Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - alcoholic

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5
26
Λοιπόν για να βάζουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους εγώ δεν αποκάλεσα κανέναν ΠΑΣολέ που φωνάζει Πούλα-Φύγε γαυροβάζελο αλλά λίγο στη δουλειά να ΠΑΣ, λίγο στην καφετέρια να βγεις, εγώ ξέρω τουλάχιστον 10 από τους γλοιώδης αυτούς τύπους που ήρθαν στο τελευταίο ματς μόνο για να βρίσουν (τα άλλα δύο ματς που είχαν έρθει είναι αυτό της ομάδας τους και αυτό του μισητού τους αντιπάλου) και τουλάχιστον 50 που όλη τη χρονιά μας φωνάζουν υποκατάστημα του άλλου παρά τις 3άρες που τρώνε και χαιρέκακα βγάζουν τη χολή τους και λένε τι ασχολείστε με τον ΠΑΣ απαξιώνοντας τελείως την ομάδα, χωρίς να βλέπουν τα χάλια τους (οι λόγοι που λέγαμε).

Α είναι και κάποιοι τελείως γραφικοί που δεν ήρθαν στο τελευταίο ματς γιατί λέει δεν ξαναδίνουν λεφτά στον χοντρό λες και τον είχαν κάνει πλούσιο με τα 30-40 Ευρώ που δίνουν κάθε χρόνο.


27
Η διαφορά του γαυροβάζελου από τον ΠΑΣολέ είναι ότι σαφώς και δεν στεναχωρηθήκανε, αλλά βγάλανε μόνο χολή για τους δικούς τους λόγους.

Σαφώς και δικαιούται και ο ΠΑΣολές να χαρεί κάποια στιγμή, αλλά φαίνεται όχι με αυτόν πρόεδρο, αυτός μέχρι εκεί μπορεί, πολύ περισσότερα από τους προηγούμενους, μακάρι να βρεθεί ένας χριστιανός και να μας πάει πιο πάνω, αν και για εμένα το κύριο θέμα είναι να βλέπω ωραία μπάλα και να μην σκύβουμε το κεφάλι στους υποτίθεται μεγάλους.


28
Οι χειρότεροι επικριτές του Χριστοβασίλη όλο αυτό το διάστημα οι οποίοι έχουν φέρει ήδη τη συντέλεια για την επόμενη χρονιά, φωνάζουν το πούλα-φύγε πιο δυνατά από όλους και αδυνατούν να χωνέψουν πως αυτή η ομάδα από το πουθενά έκανε τέτοιες πορείες τα τρία τελευταία χρόνια είναι οι γαυροβάζελοι, αυτοί που διαλέγουν παιχνίδια για να δούνε από κοντά, βγάζουνε όλο το κόμπλεξ τους όταν μαζεύουν τριάρες λέγοντας ότι είμαστε υποκατάστημα του "άλλου" και ακόμα μεγαλύτερη χολή όταν αδυνατούμε να κερδίσουμε τον Εργοτέλη εντός ή εκτός, θέλοντας να πιστέψουν ότι η ομάδα μας είναι πιο ανύπαρκτη από τους δικούς τους πουθενάδες.

Καλώς ή κακώς η ομάδα αυτή με τις συνεχείς παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια είναι δημιούργημα του χοντρού, όπως και το ότι τα τελευταία χρόνια με αυτόν στο τιμόνι της ομάδας βλέπουμε και μπάλα που είχαμε χρόνια να δούμε.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος μέχρι εκεί μπορεί, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο που δεν παίζουμε Ευρώπη, δεν την είχαμε ποτέ δεδομένη αν και τα τρία τελευταία χρόνια με ΑΕΚ και Θεσσαλονίκη στα τάρταρα ήταν ευκαιρία που δύσκολα θα ξαναπαρουσιαστεί, αν ήθελα Ευρώπες και τίτλους θα είχα επιλέξει να υποστηρίζω μία από τις σιχαμένες ομάδες που έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο.

Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί είναι ότι ξεκίνησε ήδη η αποδόμηση αυτής της σπουδαίας ομάδας, θυμίζει κάτι από Λάρισα όταν πήρε το πρωτάθλημα που σκορπίσαν όλοι, μακάρι να βγω ψέυτης αλλά βλέπω να την κάνουν όλοι για άλλες πολιτείες. Ποτέ δεν ήμουν προσωπολάτρης, θεωρώ το ουδείς αναντικατάστατος και το μοναστήρι να είναι καλά πολύ σωστά ρητά, αλλά η βίαιη αυτή αλλαγή φοβάμαι ότι ίσως να είναι η αρχή του τέλους και η επιστροφή στα πέτρινα χρόνια, τη στιγμή μάλιστα που το επόμενο πρωτάθλημα φαίνεται να είναι πολύ πιο δύσκολο με 16 ομάδες και με επιστροφή ΑΕΚ και Ηρακλή.

Μακάρι ο χοντρός να έχει πλάνο για του χρόνου, μακάρι να του βγουν όλοι οι άσσοι από το μανίκι όπως τα προηγούμενα χρόνια που τον πήγαιναν, μακάρι όλες αυτές οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών που έγιναν ή θα γίνουν να βοηθήσουν στο να είναι η ομάδα ξεχρεωμένη ώστε να είναι ελκυστική σε τυχόν επενδυτές και να πάρει κάποια στιγμή αυτή τη ρημάδα την άδεια και να μην πάνε στο παντελόνιασμα όλα αυτά τα λεφτά.

Υ.Γ.: Αν ο χοντρός παραμείνει και του χρόνου κάτι που το βλέπω πολύ πιθανό και καταφέρει πάλι να μην πάρει άδεια με τόσο χαρτί που μαζεύει θα είναι απλά για λύπηση. Ακόμα και τελευταίος να τερματίσει πρέπει την άδεια να την πάρει οπωσδήποτε. Βέβαια τις ίδιες φρούδες ελπίδες είχαμε και μετά τις πωλήσεις Οικονόμου και Κολοβέτσιου, οπότε το τρις εξαμαρτείν.......

29
Εγώ πάντως σήμερα βούρκωσα όταν στην παρουσίαση των ομάδων όλο το γήπεδο χειροκροτούσε όρθιο τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, αυτούς που φέτος μας χάρισαν τόσες όμορφες στιγμές και κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν νέους ΠΑΣολέδες (όσο κι αν ο χοντρός κάνει ότι μπορεί για το αντίθετο), γιατί νέες γενιές φιλάθλων γίνονται μόνο με 3άρες εναντίον των υποτίθεται μεγάλων.

Στην αλλαγή του Κοροβέση χειροκροτούσα που επιτέλους δεν θα με πονάνε τα μάτια πλέον, ας πάει κι αυτός στην "μεγάλη" ομάδα που ονειρεύοταν να γυαλίζει πάγκο και να ακούει μπινελίκια, τον ΠΑΣ τον είχε ως σκαλοπάτι σύμφωνα με τα λεγόμενα του. Ειλικρίνα αν ήμουν πρόεδρος του ΠΑΣ θα πούλαγα παίκτες μόνο σε ομάδες έξω, όποιος παίκτης, πατέρας ή μανατζαραίος ήθελε θέση στο ρόστερ ως σκαλοπάτι για το ΠΟΚ ή τον ΜΠΑΟΚ θα έτρωγε σουτάρισμα αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο χοντρός μάλλον μλκα έπιασε τον Ιβάν.Βέβαια αν βρεθεί κάποιος προπονητής που κυρίως τον πείσει ότι πρέπει να παίξει μπακ, ίσως και να κάνει καριέρα.

Τέλος για τις διαμαρτυρίες, έγιναν αυτές που έπρεπε να γίνουν, το μήνυμα εστάλη, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποιος που να βγει μπροστά, ίσως να τρομάζουν τα τυχόν χρέη, ίσως κανένας να μην είναι φορτωμένος για να επενδύσει, ίσως να είναι και άλλοι λόγοι. Την προηγούμενη φορά ο κύριος λόγος που ο ψυχάκιας έφυγε ήταν ότι βρέθηκε ο χοντρός και τα έχωσε και όχι το πούλα φύγε του κόσμου.

