Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - pas-pan

Σελίδες: [1] 2 3 ... 20
1
Πολύ σωστός ο φίλος Lemorsero που επανέφερε πάλι το θέμα κομπιουτεράκια....

Εγώ θα συμβιβαζομουν και με την 4η θέση που οδηγεί Ευρώπη.
Σε αυτή την περίπτωση αφήνουμε έξω τον ΠΑΟ και χρειαζόμαστε:
1. Τρείς δικές μας νίκες
2. ΠΑΟΚ - Άρης 1
3. Άρης - ΑΕΚ Χ
4. ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2

2
και -10 να τρώγαμε πέρυσι κάτω από την αελ δεν λήγαμε.


8 βαθμούς διαφορά είχαμε πέρυσι από την τελευταία και 7 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό... Μια χαρά πέφταμε ή παίζαμε μπαράζ με λίγο μεγαλύτερη ποινή. Για αυτό και στην ανακοίνωση του χθες, ο κοντός είπε ότι οι 5 βαθμοί είναι χαριστική ποινή.

3
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης λοιπόν (και επειδή παρέλειψαν να μας το αναφέρουν οι δικηγόροι υπεράσπισης της ΠΑΕ), ο Χρηστοβασίλης ζήτησε να αθωωθεί επειδή δεν ηξέρε την βαρύτητα αυτών που υπέγραψε. Όταν άγνοια του νόμου δεν υφίσταται για πολύ πιο απλά πράγματα.

Αυτή λοιπόν η αστεία γραμμή υπεράσπισης συν η άλλη αστεία γραμμή περί παραγραφής δείχνουν ότι όχι μόνο υπάρχει φωτιά εκτός από καπνό αλλά ότι ο ΧΒ κατά τη γνώμη μου είχε πλήρη εικόνα ότι η καμπάνα έρχεται και οι λεονταρισμοί περί "σκανδάλου", περί "αδικίας", περί "δικαίωσης" ήταν απλώς στάχτη στα μάτια του κόσμου για να αναζητήσουν αλλού τις ευθύνες και όχι στον ερασιτέχνη-βιοποριστή (ξεζουμιστή) ιδιοκτήτη.

Που τα βρηκες αυτο.Ενοοω οτι αυτη ηταν η γραμμη υπερασπισης;;

Αναφέρεται από συνοπαδους στην προηγούμενη σελίδα. Παραθέτω κι εδώ το απόσπασμα:

Παράθεση

Ομοίως αβάσιμος
τυγχάνει και ο ισχυρισμός του δεύτερου εγκαλουμένου
αναφορικώς με την κατάρτιση αμφοτέρων των ως άνω
συμβολαιογραφικών πράξεων άνευ της παρουσίας νομικού
παραστάτη, με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνεται ο ίδιος την
ακριβή σημασία και βαρύτητα των εμπεριεχόμενων σε αυτές
(πράξεις) εννοιών. Και τούτο διότι ενόψει του πνευματικού και
κοινωνικού εν γένει επιπέδου του δευτέρου εγκαλουμένου, όστις
τυγχάνει Πολιτικός Μηχανικός με σπουδές στην Αμερική και ο

οποίος δραστηριοποιείται πλέον επιχειρηματικώς στον τομέα της
παραγωγής και εμπορίας χρωμάτων, δεν δύναται να γίνει με
βάση τους κανόνες της κοινής λογικής και τα διδάγματα της
κοινής πείρας δεκτό ότι ο ίδιος ως επιστήμων και επιχειρηματίας
αδυνατεί να αντιληφθεί τη σημασία των όρων «ενέχυρο» σε
μετοχές [το οποίο, σημειωτέον ότι, σύμφωνα με το νόμο, δεν
μπορεί να συσταθεί με μονομερή δικαιοπραξία, αλλά απαιτείται
σύμβαση προς τούτο (αρθ. 1209επ. ΑΚ, 1211επ.ΑΚ και
1244ΑΚ)], «οικονομική απαίτηση ή αξίωση», «τίμημα» και
«υπεραξία» μετοχών, ή των όρων «κύριος, νομέας και κάτοχος».
Επίσης, ο ισχυρισμός ότι τα εμπλεκόμενα μέρη δεν
χρησιμοποίησαν νομικό παραστάτη, γιατί επιθυμούσαν να
διατηρήσουν μυστική την εν λόγω συμφωνία και, ως εκ τούτου,
δεν γνώριζαν το ακριβές περιεχόμενο των νομικών όρων, που
χρησιμοποιήθηκαν στις οικείες συμβολαιογραφικές πράξεις, δεν
αποδεικνύεται βάσιμος, καθόσον, αφενός, οι δικηγόροι
δεσμεύονται από τις διατάξεις περί απορρήτου στις σχέσεις με
τον εκάστοτε εντολέα τους, αφετέρου, κατά τους ιδίους ως άνω
κανόνες κοινής λογικής και κατά τα διδάγματα της κοινής
πείρας, εάν επρόκειτο για παροχή απλής πληρεξουσιότητας, δεν
θα υπήρχε ανάγκη για τήρηση μυστικότητας, η οποία ήταν
αναγκαία ωστόσο προϋπόθεση σε περίπτωση υποκρυπτόμενης
μεταβίβασης μετοχών, όπως συνέβη εν προκειμένω.

4
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης λοιπόν (και επειδή παρέλειψαν να μας το αναφέρουν οι δικηγόροι υπεράσπισης της ΠΑΕ), ο Χρηστοβασίλης ζήτησε να αθωωθεί επειδή δεν ηξέρε την βαρύτητα αυτών που υπέγραψε. Όταν άγνοια του νόμου δεν υφίσταται για πολύ πιο απλά πράγματα.

Αυτή λοιπόν η αστεία γραμμή υπεράσπισης συν η άλλη αστεία γραμμή περί παραγραφής δείχνουν ότι όχι μόνο υπάρχει φωτιά εκτός από καπνό αλλά ότι ο ΧΒ κατά τη γνώμη μου είχε πλήρη εικόνα ότι η καμπάνα έρχεται και οι λεονταρισμοί περί "σκανδάλου", περί "αδικίας", περί "δικαίωσης" ήταν απλώς στάχτη στα μάτια του κόσμου για να αναζητήσουν αλλού τις ευθύνες και όχι στον ερασιτέχνη-βιοποριστή (ξεζουμιστή) ιδιοκτήτη.

5
Συνταυρε echo ,κανενας και πουθενα δεν ειναι υποχρεωμενος να δηλωσει τι σκεφτεται να κανει και τι εχει κατα νου. Το θεμα ειναι οτι προκειται για ενα τεραστιο σκανδαλο παλι εις βαρος της ομαδας μας ,που δυστυχως διαχρονικα αποτελει ευκολο στοχο και σακο του μποξ ,εφοσον δεν κανουμε τιποτε σαν φιλαθλοι και σαν τοπικη κοινωνια γενικοτερα. Μεταβιβαση μετοχων στον Αυδη δεν υπηρξε. Δυο εξουσιοδοτησεις πωλησης υπηρχαν και ενα τριτο ενυπογραφο και απ τις δυο μεριες χαρτι που ακυρωνε αυτες τις δυο εξουσιοδοτησεις.Αυτα ολα επισυναφθηκαν στους δικασταδες ,αλλα τζιφος. Η αποφαση δεν παρθηκε απο τα πιονια που θελουν να λενε οτι ειναι και ανεξαρτητοι λειτουργοι της δικαιοσυνης ,αλλα μπορει [το πιθανοτερο] ,να εχει και πολιτικες διαστασεις.

Φίλε ΠΑΣ, έχεις κάποια γνώση της δικογραφίας που δεν έχουμε οι υπόλοιποι? Η' στηρίζεσαι μόνο στις δηλώσεις των δικηγόρων της ΠΑΕ; Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων οι κατηγορούμενοι δηλώνουν αθώοι ή επικαλούνται διάφορα ελαφρυντικά για να μειωθεί η ποινή τους. Ελάχιστοι ελαχιστότατοι δηλώνουν ένοχοι και ζητάνε να τους επιβληθεί η μέγιστη προβλεπόμενη ποινή.

