Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - PASas_

Σελίδες: [1]
1
Με τον Σολτάνι να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα έγινε η σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αλλά να αρχίσω πρώτα με το απουσιολόγιο.
Απόντες:
- Λίλα, Τζημόπουλος με τις εθνικές τους ομάδες
- Γαρουφαλιάς, Νικολιάς τραυματίες
- Μπέριος και Κόντε κάνανε ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο). Ενθαρρυντικό ότι ο Κόντε άρχισε τρέξιμο μέσα σε μια βδομάδα. Ίσως προλάβει να γυρίσει νωρίτερα από τις 6 εβδομάδες.
- Ατομικό με τον coach Αλεξίου ο Βελλίδης.
- Ατομικό και ο Ζαχαρός, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κ20 με την ΑΕΚ (διάστρεμμα)
- Κατά τη διάρκειας της προπόνησης τραυματίστηκε και ο Βενετικίδης. Όπως φάνηκε έπαθε διάστρεμμα στραβοπατώντας σε μια από τις πολλές λακούβες του γηπέδου (στο ίδιο γήπεδο έχουν πάθει διάστρεμμα με παρόμοιο τρόπο ο Σκόνδρας κι ο Γιαννίκογλου φέτος). Του έδεσε τον αστράγαλο ο γιατρός κι έφυγε για τα αποδυτήρια.
Και ο Σολτάνι γύρισε το πόδι του στο ίδιο σημείο, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και συνέχισε.

Είχαμε και μια επιστροφή, του Σκόνδρα, ο οποίος έβγαλε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα και υπολογίζεται για το Περιστέρι.
Επίσης για πρώτη φορά ο Περιστερίδης έκανε ασκήσεις με μπάλα.

Το πρόγραμμα είχε διπλά στα 2/3 του γηπέδου με διάφορες μορφές (με 3 επαφές, με "target man" στην επίθεση, ελεύθερο παιχνίδι). Επειδή είχαμε μόνο 18 παίχτες πλην των τερματοφυλάκων, αναγκαστικά οι 2 ομάδες παίξανε με 10 παίχτες και σύστημα 3-4-2.
Ο Σολτάνι σε αυτό το σύστημα αγωνίστηκε ως αριστερός χαφ στην 4άδα του κέντρου. Φάνηκε μεν αρκετά προπονημένος έχοντας υπόψιν ότι δεν έχει ομάδα από τον Μάιο αλλά σαφώς πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Ο Γιάκος με κεκτημένη ταχύτητα από το ματς με την ΑΕΚ, συνέχισε να παίζει στην κορυφή της επίθεσης δίπλα στον Χαλκιαδάκη και σκόραρε 4 φορές.
Ο Σκόνδρας έπαιξε στα χαφ, ίσως γιατί θέλει να έχει μια επιπλέον επιλογή ο coach εάν δεν προλάβει ο Γαρουφαλιάς.
Πολύ καλή εντύπωση και σήμερα ο μικρός Κωστής Παπαδόπουλος της Κ20. Σπάνιο δημιουργικό ταλέντο, με εντελώς αδούλευτο αθλητικά σώμα όμως.

Εμμένω στην ατομική κριτική, αν και δεν μου αρέσει, μιας και με τόσες απουσίες δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε για την τακτική. Άλλωστε είμαστε ακόμα πολύ νωρίς.
Από την επόμενη εβδομάδα με την επιστροφή και των διεθνών θα αρχίσει η δουλειά πάνω στην τακτική για το Περιστέρι.
 :pas:

Σελίδες: [1]