PAS.gr Forum

About PAS => Προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν => Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2016-2017 => Μήνυμα ξεκίνησε από: davelis στις Πεμ 09 Ιούν 2016 09:50

Τίτλος: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Πεμ 09 Ιούν 2016 09:50

Η NOVA ζητά πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ


http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/tv/h-nova-zhta-prwtathlhth-mesw-twn-plei-of.4106873.html (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/tv/h-nova-zhta-prwtathlhth-mesw-twn-plei-of.4106873.html)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Πεμ 09 Ιούν 2016 11:03
H Nova μπορεί να ζητάει ό,τι θέλει, αφού χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε επαγγελματικό my ass ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Εκείνο που παρατηρώ, είναι ό,τι όποια είδηση βγαίνει τελευταία - και εννοώ είδηση, όχι αναμασήματα και κειμενάκια για να γεμίζουν σελίδες - προέρχεται από την Live Sports. Πρέπει να έχουν καλούς ρεπόρτερ κείγιας.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Πεμ 09 Ιούν 2016 14:23
Το πιο δικαιο συστημα ειναι να μην υπαρχουν play-off

Το πιο ενδιαφερον ειναι αυτο που εφαρμοζεται τωρα στο Μπασκετ
παιζουν οι 8 πρωτοι
προημιτελικα
ημιτελικα
τελικος
1ος με 8ο
2ος με 7ο
κτλ κτλ
απλα να ειναι στις 2 νικες και οχι στις 3 με πλεονεκτημα εδρας της καλυτερης ομαδας στη βαθμολογια (ή στα 2 ματς  και να μετραει η διαφορα τερματων απλα ετσι δεν εχει κανενα πλεονεκτημα η πιο ψηλα στη βαθμολογια ομαδα)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 09 Ιούν 2016 14:46
Τα προβλήματα είναι γνωστά και διαχρονικά.Όσα πλέυοφ και να βάλουν,δεν λύνονται αυτά τα προβλήματα.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Πεμ 09 Ιούν 2016 16:18

Η NOVA ζητά πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ


http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/tv/h-nova-zhta-prwtathlhth-mesw-twn-plei-of.4106873.html (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/tv/h-nova-zhta-prwtathlhth-mesw-twn-plei-of.4106873.html)

Ας προτείνει Πανιώνιο... που το πρόβλημα?

ΜERKELOTE TV...
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Παρ 10 Ιούν 2016 20:24
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ:
OI 12 ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Δεν θέλουμε πόλεμο, θέλουμε έρωτα

Περισσότερα σε λίγοΠαράθεση
Πανόπουλος: «Δεν θα συμμετέχουμε στο νέο πρωτάθλημα»!
Ο Χρήστος Πανόπουλος με δήλωσή του τόνισε πως οι 12 μικροί δεν κατεβαίνουν στο επόμενο πρωτάθλημα υπ' αυτές τις συνθήκες. Τόνισε πως έχει τις υπογραφές όλων!

Εξερχόμενος από την συνάντηση των 12 ο κ. Πανόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων:

Πήγαμε στην ΕΠΟ για να έχουμε την τελειωτική απάντηση της Ομοσπονδίας. Ήταν η 4η φορά που βρεθήκαμε. Ήταν σήμερα μία τελική συνάντηση. Δυστυχώς η ΕΠΟ απάντησε αρνητικά στην πρότασή μας καθ' ολοκληρίαν. Παρότι ήταν μία πρόταση για την διαιτησία που θα ήταν ως μία άτυπη συνεργασία και η ΕΠΟ δεν θα άλλαζε τίποτα σε Νόμους και κανονισμούς. Ήταν μία συνεργασία για το καλό του ποδοσφαίρου και γιατί δεν έχουμε μία καλή έξωθεν μαρτυρία ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Ζητήσαμε τρία πράγματα. Δώστε μας για τον αρχιδιαιτητή 10 - 15 ονόματα να σας πούμε ποιόν θα θέλαμε. Δώστε μας 30 διαιτητές από το... μπάσκετ πάλι το δικό μας και δώστε μας το δικαίωμα έξι από αυτούς. Όλα δικά σας. Και η ΕΠΟ θα είναι υπεύθυνη να λαμβάνει τις οικείες αποφάσεις. Η απάντηση ήταν πως κάτι τέτοιο δεν περνάει από FIFA / UEFA και ως εκ τούτου έχουμε να αντιπροτείνουμε κάτι άλλο. Στην ερώτησή μου ξέρετε πως όταν προτείνουμε κάτι για να πέσουν οι τόνοι δεν μπορεί η FIFA και η UEFA να το δεχθεί. Δεν έπρεπε έναν μήνα να ταλαιπωρούμαστε.
 
Έπρεπε να μας πούνε από την αρχή. Ποιά UEFA και FIFA να πει όχι στο αυτονόητο; Σε μία κατάσταση όπου η ΕΠΟ δεν αλλάζει τίποτα. Αυτή ήταν η απάντηση που είχαμε. Επειδή ήξερα ότι θα ήταν από τις τελικές συζητήσεις μετά είχαμε κανονίσει να κάνουμε μία συνάντηση των 11 ομάδων. Όλοι εξεπλάγησαν. Μετά ενημέρωση για την θέση της NOVA και του ΟΠΑΠ. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Αλλά από το 1993 που είμαι στο ποδόσφαιρο έχω συμμετάσχει λίγες φορές στα κοινά αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοιο κλίμα 12 μικρών ομάδων. Όχι 11, 12 γιατί σήμερα μετείχε με την υπογραφή του και ο Ηρακλής μέσω του κ. Παπαθανασάκη. Συμφωνήσαμε οι 12 το εξής: όπως θυμάστε είχαμε μία δήλωση - δέσμευση σε περίπτωση που δεν γίνει η αναδιάρθωση και επανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων και δεν προχωρήσει το θέμα της διαιτησίας καμία εκ των 12 δεν θα μετείχε στο πρωτάθλημα. Εμείς με αυτές τις συνθήκες δεν συμμετέχουμε στο νέο πρωτάθλημα! Σήμερα επιβεβαιώσαμε την βούλησή αυτή μετά την θέση της ΕΠΟ που είναι αρνητική. Δεν θέλουμε πόλεμο με κανέναν. Έρωτα θέλουμε να κάνουμε. Ας δει η ΕΠΟ να αλλάξει τις θέσεις της. Να βγάλουμε μία εικόνα κοινή για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Κάνω μία έκκληση στην ΕΠΟ να δει τα πράγματα διαφορετικά. Για να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το περιβάλλον έστω και ας μην είναι ευθύνη της διαιτησίας. Αλλά ρε γαμώτο να το κάνουμε.
gazzetta.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Παρ 10 Ιούν 2016 21:05
Παράθεση
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ:
OI 12 ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Κι εμείς με ποιον στον dick θα παίζουμε;
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Crimson Glory στις Παρ 10 Ιούν 2016 21:16
Παράθεση
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ:
OI 12 ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Κι εμείς με ποιον στον dick θα παίζουμε;
Μα φυσικά με τους Ευρω(DICKS)παίους!  :P
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Κυρ 12 Ιούν 2016 12:56


Αποφασισμένος να βάλει λουκέτο τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League φαίνεται πως είναι ο Σταύρος Κοντονής.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο υφυπουργός αθλητισμού ενημέρωσε μέσω επιστολής του τις διεθνείς συνομοσπονδίες πως το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει για λόγους ασφαλείας, εφόσον η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αλλάξει.

Στην επιστολή του ο Σταύρος Κοντονής δεν κάνει αναφορά στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε ΕΠΟ και διαιτησία, αλλά στέκεται στο γεγονός πως με τα ισχύοντα δεδομένα στο ποδόσφαιρο της χώρας, ζωές ανθρώπων, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, διατρέχουν κίνδυνο, ενώ για να τεκμηριώσει τα επιχειρήματά του παραθέτει γεγονότα και μαρτυρίες παραγόντων που φανερώνουν το πολεμικό κλίμα.
http://www.gazzetta.gr/football/article/936071/vazei-loyketo-sti-super-league-o-kontonis (http://www.gazzetta.gr/football/article/936071/vazei-loyketo-sti-super-league-o-kontonis)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Κυρ 12 Ιούν 2016 13:23
O ανθρωπος θελει να ασχολούνται μαζί του
Ολο μαλακιες και κακό.
Τωρα που εχει ποδοσφαιρο και κανεις δεν ασχολειται με αυτον βγηκε να πει την μπανταλομάρα του
Αι .....
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Σαβ 09 Ιούλ 2016 15:31
Ετοιμο είναι το νέο σχέδιο του αθλητικού νόμου που τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί για δημόσια διαβούλευση. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Υφυπουργός αθλητισμού έκανε πράξη αυτό που είχε ανακοινώσει για το τέλος στο δανεισμό των ποδοσφαιριστών.

Υπάρχει ολόκληρο άρθρο που αναφέρεται αποκλειστικά σε αυτό το θέμα και αναφέρει ότι απαγορεύεται ο δανεισμός ποδοσφαιριστών και μεταγραφή ποδοσφαιριστή που θα υποκρύπτει δανεισμό είναι απολύτως άκυρη.

Παράλληλα αναφέρει ότι σε κάθε αγώνα που θα αγωνίζεται ένας τέτοιος παίκτης, επιβάλλονται και οι προβλεπόμενες κυρώσεις για τη χρησιμοποίηση μη δικαιούμενου συμμετοχής παίκτη.

Ενδιαφέρον θα έχει πλέον η αντίδραση των ποδοσφαιρικών ομάδων, ειδικά των ΠΑΕ που έχουν δανείσει ποδοσφαιριστές, καθώς η ισχύς του νόμου είναι άμεση!
http://www.gazzetta.gr/football/article/950665/oristiko-telos-stoys-daneismoys-podosfairiston (http://www.gazzetta.gr/football/article/950665/oristiko-telos-stoys-daneismoys-podosfairiston)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Κυρ 10 Ιούλ 2016 18:37
Παράθεση
Tι αλλάζει στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό

To gazzetta.gr διαθέτει αποκλειστικά το προσχέδιο του νέου αθλητικού νόμου και αποκαλύπτει τις σημαντικότερες αλλαγές που θα επιφέρει. Επαγγελματική διαιτησία, απαγόρευση στο στοιχηματισμό, βαριές ποινές, αστυνομία εκτός γηπέδων, μερικές από αυτές!


Χθες σας αποκαλύψαμε ότι οριστικά σταματά ο δανεισμός ποδοσφαιριστών από μία ομάδα σε άλλη, με συνέπειες για τους ίδιους και τις ομάδες εάν ανακαλυφθεί μία τέτοια περίπτωση. Αυτή φυσικά δεν είναι η μοναδική αλλαγή που θα εφαρμοστεί με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο του Σταύρου Κοντονή και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις πιο σημαντικές από αυτές, ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στις 177 σελίδες και τα 166 άρθρα του αθλητικού νομοσχεδίου:

Αυξημένες εξουσίες στον Υφυπουργό Αθλητισμού και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

Με το σχέδιο του νέου αθλητικού νόμου, τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού όσο και ο Γενικός Γραμματέας αποκτούν υπερεξουσίες. Από το κλείσιμο ενός σωματείου ή την άρση αναγνώρισης μίας Ομοσπονδίας μέχρι την αναβολή ή τη ματαίωση ενός αγώνα, όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από τους δύο συγκεκριμένους δύο ανθρώπους που πλέον έχουν την απόλυτη εξουσία. Αγνωστο βέβαια είναι το ποια θα είναι η αντίδραση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και των Διεθνών Ομοσπονδιών των αθλημάτων, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις ο ρόλος του Υφυπουργού κυρίως, είναι άκρως παρεμβατικός σε σημείο που μπορεί να θεωρηθεί ότι επηρεάζει την αυτονομία του αθλητικού κινήματος.

Απαγορεύεται ο δανεισμός αθλητών

Ο δανεισμός αθλητών καταργείται όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα αθλήματα ακόμα και σε επίπεδο ερασιτεχνών αθλητών.

Ο Υφυπουργός διακόπτει πρωταθλήματα

Ισχυροποιείται με το νέο νομοσχέδιο ο ρόλος του Υφυπουργού Αθλητισμού στο θέμα των επεισοδίων και της προστασίας της δημόσιας τάξης, καθώς εκτός από βαρύτατο πρόστιμο που μπορεί να φτάσει στο 1.000.000 ευρώ έχει το δικαίωμα για προληπτικούς λόγους, να απαγορεύει προσωρινά, για μία ή περισσότερες αγωνιστικές, τη διεξαγωγή συγκεκριμένων αγώνων, ή να διακόπτει οριστικά πρωταθλήματα ή άλλες διοργανώσεις.

Στα... μαλακά οι Ομοσπονδιάρχες

Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα του Σταύρου Κοντονή, τελικά δεν είναι τόσο αυστηρές οι διατάξεις για όσους θέλουν να εκλέγονται στις Ομοσπονδίες, καθώς επιβάλλει μόνο δύο θητείες για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο σε Ομοσπονδίες με 100 συλλόγους και πάνω, κάτι που σημαίνει πρακτικά για τις ΕΠΟ, ΕΟΚ, ΚΟΕ, ΕΟΠΕ, ΟΧΕ και ΣΕΓΑΣ, καθώς στα άλλα αθλήματα δεν υπάρχουν πάνω από 100 σωματεία. Επίσης τους δίνει από τη ψήφιση του νόμου, μία ακόμα τετραετία, ακόμα και εάν έχουν συμπληρώσει τις δύο θητείες, κάτι που σημαίνει ότι όλοι ανεξαιρέτως έχουν ακόμα μία θητεία. Τέλος δεν τους απαγορεύει να είναι απλά μέλη του Δ.Σ...

Κεντρικό Σύστημα Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου

Καθιερώνει άμεσα το Κεντρικό Σύστημα Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου το οποίο θα συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες των επιμέρους συστημάτων Αθλητικών Εισιτηρίων που διαθέτουν οι ομάδες. Το Κεντρικό Σύστημα θα διαχειρίζεται όλες τις πληροφορίες για τους φιλάθλους που αγοράζουν εισιτήρια και θα έχει και τη λίστα των φυσικών προσώπων στα οποία έχει απαγορευθεί η είσοδος σε αθλητικές εγκαταστάσεις. Για την εγκατάσταση, χρήση, λειτουργία και εν γένει διαχείριση του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Συστήματος Εισιτηρίων υπεύθυνες είναι οι διοργανώτριες αρχές, δηλαδή η Super League και ο ΕΣΑΚΕ. Την Κεντρική Βάση Δεδομένων εποπτεύει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και έχει πρόσβαση η Ελληνική Αστυνομία. Επίσης από εδώ και πέρα ισχύει για όλες τις περιπτώσεις και όλους τους αγώνες, η κάρτα φιλάθλου και δεν θα εκδίδεται εισιτήριο δίχως αυτή.

Μόνο ιδιωτική ασφάλεια εντός των γηπέδων

Το αθλητικό νομοσχέδιο επιβάλλει η τήρηση της τάξης εντός των γηπέδων σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ εντός των γηπέδων να γίνεται από ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης (security) υπό την εποπτεία της Αστυνομίας, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την τήρηση της τάξης κατά τις αθλητικές συναντήσεις εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Υπεύθυνοι ασφαλείας

Σε κάθε αθλητική Ομοσπονδία ομαδικών αθλημάτων και σε επαγγελματικό σύνδεσμο, συστήνεται Γραφείο Ασφαλείας Γηπέδων, ενώ οι διοργανώτριες αρχές αθλητικών συναντήσεων και τα Αθλητικά Σωματεία και οι Α.Α.Ε. ορίζουν υπεύθυνο ασφαλείας αγώνων. Επίσης θεσπίζεται και γραφείο ασφαλείας γηπέδων .

Γίνεται επαγγελματική η διαιτησία

Για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα θεσπίζεται επαγγελματική διαιτησία με τον σχετικό κανονισμό να πρέπει να τον δημιουργήσει μέσα σε τρίμηνο η αρμόδια Ομοσπονδία και να ξεκινήσει η εφαρμογή από το αμέσως επόμενο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Βέβαια στην παρούσα περίπτωση εάν υποθέσουμε ότι ο νόμος ψηφιστεί ακόμα και ως τα τέλη Ιουλίου είναι αμφίβολο εάν προλαβαίνει να εφαρμοστεί στο επόμενο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super League καθώς αρχίζει στα τέλη Αυγούστου.

Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες

Μέσα στο τρίμηνο από την ψήφιση του νόμου καταργούνται τα Τμήματα Αμειβομένων Αθλητών και γίνονται Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες ενώ επαγγελματικά πρωταθλήματα ορίζονται η Α' και η Β' Εθνική στο ποδόσφαιρο και οι πρώτες κατηγορίες στο μπάσκετ και στο βόλεϊ.

«Δεύτερες ομάδες» αλλά με προυποθέσεις

Ηταν γνωστό από πριν ότι ο Σταύρος Κοντονής θα έδινε το δικαίωμα για δημιουργία δεύτερων ομάδων. Ετσι οι Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν δεύτερες ομάδες, που θα παίζουν σε πρωταθλήματα, θα είναι, όμως , ερασιτεχνικές με αθλητές ως 19 ετών και δεν θα έχουν το δικαίωμα να ανεβαίνουν στις αντίστοιχες πρώτες κατηγορίες.

Τακτικοί δικαστές στην ΕΠΟ

Ειδικό άρθρο υπάρχει στο νομοσχέδιο για την ΕΠΟ με το οποίο αναφέρεται κατηγορηματικά ότι στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, στην Επιτροπή Δεοντολογίας, στην Επιτροπή Εφέσεων και στο Διαιτητικό Δικαστήριο τη σύνθεση τους απαρτίζουν τακτικοί δικαστές!

Εκτός στοιχήματος οι ύποπτες ομάδες

Σε περίπτωση που σε μία σεζόν ομάδα συμπεριληφθεί τρεις τουλάχιστον φορές σε εκθέσεις υπόπτων για χειραγώγηση αγώνων, η ομάδα αυτή, μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, παύει να συμπεριλαμβάνεται στα έντυπα «Παιχνιδιών Στοιχημάτων Προκαθορισμένης Απόδοσης» της ΟΠΑΠ Α.Ε. ή σε αντίστοιχα παιγνίδια προκαθορισμένης απόδοσης οποιασδήποτε εταιρείας που παρέχει δυνατότητα στοιχηματισμού από τη χώρα μας.

Απαγόρευση για στοιχηματισμό!

Τέλος το στοίχημα για όλους καθώς απαγορεύεται ο στοιχηματισμός σε αγώνες ή άλλα γεγονότα του αθλήματος στο οποίο δραστηριοποιούνται , αθλητών που συμμετέχουν σε επαγγελματικά πρωταθλήματα ή σε οποιουσδήποτε αγώνες που συμπεριλαμβάνονται σε δελτία στοιχήματος, προπονητών,  μελών αθλητικών Ενώσεων, Ομοσπονδιών και επαγγελματικών συνδέσμων, μετόχων Α.Α.Ε. με ποσοστό 5% και άνω και μελών διοίκησης αυτών. Ακόμα, όμως, δεν έχουν οριστεί οι συνέπειες που θα έχουν εάν συμβεί κάτι τέτοιο και τι τιμωρία τους επιβληθεί!

Φυσικά το προσχέδιο θα τεθεί σε διαβούλευση πριν κατατεθεί στη Βουλή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, είτε στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου, είτε κατά τη συζήτηση στη Βουλή, πριν γίνει νόμος του Κράτους...

http://www.gazzetta.gr/athlitismos/article/951064/ti-allazei-sto-podosfairo-kai-ton-athlitismo (http://www.gazzetta.gr/athlitismos/article/951064/ti-allazei-sto-podosfairo-kai-ton-athlitismo)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Δευ 18 Ιούλ 2016 14:59
Παράθεση
Μαύρο μέχρι νεωτέρας για την κλήρωση του πρωταθλήματος
(http://www.joinsports.gr/wp-content/uploads/2016/06/nova-730x410.jpg)
Σκληραίνει την σταση της η Nova σε ότι αφορά την κόντρα της με τις ομάδες.

Το συνδρομητικό κανάλι όπως είναι γνωστό έχει ζητήσει πολλές και σημαντικές αλλαγές στο πρωτάθλημα όπως είναι τα πλέι οφ να αφορούν και τον πρωταθλητή και να μειωθούν δραστικά οι ομάδες.

Σε αυτά μέχρι στιγμής αντιδρούν οι ΠΑΕ και για αυτόν τον λόγο άκρη δεν έχει βρεθεί.

Μάλιστα αν και είχε προγραμματίσει το συνδρομητικό κανάλι να μεταδώσει ζωντανά την σημερινή κλήρώση του πρωταθλήματος μέχρι στιγμνής έχει αναθεωρήσει την απόφασή του και αν δεν αλλάξει κάτι η κλήρωση που θα ξεκινήσει στις 19:00 δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.
joinsports.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Δευ 18 Ιούλ 2016 15:30
Παράθεση
Ο Στράτος νέος πρόεδρος
(http://www.sportsioannina.gr/images/logo_omadon/super_league_greece.jpg)
Ο Γιώργος Στράτος, αντιπρόεδρος της Ξάνθης είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της Super League.
Στο τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα, εξελέγη ομοφώνα, ενώ αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας.
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης κ. Γιώργος Στράτος εξελέγη ομοφώνως νέος πρόεδρος της Super League, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Δευτέρας 18 Ιουλίου 2016.
Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος του Πανιωνίου κ. Χρήστος Δάρας».
sportsioannina.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Δευ 18 Ιούλ 2016 16:12
Λευκό στον Δάρρα: εμείς, ο βάζελος, τα χανούμια και τα καπνά.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: 50 years PAS GIANNINA στις Δευ 18 Ιούλ 2016 19:37
1η αγωνιστική:

Κέρκυρα - Ατρόμητος
Ηρακλής - Ξάνθη
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ
ΑΕΛ - Βέροια
ΑΕΚ - Παναιτωλικός
Πλατανιάς - Παναθηναϊκός
πανιώνιος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: FanaticPaS στις Δευ 18 Ιούλ 2016 19:39
Με γκαγκατσιακο 1η αγωνιστικη
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Δευ 18 Ιούλ 2016 19:53
Με την πρώτη ομάδα του γαύρου πότε παίζουμε;
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Δευ 18 Ιούλ 2016 19:54
http://www.superleaguegreece.net/el/live/draw
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Δευ 18 Ιούλ 2016 20:07
νομιζω εχει τιμωρηθει να παιξει χωρις κοσμο στην πρωτη αγωνιστικη ο νιονιος
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Δευ 18 Ιούλ 2016 20:09
εχει κανει εφεση στο cas.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Δευ 18 Ιούλ 2016 20:10
νομιζω εχει τιμωρηθει να παιξει χωρις κοσμο στην πρωτη αγωνιστικη ο νιονιος

Όντως κεκλεισμένων!  Ούτως ή άλλως κεκλεισμένων παίζουν αυτοί πάντα με 40 οπαδούς του μικρού γαύρου (Πανιωνίου).
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ayuto1966 στις Δευ 18 Ιούλ 2016 20:25
Ταμαμ παρομοιο προγραμμα με το περσινο

Ξεκιναμε με δυσκολα ματσακια το πρψταθλημα
Συνεχιζουμε με βατο προγραμμα στην μεση του πρωταθληματος
Και τελειωνουμε με φωτια τις τελευταιες αγωνιστικες


Αμ το αλλο


Γιατι εχει απαγορευτει να παιζει το ΠΟΚ,Παοκ αναμεταξυ τους τι πρωτες αγωνιστικες δεν μπορω να το καταλαβω???????????????Τι παπαριες σκεφτοντε οι ανθρωποι

Κατα τα αλλα θελουνε ισοτιμια στο πρωταθλημα........


Εχει χτυπησει ταβανι το Νοva
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 18 Ιούλ 2016 20:31
Το ίδιο γίνεται και σε άλλα πρωταθλήματα.Νομίζεις τυχαία πέφτει αργά το κλάσικο ας πούμε;
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fire_pas στις Τρι 19 Ιούλ 2016 00:05
 Εμείς ακολουθούμε το πρόγραμμα του λεβαδειακού και το αγρίνιο το δικό μας.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: THIMIOS στις Τρι 19 Ιούλ 2016 12:55
Τελευταία αγωνιστική ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ με κούλα και ξαναβγαίνουμε play off....
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Κυρ 24 Ιούλ 2016 09:31
Παράθεση
Τελειώνει η Σουπερ Λιγκ;

Τέλος στη Super League ίσως βάλει η αντιπολίτευση στην ΕΠΟ εφόσον αναλάβει τα ηνία της Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» η αντιπολίτευση της ΕΠΟ σκέφτεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο η διοργάνωση του πρωταθλήματος να ανατεθεί σε μία επιτροπή της ΕΠΟ, μόλις εκείνη αλλάξει ηγεσία και συνεπώς να διαλυθεί η Super League.
sportsioannina.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: dk στις Κυρ 24 Ιούλ 2016 11:00
Εμείς ακολουθούμε το πρόγραμμα του λεβαδειακού και το αγρίνιο το δικό μας.
αυτό είναι πιό σημαντικό και από τους ίδιους τους αγώνες ... συμφέρον μας να πάει χάλια ο κομποτιακός έτσι ώστε να μην τους βρίσκουμε να παίζουν ως συνήθως τον αγώνα "επιβίωσης" ...της χρονιάς
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Τρι 09 Αύγ 2016 16:59
thestival.gr
Παράθεση
Τα Τρίκαλα καταθέτουν μηνύσεις για τη συμμετοχή Ηρακλή και Βέροιας στη Σούπερ Λιγκ
 
Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Ηρακλή, όσο δεν βρίσκεται λύση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα "Arena Press", τα Τρίκαλα ετοιμάζουν μηνύσεις ώστε να ακυρωθεί η συμμετοχή του Ηρακλή, αλλά και της Βέροιας, στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα της Θεσσαλίας, θεωρεί πως τα οικονομικά προβλήματα των δύο ΠΑΕ, δεν θα τους επιτρέψουν να ολοκληρώσουν τη χρονιά και ευελπιστεί να πάρει τη θέση μιας εκ των δύο στο φετινό πρωτάθλημα!

Θεωρητικά οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μηδαμινές, αλλά οι άνθρωποι του Ημίθεου βρίσκονται σε επιφυλακή, ώστε να αποφευχθεί μία ακόμα πιθανή... τραγωδία
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Τρι 16 Αύγ 2016 12:25
aelfc.gr
Παράθεση
Ανακοίνωση ΔΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Χθες επικοινώνησε ο κ. Αλέξης Κούγιας με το νέο Πρόεδρο της Super League κ. Γιώργο Στράτο.

Ο κ. Κούγιας ρώτησε τον κ. Στράτο να του απαντήσει, αν είναι βάσιμη η φημολογία περί μη ενάρξεως του πρωταθλήματος το επόμενο Σάββατο 20/8/2016, ανεξαρτήτως του αν αυτή η φημολογία προέρχεται είτε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, είτε από την κοινή δήλωση των τριών ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός).

Ρώτησε επίσης τον κ. Στράτο, αν αυτό το θέμα συζητήθηκε κατά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό κ. Σταύρο Κοντονή.

Η απάντηση του κ. Στράτου ήταν ότι πρώτον ουδεμία συζήτηση έκανε με τον κ. Κοντονή και δεύτερον όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος αυτό θα το γνωρίζουμε είτε την Τρίτη 16/8, είτε την Τετάρτη 17/8, δηλαδή μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Επειδή η οποιαδήποτε αναβολή πρωταθλήματος, οιουδήποτε κι αν είναι απόφαση αυτή, θα είναι μια παράνομη πράξη.

Επειδή ήδη η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει τοποθετηθεί με επιστολή της για το θέμα αυτό κι έχει ήδη ζητήσει σύγκληση εκτάκτου ΔΣ της Super League για όλα τα θέματα που εμφανίστηκαν τελευταία και τα οποία αναφέρονται στην επιστολή μας.

Επειδή είμαστε έκπληκτοι για την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίστηκε το ενδεχόμενο της αναβολής από τις άλλες ΠΑΕ μέλη του συνεταιρισμού μας.

Για τους λόγους αυτούς.

Εξετάζουμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο, εφόσον αποφασιστεί η αναβολή της ενάρξεως του πρωταθλήματος, να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη.

Υ.Γ. Επιτέλους, ας καταλάβουν κάποιοι που παίρνουν αποφάσεις για το ποδόσφαιρο, ενώ είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο (και δεν εννοούμε τον κ. Κοντονή), ότι το πρώτο το οποίο πρέπει να τους απασχολεί είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο, το οποίο έχει μόνο μια λογική, την ποδοσφαιρική, και ότι η διοργάνωση ενός αξιόπιστου πρωταθλήματος δεν είναι ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών.

Τελικά όμως θα πρέπει να σκεφτούν ότι υπάρχουμε κι εμείς οι υπόλοιποι, που περιμένουμε να παίξουμε. Το ίδιο περιμένουν κι οι οπαδοί μας, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα.

asterastripolis.gr
Παράθεση
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τις εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Δεν θα πληρώσουμε αμαρτίες άλλων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Αντιλαμβανόμενοι το κλίμα των ημερών, ενημερώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσώπου ή προσώπων που ενδέχεται να αποφασίσουν αναβολή, στην προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος.

Επενδύοντας σταθερά για παραπάνω από μια δεκαετία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό μας και την οικονομική μας ισορροπία για τη σεζόν 2016-2017. Αυτά τα αποφασίζουμε για τον εαυτό μας αποκλειστικά εμείς.

Οι ρήτρες από τη Nova καραδοκούν και καλό είναι όλοι όσοι ετοιμάζονται να... πυροδοτήσουν τη βόμβα της αναβολής, να προετοιμαστούν να σηκώσουν το βάρος (οικονομικό και όχι μόνο) μιας τέτοιας απόφασης.

Εμείς πάντως δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να πληρώνουμε αμαρτίες άλλων.

Υ. Γ. Περιμένουμε τις αντιδράσεις και άλλων ομάδων Super League.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Τρι 16 Αύγ 2016 14:03
Βγήκε το βούλευμα, τελείωσε ο Γκιρτζίκης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η πρόταση της αντεισαγγελέως Εφετών Ευγενίας Κυβέλου για την Κάρτα Υγείας υιοθετήθηκε πλήρως και παραπέμπονται σε δίκη όλοι οι εμπλεκόμενοι. Τέλος οριστικά από το ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης!

Στην παραπομπή σε δίκη του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη και όλων των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση της Κάρτας Υγείας προχώρησε με βούλευμα ο Δικαστής και Πρόεδρος του θερινού τμήματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, Αλέξανδρος Σάββας, σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του SDNA.

Αυτή η απόφαση τελειώνει οριστικά από το ποδόσφαιρο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος κηρύσσεται έκπτωτος, όπως και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, καθώς υιοθετήθηκε πλήρως η πρόταση της αντεισαγγελέως Ευγενείας Κυβέλου.

Ακολούθησε το SDNA στο Instagram και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Το SDNA είχε αποκαλύψει τις εξελίξεις που αναμένονταν σχετικά με την Κάρτα Υγείας, η οποία θα τίναζε στον αέρα τη νυν διοίκηση της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον νόμο 2725/99, αν το Συμβούλιο Εφετών παρέπεμπε σε δίκη όσους πρότεινε η κ. Κυβέλου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 3 του νόμου 2725/99, αν η πρόταση που έκανε προς το Συμβούλιο Εφετών η αντεισαγγελέας Εφετών κ. Ευγενία Κυβέλου γινόταν δεκτή και παραπέμπονταν σε δίκη (στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων) όλα τα προτεινόμενα πρόσωπα τότε αυτόματα, μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών, θα ήταν έκπτωτοι του αξιώματός τους όσοι εξ αυτών ανήκουν στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ. Θα έπρεπε δηλαδή να αντικατασταθούν και ταυτόχρονα (φυσικά ως κατηγορούμενοι για κακούργημα) δεν θα είχαν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Έτσι, η πολυαναμενόμενη απόφαση για το βούλευμα της Κάρτας Υγείας είναι πλέον γεγονός, κάτι που παραπέμπει σε δίκη τους: Γιώργο Γκιρτζίκη (πρόεδρος της ΕΠΟ), Βαγγέλη Τοπολιάτη (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλη Μαζαράκη (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργο Καραμελίδη (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννη Οικονομίδη (μέλος), Νίκο Προύντζο (μέλος) και Σπύρο Καλογιάννη (μέλος και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Football League καθώς τον διαδέχθηκε ο Στέλιος Σφακιανάκης).

Η απόφαση ελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα και χρειάζεται κάποιες μέρες για να καθαρογραφτεί και να παραδοθεί στους κατηγορούμενους. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη ενημερωθεί ότι παραπέμπονται σε δίκη.

Οι κατηγορούμενοι έπειτα από αυτή την εξέλιξη εκπίπτουν από τα αξιώματά τους στην ΕΠΟ και στις Ενώσεις στις οποίες βρίσκονται με πρώτον φυσικά τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, που αποτελεί παρελθόν από το ποδόσφαιρο. Με λίγα λόγια ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ξανά την προεδρία της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές, ούτε θα μπορεί να βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου από τη στιγμή που πάρει στα χέρια του το κατηγορητήριο. Αυτό σημαίνει πως το αργότερο στις αρχές του Σεπτέμβρη θα πρέπει να έχει αποχωρήσει από το αξίωμά του.

http://www.sdna.gr/podosfairo/ellada/article/233866/vgike-voyleyma-teleiose-o-gkirtzikis
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Τετ 17 Αύγ 2016 15:48
Προς αναβολή η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ - Αναμένονται ανακοινώσεις Κοντονή 

Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα...


Την αναβολή της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ φέρεται να έχει αποφασίσει, σύμφωνα με τον Σπορ FM, ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την κόντρα με την ΕΠΟ.

Έτσι, το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα κάνει σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ αναμένεται τσουνάμι αντιδράσεων και... εξελίξεων.

Ο πόλεμος που επικρατεί ανάμεσα στην ΕΠΟ και στον υφυπουργό με αφορμή τον καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας αλλά και η αδιαλλαξία της στο θέμα παρέμβασής της στα πειθαρχικά όργανα, οδηγούν τον κ.Κοντονή στο να αποφασίσει την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη και θα επικαλείται λόγους ασφαλείας (βάσει του νέου νόμου).

Μάλιστα, η αναβολή δεν θα αφορά μόνο την πρεμιέρα αλλά και τη 2η αγωνιστική, γεγονός που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=822308
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Πεμ 18 Αύγ 2016 11:14
Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ο Γ. Στράτος

Ραγδαίες εξελίξεις στη διοργανώτρια της μεγάλης κατηγορίας...

Η δήλωση παραίτησης: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPERLEAGUE.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ’ ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της.

Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου».

http://www.a-sports.gr/articles-120014/paraiththhke-apo-proedro-th-souper-ligka-o-g-strato.htm
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Πεμ 18 Αύγ 2016 11:33
Στο κακό κι ας μην μας ξαναγράψει  ;)

Δεν ξεχνάμε το παλιοχανούμι, που σαν στέλεχος του βάζελου το 2003, υπήρξε ένας από τους αρχιμαθηματικούς του 24>25.
Πονούσε πολύ το 0-0.
Κι ακόμη πονάει :)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Πεμ 18 Αύγ 2016 11:46
xanthifc.gr

ΔΗΛΩΣΗ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

18.08.2016

«Σε μία προσπάθεια να υπάρξει ομοφωνία στην εκλογή του Προέδρου της SUPERLEAGUE και για να βελτιώσουμε την εικόνα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με τις προσπάθειες που γινόντουσαν εκείνην την εποχή και που όσο με αφορά συνεχίζουν να γίνονται, ήρθα σε επικοινωνία με εκπροσώπους της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως οι ομάδες αναφέρονται με αλφαβητική σειρά), με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού δεν κατέστη δυνατή αυτή η επικοινωνία σε εκείνο το συγκεκριμένο timing, και τους εξέφρασα τη σκέψη μου για το Γιώργο Στράτο.

Η θέση μου αυτή έγινε αποδεκτή και εγώ παράλληλα με τη σειρά μου, χωρίς κανένας από τους τρεις να μου το ζητήσει, δεσμεύτηκα ότι αν ένας από αυτούς άρει σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής του Γιώργου Στράτου την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του, τότε ο Γιώργος Στράτος θα παραιτείτο από Πρόεδρος της SUPERLEAGUE.

Την εν λόγω διά λόγου δέσμευσή μου, τη γνωστοποίησα στο Γιώργο Στράτο με την παράκληση να την αποδεχτεί, όπως και έγινε.

Χθες, εκπρόσωπος του Ολυμπιακού σε επικοινωνία μαζί μου, ήρε για λογαριασμό της ομάδας του την εμπιστοσύνη του στο Γιώργο Στράτο και ως εκ τούτου, αφού τον ενημέρωσα γι’ αυτό , τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Στράτος θα παραιτηθεί από την Προεδρία της SUPERLEAGUE τιμώντας τη δέσμευση αυτή.

Μέσα από τις γραμμές αυτές, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των 16 ομάδων για την ψήφο που έδωσαν στο Γιώργο Στράτο.

Τέλος με την παρούσα δηλώνω ότι ο Γιώργος Στράτος θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της SUPERLEAGUE στο δ.σ. που φαντάζομαι ότι θα συγκληθεί άμεσα μετά την παραίτησή του για το σκοπό αυτό έστω και αν λάβει μόνο την ψήφο της Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ.»
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Πεμ 18 Αύγ 2016 19:34
Παράθεση
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 18 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Νόμου 4049/2012, με βάση τις εισηγήσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, υπέγραψε σήμερα απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι την 5η Σεπτεμβρίου 2016 η διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.
Στις εισηγήσεις τους η Ελληνική Αστυνομία και η ΔΕΑΒ αναφέρουν ρητώς ότι «συντρέχουν οι προϋποθέσεις του Νόμου που δικαιολογούν τη λήψη διοικητικών μέτρων, καθ΄ όσων θεωρείται ότι ανακύπτουν σοβαροί λόγοι προστασίας του δημοσίου συμφέροντος και εγείρονται ζητήματα πιθανολογούμενης διασάλευσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας και διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης.
Υπό τις παρούσες συνθήκες και ως την αποκατάσταση της ομαλότητας καθίσταται λίαν επικίνδυνη η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων σε όλες τις προγραμματισμένες επίσημες διοργανώσεις

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την αναβολή, τουλάχιστον μέχρι την 5η Σεπτεμβρίου 2016, της διεξαγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Super League Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, για τους λόγους που επικαλείται η Δ.Ε.Α.Β. και η Ε.Λ.Α.Σ., ήτοι την αυξημένη αντιπαλότητα και το εξόχως τεταμένο κλίμα, όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα, λίγο πριν από την έναρξη των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων και ιδίως του πρωταθλήματος της Super League, μεταξύ της Ε.Π.Ο., της διοργανώτριας αρχής και σημαντικού αριθμού ομάδων, καθώς και της διάχυτης πεποίθησης του φίλαθλου κοινού περί αδιαφάνειας και μη ισονομίας ως προς τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, καθόσον σφόδρα πιθανολογείται ότι η παραμικρή αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει εκτεταμένες βίαιες συμπεριφορές.

Η απόφαση του κ. Κοντονή θα δημοσιευθεί εντός της ημέρας στο Φ.Ε.Κ.
Παράθεση
Ανακοίνωση ΕΠΟ 18/8/2016
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 05:02

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά την απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή να προσχωρήσει σε αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Super League, ανακοινώνονται τα παρακάτω.

Ουδεμία έκπληξη προκαλεί και η σημερινή απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή να παρέμβει για άλλη μια φορά με τρόπο απροκάλυπτο και πλήρως προσχηματικό στα του ελληνικού ποδοσφαίρου, για την οποία ούτως ή άλλως μας είχε προϊδεάσει τις ημέρες που προηγήθηκαν με τις διαρροές των αυλικών του προς τα αγαπημένα του ΜΜΕ.

Με τη γνωστή συμπεριφορά του, ως άλλος… Λουδοβίκος και με τη… λογική του πως «…το ποδόσφαιρο είμαι εγώ», επικαλούμενος τεταμένο κλίμα και αντιπαλότητα, την οποία πρώτος και καλύτερος τροφοδοτεί με τις ενέργειές του καθημερινά, αποφάσισε ότι μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αγωνιστική δραστηριότητα της Super League, της οποίας ούτε ένας αγώνας δεν έχει διεξαχθεί!!

Άρα, λοιπόν, προ τι η σπουδή του για την αναστολή τους και στηριζόμενος που; Σε έναν νόμο που ο ίδιος ως βουλευτής της αντιπολίτευσης αποδοκίμαζε και κατακεραύνωνε, τον οποίο ως πολιτικός προϊστάμενος τους αθλητισμού δήθεν άλλαξε με άλλους δύο δικούς του και κυρίως, αγνοώντας αυτά που του επισημάνθηκαν μόλις πριν από λίγες ημέρες από τη FIFA & UEFA σε ό,τι αφορά την… έννοια του να διακόπτει κάθε τρεις και λίγο το ποδόσφαιρο.

Τι του είπαν οι δύο ανώτατες ποδοσφαιρικές αρχές στην από 27 Ιουλίου 2016 κοινή επιστολή τους; Επί λέξει ότι «…η FIFA και η UEFA αντιλαμβάνονται την ανάγκη λήψης μέτρων από τις κρατικές αρχές (όπως η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων, αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, κ.λπ.) προκειμένου να καταπολεμηθεί ο χουλιγκανισμός και ο ρατσισμός στους ποδοσφαιρικούς αγώνες των διοργανώσεων που οργανώνονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), καθόσον μια από τις θεμελιώδεις αποστολές των κρατικών αρχών είναι η διασφάλιση της δημόσιας τάξης στις αθλητικές εκδηλώσεις. Ωστόσο, η FIFA και η UEFA θεωρούν ότι η αναστολή της διεξαγωγής τέτοιων διοργανώσεων θα μπορούσε μόνο να ληφθεί μετά την δέουσα διαβούλευση με τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας, ήτοι ως έσχατο μέτρο (“ultima ratio”) ή, με άλλα λόγια, μόνο εφόσον πιο επιεική ή λιγότερο αυστηρά μέτρα (όπως ο μερικός αποκλεισμός του γηπέδου ή αγώνες κεκλεισμένων των θυρών) δεν επιτρέπουν την εγγύηση της δημόσιας τάξης. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο οι FIFA/UEFA αποφάσισαν να παρέμβουν εφέτος προκειμένου να επανορθώσουν την κατάσταση αναφορικά με την απόφασή σας να ακυρώσετε την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας 2015/16».

Ασφαλώς ο κ. Κοντονής ούτε κουβέντα δεν είπε, αν και λαλίστατος, για το θέμα. Και γιατί να το πράξει άλλωστε. Πρώτη φορά είναι που άλλα λέει πίσω από κλειστές πόρτες στους συνομιλητές του και άλλα πράττει μόλις αυτοί φύγουν. Έχει γίνει συνήθεια πλέον. Αλλά όχι και λατρεία όμως.

Η παρουσία, η πορεία και οι πράξεις του όσο χρονικό διάστημα βρίσκεται στη θέση που κατέχει, έχει αποδείξει ότι το μοναδικό του μέλημα και στόχος είναι η διάλυση του αθλήματος, η οικονομική εξόντωση των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, η ισοπέδωση των Εθνικών Ομάδων, η εξαθλίωση έως και εξαφάνιση των ερασιτεχνικών σωματείων και αθλητών.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι με τις ενέργειες και τις αποφάσεις του εξυπηρετεί συμφέροντα και αποκλειστικός του στόχος είναι να διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας και εν τέλει να ελέγξει πλήρως το επί του παρόντος ανεξάρτητο ελληνικό ποδόσφαιρο ως άλλος… βασιλιάς.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι αποφασισμένη και θα προασπίσει μέχρι τέλους με κάθε νόμιμο τρόπο την ανεξαρτησία του ποδοσφαίρου και τη λειτουργία του μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι διεθνείς κανόνες όπως έχουν οριστεί από FIFA και UEFA.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Πεμ 18 Αύγ 2016 23:25
Δε σχολιάζω τις ανακοινώσεις των ξετσίπωτων γιατί δε θέλω να χαλάσω ζαχαρένια. Αρκεί που είναι ξετσίπωτοι.

Αυτό που μετράει είναι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα ΚΑΘΟΛΟΥ.

Να δούμε τί δηλαδή που έγιναν οι οφθαλμίατροι πλούσιοι ρε; 

Να μην ξεκινήσει καθόλου. Πλεονεκτήματα άπειρα:

- 4 ή 5 ομάδες το χρόνο, ύστερα από κλήρωση, θα παίζουν στα ευρωπαϊκά σαλόνια των 68*105 μέτρων. Όλες οι ομάδες θα έχουν ίσες πιθανότητες να παίξουν Ευρώπη. Όλες; Όχι! Υπάρχει ακόμα ένας Γκαστόνε, εξωφρενικά τυχερός, που κληρώνεται (και θα συνεχίσει να κληρώνεται) και θα παίζει Ευρώπη για πάντα, συνήθως ως πρωταθλητής.

- Ούτε μηνύσεις, ούτε τηλεοπτικά συμβόλαια, ούτε επο, κοντονής, κοράκια. Καμία βία, νοθεία, συμμαχία κι άρματα, καθάρματα του σάββα τα γεράματα. Ούτε άγχος, ούτε οφσάιντ, γκολ στα χασομέρια, καρδιακά.

- Κανένα καινούριο γήπεδο δε χρειάζεται. Φκιάνεις σινεμά που είναι φτηνότερο. Τα διαρκείας μπέχο για να μη γκρινιάζουν. Προβάλεις κάθε Κυριακή κάτι 0-0 χαλκηδόνας-προοδευτικής, δόξα δράμας-ηρακλή, λειβαδιάς-λάρισας και άλλα επιλεγμένα. Όλους τους Πίου του ασβέστη κι όλους τους κόβηδες των πάγκων. Να θυμάσαι τι χάνεις και να λες... ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΡΕ.

- Κάθε τριτοτέταρτη Κυριακή μαζευόμαστε Ζωσιμάδες για προβολή προτζέκτορα σε πανί 35*50 μέτρα και χωρίς να σου ζαλίζει η ουεφα τα πελέ για τις διαστάσεις,  ηρωικές στιγμές απ' την πορεία της Ομάδας στο χρόνο. Να μαζευόμαστε με μπύρες, πιτόγυρα κι ότι γουστάρει ο καθένας τελοσπάντων, να φωνάζουμε, να αναπολούμε και να γουστάρουμε γενικά. Και με ελεύθερη είσοδο. 


 :mono:


   
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Παρ 19 Αύγ 2016 01:14
Παράθεση
Κάθε τριτοτέταρτη Κυριακή μαζευόμαστε Ζωσιμάδες για προβολή προτζέκτορα σε πανί 35*50 μέτρα και χωρίς να σου ζαλίζει η ουεφα τα πελέ για τις διαστάσεις,  ηρωικές στιγμές απ' την πορεία της Ομάδας στο χρόνο. Να μαζευόμαστε με μπύρες, πιτόγυρα κι ότι γουστάρει ο καθένας τελοσπάντων, να φωνάζουμε, να αναπολούμε και να γουστάρουμε γενικά. Και με ελεύθερη είσοδο
Μίχο μ, σκέψου το ψίχα καλύτερα.
Κι αυτό δεν θα μπορείς να κάνεις.
Γιατί αυτό ήταν το ζητούμενο.
Και δεν το λένε και καθαρά να το εμπεδώσουμε ρε φίλος.
"Απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 2 ατόμων..."
Αφού φτάσαμε και μόνοι μας να επικροτούμε αντισυνταγματικές συμπεριφορές (λέγε με αμκα, λέγε με απαγόρευση μετακινήσεων, λέγε με πες μ πούθε είσαι συ μωρ μαναμ για να δω αν θα περάσεις, λέγε με τύφλα νάχει ο Δαφέρμος κλπ κλπ), ο στόχος έχει σχεδόν επιτευχθεί. Βάλε και το μεγαλειώδες υπερθέαμα από τις επαγγελματικές μας ομάδες, έδεσε ο μπακλαβάς.

Το παιχνίδι είναι στημένο κι εμείς οι αφελείς ποτέ δεν είχαμε κρυμμένους άσσους στα μανίκια.

Υ.Γ.
Ψε εκεί που πισιάρζα, σα να πήρε το μάτι μ μια κάμερα μέσ΄τη χέστρα. Ιδέα μ θανάταν α; Ή άρχισα να γλιέπω οράματα;

Υ.Γ.2
Λίγοι και καλοί έ;
Πάρτε λιγότερους ακόμη να γουστάρετε.

Υ.Γ.3
Πλάκα έχουν οι ανακοινώσεις των απαχπάν, αναμένουμε καταιγισμό, τουλάχιστον από κάμπο μεριά.

Υ.Γ.4
Μαλάκες ν ανταμώνουμε, έτς για τους την σπάμε.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Παρ 19 Αύγ 2016 02:03
superleaguegreece.net
Παράθεση
Ο εκτελών χρέη προέδρου αναπλ. πρόεδρος της Super League Χρήστος Δάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
"H Super League, εκφράζοντας την πλειοψηφία, αν όχι το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών της, δηλώνει την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε απόφαση, η οποία ανατρέπει τον αγωνιστικό και οικονομικό σχεδιασμό του πρωταθλήματος, αλλά και των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό και προκαλεί τεράστιες οικονομικές και αγωνιστικές ζημιές, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο το Πρωτάθλημα και η ίδια η ύπαρξη όχι μόνο των ομάδων μας, αλλά ολόκληρου του ελληνικού Ποδοσφαίρου."

gazzetta.gr
Παράθεση
Κατά δήλωσης Δάρα ο Παναθηναϊκός
Την αντίθεσή του στην δήλωση του αναπληρωτή προέδρου της Σούπερ Λίγκας Χρήστου Δάρα εξέφρασαν στον Παναθηναϊκό.

Λίγο μετά την δήλωση του αναπληρωτή προέδρου της Σούπερ Λίγκας Χρήστου Δάρα με την οποία ο Συνεταιρισμός ήταν αντίθετος με την διακοπή του πρωταθλήματος, στον Παναθηναϊκό δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους για την συγκεκριμένη δήλωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «H Σουπερ Λίγκα καλά θα κάνει να μην ακολουθεί τις εντολές κάποιου και να περιμένει τη γνώμη όλων των μελών της, ως οφείλει. Ο δε αντιπρόεδρος της θα πρέπει να προσέχει τις ενέργειες του».
Παράθεση
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Που αλλού συμβαίνει ότι στην Ελλάδα με Κοντονή;»

Νέα ολομέτωπη επίθεση του Ολυμπιακού σε Σταύρο Κοντονή αλλά και δέσμευση πως θα αποτανθεί σε κάθε αρμόδια Αρχή μετά την αναβολή της πρεμιέρας!

Πιο αναλυτικά το τι αναφέρεται:
 
Η αναβολή του Πρωταθλήματος είναι μια ακόμα κωμικοτραγική πράξη ενός Υφυπουργού που δείχνει να διακατέχεται από παθολογικό μίσος για το ποδόσφαιρο.
 
Μετά και από αυτή τη νέα ανεκδιήγητη παρέμβαση Κοντονή πρέπει πλέον να πάρει θέση η Κυβέρνηση και να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα που προκύπτουν:
 
Μπορεί να αποφασίζει ο κάθε Κοντονής αν θα πληρωθούν οι χιλιάδες εργαζόμενοι στο χώρο του ποδοσφαίρου και το αν θα έχουν δουλειά;
Είναι δυνατόν να ορίζει ένας χθεσινός στον αθλητισμό, το αν θα εξαϋλωθούν συμβάσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από τις οποίες ζει η βιομηχανία του ποδοσφαίρου συνολικά, κάθε ποδοσφαιρική ομάδα και οι εργαζόμενοι της;
 
Μπορεί να πάρει ο κάθε Κοντονής αποφάσεις για το ποιός θα δικάζει, τι απόφαση θα βγάζει, ποιός θα είναι διαιτητής και ποιός επόπτης σε κάθε αγώνα; Συμβαίνει σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου κάτι αντίστοιχο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού;
 
Είναι δυνατόν να αποφασίζει ποιός θα είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ή της ΕΟΕ και να κάνει παρεμβάσεις στην UEFA, στη FIFA , στη ΔΟΕ, δυσφημίζοντας με τις πράξεις του τον ελληνικό αθλητισμό του οποίου είναι ο αρμόδιος Υφυπουργός;
 
Είναι δυνατόν να αποφασίζει ο Υφυπουργός πότε θα έχουν κόσμο τα γήπεδα και πότε όχι, άρα και το αν οι ΠΑΕ θα έχουν έσοδα από εισιτήρια ή όχι και το αν θα πάνε οι φίλαθλοι στα γήπεδα;
 
Οι πράξεις του κ. Κοντονή, εδώ και πολύ καιρό δείχνουν ότι σκοπός του είναι να καταστρέψει το ποδόσφαιρο, από το οποίο ζουν χιλιάδες οικογένειες και μάλιστα σε μια εποχή που ο τόπος μας βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση.
 
Είναι σε αποστολή ή είναι ψυχολογικά τα ζητήματα που τον ωθούν σε αυτές τις συμπεριφορές; Ο χρόνος θα το δείξει, όμως για το ποδόσφαιρο θα είναι αργά.
 
Ας είμαστε ξεκάθαροι. Ας πει ευθαρσώς ότι θέλει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο.
Άλλωστε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το κόστος λειτουργίας μιας ομάδας δε θα είναι δυσβάσταχτο και για τους υποβολείς του.
 
Η κυβέρνηση ας μπει στον κόπο να συνομιλήσει με ανθρώπους από τη διεθνή ποδοσφαιρική κοινότητα και τότε ίσως καταλάβει ότι όλοι γελούν με τη χώρα μας.
 
Ας μιλήσουν με ανθρώπους όπως ο κύριος Ρεχάγκελ, ο κύριος Σάντος, για να πάρουν την άποψη τους, για το πόσο καταστροφικό είναι αυτό που γίνεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για την Εθνική μας ομάδα.
 
Εμείς πλέον δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα, ούτε να εξηγούμε τα… ανεξήγητα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στους χορηγούς μας, στους συνεργάτες μας και σε παίκτες που θα θέλαμε να αποκτήσουμε για να αγωνιστούν στην Ελλάδα.
 
Μπορεί αλήθεια ένας εργαζόμενος να δεχτεί να εργαστεί σε μια επιχείρηση όταν την Κυριακή ή την επόμενη εβδομάδα δεν θα ξέρει αν βρεθεί ένας Υφυπουργός που θα αποφασίσει αυθαίρετα ότι αυτή η επιχείρηση δε θα λειτουργεί;
 
Θα απευθυνθούμε άμεσα σε κάθε αρμόδια αρχή εξετάζοντας όλες τις λύσεις και σε ποδοσφαιρικό και σε νομικό επίπεδο.
 
Από το 1974 η Δημοκρατία έχει ωριμάσει με αποτέλεσμα να αντιστέκεται ακόμη και σε κυβερνητικούς παραλογισμούς τύπου Κοντονή.
 
Και κάτι τελευταίο: Ευτυχώς στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, με αποτέλεσμα στο τέλος να επικρατεί η κοινή λογική.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Σαβ 20 Αύγ 2016 13:07
Παράθεση
Δήλωση Υφυπουργού Στ. Κοντονή

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 19 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη, αν όχι εύλογα ερωτηματικά, στο σύνολο των υγιών φιλάθλων, η ανεξήγητη εμμονή μερίδας ιδιοκτητών Π.Α.Ε. στην έναρξη ενός κατʼ ευφημισμό επαγγελματικού πρωταθλήματος, το οποίο στερείται εξ ορισμού θεσμικής νομιμοποίησης, δεν διαθέτει το ελάχιστο νομικό υπόβαθρο και κανονιστικό πλαίσιο, και λόγω όλων αυτών εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους, τόσο για την επένδυση των μετόχων των εταιρειών που μετέχουν σε αυτό, όσο και για όσους φιλάθλους βρεθούν στα γήπεδα.
Αναφέρομαι σαφώς σε ένα κάλπικο πρωτάθλημα, που με αποκλειστική ευθύνη της ΕΠΟ και όσων στηρίζουν τις παράνομες μεθοδεύσεις της, αποτελεί την απόλυτη φαρσοκωμωδία, εξευτελίζοντας διεθνώς την χώρα, καθώς:

1. Έχει καταλυθεί κάθε έννοια απονομής δικαιοσύνης, αφού τα πειθαρχικά όργανα δεν έχουν νόμιμη συγκρότηση και κάθε απόφαση τους προσβάλλεται και καθίσταται άκυρη.

2. Δεν υπάρχει νομιμότητα στον ορισμό των διαιτητών, καθώς το περίφημο "ισπανικό μοντέλο" που (…στα λόγια μόνον) συμφωνήθηκε με την Super League, τα νέα όργανα ορισμού, οι αρμοδιότητες, η στελέχωση και οι διαδικασίες του δεν προβλέπονται σε κανένα κανονισμό της ΕΠΟ και κατά συνέπεια η λειτουργία και οι ορισμοί του είναι παράτυποι και το κύρος των αγώνων προσβάλλεται ενώπιον της δικαιοσύνης εντός κι εκτός Ελλάδος.

3.Η υπερκείμενη του ποδοσφαίρου αρχή, η ΕΠΟ, 6 μέλη της διοίκησης της οποίας έχουν παραπεμφθεί σε δίκη με τελεσίδικο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, αλλά αρνούνται προκλητικά να αφήσουν τις καρέκλες τους, νοθεύει καθημερινά και αδίστακτα το ποδόσφαιρο, παρεμβαίνοντας σε τακτικούς δικαστές, πίνακες διαιτητών και καθετί που δεν είναι υπό τον έλεγχο και την κηδεμονία της.

4.Μεγάλο μέρος όσων μετέχουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο καταγγέλλουν δημόσια τις εσκεμμένες στρεβλώσεις στη διαδικασία, την ισονομία και τη διαφάνεια του παιχνιδιού.

5.Η επαγγελματική λίγκα είναι διοικητικά ακέφαλη, μετά τη παραίτηση του προέδρου της κ. Στράτου, πλήττεται από έριδες κι εσωτερικές αντιπαραθέσεις, που εξάπτουν καθημερινά τα πάθη και τον ανταγωνισμό μεταξύ παραγόντων και οπαδών, διώχνοντας από το άθλημα κάθε υγιή και δημιουργική δύναμη.

6. Οργανωμένοι οπαδοί, συλλογικά έντυπα και ιστοσελίδες καλλιεργούν καθημερινά το μίσος, στοχοποιούν ανθρώπους, δημιουργούν κλίμα πολέμου με ανυπολόγιστες συνέπειες για το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Σεβόμενος απόλυτα τις επενδύσεις ιδιοκτητών και μετόχων στο ποδόσφαιρο και την εργασία εκατοντάδων επαγγελματιών και αθλητών αναρωτιέμαι λοιπόν:
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο στο οποίο επιθυμούν να βάζουν τα χρήματά τους οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Superleague;
Για αυτό το ποδόσφαιρο εργάζονται τόσοι άνθρωποι;

Όπως για κάθε υγιή φίλαθλο, πολύ περισσότερο για την Ελληνική Κυβέρνηση, είναι αδιαπραγμάτευτο ότι αυτό ΔΕΝ είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε στην Ελλάδα κι απ όσο γνωρίζω κάτι τέτοιο ΔΕΝ το επιθυμούν ούτε οι διεθνείς φορείς του.
Σε κάθε περίπτωση, η διαφθορά, η στοχευμένη παρέμβαση στην απονομή δικαιοσύνης, η προσπάθεια ελέγχου του αγωνιστικού αποτελέσματος, αλλά και η διαρκώς αυξανόμενη καχυποψία και αντίδραση των φιλάθλων, με ότι αυτό συνεπάγεται στην ασφάλεια των ελληνικών γηπέδων, δεν μπορούν να αγνοηθούν.
Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται «να κλείσει τα μάτια» , να αποδεχθεί την συστηματική προσπάθεια θεσμοθέτησης της ανομίας στο ποδόσφαιρο και να διακινδυνεύσει την κοινωνική έκρηξη μέσω νέου κύκλου βίας σε αγωνιστικούς χώρους, και μεταξύ νέων ανθρώπων.
Κατά συνέπεια, και προκειμένου να διαφυλαχθεί πλήρως η κοινωνική ειρήνη, τα γήπεδα να παραμείνουν χώροι αθλητισμού και ψυχαγωγίας και να μην μεταβληθούν σε πεδία μάχης, κρίνεται επιτακτική, η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος.
Αυτή είναι η μοναδική λύση για την επιστροφή στην κανονικότητα, τη νομιμότητα και την κοινωνική τάξη και ειρήνη, για τα οποία οι «μανδαρίνοι» του ποδοσφαίρου επιδεικτικά αδιαφορούν».

gazzetta.gr
Παράθεση

Εξώδικο και... μαχαίρι από την Νova στην Σούπερ Λίγκα!

Η αναβολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα προκάλεσε την οργή της Nova που με εξώδικο στην διοργανώτρια αρχή της ρίχνει ευθύνες για την εξέλιξη αυτή! «Κλείνει την... κάνουλα» μέχρι την σέντρα

Συγκεκριμένα στην εξώδικη διαμαρτυρία προς την διοίκηση της Σούπερ Λίγκας, το συνδρομητικό κανάλι που έχει την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση του πρωταθλήματος την θεωρεί ως κύρια υπεύθυνη για την αναβολή αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν έκανε κάτι να για την αποτρέψει! Στο έγγραφο που κοινοποιήθηκε και στις ΠΑΕ της Λίγκας τονίζεται μεταξύ άλλων πως παρότι η NOVA είχε ζητήσει με επιστολή της να σταματήσουν οι απαξιωτικές για το ποδοσφαιρικό προϊόν ανακοινώσεις και δηλώσεις, δεν εισακούστηκε.

Το αξιοσημείωτο κι αυτό που... πονάει περισσότερο τις ομάδες και ειδικά τις λεγόμενες «μικρομεσαίες» είναι η ρητή δήλωση του συνδρομητικού καναλιού πως «όσο διάστημα δεν τηρεί η Σούπερ Λίγκα τις συμβατικές της υποχρεώσεις, η NOVA αρνείται να εκπληρώσει τη δική της και δεν πρόκειται να καταβάλει την προβλεπόμενη αμοιβή στις ομάδες» ενώ επισημαίνει πως «Επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων της για την προάσπιση των συμφερόντων της»!

asterastripolis.gr
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με την παρακάτω ανακοίνωση τοποθετείται για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και την αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Και "ξαφνικά" ο κ. Κοντονής, αποφάσισε την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος! Εδώ και καιρό, ο Υπουργός Αθλητισμού κομπάζει, ότι το πρωτάθλημα της Super League δεν θα αρχίσει (άραγε που το γνώριζε;). Κι έτσι έλαβε υπόψιν του εισηγήσεις από Αστυνομικές Αρχές, προκειμένου ν' αποκτήσει νομικό έρεισμα, η δυσερμήνευτη είναι η αλήθεια απόφασή του, δηλαδή ν' αναβάλει, επ' αόριστον στην ουσία, την έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Μάλιστα δε, ενοχλήθηκε από το γεγονός, ότι κάποιοι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ αντιδρούν στη σχετική απόφασή του! Μια απόφαση που φέρνει στη μνήμη όλων μας, την εποχή της δικτατορίας των συνταγματαρχών, όταν πολύ απλά επικρατούσε στην Ελλάδα το αλάθητο δόγμα "Αποφασίζουμε και Διατάσσουμε". Ή το μεταγενέστερο και πιο εκσυγχρονισμένο μοντέλο, του "απαγορεύεται κάθε είδους συγκέντρωση πολιτών, για να μη διαταραχθεί η οικονομική ζωή της πόλης".

Ετσι και τώρα, εμπρός στην απόλυτη ανικανότητα του αρμοδίου Υπουργού, να επιβάλλει ισονομία και δικαιοσύνη στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο, έγινε μια πιο απλή, αναιτιολόγητη, ανεξήγητη, πρόχειρη και σπασμωδική κίνηση. Δηλαδή να μην αρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτό κατά τον κύριο Κοντονή είναι η σωτηρία του ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο του μικτού δόγματος "Αποφάσισα και διατάσσω, την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, προκειμένου να διαφυλαχθεί η κοινωνική ειρήνη".

Τέτοιες αποφάσεις, κ. Κοντονή, είναι πολύ εύκολο να λαμβάνονται, από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό και το κόστος του.

Εμείς λοιπόν, οι μισητοί για εσάς παράγοντες, χρηματοδοτούμε το ποδόσφαιρο, πληρώνουμε εκατοντάδες εργαζόμενους, αγωνιούμε για το μέλλον του, περισσότερο από εσάς, και έχουμε και μία βασική διαφορά: Εμείς βάζουμε τα δικά μας χρήματα στην ομάδα μας, ενώ εσείς καταθέτετε, αντίβαρο σ' αυτό την απολυταρχία σας και την ανικανότητά σας, ν' αντιμετωπίσετε τους παρανομούντες. 

Αντίθετα, η Πολιτεία και εσείς οι πολιτικοί χαρίσατε (πολύ εύκολα για τα συμφέροντά σας) σε ομάδες χρέη και φόρους εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργώντας σκανδαλωδώς ανισονομία και διαταράσσοντας πλήρως το ευ αγωνίζεσθαι, έναντι των ομάδων που βλακωδώς πληρώνουν μέχρι τελευταίας δεκάρας όλες τους τις υποχρεώσεις.

Η άκαιρη απόφασή σας, αναποτελεσματική και ενδεχομένως απροσδιόριστης και αμφιβόλου νομιμότητας, μόνο κακό μπορεί να κάνει στο ποδόσφαιρο.

Θα μας βρείτε σύμφωνους, ότι το ποδόσφαιρό μας νοσεί. Ισως μάλιστα, η δική μας ομάδα το γνώρισε με τον πιο σκληρό και άδικο τρόπο. Όταν όμως ο ασθενής έχει πυρετό, δεν αρκεί η θραύση του θερμομέτρου, για την θεραπεία του. Ο πυρετός και η ασθένεια θα εξακολουθούν να υπάρχουν. Πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα φάρμακα και ν' ακολουθηθεί ειδική θεραπευτική αγωγή, για ν' ανανήψει ο ασθενής. Δεν αρκεί "ο ασθενής να τοποθετηθεί εις τον γύψον".

Αν δεν έχετε εσείς την επάρκεια να ελέγξετε και να υποδείξετε όσους κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο, να είστε σίγουρος ότι δεν το βοηθάτε με την κατάργησή του. Ισως υπάρχουν πιο ικανοί από εσάς να το πετύχουν.

Ποτέ και πουθενά, δεν λύθηκε κόμπος, όταν το σκοινί έλκεται από τα δύο άκρα του. Χρειάζεται ικανότητα, ευελιξία και σύνεση, για να φθάσουμε στον σκοπό που θα μας βρείτε συνοδοιπόρους. Στην εξυγίανση του επαγγελματικού και εν γένει του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο τρόπος που επιλέξατε να το υλοποιήσετε, η μεθοδολογία και αιτιολογία που υιοθετήσατε, στη δεδομένη χρονική στιγμή, ευνοεί σκανδαλωδώς κάποιες ομάδες.

Κύριε Κοντονή, όταν παρανομούν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συλλαμβάνονται για χρηματισμό, ακολουθώντας  τη λογική σας, θα έπρεπε να καταργήσουμε την αστυνομία, ή ν’ αναστείλουμε τη λειτουργία της;

Όταν παρανομούν και χρηματίζονται νοσοκομειακοί γιατροί, θα πρέπει, κατά το σκεπτικό σας πάντοτε, ν’ ανασταλεί η λειτουργία των Νοσοκομείων;

Κι επειδή χρηματίζονται και παρανομούν υπουργοί ή κρατικοί παράγοντες, αυτό εν τέλει θα έπρεπε να σημαίνει κατά την εκδοχή σας ξανά, την αναστολή λειτουργίας του κράτους;

Φυσικά και όχι. Εάν λοιπόν, κάποιοι στο χώρο του ποδοσφαίρου παρανομούν, αυτοί και μόνον αυτοί πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Εάν η δικαιοσύνη τους κρίνει ενόχους, θα καταδικασθούν. Εάν όχι θ' αθωωθούν. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι ένοχοι ή αθώοι. Κρίνονται.

Όμως εσείς στην προσπάθειά σας, να εξυγιάνετε το ποδόσφαιρο, όπως επικαλείσθε, το καταδικάσετε ήδη ως ένοχο... Και μάλιστα χωρίς δίκη.

Εμείς όμως κ. Υπουργέ, θα παραμείνουμε στο ποδόσφαιρο και μετά από εσάς. Εσείς κάποια στιγμή θα εγκαταλείψετε, εκών – άκων τον Υπουργικό σας θώκο. Εμείς όμως θα είμαστε εκεί. Υποστηρικτές του
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Τρι 23 Αύγ 2016 16:40
Δ.Σ χωρίς νέο πρόεδρο!

Η πρόταση για διεξαγωγή ψηφοφορίας για την εκλογή νέου προέδρου δεν έγινε δεκτή, προκαλώντας έντονη δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό

Η εκλογή νέου προέδρου μετά την παραίτηση του Στράτου δεν ήταν στα θέματα του Δ.Σ της Τρίτης, όπως αυτά είχαν ανακοινωθεί. Όμως, ο Παναθηναϊκός, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν ήθελαν να περάσει η συνεδρίαση και ο Δάρας να συνεχίσει στη θέση του Στράτου, προτείνοντας έτσι την ανάδειξη νέου προέδρου.

Υπέρ των τριών ομάδων τέθηκαν οι Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Βέροια και Παναιτωλικός, όμως δεν υπήρξε πλειοψηφία και έτσι η πρόταση δεν πέρασε, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην πλευρά των «πρασίνων»!

Νωρίτερα, ο Κούγιας τα έβαλε με τον Γιώργο Στράτο για την παραίτησή του και ο Γιάννης Βρέντζος ζήτησε καταδίκη της εκπομπής Δίκης στον ΣΚΑΪ από τη Λίγκα.

http://www.gazzetta.gr/football/article/969912/ds-horis-neo-proedro
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Τετ 24 Αύγ 2016 00:30
Νέο εξώδικο της Nova προς τη Super League

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/236193/neo-eksodiko-tis-nova-pros-ti-super-league

Να μην τροποποιηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος και όταν πια αυτό αρχίσει να συνεχιστεί από την αγωνιστική που θα διεξαγόταν κατά το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, ζητά η Nova από τη Super League με νέο εξώδικό της προς το συνδρομητικό κανάλι.

Πιο συγκεκριμένα, η Nova ζητά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου, όχι όμως από την 1η του αγωνιστική αλλά από την 3η, η οποία θα ήταν ούτως ή άλλως προγραμματισμένη για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Όσον αφορά στις πρώτες δύο αγωνιστικές, το συνδρομητικό κανάλι ζητά να διεξαχθούν ως εμβόλιμες, σε ημερομηνίες που έχουν προταθεί.

Αν τα αιτήματά της γίνουν αποδεκτά, η Nova είναι παράλληλα διατεθειμένη να μειώσει τις απαιτήσεις αποζημίωσης για τις δύο «χαμένες» αγωνιστικές από τις 350 χιλιάδες ευρώ ανά αγώνα, στις 175 χιλιάδες.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Stauros-D στις Πεμ 25 Αύγ 2016 23:54
Αυτη η καθυστεριση του προταθλημστος.. Μ δινει την εντυπωση οτι γινεται επιτιδες να ετοιμαστει ο γαυρος καλυτερα....α ρε αρουκα καρφωσε τς αλλο ενα τωρα στη παραταση να τζουζει... :mono: :mono: :mono:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Τετ 31 Αύγ 2016 23:40
onsports.gr
Παράθεση
Ροντέο η Λίγκα με διαλόγους πεζοδρομίου και… σπρωξίματα - Επεισόδιο με Κούγια και ημίωρη διακοπή στη σύσκεψη

Το ΔΣ της Λίγκας στο οποίο υπήρξε και η επανεκλογή του Γιώργου Στράτου στην προεδρία ήταν τελικά άκρως επεισοδιακό. Διέρρευσε πως υπήρξε ένταση στην οποία φέρονται να πρωταγωνίστησαν ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας και ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος.

Διατυπώνοντας τη θέση του για την παραίτηση Στράτου πριν μερικές ημέρες και τονίζοντας πως «πρέπει να σταματήσει αυτό το μοντέλο προέδρου-υπαλλήλου της Λίγκας», ο Κούγιας είχε φραστικό επεισόδιο με τον Πανόπουλο έπειτα από την ατάκα του τελευταίου «να βάλουμε μια πολυεθνική εταιρία στη διοίκηση» και την απάντηση του Κουγιά «λες ότι να ναι για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

Υπήρξε ακόμη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ Κούγια και Μανώλη Μαθιουλάκη με τον πρώτο να λέει στον πρόεδρο του Πλατανιά: «παλιολαμόγια. Είστε ένα χωριό. Έχετε αναγάγει τη λαμογιά σε επιστήμη για να μείνετε στην κατηγορία. Λαμόγια του κερατά» και τον Κρητικό να του απαντά: «όλο πετιέσαι, είσαι ένας καραγκιόζης. Όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος είσαι. Μιλάς για συναίνεση και ρίχνεις λάσπη στον Γιώργο Στράτο».

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν η αντιπαράθεση οξύνθηκε όταν έπεσε το όνομα του Κούγια για την προεδρία στο τραπέζι. Από τις λεκτικές.... μονομαχίες που ακολούθησαν η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να υπάρξουν μέχρι και σπρωξίματα ανάμεσα στα εμπλεκόμενα πρόσωπα κάτι που προκάλεσε διακοπή της σύσκεψης για περίπου 30λεπτά.

Από εκεί και πέρα η Λίγκα αποφάσισε να στείλει επιστολή στη FIFA και την UEFA με την οποία χρεώνει στην ΕΠΟ το γεγονός πως το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Εντός της επιστολής αναφέρονται και λεπτομέρειες για το ισπανικό μοντέλο στη διαιτησία και τα εμπόδια που βάζει η Ομοσπονδία.

Επίσης, εάν και εφόσον το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου όπως επιθυμεί η διοργανώτρια δε θα αλλάξει το πρόγραμμα. Η σέντρα θα γίνει με την 1η αγωνιστική.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Κυρ 04 Σεπ 2016 23:27
ondports.gr
Παράθεση
Δύσκολα η Λίγκα θα ρισκάρει να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη.

Εάν και εφόσον το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, αυτό θα γίνει με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.

Αυτό άλλωστε επιθυμεί η Nova όπως γράψαμε και χθες σε σχετικό ρεπορτάζ. Μολονότι η Λίγκα έδειχνε αμετακίνητη, όλα δείχνουν ότι η επιθυμία του συνδρομητικού θα γίνει αποδεκτή.

Άλλωστε η διοργανώτρια αρχή και οι ομάδες δύσκολα θα ρισκάρουν ενεργοποίηση της ρήτρας που είναι καταστροφική αυτή τη στιγμή καθώς το ποσό που θα διεκδικήσει σε περίπτωση διεξαγωγής της 1ης αγωνιστική η Nova ανέρχεται στα 5,6 εκάτ. ευρώ.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Κυρ 04 Σεπ 2016 23:35
Ζωσιμάδες με Ατρόμητο.

Αρχή με νίκη και ματς την Κυριακή ΡΕ.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Δευ 05 Σεπ 2016 18:44
Με την 3η αγωνιστική ξεκινά το πρωτάθλημα!
http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/me-thn-3h-agwnistikh-ksekina-to-prwtathlhma.4246794.html
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: dk στις Δευ 05 Σεπ 2016 19:15
Ξέρει κανείς τι ισχύει;
Ο π...   αιώνιος εκτίει την ποινή του χωρίς κόσμο με τον αστερία; Αν όντως ισχύει αυτό, λογικά θα έχουμε παρουσία και στη Νέα Σμύρνη;

 :mono:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Δευ 05 Σεπ 2016 20:03
Ισχύει η ποινή για το Σωματείο.
Αν η πρεμιέρα γίνει με την 3η Αγωνιστική...  εκτίεται με τον Αστέρα. 
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: vaggelis-pas στις Δευ 05 Σεπ 2016 20:14
Κυριακη με Ατρομητο στις 18 15.

Καλη αρχη να εχουμε.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Δευ 05 Σεπ 2016 20:15
Σάββατο 10/09/2016
16:00 Α.Ο.Κ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Ε.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
18:15 Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
20:30 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
 
Κυριακή 11/09/2016
16:00 Α.Ε.Κ. - Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Ο.Α.Κ.Α.
18:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"
18:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
 
Δευτέρα 12/09/2016
19:30 Α.Ε.Λ. - ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ AEL FC ARENA
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Kun στις Τρι 06 Σεπ 2016 08:01
Το βάζουν που το βάζουν Κυριακή, δε μπορούν να το βάλουν μεσημέρι?! να έχουμε χρόνο και μεις οι ξενιτεμένοι να γυρίσουμε στην πρωτεύουσα.  >:(
Για να μη πω ότι κανονικά θα έπρεπε το πρωτάθλημα να ξεκινούσε την επόμενη εβδομάδα που έχει και το Lake Run.  :P

Πέρα από τη πλάκα είναι καλό για όλους (ομάδα, διοίκηση, κόσμος) που το πρώτο ματς για τη νέα χρονιά είναι εντός. Αξίζει επιτέλους ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ χειρόκροτημα αυτή η ομάδα για τις στιγμές που μας χάρισε, από τον κόσμο της στη φυσική της έδρα.

Όσο για το ματς με τον αιώνιο μακάρι να μην ισχύσει τελικά η τιμωρία. Ευκαιρία για εμάς τους διαμένοντες Αθήνα να δούμε την ΑΜΟ από κοντά.

 :pas: &  :mono:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: RASTA στις Τρι 06 Σεπ 2016 09:20
οι επόμενες αγωνιστικες? για τις ημερομηνιες ρωτάω....μετά από αυτή που ξεκινάει θα έχει εμβόλιμη μεσοβδόμαδα,κ στο καπάκι ξανά ματς τη κυριακή?......
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Τρι 06 Σεπ 2016 09:37
Απ'ότι ακούγεται οι δυο αγωνιστικές θα παιχτούν τα Χριστούγεννα κανονικά (Κυριακές).
Δηλαδή δεν θα εχει διακοπή.
Για να εχει η Νόβα κανα ματς ενάντια στα Αγγλικά του ΟΤΕ  ;)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: RASTA στις Τρι 06 Σεπ 2016 09:58
στο σάιτ της superleague ,δεν γράφει ημερομηνίες..... μπάχαλο φαίνεται η δλειά....
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 06 Σεπ 2016 10:02
Βγήκε μόνο για την τρίτη αγωνιστική.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: RASTA στις Τρι 06 Σεπ 2016 10:04
ήλπιζα στις 18 του μήνα που θα είμαι πάνω,να έχει ματς.....  >:(
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Τρι 06 Σεπ 2016 12:51
Με ΠΑΣ Γιάννινα κεκλεισμένων ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την έναρξη της Superleague o Παναθηναϊκός αναμένεται να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλειμένων των θυρών κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «πράσινοι» έχουν να εκτίσουν μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από την περσινή σεζόν και αυτό ήταν προγραμματισμένο αρχικά να συμβεί στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Κέρκυρα.

Με βάση όμως την απόφαση το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει από την 3η αγωνιστική τελικώς το «τριφύλλι» αναμένεται να αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους του στο ματς της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/240542/me-pas-giannina-kekleismenon-o-panathinaikos (http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/240542/me-pas-giannina-kekleismenon-o-panathinaikos)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Τρι 06 Σεπ 2016 16:37
Ισχύει η ποινή για το Σωματείο.
Αν η πρεμιέρα γίνει με την 3η Αγωνιστική...  εκτίεται με τον Αστέρα.

Να σημειώσειμε ότι το παιχνίδι Πανιώνιου και του Αστέρα Τρίπολης θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο καθώς οι "κυανέρυθροι" είναι τιμωρημένοι για μια αγωνιστική την οποία θα εκτίσουν στο παιχνίδι με την αρκαδική ομάδα.
 06, 2016 - 10:00 
arcadiaportal.gr


Με κόσμο κόντρα στον Αστέρα ο Πανιώνιος
Έχοντας τη βοήθεια του κόσμου του θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Super League και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
06/09/2016, 14:22
sport-fm.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Τρι 06 Σεπ 2016 20:07
Για τους μικρούς μας φίλους…

(http://oi68.tinypic.com/14vms81.jpg)

Y.Γ.:

(…)
Συνάντηση κατά την οποία ο Γκιρτζίκης έκλεισε την πόρτα στη FIFA, την UEFA και τις ομάδες της Super League, αρνούμενος κάθε συζήτηση και οποιαδήποτε αλλαγή στην ελληνική διαιτησία!
Όταν ο Κουτσοκούμνης άκουσε έκπληκτος τον Γκιρτζίκη να του λέει ότι δεν θα κάνει την παραμικρή αλλαγή στο καταστατικό και δεν θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τις ΠΑΕ, τότε ρώτησε τον υπόδικο πρόεδρο της ΕΠΟ και τον Κύρο Βασάρα:
«Από τη στιγμή που η ομοσπονδία δεν κάνει δεκτές τις αλλαγές που προτείνουμε, εσείς μπορείτε να διαβεβαιώσετε ότι μπορείτε με ασφάλεια να ορίσετε διαιτητές από τους υπάρχοντες πίνακες και να ξεκινήσει απρόσκοπτα το πρωτάθλημα;».
Η απάντηση του Γκιρτζίκη ήταν ξεκάθαρη (όσο και εξωφρενική):
«Ναι, μπορούμε», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, παρόντος του Βασάρα, ο οποίος προφανώς δεν είχε διαφορετική άποψη…

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/orizoume-diaitites-eipe-o-gkirtzikis-se-koutsokoumni-parodos-tou-basara/3197328

Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Τρι 06 Σεπ 2016 20:40
Οι κύριοι που παραπεμπονται για εγκληματική οργάνωση θα σφυρίξουν;
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Τρι 06 Σεπ 2016 21:10
Οι κύριοι που παραπεμπονται για εγκληματική οργάνωση θα σφυρίξουν;

ΕΚΤΟΣ
15. Κώστας Ιωαννίδης (πρώην διαιτητής Σούπερ Λίγκα).
– Περιοριστικοί όροι: Απαγόρευση να διευθύνει αγώνες.
16. Γιάννης Κάμπαξης (πρώην διαιτητής Σούπερ Λίγκα).
– Περιοριστικοί όροι: Απαγόρευση να διευθύνει αγώνες.
17. Απόστολος Αμπάρκιολης (πρώην διαιτητής Σούπερ Λίγκα).
– Περιοριστικοί όροι: Απαγόρευση να διευθύνει αγώνες.
19. Θανάσης Γιάχος (διαιτητής Σούπερ Λίγκα).
– Περιοριστικοί όροι:Κανένας

ΕΝΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑ 2016-17
18. Ηλίας Σπάθας (διαιτητής Σούπερ Λίγκα).
– Περιοριστικοί όροι: Κανένας.
20. Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (διαιτητής Σούπερ Λίγκα).
– Περιοριστικοί όροι: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

http://www.ekirikas.com/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA/
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Τρι 06 Σεπ 2016 23:15
Με 15 ομάδες... 

Βαθμολογία

Ομάδα        Α   Β
1   ΑΕΚ        0   0
(...)

http://www.pasgiannina.gr/


 

  

Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Τρι 06 Σεπ 2016 23:19
Ποια Ξάνθη; Ποιος Πανόπουλος;

Φράγκος Φραγκούλης


Υ.Γ. Ποια αλφαβητική σειρά;

Sin
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 06 Σεπ 2016 23:23
Ποιος ΠΑΟΚ ποιοι -3
fon7
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: dk στις Τετ 07 Σεπ 2016 07:30
Με 15 ομάδες... 
http://www.pasgiannina.gr/
τους δυσκολεύει το Ξ
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Πεμ 08 Σεπ 2016 21:08
Και λενε για τα θρίλερ του Χίτσκοκ και μ@@@@@ες.
Σουπερλιγκ παλικαρια. ΜΟΝΟ.
Τιποτα αλλο.
Θριλερ , σασπένς, αγωνία.
Ολα σε ενα, όμορφα και νοικοκυρεμένα.

Ειναι Πέμπτη βράδυ.
Το πρωταθλημα λενε οτι ξεκιναει το Σαββατο και δεν ξερουμε ποιες ομαδες θα πάρουν μέρος.
Τι να λέμε τωρα. :P :P :P :P
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Σαβ 10 Σεπ 2016 10:41
Super League Poll: Πεντάδα και υποβιβασμός
http://www.sport24.gr/quiz/polls/poll-pentada-kai-ypovivasmos.4255241.html
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Σαβ 10 Σεπ 2016 11:41
Το ποδόσφαιρο άλλαξε: Οι νέοι κανονισμοί παίζουν στη Superleague
http://www.sport24.gr/Files/to-podosfairo-allakse-oi-neoi-kanonismoi-paizoyn-sth-superleague.4253795.html via
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Σαβ 10 Σεπ 2016 12:15
http://www.sport24.gr/quiz/polls/poll-pentada-kai-ypovivasmos.4255241.html

Άι ψφάτε ρε!
Και μη ψφάτε γαυροβαζελομπαοκχανουμποροθρήνοχελιδόνες για τ μπρώτ πεντάδα, άι
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: GIWRGAKIS99 στις Σαβ 10 Σεπ 2016 14:23
Να ελαφρύνω το κλίμα, φάτε μάτια ψάρια (ψηφίζω την πρώτη):

http://www.gazzetta.gr/weekend-journal/article/975713/ta-koritsia-tis-super-league-sti-sentra-pics


Πολλά σχόλια μπορούν να γίνουν, περιμένω τα δικά σας.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: gecks στις Σαβ 10 Σεπ 2016 15:04
Το ποδόσφαιρο άλλαξε: Οι νέοι κανονισμοί παίζουν στη Superleague
http://www.sport24.gr/Files/to-podosfairo-allakse-oi-neoi-kanonismoi-paizoyn-sth-superleague.4253795.html via

Καταργείται η κόκκινη κάρτα στη λεγόμενη "τριπλή τιμωρία". Με λίγα λόγια, αν κάποιος παίκτης σταματήσει αντικανονικά αντίπαλο σε φάση που είναι προφανής ευκαιρία για να επιτευχθεί γκολ, θα αποβάλλεται μόνο αν το χτύπημα είναι εκ προθέσεως ή βίαιο.


Δηλαδή βγαίνει ένας στην κόντρα μόνος, παει κάποιος δικός μας να κάνει τακλιν στην μπάλα από πίσω και αντί για μπάλα, βρίσκει πόδι. Δεν παίρνει κόκκινη;
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Σαβ 10 Σεπ 2016 15:17
Ποιος ειναι διαιτητης και ποιος ο αντιπαλος;
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 18 Σεπ 2016 23:20
Μπαίνουμε όντως σε νέα εποχή....

To twitter της @Super_League_GR αλλάζει! Δώρα και εκπλήξεις περιμένουν τους followers! Γίνετε κι εσείς μέλος! #slgr
http://www.superleaguegreece.net/el/news/latest-news/show/to-twitter-tis-superleaguegr-allazei
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Δευ 19 Σεπ 2016 00:07
Κοντονής (2 Σεπτεμβρίου 2016): "Σε κάθε περίπτωση, σας καθιστώ αποκλείστηκα υπεύθυνους για το κλίμα στα γήπεδα και τον έλεγχο των οπαδών σας. Εάν γίνει το παραμικρό θα κλείσουν όλα τα γήπεδα και έχω ενημερώσει σχετικά τη FIFA και την UEFA. Ουδείς επιθυμεί πλέον να ανεχθεί τις αθλιότητες στα ελληνικά γήπεδα και σας λέω ευθέως μην προσπαθήσετε να με δοκιμάσετε. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή"

... 18 Σεπτεμβρίου 2016
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Τρι 20 Σεπ 2016 09:02
Ένα άρθρο για το ποδόσφαιρο μας...

Αν βάζαμε κομπιούτερ αντί για διαιτητή...  :P :P

http://www.gazzetta.gr/football/article/982261/vazame-kompioyter-anti-gia-diaititi
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Τρι 20 Σεπ 2016 10:08
Καλά τα λέει. Δεν ξεκαθαρίζει όμως οτι αυτά συμβαίνουν με τέτοια ένταση ΜΟΝΟ εδώ και γι' αυτό ευθύνεται κατά 80% το συνάφι του που εκμεταλλεύεται την ιδιοσυγκρασία μας.

Αλλιώς, μπορεί να συνεχίσει με το "αν βάζαμε ρομποτ αντί για παίχτες" που θα κλείναν και τα άλλα μισά "μέσα" γιατί δε θα είχαν να γράψουν τίποτα για μεταγραφές, δε θα υπήρχε γκρίνια για τους διάφορους γιάκους, δε θα τελείωνες το ματς με 9 λόγω τραυματισμού, δε θα υπήρχε ντεγκρα να φάει κατακέφαλο, δε θα ξενέρωνες με δανεικούς από γαυροβάζελους και πολλά πολλά ακόμα...
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Τρι 20 Σεπ 2016 17:38
"Στην Τρίπολη σφάζουν αρνιά..." 

Παράθεση
Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τους παρακάτω ορισμούς Ελλήνων διαιτητών σε αγώνες των διοργανώσεών της.
 (...)
- Ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Ηλία Αλεξέα και Ευθύμιο Κουρεντά ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα Maccabi Haifa FC Youth-FC Shakhtyor Soligorsk Youth (5/10/2016) για τη φάση των ομίλων του UEFA Youth League 2016-2017.
(...)

http://www.diaitisia.gr/orismoi/alla/9864-uefarefssep161.html

Η 3πλέτα της Τρίπολης με Αλεξέα αντί Βερρή... βλ. μπαίναλτυ στη Χάιφα
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 24 Σεπ 2016 23:52
Παράθεση
Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 27/09/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

 Σε εκτέλεση της από 07.09.16 απόφασης του Δ.Σ., απεστάλη στον Υπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, η υπ΄αριθμ πρωτ. 5057/12.09.16 επιστολή, με αίτημα τη διεξαγωγή συνάντησης με τις ΠΑΕ – Μέλη του Συνεταιρισμού. Ο κ. Υπουργός, ανταποκρινόμενος στο εν λόγω αίτημα, θα παρευρεθεί στην ως άνω συνεδρίαση του Δ.Σ.

 Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση προγράμματος 7ης – 15ης Αγωνιστικής (& εμβολίμων εξ αναβολής 1ης – 2ης Αγωνιστικών).
2/ Θέματα κεντρικής χορηγίας.
3/ Καταβολή Solidarity payment αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016.
4/ Θέματα Εταιρικών Κοινωνικών Ενεργειών.
5/ Οικονομική ενίσχυση υποβιβασθεισών στη Football League Π.Α.Ε.
6/ Αιτήματα Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
7/ Διάφορα.
superleaguegreece.net

Τι ακριβώς αίτημα έχουμε;
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Κυρ 25 Σεπ 2016 00:12
[quote
6/ Αιτήματα Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
[/quote]

είναι της διοίκησης της ΠΑΕ.

Δηλ., η "Εκμισθώτρια" νοικιάζει αέρα τσιμέντα και λαμαρίνες στην "Μισθώτρια"... κατά τα άλλα το ΕΣΙ μπορεί να φιλοξενεί αγώνες, εκδηλώσεις και 4 ματς τοπικά...

 
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Τρι 27 Σεπ 2016 19:40
Βγήκε και το προγραμμα

ΚΛΙΚ (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1m6xglHOes_KTEejYVvcAuRGv1ltzV7tVhez7qEBtRXI/pubhtml?gid=2&single=true)

Τον Δεκεμβριο μας μαμησαν στις Δευτέρες...
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Τετ 28 Σεπ 2016 10:19
Τα 3... Δεκεμβριανά είναι Δευτεριάτικα και αρκετά Σάββατα ως τότε στις 3 το μεσημέρι. Πώς θα πάει ο κοζμάκς γήπεδο οέο;

 >:(
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 28 Σεπ 2016 13:19
Το ότι μας βάζουν μέσα στον χειμώνα να παίζουμε νύχτα δηλαδή πως σας φαίνεται;Αντί να το κάνουν ανάποδα.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Stauros-D στις Τετ 28 Σεπ 2016 15:48
Παντως τα εκτος ειναι ολλα γμσετα.....ουτε μια εκδρομη δν βλεπω να φτιαχνουμε...μας ταραξαν σαββατο κ δευτερες.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 07 Οκτ 2016 16:59
Παράθεση
Απειλή για κλείσιμο θυρών σε γήπεδα της Σούπερ Λίγκας
Αντιμέτωπες με τον κίνδυνο κλεισίματος θυρών στα γήπεδά τους βρίσκονται ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Οι ελλείψεις στη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου απειλούν με κυρώσεις τους παραβάτες.

Με κυρώσεις -λόγω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου- απειλούνται οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Σε επιστολή του προέδρου της διοργανώτριας, Γιώργου Στράτου, επισημαίνεται ότι έχουν παρατηρηθεί παρατυπίες στη λειτουργία του μέτρου.

Τονίζεται λοιπόν ότι ο Σταύρος Κοντονής ενημέρωσε για τη διενέργεια σχετικών ελέγχων, στους οποίους αν διαπιστωθούν παραβάσεις, θα επιβληθούν πρόστιμα ή ακόμα και κλείσιμο θυρών.


Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα το οποίο προέκυψε στο πρόσφατο ΔΣ της Super League (27.09.2016) και για το οποίο πιθανότατα είστε ήδη ενήμεροι.

Ο παρευρισκόμενος σε αυτό, Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχουν παρατηρηθεί, από τις κρατικές υπηρεσίες, προβλήματα στη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως διαπιστώθηκαν παρατυπίες, στο θέμα της ταυτοποίησης των στοιχείων των φιλάθλων τόσο κατά τη διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις πραγματοποιείται με διαφορετικά στοιχεία από αυτά του αγοραστή όσο και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, κυρίως σε θύρες που καταλαμβάνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι των ομάδων.

Παράλληλα ο Υπουργός, ενημέρωσε προληπτικά τα Μέλη του ΔΣ ότι θα ακολουθήσουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι από κρατικές υπηρεσίες όπως κλιμάκια της ΕΛΑΣ, της ΓΓΑ και των αρμοδίων ΔΟΥ σχετικά με το θέμα αυτό.

Σε περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις, όπως ιδιαιτέρως υψηλά πρόστιμα ή ακόμη και κλείσιμο θυρών στις οποίες θα εντοπισθούν τα παραπάνω προβλήματα».
sport-fm.gr

Παλιότερα αναρωτιόμασταν για τους αριθμούς των εισιτηρίων.Είναι ένα θέμα που έχει γενικότερο ενδιαφέρον.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 13 Οκτ 2016 19:22
Παράθεση
Καλύτερη η προσφορά του Μαρινάκη
Πόσα δίνουν Alter Ego και ΟΠΑΠ για την κεντρική χορηγία της Σούπερ Λίγκας

Οι φάκελοι άνοιξαν... Διορία έως το μεσημέρι της Τετάρτης (12/10) είχε δοθεί για να κατατεθεί επίσημη πρόταση για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι προτάσεις ήταν δύο εδώ και μέρες και τελικά τρίτος ενδιαφερόμενος δεν υπήρξε. Έτσι άμεσα στη λίγκα θα αποφασίσουν για το ποια είναι πιο συμφέρουσα με τα δεδομένα να είναι πλέον γνωστά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικονομική πρόταση της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μεγαλύτερη από αυτή που κατέθεσε ο ΟΠΑΠ. Σημειώνεται, μάλιστα, πως αυτή του ΟΠΑΟΠ είναι κατά 275.000 μικρότερη από την αρχική, την οποία είχε απορρίψει η Σούπερ Λίγκα παρόλο που οι ΑΕΚ, Βέροια, Πλατανιάς, Κέρκυρα, Ξάνθη και Ατρόμητος είχαν συναινέσει.

Τη Δευτέρα (17/10) αναμένεται ο Γιώργος Στράτος να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες των δύο εταιρειών για να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες και στη συνέχεια θα παρθεί η απόφαση. Υπάρχει, πάντως, διαφορά και στη χρονική διάρκεια ανάμεσα στις προτάσεις.

Αναλυτικά:

Αρχικά η πρόταση της ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι για τέσσερα χρόνια (2+2) με την ΟΠΑΠ Α.Ε. να ζητάει το αποκλειστικό δικαίωμα ανανέωσης ενώ τα χρήματα που προσφέρει έχουν ως εξής:

1,275 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο.

2,0 εκατ. ευρώ τον δεύτερο χρόνο.

2,5 εκατ. ευρώ τον τρίτο χρόνο.

3,0 εκατ. ευρώ τον τέταρτο χρόνο.

Από την άλλη πλευρά η πρόταση της "Alter Ego" υπερέχει σε χρήματα κατά 1,225 εκατ. ευρώ της ΟΠΑΠ καθώς η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη προσφέρει τα εξής χρήματα:

2,0 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο.

2,5 εκατ. ευρώ για τον δεύτερο χρόνο.
a-sports.gr

Χορηγοί του πρωταθλήματος δυο πρόεδροι ομάδων.Στην ΕΠΟ το σύστημα του ενός προέδρου εναντίον του άλλου,μαζί με άλλους προέδρους και με θαυμαστές προσωπικότητες όπως του Θωμά.Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο;;;;
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Παρ 21 Οκτ 2016 19:18
Το… μπρα-ντε-φέρ μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη βρήκε, τελικά, νικητή τον πρώτο, όπως πρώτος μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Σάββας Λιβάνιος!

Η προσφορά της εταιρείας DIMERA του μεγαλομετόχου (και προέδρου, πλέον) του ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη από εκείνη της ALTER EGO του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού -αλλά και του ΟΠΑΠ- και η χορηγία της Σούπερ Λίγκας ανήκει οριστικά, για τα επόμενα δύο χρόνια, στον ελληνικής καταγωγής Ρώσο επιχειρηματία!

Μάλιστα, όπως τονίζεται και στη σχετική ανακοίνωση της Λίγκας, το Δ.Σ. της οποίας συνεδρίασε σήμερα (21/10) για αυτό το θέμα, «η πρόταση χορηγίας της ''Dimera Media Investments'' κρίθηκε ομόφωνα ως παραδεκτή».

Εξερχόμενος, δε, από τη συνεδρίαση, ο κ. Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αφού έδινε τα περισσότερα χρήματα, γιατί να χάσουμε χρόνο;».

Η εταιρεία του κ. Σαββίδη αναμένεται να δώσει 2.250.000 ευρώ για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς αυτό έχει ξεκινήσει και για την επόμενη σεζόν άλλα 2.750.000, δηλαδή, συνολικά, 5 εκατομμύρια ευρώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η πρόταση χορηγίας της ''Dimera Media Investments'' κρίθηκε ομόφωνα ως «παραδεκτή».

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η κατ αρχήν σύναψη σύμβασης χορηγίας με τη ''Dimera Media Investments''. Θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών με την ανωτέρω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί κείμενο σύμβασης και να τεθεί προς έγκριση από το Δ.Σ. της Super League».
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ston-sabbidi-i-xorigia-tis-souper-ligkas/3234831
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Παρ 21 Οκτ 2016 20:54
Δεν καταλαβαίνω πως μια εταιρεια συμφερόντων προεδρου μιας ομάδας μπορει να γινει σπόνσορας στις αλλες
Ακατανόητο.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Σαβ 22 Οκτ 2016 10:15
Λήσταρχε, άσε τους άλλους να αναρωτιούνται.

Εμείς τον έχουμε σπόνσορα από διετίας (αγόρασε παλτά παραγωγής μας -χωρίς να 'μαστε καλοί τεχνίτες παλτών- για κάτι μύρια).

 ::)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Δευ 24 Οκτ 2016 18:21
Ο Γιώργος Μπίκας θα είναι ο νέος αρχιδιαιτητής στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) και το δεύτερο μέλος της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Το συγκεκριμένο πόστο για τον πρώην διαιτητή δεν είναι άγνωστο, καθώς το είχε υπηρετήσει και την περίοδο 2001-2004.
(Ωχ, ωχ ωχ)

Αξίζει να σημειωθεί,πως το καλοκαίρι ήταν επιλογή των τριών «μεγάλων» (Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) για τη θέση αυτή.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 24 Οκτ 2016 18:47
Όλη η παράγκα βγαίνει μπροστά...Κάτι καινούριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο...
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Τρι 25 Οκτ 2016 10:12
Εντός 20 ημερών ...175.000 ευρώ για κάθε ματς (των 2 πρώτων αγωνιστικών)
http://super-fm.gr/12169/zitai-28-ekatommyria-evro-i-nova-apo-tis-pae/
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Τρι 25 Οκτ 2016 10:23
Αν παίρνουμε όλοι τα ίδια είναι λογικό να πληρώσουμε όλοι τα ίδια. Αν ο καθένας πληρώνεται αναλογικά, ας πληρώσουμε αναλογικά.

Και σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της μη διεξαγωγής βαραίνει συγκεκριμένους, ας τα πληρώσουν αυτοί. Τα 350 χιλ € για μας (και πολλούς άλλους) είναι κόστη ενός μήνα.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Τετ 02 Νοέ 2016 08:50
Τι γινεται ρε πστη μου; :stop:
Διαβάστε:


Έγραψα την Πέμπτη, ότι με το που αναλαμβάνει ο Μπίκας (φωτό) αλλάζει ο πίνακας των διαιτητών.
Οτι φεύγουν οι τρεις «εμπλεκόμενοι», Γιάχος, Σπάθας, Δημητρόπουλος, ο Παππάς και κάποιοι άλλοι.
Το Σάββατο το βλέπω αναδημοσιευμένο επί λέξει σε μια ιστοσελίδα.
Την Κυριακή, πρώτο θέμα για τρεις σχεδόν ώρες σε άλλοη ιστοσελίδα: «Αλλάζει ο πίνακας των διαιτητών, ποιοι κόβονται».
Αν αύριο, δηλαδή, γράψει η ταπεινότητά μου ένα παραμύθι, θα τρέξουνε να το ξεπατικώσουνε; «Φρέσκα κουλούρια» όμως φωνάζει ο κουλουράς:
Κι αν αλλάξει δηλαδή ο πίνακας, θ' αλλάξει κάτι;
Ο μόνος που έχει αλλάξει άλλωστε, προς το παρόν, είναι ο Σαραϊδάρης.
Και με σοβαρή δικαιολογία μάλιστα. Οπως του εξήγησε δηλαδή ο ίδιος ο Μπίκας, για λόγους οικονομίας.
Τα έξοδα για να ανεβοκατεβαίνει κάθε φορά από τη Θεσσαλονίκη είναι πολλά.

Και μπήκανε ο Καλύβας, κάτοικος Αθηνών, κι ο Τσαχειλίδης, κάτοικος Πειραιά.
Οι οποίοι θα κάνουνε και τους ορισμούς, με τον Μπίκα να έχει την υψηλή εποπτεία.
Ο Καλύβας είχε εμφανισθεί στους πίνακες Α' Εθνικης το 1997-2000, στα ένδοξα χρόνια της «παράγκας».
Το 2013, όπου ήταν μέλος της ΚΕΔ, είχε δαρεί ανηλεώς.
Στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, όπου ξέρουνε κάτι παραπάνω στα της διαιτησίας, τον είχαν προτείνει το καλοκαίρι για πρόεδρο της ΚΕΔ. Προχθές ήτανε διαιτητής της «παράγκας» ο Καλύβας. Χθες, εκλεκτός του Παναθηναϊκού. Σήμερα ποιανού είναι;
Επίθεση έχει δεχθεί στο παρελθόν και ο Τσαχειλίδης, που επίσης έχει διατελέσει στη ΚΕΔ.
Οπως και ο Μπίκας, ως Νο 1 επί Βασίλη Γκαγκάτση.
Ο οποίος Μπίκας είχε προταθεί το καλοκαίρι ως αρχιδιαιτητής από τη Σούπερ Λιγκ της εξυγίανσης.
Σε κάθε περίπτωση, ο χειμώνας που έρχεται προβλέπεται βαρύς.

Ο (100%) άνθρωπος του Μελισσανίδη στη νέα ΕΠΟ δεν είναι ο Δέδες. Αλλος είναι.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΑΕΚ έχει τον Δέδε, ο ΠΑΟΚ τον Βρύζα, ο Ολυμπιακός δεν έχει;


http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=39409&subid=2&pubid=130565698
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τετ 02 Νοέ 2016 14:45
O Κάλυβας πάντως είναι γαύρος μέχρι κόκκαλο.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Τετ 02 Νοέ 2016 14:48
O Κάλυβας πάντως είναι γαύρος μέχρι κόκκαλο.

Ο Καλύβας  βάζελος...
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τετ 02 Νοέ 2016 14:52
O Κάλυβας πάντως είναι γαύρος μέχρι κόκκαλο.

Ο Καλύβας  βάζελος...

Αν είναι (που μάλλον είναι) ο παλίος διαιτητής από τον Άγιος Γεώργιο Τυμφρηστού είναι γαύρος.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Crimson Glory στις Τετ 02 Νοέ 2016 14:59
O Κάλυβας πάντως είναι γαύρος μέχρι κόκκαλο.

Ο Καλύβας  βάζελος...

Αν είναι (που μάλλον είναι) ο παλίος διαιτητής από τον Άγιος Γεώργιο Τυμφρηστού είναι γαύρος.
Τί γαύρος, τί βάζελος... ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Τετ 02 Νοέ 2016 15:08
O Κάλυβας πάντως είναι γαύρος μέχρι κόκκαλο.

Ο Καλύβας  βάζελος...

Αν είναι (που μάλλον είναι) ο παλίος διαιτητής από τον Άγιος Γεώργιο Τυμφρηστού είναι γαύρος.
Τί γαύρος, τί βάζελος... ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!

Για τον Καλύβα είπα... όχι για τον Κάλυβα και τον FanaticPas***


*** το θέμα του, αν και με χαρακτηριστική καθυστέρηση, κόπηκε δεόντως... 
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Τετ 02 Νοέ 2016 15:21
Ε ωρέ έχουμε και δουλειές  :P
Όλη την ώρα πάνω απο το σάιτ;  :mono:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Παρ 04 Νοέ 2016 09:19
Ρε, τί να τους αρεσει τόσο στα αποδυτηρια και πάνε;

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ
Στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

http://www.sentragoal.gr/paok/arthro/sta_apodytiria_tou_paok_o_sabbidis-130571900/


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ
Στα αποδυτήρια ο Αλαφούζος
http://www.sentragoal.gr/panathinaikos/arthro/sta_apodytiria_o_alafouzos-130571915/

 :P :P :P :P :P
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Τετ 09 Νοέ 2016 13:46
Έκαψαν το σπίτι του Μπίκα!

Άγνωστοι έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ και ανακαλούσε την παραίτησή του!

Βόμβα από Κουτσοκούμνη: Διακοπή στο πρωτάθλημα επαόριστον!

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/262934/diakopi-sto-protathlima-epaoriston


Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Τετ 09 Νοέ 2016 14:04
Δηλαδη τωρα που το σφυριξαν τερατισαμε τρίτοι;  :joker: :joker: :joker:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: dreven στις Τετ 09 Νοέ 2016 14:39
Για να δούμε ποιές... ψύχραιμες φωνές θα τρέξουν(μη σκοντάψουν μόνο) πάλι να λεν, ε,
δεν θα σταματάμε τώρα το πρωτάθλημα κάθε φορά που παίρνουμε 3 ντέρμπι στη σειρά με
αστεία δικαιολογία, είναι αδικία και θα τις διωξει και τις ελληνικές ομάδες από την ευρώπη η ουεφα,
θα είναι καταστροφή για ποδοσφαιριστές, προπονητές, εργαζόμενους, έσοδα ομάδων, της χώρας, μπλα μπλα μπλα.
Νικολακόπουλο, Κυρ Σάββα, Αλέφαντο, Γαβαθιώτη, Καραπαπά, χρίζω φαβορί. Με αυτή τη σειρά. Για να δούμε.

Παράθεση
Δηλαδη τωρα που το σφυριξαν τερατισαμε τρίτοι;
Κι αν κρατάγαμε για 20 λεπτά με Τρίπολη θα είμασταν 2οι
Κι αν δεν γίνονταν κι ο σεισμός με τον λειβαδιά, με διαφορά.
ΑΡΑ  :P
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: born_in_drakolimni στις Τετ 09 Νοέ 2016 14:44
Μας εχουνε γαμησει τα σαββατοκυριακα 30 μαλακες εγκληματιες
Που θελουν να διαφεντευουν το ποδοσφαιρο για να βαζουν λεφτα στην τσεπη
Και παιζουνε με τις συνειδησεις αθλητων και εκατομμυριων πολιτων
Και καθεται το ελληνικο κρατος και παρακολουθει σαν χανος ενω μπορει να τους βαλει ολους φυλακη μεσα σε μια μερα
Ε να κλεισει το μπουρδελο δεν παει αλλο
Δεν μας προσφερει απολυτως τιποτα με τον τροπο που λειτουργει
Κριμα για τον ΠΑΣ πραγματικα


 :pas: :pashat: :joker:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Crimson Glory στις Τετ 09 Νοέ 2016 22:36
Παράθεση
  Νέος γενικός διευθυντής της Super League είναι και επίσημα ο Βασίλης Γκαγκάτσης, όπως ψηφίσθηκε στο σημερινό ΔΣ του συνεταιρισμού. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, που εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, δεν συντάχθηκε με την πλειοψηφία, ψηφίζοντας «λευκό».

Η πρόταση του Χρήστου Πανόπουλου για την υποψηφιότητα του Βασίλη Γκαγκάτση «πέρασε» με συνολικές ψήφους 11-4, με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να συμφωνούν για την περίπτωση του πρώην προέδρου της ΕΠΟ.

Εκτός του ΠΑΣ Γιάννινα, λευκό ψήφισαν οι ΠΑΕ ΑΕΛ, Παναιτωλικός, Πλατανιάς και ΕΠΟ ενώ από τις ομάδες της Super League απουσίαζε ο Ηρακλής.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα διαδεχθεί τον Μιχάλη Αναγνώστου που διατηρούσε μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο πόστο.
http://super-fm.gr/12838/psifise-lefko-o-christovasilis-me-11-4-o-gkagkatsis-neos-g-d-sti-s-l/
Πρώτον:
Να τον χαιρόμαστε τον νέο εξυγιαντή...  :stop:
Νούμερα, ε ΝΟΥΜΕΡΑ.

Δεύτερον:
Μπράβο στις ομάδες που δεν ψήφισαν το λαμόγιο και ιδιαίτερα στον ΧΒ.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 09 Νοέ 2016 22:41
Πιο χαμηλά πιο χαμηλά πιο χαμηλά
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Τετ 09 Νοέ 2016 23:20
superleaguegreece.net
Παράθεση
09 Νοεμβρίου 2016  20:20 

Η Super League εκφράζει τη στήριξή της στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ και την ΚΕΔ/ΕΠΟ και ελπίζει αυτή να παραμείνει στη θέση της για να ολοκληρώσει το έργο της.
 
Συμπαρίσταται στο Γιώργο Μπίκα και το Γιάννη Τσαχειλίδη και, όπως είναι αυτονόητο, καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, με την ευχή το έργο των διωκτικών και δικαστικών Αρχών να αποτρέψει οριστικά και αμετάκλητα την επανάληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.
 
Η Super League θεωρεί επίσης αυτονόητη την παροχή της μέγιστης δυνατής προστασίας από το Κράτος σε αυτούς τους ανθρώπους και το έργο τους.
 
Παρά τα ως άνω, επειδή η Super League δηλώνει ότι ούτε ο συνεταιρισμός ούτε οι ΠΑΕ-Μέλη του ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτές ούτε οι φίλαθλοι φέρουν ευθύνη για τις ως άνω καταδικαστέες πράξεις, η αναστολή του Πρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα και ως εκ τούτου δηλώνει αντίθετη σε αυτή.

sdna.gr
Παράθεση
Καταγγελία - φωτιά από τον Παναθηναϊκό για την ανακοίνωση της Λίγκας!
9 Νοεμβρίου 2016, 21:37

Καταγγελία - φωτιά από τον Παναθηναϊκό που τονίζει ότι προστέθηκε δίχως την σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων η παράγραφος περί αντίθεσης της Super League στην αναστολή του πρωταθλήματος, είδηση που επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με έκπληξη διάβασε την ανακοίνωση της Super League για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς εκ των υστέρων μετά την αποχώρηση πολλών μελών από το Δ.Σ προσετέθη παράγραφος που αλλοιώνει τα συμφωνηθέντα.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δηλώνει υποχρεωμένη να πειθαρχήσει στις αποφάσεις FIFA, UEFA και διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ περί των πρωταθλημάτων, θεωρεί ότι δύσκολα μπορεί να δει προκοπή το ποδόσφαιρο σε συνθήκες μαφιόζικων επιθέσεων και ελπίζει η Πολιτεία να διαλευκάνει γρήγορα όσα ανατριχιαστικά συμβαίνουν εις βάρος ανθρώπων και των οικογενειών τους ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και η ευνομία στο ποδόσφαιρο».

Επιβεβαιώνεται η καταγγελία του Παναθηναϊκού

Από το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται πως η καταγγελία του Παναθηναϊκού έχει βάση και ότι όντως υπήρχε άγνοια από κάποιες ομάδες για την τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης της Super League.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα μέλη της Super League είχαν πράγματι συμφωνήσει να εκδοθεί ανακοίνωση μετά την επίθεση στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, αλλά Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες δεν είχαν ιδέα για την τελευταία παράγραφο περί αντίθεσης της Super League στην αναστολή του πρωταθλήματος. Δεν τέθηκε τέτοιο θέμα ενώπιον όλων για να τοποθετηθούν σχετικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η πρόταση έπεσε στο τραπέζι από το «αφεντικό» της Λάρισας Αλέξη Κούγια και αποφάσισαν εννέα ομάδες (Λάρισα, Ξάνθη, Βέροια, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Κέρκυρα, ΠΑΣ Ιωάννινα) να την προσθέσουν στην ανακοίνωση της Super League δίχως να το γνωρίζουν οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων συλλόγων που στο μεταξύ είχαν ήδη αποχωρήσει από τα γραφεία της Λίγκας!

Παράθεση
Επιβεβαιώνει η ΑΕΚ για την μη έγκριση της ανακοίνωσης!
9 Νοεμβρίου 2016, 22:44

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ επεσήμανε ότι ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Ασλανίδης, δεν έδωσε ποτέ την συγκατάθεσή του για το κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκα.

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία – φωτιά του Παναθηναϊκού, για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ ήρθε να στηρίξει και να επιβεβαιώσει όσα υποστήριξαν οι Πράσινοι. Κι αυτό διότι από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διευκρινίστηκε ότι ποτέ ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Ασλανίδης, δεν έδωσε την έγκριση της Ένωσης για το κείμενο που ανέβηκε τελικά στην επίσημη σελίδα της διοργανώτριας του πρωταθλήματος.

Από την ΑΕΚ τονίζεται ότι ο πρόεδρός της ταυτίστηκε με την εισήγηση του Γιώργου Στρατου στο ξεκίνημα της συζήτησης, ο οποίος ανέφερε ότι η Σούπερ Λίγκα θα πρέπει να στηρίξει την επιτροπή εξομάλυνσης και να περιμένει το πόρισμα για την επίθεση στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, προκειμένου να υπάρξει τοποθέτηση για το τι μέλλει γενέσθαι όταν τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Η ανακοίνωση εκδόθηκε μετά την αποχώρησή του...
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Πεμ 10 Νοέ 2016 14:14
ΠΑΜΕ  ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ

Μία εβδομάδα διακοπή, πάει πίσω το ΠΑΟ-ΑΕΚ
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε εχθές πως αναστέλλει τα πρωταθλήματα μέχρι να αποφανθεί η Πυροσβεστική για το αν η φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα ήταν εμπρησμός ή όχι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η διακοπή θα ισχύσει για μία αγωνιστική.

Με δεδομένο πως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει δράση στην Super League λόγω εθνικών ομάδων, η αναβολή θα αφορά το τριήμερο 19-21 Νοέμβρη και η αγωνιστική που θα «χαθεί» θα είναι η 11η, η οποία μεταξύ άλλων έχει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Έτσι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι ομάδες θα επιστρέψουν στα γήπεδα στα τέλη του μήνα με την 12η αγωνιστική.
 Και θα εκκρεμούν η 1η, η 2η και η 11η αγωνιστική, οι οποίες θα πρέπει να «στριμωχτούν» ανάμεσα σε άλλες μπας και ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην ώρα του.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: vaggelis-pas στις Πεμ 10 Νοέ 2016 15:01
Γενικός διευθυντής ο Γκαγκάτσης με τη στήριξη και των τεσσάρων μεγάλων.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, αποτελεί το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Super League.


Ο Βασίλης Γκαγκάτσης αποτελεί το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Super League. 11 ομάδες υπέρ του, πέντε λευκά, ενώ μόνο ο Ηρακλής δεν ψήφισε.
 
Με ψήφους 11-4 και τους τέσσερις «μεγάλους» να συμφωνούν απόλυτα, ο Βασίλης Γκαγκάτσης ψηφίσθηκε ως νέος γενικός διευθυντής της Super League. Λευκό ψήφισε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας.
 
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, Βέροια, Ατρόμητος, Πανιώνιος και Κέρκυρα τάχθηκαν υπέρ του.
 
Απών από την ψηφοφορία ήταν ο Ηρακλής, ενώ το λευκό προτίμησαν η Λάρισα, ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πλατανιάς και η ΕΠΟ δια του εκπροσώπου της Ζήση Βρύζα!

metrosport.gr

Για να δουμε ποιοι ψηφισαν μια απο τις μεγαλες επιστροφες.Αντε κ ο Θωμας προεδρος του συνεταιρισμου.Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Πεμ 10 Νοέ 2016 19:19
Παράθεση
Μητρόπουλος: «Ο Γκαγκάτσης, ο Τσοχατζόπουλος και ο Βλαστός» (audio)
Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα, μίλησε στο Metropolis 95.5 o Βίκτωρας Μητρόπουλος.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και μίλησε για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική.
 
Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Μπούζο:
 
Για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ: «Αυτή η επιτροπή θα έπρεπε να ονομαστεί επιτροπή ανωμαλίας και όχι εξομάλυνσης. Έγινε ένα τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο είναι κατακριτέο και απαράδεκτο. Δεν πας, όμως, να πεις «σταματάω το πρωτάθλημα» γιατί έτσι νομιμοποιείς τους γνωστούς-άγνωστους στις ενέργειες τους. Αυτό είναι τεράστιο λάθος. Για ποιο λόγο πολλές κυβερνήσεις λένε δε συζητάμε με τρομοκράτες; Εδώ ξεφτιλίζονται και αυτοί και το κράτος και ο υφυπουργός. Τι νόημα έχει να σταματήσει το πρωτάθλημα; Είναι απλά επικοινωνιακά κόλπα για να δείξουμε στον λαουτζίκο ότι κάτι κάναμε. Από κει και πέρα να έρθουν άλλοι ατρόμητοι. Γιατί δεν τους έβγαζαν από την αρχή τους διαιτητές; Γιατί χρειάστηκε να καεί το σπίτι του Μπίκα για να πάρουν αυτή την απόφαση;».
 
Για τα νέα ονόματα στην ΚΕΔ: «Υπήρχαν διαιτητές που έπρεπε να απομακρυνθούν. Όσον αφορά για αυτούς που πάνε να μπουν στην ΚΕΔ βεβαίως δεν μπορώ να πάρω θέση, γιατί δεν ξέρω ονόματα, αλλά καινούριος οίκος ανοχής με παλιές ιέρειες είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει. Ακόμη κι αν έχουν αγαθές προθέσεις»
 
Για την τοποθέτηση Γκαγκάτση στη Λιγκα και τη συμφωνία των «τεσσάρων»: «Το θέμα του Γκαγκάτση έδωσε λύσεις και σε άλλα προβλήματα. Προβληματίζεται σοβαρά ο Υπουργός Δικαιοσύνης να κάνει ειδικό σύμβουλο σε οικονομικά εγκλήματα και offshore τον κύριο Τσοχατζόπουλο και σε θέματα συμμοριών και φύλαξης στόχων, όπως ήταν το σπίτι του Μπίκα, τον κύριο Βλαστό. Και οι δύο έχουν ισόβια, αλλά αυτά είναι λεπτομερειούλες».
 
Οι «τρεις» δικαίωσαν απόλυτα τον Κόκκαλη. Δε θα τολμήσει κανείς να ξαναπεί ότι ο Κόκκαλης έπαιρνε τα πρωταθλήματα με τον Γκαγκάτση. Όλες αυτές τις μπούρδες τις έκαναν αυτοί. Ο Ντέμης δεν έλεγε ότι χτυπάει την ΑΕΚ; Ο ΠΑΟΚ δεν έλεγε ότι είναι ανεπιθύμητος; Ο Παναθηναϊκός δεν έλεγε χίλια πράγματα; Από την ώρα που τον δέχονται, σημαίνει ότι οι ίδιοι αναιρούν τους εαυτούς τους. Σύμφωνα με μία εξήγηση του Αλαφούζου ότι ξέρει τον χώρο, το ίδιο ισχύει και για τους Τσοχατζόπουλο και Βλαστό. Ο μόνος που είναι απόλυτα συνεπής είναι ο Ολυμπιακός».
 
Για το παρελθόν Κουτσοκούμνη-Γκαγκάτση: «Ο Κουτσοκούμνης έχει αμαρτωλό παρελθόν στην Κύπρο. Είχε στενές επαγγελματικές σχέσεις με Γκαγκάτση και προσπάθησε να τον βάλει τον Μάιο. Όταν δεν μπόρεσε, λόγω του σκανδάλου της κάρτας υγείας, το έκανε μέσω Σούπερ Λιγκ με έγκριση του Θεοδωρίδη.
 
Για ποιον λόγο συναίνεσαν οι «τέσσερις» για Γκαγκάτση: «Το ζήτησε ο Κουτσοκούμνης. Εγώ ξέρω ότι ο Σαββίδης τον είχε κυνηγήσει τον Γκαγκάτση. Τώρα πώς λέει «ναι» μέσω του γιου του. Ο Σαββίδης που έλεγε «δεν θέλω να τον δω μπροστά μου» αυτά έδωσε εντολή στον γιο του Γκαγκάτση να τον ψηφίσει. Ο Μελισανίδης είπε «ναι» λόγω Κουτσοκούμνη. Σχετικα με τον παναθηναϊκό, αδυνατώ να πιστέψω τη δήλωση Αλαφούζου περί ειδικού στο χώρο που μπορεί να βοηθήσει. Γι αυτό έφερα το ακραίο παράδειγμα με Τσοχατζόπουλο και Βλαστό.»
 
Ακούστε όσα είπε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»
http://www.metrosport.gr/article/mitropoulos-gkagkatsis-tsochatzopoulos-ke-vlastos-audio
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Παρ 11 Νοέ 2016 21:27
Ο κ. Συναδινός μίλησε στο Libero 107.4 ... http://www.gazzetta.gr/football/article/1006757/na-min-theoreite-katholoy-apithano-grexit

(...)
Για τον ορισμό του Βασίλη Γκαγκάτση στη θέση του γενικού διευθυντή της Σούπερ Λιγκ: «Άνθρωποι που κατηγορούνται, παρ'όλο που δεν έχει κριθεί αν είναι αθώοι ή ένοχοι και έχουν ασκηθεί διώξεις, δεν μπορείς να τους εντάξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα σε μία λεπτή περίοδο που προσπαθούμε να φέρουμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Αυτό που έγραψα εγώ, ήταν το προφανές. Η ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ απέσυραν Μπλάτερ και Πλατινί, πριν τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις».
(...)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τρι 15 Νοέ 2016 21:11
Παράθεση
Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα, μίλησε στο Metropolis 95.5 o Βίκτωρας Μητρόπουλος.
Παράθεση
«Ο Κουτσοκούμνης έχει αμαρτωλό παρελθόν στην Κύπρο. Είχε στενές επαγγελματικές σχέσεις με Γκαγκάτση και προσπάθησε να τον βάλει τον Μάιο. Όταν δεν μπόρεσε, λόγω του σκανδάλου της κάρτας υγείας, το έκανε μέσω Σούπερ Λιγκ με έγκριση του Θεοδωρίδη.

βρωμισε σαπιλα
30 χρονια οι ιδιοι ανθρωποι εχουν στησει το ελληνικο ποδοαφαιρο στα τεσσερα και το πηδανε καθε μερα.
Η τραπουλα σημαδεμενη , οι εμισθοι οπαδικοι στρατοι απαραιτητοι και με βιτρινα το ποδοσφαιρο γινονται ολες οι βρωμοδουλειες
φερτε πισω τις κυριακες μας ρε γαμημενοι..


 
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: dreven στις Τρι 15 Νοέ 2016 21:47
(http://uploads.disquscdn.com/images/2f132db2a036c5b9ac92bb2509f164db2989cf7a27861cd5accd80b073ec5c01.jpg?w=800&h=426)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τετ 16 Νοέ 2016 14:21
Παράθεση
Εντολή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα
Όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει κανονικά σέντρα το Σαββατοκύριακο στην Super League.
Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Λιβάνιος, οι UEFA και η FIFA σε τηλεδιάσκεψη που είχαν με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, του έδωσαν εντολή να ξεκινήσουν άμεσα τα πρωταθλήματα.
sportsioannina.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Τετ 16 Νοέ 2016 20:51
Συγκροτήθηκε η ΚΕΔ, ανακοινώσεις την Πέμπτη
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης συγκρότησε την ΚΕΔ η οποία θ' ανακοινωθεί την Πέμπτη.
Δύσκολα αγωνιστική μέσα στο σαββατοκύριακο.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: dreven στις Τετ 16 Νοέ 2016 21:31
ΒΟΜΒΕΣ Κύπριου πρώην διεθνούς διαιτητή εναντίον του Κουτσοκούμνη
Επίθεση στον επιτετραμμένο της FIFA για το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε ο Κύπριος πρώην διεθνής διαιτητής, Μάριος Παναγή
http://www.metrosport.gr/article/panagis-apoteli-meros-tis-diafthoras-tou-kipriakou-podosferou

«Βόμβες» Κούγια για Πατέρα και Αλαφούζο, με... ψήφο υπέρ FIFA! (aud)
Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΑΕΛ μίλησε στο Metropolis 95,5 και έκανε σοβαρές καταγγελίες για τις εκλογές της ΕΠΟ και όχι μόνο
http://www.metrosport.gr/article/vomves-kougia-gia-patera-ke-alafouzo-me-psifo-iper-fifa-audΠαράθεση
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης συγκρότησε την ΚΕΔ η οποία θ' ανακοινωθεί την Πέμπτη.
Εχει και τπτ πληροφορίες με τι τρόπο θα παραιτηθούν οι καινούριοι,
σεξουαλικό σκάνδαλο, εμπρησμό, ξυλοδαρμό, πιστολίδι, κάτι άλλο,
να το παίξουμε από τώρα να κονομήσουμε κάποτε κι εμείς;
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τετ 16 Νοέ 2016 22:21
Παράθεση
Τελικά δεν θα κυλήσει η μπάλα στη σέντρα το Σαββατοκύριακο.
Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Λιβάνιος, οι ομάδες ενημερώθηκαν αργά απόψε (λίγο πριν τις 21:00) πως δεν θα διεξαχθούν αγώνες το προσεχές σαββατοκύριακο, αφού ουσιαστικά χρονικά δεν έβγαινε να γίνει κάτι τέτοιο.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καταστεί δυνατό να οριστούν τα νέα μέλη της ΚΕΔ –παρά τις συντονισμένες προσπάθειες του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, αλλά και των πιέσεων που δέχθηκε από την UEFA/FIFA για κάτι τέτοιο- και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να προχωρήσει η «υπόθεση».
Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση της επιτροπής.
sportsioannina.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: dreven στις Πεμ 17 Νοέ 2016 00:14
Μεταξύ μας τώρα η αλήθεια είναι πως δεν έχει ομολογήσει ακόμη ο πυρομανής σκύλος του Μπίκα.
Από μέρα σε μέρα όμως αναμένεται να σπάσει στην ανάκριση και να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Μετά θα μπορέσουν να ξαναρχίσουν ως καθαρό το πρωτάθλημα ο Μωράκιας και οι φιφουέφες του.
Γιατί κατά τα λοιπά, όλα έτοιμα είναι. Και οι χειρούργοι και η ομερτά και η νέα διακοπή στα ζόρια.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Πεμ 17 Νοέ 2016 00:23
Μας στερούν το υπερθέαμα της Σουπερλιγκας για μια ακόμη αγωνιστική! ΟΥΣΤ!
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 17 Νοέ 2016 00:24
Μας βάζουν να περνάμε ξανά ημερομηνίες.Ξανά ΟΥΣΤ!
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Πεμ 17 Νοέ 2016 09:39
Οχι ρε γμτ
Θα μεινουμε μόνο με τα
ΑΘλέτικο- Ρεαλ,
Μπαγερν- Ντόρτμουντ,
Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ- Αρσεναλ
και Μίλαν - Ιντερ

Αντε ρε Ντροπή σας  :joker: :joker: :joker:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Πεμ 17 Νοέ 2016 10:50
Από την gazzetta.gr

Παράθεση
Καμία σχέση με... μπορντέλο!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και για τα φασισταριά που βρίσκουν πεδίο δράσης στο Φάληρο στα ματς της Εθνικής...

(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2016-11/kolobaro.jpg?itok=8ovvskje)
 
Διαβάζω δεξιά κι αριστερά απόψεις για όσα γίνονται και αφορούν το ελληνικό πρωτάθλημα και γενικά το ποδόσφαιρο. Ακούω σχετικούς και μη να μιλάνε γι' αυτό και διαπιστώνω μια αύξηση της τάσης και του συμπεράσματος εκείνων που θεωρούν ότι όλα όσα γίνονται... εντός, εκτός και επί τα αυτά στο χώρο που μας απασχολεί, αποδεικνύουν ότι κάκιστα ασχολούμαστε σοβαρά με αυτό το αντικείμενο. Η συντριπτική πλειοψηφία καταλήγει στην εξής πρόταση: «μιλάμε για... μπορντέλο»!

Να με συγχωρείτε μα αυτό δεν έχει καμία σχέση με... μπορντέλο κι ας μην είμαι λάτρης του αρχαιότερου επαγγέλματος και της στέγης αυτού. Θαρρώ πως μπορούν όσοι επισκέπτονται τους οίκους ανοχής να με επιβεβαιώσουν. Τι σχέση έχει αυτό το πράγμα και όσα γίνονται σε (και για) αυτό που λέμε ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα... μπορντέλα; Ειλικρινά δεν μπορώ να ταυτιστώ με αυτή την άποψη σε καμία των περιπτώσεων...

Στον οίκο ανοχής απ' όσο γνωρίζω υπάρχει άδεια λειτουργίας και οι παροχές του, το περιεχόμενό τους και τέλος πάντων το προϊόν για το οποίο το επισκέπτεται κάποιος, έχει κανονικά όλα όσα απαιτεί ο πελάτης για να το επιλέξει (έχοντας παράλληλα -το προϊόν- επίσης νόμιμη άδεια εργασίας). Στο... μπορντέλο υπάρχουν κανόνες που επιβάλλονται και οι πελάτες τους ακολουθούν πιστά θέλοντας και μη! Υφίσταται οργάνωση, τάξη και πειθαρχία... Σωστή δομή και συγκεκριμένος τρόπος λειτουργίας τη στιγμή που και οι τιμές ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες που σου παρέχονται...

Ειλικρινά από τα παραπάνω και μόνο μπορεί θαρρώ κανείς εύκολα να καταλήξει στο συμπέρασμα πως το ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ' επέκταση το πρωτάθλημα της χώρας δεν μπορεί και δεν έχει καμία σχέση με όσα ζούμε επί σειρά ετών (και έχουν... απογειωθεί πλέον) σε αυτό, με έναν (τον οποιονδήποτε) οίκο ανοχής.

Στην πραγματικότητα είναι ντροπή και στ' αλήθεια απαράδεκτο να μπαίνουμε στη διαδικασία σύγκρισης γιατί αν το κάνουμε μπαίνουμε στη διαδικασία προσβολής του συγκεκριμένου οίκου και όσων προσφέρει το προϊόν του, το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.
Γνωρίζει κανείς... μπορντέλο να σου λέει θα ανοίξουμε το Σαββατοκύριακο, αλλά μπορεί και να μην, τελικά δεν γίνεται γιατί έβαλαν φωτιά στο δίπλα και μας απειλούν, ωστόσο να είστε και stand by διότι... παίζει και το ενδεχόμενο να ανοίξουμε το διήμερο που μόλις γνωστοποιήσαμε ότι δεν θα είμαστε ανοιχτά! Αυτά δεν γίνονται πουθενά και πολύ περισσότερο σε έναν απλά, τυπικά οργανωμένο οίκο ανοχής με άδεια λειτουργίας...

Αν σώνει και ντε οφείλουμε να αναζητήσουμε κάτι να βρούμε για να το συγκρίνουμε με το ποδόσφαιρό μας και όσα συμβαίνουν σε αυτό, μάλλον θα πρέπει να ταιριάξουμε πιο σωστά το αγαπημένο πολλών και κλασικό (και σε αξία) «κωλόμπαρο». Μάλιστα στην αναζήτησή μου για μια φωτογραφία που θα ταιριάξει απόλυτα σ' αυτό που γράφω και προσπαθώ να (σας) εξηγήσω βρήκα αυτή που βλέπετε και νομίζω ότι τα... λέει όλα: Κωλόμπαρο μας πήραν είδηση!

Και πάλι βέβαια εκτιμώ πως αδικώ λίγο τα... κωλόμπαρα, αλλά ας μου επιτραπεί αυτό το συγκριτικό έστω με τη σημείωση πως πρόκειται για το χειρότερο, με τίγκα μπόμπες (προς τύφλωση) ποτά, μεγάλες ηλικιακά σκορπισμένες κυρίες και τα υπόλοιπα. Μόνο με τέτοιο μπορεί να ταυτιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και όσοι προσπαθούν να το τρέξουν είτε είναι από το εσωτερικό της χώρας είτε μας το φέρνουν από έξω οι αρχές του ποδοσφαίρου του Κόσμου και της Ευρώπης. Δηλαδή UEFA και FIFA που όπως αποδείχτηκε με χειροπέδες σε αξιωματούχους των συγκεκριμένων θεσμών δεν είναι δα και τόσο μακριά από τα δικά μας δεδομένα και σίγουρα δεν είναι καθαροί και Άγιοι...

Δηλαδή μπορούμε στ' αλήθεια να πάρουσε στα σοβαρά για παράδειγμα τη FIFA που 'χει στείλει στην Ελλάδα έναν τύπο για να βοηθήσει στην κάθαρση του δεδομένα βρώμικου ποδοσφαίρου μας και εκείνος ασχολείται με το μωράκι του... Καλά κάνει ο άνθρωπος, ερωτευμένος είναι, στον κόσμο του, καλά το κάνει αυτός! Στην Παγκόσμια ομοσπονδία όμως δεν υπάρχει ένας, ο οποιοσδήποτε, να τον πάρει στο τηλέφωνο έστω ανεπίσημα και να του πει: «Ρε man εκεί καίνε σπίτια, υπάρχει απειλή ζωής ανθρώπου, όλα τα ΜΜΕ στην Ευρώπη και στον Κόσμο κράζουν. Μαζέψου και άσε τα... μωράκια και τις μακακίες!». Έστω ρε παιδί μου να τον πάρει ο Θεοδωρίδης, να του το πει.
 
Προσπαθούν οι ομάδες, όλες εννοείται (και ο Ολυμπιακός για τους κακεντρεχείς) να προετοιμαστούν. Δουλεύουν ποδοσφαιριστές αξίας και με βιογραφικό, προπονητές, υπάλληλοι, προσωπικό ποδοσφαιρικού τμήματος, όλοι για να παρουσιάσουν κάτι (είτε καλό είτε κακό) και ενημερώνονται έπειτα από ένα πολύ σοβαρό συμβάν (όπως είναι το κάψιμο του σπιτιού του Μπίκα) πως δεν θα υπάρξει πρωτάθλημα. Προχωρούν τον σχεδιασμό τους, ανεβάζουν ένταση προπόνησης, ή χαλαρώνουν άλλοι ρυθμό. Κι έρχεται στα μισά της εβδομάδας η πληροφορία: «Παίδες επειδή δεν έχουμε και τίποτα καλύτερο να κάνουμε, παίζει και να γίνει τελικά αγωνιστική»!

Εεε είναι... κωλόμπαρο η φάση! Μπορεί να πας Δευτέρα – Τρίτη και να το βρεις ανοιχτό, παίζει και το σενάριο να μην... Μόνο εκεί όμως, πουθενά αλλού...

Υγ: Δεν είμαι από τους υποστηρικτές της Εθνικής. Λατρεύω την Αγγλία από μικρό παιδί. Γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με το Νησί το αγαπώ τρελά (μουσική, μόδα, κινηματογράφο, ποδόσφαιρο, Λονδίνο, τα πάντα) και κυρίως την ομάδα με τα Λιοντάρια και τους οπαδούς της. Όμως μ' αρέσει να βλέπω την Εθνική της χώρας μας να αγωνίζεται και την υποστηρίζω. Όχι όπως όλοι, αλλά στηρίζω στο... βουβό! Πανηγύρισα σπίτι μόνος με το Ηράκι το γκολ του Τζαβέλλα. Είχαν προλάβει όμως να με ξενερώσουν. Να με αδειάσουν τα λίγα τυπάκια που είναι σιχαμένα φασιστάκια και βρίσκουν εδώ και καιρό πλέον πεδίο δράσης στο Φάληρο και τα ματς της Εθνικής. Δεν με απασχολεί αν η Εθνική θα παίζει ακόμη στο «Καραϊσκάκης» κι αν βρίζουν τον Τζαβέλλα, ή τον Μάνταλο που λέει ο λόγος. Θαρρώ μπορεί και στην Νέα Φιλαδέλφεια αν υπήρχε το «Νίκος Γκούμας» να γινόταν το ίδιο, οπότε... Αλλά είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται σ' αυτά τα σιχαμένα φασιστάκια να νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κουμάντο στους πολλούς και να βρίσκουν ένα χώρο να... μεγαλώνουν το φίδι που υποστηρίζουν. Σα να μη μας έφταναν τα εγχώρια φασισταριά, φέρνουν και τα φιλαράκια τους απ' έξω... Αηδία και απέχθεια αισθάνομαι για αυτά τα άτομα και κυρίως για αυτούς που το επιτρέπουν να συμβαίνει! Δεν μπορούμε λοιπόν να ασχολούμαστε σοβαρά με την Εθνική στο αγωνιστικό όταν επιτρέπεται να δημιουργούν κάποιοι κι άλλους φασίστες. Συγνώμη μα δεν γίνεται να μας απασχολεί στα σοβαρά το ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα της ομάδας του Σκίμπε όταν σε ένα γήπεδό μας Έλληνες και Σέρβοι φασίστες κάνουν... πάρτι, μας ντροπιάζουν ΠΑΝΤΟΥ, σε ένα γήπεδο που έχει μετατραπεί σε χώρο που πηγαίνουν ολόενα και περισσότερα τέτοια σιχάματα, με φασιστάκια (και) από την Βοσνία και πανιά, συνθήματα και εικόνες βίας (βαρούσαν οι πολλοί τον έναν!!!!!) και λατρείας του φασισμού...!!! Συγνώμη μα το ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα της Εθνικής είναι για μένα κάτι που δεν μπορεί να μας απασχολεί έχοντας προηγηθεί όλα όσα σημειώνω παραπάνω.

Υγ2: Για την ΑΕΚ θα τα πούμε την επόμενη φορά. Θα ήταν άσχετο σώνει και ντε να... παντρέψουμε με όλα τα παραπάνω τα θέματα της Ένωσης. Άλλωστε η ομάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να 'χει σχέση με όλα αυτά (και ευτυχώς δεν...)!
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: dreven στις Πεμ 17 Νοέ 2016 12:11
Παράθεση
Δηλαδή μπορούμε στ' αλήθεια να πάρουσε στα σοβαρά για παράδειγμα τη FIFA που 'χει στείλει στην Ελλάδα έναν τύπο για να βοηθήσει στην κάθαρση του δεδομένα βρώμικου ποδοσφαίρου μας και εκείνος ασχολείται με το μωράκι του...

Κακοήθειες στα πλαίσια προσπάθειας να παραμείνει το ποδόσφαιρο στα χέρια κακοποιών... Δεν θα περάσει!
Ο ανιδιοτελής ήρωας Κουτσοκούμνης με την αρωγή των φίφα/ουέφα είναι αποφασισμένος για την σωτηρία του!
Η Ανάσταση της μπάλας δεν αργεί. Οι νονοί γρηγορείτε... Το Πάσχα '17 όλα τα βαφτιστήρια αυτή θα ζητάν!!

(https://s15.postimg.org/aiay7roaz/image.jpg)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Πεμ 17 Νοέ 2016 23:05
Παράθεση από: epo.gr
Αποφάσεις Π.Δ.Ε./Ε.Π.Ο. 17-11-2016
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 09:44

Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις.

Ο κ. Σταύρος Τριτσώνης  διορίστηκε Προεδρεύων της νέας  Κεντρικής  Επιτροπής Διαιτησίας  και θα εκτελεί χρέη Προέδρου της  έως της οριστικής  συγκρότησης  της σύνθεσης Κ.Ε.Δ.
 
Μέλος της Κ.Ε.Δ. διορίστηκε ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης .

Αύριο, 18 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν των εισηγήσεων του κ. Στ. Τριτσώνη, θα ανακοινωθούν και τα λοιπά μέλη και οι συνεργάτες  της νέας  Κ.Ε.Δ., και η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντίστοιχη έγκριση του διορισμού τους.

Ο Προεδρεύων τη νέα Κ.Ε.Δ. δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα  στελέχωσης της  Κ.Ε.Δ., περιλαμβανομένων και των παραπάνω διορισμών, ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος για αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης.

Επικυρώθηκαν, κατόπιν συνεννόησης και έγκρισηςαπό την FIFA/UEFA, οι νέες διατάξεις  που τροποποιούν άρθρα του  υφιστάμενου κανονισμού διαιτησίας της Ε.Π.Ο.
 
Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 επαναρχίζουν όλες οι εθνικές διοργανώσεις, που είχαν διακοπεί με απόφαση της ΠΔΕ, μετά την πυρκαγιά στην οικία  του κ. Γ.Μπίκα.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα συγκληθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε.
 
Εγκρίθηκε η διοργάνωση σχολής προπονητών από την ΕΠΣ Μακεδονίας (UEFA B & UEFA C) και σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας από την ΕΠΣ Λέσβου.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Παρ 18 Νοέ 2016 09:23
Τριτσώνης λοιπόν
Ο διαιτητης που σε ματς με τον Μπαογκ κλωτσάει ο ενας Μπαοκτζής τον άλλον, πέφτουν κάτω και σφυρίζει φάουλ στον Σαϊτιώτη..

Αυτος θα μας σωσει
 :joker: :joker: :joker: :joker:

(μετα το συμφωνω του dk)
Να μην ξεχάσω τον Κουκουλάκη
Που σε διεθνή αγωνα στην Ιταλια, έβγαλε δυο κιτρινες σε παίκτη αλλά οχι κόκκινη.

Ξεφτερια...
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: mike71 στις Παρ 18 Νοέ 2016 11:35
Έτσι είναι ...Aν γλιτώσεις από την παράγκα σε αποτελειώνουν οι βλάκες.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Παρ 18 Νοέ 2016 11:37
;E

;E... πιδιαιτητής
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Σαβ 19 Νοέ 2016 22:23
5 διαιτητές στα ματς του ΠΑΣ

http://www.gazzetta.gr/football/article/1009939/senario-gia-epiprosthetoys-diaitites-se-megala-mats
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Δευ 21 Νοέ 2016 17:10
...μπόσα νόβα.

(http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2016-11/1570167.jpg)

http://www.gazzetta.gr/football/article/1011054/oi-treis-ekdohes-gia-viosimotita-tis-super-league-pics
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Δευ 21 Νοέ 2016 17:40
η πρωτη προταση ειναι ντιπ μαλακια
η δευτερη ειναι καλη αλλα με πολλους αγωνες.. αν υπολογισεις τα σπιτια που θα καιγονται τους σεισμους κτλ θα μας παρει 2 χρονια να τελειωσει το πρωταθλημα
η τριτη επιλογη καλη ειναι αλλα γιατι μενει ο 7ος ετσι ξεκρεμαστος? λες και κατουρησε στο πηγαδι
και επιπλεον θα εχει το μειονεκτημα το μεγαλο αγωνιστικο κενο ενω   οι αλλοι θα εχουν παιξει 10 παιχνιδια παραπανω


ψηφιζω τη δευτερη και ο θεος βοηθος  :P :P :P
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 21 Νοέ 2016 18:01
Εμένα πάλι δεν μου αρέσει καμία.16 ομάδες νομίζω είναι μια χαρά για την Ελλάδα.Αρκεί να μοιράζονται τα λεφτά πιο δίκαια.Εκεί είναι το μεγάλο θέμα και εκεί υπάρχει οι κόντρα των 12 με το ποκ και ποθ.
14 ή ακόμα χειρότερα με 12 ομάδες είναι μαύρο χάλι.Αυτό γιατί οι 4-5 θέσεις αυτήν την στιγμή είναι ρεζερβέ για πάντα.
Το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι ο αριθμός των ομάδων στην Α εθνική.Το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι όλα τα υπόλοιπα που είναι γνωστά και διαχρονικά.Οι παράγοντες δεν κάνουν κάτι για να το αναβαθμίσουν αυτό και την αξία του αλλά ακριβώς το αντίθετο.Για να εξυπηρετήσουν ο καθένας τα δικά του συμφέροντα.Εγώ να νικάω και όλοι οι άλλοι να πάτε να...
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Δευ 21 Νοέ 2016 19:10
Σύμφωνα με τις δύο εταιρίες που εξέτασαν την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρό μας, η μείωση σε έσοδα, αλλά και θεατές είναι απίστευτη.

Συγκεκριμένα από το 2010 έως το 2016 τα έσοδα της Super League έχουν μειωθεί κατά 84%.
Όσον αφορά τους θεατές (από το 2009-2016)  μείωση 48% .
Επίσης μείωση υπήρξε και στα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία έφτασε το 13%.

Συνολικά υπήρξε και πτώση στο ενδιαφέρον του πρωταθλήματος, από την στιγμή που δεν είχε κάποιο ενδιαφέρον με τον πρωταθλητή να βγαίνει από νωρίς.

Άξιο αναφοράς είναι πως οι δύο οίκοι επισήμαναν πως τα έσοδα στην χώρα μας προέρχονται κατά 27% από τις διοργανώσεις της UEFA, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, σε αντίθεση με τα πιο δυνατά πρωταθλήματα που τα έσοδά τους έχουν να κάνουν με τις χορηγίες, την εμπορική εκμετάλλευση του προϊόντος, αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
(το οποίο μοιράζεται σε 5-7 ομάδες)

Όσον αφορά τον αριθμό των ομάδων, υπήρξε διαπίστωση πως το 80% των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη διεξάγεται από 12 έως 16 ομάδες,
Για τον κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο, οι φίλοι του ποδοσφαίρου που παρακολουθούν αγώνες στην χώρα μας είναι κατά 27% λιγότεροι από τα άλλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη που διεξάγονται επίσης με 16 ομάδες.
Τέλος σημαντικό ήταν και αυτό που ειπώθηκε για τα πλέι οφ, καθώς στις περισσότερες χώρες που υπάρχουν γίνεται και η ανάδειξη του πρωταθλητή.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Τρι 22 Νοέ 2016 00:06
Οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι σημαντικές. Περισσότερο ενδιαφέρουσα είναι αυτή με τις 16 ομάδες, αν μπορούν να είναι βιώσιμες, δεδομένου οτι μπορεί να εκπροσωπηθεί μεγαλύτερο κομμάτι της επικράτειας. Σε καμία περίπτωση πάντως με μονά παιχνίδια στον πρώτο γύρο. Εντελώς άδικο...

Την άποψή μου την είχα καταθέσει προ καιρού και δεν απέχει πολύ απ' τις προναφερθείσες.

Το σχέδιο Α θα μπορούσε να καταστεί πιο βιώσιμο, μέσω της μείωσης των παιχνιδιών που καλούνται να δώσουν οι ομάδες και τα οποία θα έφταναν τις 45 αγωνιστικές, αν έπαιζαν οι πρώτοι και οι τελευταίοι 6 μεταξύ τους. Οι 29 αγωνιστικές ακούγονται ως αστείο, δεδομένου οτι δε γίνεται να υπάρχει μόνο ένας γύρος. Μπορείς να βρεις 45 αγωνιστικές; Δύσκολο...

Το σχέδιο Γ μοιάζει ιδανικό, με μια μικρή τροποποίηση. Βάσει αυτής, κανένας δεν υποβιβάζεται απ' ευθείας αλλά οι τελευταίες 6 ομάδες παίζουν την επιβίωσή τους σε όμιλο, ακριβώς όπως οι 6 πρώτες. Άρα, οι 7ος και 8ος της βαθμολογίας, πάνε διακοπές νωρίτερα. Παρόλα αυτά, με τόσο μικρές διαφορές στη βαθμολογία, μέχρι το τέλος θα τα δίνουν όλα. Κι επίσης, οι βαθμολογίες του β' γύρου να μετράνε μόνο για τα παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους οι συμμετέχοντες στον κοινό όμιλο. Των 6 πρώτων ή 6 τελευταίων.


 :mono:

     
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Τρι 22 Νοέ 2016 10:03
Η απόλυτη εμπορευματοποίηση… με κανονάρχη και μοναδικό ωφελημένο το φορέα TV κάλυψης του πρωταθλήματος.
Προβληματικές ομάδες που συμπληρώνουν τις εκδοχές των 16 ή 14 ομάδων στη λεηλασία των  ισχυρών που απολαμβάνουν τα φράγκα της Ευρώπης, με παίκτες καλοπληρωμένους και μια στρατιά παικτών κακοπλήρωτων και απλήρωτων στις μη ευρωπαϊκές…
Πήρε και έρμος ΠΑΣ μισό μύριο περίπου στα 50 χρόνια του από Ευρώπη και τους έπιασαν τα φοβικά τους μερικούς ποσογιαννάδες… τι θα γίνουν τα φράγκα και σε ποια τσέπη θα μπουν και ο πρόεδρος τα μπαρτσελόνιασε και… και… το κόμμα σου λαγέ.

Την Κυριακή παίζουμε με το φερέφωνό τους... τον επί των προτάσεων και εισηγήσεων.

Υ.Γ.: Ο Κοντονής άρχισε λέει… από SIEMENS μέχρι "SWEETHEART" 
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: GIWRGIS στις Τρι 22 Νοέ 2016 12:58
Υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ, απ την εποχή που ήμασταν στη Β Εθνική, περισσότερο καιρό από ότι στην Α, ποστς στα οποία εξηγούσα για ποιο λόγο κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα έχουμε 2 επαγγελματικές κατηγορίες, μόνο, με την Β να είναι χωρισμένη σε 2 ομίλους, γεωγραφικά.

Στα ίδια ποστς, έγραφα ότι στην Ελλάδα μόνο πρωτάθλημα με 14 ομάδες, χωρίς play off μπορεί να είναι ανταγωνιστικό και ήλπιζα κάποια στιγμή να το δούμε.

Το πρώτο το έχουμε δει.
Το δεύτερο θα το δούμε σύντομα.

Το καλύτερο πρωτάθλημα που θυμάμαι εγώ στην Α Εθνική, ήταν αυτό που πήρε ο ΟΣΦΠ στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ, το 2001-02 (αν δεν κάνω λάθος) και η Ξάνθη είχε βγει στην Ευρώπη.
Παίχτηκε με 14 ομάδες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αδιάφορες ομάδες στις τελευταίες αγωνιστικές και να γίνεται σφαγή τόσο για την Ευρώπη, όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Επίσης παίχτηκε και με την καλύτερη μπάλα που έχει βγει ποτέ, μετά την Adidas Tango, την Mitre Europa.

Έκτοτε, βλέπουμε πρωταθλήματα παρωδίες με play off, με 18 ομάδες εκ των οποίων μία ή δύο φεύγουν στη μέση της σεζόν, αδιάφορες ομάδες, ομάδες παραρτήματα και λοιπές μη ανταγωνιστικές αηδίες.

Το συντομότερο δυνατόν να υλοποιηθεί η πρόταση με τις 14 ομάδες, για να χαρούμε ακόμα περισσότερο τη μπαλίτσα.

Δεν ξέρω ποιος τρόπος διεξαγωγής είναι προτιμότερος.
Και οι δύο προτάσεις μου φαίνονται καραγκιοζιές.
Ακατανόητα πράγματα.
Ένα πιο απλό σύστημα διεξαγωγής, θα ήταν ένα πρωτάθλημα 3 γύρων με το 3ο ματς να παίζετε στην έδρα του "αδύναμου" στα μεταξύ τους παιχνίδια στους 2 γύρους.
Π.χ.  ΠΑΣ - ΟΣΦΠ 2-2 , ΟΣΦΠ - ΠΑΣ 3-1 , τρίτο ματς στην έδρα του ΠΑΣ.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και ανάποδα, δηλαδή να έχει το πλεονέκτημα έδρας, ο ισχυρός.

Έτσι όπως είναι φέτος ο Ηρακλής και η Βέροια, μακάρι να πέσουν 4 ομάδες από φέτος.
Να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα με Λεβαδειακούς, Πλατανιάδες κλπ παραρτήματα.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 22 Νοέ 2016 17:12
Παράθεση
«Δυστυχώς απογοητευτήκαμε…»
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός πήρε θέση για τα αποτελέσματα από τις εταιρίες Beloitte και PwC, οι οποίες τα παρουσίασαν τη Δευτέρα (21/11) και αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός πήρε θέση για τα αποτελέσματα από τις εταιρίες Beloitte και PwC, οι οποίες τα παρουσίασαν τη Δευτέρα (21/11) και αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρακολουθήσαμε με προσοχή την παρουσίαση των οίκων Deloitte και PwC, στους οποίους η Super League ανέθεσε την εκπόνηση μελέτης. Δυστυχώς, απογοητευτήκαμε…

Καταγράφεται η υφιστάμενη εμπορικότητα του πρωταθλήματος, χωρίς να έχουν αναζητηθεί και εντοπιστεί τα ΑΙΤΙΑ που οδήγησαν σ’ αυτά τα αποτελέσματα. Πώς είναι δυνατόν να αντιμετωπίσεις μια προβληματική κατάσταση αν δεν γνωρίζεις με ακρίβεια και επιστημονική τεκμηρίωση τι την προκάλεσε;

Η απλή παράθεση στοιχείων που είναι γνωστά σε όλους, όπως η μείωση των συνολικών εσόδων, η μείωση των εισιτηρίων, η μείωση των τηλεοπτικών εσόδων, δεν είναι το πρόβλημα αλλά το αποτέλεσμα του προβλήματος.

Περιμέναμε η μελέτη να αποτυπώνει τεκμηριωμένα τους λόγους που οδήγησαν στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ και λαμβάνοντάς τους υπόψη να προτείνει μέτρα για την αντιμετώπιση και εξάλειψή τους. Αντ’ αυτού προτείνεται μείωση των ομάδων και πιθανοί τρόποι διοργάνωσης του πρωταθλήματος με εναλλακτικά σενάρια.

Δίνεται η εντύπωση πως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόβλημα είναι ο αριθμός των ομάδων Αν θα είναι 16 ομάδες και αν πρέπει να μειωθούν σε 14, για να μπει το ποδόσφαιρο στη… Λεωφόρο της ανάπτυξης! Χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αναφορά στη μελέτη σε προσδοκόμενα οφέλη από την επιλογή του ενός ή του άλλου προτεινόμενου σεναρίου. Χωρίς να τεκμηριώνεται η αναγκαιότητα λήψης ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ μέτρων που θα δώσουν ώθηση για ένα πιο ανταγωνιστικό, αξιόπιστο, υγιές, αξιοκρατικό, πρωτάθλημα, που σταδιακά θα κερδίσει το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη φιλάθλων και χορηγών, δίνοντας προοπτική βιωσιμότητας στις ΠΑΕ που συγκροτούν τον Συνεταιρισμό.

Το μόνο που με βεβαιότητα πέτυχε η παρουσίαση (χωρίς προφανώς να είναι στις προθέσεις της) είναι να στρέψει τη συζήτηση σε λάθος κατεύθυνση. Τη στιγμή, μάλιστα, που παραμένουν ανοικτές οι μεγάλες «πληγές» του ποδοσφαίρου μας. «Πληγές» τις οποίες δεν έλαβε καν υπόψη η έρευνα!

Για τους παραπάνω λόγους, θεωρούμε ότι είναι περιττό να ασχοληθούμε περεταίρω με τη συγκεκριμένη μελέτη. Είναι απαράδεκτο να γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Δ.Σ. Από σήμερα κιόλας, κάθε ΠΑΕ και συνολικά ο Συνεταιρισμός στον οποίο ανήκουμε, πρέπει να κάνουμε την ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ αυτοκριτική μας:

Θέλουμε ή όχι να κοιτάξουμε κατάματα και να αντιμετωπίσουμε τις παθογένειες που οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση ή θα συνεχίσουμε να κρύβουμε κάτω από το χαλί τα ουσιαστικά προβλήματα;

Θέλουμε ή όχι να αναζητήσουμε λύσεις αντιμετωπίζοντας τον οικονομικό βραχνά που απειλεί τη βιωσιμότητα, την αυτονομία και την ανεξαρτησία των ΠΑΕ;

Θέλουμε ή όχι να κάνουμε τομές που ενδεχομένως θίγουν τα μικροσυμφέροντα του καθενός, αλλά εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ίδιου του ποδοσφαίρου;

Θέλουμε ή όχι να βάλουμε φρένο στην ανεξέλεγκτη πορεία προς τον γκρεμό, του «οχήματος» στο οποίο επιβαίνουμε;

Η δική μας απάντηση είναι ΘΕΛΟΥΜΕ! Και είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε σε κάθε ουσιαστική προσπάθεια για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο».
novasports.gr

Κάποιος εκεί στην νόβα να μάθει τα ονόματα των εταιριών.Πρώτος που κρατάει αποστάσεις από την έρευνα.Δικαίως θα έλεγα.Μάλλον η έρευνα ήταν φθηνή γιατί το κοστολόγιο θα ήταν μεγάλο.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τρι 22 Νοέ 2016 18:42
Έκτοτε, βλέπουμε πρωταθλήματα παρωδίες με play off, με 18 ομάδες εκ των οποίων μία ή δύο φεύγουν στη μέση της σεζόν, αδιάφορες ομάδες, ομάδες παραρτήματα και λοιπές μη ανταγωνιστικές αηδίες.

16 ομάδες.

Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα του Πρωταθλήματος. Τα μεγάλα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα έχουν πολλές ομάδες.

Είναι τόσο σιχάμεροι που είναι ικανοί να κρατήσουν τα παραρτήματα τους και να μας βάλουν σε κίνδυνο.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τρι 29 Νοέ 2016 01:09
Παράθεση
"Αν θέλουν μαϊμουδιές, να μην κάνουμε καθόλου ποδόσφαιρο"

Τι δήλωσε στο Sport24.gr ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Ανδρέας Μαλάτος που την Τρίτη καταθέτει προσφυγή κατά της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Στα δικαστήρια στέλνει την FIFA και την Επιτροπή Εξομάλυνσης ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Ανδρέας Μαλάτος και αν η προσφυγή του γίνει δεκτή, σύμφωνα με την ΕΠΟ, υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει Grexit.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 29/11 θα καταθέσει προσφυγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ως εκπρόσωπος μέλους ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου των βορείων προαστίων και θα ζητάει

1. να κηρυχθεί άκυρος ο διορισμός της διοικούσας επιτροπής από την FIFA στην ΕΠΟ,

2. να κηρυχθεί άκυρη η τροπολογία του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με την οποία νομιμοποιήθηκε η Επιτροπή Εξομάλυνσης στις συναλλαγές με τρίτους,

3. να ισχύσει η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για διορισμό προσωρινής διοίκησης και εκλογές με βάση τον νόμο και όχι το καταστατικό της ΕΠΟ μετά από δύο μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο κ. Μαλάτος θα προτείνει και ο ίδιος πρόσωπα για τον διορισμό νέας προσωρινής διοίκησης.

Ο κ. Μαλάτος σε δηλώσεις του στο Sport24.gr επιβεβαίωσε ότι προτίθεται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια:

“Το σκέφτομαι, ναι. Έχω αφήσει ένα περιθώριο στους παράγοντες των ΕΠΣ να κάνουν κάτι. Αν δεν κάτι από μόνοι τους θα το κάνω εγώ. Το είχα πει αυτό και παλιότερα. Ο διορισμός είναι παράνομος” τόνισε, ενώ στην επισήμανση ότι από την ΕΠΟ κάνουν λόγο για κίνδυνο Grexit απάντησε: “Ε και τι έγινε. Αυτό το ποδόσφαιρο που έχουμε τώρα, είναι καλύτερα να γίνει Grexit παρά να έχουμε αυτό το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, ή θα φτιάξουν ποδόσφαιρο με ότι ορίζει ο νόμος είτε αν θέλουν να κάνουν μαϊμουδιές να μην κάνουμε καθόλου ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει άλλη λύση”.

από Sport 24.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fadomas στις Τρι 29 Νοέ 2016 02:14
Το κλασικό πλέον "ντου" του Ζησάκου σε ραδιοφωνικό σταθμό...αυτή τη φορά με θέμα τον Πετράκη και την δεύτερη θέση!


Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS Giannis στις Τρι 29 Νοέ 2016 11:24
πέστα ...Ζησόστομε... :) :) :) :pas: :mono:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ayuto1966 στις Τρι 29 Νοέ 2016 14:22
Μπραβο ρε μπαγασα Ζηση...


Αμα ηθελα να κανω συνοψη στα λεγομενα του Ζηση θα εγραφα απώς αυτο

''ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ''Εχουνε βαλθει οι παντες να μας τελειωσουνε το ονειρο σον και καλα

Ειτε με εντεταλμενες διαιτησιες(και το λεω εγω που πολλες φορες μας εκραζα για την αδικη κριτικη μας προς του κορακες)  με σκοπο να μας στερησουνε βαθμους
Ειτε με τους δημοσιογραφους που αρχιζουνε να μιλανε για αποκτηση Πετρακη,Κοντε κτλ  στην ΑΕΚ,Παοκ και εγω δεν ξερω ποιον αλλον με σκοπο να δημιουργησουε κλιμα
Ειτε με υποβαθμιση του θεματος το οτι ειμαστε δευτεροι,και για πικροχολους σχολιασμους
Ειτε
Ειτεεεεεε ειτεεεεεεεεεεεεεε


ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ


ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΕ ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙP.S Θελουμε και αλλα ντου τετοια Ζηση

Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Anton στις Σαβ 03 Δεκ 2016 13:52
(https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/15228082_1204007006357563_823158093_n.jpg?oh=f1fd916f8f789f62a8084b2e9866ca2c&oe=5845385F)
Αυτά διδάσκονται τα παιδιά στην Κάλυμνο. Από κάποιον που μέχρι και το ταξίδι στο Άλκμααρ, δεν είχε ξαναδεί τον ΠΑΣ!  :dab:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Κυρ 04 Δεκ 2016 10:49
Ποιος Ήρωας είδε πρώτη φορά στη ζωή του τον ΠΑΣ στο Άλκμααρ;

Πριν από 25 χρόνια η απόδοση γι' αυτό ήταν 1.000.000

Το 'παιξε;
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ayuto1966 στις Κυρ 04 Δεκ 2016 11:55
(https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/15228082_1204007006357563_823158093_n.jpg?oh=f1fd916f8f789f62a8084b2e9866ca2c&oe=5845385F)
Αυτά διδάσκονται τα παιδιά στην Κάλυμνο. Από κάποιον που μέχρι και το ταξίδι στο Άλκμααρ, δεν είχε ξαναδεί τον ΠΑΣ!  :dab:


Στον αγωνα με την odd στο Ζωσιμαδες τον ειδα απο την μεγαλη....Ε εκει που ειμασταν ενας παππους ηλικιας(sorry αμα κανω λαθος 70 over)με μπλουζιτσα Καλυμνος ΠΑΣ!!!!

Μου εκανε περιεργεια!!!

Πιακαμε συζητηση και καταλαβα πως πρεπει να κανουμε υπομονη μετα απο οσα εχουμε δει με την ομαδα και διαφορα αλλα

Τελος παντων χαρακτηριστικη στιγμη που το θυμαται και το αλλο μελος paslover του φορουμ

Ηταν στην επιτευξη και του τριτου γκολ μας
Οπου γυρναει εκστασιασμενος ,μας ερχεται και μας φιλαει και τους δυο μας απο την χαρα και λεει το εξης

''Τετοια χαρα εχω να ζησω χρονια''

Σεβασμος απολυτος,τιποτα αλλο
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Κυρ 04 Δεκ 2016 15:55
Άλλος είναι αυτός ρε  :P

Περίμενε και στο λιμάνι με κασκολ σε... άσχημα χρόνια.

Ο άλλος, σου λέει, πρώτη φορά είδε ΠΑΣ στο Άλκμααρ.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Παρ 16 Δεκ 2016 20:12
Το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική της Super League, η οποία είχε αναβληθεί το Νοέμβριο με απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, το οποίο θα γίνει στις 15/1 (19:30), στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Μετά τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής, το προσεχές τριήμερο,
θα γίνουν οι δύο πρώτες αγωνιστικές, που είχαν αναβληθεί:
η 1η από 3 έως 5 Ιανουαρίου και η 2η από 7 έως 9 Ιανουαρίου.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1

15:00 Ηρακλής-Κέρκυρα (Καυτανζόγλειο Στάδιο)

17:15 Βέροια-Λεβαδειακός (Δημ. Στάδιο Βέροιας)

19:30 Πλατανιάς-Ολυμπιακός (Δημ. Γήπεδο Περιβολίων)

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1

15:00 ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (AEL FC Arena)

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (Γηπ. "Θ. Κολοκοτρώνης")

17:15 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα (Ξάνθη Arena)

19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (Γηπ. "Απ. Νικολαϊδης")

19:30 Ατρόμητος-Πανιώνιος (Δημ. Στάδιο Περιστερίου)

Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Σαβ 17 Δεκ 2016 10:46
Οι Σταύρος Τριτσώνης και Μιχάλης Κουκουλάκης έκαναν ένα σοβαρό λάθος στους ορισμούς της 15ης αγωνιστικής.
 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Live Sport, οι δύο άνδρες όρισαν παρατηρητή στον αγώνα του Ηρακλή-Αστέρας τον Γιάννη Σπυρόπουλο ο οποίος είναι κουμπάρος του προέδρου του Αστέρα, Γιώργου Μποροβήλου.

Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Δευ 26 Δεκ 2016 10:41
Η τριάδα των στόπερ του «Αγιαξ της Ηπείρου» ήταν αντίπαλοι πριν από επτά χρόνια στην δεύτερη κατηγορία, αλλά τώρα είναι «κολώνες» στην Σούπερ Λιγκ.

H μόνη ομάδα της κατηγορίας που έχει υιοθετήσει σύστημα 3-5-2 είναι ο ΠΑΣ και μέχρι στιγμής δικαιώνεται.
Παράλληλα όμως υπάρχουν και τρία παλικάρια, οι αντίστοιχοι στόπερ του, που έχουν επίσης κάθε δικαίωμα να χαμογελούν.
Βλέπετε δεν είναι ούτε ξένοι, ούτε «ανδρώθηκαν» ποδοσφαιρικά σε κάποιον κατά τεκμήριο «μεγάλο» της χώρας ώστε να πάνε «φτασμένοι» στα Γιάννινα, αλλά είναι ισάριθμοι παίκτες της... διπλανής πόρτας.
Που μέχρι να φτάσουν ως εδώ, «έφαγαν» πάγκο, δούλεψαν πολύ και κάποια στιγμή βολόδερναν στα αλώνια της Football League.
Θυμάστε που έκαναν γιορτές οι Μιχαήλ, Τζημόπουλος και Μπέριος πριν από επτά χρόνια;
Σε Πανσερραϊκό, Εθνικό Αστέρα και Ιωνικό αντίστοιχα, καθώς εκεί αγωνίζονταν την σεζόν 2009/10.
 
Ο πρώτος ως δανεικός από τον «Αγιαξ της Ηπείρου», ο δεύτερος μετά από μία χρονιά στην Βέροια με λίγες συμμετοχές και ο τρίτος  ως «ρούκι» καθώς μόλις είχε γίνει επαγγελματίας προερχόμενος από την Θήβα.
Οι Μιχαήλ και Τζημόπουλος το καλοκαίρι του 2010 βρέθηκαν μαζί στα Γιάννινα – ο πρώτος επέστρεψε – ενώ από το 2012 είχαν στην... παρέα και τον Μπέριο.
Οι τρεις τους αντίπαλοι τότε στην «μικρή» κατηγορία, αλλά συμπαίκτες πλέον στην «μεγάλη».

Ισως η... φυσιολογική ροή των πραγμάτων.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: paspaliars στις Δευ 26 Δεκ 2016 13:28
(https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/15228082_1204007006357563_823158093_n.jpg?oh=f1fd916f8f789f62a8084b2e9866ca2c&oe=5845385F)
Αυτά διδάσκονται τα παιδιά στην Κάλυμνο. Από κάποιον που μέχρι και το ταξίδι στο Άλκμααρ, δεν είχε ξαναδεί τον ΠΑΣ!  :dab:


Στον αγωνα με την odd στο Ζωσιμαδες τον ειδα απο την μεγαλη....Ε εκει που ειμασταν ενας παππους ηλικιας(sorry αμα κανω λαθος 70 over)με μπλουζιτσα Καλυμνος ΠΑΣ!!!!

Μου εκανε περιεργεια!!!

Πιακαμε συζητηση και καταλαβα πως πρεπει να κανουμε υπομονη μετα απο οσα εχουμε δει με την ομαδα και διαφορα αλλα

Τελος παντων χαρακτηριστικη στιγμη που το θυμαται και το αλλο μελος paslover του φορουμ

Ηταν στην επιτευξη και του τριτου γκολ μας
Οπου γυρναει εκστασιασμενος ,μας ερχεται και μας φιλαει και τους δυο μας απο την χαρα και λεει το εξης

''Τετοια χαρα εχω να ζησω χρονια''

Σεβασμος απολυτος,τιποτα αλλο
  λες για κεινον τον παπου που ηταν στο κατω διαζωμα της μεγαλης και γυρνουσε προς την κερκιδα συχνα πυκνα δινοντας συνθηματα?
δεν προσεξα τη μπλουζα του και δεν ξερω αν λεμε για τον ιδιο αλλα κι εμενα αυτο μου κανε τη μεγαλυτερη εντυπωση απ ολα οσα θαυμαστα ειδαμε κεινη τη μερα...
RESPECT ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ :pas:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Crimson Glory στις Σαβ 07 Ιαν 2017 11:12
Παράθεση
Βασιλειάδης: «Η πρώτη κατηγορία πρέπει να έχει δέκα ομάδες»

 Για το αν είναι υπέρ της διεξαγωγής της Σούπερ Λιγκ με 12 ή 14 ομάδες:

(...)“Προσωπική μου άποψη είναι ότι η πρώτη κατηγορία πρέπει να έχει δέκα ομάδες για να είναι οικονομικά βιώσιμες. Ταυτόχρονα, στη Football League πρέπει να μετέχουν και οι λεγόμενες δεύτερες ομάδες των ΠΑΕ της μεγάλης Λίγκας που έχουν τη δυνατότητα να τις συντηρήσουν. Δεν μπορούμε να ξεκινάμε ένα πρωτάθλημα γνωρίζοντας ότι κάποιες ομάδες ενδέχεται στην πορεία να μην αντέξουν οικονομικά. Η μικρότερη ζημιά είναι να σταματήσουν να αγωνίζονται. Η μεγαλύτερη είναι να προσπαθούν να επιβιώσουν με άλλους τρόπους”.(...)   
http://www.filathlos.gr/podosphairo/304418-basileiades-e-prote-kategoria-prepei-na-echei-deka-omades

Δεν τις κάνετε 4 καλύτερα!
Να μην υποβιβάζεται καμία ομάδα και να παίζουν στην Ευρώπη όλες,
οι τρεις του ΠΟΚ και ο ένας του ΠΟΘ...
 :stop:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Παρ 13 Ιαν 2017 20:36
Στον... πάτο το ελληνικό πρωτάθλημα στην έρευνα της UEFA
Η UEFA δημοσίευσε την ετήσια οικονομική της έκθεση με βάση το 2015 και το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται στον... πάτο.
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η UEFA δημοσίευσε την οικονομική της έκθεση, που δεν είναι καθόλου κολακευτική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα, το πρωτάθλημά μας βρίσκεται συνήθως στις τελευταίες θέσεις των κατηγοριών ανάμεσα στα 20 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οι επιδόσεις είναι κατώτερες από εκείνων δεύτερων κατηγοριών.

Τα στατιστικά της UEFA έρχονται από το οικονομικό έτος 2015, που είναι και το τελευταίο με πλήρη στοιχεία. Στη συνολική αξία των ποδοσφαιριστιών, που αγωνίζονται στη Super League, λοιπόν, η Ελλάδα βρίσκεται στην 18η θέση με 313 εκατ. ευρώ. Για να καταλάβετε τα μεγέθη στην Serie B, τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, το αντίστοιχο νούμερο είναι 323 εκατ. ευρώ, ενώ φυσικά δεν πρόκειται καν να επιχειρήσουμε σύγκριση με τα κορυφαία πρωταθλήματα. Στην Premier League που είναι στην κορυφή της λίστας η αξία των ποδοσφαιριστών ανήλθε στα 4,4 δισ. ευρώ.

Στα έσοδα, τα πράγματα προφανώς και δεν είναι καλύτερα. Η Ελλάδα φιγουράρει στη 19η θέση, παρουσιάζοντας την μεγαλύτερη πτώση την εξαετία 2009-2015. Μία πτώση της τάξεως του 37,5%! Αυτό μεταφράζεται σε απώλεια εσόδων 4,7 εκατ. ευρώ για κάθε ομάδα! Για το 2015 τα συνολικά έσοδα των ελληνικών συλλόγων ανήλθαν στα 125 εκατ. ευρώ. Μείωση παρουσίασαν κατά 4 εκατ. ευρώ τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, που ανήλθαν στα 34 εκατ. ευρώ.

Η προσέλευση του κόσμου στα ελληνικά γήπεδα όλο και μειώνεται, κάτι που αποτυπώνεται απόλυτα στα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων. Η Ελλάδα βρίσκεται στη 17η θέση της σχετικής λίστας με έσοδα 19 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί μόλις το 15% των συνολικών εσόδων κάθε ομάδας. Στα έσοδα από μεταγραφές η θέση είναι κάπως καλύτερη (15η) χωρίς αυτό να σημαίνει και πολλά.

Όσον αφορά τους μισθούς η Super League βρίσκεται στη 17η θέση με 89 εκατ. ευρώ και με μία μικρή σύγκριση η Μπαρτσελόνα ξόδεψε για μισθούς μόνο για το 2015 340 εκατ. ευρώ! Τα λειτουργικά έξοδα ανήλθαν σε 71 εκατ. ευρώ, που φέρνουν την Ελλάδα στη 16η θέση. Σε αυτήν την κατηγορία μόνο η Ρεάλ κατέγραψε 199 εκατ. ευρώ λειτουργικά έξοδα!

Τέλος, η Ελλάδα βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας με τους προπονητές που χάνουν πιο συχνά τη δουλειά τους. Μόνο η Αλβανία, η Μολδαβία, η Τουρκία και η Ρουμανία είναι πιο κάτω από εμάς.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1033091/ston-pato-elliniko-protathlima-stin-ereyna-tis-uefa
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: my8os στις Σαβ 21 Ιαν 2017 11:39
Κοιτάω τη βαθμολογία και δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε 5 βαθμούς από τους δυο τελευταίους της βαθμολογίας...  >:(
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Δευ 23 Ιαν 2017 10:47
Πότε σκοπεύουν να βγάλουν πρόγραμμα για τις επόμενες αγωνιστικές;
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Δευ 23 Ιαν 2017 11:47
Πότε σκοπεύουν να βγάλουν πρόγραμμα για τις επόμενες αγωνιστικές;

Τσικνοπέμπτη
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Δευ 23 Ιαν 2017 14:27
Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και Τακτική Γενική Συνέλευση (ώρες 14.00 & 16.00 αντίστοιχα) στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερησίας Διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως εξής:
1/ Έγκριση Προγράμματος Β΄ Γύρου Πρωταθλήματος.
2/ Κατάσταση αγωνιστικών χώρων – Ζητήματα συντήρησης γηπέδων.
3/ Έγκριση σχεδίου πληρωμών από FORTHNET.
4/ Θέματα σχετικά με τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος – Κανονισμός Αδειοδότησης.
5/ Έγκριση ποσού για την ενίσχυση του κ. Γ. Μπίκα.
6/ Ενημέρωση και παράδοση Σχεδίου για την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος και τη συνολική δομή οργάνωσης του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.
7/ Θέμα από ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου Super League 05/05/2016 για τη μη συμμετοχή της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 στα Playoffs ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016».
8/ Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών.
9/ Διάφορα.
Τα θέματα Ημερησίας Διάταξης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:
1 Έγκριση ετήσιων οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 1/7/2015 - 30/6/2016.
2 Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από ευθύνη για τα πεπραγμένα χρήσεως 1/7/2015 - 30/6/2016
3 Διάφορα».

http://www.a-sports.gr/articles-135343/epi-taphto-to-sxedio-anadiarthrwsh-sth-souper-ligka.htm#.WIX13PmLTIU
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Δευ 23 Ιαν 2017 15:13
2/ Κατάσταση αγωνιστικών χώρων – Ζητήματα συντήρησης γηπέδων.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Δευ 23 Ιαν 2017 15:16
Δεν μας αφορα εμας.Εμεις δεν εχουμε γηπεδο εχουμε χωραφι.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: my8os στις Δευ 23 Ιαν 2017 16:28
Δεν μας αφορα εμας.Εμεις δεν εχουμε γηπεδο εχουμε χωραφι.

9/ Διάφορα   :joker:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τρι 24 Ιαν 2017 14:25
Παράθεση
24 Ιανουαρίου 2017  13:41 

Σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 18/1/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Νικολάου Πουρτουλίδη, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
 
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι και την Τετάρτη 1/2/2017, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League.
 
Σημειώνεται επίσης πως οι αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής ορίζονται κανονικά.
http://www.superleaguegreece.net/el/news/latest-news/show/anakoinosi-808
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Παρ 27 Ιαν 2017 18:53
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
 
1/ Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση και παράδοση Σχεδίου για την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος και τη συνολική δομή οργάνωσης του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, προς αξιολόγηση από τις ΠΑΕ-Μέλη, προκειμένου να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις στο επόμενο Δ.Σ.
 
2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το πλήρες Πρόγραμμα του Β΄ Γύρου Πρωταθλήματος, με την επιφύλαξη της οριστικής έγκρισης των αγώνων της 20ης Αγωνιστικής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΛ και ΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, όσον αφορά στην ημέρα και ώρα τέλεσής τους. Ο ορισμός των αγώνων της 27ης Αγωνιστικής στις 5 και 6 Απριλίου 2017 γίνεται με την επιφύλαξη της τελικής έγκρισης από την ΕΠΟ.
 
3/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η εκπόνηση μελέτης για την κατάσταση και βελτίωση των αγωνιστικών χώρων από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 
4/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η ενίσχυση του κ. Γ. Μπίκα με το συνολικό ποσόν των 25.000 ευρώ, προς αποκατάσταση των ζημιών της οικίας του.
 
 Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση εγκρίθηκαν ομόφωνα οι ετήσιες ετήσιων οικονομικές καταστάσεις χρήσεως 1/7/2015 - 30/6/2016 και απαλλάχθηκαν τα μέλη από ευθύνη για τα πεπραγμένα χρήσεως 1/7/2015 - 30/6/2016.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Παρ 27 Ιαν 2017 18:55
Πρόγραμμα 19ης Αγωνιστικής
            
ΗΜ/ΝΙΑ   ΩΡΑ    ΑΓΩΝΑΣ   ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 04/02/2017   15:00   Α.Ε.Λ. - Α.Ο.Κ.   AEL FC ARENA
Σάββατο 04/02/2017   17:15   ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ   ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Σάββατο 04/02/2017   19:30   ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"
 
Κυριακή 05/02/2017   15:00   Α.Ε.Κ. - ΒΕΡΟΙΑ   Ο.Α.Κ.Α.
Κυριακή 05/02/2017   17:15   ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ο. ΞΑΝΘΗ   ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
Κυριακή 05/02/2017   17:15   Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ   ΓΗΠΕΔΟ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
Κυριακή 05/02/2017   19:30   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ   ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
 
Δευτέρα 06/02/2017   19:30   ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ   ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Super League (19η-30ή αγωνιστική) για την περίοδο 2016-2017.

http://www.superleaguegreece.net/el/news/latest-news/show/programma-super-league-19i-30i-agonistiki
 
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Παρ 27 Ιαν 2017 18:59
«Λαβράκια» έβγαλε το σημερινό ΔΣ της Super League, καθώς τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα της εξόφλησης των χρωστούμενων από τη NOVA αλλά και η μελλοντική αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Στο επόμενο ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί στις 10/2 αναμένεται να συζητηθεί εκτενώς το θέμα της μείωσης των ομάδων από 16 σε 14, τη συμμετοχή του πρώτου της βαθμολογίας στα Play Off και την πραγματοποίηση Play Out από τη σεζόν 2018-2019. Σχετικά με την πρόταση μείωσης των ομάδων, θεωρείται σχεδόν βέβαιο, πως όλοι θα συμφωνήσουν, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, ο πρωταθλητής ν' αναδεικνύεται μέσα από τα Play Off.

Όσον αφορά τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι ομάδες από το συνδρομητικό κανάλι, θεωρήθηκε σκόπιμο να υπάρξει συναινετική διάθεση και όχι ρίξη, με αποτέλεσμα η NOVA να πληρώσει στις ομάδες τα χρωστούμενα με δόσεις και όχι με άμεση εξόφληση. Το τελευταίο έρχεται σε αντίθεση με τη στάση του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε αποστείλει και επιστολή στη Λίγκα, που ζητούσε την εξόφληση των χρημάτων, πρόταση η οποία δε συζητήθηκε καν, καθώς ήταν εκτός ημερησίας διατάξεως.


http://www.sentragoal.gr/superleague/arthro/h_super_league_epelekse_synainesi_me_ti_nova_anadiarthrosi_tou_protathlimatos_sta_skaria-130756486/
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Παρ 27 Ιαν 2017 19:23

Μερίδα λέοντος θέλει ο "τίγρης" από τα τηλεοπτικά...  βάση της εμπορικότητας του σωματείου του στο κατάμεστο ΟΑΚΑ!

 
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 27 Ιαν 2017 19:25
Τηλεοπτικά,η μηχανή των ομάδων και ο τρόπος υποδούλωσης τους.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Παρ 27 Ιαν 2017 22:14
π.χ., η "καλύτερη" ομάδα της S.L., ο Ολυμπιακός κάνει τράμπα και  παίζει με τους παίκτες του ΠΑΣ... και ο ΠΑΣ με τους παίκτες του Ολυμπιακού...
Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα?

ή

π.χ., η 2η "καλύτερη" ομάδα της S.L., ο Μπεχιακός κάνει τράμπα και  παίζει με τους παίκτες του ΠΑΣ... και ο ΠΑΣ με τους παίκτες του Μπεχιακού...
Ποια θα βγει 2η?


Όσο σφυρίζουν κόρακες και παπαγαλίζουν δημοσιογράφοι... η  πρόταση της Λίγκας, για μείωση των ομάδων  (14) και με σύμφωνη την ΕΠΟ δεν καταργεί τα άγραφα προνόμια του ΠΟΚ   
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Τετ 08 Φεβ 2017 20:29
Ο Βασιλειάδης ψάχνει κόκκαλο να μπήξει το "μαχαίρι" του... :P

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/o-giwrgos-basileiadis-apadise-gia-ola-ston-spor-FM-audio/3331042   
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Πεμ 16 Φεβ 2017 18:31
Παράθεση
Θετικός» ποδοσφαιριστής της Super League!

Κρούσμα ντόπινγκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την μεγάλη κατηγορία, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας βρέθηκε θετικό το πρώτο δείγμα παίκτη της Super League!

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ έχει βρεθεί ποδοσφαιριστής ομάδας της Σούπερ Λίγκας. Ο συγκεκριμένος παίκτης που το όνομά του δεν μπορεί ακόμα να αποκαλυφθεί, βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας, χωρίς να έχει γίνει γνωστή ούτε η ουσία, ούτε και η ομάδα που αγωνίζεται.

Στην Λίγκα όπως γίνεται πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο, καθώς θα περιμένουν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος, όπως άλλωστε γίνεται και τότε θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που είναι αρχικά η κλήση σε απολογία και μετά ό,τι άλλο προβλέπει ο νόμος.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής είναι Έλληνας και από τις λεγόμενες «μικρές» ομάδες...

από Gazzetta.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Παρ 17 Φεβ 2017 23:23
Απο τα σουβλακια θα το επαθε.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 21 Φεβ 2017 14:34
Παράθεση
Δ.Σ. Super League, Παρασκευή 3/3/2017 στις 14:00
Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 03/03/2017  στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
 
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
 
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των προτάσεων για την αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
 
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των προτάσεων για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.
 
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως της Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ για την ανακατανομή των εξόδων του Συνεταιρισμού.
 
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τηλεοπτικά έσοδα ΠΑΕ ΑΕΚ περιόδου 2016-17.
 
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως του Συνεταιρισμού για :
 
α) εκλογικό σύστημα ΕΠΟ, συμμετοχή του Συνεταιρισμού στη Γ.Σ. και Ε.Ε. (Δ.Σ)/ΕΠΟ,
 
 
β) Οργάνωση ΚΕΔ/ΕΠΟ.
 
 
6. Εξουσιοδότηση Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου για αναδιάρθρωση προσωπικού και παράλληλα αντίστοιχη περικοπή των πάσης φύσεως λειτουργικών εξόδων του Συνεταιρισμού με τη συνδρομή της PWC – Ασφάλιση προσωπικού.
 
7. Kανονισμός μετακινήσεων διαιτητών.
 
8. Προκήρυξη Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συνεταιρισμού για τροποποιήσεις άρθρων του Καταστατικού.
 
9. Διάφορα.
superleaguegreece.net
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Πεμ 23 Φεβ 2017 01:20
Παράθεση
ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Οι έξι πρώτοι στα πλέι-οφ!
 22 ΦΕΒ. 2017 22:55

Ο Κώστας Καίσαρης αποκαλύπτει: Οι μικροί κάνουν επανάσταση στη Σουπερλίγκ και οι ομάδες που θα παίζουν στα πλέι-οφ αυξάνονται σε έξι αντί για τέσσερις όπως αρχικά προβλεπόταν.

Ανατροπή στα δεδομένα για τα πλέι-οφ από τη προσεχή περιόδο στο πρωτάθλημα της Σούπερλίγκ. Οι ομαδες που θα μετέχουν θα είναι εξι πρωτες της βαθμολογίας αντί για τέσσερις. Οι αγωνιστικές δέκα, αντί για εξι.

Με όλες τις ομάδες μεταφέρουν τους βαθμούς της κανονικής περιόδου.Τα μέχρι τώρα δεδομένα, ήταν οτι καθιερώνεται πλέον να παίζει στα πλέι-οφ και ο πρώτος της κανονικής περιόδου. Σ αυτή τη περίπτωση θα μιλάμε κατά 99% γιά ένα μίνι πρωτάθλημα μεταξύ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ που θα επαναλαμβάνεται κάθε χρονο. Και όλες τις αλλες ομάδες να είναι στο περιθώριο.

Αυτό έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία των αποκαλούμενων μικρομεσαίων: Πανιωνίου, Ξάνθης, Ατρόμητου, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιά κλπ, που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα διεκδίκησης της συμμετοχής τους στα πλέι-οφ. Κι έχουν βέβαια την πλειοψηφία στο ΔΣ για να το περάσουν. Σ' αυτή τη περίπτωση η κανονική περίοδος θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Με την έκτη θέση που θα δίνει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι-οφ και διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου να είναι ανοιχτή για πολλές ομάδες. Κάτι που βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και το συνδρομητικό κανάλι. Όταν όπως είπαμε αντί για τέσσερις αγωνιστικες των δυο ματς την ημέρα θα διεξάγονται τρία ματς για δέκα αγωνιστικές.

Σχετικά με τα πλέι-αουτ, για τη προσεχή σεζον δεν υπάρχει πρόβλεψη. Με δεδομένο ότι οι ομάδες από το 2018-19 θα μειωθούν σε 14 στο επόμενο πρωτάθλημα θα υποβιβαστούν οι τρεις τελευταίοι και ο 13ος της βαθμολογίας θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 2ο της Β Εθνικής.

Όλα αυτά θα οριστικοποιηθούν στη προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερλίγκ τη μεθεπόμενη Παρασκευή 3 Μαρτίου.

contra.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Πεμ 02 Μάρ 2017 22:58
... φορέα και αθλητικού εισαγγελέα / αποδέκτη.

Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, την οποία χαρακτηρίζει "άκρως επιβεβλημένη", ζητάει η Super League.

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/h-super-league-zhtaei-thn-paremvash-simitzogloy.4554490.html

Οι τρεις λόγοι που η διοργανώτρια τον καλεί να διερευνήσει πρόσφατες καταγγελίες της ΑΕΛ.


1. Στοιχηματισμούς στον πρόσφατο αγώνα Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα.

2. Με τον ποδοσφαιριστή της Super League που έχει βρεθεί ντοπέ στο πρώτο δείγμα του.

3. Αναφορικά με το πρωτάθλημα Κ20 της Super League και τον αγώνα Λάρισα - Λεβαδειακός.

Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 05 Μάρ 2017 16:45
Παράθεση
Αποφάσεις Δ.Σ. και Γ.Σ. 3/3/2017
Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League ενέκρινε ομόφωνα την τροποποίηση της Προκήρυξης των Αγώνων Κατάταξης (play off) αγωνιστικής περιόδου 2016-17, σε εκτέλεση απόφασης άμεσης ισχύος της UEFA.
 
To Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
 
1/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η συζήτηση επί των θεμάτων 1,2,3 της Ημερήσιας Διάταξης συνεχιστεί την Πέμπτη 23/3/2017.
 
2/ Επικυρώθηκαν κατά πλειοψηφία προηγούμενες αποφάσεις του Δ.Σ. ώστε να επανέλθει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην προ του υποβιβασμού της εμπορική αξία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
 
3/ Σε συνέχεια πρότασης του Εκπροσώπου της ΕΠΟ κ. Ζ. Βρύζα, επιτροπή της Super League θα συμμετάσχει στις διαβουλεύσεις με ΕΠΟ-FIFA-UEFA σχετικά με το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ και τη συμμετοχή της Super League στη Γ.Σ. και Ε.Ε. της ΕΠΟ.
 
4/ Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Super League, όπως σε συνεργασία με την Price Waterhouse Coopers προβούν στην αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό των δαπανών της Super League.
 
5/ Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Κανονισμός Μετακινήσεων Διαιτητών.
 
6/ Αποφασίστηκε ομόφωνα η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης σε ημερομηνία που θα καθοριστεί, για τροποποιήσεις άρθρων του Καταστατικού.
 
7/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αίτημα της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, προκειμένου το ΕΣΚΑΝ να διατηρεί τα δείγματα ελέγχων doping για χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τους κανονισμούς της WADA.
superleaguegreece.net
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Δευ 06 Μάρ 2017 10:37
Κλεμμένο αλλά καλό

Την προηγούμενη φορά που ο ΟΣΦΠ έκανε 3 σερί ήττες,
ο Τσίπρας ήταν φοιτητής,
ο Παπανδρέου ήταν ο Ανδρέας και
ο μόνος Κούλης ήταν ο Καραταΐδης.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Παρ 17 Μάρ 2017 14:29
Κοινό μυστικό ηταν, αλλά επιβεβαιώθηκε
Τελος η μπάλα για τον Μαντζιο...

Ντοπέ, θα φαει κανα δυο χρονάκια, 35 χρονών, αντε γεια...


ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ
 Μάντζιος είναι ο ντοπαρισμένος ποδοσφαιριστής!
http://www.sentragoal.gr/lebadeiakos/arthro/o_mantzios_einai_o_ntoparismenos_podosfairistis-130882816/
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Πεμ 23 Μάρ 2017 17:47
Το πειθαρχικό όργανο της Super League και όργανα του Πέλκα

Η περίπτωση της “αγκωνιάς” Καρανίκα προς Μπεργκ χρειάστηκε να περάσει από το μικροσκόπιο των αρμοδίων πειθαρχικών επιτροπών για να αποφανθούν και κόστισε 3ς Αγωνιστικές στον ΠΑΣ … αντιαθλητική ενέργεια που προκάλεσε σωματικό πόνο και βλάβη (?)…
Του Πέλκα που προκάλεσε τα ήθη απέναντι 1000δες φιλάθλων ΠΑΣης ηλικίας…  πόσο θα κοστίζει???

(https://static.madata.gr/gim/greenthumb.php?src=/files/pelkas1_691322067.jpg&w=350&h=350&zc=1&s=1)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Πεμ 23 Μάρ 2017 18:35
Τεραστιο θεμα ανοιξε με Ταυλαρίδη σε ολο το πρωτάθλημα.
(Να θυμισω οτι εχουμε και μεις το ιδιο με Ιλιτς;)

http://www.sentragoal.gr/podosfairo_alles_eidiseis/arthro/giati_peftoun_taula_oi_pae-130888503/


ΤΕΡΑΣΤΙΟ οικονομικό ζητημα.
Θα γίνει χαμός...

Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Πεμ 23 Μάρ 2017 18:49
Μπορει να μην ειναι το ιδιο.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Πεμ 23 Μάρ 2017 19:23
Από οτι λεγεται ειναι αναγκασμένες οι ΠΑΕ να πληρωνουν τουσ φόρους και την εισφορα αλληλεγγυης.
Για βαλτα ολα αυτα σε μια ομάδα 25-30 ατόμων για να καταλάβεις....
Φοβερό εξοδο αν ισχύσει...
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pastakis στις Πεμ 23 Μάρ 2017 19:38
Εγω αναφερομουν στην περιπτωση Ιλιτς.
Στην απαντηση της ΠΑΕ στην προσφυγη του,αναφερει οτι στο συμβολαιο του δεν υπαρχει ορος για πληρωμη στην εφορια φορου εισοδηματος και φορου αλληλεγγης.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: New στις Παρ 24 Μάρ 2017 18:23
Το πειθαρχικό όργανο της Super League και όργανα Πέλκα

Με ποινή δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 120 ευρώ τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Super League ο Πέλκας... http://www.zougla.gr/sports/podosfero/paok/article/super-league-kampana-dio-agonistikon-ston-pelka 

Καρανίκας...
3 αγωνιστικές
200 ευρώ


 
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 29 Μάρ 2017 19:41
Παράθεση
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Αποφασίστηκε με ψήφους 13 υπέρ, 3 κατά και 1 λευκό (ΕΠΟ) η αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος της Super League, με τη συμμετοχή 14 ομάδων από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

2/ Το θέμα της αναδιανομής των εσόδων από την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων συζητήθηκε εκτενώς, τέθηκαν διάφορες παράμετροι  και οριστική απόφαση θα ληφθεί στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο.

3/ Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου η Super League θα αιτηθεί από την ΕΠΟ τα ακόλουθα:

α/ Να επανέλθει η Α’ ΕΟΟΔ στη δικαιοδοσία της Super League.

β/  Να καταργηθεί το παράβολο επικύρωσης επαγγελματικών συμβολαίων ποδοσφαιριστών.

γ/ Να τροποποιηθεί η αναλογία διανομής των πειθαρχικών προστίμων από 60%-40%, σε 25%-75%.

δ/ Να πραγματοποιηθεί συμψηφισμός οφειλής ΕΠΟ προς ΠΑΕ από το Solidarity της UEFA, με οφειλές της Super League για αμοιβές διαιτησίας.
superleaguegreece.net

Παράθεση
Breaking News: Με 14 ομάδες το πρωτάθλημα και τίτλος μέσω play offs
Αποφασίστηκε η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Ο πρωταθλητής στα play offs απ'τη επόμενη σεζόν, 14 οι ομάδες της Super League απ'τη σεζόν 2018-19.

Aλλάζει σελίδα η Super League! Στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/3) τέθηκε επί τάπητος το πλάνο της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος.

Και μετά την ψηφοφορία από τους 16 εκπροσώπους των ΠΑΕ, η απόφαση που πάρθηκε είναι η εξής: από τη σεζόν 2018-19 οι ομάδες της Super League θα είναι 14, ενώ ο τίτλος του πρωταθλητή θα κρίνεται μέσα από την διαδικασία των play offs, απ'την ερχόμενη κιόλας σεζόν.

Για τα play offs την αγωνιστική περίοδο 2017-18, οι αγώνες κατάταξης θα αφορούν τις θέσεις 1-6. Δύο ομάδες θα υποβιβαστούν απευθείας (θέσεις 15-16) και ο 13ος με τον 14ο της βαθμολογίας θα δώσουν αγώνες μπαράζ με την 2ο και τον 3ο της βαθμολογίας στην Stoiximan.gr Football League, από όπου θα προκύψει μια ακόμη ομάδα που θα αγωνιστεί στην Super League.

ΑΕΛ, Παναιτωλικός και Λεβαδειακός ψήφισαν "όχι" στη μείωση των ομάδων, η ΕΠΟ λευκό, ενώ υπέρ τάχθηκαν οι υπόλοιπες 13 ομάδες. Στο ΔΣ αντίθετα δεν ελήφθη απόφαση για την αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, με τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο, να επισημαίνει:"Εγώ θα σας πω την άποψή μου ως Ξάνθη. Σήμερα είδαμε ένα Δ.Σ. μπάχαλο. Λήφθηκαν κάποιες αποφάσεις αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν θα υλοποιηθούν. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Μάλλον απαισιόδοξος είμαι ως προς το τι θα γίνει. Οι decision makers είναι οι μεγάλοι. Οπως ήδη ξέρετε η αναδιάρθρωση πέρασε με οριακή πλειοψηφία. Είμαι ελεύθερος πολίτης και μπορώ να εκφράζω την άποψή μου.

Σας ξαναλέω ότι ήταν μπάχαλο με τα όσα άκουσα και όσα εκφράστηκαν εκεί. Βγήκαν κάποιες μικρές άκρες από αυτό το μπάχαλο. Συνεχίζουμε να έχουμε ένα τεράστιο ερωτηματικό για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να παίξει ρόλο και η Πολιτεία προκειμένου να προφυλάξει το ποδόσφαιρο. Δεν εννοώ με χορηγίες. Μιλάω για το κομμάτι που έχουμε θέσει ως λίγκα για το στοίχημα και τον αθλητικό νόμο σχετικά με την διαφάνεια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Είναι κάτι το οποίο είναι λογικό και θεμιτό αυτό που είπε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ομάδων. Όσο για τη στάση των μεγάλων, δεν μπορώ να σας διαβάσω ακριβώς τι είπαν. Για την ακρίβεια μπορώ να σας το διαβάσω αλλά δεν θα ήθελα να εκφραστώ. Πίσω από κάθε τους λέξη και στάση μου δείχνουν ότι κρύβεται κάτι άλλο. Υπάρχει ένα μεγάλο ναι μεν, αλλά με τέσσερις προϋποθέσεις".
sport24.gr
Τίτλος: Η Ακρόπολη πέφτει! Ο Κομπότης ποτέ!
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Παρ 07 Απρ 2017 13:36
Παράθεση
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Σκηνικό καλοκαιριού 2015 ετοιμάζει ο Λεβαδειακός
Ο Ηρακλής μπορεί να νίκησε τον Λεβαδειακό και να έχουν πάρει προβάδισμα για την παραμονή αλλά οι Βοιωτοί δεν έχουν πει

 
Η νίκη του Ηρακλή επί του Λεβαδειακού, σε συνδυασμό με την επιστροφή των βαθμών στον «γηραιό», αλλά και το τρίποντο της Βέροιας επί του ΠΑΣ Γιάννινα όχι μόνο κάνουν πιο ενδιαφέρον το φινάλε του πρωταθλήματος στην ουρά, αλλά αυξάνουν και τα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα στην ποδοσφαιρική πιάτσα για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν και το ποιες θα ανέβουν.

Αγωνιστικά οι Βοιωτοί έχουν το πιο δύσκολο έργο, με δεδομένο τα τρία ματς που ακολουθούν, με αντιπάλους τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο. Μαζί με τη Βέροια, που έχει το ντεζαβαντάζ της διαφοράς, μοιάζουν αυτήν τη στιγμή να είναι οι επικρατέστεροι να υποβιβαστούν βαθμολογικά. Ωστόσο, ποιος μπορεί να βάλει το χέρι του στο Ευαγγέλιο πως ο Γιάννης Κομπότης δεν θα την ψάξει τη... δουλειά αλλού; Αλλωστε νωπό είναι το προπέρσινο παράδειγμα, με την Κέρκυρα να σώζεται αγωνιστικά, αλλά τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού να βρίσκει παρατυπία στη μετοχική σύνθεση των «Φαιάκων» και να κερδίζει αυτός την παραμονή στα χαρτιά, σε μια υπόθεση που τράβηξε μέχρι τον Αύγουστο...

Από τη στιγμή μάλιστα που και φέτος ανάλογα «παράθυρα» μπορεί να βρει κανείς και στη Βέροια, με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της, αλλά και στον Ηρακλή με τις πάμπολλες οικονομικές οφειλές του, το έργο κάλλιστα μπορεί να επαναληφθεί. Και το σίγουρο είναι πως σε μια τέτοια περίπτωση, όπου τόσο η προκήρυξη του πρωταθλήματος όσο και ο ΚΑΠ δεν δίνουν σαφείς απαντήσεις για το τι ισχύει για την ασυνέπεια οικονομικών θεμάτων από τις ΠΑΕ -ή καλύτερα ο καθένας τα «μεταφράζει» κατά το δοκούν-, ενδιαφερόμενοι θα προκύψουν και από τη Stoiximan.gr Football League, αφού ο τρίτος στη βαθμολογία θα θεωρήσει πως έχει έννομο συμφέρον να ανέβει αυτός και να πέσουν τρεις από τη Super League!

Μύλος δηλαδή, σε ένα πρωτάθλημα που η κανονική διάρκειά του αγωνιστικά θα ολοκληρωθεί τέλος Απριλίου, αλλά στα δικαστικά γραφεία θα συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι...

kAKiEs

από Sentragoal.gr

Ηθικό δίδαγμα: Η Ακρόπολη πέφτει! Ο Κομπότης ποτέ!
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Παρ 07 Απρ 2017 19:21
Πεφτει, πεφτει...   ;)
Τίτλος: Απ: Η Ακρόπολη πέφτει! Ο Κομπότης ποτέ!
Αποστολή από: New στις Παρ 07 Απρ 2017 21:44
Stoiximan.gr Football League, αφού ο τρίτος στη βαθμολογία θα θεωρήσει πως έχει έννομο συμφέρον να ανέβει αυτός και να πέσουν τρεις από τη Super League!

15 να πέσουν ... αρκεί κάθε κλικ να μην είναι αναδυόμενο παράθυρο Stoiximan.gr.
Κακόβουλο λογισμικό...   
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Σαβ 08 Απρ 2017 12:58
H ποινή του υποβιβασμού για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας που δεν αδειοδοτηθούν δεν έχει περάσει ούτε από τη Σούπερ Λίγκα στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, αλλά ούτε από την ΕΠΟ στον ΚΑΠ, όπου αντιθέτως προβλέπεται ότι δεν μπορεί να ανέλθει στη Σούπερ Λίγκα ομάδα από τη Football League, εφόσον δεν έχει αδειοδοτηθεί.

Επιπλέον δεν αναφέρεται ούτε στον κανονισμό αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Επομένως έχουμε να κάνουμε με μια απόφαση που δεν έχει περάσει σε κανέναν κανονισμό.
Με βάση τα παραπάνω ορισμένοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ισχυρίζονται ότι όποια ομάδα προσφύγει στα αρμόδια δικαστικά όργανα του ποδοσφαίρου υποστηρίζοντας ότι η ποινή του υποβιβασμού δεν προβλέπεται στους κανονισμούς, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα στην χειραγώγηση αγώνα, έχουν πολλές πιθανότητες να δικαιωθούν από τα αποτελούμενα από τακτικούς δικαστές δικαστικά όργανα της ΕΠΟ και η ποινή του υποβιβασμού να μην ισχύσει.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/316210/pos-mporei-na-min-isxysei-i-poini-toy-ypovivasmoy-gia-tin
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Τρι 18 Απρ 2017 12:39
Το τι θα σφυρίξει ο διαιτητής έπεται.

Αυτό που προηγείται είναι να οριστεί να σφυρίξει ο συγκεκριμένος διαιτητής ;)

-Observer
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τρι 25 Απρ 2017 12:04
Παράθεση
Ολυμπιακός: Καμία αφαίρεση βαθμών!

Ποινή τεσσάρων αγωνιστικών «κεκλεισμένων των θυρών» και πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ, επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στους «ερυθρόλευκους» για τα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφασή της για τον επεισοδιακό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ένωσης και όπως αναφέρεται, επιβλήθηκε στους Πειραιώτες η ποινή διεξαγωγής 4 αγωνιστικών χωρίς οπαδούς, αλλά και πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ. Παράλληλα, αποφάσισε την διαγραφή του παρατηρητή Θεμιστοκλκή Βαλσάμη από τον πίνακα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 110/2017
Δίκασε την υπόθεση κατά του Θεμιστοκλή Βαλσάμη, παρατηρητή του διεξαχθέντος στις 13.4.2017 αγώνος μεταξύ των ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων.
Κήρυξε τον εγκαλούμενο, Θεμιστοκλή Βαλσάμη, πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη.
Επέβαλε στον εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή της διαγραφής από τον οικείο πίνακα Παρατηρητών.

Αριθμός απόφασης 111 /2017
Συνεκδίκασε αντιμωλία των διαδίκων τις υποθέσεις α) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 11357/19-4-2017 κλήσης (Π.Ε.) προς απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, β) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 11417/19-4-2017 κλήσης της παρούσας Επιτροπής προς απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός (δίωξη αναπληρωτή υπευθύνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων) και γ) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 11452/20-4-2017 πρόσθετης παρέμβασης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Δέχθηκε την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κήρυξε πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις αναφερόμενες στο σκεπτικό πράξεις.
Επέβαλε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τις εξής ποινές: α) για την πράξη των εκτεταμένων επεισοδίων (άρθρο 14 παρ. 1, 2, άρθρο 15 παρ. 6 περ. α’, β’, γ’ Πειθαρχικού Κώδικα) χρηματική ποινή ύψους εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, β) για την πράξη της βίας σε βάρος του διαιτητή του αγώνα (άρθρο 29 παρ. 1 και 4 Πειθαρχικού Κώδικα) ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (άρθρο 29 παρ. 4 περ. α’), γ) για την πράξη της παράνομης εισόδου οπαδών της εγκαλουμένης στο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών (άρθρο 12 παρ. 5 Κ.Α.Π. Επαγγελματικών Ομάδων σε συνδυασμό με άρθρα 1 και 26 Πειθαρχικού Κώδικα) χρηματική ποινή ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, δ) για την πράξη της βίας σε βάρος του βοηθού παρατηρητή του αγώνα (άρθρο 29 παρ. 1 και 4 Πειθαρχικού Κώδικα) ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, ε) για την πράξη της αφής πυρσών, κροτίδων και καπνογόνων στις κερκίδες πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα (άρθρα 14 παρ. 1, άρθρο 15 παρ. 2 περ. α’ Πειθαρχικού Κώδικα) χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.

Συγχώνευσε α) τις ως άνω χρηματικές ποινές, επιβάλλοντας συνολική χρηματική ποινή ύψους εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ, β) τις ως άνω ποινές διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, επιβάλλοντας συνολική ποινή διεξαγωγής τεσσάρων (4) αγώνων χωρίς θεατές.

από Onsports.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Τρι 25 Απρ 2017 14:22
Ο Λεβαδειακός έπεσε!

Χα χα χα χα...

Τι λένε ρε Γιάννη; :P :P :P
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τετ 03 Μάι 2017 15:43
Για να δούμε που θα καταλήξει το Πρωτάθλημα; Θα το πάρει ο Ιβαν στα χαρτιά; Θα τα καταφέρει; Αν ναι θα σημάνει πολλές αλλαγές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Δευ 08 Μάι 2017 12:13
gazzetta.gr
Παράθεση
Mειώθηκε από 4 αγωνιστικές σε μία η ποινή του Ολυμπιακού!

Με μία αγωνιστική και πρόστιμο 95.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, μετά την έφεση των πρωταθλητών.


Αρχικά ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 150.000 ευρώ πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τους Πειραιώτες να κάνουν έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής.

Η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να μειώσει την πρωτόδικη ποινή σε μία αγωνιστική χωρίς κόσμο και πρόστιμο 95.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απέρριψε ομόφωνα την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της υπ΄ αρ. 111/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ.
Δέχτηκε ομόφωνα τυπικά και κατά πλειοψηφία ως εν μέρει ουσία βάσιμη, την  έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  και της υπ΄ αρ. 111/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ.
Απέρριψε ομόφωνα την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Απάλλαξε κατά πλειοψηφία την εγκαλουμένη ΠΑΕ Ολυμπιακός από την πράξη της βίας σε  βάρος του βοηθού παρατηρητή του αγώνα (αρ. 29 παρ. 1 και 4 Πειθαρχικού κώδικα). Κήρυξε κατά τα λοιπά πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ Ολυμπιακός και της επέβαλλε τις εξής ποινές:
1. Για την πράξη των εκτεταμένων επεισοδίων (άρθ.14 παρ. 1,2, άρθ. 15 παρ. 6), χρηματική ποινή 80.000€.
2. Για την πράξη της παράνομης εισόδου οπαδών της εγκαλουμένης στο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών (άρθρο 12 παρ. 5 ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων σε συνδυασμό με άρθρο 1 και 26 ΠΚ), χρηματική ποινή 20.000€.
3. Για την πράξη της παράνομης βίας σε βάρος του διαιτητή του αγώνα (άρθρο 29 παρ. 1,3,4 ΠΚ), ποινή διεξαγωγής του αγώνα χωρίς θεατές, μιας (1) αγωνιστικής.
4. Για την πράξη της αφής πυρσών, κροτίδων και καπνογόνων στις κερκίδες, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα (άρθ. 14 παρ. 1, αρθρ. 15 παρ. 2 περ. α΄ ΠΚ), χρηματική ποινή ύψους 10.000€.
Συγχωνεύει τις ως άνω χρηματικές ποινές, επιβάλλοντας συνολική χρηματική ποινή 95.000€.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 08 Μάι 2017 14:16
Τραγικές καταστάσεις...Τι άλλαξε άραγε μέσα σε λίγες μέρες;;;;


Κατά τα άλλα ανάξιος πρωταθλητής Ελλάδας 2016-17:Βαγγέλης Μαρινάκης.Απονομή πρωταθλήματος στον πρόεδρο και τον μεγαλομέτοχο.Το γραφικόμετρο έχει σπάσει πλέον.Δεν χωράει άλλο.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Δευ 08 Μάι 2017 16:05
Παράθεση
Επικυρώθηκε μερικώς η βαθμολογία

Ξεκινούν άμεσα τα playoffs της Super League, αφού πέρασε με πλειοψηφία η μερική επικύρωση της βαθμολογίας. Πρωταθλητής και με τη βούλα ο Ολυμπιακός, ποιοι έδωσαν αρνητική ψήφο.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Contra.gr πριν από λίγες ημέρες, όλα έδειχναν πως η μίνι διοργάνωση θα έκανε σέντρα στις 14/5. Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-5, το μόνο που απομένει είναι η κλήρωση των playoffs έτσι ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι αναμετρήσεις.

Στο Δ.Σ. της Δευτέρας (8/5) έδωσαν το "παρών" 12 ΠΑΕ, εκ των οποίων οι εννέα ψήφισαν να ξεκινήσουν άμεσα τα playoffs, ενώ τρεις είπαν "όχι" (ΠΑΟΚ, ΑΕΛ και Κέρκυρα).

Τώρα όσον αφορά την κορυφή ο Ολυμπιακός είναι και με τη βούλα πρωταθλητής, ενώ στην ουρά τα πάντα παραμένουν ανοικτά, καθώς εκκρεμούν αδειοδοτήσεις, δικαστικές αποφάσεις και ενδεχόμενες νέες ποινές.

από Contra.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: my8os στις Δευ 08 Μάι 2017 16:15
Άρα δεν ξαναπαίρνουμε δανεικό από τον ΠΑΟΚ.  ;)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ στις Δευ 08 Μάι 2017 17:02
Άρα δεν ξαναπαίρνουμε δανεικό από τον ΠΑΟΚ.  ;)
Ο ΠΑΣ ήταν μία από τις 3 ομάδες που απουσίαζαν από την συνεδρίαση της super league.Αρα με όλους καλά είμαστε.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: my8os στις Δευ 08 Μάι 2017 18:53
ΟΚ, ευχαριστώ. Πήγε η καρδιά μου στη θέση της.  :P
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Σαβ 13 Μάι 2017 19:42
Ψηφιστε τους θκους μας: http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/poll-oi-koryfaioi-ths-super-league.4664065.html

Τέρμα - Πασχαλάκης
Αρ. Μπακ - Κούτρης
Κεντρικός αμυντικός - Τζημόπουλος
Επιθετικός - Κόντε
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: PAS-o-media στις Τετ 17 Μάι 2017 01:32
contra.gr
Παράθεση
Πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό από Σιμιτζόγλου

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τον Πλατανιά την 1η Απριλίου βάσει του άρθρου 29 περί βίας.


Αναλυτικά:

Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε διώξεις:

1.Σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, νόμιμα εκπροσωπουμένης, για παραβάσεις των άρθρων 1, 2, 3, 5, 13, 14, 29 παρ. 1, 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Ολυμπιακός-Πλατανιάς, πρωτάθλημα Super League, 1/4/2017).

2.Σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λεονάρντο Μάτος (αγώνας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας, 27/4/2017), για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. γ, και παρ.6 περ. στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Η δίωξη έγινε μεταξύ άλλων και με βάση το άρθρο 29 του πειθαρχικού κώδικα περί βίας. Πλέον υπάρχει κίνδυνος ποινής κεκλεισμένων των θυρών ή διεξαγωγής αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο, μέχρι και αφαίρεση έξι βαθμών ή και υποβιβασμό.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: apnea73 στις Τετ 17 Μάι 2017 08:33
Αυτό με τον υποβιβασμό μου άρεσε. ....χαχαχαχα γέλασα παλι!!!!!!
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: mike71 στις Τετ 17 Μάι 2017 09:52
Αυτό με τον υποβιβασμό μου άρεσε. ....χαχαχαχα γέλασα παλι!!!!!!
Ο λεβαδειακός και ο γαύρος δεν υποβιβάζονται ποτέ ;)
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τετ 17 Μάι 2017 12:34
Αυτό με τον υποβιβασμό μου άρεσε. ....χαχαχαχα γέλασα παλι!!!!!!
Ο λεβαδειακός και ο γαύρος δεν υποβιβάζονται ποτέ ;)

Ο γαυρος μπορεί! Ο Κομπότης με τίποτα!
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: davelis στις Παρ 19 Μάι 2017 10:16
Αν ο Λάζαρος αναστήθηκε άπαξ, ο Ιωάννης Κομπότης ο Βοιωτός... δις

«ΝΑΥΤΗ, καλέ ναύτη, ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος;». Αυτή ήταν η ερώτηση της αδερφής του, της γοργόνας, σύμφωνα με τον μύθο. Οταν πλησίαζε τα καράβια κρατώντας με το ένα χέρι την κουπαστή. Αν ο ναύτης την πάταγε και της απαντούσε «ούτε τα κόκκαλά του δεν υπάρχουν πια», η γοργόνα γινότανε Κύκλωπας, σήκωνε φουρτούνα, αναποδογύριζε το καράβι και το βύθιζε.

Αν ο ναύτης ήτανε πονηρός και της έλεγε «ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει», η θάλασσα γινότανε λάδι. Η γοργόνα (φωτό) του έσκαγε ένα χαμόγελο, σήκωνε το κρινάτο χέρι της από την κουπαστή και συνέχιζε το ταξίδι της. Οπως, λοιπόν, όσα χρόνια κι αν περάσουν ο βασιλιάς Αλέξανδρος θα ζει και θα βασιλεύει, έτσι ακριβώς θα ζει και θα βασιλεύει το παλικάρι της Λιβαδειάς.

Ο ένας και μοναδικός Ιωάννης Κομπότης. Βροχή πέφτει, χαλάζι πέφτει, χιόνι πέφτει. Πέφτουν τα φύλλα απ' τα κλαριά, όπως έχει πει ο ποιητής, ο Λεβαδειακός δεν πέφτει με τίποτα. Αθάνατος ο Γιάννης. Για δεύτερη φορά έχουμε το φαινόμενο της νεκρανάστασης.

Αν ο Λάζαρος αναστήθηκε άπαξ, ο Ιωάννης Κομπότης ο Βοιωτός... δις. Ούτε η κόλαση τον χωράει ούτε ο παράδεισος. Μόνο η Σούπερ Λιγκ. Αν οι γάτες είναι εφτάψυχες κι έχουνε εφτά ζωές, ο Κομπότης με το νερομπίστολο πίσω στη ζώνη έχει εκατό. Τη μία φορά που είχε πέσει, τη σκαπούλαρε λόγω Κέρκυρας. Εφέτος είναι ο Ηρακλής που δεν καταφέρνει να πάρει την περιβόητη άδεια.

Εναν χρόνο τουμπεκής ήτανε ο Κομπότης. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ηξερε τι έκανε. Τον είχε φερμάρει τον Καναδό, τον είχε βάλει στο σημάδι και στην τελική τον έστειλε για τσάι. Η αλεπού εκατό, το αλεπουδάκι εκατόν ένα, δεν γίνεται.


http://www.sentragoal.gr/kostas_kaisaris/arthro/autos_o_laos_den_thelei_lypisi-130943774/
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τετ 24 Μάι 2017 15:21
Παράθεση
Υποβιβασμός για Ηρακλή!

Μπορεί και στο θέμα της άδειας δύσκολα να την γλίτωνε, όμως από αλλού ήρθε η ταφόπλακα και ο υποβιβασμός του Ηρακλή.
Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Super League, επιβλήθηκε στον «Γηραιό» ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για την υπόθεση Πουρτουλίδη.
Ο ποδοσφαιριστής είχε εξοφληθεί αλλά καταγγέλθηκε από την πλευρά του Λεβαδειακού ότι αυτό έγινε εκπρόθεσμα.

από Sportsioannina.gr

Ρε ΧΒ υπερ του Κομπότη ψήφισες ρε! ΝΤΡΟΠΗ!
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: mike71 στις Τετ 24 Μάι 2017 19:24
Παράθεση
Ρε ΧΒ υπερ του Κομπότη ψήφισες ρε! ΝΤΡΟΠΗ!
Για παρόμοιους λόγους (εκπρόθεσμες πληρωμές-εξοφλήσεις) ο ΠΑΣ έχασε την Ευρώπη το 2013 αλλά την κέρδισε το 2016.
Έτσι είναι η ζωή και έτσι πρέπει να είναι η ζωή.
Κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε τον βαλκάνιο που κρύβουμε μέσα μας και να σκεφτούμε όπως σκέφτονται στην Ευρώπη.
Κανόνες παντού και για όλους χωρίς παρεκτροπές και ημίμετρα.


Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: my8os στις Τετ 24 Μάι 2017 19:57
Ρε ΧΒ υπερ του Κομπότη ψήφισες ρε! ΝΤΡΟΠΗ!

Τουλάχιστον έτσι κάπως αποδεικνύουμε έμμεσα ότι δεν 'δώσαμε' τους βαθμούς στον Ηρακλή.

Υ.Γ. ρε τον Κομπότη... με σουβλάκια μάλλον επηρεάζει τους κοιλιόδουλους σαν τον θκο μας  :joker:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τετ 24 Μάι 2017 20:26
Παράθεση
Ρε ΧΒ υπερ του Κομπότη ψήφισες ρε! ΝΤΡΟΠΗ!
Για παρόμοιους λόγους (εκπρόθεσμες πληρωμές-εξοφλήσεις) ο ΠΑΣ έχασε την Ευρώπη το 2013 αλλά την κέρδισε το 2016.
Έτσι είναι η ζωή και έτσι πρέπει να είναι η ζωή.
Κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε τον βαλκάνιο που κρύβουμε μέσα μας και να σκεφτούμε όπως σκέφτονται στην Ευρώπη.
Κανόνες παντού και για όλους χωρίς παρεκτροπές και ημίμετρα.

Δεν νομιζω. Αν σκεφτομασταν ως Ευρωπαίοι και ειχαμε κανόνες για ολους ουτε θα υπήρχε ουτε θα στηριζαμε Κομποτη.

Απλα στηριζουμε το σάπιο συστημα και σκεφτόμαστε ως Βαλκάνιοι "Να διαλυσουμε τον Ηρακλή να τσιμπησουμε κανένα παιχτακι."
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: Crimson Glory στις Τετ 24 Μάι 2017 22:37
Παράθεση
Ρε ΧΒ υπερ του Κομπότη ψήφισες ρε! ΝΤΡΟΠΗ!
Για παρόμοιους λόγους (εκπρόθεσμες πληρωμές-εξοφλήσεις) ο ΠΑΣ έχασε την Ευρώπη το 2013 αλλά την κέρδισε το 2016.
Έτσι είναι η ζωή και έτσι πρέπει να είναι η ζωή.
Κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε τον βαλκάνιο που κρύβουμε μέσα μας και να σκεφτούμε όπως σκέφτονται στην Ευρώπη.
Κανόνες παντού και για όλους χωρίς παρεκτροπές και ημίμετρα.
Προσυπογράφω.

50 ολόκληρα χρόνια χορτάσαμε πισώπλατα μαχαιρώματα,
δεν μας λυπήθηκε κανείς, ναι ναι ούτε ο Ηρακλής...  :stop:
50 ολόκληρα χρόνια χορτάσαμε υποβιβασμούς για χρέη και τρώγαμε στα μούτρα το μίσος και την ειρωνεία των διάφορων "γιγάντων" ΚαρπετοΠανούτσηδων που έκραζαν ότι έπρεπε να τηρηθούν οι κανόνες...  :stop:
50 ολόκληρα χρόνια, και αφού μας τον σφύριζαν κανονικά ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, δεχόμασταν και κάποια χτυπήματα συμπάθειας στην πλάτη μας, ότι εντάξει ρε παιδί μου, καλός ήσουνα στο κρεβάτι αλλά όταν θα επιστρέψεις θα είσαι ακόμη καλύτερος...  :stop:

Νόμος για όλους λοιπόν, και ναι, δεν λυπάμαι για κανέναν τους._

Εκεί στη Β Εθνική (όπως φώναζαν και σε εμάς οι γριές κάποτε) λοιπόν και καλή επιστροφή.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: mike71 στις Τετ 24 Μάι 2017 23:53
Παντως δεν γινεται σε ολα τα θεματα να μενουν οι
σκιες για τον ΠΑΣ.
Στο ΠΑΣ-γριες 1-2 επικρατησε το αναθεμα του δωσμενου ματσ.
Εδω παει να περασει η ντροπη για την ψηφο.
Η' το ενα ισχυει η' το αλλο μην τρελλαθουμε
κιολας...διαλεχτε οχι ολα μαυρα :stop:
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Πεμ 25 Μάι 2017 00:02
Παντως δεν γινεται σε ολα τα θεματα να μενουν οι
σκιες για τον ΠΑΣ.
Στο ΠΑΣ-γριες 1-2 επικρατησε το αναθεμα του δωσμενου ματσ.
Εδω παει να περασει η ντροπη για την ψηφο.
Η' το ενα ισχυει η' το αλλο μην τρελλαθουμε
κιολας...διαλεχτε οχι ολα μαυρα :stop:

Δεν λεώ όχι. Για αυτό έλεγα και τότε να κρατήσουμε τη ψυχραιμία και να μην γράφουμε για στημενα. Απλά η αγωνιστική απόδοση της ομάδας και τα αποτελεσματά της έδιναν τροφή για σχόλια.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: mike71 στις Παρ 26 Μάι 2017 13:49
Παράθεση
Κατόπιν της από 25/5/2017 έγγραφης δήλωσης παραίτησης από το δικόγραφο της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (εκκαλούσας), η σημερινή υπόθεση δεν συζητήθηκε. Κατά συνέπεια, ισχύει η πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. www.epo.gr

Η γρια παραιτήθηκε από την έφεση που σημαίνει ότι αποδέχεται το πεπρωμένο της.
Αυτό καταδεικνύει πως όσοι ψήφισαν υπερ ή λευκό στην διαμάχη της ομάδας με ποδοσφαιριστή
ή πιάστηκαν κοροϊδα ή είχαν άλλους σκοπούς και όχι την προσφορά συμπαράστασης και αλληλεγγύης.
Υπό αυτή την έννοια καλώς ψήφισε κατά ο χβ.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ayuto1966 στις Σαβ 27 Μάι 2017 08:36
Φανταζομαι ότι δεν υπαρχει ανθρωπος εδώ μεσα που συμπαθει τον Κομποτιακο...

Αλλα στην προκειμενη περιπτωση ο Ηρακλής καλα να τα παθει,δεν γινεται να φεσωνει συνεχεια το κρατος!!!Μιλαμε αυτοι γραφουνε ιστορια


Το 12 πεφτει στην Γ,και προλαβαινει τον παλιο νομο οπου γινεται πληρης διαγραφη χρεων της ΠΑΕ,και όμως μεσα σε 3 χρονια χρωστάει της Μιχαλους

Δηλαδη δεν γινονται πουθενα αυτά τα πραγματα

Ναι Λαμια μεχρι και ο Κομποτης μπροστα στους διοικούντες του Ηρακλής μου φαινεται πιο αγιος,γιατι μπορει να εχει στησει αγωνες με την σεσουλα αλλα τουλάχιστον δεν εχει ακουστει ουτε να εχει αφησει απληρωτο ποδοσφαιριστη αλλα ουτε να φεσωνει το κρατος με εκατομμυρα χρεη


Νομιζω πως ο Ηρακλής από δω και περα που δεν διαγραφεται ολο το χρεος θα εχει πολλα ζορια,και αυτό φανηκε με τον Αρη και τον Οφη που τα βρηκαν μπαστουνια στην Β


p.s Μου αρεσε που κραζανε τον Μπουκουβαλα που αφησε τον Ηρακλή για να παει στο μικρο Γιαννενο(ετσι δεν μας ελεγαν)....Τωρα καθιστε κλαψτε την μοιρα σας.....Όχι χαζος ηταν ο Μπουκουβάλας να καθονταν εκει και επαιζε μπαλα για την ψυχη της μανας του απληρωτος!!Μα τελειως ζωντανα
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: dk στις Σαβ 27 Μάι 2017 21:31
Φανταζομαι ότι δεν υπαρχει ανθρωπος εδώ μεσα που συμπαθει τον Κομποτιακο...
Αλλα στην προκειμενη περιπτωση ο Ηρακλής καλα να τα παθει,δεν γινεται να φεσωνει συνεχεια το κρατος!!!Μιλαμε αυτοι γραφουνε ιστορια
έκανα παράθεση (quote στα χωριά σας) το συγκεκριμένο απαντώντας γενικότερα σε κάτι που διαφωνώ.

Ασφαλώς και εφαρμογή των νόμων ανεξαιρέτως άρα υποβιβασμός των γριών. Παράλληλα όμως και εφαρμογή του νόμου, με ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ χωρίς ομερτά σιωπής, για ΟΛΟΥΣ είτε αυτοί είναι γαυραιώνιοι είτε βάζελοι είτε ο ίδιος ο ΠΑΣ.
Ακόμα ΝΑ ΜΗΝ υπάρχουν παράθυρα που διαφοροποιούν τις συνέπειες αν έχει ή δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία. Άρα για μένα είναι αδιανόητο να συζητιέται η σωτηρία του Σουβλακιακού . Θα έπρεπε αυτόματα να αντικαθίσταται από την 1η επιλαχούσα ομάδα της β΄εθνικής (αρκεί και αυτή να έχει αδειοδότηση) ακόμα και αν πρόκειται για τα σκουλήκια ή την φ-ΟΦΗ. Το ίδιο θα έγραφα αν ήταν η ομάδα μας στη θέση του κομποτιακού... 
  Συνοπτικά (και διαχρονικά):
- Άνοιγμα ΟΛΩΝ των φακέλων ( ακόμα πιο ενδιαφέρον να γινόταν αναδρομικά!!!!)
- Υποβιβασμός ΟΛΩΝ όσων δεν καλύπτουν τα απαιτούμενα
- Αντικατάσταση από τις επιλαχούσες της β΄ με αδειοδότηση   

όσο για την ψηφοφορία των προέδρων για τον υποβιβασμό οποιασδήποτε ομάδας (στην περίπτωση που συζητάμε του ηρακλή) είναι αστείο ακόμα και να το συζητάμε. Είναι αναρμόδιο όργανο.  Η γνώμη τους κανονικά θα έπρεπε να έχει την ίδια βαρύτητα με κάποιο gallop που θα κάναμε στο  pas.gr  ... Υπάρχουν άλλα (διεφθαρμένα συνήθως από τους ίδιους τους προέδρους) όργανα για να επιβάλουν ποινές.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τετ 31 Μάι 2017 17:08
3 αγωνιστικες χωρις κοσμο εφαγε ο γαυρος για οσα εγιναν στον αγωνα με τον πλατανια
Εφεσιμη η αποφαση.

Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τετ 31 Μάι 2017 17:37
Παράθεση
Τρεις αγωνιστικές η ποινή του Ολυμπιακού για Πλατανιά

Η Πειθαρχική της Λίγκας ανακοίνωσε ποινή τριών αγωνιστικών για τον Ολυμπιακό για τον αγώνα με Πλατανιά. Κάνει έφεση ο Ολυμπιακός που θεωρεί υπερβολική την ποινή.

Ήταν μία υπόθεση που πρωτοξεκίνησε την 1η Απρίλη. Τότε ο Πλατανιάς είχε καταγγείλει βιαιοπραγίες και προπηλακισμούς σε παίκτες του αλλά και ανθρώπους της αποστολής και είχε βγάλει και ανακοίνωση για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Στην συνέχεια μετά και από εισαγγελική παρέμβαση για το ματς ακολούθησαν και οι σχετικές διώξεις για να κληθούν σε απολογία οι Πειραιώτες. Μετά την εκδίκαση της περασμένης Τετάρτης η απόφαση επρόκειτο να βγει την Δευτέρα αλλά τελικώς πήρε... παράταση 2 ημερών.
 
Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες «κουβαλούν» ακόμη δύο αγωνιστικές ενόψει της επόμενης χρονιάς, η μία από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και η άλλη για την συμπεριφορά του Φρανσουά Μοντέστο. Έτσι, εφόσον δεν μειωθεί η ποινή τους μέσω της έφεσης που θα καταθέσουν, το «Καραϊσκάκη» θα είναι κλειστό στις πέντε πρώτες αναμετρήσεις της νέας σεζόν.
 
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την εξής απόφαση για το Ολυμπιακός - Πλατανιάς. Αναλυτικά:
 
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: « Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14562/16-05-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 24ης-5-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00». Επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές ημέρες.
 
Όλο το σκεπτικό της απόφασης εδώ.
 
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ
 
Η σύντμηση του σκεπτικού πάνω στο οποίο βασίστηκε η απόφαση:
 
Από τα ανωτέρω, επομένως, συνάγεται ότι η ένταση της μετελθούσης σωματικής βίας επί των προρρηθέντων μελών της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ήταν ήπια και σε κάθε περίπτωση όχι τέτοια, ώστε να προκληθεί σε οιονδήποτε εμπλεκόμενο έστω και ελαφρά σωματική βλάβη. Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι δεν έχει καταστεί εφικτή η ταυτοποίηση των αγνώστων δέκα (10) περίπου ανδρών, που υπήρξαν και οι φυσικοί αυτουργοί της λεκτικής και σωματικής βίας.
 
Η πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην υπόθεση κρίνεται απαράδεκτη και απορρίπτεται. Στο σκεπτικό της απόφασης επίσης αμφισβητείται και ο τρόπος με τον οποίο έγινε η δίωξη αλλά και οι μαρτυρίες έτσι όπως έγιναν και κατατέθηκαν.
 
ΕΦΕΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ
 
Από μέρους τους οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για έφεση. Μία ενέργεια που μπορεί να μειώσει την ποινή. Στο Λιμάνι θεωρούν υπερβολική και τραβηγμένη την τιμωρία αυτή για τα όσα του αποδίδονται.

από gazzetta.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 31 Μάι 2017 17:40
Ας τις μειώσουμε από τώρα να σχολάμε.
Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτά με την δευτεροβάθμια.Τι εξετάζει διαφορετικά.
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ayuto1966 στις Τετ 31 Μάι 2017 17:53
Το ποσο ματσο ειναι ο προεδρος και τι λαδωμα θα πεσει....
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τρι 06 Ιούν 2017 20:03
Παράθεση
Βάσιμες ελπίδες να παραμείνει στη Superleague έχει μετά από την σημερινή, ομόφωνη απόφαση ο Ηρακλής!

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς δικαιώθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη και μπορούν να βλέπουν το μέλλον τους στην μεγάλη κατηγορία με αισιοδοξία.

Το δικαστήριο αποφάσισε την επιστροφή των τριών βαθμών στον Γηραιό, κάτι που σημαίνει ότι προσπερνά εκ νέου τον Λεβαδειακό στον βαθμολογικό πίνακα και όλα πλέον θα κριθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης για την αδειοδότηση -και πάλι στο Διαιτητικό.

από Sportdog.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Παρ 23 Ιούν 2017 15:46
Παράθεση
Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες, υποβιβάζεται ο Ηρακλής!

Στην επικύρωση της βαθμολογίας τόσο της κανονικής διάρκειας, όσο και των πλέι οφ προχώρησε η Superleague, φέρνοντας τον Ηρακλή στην 15η θέση. Μόνο ο Παναθηναϊκός ψήφισε υπέρ του Γηραιού...

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποτελεί τη μοναδική ελπίδα του Γηραιού για να μην υποβιβαστεί, καθώς στο Δ.Σ. της Superleague επικυρώθηκε η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Ηρακλή να τερματίζει προτελευταίος λόγω της μη αδειοδότησης.

Ο μοναδικός μάλιστα που ψήφισε εναντίον του υποβιβασμού του Ηρακλή, ο οποίος κατέθεσε ένσταση, ήταν ο Παναθηναϊκός.

Την ίδια στιγμή και οι “πράσινοι” από την πλευρά τους κατέθεσαν ένσταση σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι οφ, ζητώντας να αφαιρεθούν οι βαθμοί τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο κι από τους ίδιους, από το νέο πρωτάθλημα κι όχι αυτό του μίνι πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε! Κι εδώ ο μοναδικός υποστηρικτής του Τριφυλλιού ήταν ο Ηρακλής, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι καθώς και οι δύο βαθμολογίες επικυρώθηκαν.

από sdna.gr
Τίτλος: Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2016-2017
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Δευ 10 Ιούλ 2017 14:35
Παράθεση
Μένει στη Σούπερ Λιγκ ο Λεβαδειακός!

Ο Λεβαδειακός θα είναι η ομάδα που θα παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Ηρακλή ν' αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία... Κέρδισε την υπόθεση με τον «Γηραιό» η ομάδα της Λιβαδειάς, ενώ σε τοίχο βρήκε η προσφυγή που κατέθεσε ο Άρης.

 Μένει στη Σούπερ Λιγκ ο Λεβαδειακός!
 
«Ανίκητος» αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ο Λεβαδειακός καθώς μέσω της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ εξασφάλισε την παραμονή του στη Σούπερλιγκα.

Αντιθέτως, ο Ηρακλής υποβιβάζεται στη Football League, εκεί όπου θα παραμείνει και ο Άρης.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Λεβαδειακό για τις θέσεις του.

Στην πρώτη προσφυγή που είχε καταθέσει ο Ηρακλής διεκδικώντας την παραμονή του στη Σούπερλιγκα, το αρμόδιο όργανο την απέρριψε με ψήφους 5-0 επικυρώνοντας την παραμονή του Λεβαδειακού.

Στη συνέχεια εξέτασε την προσφυγή της ΠΑΕ Άρης κατά του Λεβαδειακού βάσει της οποίας οι «κίτρινοι» ζητούσαν την εφαρμογή του ΚΑΠ που προβλέπει την άνοδο 3ης ομάδας από τη Football League.


Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δέχθηκε όμως μια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας κι έτσι απέρριψε την προσφυγή του Άρη με ψήφους 4-1.

Κατ’ επέκταση, ο Λεβαδειακός εξασφάλισε την παραμονή του στη Σούπερλιγκα.

Για τον Ηρακλή, πλέον το μέλλον του είναι δυσοίωνο καθώς κουβαλάει στις πλάτες του χρέη άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ και μένει να φανεί αν θα δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Football League.

Ο Άρης θα παραμείνει στη Football League και θα επιδιώξει να εξασφαλίσει την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία.

από Gazzetta.gr