About PAS > ΠΑΣ Clubs

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

<< < (23/23)

fon7:
Σύμφωνα με το νέο "περίφημο" νομοσχέδιο της κυβέρνησης ως μέτρο αντιμετώπισης της οπαδικης βίας, απαγορεύτηκε η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων στις θύρες οργανωμένων οπαδών.
 Κατόπιν τούτου η πρόσβαση στη θύρα 10 για τα 5 παιχνίδια των play off, θα γίνεται μόνο με κάρτες διαρκείας.
Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, ενημερώνουμε όλους εκείνους που φέτος στάθηκαν δίπλα μας στα τσιμέντα της 10, πως την Τετάρτη 16/3 και την Παρασκευή 18/3, αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας θα βρίσκεται έξω απ' τα εκδοτήρια των Ζωσιμάδων, τις ώρες 18:00 έως 21:00 για όλες τις ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τα διαρκείας της θύρας 10, καθώς και συζήτηση πάνω σε θέματα που απασχολούν.
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΥΛΤΡΑΣ [i]:

--- Παράθεση ---

Νέο polo μπλουζάκι από τον σύνδεσμο μας, μόνο με ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ !
Από σήμερα έως και την Τρίτη 24/05, θα δεχόμαστε παραγγελίες μέσω μηνυμάτων, στις επίσημες σελίδες του συνδέσμου.
Η τιμή της μπλούζας είναι 20€.

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

πηγή: https://www.facebook.com/sfpasgiannina/photos/a.1781109962185415/2844137985882602

--- Τέλος παράθεσης ---

Μόνο με προπαραγγελία με μήνυμα στην σελίδα του ΣΦ στο facebook.
Στηρίξτε !

PizzAS:
Αν και δε συνηθίζουμε μέχρι σήμερα να απαντάμε σε Αθηναικά βοθροsite των post του 10εύρου, θα γράψουμε 2 κουβέντες για τα γεγονότα της Δευτέρας, μόνο και μόνο γιατί θα βρεθούν (ήδη ξεκίνησαν) και οι γνωστοί γενίτσαροι της πόλης να μας πιάσουν στο στόμα τους παραποιώντας, ως συνήθως, τα γεγονότα. 
Τα λαϊκά «δικαστήρια» λοιπόν είναι σύνηθες φαινόμενο στα γήπεδα της υφηλίου μετά από ήττες…εκτός απο το «Ζωσιμάδες».
Προς απογοήτευση των καταστροφολόγων χθές στην κερκίδα των οργανωμένων, παρά την πίκρα μας και τη στενοχώρια μας για το απροσδόκητο αποτέλεσμα απέναντι στα καπνά, χειροκροτήσαμε τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια.
Οι οπαδοί του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν ζητάνε την «άδεια» από κανέναν, για πράξεις οι οποίες αφορούν την προστασία και το καλό της ομάδας.
Πάντοτε ήμασταν η μόνη ασπίδα της γιατί ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανήκει μόνο στους οπαδούς του και στην πόλη και όχι σε περαστικούς.
Μετά την λήξη του αγώνα, δεν θα αποχωρούσαμε εάν δεν κάναμε μια κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ώστε να τους υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα που μάλλον "ξεχάστηκαν" στην διαδρομή, ακριβώς για να προστατέψουμε τυχόν λαϊκά δικαστήρια από καλοθελητές εξωτερικά και πέριξ του γηπέδου.
Για αυτούς που θεωρούν ότι με τον πρόεδρο παρόντα, τόσο η λειτουργία όσο και η εικόνα της ομάδας θα ήταν τελείως διαφορετική (ετσι αναφέρει το site)….θα τους ρωτήσουμε εάν πιστεύουν ότι θα ήταν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.
 Διαβεβαιώνουμε όμως τον συντάκτη του επίμαχου άρθρου, ότι αν δεν υπήρχε το πρόβλημα υγείας, ο πρόεδρος δε θα πέρναγε πολύ ευχάριστα σ’ αυτές τις πρώτες αγωνιστικές αν εμφανιζόταν στο « Ζωσιμάδες», γιατί η πόλη βράζει με τις επιλογές να ξηλωθεί η ομάδα μοντέλο της περσινής περιόδου και τα λεφτά των πωλήσεων βασικών ποδοσφαιριστών,  να παντελονιαστούν για ακόμα μία φορά.
Όσες φορές χρειάστηκε να γίνει «ντου» και να σπάσουν λουκέτα εμείς ήμασταν εκεί, για να μη φιμωθεί η φωνή μας και νιώσει η ομάδα μόνη της.
Σε δεκάδες γήπεδα ανά την Ελλάδα που δε μας επιτρεπόταν η είσοδος για διάφορους λόγους, εμείς δηλωναμε παρών με σκοπό να είμαστε πάντα δίπλα στο σύλλογο.
Την Δευτέρα δε χρειάστηκε κάτι τέτοιο οπότε μόνο εκ του πονηρού θεωρούμε ότι χρησιμοποιήθηκαν οι λέξεις στο βόθροsite.
Όσο για τον γενικό αρχηγό, με τον οποίο αρκετές φορές έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση για άλλα ζητήματα που δεν είναι της παρούσης, εκτιμήσαμε τη στάση του, γιατί είναι χρόνια στην ομάδα και αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να τρώει 4 γκόλ ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Ζωσιμάδες από ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ομάδα (και όχι μόνο από «μεγάλη» ομάδα, όπως πολύ ΑΣΤΟΧΑ δήλωσε ο κ. Στάικος στους ρεπόρτερ).
Κατά την είσοδό μας σε χώρο του γηπέδου υπήρξε  ποδοσφαιριστής του συλλόγου, ο οποίος χωρίς να του απευθύνει κανένας το λόγο ρώτησε «what’s the problem?». Δεν αναφέρουμε το όνομά του για ευνόητους λόγους. Δεν απαντήθηκε η πρόκληση γιατί δεν ήταν το νόημα της επίσκεψης να τραβήξουμε αυτιά ή να «μαλώσουμε» κανέναν. Όποιος ποδοσφαιριστής ήθελε ήταν ευπρόσδεκτος ν’ ακούσει τι είχαμε να πούμε.
Παρέμειναν μόνο οι αρχηγοί και ο κ.Σταικος, στους οποίους τονίστηκε αυτό που έχουμε πει κατ’ επανάληψη, ότι ζητάμε πάθος και αξιοπρέπεια στις εμφανίσεις κι ας μην είναι το αποτέλεσμα το επιθυμητό.
Αυτοί που γνωρίζαν σε ποια ομάδα παίζανε δυστυχώς φέτος είναι σε άλλα λημέρια με τις ευλογίες της τωρινής διοίκησης. Ζητήθηκε λοιπόν απ’ τον κόουτς κι απ’ αυτούς που μείνανε από πέρσι, να μεταφέρουν το κλίμα και στους νέους παίχτες του φετινού ρόστερ και στους νεότερους ηλικιακά, τονίζοντας τους τι σημαίνει το σήμα που φοράνε στις εμφανίσεις τους για ολόκληρη την πόλη.
  Όλες τις προηγούμενες ημέρες είχαμε προετοιμαστεί για ένα ματς, που αισθανόμασταν ότι θα τρώγαμε σίδερα για να μην αφήσουμε περιθώριο στον αντίπαλο κι αντ’ αυτού παρακολουθήσαμε ένα άνευρο και νυσταγμένο πρώτο 25 λεπτο, όπου χαρίσαμε 2 γκολ και μετά κυνηγούσαμε μάγισσες.
 Επισημάναμε ότι η ομάδα είναι πολύ χαλαρή κι αυτό το μαρτυρούν και τα στατιστικά των πρώτων αγωνιστικών, ειδικά με τις 3 ομάδες του κέντρου όπου για να επιβιώσεις πρέπει να ρίξεις και καμιά "κλωτσιά". Και η κλωτσιά είναι θέμα όρεξης, δεν είναι θέμα ούτε τεχνικής ούτε ποιότητας που βγάζει μάτι ότι λείπει απ’ το φετινό ρόστερ.
Το γιατί έγινε αυτό και έπρεπε να χτυπηθεί το καμπανάκι τόσο νωρίς, θα παραπέμψουμε τους πάντες σε εκείνη την αντίστοιχη επίσκεψη μετά το 0-4 με την αεκ, το Γενάρη του '19, όπου κάποιος άλλος λεβέντης «καπετάνιος» μας υποσχόταν ότι η ομάδα δε θα κινδύνευε κι ότι στο τέλος θα ζητάγαμε και συγγνώμη.
Το αποτέλεσμα εκείνης της χρονιάς το θυμόμαστε όλοι.
Το συγγνώμη δεν προλάβαμε να του το  ζητήσουμε, μιας και μόλις υποβιβάστηκε η ομάδα έγινε Λούης από τα Γιάννενα.
Ευτυχώς χθές δεν ξεστομίστηκε καμιά τέτοια κουταμάρα από κανέναν, τρανό δείγμα ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πρόβλημα μέχρι στιγμής και ότι πρέπει να σταθούνε στο ύψος των περιστάσεων, όπως κάνει για μια ακόμα χρονιά ο κόσμος που έχει απομείνει να δίνει την ψυχή του στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.
Το ευχάριστο είναι ότι τα αποδυτήρια αποπνέουν ακόμα υγεία, οπότε ευχόμαστε σύντομα αυτό να εξαργυρωθει και στον αγωνιστικό χώρο.
Όσο για τα προβλήματα και την φύση τους, έχουν γνώση οι φύλακες στα Γιάννενα.
Μαθημενοι είμαστε χρόνια τώρα σε όλα αυτά και στην λάσπη που κατά καιρούς εκτοξεύεται από μερίδα του Αθηναϊκού τύπου.
Μιας και μιλάμε όμως για καπετάνιους θα πούμε μόνο το εξής και όποιος κατάλαβε κατάλαβε :
Αν ο τροφοδότης όλων αυτών των <<ειδήσεων>> στο συγκεκριμένο σάιτ ( από εποχής Γιαννικη ), βρήκε εμάς για να καλύψει την ανυπαρξία και την ανικανότητα του να κουμαντάρει το καράβι, τώρα που ήρθαν τα δύσκολα και μπαζει νερά, λάθος πόρτα χτύπησε.
Του προτείνουμε μάλιστα να φυλαχτεί γιατί η μουράβια δεν θα τον σώσει.
Καμία προπέλα τον βλέπουμε να χρειάζεται και όπου φύγει φύγει..... ελπίζουμε οικογενειακώς.
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση