Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - tzesIOA

Σελίδες: [1] 2 3 ... 26
1
Προσωπικά είχα επαναπαφθει λίγο με το υπάρχον ρόστερ και δεν είχα και πολλές απαιτήσεις αλλά κάποια γεγονότα όπως οι τραυματισμοί του Κόντε , η χρησιμοποίηση του Τζίμα στα χαφ και η φυγή γωγουβιτη που θεωρούσα ότι θα ήταν ο 4ος στόπερ με θορυβησαν.

Για μένα η ομάδα χρειάζεται ακόμα 3 μεταγραφές:
1) για μένα η πιο βασική , αυτή ενός ποιοτικού, μπαλατου και έμπειρου χαφ. Η τριάδα ριενστρα, Καραχάλιος, Μπιλμπάο μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν γίνεται μετα από αυτούς να έρχεται το χάος. Σε τι θα βασιστούμε αν ληψει ένας από αυτούς; Στον έφηβο τσιρη; Στον πάντα μέτριο Λιάσο; Στον Τζίμα που δεν είναι καν χάφ; Πραγματικά είναι εκεί που πονάμε πιο πολύ κατά τη γνώμη μου. Χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής μπαλαδορος για το κέντρο που να συμπληρώσει τα χαφ. Το 4 3 3 θέλει 3 χαφ. Ε δεν γίνεται να έχουμε μόνος τρεις έμπιστους παίκτες, σε σύστημα που θέλει τρεις θέσεις.... Δεν θα βγει η χρονιά.

2) βασική επίσης για μένα η απόκτηση ενός ακόμα στόπερ. Αλχημείες όπως ποζνανσκι κλπ δεν πιάνουν και ο μπαγκαλιανης δείχνει μέτριος θεωρώ. Και πάλι φθάνουμε στο ίδιο πρόβλημα. Σε σύστημα με δύο σέντερ μπακ έχουμε μόνο δύο έμπιστους παίκτες. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα εκεί. Προτείνω τον Ρομέρο που ήταν στον Βόλο περυσι. Γομαρι Ουρουγουανός σκληρό καρύδι. Ότι πρέπει για να τον βάλεις όταν σκληραίνουν τα πράγματα.

3 ) δεν ξέρω αν το βλέπω λάθος αλλά πλέον η θέση του αριστερού άκρου της επίθεσης δεν νιώθω ότι καλύπτεται όπως πρέπει. Ο ροσερο μου αρέσει πολύ για δεξιά όμως αριστερά , ο λωλης και ο Κύρκος και ο Μορέιρα δεν μου δείχνουν ότι είναι για βασικοί. Δεν έχουν τελείωμα κανείς από τους τρεις, δεν είναι ιδιαίτερα μπουκαδοροι και ούτε πολύ δημιουργία έχουν. Ρε Χριστοβασίλη, ένα τριήμερο διακοπές να πας στο Μπουένος Άιρες, 15 εξτρέμ θα βρεις που θα μπορούν να σταθούν επάξια. Φέρε έναν για τον Θεό.

2
Εγώ δεν απογοητεύτηκα από την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με βολο. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο που παίζαμε με περισσότερους ενδεκαδατους ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις που δεν χάνονται και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια εκτέλεση φάουλ ενός καλού ποδοσφαιριστη. Το πρώτο γκολ δεν το δέχτηκε σε ροή αγώνα για να σου δημιουργηθούν προβληματισμοί.
Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματικά ήμασταν κακοί αλλά και δικαιολογημένα με τους παίκτες που είχαμε μεσα..δεν ειναι να κρατήσεις κάτι συλλογικό από το δεύτερο ημίχρονο παρά μονο τις ατομικές αποδοσεις.

Όσο αφορά το θέμα σέντερ φορ, η κατάσταση του Κόντε με ανησυχεί πάρα πολύ. Όταν σε αυτή την ηλικία περνάς χιαστό είναι πολύ πιθανό μετά να βγάζεις θέματα αλλά ο Κόντε δεν σταματά να ταλαιπωρείται. Πλέον για μένα απλά θα έπρεπε να μας νοιάζει να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος και τίποτα άλλο. Προσωπικά θεωρώ ότι η απόκτηση ενός ακόμα σέντερ φορ επιπεδου Κόντε δεν είναι ρεαλιστική απαίτηση. Έχεις ένα σέντερ φορ με αναγνωρισμένη αξία ( Κόντε ) , έναν τίμιο παίκτη που θα έρχεται δεύτερος και θα βοηθήσει όσο μπορεί ( παμλιδης)  και έναν τρίτο νεαρό που πρακτικά επενδύεις πάνω του και περιμένεις να σε εκπλήξει ( Σταματελόπουλος) . Δεν μπορεί η ομάδα να πάρει άλλον σέντερ φορ βασιζόμενος στην υπόθεση ότι ο Κόντε μπορει να τραυματίζεται συχνά. Και αν δεν τραυματιστεί καθόλου; Ποιος θα κάτσει πάγκο; Ο Σταματελόπουλος τι θα απογινει; Δεν είμαστε γαύρος να έχουμε αραμπι και τικινιο. Έχουμε και Κόντε και μετά τους δεύτερους, και θεωρώ ότι έτσι θα πορευτούμε.
Προσευχόμαστε να μην έχει τραυματισμούς ο Κόντε και να αποδώσουν οι άλλοι δύο.

Αντίθετα, φάνηκαν άλλες τρεις θέσεις που φάνηκε ότι θες ενίσχυση. Χαφ ( γιατί δεν γίνεται όταν σπάει η τριάδα ριενστρα, Καραχάλιος, Μπιλμπάο να έρχεται από πίσω ο Λιάσος και ο Τζίμας που δεν είναι καν χαφ) , εξτρέμ ( γιατί Μορέιρα και λωλης ίσως θα πρέπει να έχουν πιο περιορισμένο ρόλο) και αμυντικό (καθώς με την φυγή του γωγουβιτη και τον ποζνανσκι να μην μπορεί να παίξει την θέση έχεις μεγάλη έλλειψη στη θέση αυτή).

Με αυτές τις τρεις μεταγραφές θα είμαστε εντάξει πιστεύω. Ειδικά αν αποδώσουν και οι πιο μικροί παίκτες όπως ο Κύρκος στο φιλικό.

Τώρα πάμε να παίξουμε και αύριο με τον Μεταξά και σιγά σιγά να μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

ΥΓ ο Βόλος( όπως και ο Αστέρας που έπαιζε πιο πριν και τον είδα) έχει σοκαριστικά μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ για το βεληνεκές του. Δεν ξέρω πώς γίνεται με αυτό το υλικό να μην φτιάχνουν ομαδάρες. Ίσως να μην έχουν το know how αλλά από υλικό έχουν πολλές επιλογές και παίκτες που της μιλάνε... Εμείς έχουμε μια μανία να έχουμε παίκτες φιλότιμους και τρεχαντήρια αλλά όχι μπαλατους όπως είναι ο ματιγια, ο Μπαριεντος, ο μπετογλιο και ο μπαρτολο. Χρειαζόμαστε και έναν τέτοιο ρε γαμωτο.

3
Έχω και εγώ κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με τα όσα είδαμε:
- αρχικά μου άρεσε, όπως και στους περισσότερους, και μένα πολύ η ομάδα. Φάνηκε ότι έχει ταυτότητα και ότι ξέρουν τι κάνουν. Θα μπούμε έτσι , θα βγάλουμε την μπάλα απτήν άμυνα έτσι , θα αναπτυχθουμε έτσι και θα απειλήσουμε έτσι. Ήξεραν τι έκαναν και φάνηκε ότι δουλευτηκαν κάποιοι αυτοματισμοί.

- η δυάδα που έχουμε στα γκολπόστ θεωρώ θα μας καλύψει πλήρως για φέτος. Πριορ φαίνεται ότι έχει εμπειρία και Σούλης δείχνει να ξεπετάγεται από το καβούκι του. Θεωρώ δεν θα χουμε προβλήματα στο τέρμα.

- στα σέντερ μπακ το δίδυμο Παντελάκης Εραμουσπε φαίνεται ήδη δεμένο και με μεγάλη μου χαρά είδα τον μουσπε να ανταποκρίνεται στο αριστερό άκρο με ευκολία. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με ανιτθετο πόδι.

- ο Σόρια φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά την θέση του και ότι έχει παίξει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Πολύ καλός αλλά νομίζω δεν έχει την σέντρα του Σαλιακα. Μόνο εκεί ίσως χάνει στην σύγκριση με Σαλιακα.

- ο κιακος πολύ καλός επίσης και μην ξεχνάτε ότι είναι πολυεργαλειο και θα τον δούμε και στα χαφ όταν πίσω αγωνίζεται ο ποζνανσκι.

