Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - alcoholic

Σελίδες: [1]
1
Σκεφτόμουν σήμερα πως θα ήταν ο ΠΑΣ αν αποτελούνταν μόνο από Ηπειρώτες όπως η Athletic Bilbao μόνο από Βάσκους αν και τα τελευταία χρόνια την έχουν μπασταρδέψει κι αυτή με κάτι Λατινοαμερικάνους που ο προπάππος τους και καλά ήταν Βάσκος (κάτι μου θυμίζει). Νομίζω ότι μία τέτοια ομάδα θα ήταν αρκετά ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Scouproleague με το μεγαλύτερο πρόβλημα να το έχουμε μπροστά.

Τερματοφύλακες θα είχαμε Ανδρούτσο, Θεοδωράκη, Κολιοφούκα, Παππα (Δεν βάζω την Κέρκυρα ως υπερπόντια κτήση γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε και Καρνέζη).

Δεξιά μπακ Ντάσιο, Τσαμπούρη, Ρίζο, τον ακατανόμαστο Νο1 και Κοζάκη

Αριστερά μπακ Τσουμάνη, τον ακατανόμαστο Νο2, Βαλμά;

Στόπερ Οικονόμου, Λισγάρα, Μιχαήλ, Αλεξίου.

Αμυντικά χαφ Χαρίση, Μάκο, Μπαλάφα,Μασούρα

Στα πλάγια Φορτούνη, Καζναφέρη, Γεωργίου, Τζάννη.

Κέντρο Γιάκο και Ιωάννου

Μπροστά Παππά Κ., Κωστάκη, Νάκο.

Για προπονητή Αναστασίου βάση βιογραφικού.

Φυσικά μπορεί να ξέχασα κάποιους, οπότε οι προσθήκες καλοδεχούμενες.

2
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Εκδρομές με το σχολείο
« στις: Πεμ 11 Μάρ 2010 19:35  »
Μιας και ακούω ότι τα πιτσιρίκια τα πάνε πλεόν στο Πανηπειρωτικό για να εκδράμουν, στην Κόνιτσα σε ένα περιβαλλοντικό κέντρο και δεν ξέρω αν σε λίγο θα τα πηγαίνουν Θεσσαλονίκη για καφέ, ας θυμηθούμε λίγο και τα δικά μας στέκια:

Α. Κοντινές εκδρομές: Λιμνοπούλα, Βουνοπλαγιά και Μπάφρα για ατελείωτη μπάλα, αργότερα για Marlboro και φραπεδιά σε Μπάφρα και Λογγάδες.

Β. Ημερήσιες Εκδρομές: Κούτσικα σε φυλάκιο Κακαβιάς και μετά Κτίσματα για μπάλα και φαί σε τάπερ, Ζίτσα - Καρίτσα και Χάνι Εμήν Αγά - Τέροβο. Στην τελευταία σταματάγαμε και στο ηρώο Μπιζανομάχων, οπότε οι εκδρομές είχαν πάντοτε και διδακτικό χαρακτήρα. Ατελείωτοι τσακωμοί με δασκάλους και οδηγούς για να μπει πιο δυνατά το κασετόφωνο.

Πιο μετά Πάργα - Νεκρομαντείο, Πρέβεζα, Λευκάδα, Βόνιτσα, Μεσολόγγι στο πάρκο των ηρώων και κανά δυο φορές Κέρκυρα, η οποία όμως όσο αργά και να γύρναγες (10-11) ήταν από εκείνο το δρόμο σκότωμα. Θυμάμαι τότε με τη συνοδεία δασκάλου να κάνουμε και μπάνιο μέχρι εκεί που πατώναμε, δε νομίζω πλέον οι εκπαιδευτικοί να παίρνουν τέτοιες ευθύνες.

γ. Πολυήμερες στο λύκειο: Αν και τώρα πάνε και πιο κούτσικα με τη συνοδεία και γονέων, θεωρώ ότι στο 4ο λύκειο η τάξη μου και μια άλλη ήταν από τις πιο προνομιούχες, γιατί εκτός από την κλασσική πενθήμερη στη Γ' Λυκείου στη Ρόδο, είχαμε πάει και μια τριήμερη στην Αθήνα Α' Λυκείου για να γνωρίσουμε τον Σαμαράκη. Τότε το εξωτερικό δεν έπαιζε σαν επιλογή, δεν το προωθούσαν και πολύ τα τουριστικά γραφεία, αντέ το πολύ καμιά Κύπρο αν οι μαθητές του σχολείου ήταν φορτωμένοι για τα αεροπορικά και οι καθηγητές δεν βαριόντουσαν.

Σελίδες: [1]