Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - mike71

Σελίδες: [1] 2 3 ... 112
1
Παράθεση
Άμα ήταν καμιά πορεία του ΠΑΜΕ ή του αντιεξουσιαστικού χώρου θα υπερασπίζονταν τα γραφεία του Μέσου Μαζικής Εξαπάτησης. Επίσης άμα ήταν και τίποτε χρυσά αυγά, τότε θα παίρναν και αυτοί μέρος.

Οι μπάτσοι μόνο το σύστημα υπηρετούν. Τίποτα άλλο.
Αδερφέ μιλάμε για 2 αστυνομικούς ένα οδηγό κι ένα συνοδηγό που ήταν εξω απο ένα κτίριο όχι για λεωφορείο με ματατζήδες
τι πορείες και τέτοια μπλέκεις...


Παράθεση
Μετά βέβαια την συνέχεια την ξέρουμε.
Το ίδιο λέμε ρε φίλε...καλύτερα να φύγουν παρά να υπάρξει συμπλοκή...

2
Αν καθόταν το περιπολικό στη θέση του  2 πράγματα θα συνέβαιναν.
Ή θα πέφταν 2 μολοτοφ και θα καίγονταν ζωντανοί 2 άνθρωποι.
Ή θα πεφταν πυροβολισμοί και θα υπήρχαν νεκροί 2,3,4,5 άνθρωποι και μετά το τέλος των πυρομαχικών άλλοι 2 από λιντσάρισμα.

Στα πεσίματα η πάγια τακτική (ίσως και με εκ των έσω εντολή)  είναι να φεύγουν οι 1-2 αστυνομικοί που φυλάσσουν ή περιπολούν,
για να αποφευχθεί η κλιμάκωση  αφήνοντας τους οργισμένους να εκτονωθούν.
Συνήθως μετά από λίγα λεπτά αποχωρούν με ένα κόστος ζημιών το οποίο είναι απειροελάχιστο μπροστά στην περίπτωση της συμπλοκής.

Κι αυτό είναι και το πιο λογικό γιατί η ανθρώπινη ζωή έχει προτεραιότητα σε σχέση με μια τζαμαρία.

3
Εξακολουθείς να παραποιείς και να δίνεις τη δική σου έννοια σε θέματα που με αφορούν, βγάζοντας τα συμπεράσματα που θέλεις και προσβάλλοντάς με.
Είναι απίστευτη η λογική σου και η επίθεσή σου, επειδή απλά σου είπα να υπαναχωρήσεις για το βλακόμετρο το οποίο ευτυχώς έκανες,
αλλά θεώρησες ότι έπρεπε στη συνέχεια να με γεμίσεις λάσπη...συγχαρητήρια!!!
Δεν την έχω ανάγκη τη συγνώμη σου προσωπικά, αρκεί που την εξέφρασες για τον τόσο κόσμο που προσέβαλλες.

4
Παράθεση
Η ουσία ήταν ξεκάθαρη αν εσύ θέλεις να μεταφράσεις το βλακόμετρο (που-όντως-κακώς χρησιμοποίησα και ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα) όπως σε βολεύει είναι θέμα δικό σου. Ωστόσο, όταν εσύ είσαι μες την τρελή χαρά, δέσμιος των επιθυμιών σου, συμπεριφέρεσαι αλαζονικά λόγω της υπερεκτίμησής σου-κοινώς είσαι τυφλωμένος απ' τα πάθη σου και δε βλέπεις μπροστά σου-εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι ο άλλος που κρατά και μια πισινή, για να μη πέσει απ' τα σύννεφα. Και όπως είναι γνωστό, απ' όσο πιο ψηλά πέφτεις τόσο το χειρότερο...Πόσο μάλλον όταν όλους όσους είναι δίπλα σου, τους θεωρείς και εχθρούς σου. Τώρα που κολλάνε τα συνθήματα μ' αυτό που είπα μόνο εσύ το ξέρεις...

Κάτσε να συγκεντρώσω τα επίθετα για να δούμε τελικά ποιος είναι ο τυφλωμένος...
"τρελός"(τρελή χαρά), "αλλαζόνας", "τυφλωμένος", "προβληματικός","εξαρτημένος"(δέσμιος επιθυμιών)
Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στο φόρουμ έβγαλα τόσα κουσούρια? Επειδή αντέδρασα στο ατόπημα που ξεστόμισες το οποίο κατάλαβες και πήρες πίσω?
Κι αντί να μείνεις εκεί εξαπολύεις οχετό χαρακτηρισμών? για να βγεις από πάνω.