- στα χαφ θα συμφωνήσω ότι υπάρχει ωραίο υλικό φέτος. Ο ριενστρα μοιάζει μαέστρος και πολύ εγκεφαλικός παίκτης, ο Μπιλμπάο είναι νομιζω ο ορισμός του box to box και ο Καραχάλιος το γνωστό σκυλί που δεν σταματάει να τρέχει και να βοηθάει ενώ σήμερα ειδα και μεγαλύτερη άνεση με την μπαλα. Αν σε αυτούς προστεθεί ο Ντομίνγκεζ που δεν χάνει την μπάλα ούτε με αίτηση σκεφτείτε τι 4αδα θα δημιουργηθεί. Θέλουμε θεωρώ ακόμα έναν σε αυτή τη θέση πάντως.

- Λιάσος και λωλης για άλλη μια χρονιά τα ίδια. Δεν είδα κάτι που να με εκπλήξει...

- επιθετικά όλοι πήραμε μια εικόνα τι να περιμένουμε. Θεωρώ ότι όταν έρθει και ο Λέο σε σωστούς ρυθμούς τότε θα μάστε υπερπλήρεις μπροστά. Λέο Μορέιρα και ροσερο να ταράζουν την αντίπαλη άμυνα, Πέδρο να σηκώνει το φορτίο και Σταματελόπουλος και παμλιδης να κάνουν τα ρεπα του και να δίνουν λύσεις από τον πάγκο. Μια χαρά

- απτους υπόλοιπους ο μοναδικός που δεν μου άφησε θετική εικόνα ήταν ο μπαγκαλιανης που μου φάνηκε λίγο χαμένος σε ξένα νερά... Σε αντίθεση με τον Τζίμα που έδειξε να το κατέχει.

- το γκολ του Κόντε και όμορφο αλλά κυρίως μεγάλης σημασίας. Πρέπει να αρχίσει να σκοράρει ο Πέδρο για να βρει τον εαυτό του. Τα όπλα άμα δεν τα χρησιμοποιούμε σκουριάζουν. ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΕΔΡΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ.

- Η τριπλέτα αρχηγών Κόντε Εραμουσπε και Παντελάκη μου αρέσει πολύ . Ωραίοι χαρακτήρες και βέβαια μπορώ να πω ότι το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του Κόντε είναι φοβερή εικόνα. Το αξιζει

Εν κατακλείδι , παρόλο που τα φιλικα δεν σημαίνουν κάτι, θεωρώ πήραμε μια εικόνα του ΠΑΣ που θα δούμε φέτος. Πιο θρασύς , πιο επιθετικός πιο γρήγορος. Θα ήθελα να τον δω και σε ένα ματς που θα χρειαστεί να αμυνθεί μαζικά.

Με μια ποιοτική μεταγραφη στο κέντρο/ επιστροφή Ντομίνγκεζ το ρόστερ θεωρώ θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και ποιοτικά και σε όγκο. Πάντως χαφ χρειάζεται γιατί με 3-4 παίκτες η χρονιά δεν βγαίνει όταν παίζεις 4-3-3

Μακάρι να δούμε μπαλαρα φέτος μάγκες μου. Πάμε ρε ομαδάρα μου

4
Πάντως και εγώ θεωρώ ότι το ρόστερ μας δείχνει πιο πλήρες από περυσι. Ειδικά από την μέση και μπροστά είναι αρκετοί οι παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις.
Πέρυσι με τους τραυματισμούς που ειχαμε κιόλας ήταν φορές που δεν είχες ποιος να παίξει μπροστά και βλέπαμε το δίδυμο Παντελάκης Μίνα. Φέτος δεν νομίζω να συμβεί αυτό...

5
Εμένα μου άρεσε πολύ η ομάδα στο χθεσινό φιλικό.
Έδειξε δουλεμενη σε κάποια πράγματα επιθετικά κυρίως και υπήρχε και χημεία αφού είχαμε καλή κυκλοφορία.
Φάνηκαν ωστόσο και κάποιες αδυναμίες όπως οι στημένες φάσεις που κάθε μία ήταν σχεδόν γκολ για τους αντιπάλους.
Σίγουρα η ομάδα θα ναι διαφορετική με πέρυσι στο παιχνίδι της. Πολύ πιο επιθετική φαίνεται και με αρκετή πίεση.
Απτήν εικόνα την χθεσινή εγώ συμπέρανα ότι το ρόστερ ακόμα δεν έχει κλείσει πάντως. Θεωρώ ότι μια ακόμα αξιόπιστη λύση στα χαφ την χρειαζόμαστε.


Ανεβασμένος Μορέιρα , καλός Τζίμας όσο μπήκε, δυναμικός Μπιλμπάο και προσωπικά μου έκανε εντύπωση ο ριενστρα που όσο είχε την μπάλα στα πόδια ήταν σαν μαέστρος, τόσο όταν έπαιζε 8αρι όσο και 6αρι.

Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμα και ίσως μια δύο προσθήκες και θα μάστε μια χαρά πιστεύω. Η ομάδα που είδαμε χθες δύσκολα δεν θα ναι καλύτερη από κάτι καφενεία τύπου Λαμία , λεβαδεια, ιωνικός Παναιτωλικός άρα θεωρώ δύσκολα θα χουμε θέμα παραμονής. Βέβαια όλα αυτά είναι πολύ νωρίς να τα εικάζουμε αλλά κουβέντα να γίνεται.

ΥΓ όσες φορές και να ξαναδώ τα στιγμιότυπα βλεπω τον Μπιλμπάο να βγάζει την ασσίστ και όχι τον Σταματελόπουλο....

6
Το άρθρο αν κατάλαβα καλά δεν λέει ότι θέλουμε να τον πάρουμε αλλά ότι υπήρχε σαν σκέψη αν δεν προχωρούσε του μπαγκαλιανη.

7
Σιγά μην στείλουν συνεργείο στην Πολωνία για τον ΠΑΣ .
Αν ήταν για κάνα γαύρο θα τρέχανε όμως.
Μπουρδέλα

8
Εμένα πάντως με θλίβει το ότι συζητάμε το αν θα πάρουμε διαρκείας ή αν θα είμαστε παρόντες στο γήπεδο με γνώμονα το τι στόχους βάζει ο χβ ή τις μεταγραφές ή δεν ξέρω εγώ τι.

Για μένα ακόμα και αν ο στόχος ήταν η πτώση στην β κατηγορία θα ήμουν δίπλα στην ομάδα.
Η απουσία είναι η χειρότερη αντίδραση.
Ίσως έχουμε και εμείς σαν οπαδοί κάποια προβλήματα στην φιλοσοφία μας

9
Τον Ριενστρα τον εχει δει κανεις να παιζει ; Υπαρχει καποια γνωμη ;

Δεν τον θυμαμαι καθολου , οπως και κανεναν απο οσους ηρθαν φετος. Δεν μου λενε το παραμικρο , ουτε καν πχ. ο Κιακος απο τα παιχνιδια μας με τον Ιωνικο ( οπου θυμαμαι στα αριστερα στον Βαλεριανο ) ή ο Ροσερο .
Αυτο ομως δεν εχει καμια σημασια. Απλα το αναφερω.

Οσο για δεξι μπακ , ποιος θα παιξει εκει ; Ο Τσαβος τελικα ; Εχει παψει να ακουγεται ονοματολογια για τον αντικαταστατη του Σαλιακα…
Έχουμε ήδη πάρει τον Κάρλες Σόρια

10
Θα ναι τρεις στο κέντρο. Άρα μπορούμε να πούμε ότι παρτενέρ του Καραχάλιου θα είναι ο ριενστρα και ο Μπιλμπάο

11
4-3-3 δοκιμάζει ο Στάικος μεχρι στιγμής. Αποκλειστικά αυτό θα έλεγα, δεν νομίζω να έχει άλλο σύστημα στο μυαλό του

12
"ρόλο βασικού ως δεξί εξτρέμ"
 Μάλιστα, και ο ροσερο που είναι δικός μας και έχει ήδη δείξει την αξία του θα τρίβει τον πάγκο για να παίξει το παιδακι του παοκ. Τι να πω... Ότι και να πω είναι λίγο.
Πραγματικά υποτίθεται εχεις την ταυτότητα του selling club και παίρνεις δύο παίκτες ταλαντούχους και νεαρούς ...δανεικούς.
Για να γεμίσουν το χρόνο τους, να πάρουν παραστάσεις και να χαρούν μετά τους καρπούς ο πρεζεμπορας και ο ρωσοποντιος ο τσάρος.
Μιλάμε για ρεσιτάλ βλακείας.

Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φέρεις δύο παικτακια αδιάφορα που δεν θα έχουν κανένα δέσιμο με την ομάδα ίσα ίσα για να γλυτώσεις τα συμβόλαια κανονικών παικτών παρά τα λεφτά που πήρες.

Ειλικρινά θα σου λεγα που να τα φας ολα αυτά τα λεφτά αλλά έχουν χάρη τα θέματα υγείας που πέρασες χοντρε.
Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια υγιή ομάδα και πας και παίρνεις δανεικούς από τα δυο μεγαλύτερα μπουρδέλα της Ελλάδας, έτσι...για να μην φύγουν απο ποτέ πάνω μας οι ρετσινιες

13
Το γραφείο τύπου της ομάδας εεε συγνώμη το sportime λέει ότι για τον συγκεκριμένο Αργεντινό η ομάδα έχει ..άγνοια.

Άρα λογικά τον ξεχναμε

14
Για τον Έλληνα επιθετικό δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου πέρα από τον παμλιδη. Για τον Ουρουγουανό στόπερ σκέφτηκα τον Ρομέρο που έπαιζε στον Βόλο , χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω.

Ο Αργεντινός έχει μηδενική καριέρα αλλά οι Αργεντινοί της μιλάνε της μπάλας εκ φύσεως, μπορεί να μας κάνει την έκπληξη.. ποιος ξέρει ;

15
Έχουμε:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ - Πριορ, Σούλης, Αθανασίου ΟΚ
ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ - Σόρια, Τσιάβος ΟΚ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ - Κιάκος, Ποζνάσκι, Πήλιος, Ρίζος ΟΚ
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ - Εραμούσπε, Παντελάκης ++
ΑΜΥΝΤΙΚΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ- Καραχαλιος, Ριενστρα, Μπιλμπαο, Λιάσος, Ντομινγκεθ;;;;;;; + (+);
ΕΞΤΡΕΜ - Μορειρα, Ροσερο, Λώλης +
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ - Κόντε, Σταματελοπουλος +
Τα δύο + σου στους κεντρικούς αμυντικούς θα καλυφθούν το ένα λογικά με αυτόν που θα πάρουμε από τον γαύρο και το άλλο με τον γωγουβιτη της κ19

Ντομίνγκεζ καλά έκανες και έβαλες πολλά ερωτηματικά γιατί δεν τον βλέπω να ανανεώνει. Άλλωστε τι νόημα έχει να ανανεώσει τώρα αφού έχει χάσει την μισή προετοιμασία; Ήθελε απλά παραπάνω διακοπές;

Δεδομένου ότι στα χαφ μπορεί να παίξει και ο κιακος για μένα εκεί θες ακόμα μια μεταγραφή, έναν παίκτη μπαλαδορο κατά προτίμηση, κάναν Αργεντινό πιθανώς και θα μάστε εντάξει στα χαφ.

Για τις θέσεις τις επιθέσεις για μένα θες ακόμα έναν καθαρό αριστεροπόδαρο winger, γιατί αυτή τη στιγμή αριστερά μπροστά παίζει ο Μορέιρα καθώς και έναν επιθετικό τύπου παμλιδη που να μπορεί να παίξει και κορυφή και πλάγια στο 4-3-3.

Εν ολίγοις για μένα η ομάδα ακόμα θέλει:
Έναν σέντερ μπακ ( πιθανώς ψωνίσαμε από τον γαύρο)
Έναν μπαλαδορο χαφ
Και δυο παίκτες για την επίθεση όπως εξήγησα

Με τέσσερις μεταγραφές το ρόστερ μας είναι πλήρες κατά την γνώμη μου

ΥΓ ξέχασα να τονίσω ότι με τους κιακο, ποζνανσκι και Πήλιο μπροστά του, ο Ρίζος δεν έχει καμία θέση στο ρόστερ.

16
Ακούγεται ότι ακόμα δεν είναι δεδομένο το αν ο συγκεκριμένος θα ρθει ως δανεικός ή σαν τον Περέα ένα πράγμα. Εύχομαι να ρθει με μεταγραφή και ας κρατήσει ο σκατογαυρος και 50% ποσοστό μεταπώλησης.

Επίσης αν ρθει σαν δανεικός και παίζει βασικός αντί του Παντελάκη θα μιλάμε για σπουδαία ασέβεια στο πρόσωπο του Νώντα

17
Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2021-22 / Απ: Ροστερ 2021-22
« στις: Κυρ 10 Ιούλ 2022 19:44  »
Θεωρω οτι ο Μορειρα θα χασει την θεση του στην ενδεκαδα απο καποια μεταγραφη στην θεση αυτη. Δεν τον βλεπω για βασικο

18
Με την πώληση του Περέα, τα λεφτά από Κάργα, μαυροπανο και τα φράγκα από το στοίχημα, ο χβ μπορεί εύκολα να κάνει πέντε καλές προσθήκες , να φτιάξει το ένα από τα δύο γήπεδα στο Πανηπειρωτικο σε στυλ Ζωσιμάδες και να του μείνει και ένα εκατομμύριο στην τσέπη.
Το θλιβερό είναι ότι λογικά θα κάνει πέντε μέτριες/λαχεία προσθήκες , δεν θα φτιαξει το προπονητικό και θα του μείνουν πολλά παραπάνω στην τσέπη.

Όσο και να παραδεχόμαστε τον χβ ότι είναι γάτα και ότι ξέρει να πουλάει εγώ βλέπω στο πρόσωπο του και μια δόση αφέλειας και ηλιθιότητας. Αντί να τρως τα πάντα , φάε τα μισά και τα άλλα μισά επένδυσε τα. Και γκρίνια δεν θα χεις και η ομάδα σου θα πάει καλά και κερδισμένος θα βγεις γιατί θα φέρεις καλύτερους παίκτες που μπορεί να σου δώσουν και άλλες πωλήσεις στο μέλλον.

Ο χβ κάνει κακό στην ομάδα γιατι δεν σκέφτεται έτσι, ξέρει να πουλάει και να βγάζει λεφτά αλλά κοιτάει μόνο την μάσα. Όλες αυτές οι περήφανες πωλήσεις δεν είναι του ΠΑΣ αλλά του χβ καθώς ο ΠΑΣ δεν καρπώνεται παρά ελάχιστα από τα αντίστοιχα χρήματα.

Εύχομαι να βάλει μυαλό και να ρίξει κάποια χρήματα στην ομάδα. Ας μην ειναι και όλα ,αλλά ας ρίξει κατι

19
Αν ο Κιάκος προορίζεται για χαφ τότε χρειαζόμαστε και δεξί και αριστερό μπακ.

Για την θέση αριστερά, λογικά θα χρησιμοποιηθούν Ποζνανσκι και πηλιος.

ΥΓ. το θέμα με τον Γερμανοπολωνο δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω. Για μένα δεν είναι ευπρόσδεκτος αυτός ο παίκτης στον ΠΑΣ.-

20
Λέω έναν σίγουρα με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει του Ντομίνγκεζ και ότι ο κιακος δοκιμάζεται πιο πολύ ως χαφ

21
Πολύ χάρηκα που κόπηκε το φασιστακι. Πάμε για άλλα.

Η ομάδα θέλει δεξί μπακ βασικό, παίκτη στο κέντρο, σέντερ μπακ και δύο επιθετικούς (έναν πλάγιο).


22
Για να το σκέφτεται ο Τόμας να έρθει στην Λαμία, σκεφτείτε πόσο πολύ επιθυμεί την επιστροφή στην Ελλάδα....

Και ο ΧΒ κοιμάται όρθιος κλασσικά

23
Προτείνω να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον πρώην κοουτς. Υπάρχει μια ομάδα που ξεκίνησε να χτίζεται σήμερα στο Πανηπειρωτικο και ο Μεταξάς δεν είναι μέρος της.

Μόνο ΠΑΣ.

24
Έστειλε λένε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του. Μάλιστα. Κανονίστε να έρθει στα Γιάννενα κουτσός ή με κάνα χιαστό. Σε αυτες τις καταστάσεις πρώτα κάνεις ιατρικές εξετάσεις στον παίκτη και μετά πέφτουν οι υπογραφές. Τέλος πάντων.
Όπως και να χει έχει καλουτσικο βιογραφικό και πιστεύω θα ναι καλός τερματοφύλακας. Το μόνο που με ανησυχεί είναι τα θέματα συμπεριφοράς του που ανέφερε ένας πιο πάνω.
Καλως ήρθε.

25
ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή? / Απ: Iker Bilbao
« στις: Τρι 28 Ιούν 2022 17:12  »
Αν τον πρότεινε ο Πέδρο τότε νιώθω ασφάλεια για την επιλογή αυτή

Καλώς ήρθες παικταρα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 26