Προσωπικά, δεν έχω ακριβή γνώση των όσων έγιναν όπως νομίζω και κανένας μας. Σίγουρα όμως, το θέμα δεν προέκυψε από το τίποτα. Κάτι έγινε και ο πρόεδρος έπρεπε να συμμορφωθεί με τη νομοθεσία (καλή ή κακή αλλά νομοθεσία) και να μην δώσει δικαιώματα. Η διαίσθηση μου πάντως μου έλεγε ότι κάποια λαδιά είχε γίνει και το στήριζα σε δύο πράγματα. Πρώτον, από την ανάθεση της εκπροσώπησης μας σε 2 ντόπιους δικηγόρους (αλλά στην ουσία πολιτικούς, έναν από τον Δήμο και έναν από την Περιφέρεια) και όχι σε κάποιον εμπειρότερο σε αυτά τα θέματα, ώστε να γίνει επίκληση στο συναίσθημα ότι όλη η περιοχή μας είναι συσπειρωμένη για τη μη τιμωρία της ομάδας. Και δεύτερον, ότι σημαντικό μέρος της υπερασπιστικής γραμμής μας ήταν η παραγραφή λόγω παρέλευσης ετών της όποιας παράβασης.

Άδική ποινή μεν, αλλά βρίσκουν και τα κάνουν δυστυχώς. Δε θα ρίξω το ανάθεμα σε κανένα "κράτος των Αθηνών" ή στους αντίπαλους που μας κυνηγάνε γιατί μας ζηλεύουν και θελουν να πάρουν τη θέση μας στα πλει οφ. Γραφικότητες δηλαδή που βλέπαμε να κάνουν άλλοι και γελούσαμε. Ο αποκλειστικός υπεύθυνος έχει ονοματεπώνυμο, είναι ο ερασιτέχνης που έχει σκοτώσει τα όνειρα μας χρόνια τώρα και βιοπορίζεται από την ομάδα μας.

6
Ακόμα και να φάμε άλλα τρία, στο Β παίζουμε κανονικά με κανονικούς παίχτες σε λογικές θέσεις

7
Παντελακης και Σιοντης δεν μπορούν να παίξουν καθόλου στη θέση που τους έχει βάλει. Πιστεύω πρέπει να τους αλλάξει και να βάλει Μορειρα Μινα κι ότι βγει.

Σωστός!
Θα προσθέσω όμως και τον Οικονομόπουλο!

8
Στο viva δεν υπάρχουν εισιτήρια για το ματς με παοκ;

καλύτερα... μην έχουμε κάποια έφοδο από ορκ. Ας έπαιρναν το πακέτο με τον Βόλο.

Ο Βόλος ήταν πακέτο με την ΑΕΚ και όχι με τον ΠΑΟΚ.
Η ίδια η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν εισητηρία για τον ΠΑΟΚ στο viva. Που ντα?

9
Καθαρό πέναλτι δυστυχώς

10
Την Τετάρτη 7 Απριλίου στις 18.00 το ματς

https://www.sport24.gr/football/kypello-elladas-aek-paok-pas-olympiakos.9182744.html

Ο γάβρος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μην παίξει Πέμπτη, αλλά Τετάρτη. Για αυτό το λόγο στριμώχτηκαν 2 παιχνίδια σε μια μέρα. Τι κερδίζει με αυτό? Μια επιπλεόν μέρα ξεκούρασης πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αντίστοιχα όμως χάνει μια μέρα ξεκούρασης πριν τον ημιτελικό μαζί μας. Δίνει δηλαδή βάρος σε ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι πρωταθλήματος και δείχνει για μένα  ξεκάθαρα τάσεις υποτίμησης προς εμάς. Μην κοιτάτε τι γράφουν τα διάφορα γαβροσάιτ ότι έπεσαν με τον δυσκολότερο αντίπαλο για να πικάρουν τους άλλους δύο, στην πραγματικότητα χάρηκαν απίστευτα.
Στο χέρι της ομάδας του Γιαννίκη είναι λοιπόν να ζήσουμε ξανά μέρες 2007. Ήδη τα πρώτα σημάδια όπως η υποτίμηση του γάβρου προς τον αντίπαλο του είναι τα ίδια όπως και τότε.

11
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: JEAN-BAPTISTE LÉO
« στις: Παρ 26 Φεβ 2021 12:30  »
Γιατί μπορεί να αποχωρήσει πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου;
Αφού δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος τώρα.  ::)

Μπορεί, γιατί εκείε έχουν μεταγραφική περίοδο, αφού το πρωτάθλημα τους ξεκινάει σε λίγες μέρες. Και έλεγα ότι αυτή χειμερινή μεταγραφική περίοδος θα ήταν η μονάδική που δεν μας παίρνουν παίχτη ενώ η ομάδα πηγαίνει καλά!Δυστυχώς όμως άκυρο!

Το μόνο καλό είναι ότι δεν πάει σε μια από τις σιχαμένες ελληνικές ομάδες αλλά στο εξωτερικό. Νομίζω μάλιστα ότι η ομάδα που θα πάει (αν είναι η Riga FC) είναι πρωταθλήτρια Λετονίας, οπότε ετοιμάζεται για προκριματικά Ch.L.  Σίγουρα πάντως δεν είναι η Σκόντο Ρίγα που αναφερεί ο Γιαννάκης, γιατί η ομάδα αυτή έχει διαλυθεί και δεν υπάρχει πλέον!

12
Πιστεύω ότι αν πάρουμε το Κύπελλο και βγούμε Ευρώπη, θα μείνει! :pashat:

13
Ήμουν από τους πρώτους που είπα εν βρασμώ ότι η ομάδα δεν πρέπει να κατέβει καθόλου να αγωνιστεί.

Μετά διάβασα το -για άλλη μια φορά - εκπληκτικό κείμενο του Lemorsero και σεκέφτηκα πόσο δίκιο έχει και ότι είναι καλύτερο να αγωνιστούμε σήμερα, έστω και στο Αγρίνιο, καθώς οι πιθανότητες είναι υπερ μας.

Τελικά καταλήγω, ότι είναι καλύτερα να δικαιωθούμε στο δικαστήριο και να αναβληθεί ο αγώνας για την έδρα μας. Είναι θέμα περηφάνιας και επίσης θέμα δεδικασμένου. Αν τυχόν απορριφθεί η προσφύγη μας, θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και θα κάνει ο καθένας ότι θέλει εις βάρος μας. Όσο λοιπόν και αν περιμένω εδώ και 2 βδομάδες με ανυπομονησία τον συγκεκριμένο αγώνα και μια νίκη επί αυτής της σιχαμένης ομάδας, κλίνω να επιθυμώ την αναβολή του αγώνα. Και θα τη θεωρήσω και αυτή σημαντική νίκη και θα περιμένω σε μια βδομάδα και την αγωνιστική νίκη. Βασικά, οποιαδήποτε σοβαρό δικαστήριο θα καταδίκαζε την ΕΠΟ. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να το κάνει αυτό ένα όργανο της ίδιας της ΕΠΟ.

14
Καλημέρα σε όλους.
Συμφωνώ με τον Mikkael_Sin. Όποιος βλέπει ελληνικό πρωτάθλημα χάνει τον χρόνο του. Μονο ΠΑΣ! :mono:
Ο παο φέτος πρέπει να βγει πάση θυσία ευρώπη.
Την προηγούμενη βδομάδα ήθελε να είναι ξεκούραστος για το ντέρμπι και αναβλήθηκε το ματς με εμάς.
Αυτή τη βδομάδα θέλει να είναι σε μια έδρα που παίζει ξανα την κυριακή το έκανε.
Επιπλέον ο ΠΑΣ μπορεί να κάνει ζημιά στον παο αποκλείοντας τον απο το κύπελλο οπότε ξεδιάντρωπα αλλάζει η επο την έδρα.
Ορίζει τον τζίλο διαιτητή. Φαντάζομαι και μέσα στον αγώνα θα δούμε πολύ ωραία πράγματα για άλλη μια φορά.