Εφόσον είναι βλάκες κατά την άποψή σου όσοι μέσα στο ενθουσιασμό τους γράφουν και κάποια υπερβολή (εν γνώση τους φυσικά),
κι αφου τα συνθήματα είναι μέρος της  υπερβολής που εκφράζουμε λόγω της αγάπης για την ομάδα τότε είναι βλάκας και όποιος τα λέει?
Ε!!!Όχι βέβαια...
Δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να παρασυρόμαστε όταν γράφουμε, να ξέρω την άλλη φορά να γράφω ήπια, να συμβαδίσω και με τον πρόεδρο.
Δεν είναι ο ΠΑΣ για μεγάλα πράγματα μωρέ ε? λίγα και καλά που να τρέχουμε τώρα σε τελικούς ε?
Να μην πέσουμε κι από τα σύννεφα αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα...Ευτυχώς ήρθες εσύ να μας συνεφέρεις από την τρέλα και την αλλαζονία... :facepalm:

Πραγματικά έχει κουράσει αυτό το σκηνικό να κατηγορούμε αυτό που και οι ίδιοι κάνουμε και σε χειρότερο βαθμό μάλιστα.
Όπως κι όταν κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε...
Εγώ λοιπόν θα σου επιστρέψω όλα τα επίθετα ακέραια (χρησιμοποείς β' πρόσωπο άρα δεν μιλάς γενικά),
με την ικανοποίηση ότι τουλάχιστον κατάλαβες την υπερβολή σου περί βλακόμετρων, έστω κι αν για αυτό με έλουσες άδικα με πλήθος άδικων και άτοπων χαρακτηρισμών.
Λυπάμαι που παρασύρομαι κι εγώ στο παιγνιδάκι της αντιπαλότητας με τους "αντικειμενικούς κριτές" που κρατάνε πισινές.
Τέλος και δεν θα επανέλθω για να μην κουράζω...
5
Τότε πρέπει να ψαχτούν, οι αυτοαναγορευόμενοι "εκτός βλακόμετρου κριτικοί του φόρουμ", μήπως στο παρελθόν υποπέσανε στις ίδιες συμπεριφορές όταν ευνοούσαν οι συνθήκες,
όπως π.χ. όταν ο ΠΑΣ πέρναγε τα άσχημα φεγγάρια του και κάποιοι προσπαθώντας να υπερασπιστούν την ομάδα, δεχόταν αντίστοιχα ομαδικά πυρά.
Εντάξει το είπε ο Λόκο ότι ήταν γραφικό αυτό και ίσως ΔΕΝ έπρεπε να ασχοληθώ...
Νομίζω ότι έχουμε χάσει το νόημα του τι θέλει να πει ο καθένας και το πως αντιλαμβάνεται ο άλλος.
 :(

6
Ξαφνικά για τον σβεν η χαρά, το όνειρο, η επιθυμία, η προσμονή, ακόμη και η υπερεκτίμηση και ο υπερενθουσιασμός που πηγάζουν από την παθολογική αγάπη για την ομάδα είναι στοιχεία βλακείας.
Δεν ξέραμε ότι όντως δεν είμαστε Λέστερ περιμέναμε τους πιο έξυπνους να μας το πουν.
Εντάξει κύριε σβεν όλα αυτά τα χρόνια τόσες γενιές που φωνάζουν στις κερκίδες ματαιόδοξα συνθήματα είναι κατά την άποψή σου βλάκες. Μήπως κύριε σβεν φώναξες και συ κάποια φορά "Κύπελλοοο Κύπελοοο Γιαννενάρα φέρε μας το Κύπελλοοο"? μήπως ήσουν κι εσύ σε κάποια κερκίδα που φώναζε "Γιαννενάρα Champions League, Champions League".
Είσαι κι εσύ λοιπόν υποψήφιος για μέτρηση με το βλακόμετρό σου.

7
και κασσιόπη - σπαρτη 6-1, δεν τους λυπήθηκαν
εμείς είμεθα ελεήμονες σήμερα...

8
Διαβάζω από δω κι από κει για νίκη σήμερα επί του Παναιγιάλειου με πολλά γκολ, για να είμαστε σε θέση ισχύος στην περίπτωση ισοπαλίας με τον νιώνιο.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί  ενδόμυχα προκαταλαμβάνουμε το πεπρωμένο μας, αποκλείοντας την περίπτωση να κάνουμε 2 νίκες με αίγιο και άρη με οποιοδήποτε σκορ.
Τόσο πολύ τον φοβόμαστε τον άρη? :stop:

9
Εγώ μέσα από τη δική μου πορεία στη ζωή έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο μπορεί και να είναι λάθος... δεν διεκδικώ το αλάθητο,
όμως αυτή τη στιγμή με αυτά που γνωρίζω και έχω ζήσει αυτό πιστεύω:

" Όταν κρίνεις κάτι με τόση υπερβολή που φθάνει να σε οδηγεί στην αδικία, είτε το αγαπάς πάρα πολύ και έχεις πληγωθεί από αυτό,
είτε είσαι εντελώς ξένος προς αυτό και κρίνεις υποβουλιμιαία, κατευθυνόμενα και κακόβουλα".

Τι ωραία τα λες ρε vourbiani...αλλά έτσι και έχουμε καμμιά στραβή με κέρκυρα δε σε ξεπλένει ούτε ο Αώος  :P
Τα ταμπούρια είναι κλειστά λόγω εργασιών ανακαίνισης...αλλά όταν λήξουν οι εργασίες...........

Πάντως η ομάδα έχει δυνατότητες για 5άδα όπως κάθε χρόνο άλλωστε, το αν θα τα καταφέρει θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.
Ζήλεψα τη διπλάρα του ατρόμητα...εμείς όταν βρισκόμαστε σε ανάλογη περίπτωση συνομωτεί το σύμπαν.
Και καλά όταν φταίμε εμείς...όταν φταίνε οι άλλοι?
Να ρε μάγκες πέρισυ βρεθήκαμε κι εμείς στη θέση του ατρόμητα  όπου με νίκη πιάναμε μόνοι μας τη 2η θέση, με προοπτική να χτυπήσουμε πρωτιά ,
αλλά στο κρίσιμο ματς με λεβαδειακό μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Γιάκου.
Που το 50-50 του ατρόμητα λοιπόν,  που το 90-10 του ΠΑΣ...
Και πες πέρισυ, (πρόπερσι, το 2006) ήταν σύμπτωση...Φέτος τα ίδια!!!!!!

10
Πάντως επειδή είδα το β' ημίχρονο ο ατρόμητος κατάφερε ότι κατάφερε με αμυντική προσήλωση
και με ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Την ώρα που η αεκ πίεζε ο σπανός πήρε φάουλ  με ουάρντα και ντιγκινί δίνοντας ανάσες στην άμυνα και αποσυμφορίζοντάς τη από την πίεση. Φάουλ που ήταν μεν,  αλλά που δεν παίρνει κανένας σε ανάλογες περιπτώσεις.Πραγματικά 50-50  που σπάνια βλέπεις σε αγώνες του ποκ.
Ο ΠΑΣ που να βρει τέτοια αντιμετώπιση :( εμείς ακόμη είμαστε στην εποχή που σου ακυρώνουν κάθε χρόνο γκολ με τον ίδιο αντίπαλο. :stop: είμαστε ακόμη στο 90-10 έχουμε δρόμο ακόμη μέχρι το φιφτυ φιφτυ
Σημαντική παράμετρος λοιπόν η διαιτησία στη μάχη μας με ατρόμητο και νιώνιο για την 5άδα

11
Κι όλα αυτά τα ωραία που συμβαίνουν να σημειώσουμε ότι έγιναν με τα 10/11 της περσινής ομάδας(Ο Βελλίδης δεν έφυγε ποτέ).
Γιατί τον Μαϊο που εγώ και 2-3 άλλοι φωνάζαμε ότι δεν χρειάζεται ολική αλλαγή το ρόστερ αλλά max 5-6 μεταγραφές στοχευμένα και ΜΕ Πετράκη προπονητή,
υπήρχαν άναρθρες κραυγές περί του αντιθέτου.
Να τα λέμε κι αυτά να μη ξεχνιώμαστε και δεν είναι η πρώτη φορά και συγγνώμη για την έπαρση ;)

12
Οι πράξεις βίας είναι καταδικαστέες, αλλά δυστυχώς αν σήμερα το πρωϊ ο τσαμούρης βρισκόταν σε νοσοκομείο μαύρος από το ξύλο, λίγοι θα στενοχωρούνταν πραγματικά και ο λόγος είναι το γεγονός πως αυτός ως εκτελεστικό όργανο και οι εντολείς του ως ηθικοί αυτουργοί, παίζουν επικίνδυνα παιγνίδια με το μυαλό μας.
Ευτυχώς είναι απλά μπάλα και όχι κάτι άλλο, που μπορεί να σου γυρίσουν τα μάτια...

Και επειδή στον ΠΑΣ δεν υπάρχουν ούτε μεγάλα παράπλευρα οικονομικά συμφέροντα αλλά δεν υπάρχουν ούτε βλάκες για να προβούν σε παραβατικές συμπεριφορές, άνετα οι τσαμούρηδες και οι κομπότηδες μπορούν κάθε χρόνο να μολύνουν το μυαλό και την ψυχή, όσων τουλάχιστον παρακολουθούν ΠΑΣ.
Αντίδοτο δεν υπάρχει φίλοι μου...θα κάτσουμε και θα σκάσουμε απλά... είτε ο τσαμούρης πάει σπίτι του, είτε ο κομπότης πάει φυλακή εμάς η σκασίλα δεν περνάει εφόσον δεν μπορούν να επιστραφούν οι 2 βαθμοί.

Ένα καταπραϋντικό είναι η πρόκριση στο κύπελλο και το 2 στα 2 στα επόμενα ματς.
Από κει και μετά βλέπουμε.
Άλλωστε όπως διαπίστωσαν ακόμη και οι δύσπιστοι Θωμάδες, ο ΠΑΣ είναι καλύτερη ομάδα από πολλές άλλες και άνετα μπορεί να καταταχθεί στις καλύτερες 5 εφόσον παίζει χωρίς απώλειες και εφόσον υπάρχει13
Κάποιος πολύ απλουστευμένα θα πει ότι όπως μας στέρησαν σήμερα τους 2 βαθμους, έτσι και στην Τρίπολη μας τους είχαν δώσει και ότι αποκαταστάθηκε η τάξη.
Βέβαια εκκρεμούν κι οι 2 βαθμοί από πέρσι(και να μην κάνω πιο βαθιά βουτιά στο παρελθόν γιατί θα βγάλω αφρούς)
...οι οποίοι κλάπηκαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, από την ίδια ομάδα...
αλλά δεν τους πιάνεις πουθενά τους αλήτες. >:(
χβ τι λες εσύ για όλα αυτά? θα φωνάξεις ψίχα ή δεν :-?

14
Είμαι σίγουρος ότι ο διαιτητής είχε "ενημέρωση" πριν το ματς να "προσέχει" τον Μαυροπάνο όταν κερδίζει κόρνερ ο ΠΑΣ.
Του τη φύλαγαν από την 1η αγωνιστική στην Τρίπολη.
Και δεν είναι υποκειμενικό αυτό που θα πω... το γκολ στην Τρίπολη ήταν διαιτητικό λάθος, δεν το είδε,
σήμερα στη λιβαδειά ήταν στοχοποίηση, προαποφασισμένο.-
Ο ορισμός και  τα πεπραγμένα του τσαμούρη αποδεικνύουν ότι ήρθε με αποστολή.
Ήθελα να γράψω κατά τη διάρκεια του ματς ότι ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος.
Μπορεί μέχρι το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΣ να μην υπήρχε η μεγάλη φάση, αλλά το κωλοπαιδαράκι έπαιζε χειρουργικά.
Ανεχόταν το αντιαθλητικό παιγνίδι των ξυλοκόπων εξ Αφρικής αμυντικών του λεβαδειακού, κλωτσιά, τράβηγμα φανέλας κράτημα...Περνάει η μπάλα αλλά όχι ο παίκτης κι Ούτε μια κάρτα.  :stop:
Τους έπιασε η κάμερα ουκ ολίγες φορές.
Θα με στοιχειώνει αυτό το ματς μέχρι την τελευταία αγωνιστική...αχώνευτο, αξεπέραστο, εξοργιστικό. .!.

