Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - maletsko

Σελίδες: 1 ... 5 6 [7]
151
Όσα εκράζουμε  μέσα εδώ είναι για  εσωτερική κατανάλωση. Κανένας Χριστοβασίλης,  Αγγελής, Αναστόπουλος δε θα αφουγκραστεί τη γνώμη τη δική μου και τη δική σου. Είναι άλλα τα συμφέροντα... Ποιος νοιάζεται αν  Μενδρινός  λύνει και δένει στα αποδυτήρια και δεν πασάρει στον Σισιτς στη διάρκεια του παιγνιδιού;  Γιατί  η κλίκα απομόνωσε τον Μπουχάν, Αράς και τα άλλα παιδιά; Αφήστε τις @@@@@@ για εργομετρικά και δείτε τη σκληρή πραγματικότητα. Ο Μπαλάφας γιατί ζήτησε να φύγει;   
Όσον αφορά για τον Αναστόπουλο ήταν ένας άνεργος προπονητής που τον επέβαλαν στον ΠΑΣ χωρίς να μπορεί να αλλάξει τίποτε...

152
Ερώτημα: Για ποιο λόγο ο Οτσαλάν έχασε τον έλεγχο των αποδυτηρίων:

153
Δεν υπάρχουν σενάρια σωτηρίας... Όλους μας στενοχωρεί αυτή η κατρακύλα της ομάδας.
Ποιος νοιάζεται για την ιδέα; Η ιδέα της κονόμας από πλευράς Χριστοβασίλη και Αγγελή επιτεύχθη. Ποιος νοιάζεται από αυτούς τους  τι πιστεύω εγώ, εσύ, αυτοί και οι άλλοι; Κρίμα...
Τι τον νοιάζει τον κάθε Ελευθερόπουλο ενώ τρώει τα γκολ χαμογελάει. Αντε στα τσακίδια ΑΝΑΣΤΟ, ΕΛΕ, ΜΕΝΔΡΙΝΕ ΣΑΪΤΙΩΤΗ που έχετε το θράσος να κανονίζετε ποιος θα παίξει σε κάθε αγώνα.

154
Kάνετε κριτική στον Ελευθερόπουλο. Τα ιδια κάνατε και στον αγώνα του ΠΑΟΚ. Μήπως δεν φταίει αυτός αλλά ο μεγάλος προπονητής; Ο Σικαλιάς  ποτέ δε θα έτρωγε τέτοια γκολ. Είπαμε το παιγνίδι χάθηκε από την κλίκα του Μενδρινού -Σαϊτιώτη

155
Ερώτημα: Ο Μπουχάν  δεν απέδωσε θαυμάσια με Ατρόμητο και Παοκ.
Γιατί στα κρίσιμα παιγνίδια έμεινε εκτός:
Ποιος υπαγορεύει τη σύνθεση της ομάδας;
Αϊ στα τακίδια μεγάλε προπονητή.....


156
Συντοπίτες, Μη μετατοπίζετε τις ευθύνες της ήττας στον κακό αγωνιστικό χώρο, καθώς και ο Νιόνος στο ίδιο γήπεδο έπαιζε. Οι ευθύνες βαρύνουν μόνο τον Πρόεδρο και τον Αγγελή για τις μεταγραφές που δεν έκαναν για τους δικούς τους λόγους και την πρόσληψη του μεγάλου προπονητή. Ο τελευταίος  φαίνεται ότι είναι άσχετος με το αντικείμενο της προπονητολογίας και της ψυχολογίας  και πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα.
Το ερώτημα μου είναι:
Υπάρχει κλίκα στα αποδυτήρια;  Κάνω αυτό το ερώτημα γιατί ο Οτσαλάν είχε πεί:Πρώτη φορά ως προπονητής  μου ξέφυγε ο έλεγχος των αποδυτηρίων.

157
Σικαλιάς
Ντάσιος - Κούσας - Κώτσιος - Βαντερσον
Καζναφέρης - Ρόβας - Μπουχάν - Σίσιτς
             Ντιμπαλά - Κοντογουλίδης


Μόνο με αυτή την ενδεκάδα μπορούμε... το απέδειξαν... όταν χρησιμοποιήθηκαν
Επειδή όμως ο ΑΛΛΟΣ έχει τα δικά του κολλήματα θα παρατάξει την ενδεκάδα των τελευταίων αγωνιστικών και θα τρέχουμε.... ούτε τα αριθμητήρια δεν μας σώνουν μετα.

158
Δαμηνύστε στο μεγάλο προπονητή ότι αν κατεβάσει την ιδια ενδεκάδα με Μιχαλόπουλο και τς αλλνούς να τα μαζεβ και να φεύγ... γιατί το παιγνίδ΄ θα το χάσουμε.  Με τα κολλήματά του χάσαμε και το παιγνίδι και με τον ΠΑΟΚ και με την Καβάλα. Και ια να προλάβω μερικούς με τέτοια κριτική δεν εκφράζουμε ούτε μιζέρια ούτε κακομοιριά.

