Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - fon7

Σελίδες: [1] 2 3 ... 774
1
ΠΑΣ Clubs / Απ: antinazi pas giannina est.2006
« στις: Σήμερα στις 00:33 »
Ένα κίνημα έχει μια δυναμική και κινείται μέσα σε μια κοινωνία που δημιουργήθηκε.Το πως θα εξελιχθεί,τι θα θέλει να πετύχει,αν θα μεγαλώσει ή θα μικρύνει,είναι θέμα των συμμετεχόντων.Το ίδιο και στο τι ενέργειες θα κάνει.
Το τι θεωρεί κάποιος πρόβλημα στην κοινωνία διαφέρει από άτομο σε άτομο.Το τι λύσεις θα προτείνει ή θα παλέψει για αυτές επίσης.
Την δημοκρατία την αποτελούν και οι διάφοροι κυρ παντελήδες,νοικοκυραίοι,ανάλογα την δύναμη που διαθέτουν.Ενίοτε κρατάνε μικρόφωνα,πληκτρολόγια κτλ.
Ο καθένας και το κάθε κίνημα κάνει αυτά που μπορεί.

2
Παράθεση
Έτος παραγωγής: (2021)


Η ΕΡΤ ΙΧΝΗΛΑΤΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΟΕΒΡΑΙΩΝ

Η εβραϊκή κοινότητα Ιωαννίνων υπήρξε το κέντρο του Ελληνόφωνου Ρωμανιώτικου Εβραϊσμού για αρκετούς αιώνες. Με την ενεργή της παρουσία στα Γιάννενα, από τη βυζαντινή εποχή μέχρι το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, διαδραμάτισε ένα σημαντικό ρόλο στην οικονομική, πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή της πόλης, που αποτυπώνεται ως σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Πορεία στο χρόνο», που γυρίστηκε και θα προβληθεί από την ΕΡΤ2, γίνεται μια προσπάθεια ανάδειξης της πολυκύμαντης ιστορίας των Γιαννιωτοεβραίων.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην έλευση και τη διαχρονική παρουσία των Εβραίων στα Γιάννενα, τις ενδοκοινοτικές και διακοινοτικές σχέσεις τους, την κοινωνική διαστρωμάτωση, τη μέριμνα για την εκπαίδευση, την εθιμική ζωή και τους επηρεασμούς που δέχθηκαν από τις χριστιανικές παραδόσεις της περιοχής.

Ιχνηλατείται, επίσης, η καλλιέργεια του αντισημιτισμού στην περιοχή, παρουσιάζεται η ενσωμάτωση των Γιαννιωτοεβραίων στο Ελληνικό Εθνικό Κράτος, καθώς και η συμμετοχή τους στους εθνικούς αγώνες και την Εθνική Αντίσταση.

Η έρευνα επικεντρώνεται και στον εκτοπισμό της Ρωμανιώτικης εβραϊκής κοινότητας, τον Μάρτιο του 1944 από τους ναζί, αγγίζοντας επίμαχα ζητήματα, τα οποία μέχρι τις μέρες μας συνεχίζουν να αποσιωπούνται ή να υποφωτίζονται, όπως η στάση των τοπικών αρχών και των πολιτών στον εκτοπισμό, καθώς και η αρπαγή των περιουσιών τους. Σημεία προβληματισμού, επίσης, αποτελούν και η σιωπή της μνήμης που ακολούθησε τα τραγικά γεγονότα του εκτοπισμού, η ανάδυσή της στη δημόσια σφαίρα στα τέλη του 20ού αιώνα, καθώς και το φαινόμενο της μετα-μνήμης σε σχέση με τις μελλοντικές γενιές, τις οποίες απειλεί ένας νέος ρατσιστικός λόγος που αναπτύσσεται επικίνδυνα στην υφήλιο από ακροδεξιά και ξενοφοβικά κινήματα.

