3-288x480.jpg)

(https://www.fcpasgiannina.gr/wp-content/uploads/2021/07/4-495x480.jpg)
fcpasgiannina.gr
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 08 Ιούλ 2021 19:34
🎉🐃  ΠΑΣ Γιάννινα ετών… 55!
Χρόνια πολλά στην ομάδα της καρδιάς μας, όλοι μαζί μια γροθιά για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!
Μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ και μια μεγάλη έκπληξη στο βίντεο που ακολουθεί!
💣 Stay tuned...
#ΠΑΣ55
ΠΑΣ Γιάννινα WBC (βίντεο) (https://www.facebook.com/PASGIANNINAWBC/videos/720252725362819)
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: midnight στις Πεμ 08 Ιούλ 2021 23:39
Γεννήθηκες σαν σήμερα σε ετούτη την πόλη και έμελλες να αλλάξεις τον ρουν του ποδοσφαίρου της χώρας ολόκληρης.

Θαυμάστηκες και μισήθηκες όσο λίγοι στην διαδρομή της ως τώρα ύπαρξής σου.
Σαν τους διάσημους σταρ...

Στα χρόνια που μεσολάβησαν, προδόθηκες δυσανάλογα πολύ, σε σχέση με το πόσο αγαπήθηκες. Και εγκαταλείφθηκες μαζικά, όπως μαζικά και επί δεκαετίες συνοδεύτηκες από χιλιάδες Ηπειρώτες σε όλα τα σημεία από όπου κι αν πέρασες.

Το "σώμα" σου τραυματίστηκε εσκεμμένα άπειρες φορές, μα η ψυχή σου βαστάει γερά 55  ολόκληρα χρόνια, εμπνέοντας όλους μας στις δυσκολίες που μας προκύπτουν...

Επί μισόν και πλέον αιώνα, κοσμείς τις σελίδες εντύπων και αναρτήσεων για τους απανταχού Ηπειρώτες, μα περισσότερο κοσμείς την σκέψη, τις αναμνήσεις μας και τα όνειρά μας κάθε φορά που αναζητά η ψυχή ένα ξέφωτο νοσταλγίας και επανασύνδεσης με τον καθαρό εαυτό μας...

Ανέδειξες την πόλη από την οποία προέρχεσαι και γνωστοποίησες το όνομά της σε όλη την Ευρώπη, με περισσότερο κόπο από κάθε άλλον σου συμπολίτη στα σύγχρονα χρόνια και αυτοδίκαια κατέχεις την πιό ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

Αποτελείς την σταθερή έγνοια μου, ανεξάρτητα και παράλληλα με την όποια μου καθημερινότητα και μονοπωλείς έναν εαυτό μου ρομαντικό, τρυφερό  και αμόλυντο που τον διαθέτω μόνο για σένα από την παιδική ως την τωρινή ηλικία μου...

Τα χρόνια του μέλλοντός σου θα είναι άρρηκτα δεμένα μαζί μας, όπως ήταν και όλα τα χρόνια σου μέχρι τώρα γιατί η μοίρα μας είναι κοινή και οι ζωές μας παράλληλες και αδιαχώριστες.

 Χρόνια  Πολλά Αγαπημένε ΠΑΣ!
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Παρ 09 Ιούλ 2021 00:51
Παράθεση
53 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,
53 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ,
53 ΧΡΟΝΙΑ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ,
53 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #53yearsPAS
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/66478587_2114447142014161_8440210799405826048_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_oc=AQnXwIHnGXsCeR-tGMElY6iRSAw3lPdhyUhMc05ELkXvtzAYbC1eYBiihBFaJGMv1fU&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=82407907d0fb8e44cabdd5692766fcb4&oe=5DB1F896)
PAS Giannina FC

🔵 54 Χρόνια Υπερήφανης Ιστορίας..
⚪️ 54 Χρόνια Μία Πόλη..
🔵 54 Χρόνια Μία Οικογένεια..
⚪️ 54 Χρόνια Π.Α.Σ. Γιάννινα

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasfamily
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/107391047_2875498212575713_1736872359672829833_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=A3JF2ID2bD4AX_CXAQJ&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=6&oh=d50766888fa667bc0c2ea2ec9d4e4565&oe=5F2B0DD7)
PAS Giannina FC

Σιγά σιγά...


Ούτε γι αυτό δεν αφιέρωσαν 5 λεπτά να γράψουν κάτι καινούριο


Χρόνια πολλά,
Φύγε πουσταρα

Παράθεση
⚪️  55 Χρόνια Μία Πόλη..
🔵  55 Χρόνια Μία Οικογένεια..
⚪️  55 Χρόνια Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
🔵  55 Χρόνια Υπερήφανης Ιστορίας..
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasfamily
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/211561056_194603589338322_6057573923365190667_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=H_I84GCxfuYAX_3Zv5D&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=b045c8e6878a8a758cdf0bb8aa75d5b7&oe=60EBCEB9)
PAS Giannina FC

56 Χρόνια Μία Πόλη..
🔵  56 Χρόνια Μία Οικογένεια..
⚪️  56 Χρόνια Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
🔵  56 Χρόνια Υπερήφανης Ιστορίας

Έτοιμο και για του χρόνου μη κουράζεστε ρε μάγκες..Χρόνια πολλά Γιαννεναρα...
Για εμάς μην αμφιβάλεις ποτέ..
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 09 Ιούλ 2021 00:53
Παράθεση
52 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
52 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ
52 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
52 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
52 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ
52 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

Χρόνια πολλά ΠΑΣ...

8/7/1966 - 8/7/2018

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pashistory #pasfamily
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36844803_1592934780832069_4240552293742673920_n.jpg?_nc_cat=0&oh=490cf79c77b605e1c208bb473344fd13&oe=5BE564A3)
PAS Giannina FC

Να γίνω κακός,να μην γίνω κακός;ιδού η απορία...

Α και ο ερασιτέχνης δεν θα έπρεπε να πει κάτι για την ημέρα...Λέω εγώ τώρα...
Ορίστε και τα 52.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 09 Ιούλ 2021 12:27
Παράθεση
⚪️ 55 Χρόνια Μία Πόλη..
🔵 55 Χρόνια Μία Οικογένεια..

⚪️ 55 Χρόνια Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
🔵 55 Χρόνια Υπερήφανης Ιστορίας..

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasfamily
#pasgianninaswimming #swimming #ioannina #ioanninacity
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/214542027_4364029696980649_2126848505727276934_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=973b4a&_nc_ohc=JDeftvqCabcAX_lY83r&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=8bf45b8fbe66bc4b6080f486cde71aff&oe=60ECB30D)
ΠΑΣ Γιάννινα Κλασική Τεχνική Καλλιτεχνική κολύμβηση

Το ανέβασε και το τμήμα κολύμβησης χθες.
Τίτλος: Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αποστολή από: Kun στις Σαβ 10 Ιούλ 2021 16:34
Νταξει τουλάχιστον αλλάζουν τη σειρά είναι και αυτό μια "πρόοδος".  ::) ::) ::)

Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη καψούρα στον πλανήτη. Να μαστε καλά και να μπορέσουμε να ζήσουμε και τα 100 όσοι προλάβουμε. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε σηκώσει κούπες.

 :pas: ΚΑΙ  :mono: