Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - tzesIOA

Σελίδες: [1]
1
  Πέμπτη 23/9 στις 18:15

3/3 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ.

Προϊστορία με Ιωνικό by PAS.gr

2
Ρε συνταυροι γράφω εδώ γιατί δεν κατάφερα να βρω πιο σχετικό θέμα και ούτε ξέρω να ανοίγω καινούργιο :P

Ξέρει κανείς τι θα γίνει με τα διαρκείας για του χρόνου και γενικά με το γηπεδακι;.
Ακούω τόσα πολλά που πλέον δεν ξέρω τι να πιστέψω. Θα ναι μόνο για εμβολιασμενους; Θα ναι και με αρνητικό τεστ;
Με έχει πονέσει το κεφάλι με τα όσα διαβάζω και απτήν άλλη θέλω να γίνει ξεκάθαρο το θέμα γιατί δεν αντέχω άλλο μακριά από το γήπεδο.

3
ΠΑΣ Clubs / 55 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« στις: Παρ 18 Ιούν 2021 15:07  »
FESTIVAL 10/07/2021

Φέτος τον Ιούλιο η αγαπημένη μας ομάδα κλείνει 55 χρόνια ένδοξης ιστορίας και αυτά τα γενέθλια αποφασίσαμε να μείνουν αξέχαστα.

Το Σάββατο στις 10 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού στην ιστορική μας έδρα , διοργανώνοντας ένα φεστιβάλ από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς.
Κάθε σπιθαμή του γηπέδου θα φωτιστεί από πυρσούς που θα κάνουν την νύχτα μέρα σχηματίζοντας ένα πύρινο δακτύλιο, ο οποίος θα αγκαλιάσει το γήπεδο που μεγαλώσαμε και στερηθηκαμε για 15 ολόκληρους μήνες. Στην θύρα 10 θα ηχήσουν ξανά τα τύμπανα της κερκίδας και τα συνθήματα θα δώσουν πάλι ζωή στα τσιμέντα, για την ιδέα που υπηρετούμε από μικρά παιδιά.

Ζεσταίνουμε την ατμόσφαιρα από νωρίς εξωτερικά του σταδίου, με ψήσιμο, μουσική, άφθονη μπίρα, συνθήματα και  ανεμίζουμε τις σημαίες μας ψηλά.
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/07 από τις 18:00..

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ ΦΕΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΨΟΥΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΗΠΕΔΙΚΗ .
10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΣΙΜΆΔΕΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙΑ ΣΑΣ :P
ΜΟΝΟ ΠΑΣ)

Σελίδες: [1]