30 χρόνια είμαι συνεχώς στο γήπεδο, είτε εντός πλέον, είτε σε όλες τις κωλογειτονιές της Αθήνας και τα κωλοχώρια της Ελλάδος παλιότερα, κανένας χοντρός δεν θα μου κόψει αυτή την ωραία συνήθεια, πάντα θα ονειρεύομαι κάτι καλύτερο για την ομάδα μου, πάντα θα κριτικάρω αυτά που δεν μου αρέσουν, αλλά πάντα θα είμαι εκεί γιατί το σημερινό standing ovation δεν το αλλάζω με τίποτα.

30
Κανείς από τους ξεφτιλισμένους δημοσιογράφους δεν ρώτησε ποιος είναι ο τρίτος παίκτης που πουλήθηκε, αν και σήμερα μάλλον δεν τους έκανε και μας τον επιστρέψανε γιατί έγινε γαργάρα το θέμα.

Ότι να ναι ερωτήσεις, 6 μύρια χρωστάει βραχυπρόθεσμα εκ των οποίων τα 4,5 στην εφορία σύμφωνα με τον ίδιο που έγινε μακροπρόθεσμο και ο Γυφτόπουλος τον ρώταγε πόσα είναι τα χρέη αντί να τον ρωτήσει που οφείλει το υπόλοιπο 1,5 βραχυπρόθεσμα και έφαγε άκυρο.

Ο ένας ρώταγε πόσο αγόρασε από τον Κούγια το πάλε ποτέ, ο άλλος να πει στον κόσμο τι συμβαίνει λες και δεν ξέρουμε ή έχει καμία σημασία και κανείς δεν ρώτησε τι σκοπεύει να κάνει με όλες τις στελεχάρες που τον πλαισιώνουν, πότε σκοπεύει να πάρει αυτό το κωλόχαρτο επιτέλους που το παίρνει και η κουτσή Μαρία ή έστω να πει ένα νούμερο να ξέρουμε πόσα θέλει.

31
Αν όντως υπάρχει κάποιος/οι που θέλουν την ομάδα και έχουν βάλει λεφτά, οφείλουν να βγουν μπροστά, να συμμαζέψουν τα ασσυμάζευτα και να προσπαθήσουν με τους περιορισμούς που υπάρχουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Ο χοντρός το παιχνίδι το έχασε, είναι ξένο σώμα πλέον και με μαθηματική ακρίβεια η ομάδα με αυτόν στο τιμόνι θα οδηγηθεί στα πέτρινα χρόνια ξανά και στην ανυποληψία.

Αν εγώ ήμουν ο λεφτάς νέος μεγαλομέτοχος και με δεδομένο ότι έχουν πωληθεί ήδη τρεις;;; παίκτες, θα κοιτούσα να ανανεώσω τους Ντάσιο, Μιχαήλ ως αρχηγούς και Αυγενικού ως under 24. Θα προσπαθούσα να κρατήσω τους Βελλίδη και Ναδάλες με ελεύθερη μεταγραφή και θα κοίταζα να φέρω έναν παίκτη - κράχτη που θα κάλυπτε τουλάχιστον επάξια το κενό του τρίτου μεταγραφέντα. Τέλος θα έψαχνα για αξιόπιστους παίκτες κάτω των 24 που θα κάλυπταν τα υπόλοιπα κενά (Κοροβέση, Ακόστα, Χαρίση, τερματοφύλακα), καθώς και θα προωθούσα δύο τρεις ικανούς παίκτες από τις ομάδες υποδομής.

Φυσικά θα προσπαθούσα να κρατήσω το τεχνικό επιτελείο όπως είναι και θα προσλάμβανα ένα μεγάλο λογιστικό γραφείο να μου έχει το φάκελο αδειοδότησης έτοιμο από τα Χριστούγεννα με ρήτρα αποζημίωσης στην περίπτωση που απορρίπτονταν από την επιτροπή.

32
Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν πήρε άδεια μαζί με αυτές που πέφτουν και τον Νιόνιο που τουλάχιστον ξέρει τι του γίνεται και δεν κατέθεσε κάνφάκελο. Μεγάλο κατόρθωμα!!!!

Είμαστε η μοναδική ομάδα που τέσσερα χρόνια συνεχόμενα δεν παίρνουμε άδεια, το ότι δεν μας χωνεύει ο Δημητρίου και οι άλλοι καταρρέει από μόνο του, ακόμα και τα χειρότερα στουρνάρια να είμασταν στην τάξη, οι καθηγητές θα μας λυπούνταν και θα μας πέρναγαν την τάξη, άρα είμαστε εκτός συναγωνισμού στουρνάρια.

Αυτοί όλοι οι δικοιγόροι, λογιστές, ορκωτοί κ.λ.π. παρατρεχάμενοι αν είναι τόσο καλοί να τους δανείσουμε στον Τσίπρα να φουντάρει τη χώρα μια ώρα γρηγορότερα.

Ο χοντρός θα είναι ο μοναδικός πρόεδρος που αν παραμείνει θα δει τα 5.500 διαρκείας να γίνονται μετά βίας 50.


33
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Arben Muskaj
« στις: Τετ 15 Οκτ 2014 23:02  »
Μπορεί οι Λίλα και Μουσκάι να πιστεύουν "θεωρητικά" στην Μεγάλη Αλβανία, όπως οι περισσότεροι από εμάς "θεωρητικά" πιστεύουμε στην Ελλάδα των δύο Ηπείρων και των πέντε θαλασσών με πρωτεύουσα την Πόλη, αλλά θεωρώ περισσότερο από βλακεία κάνανε ότι κάνανε.

Το θέμα είναι αν τους κρατάς στο ρόστερ ή όχι και φυσικά έτσι όπως έχει η κατάσταση δεν μπορεί να υπάρξουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Φυσικά κανένας παίκτης δεν είναι αναντικατάστατος, αλλά αν ο Λίλα φύγει τη δεδομένη στιγμή η ομάδα χάνει πολύ σε ποιότητα και άντε να βρεθεί αντικαταστάτης την εποχή των καβουριών και των ισχνών αγελάδων.

Ελαφρυντικό και για τους δύο είναι ότι είναι ποδοσφαιριστές, οπότε τόσο τους κόβει (στους περισσότερους), επιβαρυντικό για τον Λίλα είναι ότι έπρεπε να πάει υποψιασμένος σε ένα τέτοιο ματς ώστε να μην προκαλέσει, ενώ για τον Μουσκάι το ότι την ώρα που γράφει την μακακία του δεν είναι καν εν βρασμώ ψυχής.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα μία ξεκάθαρη δήλωση του Λίλα όχι τις κοινώτυπες παπαριές του στυλ δεν ήξερα δεν ρώταγα, αλλά επειδή ξέρω και δεν αμφισβητώ τίποτα το μόνο που έκανα ήταν να προστατέψω το τομάρι μου και τους συμπαίκτες μου ως αυτοάμυνα και επειδή βράζει το αίμα μου. Ζητάω ταπεινά συγνώμη αν οι ενέργειες μου προκάλεσαν αντιδράσεις στην πόλη και τη χώρα στην οποία τρώω παντεσπάνι.

Αλλιώς ευχαριστούμε πολύ για ότι έγινε μέχρι τώρα, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να παίξει και ο Χαρίσης με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όσο για τον Μουσκάι, τα ίδια με τον Κάτσε, εκ των υστέρων δεν ήξερε δεν ρώταγε, αν μείνει ο Λίλα θα είναι άδικο να πάρει αυτόν η μπάλα, αλλιώς από δεξιά μπακ βρωμάει ο τόπος.

34
ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1
ΒΕΡΟΙΑ - ΞΑΝΘΗ Χ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1
ΠΑΟΚ - ΚΑΛΛΟΝΗ Χ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Χ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Χ

35
Ένας Κυβελίδης θα μπορούσε να κάνει σήμερα στο τελευταίο 20λεπτο καμία υποψία φάσης    (λόγω συνθηκών αγώνα) και έμεινε στον πάγκο, καθώς με τις δύο αλλαγές και ειδικά του Σογκό η ομάδα πέταγε. Φοβερός παίκτης ο μαύρος για ομάδες β´ Εθνικής.

Δυστυχώς οι μεταγραφές του Γενάρη είναι όλες ανεξαιρέτως μεγάλα παλτά, όπως αναμενόταν και ο Ακόστα φαίνεται λίγο χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο γιατί οι άλλοι είναι καμμένοι από την περσινή περίοδο, την προετοιμασία, τους προπονηταράδες και τους γυμνασταράδες που μας έφερε ο Χοντρός.

Κέντρο χωρίς Τόμας και με Λίλα, Τσουκαλά ντεφορμέ είναι ανύπαρκτο.Ας βάλει τουλάχιστον κάποιος τα παιδάκια μέσα Χαρίση, Κρητικό να πάρουν εμπειρίες για του χρόνου καθώς για φέτος η χρονιά έχει τελειώσει. Λεάντρο και γυρολόγοι ας μας αδειάσουν τη γωνιά από τώρα γιατί και τα ματάκια μας πονάνε με αυτά που βλέπουμε και παράρτημα δεν θέλουμε να είμαστε.

Αν συνεχιστεί αυτό το σενάριο δεν τον βλέπω καλά τον χοντρό, εμείς παράρτημα δεν υπήρξαμε ποτέ, ούτε θα υπάρξουμε......


36
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: ΑΕΚ
« στις: Πεμ 07 Νοέ 2013 07:38  »
3 γήπεδα γίνανε στην Ελλάδα κι ένα που θα γίνει όλα με σκάνδαλα πως να το κάνουμε τώρα.

Εμείς οι ηθικοί που θέλουμε να πηγαίνουμε με το σταυρό στο χέρι ας μείνουμε στα τσιμέντα να παρακαλάμε τον κάθε πολιτικάντη Ντούλια και τον κάθε πολιτικάντη Σουκουβέλο να σοφατίσει κανένα τοίχο.

37
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: ΑΕΚ
« στις: Τετ 06 Νοέ 2013 20:19  »
Θα μπορούσε από τον τίτλο να είναι στην ενότητα που αφορά άλλες ομάδες, αλλά το ότι έγινε σήμερα μία τέτοια παρουσίαση, αποτελεί αφορμή για να ονειρευτούμε κι εμείς ότι κάποια στιγμή θα μπορούσαμε κι εμείς να χαρούμε ένα τέτοιο παλατάκι, έστω και σε μικρογραφία.

Τι κι αν τα μισά χρήματα σχεδόν είναι δικά μας, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ο Μελισσανίδης σε αυτά είναι μέγιστη γάτα και ο δικός μας θα πρέπει να παραδειγματιστεί από τέτοιες κινήσεις γιατί καλοί οι Τσώληδες και οι Τσουκαλάδες, αλλά αν θέλουμε κάποια στιγμή να αλλάξουμε επίπεδο σαν ομάδα και να κοντράρουμε στα ίσια τους μεγάλους, θα πρέπει να φτιάξουμε γήπεδο και προπονητικό κέντρο.

Μπορεί ο Χριστοβασίλης να το θέλει στον Κατσικα, να έχει ακουστεί το Πανηπειρωτικό, τα Μάρμαρα, ο Άι Γιάννης και το χωριό του καθενός, εγώ όμως το θέλω στους Ζωσιμάδες, εκεί που έχω τις ωραιότερες αναμνήσεις των τελευταίων 30 χρόνων, από τα 6 που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Ένα γήπεδο σύγχρονο με τη διπλάσια σχεδόν χωρητικότητα από τη σημερινή, τις σουίτες και τα καφέ - εστιατόρια, τη μπουτίκ και το μουσείο της ομάδας.

Ένα γήπεδο καθαρά ποδοσφαιρικό που θα χαίρεσαι να πηγαίνεις όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και μέσα στην εβδομάδα για να διασκεδάσεις και δεν θα χρειάζεται να κάνεις ταξίδι ολόκληρο για να ΠΑΣ.

Αν λυνόταν το θέμα του στίβου με Λιμνοπούλα και Πανηπειρωτικό και βρισκόταν οι χρηματοδότες στις δύσκολες εποχές που περνάμε θα ήταν ευκαιρία τώρα που το γήπεδο ανήκει στην Περιφέρεια και όχι στη ΓΓΑ και πολύ περισσότερο που έρχονται εκλογές.

Προς το παρόν τέτοια projects παραμένουν όνειρο, ελπίζω να μην φτάσουμε την ηλικία του Βουτσά για να το ζήσουμε να υλοποιείται.

Και κάτι τελευταίο, όταν είδα το video όπου το Ν.Γκούμας γκρεμίζονταν δάκρυσα καθώς θυμήθηκα το μπαράζ με το Αιγάλεω......

38
Ομάδα πο χει Κόβη δεν προκόβει, Ομάδα πο χει Σάββα για τη Β´ τράβα.
Χοντρέ διόξτον σήμερα γιατί το Σαββάτο θα ναι αργά.

39
Μπροστά στον Σάββα ο Κόβης είναι Μπεκεμπάουερ.

40
Αν είναι να μάσουμε υπογραφές βάλτε μία και από εμένα αν και νομίζω το μεγάλο πρόβλημα πλέον δεν είναι ο προπονητής.

41
Απλά για την ιστορία να πω ότι με την Καλαμάτα δεν ήταν ο Χρηστίδης αλλά ο Κυρ Μάνθος και αποτελεί συνέχεια στησίματος που είχαμε κάνει εμείς στους Λαρισινούς.

Όχι ότι ο Χρηστίδης δεν έχει κάνει ομορφιές,συνήθως όμως έστηνε δεν στήνονταν όπως με Μακεδονικό και Νάουσα, όπως και να το κάνουμε ήταν ο μόνος που ήταν στα κόλπα,άλλο ήταν το πρόβλημά του, το κουμάρι και άφηνε παίκτες απλήρωτους κ.λ.π.

Επίσης μετά τον Ηλυσιακό δεν πέσαμε πρώτη φορά στη Γ´, αλλά δεύτερη, η πρώτη ήταν μετά τη χρηστή διοίκηση Χρηστίδη και τη "χρυσή" σχεδόν δεκαετία του, η δεύτερη ήταν μετά τη σχεδόν επταετία Μανθοκολέμπα και τη μη έλευση του τότε σείχη από τον αντίστοιχο Τσάκα της εποχής,του μέγιστου Τζόντο Γκιγκάνι (Α ρε ftla με τα πρωτοσέλιδα σου).

42
Σε 47 χρόνια ιστορίας τόσες πίκρες, τόσες λαμογιές, βρήκανε όλοι όσοι κυβερνήσαν το καράβι την ευκαιρία να κάνουν τη λεζάντα τους και καλή ζωή και στον πάτο να αφήνουν κρανίου τόπο και άντε ξανά από την αρχή.........

Δυστυχώς κανένας μεγαλομέτοχος δεν κατάλαβε ποτέ ότι δεν μας ενδιαφέρουν ούτε οι τίτλοι, ούτε τα μεγαλεία, το μόνο που μας νοιάζει είναι να έχουμε αξιοπρέπεια ως οπαδοί, να μην μας χλευάζουν οι γαυροβάζελοι στη δουλειά και να χαιρόμαστε όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο.

Πλέον το χοντρό τον ξεπέρασαν τα γεγονότα, η μόνη λύση είναι να πιστέψουμε σε κάτι καινούργιο, το οποίο θα μας δώσει κάποιο όραμα για το μέλλον.

43
 Βλάνταν προπονητής, Ζντένκο βοηθός, Γιαννμπελάς Κ20 και Γιανντάτσης τεχνικός διευθυντής. Φέρνουν δύο τρία παιχτάκια δικά τς, γίνεται επέκταση και στον Μπράνα και πάμε του χρόνου για C.L.

44
Μόνη λύση είναι να ζητήσουμε τα δύο πρώτα να τα παίξουμε εκτός, ώστε να παιξουμε 31 Αυγούστου πρώτο ματς εντός. Αν μάλιστα δεν ξεκινήσει 17 αλλά 24 το πρωτάθλημα με δύο εκτός στην αρχή, ερχόμαστε εδώ στις 13 Σεπτέμβρη,γιατί έχουμε στις 6 και διακοπή λόγω Εθνικής.

Η άλλη λύση για να πιέσουμε την τρικοματική για γήπεδο είναι να τους απειλήσουμε ότι θα τα κάνουμε όλα μπάχαλο για να γίνουν εκλογές τον Αύγουστο και να αναβληθεί το πρωτάθλημα.
Τότε θα γίνουν τα έργα σε χρόνο ρεκόρ.

45
Αρχικά οι αγώνες κυπέλλου θα πρέπει να είναι μέσα στο πακέτο διαρκείας (όπως κάθε χρόνο) και φυσικά ένα επιπλέον κίνητρο για αγορά διαρκείας από παλιούς και νέους κατόχους θα πρέπει να είναι η αγορά ευρωπαϊκών εισιτηρίων σε χαμηλότερη τιμή (αδειοδότησης επιτρέποντος).

 Δεν μπορώ να καταλάβω με καμία δύναμη γιατί σε μία κοινωνία ισότητας οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν έκπτωση στο γήπεδο και κατά πόσον μία τέτοια έκπτωση θα οδηγούσε σε αύξηση των γυναικών στο γήπεδο. Οσες είναι να έρθουν, θα έρθουν, της δικιάς μου και λεφτά να της δώσεις δεν πρόκειται να πατήσει. Εκτός κι αν το θέλουμε για να χουμε περισσότερα χαλόνια για να χαζεύουμε, αλλά τότε να βάλουμε διαβάθμιση στην έκπτωση π.χ -10% με παντελόνι, -15% με φούστα, -20% με καυτό σορτσάκι.

Επίσης είμαι προσωπικά κάθετος στα εντελώς δωρεάν, στους μπεχατζήδες (έχω υπάρξει σε νεαρή ηλικία που πηδάγαμε τον τοίχο πίσω από την 7) και θεωρώ ότι πέραν από αυτούς που εργάζονται την ώρα του αγώνα, όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να πληρώνουν έστω και ένα συμβολικό ποσό. Πολύ περισσότερο τα παιδιά, οι αυριανοί πελάτες της ομάδας.

Το φθηνότερο διαρκείας θα πρέπει να είναι φυσικά το παιδικό σε ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα π.χ 50€.

Στην επόμενη κατηγορία θα πρέπει να είναι οι άνεργοι, οι οποίοι για πρακτικούς και ηθικούς λόγους θα πρέπει να έχουν έκπτωση = ή > από 50%.

Μία έκπτωση περίπου στο 30% (αλλά ΚΤΕΛ) θα πρέπει να έχουν οι πολύτεκνοι, οι φοιτητές, οι στρατιώτες, ειδικές ομάδες πληθυσμού που συνήθως τυγχάνουν έκπτωσης σε θεάματα.

Στο 15 με 20% θα έβαζα τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και τα διαρκείας που θα αγόραζαν οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ για τους συγγενείς τους, τους πρώτους σαν αναγνώριση γιατί προάγουν το άθλημα, τους δεύτερους γιατί στο μαγαζί που δουλεύουν δικαιούνται κάποια έκπτωση όπως οι περισσότεροι από εμάς στις επιχειρήσεις που εργαζόμαστε.

Στο -10% θα έβαζα τους απόμαχους της ζωής, τους >65 που ειδικά στην Δυτική Ευρώπη τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης και δικαίως για εμένα.

Οσο για τις τιμές, επειδή τα έξοδα θέλω να πιστεύω θα είναι αυξημένα για εμάς τους φιλάθλους φέτος, αρχική για νέο κάτοχο στην μεγάλη στα 200€ (όσο πλήρωσα εγώ ο παλιός φέτος) θεωρώ ότι είναι μία καλή τιμή.

Ενα -20% για τους παλιούς, στα 160€ και ανάλογες τιμές για όλες τις θύρες πιστεύω με λίγες ακόμα μελετημένες κινήσεις θα έφερναν ξανά τον κόσμο στο γήπεδο σε επίπεδα προ τριετίας.

Τέλος τα απλά εισιτήρια θα τα έβαζα σχετικά ακριβά για να "τιμωρήσω" τους γαυροβάζελους και τους μοδάτους που διαλέγουν παιχνίδια π.χ τουλάχιστον 20€ στη μεγάλη.

Και για όποιον δεν έχει άμεσα το ρευστό για το διαρκείας, θα του έδινα τη δυνατότητα να το πάρει με τον τρόπο που χρησιμοποιεί κάθε σοβαρή εταιρεία. Εξόφληση σε άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής.

46
Αν δεν έχουμε τουλάχιστον 7.000 κόσμο την Τετάρτη είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

47
Νικάμε την Τρίπολη και έρχεται χ το άλλο ματς και μετά φέρνουμε χ στην Τούμπα. Η διαφορά παραμένει στο -2 από ΜΠΑΟΚ. Μετά όπου χάνουμε εμείς βαθμούς χάνουν και αυτοί παραμένοντας όμως πρώτοι αυτοί και δεύτεροι εμείς μέχρι την τελευταία αγωνιστική όπου θα γίνει της κολάσεως.


48
Ακόμα και στο δικαστήριο να δικαζόταν ως εγκληματίας, θα του αναγνωρίζονταν το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Το θέμα όμως δεν είναι να τον καταδικάσεις, αλλά να τον κάνεις να καταλάβει τη μλκία που έκανε. Από ότι φαίνεται και από τις δηλώσεις του και τις αντιφάσεις του τα έχει χαμένα, το IQ του δεν τον βοηθάει και πολύ, όλοι έχουν πέσει να τον φάνε, με πρώτη τη μνημονιακή ΔΗΜΑΡ, ο κόσμος διψάει για αίμα, είναι ότι πρέπει το θέμα για αποπροσανατολισμό από κουρέματα και όσα γίνανε σήμερα και το παιδί (γιατί περί παιδιού πρόκειται), ζήτησε ξεκάθαρα συγνώμη.

Τον Βορίδη που άνοιγε κεφάλια με στυλιάρια τον έχουν όλοι ξεχάσει και τον έχουν ως συνοδοιπόρο όλοι οι ευαίσθητοι τύπου Ψαριανού (και καλά κάνουν αν όντως έχει αλλάξει μυαλά από τότε που ήταν έφηβος όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει), αλλά όχι δύο μέτρα και σταθμά για να ικανοποιηθεί η κοινή γνώμη και να παραδειγματιστούν τα νέα τα παιδιά.

Κάποια πράγματα δεν μαθαίνονται με παραδειγματισμό, αλλά στα σπίτια από γονείς και στα σχολεία απο δασκάλους.

49
Το ότι το παιδί είναι χαζό κάνει μπαμ από μακριά.

Το ότι έιναι μόνο 20 χρονών και ζητάει συγνώμη εμένα με καλύπτει.

Μεγαλύτερος φασισμός είναι να τον ρίξεις στην πυρά για να ικανοποιηθεί η κοινή γνώμη και να μην του αναγνωρίσεις κανένα ελαφρυντικό (με πρώτα την άγνοια και τη μειωμένη αντίληψη), παρά η κίνηση που έκανε.

Η πολιτική, ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό και πολύ περισσότερο στο ποδόσφαιρο που είναι το πιο λαοφιλές άθλημα και το πλέον αξιοκρατικό.

50
Δεν θέλει και πολύ να στραβώσει η δουλειά για Ατρόμητο με το πρόγραμμα που έχει......

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5