Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - fon7

Σελίδες: [1] 2 3 ... 800
1
ΠΑΣ-Άρης GG
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2
ΠΑΟΚ-Παναθηναικός GG

2
Μεταξάς: «Δεν υπάρχει τίποτα νεότερο και τίποτα επίσημο να ανακοινωθεί»
Το θέμα της αποχώρησής του ή μη από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα μονοπώλησε τη σημερινή συνέντευξη τύπου του κ. Μεταξά. Ο κόουτς των Ηπειρωτών τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο να ανακοινωθεί, ότι μίλησε με τον πρόεδρο όπως θα γινόταν ούτως ή άλλως και διαφάνηκε ότι ίσως και να αναμένει κάτι απ’ αυτόν σε νεότερη συνάντηση μαζί του. Σε γενικές γραμμές, πάντως, δεν ξεκαθάρισε το θέμα ούτε έγινε κάποιος σοφότερος, κάτι που ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που υπάρχει αύριο ο τελευταίος αγώνας και από τη στιγμή που εκκρεμεί μία ακόμα συζήτηση με τον κ. Χριστοβασίλη.

Επίσης διέψευσε τις φήμες ότι ενημέρωσε τους παίκτες για αποχώρησή του από την ομάδα.

Για το αν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα: «Για να αρχίσουμε και να τελειώσουμε κιόλας με αυτό το θέμα για να μιλήσουμε για τα αγωνιστικά μετά, αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για ανακοίνωση. Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο, όφειλα να το κάνω, γνωρίζει τις σκέψεις μου και όταν υπάρχει κάτι νεότερο και επίσημο θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Ειλικρινά σας λέω δεν υπάρχει τίποτα για να ανακοινωθεί προς τα έξω».

Για το αν ειπώθηκε κάτι στους παίκτες: «Όχι, το άκουσα από εσάς ότι γράφτηκε, αλλά δεν ισχύει».

Για το αν ουσιαστικά ισχύει η φήμη ότι θέλει να αποχωρήσει: «Ουσιαστικά πάμε τώρα στα αγωνιστικά γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ».

Για το γιατί δεν βγήκε μία ανακοίνωση διάψευσης για όλα αυτά: «Εγώ είπα ό,τι είχα να πω και στέκομαι σε αυτό, γιατί δεν υπάρχει τίποτα νεότερο».

Για τη συζήτηση με τον πρόεδρο και αν θα γινόταν ούτως ή αλλιώς: «Πάντα συζητάμε με τον πρόεδρο, γνωρίζει τις σκέψεις μου, εγώ τις δικές του, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα να ανακοινώσουμε. Όταν υπάρξει θα το μάθετε».

Για το πότε έγινε η συζήτηση με τον πρόεδρο και πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση για το τι θα γίνει: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα νεότερο να ανακοινώσω. Μίλησα και μιλάω συνέχεια με τον πρόεδρο».

Για το παιχνίδι με τον Άρη και τα προβλήματα που υπάρχουν: «Θέλω να κοιτάω τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνω με τη σκέψη πως μπορώ να κερδίσω. Για να έχεις μία επιτυχία συμμετέχει όλη η ομάδα και όλο τιμ και όλοι οι παίκτες είτε παίζουν είτε όχι βασικοί. Ειδικά εκείνοι που δεν παίζουν έχουν πολύ σημαντικό ρόλο με τη συμπεριφορά τους, τον χαρακτήρα τους. Απλά στα δύο τελευταία παιχνίδια φάνηκαν οι ελλείψεις. Και δεν μας έφτανε ο κορωνοϊός και οι τραυματισμοί, ήρθε και η γαστρεντερίτιδα και μείναμε με λίγους παίκτες στον πάγκο. Ο Οικονομόπουλος έπαιξε άρρωστος, ο Καραχάλιος στο ζέσταμα κατάλαβε ότι δεν μπορούσε και λυπάμαι που στο τέλος μας πιάνει αυτό το κακό και δεν μπορούμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Αύριο πάλι δεν θα είμαστε πλήρεις. Ελπίζω να είμαστε όμως λίγο καλύτερα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Ο κόσμος που συμμετείχε κι αυτός στην επιτυχία μας τον ευχαριστούμε κι εγώ και οι παίκτες. Μας έκανε πολύ καλό ο κόσμος».

Για το αν θα εισηγηθεί στην έκθεσή του μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ είτε μείνει είτε φύγει από την ομάδα, καθώς φέτος είχε ένα πολύ μικρό ρόστερ: «Το ρόστερ θα αλλάξει υποχρεωτικά, γιατί θα φύγουν κάποιοι παίκτες που το ξέρουμε. Μπορεί να φύγουν κι άλλοι. Νομίζω ότι θα βοηθούσε λίγο παραπάνω βάθος, ώστε να κοιτάς πίσω σου και να λες θα κάνω μία αλλαγή με την ελπίδα να κρατήσουμε το επίπεδο ή να καλυτερέψουμε. Νομίζω ότι θα έκανε καλό στην ομάδα».

Για τις απουσίες που θα έχει η ομάδα αύριο: «Πίρσμαν και Ντομίνγκεθ θα λείπουν. Είναι καλύτερα με το στομάχι τους Καραχάλιος, Εραμούσπε και Περέα, αλλά δεν είναι σίγουρο. Ερωτηματικό έχουμε για τον Λοντίγκιν που είχε σήμερα κάποια συμπτώματα. Δεν είμαστε σίγουροι αν είναι γαστρεντερίτιδα, γιατί υπάρχουν και παρόμοια συμπτώματα με τον κορωνοϊό. Το απόγευμα θα βγουν τα τεστ για να είμαστε σίγουροι. Ο Μορέιρα θα λείπει. Γκαρντάβσκι και Ποζνάνσκι επιστρέφουν για να πούμε και κάτι ευχάριστο, αλλά χωρίς προπόνηση. Και σ’ άλλα παιχνίδια έλειπαν παίκτες, αλλά τουλάχιστον είχαμε μία εβδομάδα να προετοιμάσουμε μία εναλλακτική λύση. Τώρα έτσι όπως ήρθαν τα παιχνίδια χωρίς ενδιάμεσες προπονήσεις, υπάρχει μία δυσκολία παραπάνω. Είναι άλλο πράγμα να ξέρεις ότι δεν θα παίξει ένας παίκτης, αλλά έχω 4 μέρες να προετοιμάσω ένα πλάνο κι άλλο να υπάρχουν απουσίες της τελευταίας στιγμής. Ο Σούλης επέστρεψε σήμερα, έκανε μία χαλαρή προπόνηση και νομίζω ότι θα είναι αύριο. Με βλέπετε έτσι επιφυλακτικό γιατί με τον Παναθηναϊκό κάθε μισή ώρα άλλαζα ενδεκάδα. Έπιανα τους παίκτες και τους έλεγα αν μπορούν να παίξουν σε μία θέση και μετά από μισή ώρα το αλλάζαμε. Ειδικά έναν παίκτη τον άλλαξα 4 φορές θέση».

Κάνοντας έναν απολογισμό, ρωτήθηκε αν τελικά έφτιαξε την ομάδα που είχε στο μυαλό του στην αρχή του πρωταθλήματος, που είχε δηλώσει ότι ήθελε να λέει ο αντίπαλος «καλό θα ήταν να μην είχαμε τώρα τον ΠΑΣ», αλλά και μία ομάδα να κερδίζει όλους τους αντιπάλους: «Ειλικρινά δεν έμεινε κάτι ανεκπλήρωτο. Υπάρχουν τόσο ωραία πράγματα απ’ αυτήν τη χρονιά να πούμε. Σήμερα μίλησα μ’ έναν παίκτη που ήρθε πέρυσι και μου είπε ότι τέτοια αποδυτήρια και τέτοιο κλίμα πρώτη φορά βλέπω. Αυτό όλοι μαζί το καταφέραμε. Και τα παιδιά και το τιμ και οι φροντιστές, ο Πεδιαιδτάκης, ο Καρβέλης, οι φυσιοθεραπευτές.

Είδαμε ομαδικότητα, ήταν το πρώτο που ζήτησα και το είχαμε ως το τέλος. Και τώρα με όλα αυτά τα προβλήματα δεν είδαμε κάποιον να τα παρατάει, να ρίχνει ευθύνες σε άλλους, να βάζει το κεφάλι κάτω ή να λέει «δεν θα τα δώσω σήμερα όλα».  Είδαμε ότι ο Πίρσμαν έπαιζε ακόμα και τραυματίας, ενώ ξέραμε ότι δεν θα είναι εδώ την επόμενη χρονιά. Δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα πράγματα και δεν τα ζεις κάθε χρόνο.

Το άλλο που καταφέραμε είναι ότι κάποια στιγμή είχε δηλώσει και ο Κάργας ότι του είπε κάποιος παίκτης ότι θα ήταν καλό να μην παίζαμε μ’ εσάς τώρα. Το καταφέραμε κι αυτό.

Σίγουρα θα ήθελα να κερδίζαμε παραπάνω παιχνίδια, αλλά κερδίσαμε παραπάνω ματς απ’ αυτά που πίστευαν οι πιο πολλοί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Είναι νωρίς όμως για απολογισμό, γιατί αύριο παίζουμε ένα ακόμα παιχνίδι και θα ήθελα να βγω άλλη μία φορά χαρούμενος από το γήπεδο. Το καλό κλίμα όσο καλό και να είναι στην προετοιμασία, δεν διατηρείται αν δεν κερδίζεις. Θα ήθελα πολύ αυτή τη νίκη για να πάμε στις διακοπές με καλό κλίμα.

Ο Άρης έχει πίσω του ένα  φανταστικό παιχνίδι απ’ αυτά που θυμάσαι και μακάρι κι εμείς να κάνουμε στην έδρα μας ένα τελευταίο γλέντι γι’ αυτήν τη χρονιά».
super-fm.gr

3
Ο Περικλής ο Αμανατίδης να είναι ελεύθερος;

4
Η αποτυχία της περσινής σεζόν, όπου με ένα απο τα υψηλότερα budget της κατηγορίας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο (ειδικά με τον τρόπο που έγινε), δεν πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει, μας οδήγησε να αλλάξουμε ρότα και κατεύθυνση, καθώς και τρόπο διαχείρισης.
Ήρθαμε σε συνεργασία με ένα κορυφαίο "καθηγητή" του Basket απο τις ΗΠΑ, ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας μας και θα μας διδάξει το μοντέλο των Πανεπιστημίων της Αμερικής.
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον John Margaritis, ο οποίος θα είναι ο Head coach της ομάδας και ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Ο John έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και μεταξύ άλλων είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής αγωγής από το Πανεπιστήμιο του Northeastern Illinois, την περιοδο 1989-1993 ήταν Assistant του θρύλου του γυναικείου Μπάσκετ στην Αμερική Bob Spencer. Το 2004 ανέλαβε  Head coach στο Πανεπιστήμιο του Riverside, όπου μαζί του το Πανεπιστήμιο έκανε τις μεγαλύτερες διακρίσεις του. Το 2007 και το 2016 βραβεύτηκε ως Big West Conference Coach of the Year στις ΗΠΑ.
Καλώς ήρθες Jonh! #welcome

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

5
ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή? / Απ: Fabricio Brener
« στις: Κυρ 15 Μάι 2022 19:03  »
Fabricio Brener hasta 2021
El juvenil celeste, de 19 años, firmó su contrato con Belgrano esta tarde en la sede. Lo acompañaron Jorge Franceschi y Juan Carlos Olave.Fabricio Brener firmó contrato con Belgrano hasta junio del 2021.

El juvenil de la cantera celeste, de 19 años, estableció su vínculo en la sede del Club, acompañado del Presidende Jorge Franceschi y el Director Deportivo Juan Carlos Olave.

De parte de la institución, nuestras felicitaciones y deseos de éxitos para este joven futbolista que está haciendo sus primeros partidos en la Primera División.
https://www.belgranocordoba.com/noticia-belgrano/2940/

Εδώ υπογράφει τετραετές συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 21.

6
ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή? / Απ: Fabricio Brener
« στις: Κυρ 15 Μάι 2022 18:58  »
Brener fue cedido al PAS Giannina
El jugador continuará su carrera en la Super Liga de Grecia.Belgrano informa que Fabricio Brener fue cedido al PAS Giannina de la Super Liga de Grecia. El jugador se irá en carácter de préstamo por un año, sin cargo y con una opción de compra de 500.000 Euros netos por el 50% de su ficha.

Le deseamos muchos éxitos en esta etapa de su carrera profesional.
https://www.belgranocordoba.com/noticia-belgrano/4219/

Άλλο έψαχνα και άλλο βρήκα.Η αρχική συμφωνία σύμφωνα με την Μπελγκράνο ήταν δανεικός για έναν χρόνο και 500 χιλιάρικα οψιόν για το 50% του παίχτη.Τώρα το άλλο 50% ανήκει στην ομάδα ή σε μάνατζερς.Μάλλον.
Από τις 15 Σεπτεμβρίου 2020.Εμείς τον ανακοινώσαμε ένα μήνα μετά.

8

9
Ιστορική πρωτιά για τη διαιτητή κ. Ελένη Αντωνίου


Η κ. Ελένη Αντωνίου γίνεται η πρώτη γυναίκα που σφυρίζει ως διαιτητής αγώνα της Super League.

Πλαισιωμένη από τους βοηθούς διαιτητές κ. Χρυσούλα Κουρομπύλια και τον κ. Ιορδάνη Απτόσογλου  στον αγωνιστικό χώρο, η κ. Αντωνίου διαιτήτευσε το ματς Βόλος-ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, 2021-22.
slgr.gr

10
Τρίτη 17 Μαΐου 2022
20:00 ΑΕΚ-Ολυμπιακός
20:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναικός
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης

11
ΠΑΣ-Άρης
ΑΕΚ-Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ-Παναθηναικός

ΣκουπροΚουβαδοΛιγκ by PAS.gr 2021-22

12
Εισιτήρια για την θύρα 10 θα διατίθενται σήμερα Παρασκευή και την Κυριακή, από τις 18:00 έως τις 21:00, στον χώρο του κυλικείου της Δομπολης.
Η τελευταία παράσταση της χρονιάς είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης 17/05 στις 20:00 με αντίπαλο τον Αρη.
Μια επιτυχημένη χρόνια φτάνει στο τέλος με πολλές χαρές, λύπες, δάκρυα, πανηγυρισμούς, ανατροπές μα πάνω απ' όλα υπερηφάνεια, για το αλύγιστο πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και κυρίως στα play off, κόντρα σε διαιτησίες από τις εποχές της παράγκας και όχι μόνο.
 Γεμίζουμε την θύρα 10 για να  χειροκροτήσουμε τους παίκτες, τους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο για όσα ζήσαμε φέτος.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

13
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την 10η και τελευταία αγωνιστική των PLAY OFF της Super League Interwetten Ελλάδας και τον αγώνα με τον ΑΡΗ στο Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», την ΤΡΙΤΗ 17/05 στις 20.00.
Για τον αγώνα Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία και θα πωλούνται στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ και στο VIVA.gr:
ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 30€
ΘΥΡΑ 9 -> 20€
ΘΥΡΑ 3VIP -> 40€
ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 50€
Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2005 και μετά) για τις θύρες 6 & 9 -> 10€
Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:
ΤΕΤΑΡΤΗ 11/05 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/05 από 09:00 έως 16:00,
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/05 από 10:00 έως 15:00 και
ΔΕΥΤΕΡΑ 16/05 από 10:00 έως 20:00
Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο Ε.Σ.Ι. “οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” από τις 15.00 έως και την έναρξη του αγώνα, ενώ οι θύρες για την είσοδο στο γήπεδο θα ανοίξουν στις 18.00.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων σας και την προσέλευση σας την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο στο γήπεδο.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό της ομάδας μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.
ΠΑΣ στα ΕΥΚΟΛΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα ΔΥΣΚΟΛΑ.
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasaris #playoff10 #slgr

Link:

http://pasgiannina.gr/anakoinwseis/tickets_matchdaypo10_21-22/
PAS Giannina FC

14
Κλείσιμο μιας μεγάλης σεζόν αλλά με μεγάλο ξενέρωμα.Σίγουρα παίχτες και προπονητές αξίζουν ένα τελευταίο θερμό χειροκρότημα.Όμως και αυτοί πρέπει να τα δώσουν όλα για μια τελευταία καλή εμφάνιση.Σίγουρα θα έχουμε και αρειανούς αφού πήγαμε πάνω και εμείς.Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα θέματα και να μην γίνει το ξενέρωμα ακόμα μεγαλύτερο.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 17 Μαΐου 2022,στις 20:00.

Προιστορία με Άρη by PAS.gr


15
Για ψηφίστε

16
Για ψηφίστε

17
Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2021-22 / Απ: MVP 2021 - 2022
« στις: Κυρ 15 Μάι 2022 14:42  »
Μετά το τέλος της 7ης αγωνιστικής play off η κατάταξη για τον MVP 2021 - 2022 έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΠΕΡΕΑ 57
ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ 52
ΚΑΡΓΑΣ 49
ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ 32
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ 27
ΠΙΡΣΜΑΝ 26
ΣΑΛΙΑΚΑΣ 24
ΣΤΑΝΚΟ 21
ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ 19
ΜΟΡΕΪΡΑ 13
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ 10
ΛΙΑΣΟΣ 9
ΣΝΑΙΝΤΕΡ 9
ΜΙΝΑ 8
ΜΠΡΕΝΕΡ 7
ΚΟΝΤΕ 6
ΣΟΥΛΗΣ 5
ΓΚΑΝΤΑΡΦΣΚΙ 4
ΠΟΖΝΑΝΣΚΙ 3
ΜΙΛΙΝΤΣΕΑΝΟΥ 2

18
MVP ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ PLAY OFF Περέα 24 (32.9%)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Περέα 5
Πίρσμαν 3
Σνάιντερ 2
Σάλιακας 1

19
ΠΑΣ Cuba / Απ: ΣκουπροΚουβαδοΛιγκ by PASgr 2021-22
« στις: Κυρ 15 Μάι 2022 14:28  »20
ΠΑΣ Cuba / Απ: ΣκουπροΚουβαδοΛιγκ by PASgr 2021-22
« στις: Κυρ 15 Μάι 2022 14:17  »21
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι ο Μεταξάς έκανε παιχταραδες τους Λοντίγκιν, Κάργα, Εραμουσπε, Σαλιακα, Πεερσμαν κλπ? Συγγνώμη αλλά διαφωνώ. Θεωρώ ότι αυτοί είναι παιχταραδες και δεν τους εκτόξευσε ο Μεταξάς. Από εκεί και πέρα από τη στιγμή που ο Αστέρας έσπασε τη ρήτρα και του έδωσε περισσότερα τι θα μπορούσε να γίνει? Απλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο Γιαννικης έφυγε πέρσι έχοντας ένα πολύ καλό όνομα στην Ελλάδα, το ίδιο και οι Παμλιδης και Καρτάλης. Ένα χρόνο μετά δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο. Δε βγάζω κάποιον άχρηστο, αλλά θεωρώ τις επιλογές όλων αυτών να κάνουν τις μεταγραφές που έκαναν μαλακισμένες και θεωρώ ότι αν έμεναν στον ΠΑΣ θα ήταν πολύ καλύτερα. Του χρόνου βλέπουμε τι θα κάνει ο Μεταξάς.
Ο Γιαννίκης τους παίχτες της ΑΕΚ δεν τους έκανε παιχταράδες αλλά σίγουρα είχε καλύτερο υλικό στα χέρια του από ότι είχε με τον ΠΑΣ.Όμως εκεί έφυγε σαν αποτυχημένος και σαν ταβερνιάρης.Υπάρχει και η διαχείριση και πολλά ακόμα.Το να έχεις παιχταράδες,δεν σου φέρνει σίγουρα την επιτυχία.Όλα παίζουν τον ρόλο τους.

