PAS.gr > Σχετικά με το forum

Ο ρολος του φορουμ μεσα στη σημερινη κατασταση

<< < (4/4)

RASTA:

--- Παράθεση από: Thomas New York στις Παρ 16 Απρ 2010 02:06 ---
Ποσοι απο δω μεσα ειναι διατεθιμενοι να βγουν επωνυμα και να πουν πχ "εσυ κυριε λαμογιοπουλε τα πηρες στο μπαραζ το 84..."
Ολη την πικρη αληθεια για το τι εγινε φετος ειπε καποιος και το ποστ κατεβηκε και το θεμα κλειδωθηκε.

Οποιοι θελουν να κανουν πραγματικα κατι για αυτο, πρεπει να το κανουν οργανωμενα, συντεταγμενα και επωνυμα, αλλιως ο πολεμος και η απαξιωση που θα αντιμετωπισουν (και θα ειναι ανελεητος και βρωμικος ο πολεμος, πιστεψτε με...) θα μηδενισουν τις οποιες καλες προθεσεις.
Ας κρατησουμε τον καφενε μας οπως ειναι γιατι θα ειναι κριμα ο κοπος και ο χρονος των παιδιων που τον εφτιαξαν αλλα και ολων εμας που συμμετεχουμε να πανε χαμενα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλά τα λες.....

Serpents on paradise:
Η αλήθεια στο θέμα είναι κάπου στην μέση.Αν αύριο εγώ και πέντε φίλοι μου συντάξουμε μια ανακοίνωση και στο τέλος αυτής υπογράψουμε με το ευρηματικό "Πέντε φίλοι του ΠΑΣ" τότε ανάθεμά και αν αυτή η σοφή ανακοίνωση θα διαβαστεί από κάποιον.Από την άλλοι όμως αν αλλάξουμε λίγο τους αριθμούς και το κανουμε "800 φίλοι του ΠΑΣ" τότε αναθεματισμένος θα ναι όποιος ζητήσει ονόματα και διευθύνσεις.

Όταν μιλάς για τέτοιους αριθμούς τότε είναι αυτονόητο πως δεν θα χρησιμοποιήσεις ονοματεπώνυμα.Είναι αυτονόητο πως δεν χρειάζονται.Κατά πρώτον γιατί κανείς δεν έχει την όρεξη να διαβάζει μια σελίδα ανακοίνωση και πέντε σελίδες με την λίστα των ονομάτων και κατά δεύτερον γιατί τετοιες λίστες ονομάτων θα κάθονταν λουκούμι σε διάφορα "ανακριτικά"" και άλλων διαφόρων ειδών γραφεία που περιμένουν τετοιες λίστες πως και πως εδώ και χρόνια τώρα.

Κατά την γνώμη μου μπορούν να γίνουν διάφορες κινήσεις,είναι απλώς θέμα οργάνωσης.Θέλουμε να κινηθούμε για κάτι,ανοίγει ένα γκάλοπ με τα προτεινόμενα,μένει πάνω για κάμποσες μέρες και ο λαός του ΠΑΣ αποφασίζει.Όταν με το καλό αποφασιστεί πχ η ανακοίνωση τότε ζητάμε από τον καθένα που έχει όρεξη να βοηθήσει και μέσω προτάσεων φτάνουμε στο τελικό αποτέλεσμα.Εγκρίνεται και προχωράμε.

--- Παράθεση ---Είπα δρόμο... όπως λέει και ο ποιητής δρόμος δε χρειάζεται
...Αρκεί το μονοπάτι να έχει καρδιά.
--- Τέλος παράθεσης ---

Είθε να τα καταφέρουμε και ο Δον Χουαν βοηθός μας.

punkpagour:
¨Εχω επιλέξει εδώ και καιρό να μην τοποθετηθώ για την κατάσταση καθαρά απο συναισθηματική φόρτιση.¨Ηθελα να βιώσω τις καταστάσεις έν ηρεμία να δώ ποιά 'είναι'η ορθότερη λύση.Διαβάζοντας αυτό το τόπικ πραγματικά χαίρομαι που υπάρχει μια ομόφωνη συνειδητοποιήση κάποιων πραγμάτων και παραγόντων που οδήγησαν στην τωρινή κατάσταση.Κάποιοι άνθρωποι έχουν δεχτεί λάσπη,κάποιοι έχουν δεχτεί ύβρεις,άλλοι χλευάστηκαν και άλλοι που δημιούργησαν ένα όποιο μόρφωμα λιδορήθηκαν.Κάποιοι που πραγματικά στηρίζουν και νιώθουν την ομάδα θέλουν να αλλάξει άρδην αυτή η κατάσταση.Ιδέες πολλές,ευρηματικές,κάποιες επιθετικές,άλλες πιο 'μαζεμένες' και ειρινικές,μα όλες τους έχοντας την πρόθεση να συμβάλλλουν ώστε να αντιστραφεί το κλίμα.
Θεωρώ ότι όποια κουβέντα θα πρέπει να γίνει στην βάση του τί ακριβώς θέλουμε,άν απλά θέλουμε να αναζητήσουμε πρόσκαιρες ευθύνες για την 'πτώση' τότε κυριακή κοντή γιορτή...
Αλλά αυτό θα σας ικανοποιούσε,η απόδοση ευθυνών?Και άντε και έγινε ποιός μου εγγυάται ότι δεν θα επαναληφθεί?Οπότε προτείνω να γίνει ένας ώριμος διαλογος του τί θέλουμε ώστε να δούμε  το τί μπορούμε.Εννοείται ότι ο καθείς από την μεριά του μπορεί πολλά να πράξει ,αλλά σκεφτείται την ομορφιά μιας συνολικής εικόνας που θα βάζει επί ταπητος τα ζητήματα, θα συνδιαλέγεται, θα συνδιαμορφώνει,και τέλος τέλος θα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της... ;)

REX:
Πολυ καιρο αδρανες το θεμα, κατι πρεπει να σκεφτουμε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Απάντηση

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση