Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - maletsko

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 7
26
Αγγελής: Ευχαριστώ τον Σαϊτιώτη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τις δηλώσεις των προπονητών εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ, Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική νίκη, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην παίκτη της ομάδας και νυν της Βέροιας, Γιώργο Σαϊτιώτη για τα γκολ που πέτυχε εναντίον τωνμ Τερικάλων: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο, τον κ. Χριστοβασίλη. Ήταν μια σημαντική και πολύ δύσκολη νίκη. Τα παιδιά έδειξαν καρδιά που δεν είχαν την προηγούμενη εβδομάδα. Το έβλεπα στα μάτια τους ότι θα κέρδιζαν σήμερα. Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Σαϊτιώτη που έβαλε δύο γκολ στον ουρακοτάγκο. Δεν ξεχνώ και θα τα πούμε λίαν συντόμως μαζί του».
Παράθεση


Θεωρώ ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί για πρόσωπα  πρέπει να εκλείπουν .... Δε με ενδιαφέρει ως φίλαθλο του ΠΑΣ  τι είναι και πως σκέφτεται ο κάθε προπονητής μιας άλλης ομάδας. Όταν όμως  αυτοί οι χαρακτηρισμοί ¨εκστομίζονται" από πρόσωπα που εμπλέκονται με το ΠΑΣ, τότε αμαυρώνουν μια ιδέα, έναν τρόπο σκέψης...με  κάνουν να αισθάνομαι άσχημα όταν συμπορεύομαι με τέτοια υποκείμενα....

27
Παράθεση
Είναι οι ώρες αυτές οι παράξενες, που μένω ν' αναρωτιέμαι τι θα 'θελα τελικά από σένα...
Τι θα μπορούσα να ζητήσω άλλο απ' αυτό που είσαι στ' αλήθεια;
Ένας τρελός ταξιδευτής. Χωρίς προορισμό. Σ' ένα ατέλειωτο ταξίδι που έχασε το δρόμο χιλιάδες φορές. Χωρίς σταματημό.
Που πέρασε από μπροστά μου κι έτρεξα ξωπίσω του, να ζήσω τη στιγμή! Αυτήν μόνο!
Σ' ένα ταξίδι ασυνήθιστο και ζηλευτό συγχρόνως, που κανείς δεν θα διάλεγε και που κανείς δεν θ΄ άντεχε να μην εγκαταλείψει.
Σε μια διαδρομή ακατάπαυστη που δείχνει σπάνια να σε αφορά και σπάνια να σου ανήκει.
Με βήμα ακούραστο κι άλλοτε βαρύ που φάνταξε πολλές φορές ασύλληπτο-απαράδεκτο-ανεπανάληπτο-αδιανόητο-απίστευτο-αυτοκαταστροφικό κι ενίοτε ασυγχώρητο! Σε εχθρούς και φίλους. Όμως ποτέ μικροπρεπές!
Κι αν θέλησα συχνά να γίνεις κάτι άλλο το πήρα πίσω χίλιες φορές, αφού έτσι σε γνώρισα εξ αρχής κι έτσι θα υπάρχεις.
Σε καμιά πραγματικότητα δεν χωράς. Ο μύθος σου δεν έχει θέση στη φτηνή και καθημερινή αλήθεια. Ούτε και στο ψέμα.
Δεν είσαι φτιαγμένος από γνωστό υλικό. Δεν αναλύεται η ασυνήθιστη αυτή σου φύση που καταφέρνει ακόμη να με σαστίζει,
όσο κι αν έζησα μαζί σου! Τόσες στιγμές υπεράνθρωπες με έναν ''αδύναμο χαρακτήρα'' που σου το είπα σε άλλους καιρούς
και το μετάνιωσα την ίδια ώρα,γιατί αυτές οι αλήθειες ξεστομίζονται δύσκολα και μερικές φορές δεν πρέπει να λέγονται ποτέ!
Γιατί στα μάτια των ανθρώπων,τα συνηθισμένα,τα λογικά και τα εύκολα,αυτά είναι τα καλοδεχούμενα. Συγγνώμη    αφτα

κ΄βέντες τ΄Χάρ απ΄τα παλιά.... ήταν ερωτευμένος τότε.....

28
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2010-2011 / Απ: 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
« στις: Κυρ 27 Μάρ 2011 01:47  »
Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά νομίζω ότι τις τελευταίες αγωνιστικές θα παιχθούν πολλά εξωαγωνιστικά παίγνια εις βάρος ημών...  Δεν ξέρω αν η  αγωνιστική διάθεση της ομάδας μας θα ειναι σε θέση να βάλει φραγμό σε αυτούς που  επεξέργάζονται σενάρια δολιοπλοκής...

29
M΄αντράλεψες ρε Χάρ  απόψε και δε θα γκλιουρέψω,  γιατί  περιστρέφσ΄ τ ν΄αλήθεια
από ΄ω κι από κει

30
άκσα σε καφετέρια της Ρόδου ότι δε θα μας ανοίξουν τα ποδάρια,  αλλά θα το κλείσουν γερά για να μην τστο βάλουμε. .. Να πείτε  στο  Δαμάλ να κάν΄ πρώτα επιθέσεις από πίσω για να  μας τα ανοίξουν για να τσ΄φασμακώσουμε πολλές φορές...

31
ή Κοπριές;
Παράθεση


Στείλε μου με το φορτηγό paspantou όλες τις κοπριές να τι βάλω στον κήπο για να πάρω καλή σοδειά  πατάκας και ντομάτας

32
Παράθεση
Είναι οι ώρες αυτές οι παράξενες, που μένω ν' αναρωτιέμαι τι θα 'θελα τελικά από σένα...
Τι θα μπορούσα να ζητήσω άλλο απ' αυτό που είσαι στ' αλήθεια;
Νομίζω μόνο ο Χάρης μπορεί να απαντήσει σ΄αυτό το ερώτημα, γιατί αυτός το έγραψε..........

33
Oι στίχοι πρέπει να μελωποιηθούν  πάραυτα σε δημώδες άσμα, το οποίο θα εκτελείται σε όλες τις εκδηλώσεις και πανγύρια... Να γίνει όμως  σύσκεψη  σε ποια κατηγορία του δημοτικού άσματος θα ενταχθεί. Ειδικότερα αν το άσμα έχει ρυθμό γρήγορο (συρτό- καλαματιανό)  προτείνω  την εφη θώδη...  η οποία θα είναι καβάλα σε ένα ταύρο,  τον οποίο θα κρατά από τα κέρατα και θα έχει περασμένο στον ώμο ένα παγούρι.......

34
Το φίδι σέρνοντας θα ανέβει... Το Αγρίνιο θα βγει πρώτο. Ο ΑΟ Τρικάλων θα παίξει μαζί με τα σκούπρα. τ΄χρον...κι εγώ ρωτάω; εμείς τι θα κάνουμε; που θα παίξουμε;΄

35
παρ΄τε και τσ΄τρεις

36
Όταν ακούω Ολυμπιακός μού ΄ρχεται στο μυαλό ο Βαγγέλ΄ς πουτστοχωσε....(μια λέξη γιατί θα χάσει την έννοιά της αν διαχωριστεί).
 Να είσαι καλά Βαγγέλ εκεί που είσαι...

37
Ζήτημα 1ο:  Αυτός ο Τίκας είναι αγγόν΄αφνου του Σεραφείμ τ΄ δεσπότ που είχαμε στα Γιάννενα και ματαμετά αρχιεπίκοπο Ελλάδας; Αυτόν τον αείμνηστο τον έλεγαν Τίκα. Τα λέω αυτά μη τυχον και δε σιουρ΄'αει καλά γιατί θα βγεί ο παππ΄ς  τ΄να τ ριξ΄κανένα κατακέφαλο...
Τα άλλα ζητήματα ματακοντά....

38
Μη λες βλάκα τον τενεκέ Κώστα θα σε επιπλήξω.
Τενεκές Ξεγάνωτος που έλεγε κάποτε κι ο Γιαννόπουλος

χέσκε η φοράδα στ΄ αλών΄.
πέρα τ΄λάκα κβεντες... μπιτ σκούπρα τα μαλέτσκα

39
ΠΑτΣαρια - TRIARIA / Απ: ΑNEΚΔΟΤΑ
« στις: Τετ 02 Μάρ 2011 22:08  »
Από τον προσεχή Απρίλιο απαγορεύεται ρητά και αμετάκλητα η ρίψη ρυζιού μέσα στον Ιερό Ναό, ενώ απαγορεύεται οριστικά και το πάτημα του ποδιού κατά τη διάρκεια του μυστήριου του γάμου..........
Όλοι εσείς που διαβάσατε αυτή τη θεία εντολή πρέπει να το γράψετε από 69 φορές χειρόγραφα και να το μοιράστε σε κατηχητικά σχολεία το Σαββάτο και την Κυριακή το πρωί να ξυπνήσετε στις 6 να πάτε μια λειτουργιά στην εκκλησιά και μετά το πέρας της θείας λειτουργίας να μοιράσετε στο αξιοσέβαστο  κοινό τα χαρτάκια επισημαίνοντας ότι πρέπει να κάνουν το ίδιο. Απαγορεύονται οι εκτυπώσεις και για να σας αφεθούν οι αμαρτίες αυτή τη μέρα απαγορεύεται να πάτε στο γήπεδο και πολύ περσσότερο να ακούτε ραδιόφωνο, γιατί τουτο εστί μέγα αμάρτημσα.

ΕΓΏ ΕΠΕΙΔΉ ΕΠΙΤΈΛΕΣΑ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ . Αφιενται αι αμαρτιαι ημων...
ΑΜΉΝ

40
Εσύ απ΄΄χπαν που έγραψες αυτά για το πιδί, να σ απαντήσω εγώ γιατί έβαλε τ΄τζιφρατ....
καλμέρασ΄, εφγε απ΄τ΄μεγάλ΄τ ν ομάδα και πάει στ μκρί και εκει τ χιαζν (ερμηνεύται γιούχα) κι αυτό τον πονάει πολύ....απ΄οτ λεν αυτοί που ασχολούνται με τσ ψυχολογίες  η κοινωνική του ταυτότητα βρίσκεται σε ρήξη με την ατομική του,  γιατί ήθελε να παιζ΄στον πασ και όχ στ βέροια ....στον πασ όμως τον τελευταίο καιρό αποτ΄έλεγε περυσι  ένα  μαλέτσκο  ήταν σαν γκαστρωμέν χελώνα... Να σλεω εγώ  είναι μπιτ ξουπαρμένο.. σκραπαντζμενο,και  τσιαπράγκαλο  ολότελα.
Πέρα τ λάκα

41
Παραλειπόμενα  απο δοκάρι .γκρ
«Με αφορμή την κακή εμφάνιση και την μεγάλη σε έκταση -ελέω και της διαιτησίας- ήττα της ομάδας στα Γιάννινα, θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας και να υποσχεθούμε ότι στο μέλλον σε ότι αφορά την πλευρά μας δεν θα υπάρξει παρόμοια εμφάνιση. Οι αρχηγοί: Τσιάτσιος, Λαναρής, Σαϊτιώτης, Μπάρμπας».

Πέρα τ΄λάκα....

42


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ....
ΘΕΩΡΩ ΌΤΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ........

«Τελικά τι πρωτάθλημα θέλουμε;»

Αν και η χαρά της νίκης με ένα τόσο ευρύ σκορ ήταν μεγάλη για τους διοικούντες της ΠΑΕ Καλλιθέα, μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου των δύο προπονητών για λογαριασμό της αθηναϊκής ΠΑΕ ο Σταύρος Καρακασίδης διάβασε την παρακάτω δήλωση, διευκρινίζοντας ότι αυτή δεν αφορά τον Αγροτικό Αστέρα:

«Αφιερώνουμε την ανακοίνωση αυτή σε όλους όσους καλόπιστα αναρωτιούνται «γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο παραπαίει». Ποια είναι τα αίτια της βίας και της ανυποληψίας που το χαρακτηρίζουν; Γιατί οι αρχές, περιλαμβανομένης και της πολιτείας, μένουν απαθείς σε όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν; Όπως όλοι γνωρίζουν το επαγγελματικό πρωτάθλημα της φούτμπολ λιγκ διέπεται από κανόνες, υποτίθεται αυστηρούς, που κατοχυρώνουν την ισότητα και την ισονομία. Θεμελιώδης υποχρέωση όλων των ΠΑΕ είναι η τήρηση των φορολογικών και ασφαλιστικών τους υποχρεώσεων.

Τον τελευταίο καιρό, έκπληκτοι παρακολουθούμε ποδοσφαιρικούς αγώνες που έχουν οριστεί να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, να διεξάγονται ενώπιων εκατοντάδων φιλάθλων. Να διατίθενται για τους αγώνες αυτούς εισιτήρια και οι εκκαθαρίσεις που συντάσσονται να είναι μηδενικές. Να επιβάλλεται δηλαδή μία ποινή, να παραβιάζεται ολοφάνερα η απόφαση που την επέβαλλε και ουδείς να κινητοποιείται, να ανησυχεί ή έστω να ενδιαφέρεται.

Και ακόμη να γινόμαστε μάρτυρες του παράδοξου, ΠΑΕ που δεν έχουν την δυνατότητα να πάρουν φορολογική ενημερότητα, την ίδια περίοδο να προσκομίζουν φορολογική ενημερότητα, προκειμένου να εκδώσουν τα δελτία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών τους και ουδείς να ερευνά πως επιτεύχθηκε το ακατόρθωτο.