Συμφωνώ μαζί σου και ούτε και εγώ θέλω να φύγει ο προπονητής εννοείται. Άποψή μου όμως είναι ότι στη συνεργασία ΠΑΣ-Μεταξα κέρδισαν πολλά και οι δύο, όχι μόνο ο ΠΑΣ. Ο τρόπος με τον οποίο φεύγει ο coach δε μου αρέσει και δεν τον θεωρώ σωστό, αλλά έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΣ θα βρει το δρόμο του ό,τι κι αν γίνει.
Φυσικά κέρδισαν και οι δυο.Προφανώς νομίζω όλους μας πειράζει αν ισχύουν όλα αυτά που ακούστηκαν τελευταία.
Ο ΠΑΣ σίγουρα θα βρει τον δρόμο του,αργά ή γρήγορα.Απλά όταν κάτι πάει καλά,προσπαθείς να το κρατήσεις όσο περισσότερο μπορείς.Είτε είναι προπονητής,είτε παίχτης κτλ.Οκ να έρθει μια μεγάλη ομάδα να σου πάρει παίχτη ή προπονητή και να τα σκάσει οκ.Όχι όμως και ο Αστέρεας.Όποιος να ναι.Όταν λέω μεγάλες ομάδες,δεν εννοώ απαραίτητα ποκ και ποθ ή το άλλο άκρο η Άρσεναλ.Ας είναι μια Κάλιαρι ας πούμε ή κάτι ανάλογο.

22
Εισαι θεος ρε μαγκα. Δυστυχως οι mod εδω μεσα δεν μπορουν να προστατευσουν τον δημοσιο διαλογο. Την Παρασκευη το βραδυ παλι εφαγα μπουλινγκ που λεμε και στο χωριο μου απο καποιον συνταυρο επειδη απλα καποιος νεαρος διαφωνουσε με την αποψη μου. never mind. Πως να μαστε καλα. Οσοι νομιζουν οτι τελειωσαμε, τους δινω το λογο μου οτι 15 -5-2023 θα πανηγυριζουμε την ευρωπαικη εξοδο. Οσο γι αυτους που αποφασισαν να φυγουν τους ευχομαι μια λεξη μονο. ΚΟΥΡΑΓΙΟ
Περίεργο αλλά δεν είδα στο δημόσιο να ασχολείται κανείς μαζί σου.Αντίθετα βλέπω όπως εσύ έγραψες την άποψη σου,έτσι την έγραψαν και άλλοι.Τώρα αν κάποιοι τα χώνουν στον Χβ,δεν ξέρω πώς προκύπτει το μπούλινγκ σε σένα.

23
MVP ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓIANNINA PLAY OFF

Μέχρι 3 ψήφοι

24
Παράθεση
Κώτσιρας: «Η Ευρώπη ήταν μονόδρομος για εμάς, θέλουμε και το Κύπελλο»
Για το πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή στην Ευρώπη μίλησε ο Γιάννη Κώτσιρας με τον δεξί μπακ του «τριφυλλιού» να αναφέρει πως ήταν μονόδρομος αυτή η επιστροφή.
Αναλυτικά ο Κώτσιρας μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να πάρουμε άμεσα προβάδισμα, αλλά το γκολ που πετύχαμε μας «έλυσε» τα χέρια».

Για το αν υπήρχε άγχος όταν δεν έμπαινε το γκολ: «Η ομάδα έμεινε όλο το χρόνο πιστή στο πλάνο της. Εμείς πιστεύαμε σε αυτό που κάναμε και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στη διαδικασία των Play-Offs, όπου η ομάδα έχει δείξει μεγάλη συνέπεια. Υπάρχουν στιγμές που δεν είμαστε καλοί ή να μην παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, αλλά έχουμε μάθει πλέον να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια».

Για την επιστροφή στην Ευρώπη: «Μεγάλη υπερηφάνεια η συμμετοχή μου στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Εννοείται πως θέλουμε να σηκώσουμε και το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα, αλλά τόσο για την εικόνα όσο και για το prestige της ομάδα η Ευρώπη ήταν μονόδρομος και ένας μεγάλος στόχος της ομάδας φέτος».
gazzetta.gr

Παράθεση
Καρλίτος: «Πιστέψαμε τον στόχο της Ευρώπης και τον καταφέραμε»
Στην πίστη που είχαν όλοι στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την έξοδο του «τριφυλλιού» στην Ευρώπη στάθηκε ο Καρλίτος, με τον Ισπανό να αποθεώνει και τον κόσμο για την παρουσία του.
Αναλυτικά ο Καρλίτος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV έχει ως εξής: «Είμαστε ευχαριστημένοι, είναι πάντα όμορφο να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και να τους ικανοποιείς. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας».

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Πρέπει να είναι προσηλωμένος στο στόχο σου και να πιστεύεις σε αυτόν. Αν το πιστεύεις μέχρι το τέλος τότε θα είναι πιθανό να συμβεί, αν όχι τότε είναι σχεδόν απίθανο να πραγματοποιηθεί. Εμείς πιστέψαμε και τα καταφέραμε».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Θέλω να σκοράρω κάθε ημέρα, ακόμα και στις προπονήσεις. Είναι η δουλειά μου αυτή, το κάνω χρόνια αυτό και όταν το κάνω μπροστά στον κόσμο μας είναι ακόμα καλύτερο».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Αρχικά πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα, να κοιμηθούμε καλά. Από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε και να σχεδιάσουμε την τακτική μας γι' αυτό το παιχνίδι από αύριο».
gazzetta.gr

25
Κάργας: «Πετύχαμε την καλύτερη ομάδα στη χειρότερη στιγμή μας»
Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Κάργας, είπε μετά το τέλος του ματς ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα των πλέι οφ και βρήκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη χειρότερη στιγμή του, λόγω κούρασης και γαστρεντερίτιδας που τον αποτελείωσαν στο σημερινό ματς.

Αναλυτικά:

«Είχαμε πάρα πολλές απουσίες, η ίωση ταλαιπώρησε κάποιους παίκτες, μείναμε λίγα άτομα, προσπαθήσαμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Πετύχαμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα στη χειρότερη δική μας κατάσταση».

Για το αν έπαιξε ρόλο σήμερα το κίνητρο των δύο ομάδων: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είχε ομαδικό κίνητρο κι εμείς ατομικό. Ο καθένας θέλει να διακριθεί μέσα από την ομάδα και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ο Παναθηναϊκός είχε χρόνια να βγει στην Ευρώπη και το ομαδικό του κίνητρο νίκησε το ατομικό και πήρε αυτό που ήθελε».

Για το ότι η ήττα δεν μειώνει την φετινή προσπάθεια: «Εμάς σαν ομάδα μας χαρακτηρίζει το ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα με τα προβλήματα που είχαμε απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο ήταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς».

Για το αν υπάρχει βενζίνη στο ρεζερβουάρ του ΠΑΣ για το επόμενο ματς: «Το να ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μετά από ήττα καταντάει καραμέλα. Εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ζητάμε από τον κόσμο να έρθει στο τελευταίο παιχνίδι να χαρεί εμάς κι εμείς αυτόν και ελπίζω να του δώσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κλείσει η χρονιά έτσι όπως πήγε σε όλη τη διάρκεια.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι μια καλή χρονιά, αλλά αν κάνουμε και μία νίκη ακόμα ο κόσμος θα φύγει με χαμόγελο για τις διακοπές του. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο κόσμος να δώσουμε κάτι καλό στον κόσμο μας».
super-fm.gr

Σελίδες: [1] 2 3 ... 800