Προσωπικά θέλω να το παλέψουμε το ματς και όπου μας βγάλει. Μια νίκη με τόσο κόντρα απο όλους θα έχει τεράστια αξία.
Το κύπελλο δεν μπορώ να το θεωρήσω στόχο φέτος γτ πρέπει να περάσεις παο και μετά έναν απο αεκ παοκ οσφπ και στον τελικό να κερδίσεις έναν ακόμα απο δαύτους.
Εκτός που αν περάσουμε τον παο θα δούμε ακόμα πιο ωραία πράγματα.

Δεν πιστεύω ότι είναι κόντρα με τον ΠΑΣ. Οποιαδήποτε ομάδα στην ελλάδα είναι στην σουπερ λιγκ είναι για να συμπληρώνει τους 4 "μεγάλους". Δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι.
Θέλουν τετράδα ποκ παοκ στο κύπελλο και τους ίδιους στην ευρώπη. Αυτό και θα γίνει με κάθε κόστος.

Έτσι ακριβώς είναι η κατάσταση με τους 4 τυράννους του ποδοσφαίρου. Πόσο σύμφωνώ με τα παραπάνω!!

Αντιγράφω και κάποια σχόλια που βρήκα στο gazzetta από Λαρισαίους αν δεν κάνω λάθος που κινούνται σε αυτό το κλίμα

Παράθεση
David_Coulthard
19:40 | 16-02-2021
Είναι φοβερό πάντως το πως 4 ομάδες καταφέρνουν διαχρονικά να έχουν την εύνοια της διαιτησίας και της διοργανώτριας αρχής στις Ελληνικές διοργανώσεις. Και αν με το var βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση (καθώς ο διαιτητής σε γδέρνει μεν, αλλά έχει χάσει ίσως το πιο καλό του εργαλείο, το οφσάιντ) σε όλα τα άλλα η κατάσταση παραμένει η ίδια εδώ και δεκαετίες. Αποφάσεις που ευνοούν ΠΑΝΤΑ τους 4 εκτός και αν η απόφαση είναι μεταξύ των 4 οπότε ισχύει το δίκαιο του ισχυρότερου εκείνη τη στιγμή. Και μετά μας μοστράρουν τους τίτλους και τις ευρωπαϊκές συμμετοχές για να μας πουλήσουν μούρη για δήθεν μεγάλες ομάδες. Ο ένας έχει χρόνια διαιτητική εύνοια, ο άλλος χρώσταγε τις μιχαλούς και τον έσωσαν παράνομα, ο άλλος έπρεπε να πάρει πρωτάθλημα και γύρισε ο κόσμος ανάποδα και το πήρε για τον άλλον μέχρι και κύπελλο στη γ' εθνική δημιούργησαν για μία χρονιά και δεν κατάφερε καν να το πάρει.
Μικρές ομάδες με μεγάλες άκρες στα κέντρα αποφάσεων.
Ο τίτλος του 88 στη ζυγαριά, ζυγίζει πιο πολύ από όλους τους τίτλους σας μαζί.

m.kempes
20:19 | 16-02-2021
φιλε david, τους τρομαξε το διπλο του πας στην αεκ,κ ανελαβαν δραση...κ ειχαμε δυο ωραιες αλαγες εδρας, στο πας-παοκ κ στο πας-παο με προφαση το γηπεδο...μετα απ αυτα θα ξαναγινει καταλληλο το γηπεδο..προσωρινως εκριθη ακαταλληλο...για οσο χρειαζεται....εξ ου κ ο ορισμος αυτη τη ωδομαδα διοτι αρχικα ηταν για την αλλη βδομαδα...αλλα την κυριακη εχει πας-οφη....τι δικαιολογια να εβρισκαν για την αλλη εβδομαδα...15
Αποχώρηση από το κύπελλο ή έστω στη χειρότερη συμμετοχή με την Κ19 ή την Κ17. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική

16
Νομίζω ένα από τα χειρότερα ημιχρόνα φέτος, αν όχι το χειρότερο! Θα είναι πολύ θετικό αν πάμε με 0-0 στα αποδυτήρια.

17
Mα για την Πέμπτη που έρχεται δεν είχε οριστεί η ρεβάνς στην Αθήνα με τους βάζελους; Αφού πήρε αναβολή εκ του μη όντος ο αγώνας των Ζωσιμάδων, δεν έπρεπε να γίνει το ματς στην Αθήνα κανονικά και μετά το εξ'αναβολής στα Γιάννενα;

Όχι, οι επαναληπτικοί αγώνες είναι τον Μάρτιο!
Γνώμη μου είναι ότι το ματς της Πέμπτης θα γίνει κανονικά στα Γιάννενα. Όπως άλλωστε μπορούσε να είχε γίνει και την προηγούμενη Πέμπτη . Ο μόνος λόγος που δεν έγινε είναι τα καταγκιοζιλικια των βαζελων. Μέχρι την Πέμπτη θα έχει στεγνώσει σε μεγάλο βαθμό το γήπεδο αφού δεν προβλέπονται άλλες βροχές ή χιόνια. Ο βαζελος θα έρθει μετά μυαλά φουσκωμένα από τη νίκη επί του γαβρου,  έχοντας μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα της Πέμπτης και λογικά σίγουρος για τη νίκη ή έστω για σκορ πρόκρισης. Εδώ όμως θα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη...

18
Σήμερα διαβάζω έπεσαν οι υπογραφές για την ενίσχυση και βελτίωση των εγκαταστάσεων του ΟΦΗ από την Περιφέρεια Κρήτης με 1.000.000.
Σε πιάνει θλίψη διαβάζοντας το...
Στη δική μας Περιφερεια, ασχολούνται μόνο με αποκατάστασεις, συντήρησεις επαρχιακών-αγροτικων δρόμων, που όσο θυμάμαι τον εαυτό μου,δεν έχω δει καν να βελτιώνονται.


Παράθεση


Η Περιφέρεια Κρήτης υπέγραψε την έγκριση κονδυλίου ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων των Κρητικών.

Στον ΟΦΗ από καιρό «τρέχουν» το project για τον εκσυγχρονισμό του ΒΑΚ και στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Κρήτης θα συμβάλει με ένα ποσό της τάξεως των 990.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα θα καλύψει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Μιχάλης Μπούσης και σήμερα (12/2) έπεσαν οι υπογραφές για τη χρηματοδότηση του έργου από την πλευρά της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το κονδύλι είχε εγκριθεί από τις 11 Ιανουαρίου και παρουσία τόσο της ΠΑΕ όσο και του ερασιτέχνη, έπεσαν οι υπογραφές.
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ανακατασκευή-Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων γηπέδων ποδοσφαίρου του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου» στο Σκαφιδαρά Δήμου Μαλεβιζίου, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στα 990.000  ευρώ και στην υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τον Γιάννη Δανδάλη Πρόεδρο του ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πιτσούλης, ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης, ο διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, και τα στελέχη της υπηρεσίας Μάνος Γωνιανάκης και Γιώργος Κανδεράκης.
 
Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Πουρσανίδης ευχαρίστησαν δημόσια την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, επισημαίνοντας ότι, με την σημερινή υπογραφή της σύμβασης γίνεται το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να μεγαλώσουν και να εκσυγχρονισθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.
 
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ανέφερε ότι, η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να «επενδύει» στον αθλητισμό προς όφελος των νέων ανθρώπων σε όλη την Κρήτη.
Αντικείμενο της προτεινόμενης προγραμματικής Σύμβασης
 
1. Ωρίμανση του Έργου
2. Οργάνωση και σχεδιασμός υλοποίησης
3. Σύνταξη ή/και Επικαιροποίηση διακηρύξεων
4. Διενέργεια διαδικασιών ανάθεσης και επιλογής αναδόχου σύμφωνα με τη νομοθεσία Δημοσίων Συμβάσεων
5. Υπογραφή των σχετικών συμβάσεων
6. Διαχείριση και παρακολούθηση της υλοποίησης του Έργου
7. Παρακολούθηση χρηματορροών και εκτέλεση πληρωμών σε βάρος του προϋπολογισμού του Έργου
8. Παραλαβή του Έργου στο σύνολο του
9. Παράδοση του Έργου σε πλήρη λειτουργία στον Κύριο του Έργου με πλήρη τεχνική και οικονομική τεκμηρίωση

Gazzeta.gr

19
Ο Καχριμανης και οι βουλευτες της περιοχης ευθυνονται για την καταντια του σημερινου αγωνιστικου χωρου του μεγαλυτερου γηπεδου (δημοσιο κιολας) της Ηπειρου και για αλλες διαφορες αθλητικες εγκαταστασεις.
Να τους χαιρεστε οσοι τους ψηφιζετε.

Ο οποίος Καχριμανης έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε απευθείας αναθέσεις έργων σε ημέτερους εργολάβους χωρίς έκπτωση. Οι μισές από αυτές τις αναθέσεις, αν είχαν δημοπρατηθεί όλα αυτά τα χρόνια, θα έφταναν όχι μόνο για τον καλύτερο χλοοτάπητα με θέρμανση κλπ, αλλά για υπερσύγχρονο ολοκαίνουργιο γήπεδο.
Αυτά όμως έχει το 55% που παίρνει στις εκλογές. Δημιουργεί αλαζονεία, αίσθηση ότι είναι ο απόλυτος άρχοντας και ανεξέλεγκτος να κάνει ότι θέλει προκειμένου ουσιαστικά με διάφορες χαρές μικρές ή μεγάλες να επανεκλέγεται εύκολα. Φυσικά, μην ξεχάσουμε και την παντελή απουσία ίχνους αντιπολίτευσης τόσο εντός του Περ. Συμβουλίου, όσο και στον τύπο.

20
Δηλαδή η ύστατη προσπάθεια του ερασιτέχνη, είναι να βάλει μικρή αγγελία (!!!) στις εφημερίδες?

Και επιμένω στις ερωτήσεις μου.
Πώς γίνεται και οι άλλες ομάδες της Α2 δεν είναι ΚΑΕ?? Αυτές δεν έχουν νομικά προβλήματα?
Πώς γίνεται το γυναικείο τμήμα και δεν είναι ΚΑΕ? Και εκεί πέφτει χρήμα.

21
Από ότι προκύπτει λοιπόν από τις ανακοινώσεις, ο Ερασιτέχνης ήθελε το μπάσκετ ανδρών να γίνει ΚΑΕ ενώ οι διοικούντες να παραμείνουν υπό τη σκέπη του ερασιτέχνη. Για εμάς του αδαείς, βέβαια αυτά δε λένε και πολλά, γιατί δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες. Για μένα όμως προκύπτουν ένα σωρό ερωτήματα!

1. Είμαστε η πρώτη ομάδα που θα παίξει ποτέ στην Α2? Οι άλλες ομάδες τι κάνουν? Είναι ΚΑΕ, είναι ερασιτεχνικές? Γιατί οι άλλοι παίζουν κανονικά και σε μας προκύπτουν τέτοια προβλήματα?

2. Το μπάσκετ γυναικών αν δεν κάνω λάθος λειτουργεί υπό τη σκέπη του ερασιτέχνη? Πώς μπορεί εκεί και λειτουργεί κανονικά, ενώ εδώ ο ερασιτέχνης θέτει θέμα ότι πρέπει το ανδρικό να γίνει οπωσδήποτε ΚΑΕ.

3. Οι διοικούντες εύχονταν στην πρόσφατη ανακοίνωση τους του χρόνου να ανεβούμε Basket League. Οπότε και αναγκαστικά θα γινόμασταν ΚΑΕ. Τι θα πείραζε να γινόμασταν 1 χρόνο πριν?

4. Όλες οι ομάδες του μπάσκετ τελευταία δε θέλουν να παίζουν Α1 γιατί έχει πολλά έξοδα και πολύ λίγα έσοδα. Για Α2 δεν είχα ξανακούσει κάτι. Αντίθετα νόμιζα ότι όλοι την προτιμούσαν καθώς ήταν η μεγαλύτερη κατηγορία που μπορούσε κάποιος να κάνει το κέφι του, το χόμπι του κλπ, όντας σε μια ανταγωνιστική κατηγορία. Δεν είχα ξανακούσει ομάδα να παρατείται από την Α2. Γιατί εμεις?

5. Ο Μάντζιος και οι συν αυτώ θα μετακομίσουν ξανά για άλλη ομάδα?

22
Παρά πολύ στενάχωρο γεγονός δυστυχώς!

Μόνο εγώ είμαι όμως που διαβάζοντας τις δύο ανακοινώσεις, δεν κατάλαβα τίποτα για το λόγο που γίνεται αυτός ο "χωρισμός"?

23
Ξέρει κανείς πόσες ομάδες πέφτουν στο μπάσκετ γυναικών? Και πόσες από αυτές είναι απευθείας και πόσες με πλέι άουτ?

Δυσκολα τα πράγματα στις γυναίκες πάντως. Εντάξει πρώτη φορά στην Α1 λογικό είναι να υπάρχει απειρία. Σίγουρα πάντως όταν μία ομάδα στηρίζεται αποκλειστικά σε τρεις παιχτριες φτάνοντας να έχουν αυτές ακόμα και το 90% του σκοράρισματος, δύσκολα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ένα μαραθώνιο αγώνων. Ίσως χρειαζόταν και λίγο ελληνική ενίσχυση.

Ότι και να γίνει πάντως, τόσο τα κορίτσια, όσο και ο προπονητής και η διοίκηση τιμούν το έμβλημα του ΠΑΣ Γιάννινα και ελπίζω ότι ακόμα και αν γίνει το μοιραίο δε θα τα παρατήσουν αλλά θα επανέλθουν δυνατότεροι

24
Δύο παρατηρήσεις και από μένα με τα ελάχιστα μαθηματικά/ λογιστικά που ξέρω. Και αν κάνω λάθος, διορθώστε με.


1. Αν τα συμβόλαια ήταν 1.650.000 και η εφορία τους 45% , μας κάνει περίπου 2.400.000 και όχι 3 εκατομμύρια.

Κανείς ένα συνηθισμένο λάθος. Το 1.650.000 είναι το ποσό που μένει αν βγάλεις το 45% που αντιστοιχεί στο φόρο. Το 45% του 3.000.000 είναι 1.350.000 (3.000.000*0,45). Συνεπως: 3.000.000-1.350.000=1.650.000
Το λάθος που κάνεις για να στο πω απλα: Αν αφαιρέσεις από το 100 το 20% σου δίνει 80.Αν προσθέσεις στο 80 το 20% σου δίνει 96.
Καταλαβαινω ότι μπορεί να πικραίνονται διάφοροι αλλά ο υπολογισμός του Προέδρου εις το συγκεκριμένο σημείο, είναι απόλυτα σωστός.

Το δέχομαι. Αρκεί φυσικά να ισχύουν τα νούμερα που αναφέρει ότι είχε συμβόλαια, που για να πω την αλήθεια μου φαίνονται εξαιρετικά φουσκωμένα.

Μήπως έχει καμία εξήγηση και για τη δεύτερη απορία μου για τα 480.000 ευρώ που λέει ότι πλήρωσε ο πρόεδρος για φόρο τηλεοπτικών και χορηγών (!!!!)??

25
Δύο παρατηρήσεις και από μένα με τα ελάχιστα μαθηματικά/ λογιστικά που ξέρω. Και αν κάνω λάθος, διορθώστε με.


1. Αν τα συμβόλαια ήταν 1.650.000 και η εφορία τους 45% , μας κάνει περίπου 2.400.000 και όχι 3 εκατομμύρια.
2. Η εφορία εδώ και πάρα πολλά χρόνια φορολογεί στους ελεύθερους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ένα ποσοστό (περίπου 28-29%) επί της διαφοράς έσοδα μείον έξοδα (κέρδη δηλαδή) και όχι επί των εσόδων (480.000 φόρο από χορηγούς και τηλεοπτικά ανέφερε ο προεδρουλης). Άρα ή το ποσό αυτό που αναφέρει ότι πλήρωσε είναι παντζάρια ή για να πληρώσει αυτό το ποσό η εταιρεία είχε κέρδη και πλήρωσε φόρο επί των κερδών. Δηλαδή και στις δύο περιπτώσεις, είπε ψέμματα.

Ξαναλέω, ότι κάθε άλλο παρά ειδικός είμαι και ευχαρίστως να δεχθώ οποιαδήποτε διόρθωση.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 20