Η Καλλιθέα μακριά από ίντριγκες, κυκλώματα και οργανωμένα συμφέροντα, η Καλλιθέα που κάθε αγωνιστική βιώνει τις συνέπειες της περήφανης στάσης της , καλεί τις αρχές να απαντήσουν, ποιο επαγγελματικό ποδόσφαιρο άραγε θέλουν;»

43
Ωραίες οι φωτογραφίες, αλλά τα γκόλια να τα ιδούμε θα τα βάλετε;

44
Άσχετο με το θέμα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να συζητηθεί  στο Φόρουμ  ο ρόλος των δημοσιογράφων που καλύπτουν το "ρεπορτάζ" του ΠΑΣ ή κάνουν περιφραφή των αγώνων.
Εγώ θέτω το ερώτημα:
Δικαιούται ο κάθε "Σαρελάκος",  ενώ εργάζεται σ΄ ένα δημόσιο ραδιόφωνο να έχει μια μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι σε μια "καπνοπαραγωγική" ομάδα;
Νομίζετε ότι διαμορφώνει αρνητικές αντιλήψεις και πόσο επηρεάζουν τις διάφορες καταστάσεις;

45
Πρόταση στην ΠΑΕ:

Για την καλύτερη διαχείριση των νομικών υποθέσεων να απολυθεί ο ΒΗΤΑΣ και ο ΓΑΜΑΣ και να προσληφθεί ο ΚΟΥΓΙΑΣ...
Δεν πάτε να γκλιστε πέτρες ρε εσείς που είστε μέσα στο μαγαζί;

46
Aσχετο με το θέμα, αλλά ντροπή....Μόνο ο ΠΑΣ τιμωρείαι....ξεσηκωξείτε..........
Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 140.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το προηγούμενο Σάββατο στο «Καραϊσκάκη», τα οποία χαρακτηρίστηκαν εκτεταμένα. Η ποινή είναι εφέσιμη ενώ αναμένονται οι απολογίες του Ολυμπιακού και του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη την Πέμπτη 3 Μαρτίου στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 23ης Αγωνιστικής.


Πού είναι το νομικό επιτελείο να κάνει παραστάσεις και διαμαρτυρίες

Αν μας σφάξουν οι διαιτητές μεθαύριο τι θα πείτε ατυχές γεγονός ή unfair

47
Όλοι μας έχουμε αναλωθεί αν η ενέργεια του ΦΡΟΥΤΆΔΟ ήταν ΗΘΙΚΉ και παραλείψαμε να δώσουμε έμφαση στην απώλεια του δακτύλου ενός φιλάθλου μας.
Ρωτήστε κύριοι τον κάθε δημοσιογράφο αν γνωρίζει το γεγονός.
Ο Αγναντίτης περισσότερο δίνει έμφαση στην κοινωνική του εικόνα -ταυτότητα παρά στην ουσία των πραγμάτων... Σέρνοντας...θεωρεί ότι θα εδραιωθεί σε κάθε βρωμερή παράγκα του ποδοσφαίρου...

48
Συντοπίτες,
Ο ΠΑΣ ποτέ δεν έφτιαξε ένα DVD με τις αδικίες που έχει υποστεί κατά καιρούς για να τα μοιράζει σε όλους τους φίλους και εχθρούς. Αφήνει τον κάθε  δημοσιγραφίσκο τύπου Σαρελάκου που εμείς τον πληρώνουμε να διαμορφώνει αρνητικές αντιλήψεις για την ομάδα μας. Κρίμα,  γιατί οι παρατρεχάμενοι αυτό που σκέγτονται μόνο είναι η ¨κονόμα¨
Μήπως από δώ μέσα πρέπει να ξεκινήσει κάποια προσπάθεια: 

49
To γκολ του  Φρουτάδο αφιερωμένο σε εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις  για αντικειμενικότητα και αμεροληψία στη διεξαγωγή των αγώνων.
 Όσο και να προσπαθείς Πρόεδρε με ανακοινώσεις και γλυψίματα...... δεν πρόκειται να κάνεις κάτι...Αυτό που αποφάσισαν για τον ΠΑΣ θα το υλοποιήσουν.... 
Είδες την ποινή Πρόεδρε;  Τι λέι ο Δικηγόρος σου; 

50
Απόψε εκφράζετε τα συναισθήματά σας για την επίτευξη του τέρματος από το Φρουτάδο. Θα ήθελα να δω πόσοι από σας θα του συμπαρασταθείτε αύριο όταν θα του τα σέρνει ο κάθε Αγγελής ή Χριστοβασίλης , Να θυμάστε κι αυτό. Για 2-3 αγωνιστικές θα το βάλουν το παιδί στο ψυγείο να ξεπρησθεί από το μπουκάλι.
Αυτά διαφάνηκαν από τα λεγόμενα του Αγναντίτη .
υ.γ. : όπως λέε και ο Αχιλλεύς ένα τέτοιο γκολ έπρεπε να είχε μπεί με το ΦΙΔΙ

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 7