To ντοκιμαντέρ μεταδίδεται με αφορμή την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος (27 Ιανουαρίου)Έρευνα-Παρουσίαση: Παναγιώτης Τζόκας
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
https://program.ert.gr/details.asp?pid=3785539&chid=49

Επίσης και ένα σχετικό βιβλίο

Παράθεση
ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΙΣΗΜ ΛΕΒΗ
ΟΙ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟΥ, 1898-1944 (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ)

Κάθε φωτογραφία και μια ιστορία. Ένα συγκινητικό φωτογραφικό οδοιπορικό, όπως αυτό αποτυπώθηκε σε περισσότερες από πεντακόσιες γυάλινες στερεοσκοπικές πλάκες του γιατρού και φωτογράφου Νισήμ Λεβή, μέλους επιφανούς οικογένειας της ρωμανιώτικης εβραϊκής κοινότητας των Ιωαννίνων. Οι φωτογραφίες βρέθηκαν τυχαία στην κατοχή ενός μικροπωλητή που καλούσε τον κόσμο να σκύψει στο ξύλινο κουτί και να δει - με το αζημίωτο: "Ένα φράγκο το πανόραμα, κύριοι!".
Ένα γοητευτικό ταξίδι στο χρόνο, που ξεκινά από την τελευταία δεκαπενταετία της οθωμανικής κυριαρχίας στα Ιωάννινα και διατρέχει όλα τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα της εποχής, μια γοητευτική περιήγηση στα κοσμοπολίτικα κέντρα του τότε κόσμου, κυρίως όμως ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε ένα πλήθος ανθρώπων που διαφορετικά θα παρέμεναν απλά ονόματα στον κατάλογο θυμάτων στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Every picture tells a story. A touching photographic journey, captured in over 500 stereoscopic glass plates by the doctor and photographer Nissim Levis, a member of a prominent family in the Romaniote Jewish community of loannina. They were found by chance, in a corner of history and the city, in the possession of a street vendor who invited passersby to examine them by looking into a wooden box, for a fee - "one frank for the panorama, ladies and gentlemen!"
A charming voyage in time that starts during the last fifteen years of Ottoman rule in loannina, with stops along the way for the city's major historical events and for visits to some of the world's most cosmopolitan locales of that period. Most of all, however, it is a small tribute to the memory of a group of individuals who would otherwise have been remembered only as simple rows on the Holocaust Museum's list of victims. (From the publisher)
Περιεχόμενα
ΠΡΟΛΟΓΟΣ - Μαρκ Μαζάουερ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Αλέξανδρος Μωυσής
1898-1912, Η καθημερινή ζωή στα Οθωμανικά Ιωάννινα
1908-1915, Έτη αναταραχών και ανακατατάξεων στα Ιωάννινα
1899-1919, Περιηγήσεις στην Ήπειρο στη διαδρομή μεταξύ Ιωαννίνων και Δυτικής Ευρώπης
1899-1904, Η ζωή ενός Γιαννιώτη μαθητευόμενου ιατρού στο Παρίσι
1899-1904, Ταξίδια αναψυχής στη Γαλλία και αλλού
1919-1930, Η ζωή στα Ιωάννινα και οικογενειακά ταξίδια μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο
1944, ΚΑΤΑΛΗΞΗ, Η τελευταία εικόνα - 25 Μαρτίου 1944

PROLOGUE - Mark Mazower
INTRODUCTION - Alexander Moissis
1898-1912, Everyday life in Ottoman loannina
1908-1915, Years of upheaval and change in loannina
1899-1919, Travels in Epirus on the Road between loannina and Western Europe
1899-1904, The life of a Yanniote medical intern in Paris
1899-1904, Vacation trips in France and beyond
1919-1930, Life in loannina and family travels after WWI
1944, CONCLUSION, The last image - March 25, 1944
https://www.politeianet.gr/books/9786185209124-mousis-alexandros-kapon-to-panorama-tou-nisim-lebi-265867?gclid=EAIaIQobChMIuKDovrPS9QIV0uR3Ch0H-Q2oEAAYASAAEgIsQfD_BwE

Βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών

3
Ο Γιούλιους Χιρς ήταν ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στα πρώτα χρόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου. Φόρεσε τη φανέλα της Γερμανίας, έγινε ο πρώτος παίκτης της που πέτυχε 4 γκολ σε έναν αγώνα και κέρδισε πρωταθλήματα με την Καρσλρούη και τη Γκρόιτερ Φίρτ. Την ίδια περίπου περίοδο έλαβε μέρος στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου και έχασε τον αδερφό του που σκοτώθηκε στη μάχη. Όταν ο Χίτλερ άρχισε να κυνηγάει τους Εβραίους ο Χιρς θεώρησε πως δεν θα έχει πρόβλημα. Ήταν γνωστός, ήρωας πολέμου και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής. Έκανε λάθος. Μια κρύα μέρα του 1943 μεταφέρθηκε στο Άουσβιτς μαζί με 1500 ακόμα Εβραίους και από τότε κανένας δεν τον είδε ξανά.


Ημέρα μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος σήμερα.

El Sombrero

4
ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή? / Απ: Marvin Peersman
« στις: Χθες στις 17:23 »
Ο Παλαθουέλος πάντως περιμένει 15 χρόνια να πάρει τα λεφτά του.

5
Οι Κομόρες, μια από τις μικρότερες χώρες της Αφρικής, έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε για πρώτη φορά στο Κύπελλο Εθνών της ηπείρου. Εκεί, και παρά το γεγονός ότι θεωρείται η πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης, έκανε και δεύτερη έκπληξη, αφού προκρίθηκε στους '16' αφήνοντας έξω ένα από τα φαβορί, τη Γκάνα. Τώρα, σαν ήρωας από βιντεοπαιχνίδι που κάθε φορά πρέπει να περάσει και πιο δύσκολη πίστα, καλείται να αντιμετωπίσει το Καμερούν, μια εθνική που βρίσκεται 82 θέσεις πιο ψηλά … Δείτε περισσότερα


BREAKING NEWS: Όπως λένε τα ρεπορτάζ, στα σημερινά τεστ ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας βρέθηκε αρνητικός άρα εκτός απροόπτου θα παίξει κανονικά το βράδυ. Βέβαια ο συγκεκριμένος είναι χωρίς ομάδα από τα τέλη του 2020 αλλά μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας, τουλάχιστον έχει δικά του γάντια.

BREAKING NEWS VOL 2: Τελικά η CAF δεν δέχτηκε το σημερινό αρνητικό τεστ του τερματοφύλακα και οι Κομόρες κατεβαίνουν και επίσημα στο ματς με έναν αριστερό μπακ στο τέρμα!
El Sombrero

6
"Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός για την κακοκαιρία 'Ελπίδα'"

El Sombrero

Η επιτυχία των ντόπιων παραγόντων....Έχουν αφήσει ιστορία...

7
Οι Κομόρες έχασαν την πρόκριση για τους '8' αλλά κέρδισαν τη συμπάθεια μας αφού πάλεψαν ως το τέλος για την ισοφάριση, παρ'ότι έπαιζαν με 12 απουσίες, χωρίς τον προπονητή τους, εκτός έδρας με ένα από τα φαβορί, έχοντας κάνει μέρος της προθέρμανσης στο πούλμαν λόγω μποτιλιαρίσματος, με κόκκινη από το 7' και με τερματοφύλακα έναν αμυντικό που όταν είδε αντίπαλο να φτάνει μπροστά του έκανε ασυναίσθητα αυτό που κάνει μια ζωή: Έβαλε τα χέρια πίσω για να μην κάνει πέναλτι!


Λίγο πριν φύγουν από τη διοργάνωση άφησαν κι αυτό, έτσι για ενθύμιο:

El Sombrero

8
"Το ποδόσφαιρο δίνει νόημα στη ζωή σου. Ταυτόχρονα, η ζωή σου, η ιστορία σου, επηρεάζει το ποδόσφαιρο που παίζεις. Ο παππούς μου ήταν από τη Βαρκελώνη και πολέμησε τον Φράνκο μέχρι το 1939. Όταν οι εθνικιστές κατέλαβαν την πόλη, πήρε την κοπέλα του και διέσχισαν με τα πόδια τα Πυρηναία ως τη Γαλλία. Στο κέντρο προσφύγων στο Αρζελές-συρ-Μερ υπήρχαν 100.000 Ισπανοί. Φαντάζεστε να τους έδιωχναν οι Γάλλοι; Ευτυχώς δεν το έκαναν. Έδειξαν συμπόνια, όπως πρέπει να δείχνει πάντα η ανθρωπότητα προς όποιον υποφέρει. Ο παππούς μου έφτασε εκεί χωρίς τίποτα και έκανε μια νέα αρχή από το μηδέν. Αυτή είναι η ζωή των προσφύγων. Πηγαίνεις όπου μπορείς να πας, κάνεις ό,τι μπορείς να κάνεις και φτιάχνεις ξανά τη ζωή σου."
(Ερίκ Καντονά)

[urlhttps://www.facebook.com/sombrerogr/posts/10160234733625931?__cft__]El Sombrero[/url]

9
https://www.sport24.gr/football-analysis

Για όσους ψάχνονται σε στατιστικά.Τα άρθρα ασχολούνται κυρίως με τους λεγόμενους μεγάλους αλλά τα στατιστικά υπάρχουν για όλες τις ομάδες.

10
Ποιος θα μπει στην 6αδα;


Ο Βασίλης Σαμπράκος συγκρίνει την απόδοση ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και εξηγεί για ποιο λόγο θα χαρεί με την επιτυχία τους.
Σύμφωνα με την φωτογραφία της στιγμής στην Superleague, δεδομένου ότι οι τέσσερις προπορευόμενοι έχουν εξασφαλίσει, υπό κανονικές συνθήκες, την συμμετοχή τους στα playoffs, υπάρχουν τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τις δύο άλλες θέσεις: ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ και ο Αρης. Αν κάποιος μπορούσε να υποθέσει με ασφάλεια ότι ο Άρης θα πάρει πίσω τους 6 βαθμούς που κέρδισε στο τερέν αλλά δεν προστίθενται στην βαθμολογία του λόγω της ποινής που του έχει επιβληθεί, θα οδηγούνταν στην εκτίμηση ότι οι τρεις “μικρότερες” επαρχιακές ομάδες θα διεκδικήσουν μια θέση στην 6αδα. Αφήνοντας στην άκρη τα δικαστικά, δεδομένου ότι το φως πέφτει πάνω σε αυτές τις τρεις ομάδες, επιχείρησα μια σύγκριση των δεδομένων απόδοσης των ομάδων στο πρωτάθλημα μέσα από το Comparisonator, που είναι μια διεθνής πλατφόρμα σύγκρισης της απόδοσης ποδοσφαιριστών και ομάδων και χρησιμοποιείται ως εργαλείο για την αναζήτηση ποδοσφαιριστών αλλά και για την ανάλυση του αντιπάλου.

Προτού προχωρήσω στα όσα αντιλαμβάνομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία πρέπει να υπογραμμίσω ότι δεν μεροληπτώ. Με άλλα λόγια έχω λόγους να υποστηρίζω την προσπάθεια κάθε μιας εκ των τριών αυτών ομάδων. Και ένας εκ των κυριότερων λόγων που με κάνουν υποστηρικτή αυτών των προσπαθειών είναι το κοινό σημείο αυτών των τριών ομάδων: η εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τους προπονητές.

Η σύγκριση των στοιχείων απόδοσης - σε δεκάδες διαφορετικές παραμέτρους επίθεσης, άμυνας, κυκλοφορίας της μπάλας και μονομαχιών, δείχνει ότι ο προπορευόμενος ΠΑΣ μειονεκτεί μέχρι εδώ απέναντι και στους δύο ανταγωνιστές του. Απέναντι στον Αστέρα, ο ΠΑΣ “χάνει” σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού και μάλιστα με σημαντικές διαφορές. Με απλά λόγια είναι μια ομάδα που σκοράρει λιγότερο, δέχεται πιο εύκολα γκολ, δημιουργεί ευκαιρίες χαμηλότερης αξίας και επιτρέπει πιο κλασικές ευκαιρίες στον αντίπαλο συγκριτικά με τον Αστέρα.Στην σύγκριση με τον ΟΦΗ, ο ΠΑΣ αμύνεται πιο αποτελεσματικά αλλά “χάνει” στην σύγκριση στους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού - δηλαδή σε επίθεση, passing game και μονομαχίες.Η σύγκριση ανάμεσα σε Αστέρα και ΟΦΗ οδηγεί στην διαπίστωση ότι η ομάδα της Τρίπολης υπερτερεί, με σημαντικές διαφορές, σε όλα τα κομμάτια απόδοσης.Με άλλα λόγια, αν ένας αναλυτής απόδοσης καλούνταν να προεκτιμήσει, με βάση την πορεία των ομάδων μέχρι εδώ, την κατάληξη των προσπαθειών τους να μπουν στην 6αδα θα διαπίστωνε ότι η πιο “έτοιμη” ομάδα είναι ο Αστέρας. Ίσως όχι τυχαία, η ομάδα που έχει την μεγαλύτερη ηλικία, δηλαδή αυτή που δουλεύει για σημαντικά μεγαλύτερο διάστημα με τον ίδιο προπονητή.

Αν το κριτήριο ήταν η ψυχαγωγία, δηλαδή η ποιότητα και η ποσότητα του επιθετικού ποδοσφαίρου, ο Αστέρας και ο ΟΦΗ θα προσπερνούσαν τον ΠΑΣ και θα μετέτρεπαν την διεκδίκηση μιας θέσης στην 6α σε δική τους υπόθεση. Μέχρι εδώ, το ποδόσφαιρο του ΟΦΗ και του Αστέρα έχει κερδίσει περισσότερους θαυμαστές και υποστηρικτές στην ποδοσφαιρόφιλη Ελλάδα. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που έχει επιτύχει μέχρι εδώ ο ΠΑΣ μοιάζει μεγαλύτερο κατόρθωμα, κυρίως επειδή είναι ομάδα που έχει καινούργιο προπονητή, ο οποίος μάλιστα εργάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, και έχει αλλάξει το περασμένο καλοκαίρι σχεδόν όλη την ομάδα του.

Σύμφωνα με τις αρχές της ανάλυσης της απόδοσης, ο Αστέρας και ο ΟΦΗ έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να τα καταφέρουν στην πορεία μέχρι τον τερματισμό της κανονικής περιόδου. Κάποιος που αγαπά το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να υποδεχθεί με χαρά όποια ή όποιες εκ των τριών αυτών ομάδων κατορθώσουν να μπουν στα playoffs. Διότι και οι τρεις είναι ομάδες που σέβονται τα βασικά της λογικής του σημερινού ποδοσφαίρου, ή τουλάχιστον σέβονται το θεμελιώδες: η επιλογή του προπονητή είναι μια διαδικασία, κατά την οποία κυριαρχεί η λογική, και όχι μια μαντεψιά ή μια σύσταση ενός ατζέντη. Και ο χρόνος που δίνουν είναι συνήθως μεγάλος για τα ελληνικά δεδομένα του ποδοσφαίρου. Δύο αξιόλογοι Έλληνες προπονητές και ένας εκ των πιο αξιόλογων ξένων προπονητών που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από την Ελλάδα καταφέρνουν ως στιγμής να περνούν πάνω από τον πήχη των θερινών προσδοκιών, ή τουλάχιστον να μην τον ρίχνουν. Χαίρομαι πολύ για αυτό, και εύχομαι στο επόμενο αντίστοιχο σημείωμα να έχω “υποχρεωθεί” να βάλω στην λίστα της σύγκρισης και τον Παναιτωλικό του Γιάννη Αναστασίου.
gazzetta.gr

11
Παραπάνω στο λινκ δεν δείχνει το δικό μας ρόστερ.

12
Εγώ έχω σύνδρομο Στοκχόλμης.Ζήτω ο Χβ.Η μελαχρινή γιατρός μπορεί να με βοηθήσει;

13
Μιας και γνωρίζεις τα των υποδομών θα αναφερθώ σε αυτό.Παρόμοια λογική είναι και στα υπόλοιπα.
Το να ζητάς να οργανωθεί η ομάδα και να αλλάξει επίπεδο είναι τρελό;Το να υπάρχουν εγκαταστάσεις ή προπονητές;Πάνε στην πρώτη ομάδα και είναι όλα αγύμναστα και αδύναμα.Δηλαδή αν τα οργανώσει,ο Χβ δεν θα βγάλει λεφτά από παίχτες που θα βγουν;Μήπως δεν θα βγουν;Έχει στην ομάδα 14 χρόνια.

14
Σέχου κάνει Θεού

15
Έχουμε γενέθλια
Θα κάναμε και πάρτι
Και όλοι μαζί φωνάξαμε
8άρα ρίξε πάλι (τι νομίσατε;;; )

17
Μην ξεχνιέστε.Για ρίξτετις ψήφους σας.

18
Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2021-22 / Απ: MVP 2021 - 2022
« στις: Δευ 24 Ιαν 2022 23:35  »
Μετά το τέλος της 18ης αγωνιστικής η κατάταξη για τον MVP 2021 - 2022 έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΠΕΡΕΑ 33
ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ 22
ΚΑΡΓΑΣ 22
ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ 20
ΣΑΛΙΑΚΑΣ 20
ΠΙΡΣΜΑΝ 15
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ 15
ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ 13
ΜΟΡΕΪΡΑ 13
ΜΙΝΑ 8
ΜΠΡΕΝΕΡ 5
ΚΟΝΤΕ 5
ΣΟΥΛΗΣ 5
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ 3
ΓΚΑΝΤΑΡΦΣΚΙ 2
ΜΙΛΙΝΤΣΕΑΝΟΥ 2
ΣΝΑΙΝΤΕΡ 2

19
MVP ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Σάλιακας 21 (28.8%)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάλιακας 5
Περέα 3
Κάργας 2
Καραχάλιος 1

20
Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2021-22 / Απ: MVP 2021 - 2022
« στις: Δευ 24 Ιαν 2022 23:29  »
Μετά το τέλος της 17ης αγωνιστικής η κατάταξη για τον MVP 2021 - 2022 έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΠΕΡΕΑ 30
ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ 22
ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ 20
ΚΑΡΓΑΣ 20
ΣΑΛΙΑΚΑΣ 15
ΠΙΡΣΜΑΝ 15
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ 14
ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ 13
ΜΟΡΕΪΡΑ 13
ΜΙΝΑ 8
ΜΠΡΕΝΕΡ 5
ΚΟΝΤΕ 5
ΣΟΥΛΗΣ 5
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ 3
ΓΚΑΝΤΑΡΦΣΚΙ 2
ΜΙΛΙΝΤΣΕΑΝΟΥ 2
ΣΝΑΙΝΤΕΡ 2

21
MVP ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Σούλης 25 (36.2%)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σούλης 5
Περέα 3
Ντομίνγκεζ 2
Κάργας,Μορέιρα 1

22
ΠΑΣ-Απόλλων Σμύρνης
Λαμία-ΟΦΗ
Ιωνικός-Ατρόμητος
Παναθηναικός-Αστέρας
Παναιτωλικός-Άρης
ΑΕΚ-Βόλος
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

ΣκουπροΚουβαδοΛιγκ by PAS.gr 2021-22

23
Για μας ένας αγώνας που πρέπει να τον πάρουμε για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε και για να μας βγουν τα κουκιά για την 6η θέση.Για τον Χβ δεν ξέρω.Ο μήνας έχει 9,χιόνισε τώρα και θα αποκλειστεί η όποια μεταγραφή στα χιόνια.Υπομονή και κουράγιο προς όλους μας να αντέξουμε.Άσχετα αν συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.Υγεία προς την ομάδα μπας και μπορέσουμε να κατεβάσουμε κανονική αποστολή.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2022,στις 15:00.Με την μπουκιά στο στόμα.

Προιστορία με Απόλλων Σμύρνης by PAS.gr

24
Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα: Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ηττήθηκε στον Βόλο
Με σκαμπανεβάσματα στον ρυθμό της επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά από έναν μήνα απραξίας η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κυανόλευκοι» άφησαν 3 πολύ σημαντικούς βαθμούς στον Βόλο στη μάχη για την είσοδο στο final-4 του πρωταθλήματος Κ17 και πλέον καλούνται να κάνουν την υπέρβαση στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Οι Γιαννιώτες ξεκίνησαν πολύ καλά στο πρώτο 15λεπτο του α’ ημιχρόνου, όπως και στο 25λεπτο του β’ ημιχρόνου, όμως δύο φορές δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα και στο τέλος ηττήθηκαν κιόλας, παρά το γεγονός ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο χάθηκαν τρεις κλασικές ευκαιρίες να φύγει η ομάδα τουλάχιστον με το «Χ» από τον Βόλο.

Στο 3’ ο Λυκόπουλος μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα του Βόλου πλάσαρε για το 0-1.

Στο 15’ ο Νταβλαμάνος με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 60’ σε ανατροπή του Ζωγράφου μέσα στην περιοχή ο Σάλο από τα 11 βήματα έκανε το 1-2.

Στο 75’ ήταν η σειρά του Βόλου να σκοράρει από την άσπρη βούλα, με τον Κουφογιώργο να ισοφαρίζει σε 2-2.

Στο 80’ ο Νταβλαμάνος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΠΑΣ Γιάννινα: Καραφυλλιάς, Αθανασίου, Κύργιος (65’ Μίνης), Ντώνος, Παύλου, Πάκος, Ζωγράφος (60’ Πλασκασοβίτης), Λώλης (80’ Νίτας), Λυκόπουλος, Μυρόγλου (80’ Φλώρος), Σάλο
super-fm.gr

25
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, πως ο εξ’ αναβολής αγώνας με τη Νίκη Λευκάδας που έχει οριστεί για την Τετάρτη 26/1/2022 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του Covid. 
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ομάδας μας στο YouTube.
ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Σελίδες: [1] 2 3 ... 774