15
Παράθεση
Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης πραγματοποίησε μία καλή διαιτησία. SPORT24
.!.
Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω πως με την έκφραση "τραβηγμένη απόφαση" που αναγράφεται παντού,
θα κουκουλωθεί όμορφα κι ωραία η αλλοίωση του αποτελέσματος που συντελέστηκε και σήμερα.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο κομπότης μας ακύρωσε και πέρσι κανονικό γκολ...ενώ διαχρονικά υπάρχουν σωρεία διαιτητικών λαθών που τον έχουν ευνοήσει...καλά πάμε :stop:
Ύστερα από αυτά και με δεδομένο ότι η ο ορισμός και μόνο του συγκεκριμένου διαιτητή ήταν σκάνδαλο,
με κάνει να πιστεύω ότι ο ΠΑΣ είτε με τον Μέσι και τον Ρονάλντο στην 11άδα είτε με τον Χάλκια και τον Κόντε έχει προαποφασιστεί να μην του επιτραπεί να ξεπεράσει την 6η θέση στο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά η "αήττητη" ομάδα,  η μπαρτσελόνα της αρβανιτιάς, φαινόταν υποδεέστερη καταφανώς του ΠΑΣ.
Δυστυχώς εμείς δεν αντιδράσαμε στις αλλαγές που έκανε με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου ο Ανιγκό, με αποτέλεσμα αντί να κλειδώσουμε το ματς να αφήσουμε το λεβαδειακό ζωντανό και σε μια επικίνδυνη φάση να γίνει η ζημιά.
Αντίδραση μετά βγάλαμε αλλά είπαμε υπάρχει "φραγή εξερχομένων" για τον ΠΑΣ, από τα ανώτατα κλιμάκια στα οποία ο κομπότης ότι και να γίνει έχει τις προσβάσεις του.
Άργησαν οι αλλαγές, ότι και να λέμε, άργησαν. Με 5λεπτα και 7λεπτα συμμετοχής δεν αλλάζεις τη ροή του αγώνα ας είσαι και υβρίδιο Πελέ-Μαραντόνα.
Νεύρα τσατάλια και άλλο ένα ματς προστίθεται στην πλάτη μας το οποίο δεν θα χωνέψουμε ποτέ πως μας το έκλεψαν. :takataka:

16
Τρεμω απ τα νευρα... Αυτα που μας κάνει ο κομποτης
Καθε χρονο ειναι εγκληματικα

17
Goaaaaallllll η παικτουρα!!!!!!
Τι εγραψε παλι ο Πεδρο!!!
Γνωστες φυσιογνωμιες στις κερκιδες της λιβαδειας
ξεσπασαν σε πανηγυρισμους ανεμισαν τα μπλε λαβαρα και βρεθηκαν σε πρωτο πλανο στους
τηλεοπτικους δεκτες B-)  :pashat:

18
Ο λεβαδειακός δεν αξίζει να έχει απέναντι στον ΠΑΣ τόσες επιτυχίες, γιατί κατά ένα παράδοξο τρόπο,
ακόμη και τις χρονιές που η ομάδα μας διένυε καλό φεγγάρι, όταν αντιμετώπιζε την λιβαδειά γινόταν τα χίλια μύρια.
Κακές διαιτησίες, τύχη, πρωτόγνωρα λάθη, ένα γενικό blackout δημιουργούσαν πάντα ένα σκηνικό ανυπέρβλητο.
Φέτος το έφερε η τύχη να παίξουμε κολλητά με πλατανιά και λεβαδειακό δύο ομάδες που πέρσι μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Και ιδιαίτερα το γεγονός ότι ανέτρεψαν το σκορ στις έδρες τους αφού και στην κρήτη και στη λιβαδειά ο ΠΑΣ προηγήθηκε αλλά δεν έφυγε νικητής(ισοπαλία-ήττα).
Την προηγούμενη αγωνιστική πήραμε το αίμα μας πίσω από τον πλατανιά με εμφάνιση "οφθαλμός αντί οφθαλμού".
Ολική ανατροπή σκορ και 3ποντο.

Σήμερα ακόμη τα νεύρα μου είναι ερεθισμένα, μετά το περσινό πατατράκ στη λιβαδειά... ολική ανατροπή σκορ (2-1), που "έσβησε" και την γκολάρα του Κόντε, βάζοντας την ομάδα σε ένα μονοπάτι μιζέριας και απογοήτευσης, αφού το αποτέλεσμα αυτό ήταν καταδικαστικό για τη συνέχεια και τις βλέψεις μας για 5άδα.
Ο περσινός καρνάβαλος (όνομα και πράμα) λοιπόν πρέπει να καεί κι όσο κι αν τα δεδομένα οδηγούν σε ένα αμφίρροπο ματς που δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία, επικαλούμαι την άγραφη ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, που δίνει πίσω κάποια στιγμή όταν κάτι χάνεται με δόλο ή ατυχία.

19
Λέγαμε παλιά για τον μπαρτσελονοποιημένο λεβαδειακό.
Φέτος ξεπέρασε κι αυτό τον τίτλο... 7 ματς αήττητος ρεκόρ ζωής, για την ομάδα που αγωνιστικά έπρεπε να είναι Β εθνική
Οι Π παίρνουν ισοπαλία στη λιβαδειά φέτος...
Με τα γούρια μας εμείς για τη νίκη

20
Ρε τι ντερμπάρα προέκυψε την επόμενη αγωνιστική?
Στη λιβαδειά εννοώ...λεβαδειακός - ΠΑΣ

Αυτό θα μπορούσε να είναι από τα γρήγορα που λέει ο Γεωργίου ;)

21
Παράθεση
Εγώ Μάικ, το παθαίνω αυτό και τς Κύριακές, εσύ πως καταφέρνς και τς αμπδάς τς Κυριακές, περίεργο.
Τις Κυριακές το τραύμα είναι ζεστό, ο πόνος είναι αφόρητος τις Δευτέρες που κρυώνει και επιπλέον πρέπει να πάμε και για δουλειά και να ακούμε μπανταλομάρες ενώ το μυαλό μας είναι αλλού... ;)
Και καλά τα Σάββατα, όταν παίζουμε Κυριακή βράδυ Δευτέρα δεν ξημερώνει? :P

Παράθεση
Και δεν γράφεις, για να μη στην πέσουν, πονηρέ ό,τι από τις νίκες με κακή εμφάνιση, προτιμάς τις νίκες με μπαρτσελονοποιημένη εμφάνιση, να τα λέμε κι αυτά να τα γράφουμε.
Εγώ πονηρός ποτέ...
Ρε μισό μηδέν γίνεται? μπρος στη γλύκα της νίκης δεν με νοιάζει ούτε ένας λόχος με αγιούτους και τρολιτ να με κράζει :P


22
Παράθεση
είμασταν τυχεροί είναι η αλήθεια στην αρχή που δεν έγινε το 0-2 σε ένα ελεύθερο σουτ που έπιασε ένας του Πλατανια
Φίλε μου αυτοί ήταν τυχεροί που δεν έφυγαν με το απόλυτων των τελικών μας...10!!!
Έβαλαν ένα εντυπωσιακό  - πλην τυχερό ή αν θέλετε προϊόν λάθους εκτίμησης του Βελλίδη  - γκολ κι από κει και μετά νόμισαν πως ότι σουτ κάνουν από τα 2 χιλιόμετρα απόσταση, θα πάει μέσα....δεν είναι έτσι όμως δεν παίζουμε στο δημοτικό κι ας το επικαλέστηκε ο Παράσχος για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!
Όλες σχεδόν οι τελικές τους από και και μετά ήταν τέτοια σουτ...εντελώς ακίνδυνα... γι αυτό κατά τη γνώμη μου
από το 5' και μετά, πλατανιάς για μένα δεν υπήρχε.
Η προσήλωση της ομάδας στο σχέδιο που στήνει ο Πετράκης, δεν της δίνει τη δυνατότητα ή δεν θέλει να κάνει ένα ματς ροντέο.
Έτσι λοιπόν αυτό που θα βλέπουμε είναι διαχείριση του αγώνα όταν κερδίζουμε και ρίσκο μόνο όταν κυνηγάμε αποτέλεσμα.
Σε όποιον αρέσει να βλέπει την ομάδα "εκ του ασφαλούς" δηλ. τα λίγα και καλά που εξασφαλίζει η εφαρμογή του 3-5-2 δεν υπάρχει πρόβλημα.
Όποιος όμως προσομειώνει την πριμέρα ντιβιζιον στο στάδιο Ζωσιμάδες και τους αγώνες του ΠΑΣ,
θα απογοητευτεί και θα γκρινιάξει.
Προσωπικά επειδή τη Δευτέρα είμαι "κηδεία" μετά από ήττες προτιμώ τις νίκες με κακή εμφάνιση, από της ήττες με "ελπιδοφόρα" μπαρτσελονοποιημένη εμφάνιση...βαράτε με, ειρωνευτείτε με, αλλά σε αυτό δεν αλλάζω.

Κόντε και Μπρούνο είναι από τις ποδοσφαιρικές ΠΑΣολέδικες ηδονές μου/μας.
Παικταράδες, ποιοτικοί, εντυπωσιακοί και το όνομά τους στις μπλούζες μας θα μείνει ανεξίτηλο στο διηνεκές.
 :pas: :pashat: :joker:

23
Νίκη όπως την ήθελα απέναντι στον πλατανιά... ανατροπή σκορ και 3άρα!
Μια ωραία αγωνιστική εκδίκηση για τα περσινά.
Τώρα για το β' ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι ήθελα περισσότερες μαγκιές από τον ΠΑΣ,
γιατί όχι ένα γκολάκι ακόμη ώστε να  πάρει το σκορ διαστάσεις θριάμβου.
Κάτι πήγε να γίνει με την εξαιρετική ομαδική δουλεμένη προσπάθεια στην ευκαιρία του Γιάκου
και στην αντεπίθεση που βγάλαμε 45 παίκτες μπροστά με 3 αμυντικούς αλλά την κλώτσησε ο Φόνσι.
Από κει και μετά όπως είπε κι ο Κόουτς κάναμε διαχείριση θα το αποδεχτώ και θα πάω μ' ένα χαμόγελο ΝΑΑΑ
να πιω την καφεδάρα μου...
Μια χαρά πέρασε ο σκόπελος, είμαι αισιόδοξος.

24
Παράθεση
Σήμερα χρειαζόμαστε τελικές και μεγαλύτερα ποσοστά ευστοχίας...
Έτσι ακριβώς... καλά το πάτε!
Το γκολ του Χάλκια... να χα 1000 μάτια...
Γερά κι όχι άλλα δώρα  :pas:

25
Το σημαντικότερο ματς για την εξέλιξή μας και την πορεία μας στη φετινή σκουπρολιγκ είναι το σημερινό.
Τέτοια ματς -να είμαστε σε οριακό επίπεδο μεταξύ φθοράς και οκταδο5άδας- έχουμε δώσει πολλά τα τελευταία χρόνια
και τα έχουμε κερδίσει, όποτε χρειάστηκε.
Δε με φοβίζει ο πλατανιάς (των 3+1 πρώην μας), με φοβίζει πως η ομάδα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει
το στοχειό του 0-0 που ορθώνεται στο σημερινό ματς μπροστά μας.
Σήμερα χρειαζόμαστε τελικές και μεγαλύτερα ποσοστά ευστοχίας...(σν άκρα σήμερα Φόνσι :P)
Το ματς δεν είναι όπως με αεκ όπου και 0-0 να ερχόταν δεν μας χάλαγε.
Το ματς το έχει ετοιμάσει λουκούμι για 0-0 ο Παράσχος και μετά το 75' να το κάνει ροντέο για το γκολ-ξαφνικός θάνατος.
Πρέπει να του χαλάσουμε τα σχέδια...
Σήμερα μας χαλάει ακόμη και το μισό-0, γιατί πρέπει να πάρουμε φορά (να τους αρχίσουμε στις κλωτσιές στην ανηφόρα)
για του επόμενους που έρχονται.
Μας πετυχαίνει αυτό το κρίσιμο ματς όλους "κρύους" από τη διακοπή...
όπου μας αποτέλειωσε και η εθνική με το κολοποδόσφαιρο που παίζει
και τους βλαμμένους που μαζεύει στα πέταλα του Καραϊσκάκη.

Έλα λοιπόν να μας ζεστάνει η ομάδα
FORZA PAS

Σελίδες: [1] 2 3 ... 112