159
1-0 για να ελπίζω μέχρι την Κυριακή. Πολύ δύσκολο παιγνίδι...

160
Κρίμα...  όλα τα παιγνίδια   φέτος τα χάσαμε από τα κολλήματα των προπονητών  και από την κλίκα των αποδυτηρίων... Έχω ξαναθέσει τα ερωτήματα: Γιατί ο Καζναφέρης  δεν είναι βασικός; Τι συμβαίνει με Μπουχάν; Γιατί ο Κανακούδης  έξω; Πού είναι ο Αράς;  Ο Σαιτιώτης και ο Μιχαλόπουλος έχουν τις φανέλες στο σπίτι;
Κρίμα σε όλους εκείνους που μετά από τόσα χρόνια απέκτησαν δικαίωμα στο όνειρο.
Κρίμα και πάλι
 

161
Το απότελεσμα θα εξαρτηθεί από την ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο προπονητής. Αν κάνει τα ίδια λάθη που έκανε στην Καβάλα χάσαμε, αν ακολουθήσει ενδεκάδα κυπέλου (Περιστέρι, Γάννενα)   θα το πάρουμε...  Ο προπονητής πρέπει να καταστρώνει ενδεκάδα με  Καζναφέρη και Μπουχάν και έπονται οι άλλοι.

162
Ερώτημα: Θεωρούνται εκτεταμένα επεισόδια όσα συνέβηκαν μεχρι τώρα στο γήπεδο της Λαρισας;
Αν ναι τι τιμωρία προβλέπεται:
Όποιος  ξέρει απαντά.

163
Το όποιο θετικό απότέλασμα από το σημερινό αγώνα χάθηκε από τον προπονητή της ομάδας. Απόλυτα συμφωνώ με τον απ΄χπάν.  Κάζνα γιατί εκτός; Ο Τζάνης ο Μιχαλόπουλος  γιατί έχουν πάρει  τις φανέλες στο σπίτι;

164
Όσο ο Νικόλας είναι κολλημένος με ορισμένους παίκτες (Μιχαλόπουλος, Τζάνης Ντιμπαλά...) δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει υπέρβαση. Το ερώτημα που πλανάται είναι: Γιατί ο Μπουχάν  ο Καζναφέρης δε χρησιμοποιούνται; Λέω: Γιατί συνέβαινε το ίδιο και επί ημερών Παράσχου; 

165
Ο Μίρνες Σίσιτς   είναι ονικητής του βραβείου MVP  για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Σλοβένος μέσος με τα δύο γκολ που σημείωσε χάρισε στον ΠΑΣ τη νίκη με 2-0 επί της Λάρισας στους Ζωσιμάδες και για τη συνολική του απόδοση συγκέντρωσε το 49,6% των προτιμήσεων των φιλάθλων.

166
Αδιάφορος για το Κύπελλο, δηλώνει ο Αναστόπουλος εν όψει του αγώνα ΠΑΣ - ΠΑΟΚ
Απέκλεισε τους βασικούς στην αποστολή (Ta nea online)

Κρίμα κ. Νικόλα....

167
@@@@@@@ Χριστοβασίλη. Βγαίνει και το τσιράκι σου ο Αγγελής και κοροϊδεύει τον κόσμο. 
Ποιοί παίκτες  &^(*( πρόεδρε θα διεκδικήσουν αύριο το κύπελο; 

168
@@@@@ια ΒασίλΧρίστο !!!!!!!!!!!!!!
Ρε π@π@ρα!!!!!!,
 γιατί δε βγαίνεις να πεις στον κόσμο ότι δεν κάνω μεταγραφές , Πες ότι ί δε γουστάρω να βάλω άλλα λιανώματα... ; Δεν βλέπετε που οδηγεί την ομάδα;   Περιμένει να χάσουμε από τη Λάρισα για να κάνει προγραμματισμό για τη Β΄εθνική.
 

169
Πολύ καλός ο Ελευθερόπουλος, αλλά αν δεν το έτρωγε ενδεχομένως οι παίκτες να είχαν άλλη ψυχολογία και θα μπορούσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο γκόλ ευθύνεται και η αμυντική λειτουργία της ομάδος. Όσο για τον προπονητή.... τον Νικόλα που τα ξέρει όλα, θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Μιχαλόπουλο με τον Καζναφέρη πολύ ενωρίτερα. Το παιγνίδι σήμερα χάθηκε από την απουσία του Μπουχάν.

170
Αν ο Μπουχάν δεν είχε το πρόβλημα στους προσαγωγούς θα παίρναμε σίγουρα θετικό αποτέλεσμα. όχι ότι το  αποκλείω και τώρα με την αγωνιστικότητα που δείχνουν  οι παίκτες τις τελευταίες αγωνιστικές.

Σελίδες: 1 ... 5 6 [7]